Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.066
Like
3.712
Πόντοι
606
Τυπε είσαι απλά χαζός.
Μην ασχολείσαι.
Δεν πρόκειται να καταλάβεις, μην το προσπαθείς.
Κλάψε την μοίρα σου που γεννήθηκες άντρας. Έχει πιο πολύ νοημα από το να προσπαθεις να την πεις σε ανθρώπους με λογική σκέψη και άρθρωση.

Χαζός είσαι εσύ μεγάλε.
 

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Μηνύματα
2.792
Like
748
Πόντοι
96
οσο περισσοτερο φιλελευθεροποιειται μια κοινωνια και μια οικονομια  τοσο χειροτερη γινεται
 

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Μηνύματα
446
Like
254
Πόντοι
21
Η πυρφοριαση είναι τεράστιο πλήγμα στην Ελλάδα. Κυρίως για τα παλικάρια που με την τόση υπερ προσπάθεια στο τέλος δεν γαμουν απολύτως τίποτα.
Το εξωτερικό σε μαθαίνει να μην είσαι ο υπέρτατος πειναλας διότι πάντα έχεις στο μυαλό σου πως υπάρχει εναλλακτική λύση . Αυτή η άνεση που σου προσφέρει αντανακλάται με αποτέλεσμα να πετύχαινεις τα πολλαπλάσια ακόμα και σε local επίπεδο σε σχέση με τον εντελώς αγαμητο πυρφορο.
Κιομως, δεν αναφερομουν σε ελληνικη πυρφοριαση, αλλα κυριως αμερικάνικη που απλωνει τα πλοκάμια της σε ολοκληρη την ανατολική ευρωπη και επιρρεάζει βεβαιως και εμας, καθως κανει το εργο μας δυσκολοτερο..
Θα σας πω πραγματα, που δεν τα χωράει ο κοινος νους!

Μια χαρα alpha-males ειναι οι ελληνες σε σχεση με τα αρσενικα που θα περιγράψω...

Αυτο που μας έχει καταστρέψει εμας, ειναι ο διασυρμος της χωρας (το έχουμε ξαναπει), και οτι πρεπει πλέον να αποδεικνύουμε οτι δεν ειμαστε άφραγοι (σε ατομικο επιπεδο). Ναι μεν τα ΜΜΕ της ανατολικης ευρωπης εχουν σταματησει να μιλανε για φτωχιά ελλαδα, αλλα το μικροβιο εχει μπει δυστηχώς ήδη μεσα τους. Ελάχιστες οι περιπτώσεις μουνιών που πραγματικα ξεχουν τι γινεται, οι περισσοτερες ειναι προβατα, οπου φυσαει ο ανεμος, πανε.

Οταν βρω ωρα θα τα γράψω, ηταν σημερα να το κανω, αλλα παρουσιαστηκε προβλημα υγειας και έτρεχα στους γιατρους.
 

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Μηνύματα
446
Like
254
Πόντοι
21
Μυστη οχι αλλο καρβουνο!!! Καλητερα να μας πεις για ρουμανες, τουριστριες, ανατολικες, για σαητ, για εξωγηινους, για οτι αλλο, εκτος απο πυρφορισμους! Τιποτα για φρεσκα νεα για ξεκωλα εχεις???
υγ.
Αφιερωνω στον Μυστη του Αιγαιου, τους παρακατω προβληματισμους και για την μαζα,
Εξτρα υγ.
Ευτυχως που υπαρχει και ο ΔρΕρωτας και κανει ανταρτοπολεμο στον Πυρφορισμο! Βαστα Ερωτα μεχρι να ερθει ο Σεπτεμβρης να ξεφυγουμε απο τις ελλεηνιδες! Εαν δεν μας κατσει κανα πουλι πεταμενο (αλλοδαπο)!
Για ρουμανες θα πω πασα μου :tits:

Συγκεκριμενα το πόνημα θα περιέχει το τρίγωνο ΗΠΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ. :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.251
Κριτικές
19
Like
7.222
Πόντοι
3.346

Επειδή σου χρωστώ μια απάντηση για τον πυρφορισμό των γειτόνων μας Ιταλών. Θα αναφέρω όπως τους έζησα εγώ στα ελληνικά νησιά που έρχονται για διακοπές.

Δεν έχω δει πιο άσχημη εικόνα στη ζωή μου  :vomit:, ενώ σχεδόν όλος ο κόσμος ήταν καλά ντυμένος ένα βράδυ στη χώρα της Μυκόνου στα στενά σοκάκια σκάνε με αμάνικα δυο Ιταλοί και σορτσάκια και από ένα πιτόγυρο στο χέρι τους να την πέφτουν σε όποια περαστική ξέμπαρκη περπατούσε στα στενά σοκάκια της Μυκόνου η απόλυτη γελοιοποίηση τους από το σύνολο των περαστικών  :2funny:.

