o δασκαλος επιμενει να κατεβαινω στις περιοχες του νεα μακρι ζουμπερι και να σταματησω ουκρανια να ασχολουμε οπως κανω εδω και 3 χρονια.αλλα δεκα χρονια τα λεω εδω και 15 χρονια ειναι απιαστες.ο δασκαλος επιμενει οτι τα νεα παιδεια δεν μαθαινουν και τα ξερουν μονο απο τηλεοραση.Αγαπητε τζι η τσι, τζιτζι, ggggjjjjjj , να σε ρωτησω, ποιανου κλωναρι - παρακλαδι εισαι???
@ΧΑΡΡΙ, μην σταματησεις να γραφεις! Ενας μηνας εμεινε για να βγαλουμε καλοκαιρι! Τωρα θα σταματησεις??? ΝΑ μας λες τα σχολια του Δασκαλου!
@@@ΔΡ.Ερωτα και ΠανοςΣκληρος, για πειτε τιποτα για τα ηλικιακα ορια που μπορεις να παιξεις ανα χωρα, με τα τιντερ κτλ!
Μεγα και Δοξασμενο το Ονομα του Μεγκα Μυστη!!!
ο μεγας θα σας τα πει και οχτωβριο οτι αργησαν 20 χρονια να ανακαλυψουν την ουκρανια και οτι μονο μπαζα εχει η χωρα πλεον 10% αξιζουν σε εμφανιση.πολλες που αξιζαν την εκαναν σε αλλες πολιτειες χρονια.λεει μετα το 2000 στερεψε η βρυση γιατι αυτες βρηκαν μια ψευτοδουλεια και εβαλαν στεγη στο κεφαλι.δεν θελουν και πολυ αυτοι να την ψωνισουν οτι ειναι καπιοι χαχαχαχα σωστη διαπιστωση.
ενας μαλακας ουκρανοσ που καθωταν διπλα μου στα αεροπλανο ηθελε να του μιλω αγγλικα η ελληνικα.
εγω συνεχισα να του μιλω ρωσικα και τον ρωτο στα ελληνικα.ρουμανος εισαι η ουκρανοσ?
δεν μου ξαναμιλησε χαχαχα θα τον εβαζα στην θεση του και να του πω που ηταν πριν 15-20 χρονια.
υπομονη μεχρι τον οχτωβριο που θα κανει ρεσιταλ ο δασκαλος.