Μητσο, εμεις δωσαμε 3500 και πριν τις 6 το απογευμα μας είπαν οτι εχει και με 2000 για μιση ωρα(ενα πηδημα).Γ'αυτό γράφω γιά να απαντήσω εδώ ο Τάσος γράφει γιά 7άρια 8άρια
Κκαταρχήν το Μαρκίζα κοστίζει 3.000 ρουβλια την ωρα καμιά φορά πετυχαίνεις καμια καλη γκόμενα αλλά γιά να καταλάβει ο αναγνώστης το επίπεδο είναι Φυλής!
Π.Χ. γιά τη Мирослава γράφουν
Уже по фоткам было понятно, что сисек там не очень много, но действительность оказалась печальнее. Возраст, как обычно, занижен, дева рожала и кормила, так что сисечные эстеты могут получить травму несовместимую с эрекцией Απο της φωτογραφίες φένεται ότι δεν έχει βυζιά αλλά η ΄πραγματικότητα ήταν πολύ φριχτότερη.Η ηλικία όπως πάντα κατεβασμένη,έχει γεννήσει και θυλάξει οπότε η εικόνα των βυζιών της μπορεί να σας κάνει ψυχικό τράβμα μη συμβατό με την στυση!
Εγώ εκεί έχω VIP κάρτα και μπορώ να γαμήσω με 2.500 την ώρα αλλά έχω να βρω καλη γκόμενα μήνες τώρα της συγκεκρημένης κοπέλας θα της έβαζα 4 (απο τα κλειστα θέματα του αμούρ μου έστειλαν φωτογραφίες με ανοικτό πρόσωπο) ούτε πρόσωπο λέει πολλά έχει ένα τριγωνικό πρόσωπο.
Σχετικά με της τιμές σε όλα τα πράγματα αν ξαναβρώ χρόνο θα προσπαθήσω να γραψω μια ανάλυση.
Την Μιροσλαβα την πηρε ο δικος μου , εγω πηρα την Μαιρη που ηταν 7αρι προς 8αρι ,,, μελαχροινη με γαλανα ματια και κατασπρη οπως μου αρεσει δηλ
Για αυτα τα λεφτα και δυο πηδηματα ,,, ητανε αψογη )))