Άλλο σκηνικό στο cavo paradisο δυο τύποι Ιταλοί 23 χρονών πρέπει να ήταν όπως εκτιμώ στα prive τραπεζάκια του cavo έπιναν τις σαμπάνιες τους με δυο πιπίνια θα τα βαθμολογούσα 9αρια καθαρά. Στο τέλος αφού άνοιξαν 3 μπουκάλια σαμπάνια που έκανε 600 ευρώ το κάθε μπουκάλι οι κορασίδες φορτώθηκαν με άλλους τύπους ο ένας μάλιστα ήταν και resident dj του cavo όλα αυτά έγιναν το έτος 2007.

Όλα τα FFK στην Αυστρία ο κυρίως όγκος πελατών είναι Ιταλοί γιατί άραγε; Μήπως στη χώρα τους δεν πηδάνε και πάνε και ξεχαρμανίαζουν στα αυστριακά FKΚ;

Άλλο σκηνικό στη Σαντορίνη σε ενοικιαζόμενα δωμάτια 4 Ιταλοί και 3 Ιταλίδες που έκαναν διακοπές μαζί χωρίς να τις έχουν γκόμενες το έτος 2009. όλα τα έξοδα πληρωμένα των διακοπών από τους 4 άντρες της παρέας με την ελπίδα ότι θα τις πηδήξουν αμ δε που πήδηξαν στο τέλος έμειναν με το πουλί στο χέρι τα παιδια  :jerking: .

Τουλάχιστον ένα συμπέρασμα από όλα αυτά ότι κανένας έλληνας δεν βάζω όμως το χέρι μου στη φωτιά ότι θα πήγαινε να την πέσει σε γκόμενα κρατώντας ένα πιτογυρο στο χέρι . Σ’ αυτό έχουμε και ένα επίπεδο εμείς οι έλληνες όπως και να το κάνουμε.
 

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
911
Like
208
Πόντοι
6
Αν μπορει καποιος τυπος να βρει εκεινα τα βιντεακια που ο ΚΜΑΝ γαμαγε τα 2μετρα αλογα και...μουγκριζε θα του ειμαι υποχρεος!
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Εσύ δεν έλεγες ότι εαν γνώριζες εύκολα γκόμενες στην Ελλάδα,δεν θα πήγαινες εξωτερικό τόσο συχνά;

Τωρα που γνωρίζεις ελληνίδες,τί ασχολείσαι μ'αυτές και δεν είσαι στην Ουκρανία;Α ξέχασα,οι ελληνίδες είναι για τον πεο,αλλά αν μας κάθονται,θυμόμαστε ότι κι αυτές έχουν μουνί.Και ποιος να τρέχει στις Ουκρανίες μετά.

Οταν σου αρέσει να τρως σούσι και σολωμό και σε βάλουν σε ένα νησι νηστικό θα φάς και σκουληκια για να ζήσεις και να μην πεθάνεις!!! Φέτος το καλοκαιρι δεν πήγα Ουκρανία γιατι δεν έβρισκα εισητηρια σε λόγικές τιμές και το θεωρούσα απάτη να σκάσω 300αρα απλά για τα αεροπορικά. Αλλιως εκεί θα ήμουν τωρα όπως θα είμαι και τον Οκτωβριο.

Πάντα γνωριζα Ελληνίδες δεν γνωρισα τώρα απλά για ακόμα μια φορά σου λέω που δεν θα το χωνέψεις ποτέ - μακροπρόθεσμα - αριθμητικά,ποιοτικά και απο θέμα συμπεριφοράς θα είναι πάντα πολύ πίσω απο τις ξένες. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Αυτο που πρέπει να καταλάβουν οι πυρφόροι είναι πως η ενασχόληση με τις ξένες θα τους δώσει τον αέρα να τρωνε και στην Ελλάδα κάτι. ΄Γιατί ειναι άνετοι μετά δεν παρακαλάνε και αυτό αντανακλάται σε μια γυναικα..Αλλιως η αγαμία εδω τους κάνει υπόδουλους με αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα φαυλο κυκλο πυρφοριασης κυνηγητου και υψηλών απαιτήσεων των γυναικών.

Θα στο θέσω και αλλιώς εγω τρωω κατι εδω και τρωω αρκετα έξω, νομίζω έχω δικαίωμα να κρίνω που είναι καλύτερα και τι αξίζει. Εσυ που τρως μόνο έδω πως έχεις άποψη? Αν τρως μια ζωη φακές και δεν έχεις φάει μπριζόλα πως έχεις άποψη περι γεύσεως? Μακάρι να βρείς τον δρόμο σου και έσυ και το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων που δεν ταξιδεύουν γιατί μονο έτσι θα στρωσει αυτη εδω η χώρα στο θέμα των γυναικών. Δεν υπάρχει άλλη λύση απο το να ανοίξεις το πεδίο δρασης σου!!
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
doctora love ειδες τον λογο τωρα τελευτεα που βλεπω κυπριους να πηγαινουν κιεβ.
τωρα τα 300 ευρο που δεν δινεισ εσυ ειναι τζαμπα η τιμεσ σε σχεση με πριν.
τωρα ο καθε γελειος παει κιεβ με 70-170 ευρο και οι τιμες εγιναν χωμα στα χοτελ.
ετσι πολλοι ασχετοι βρηκαν ευκερια να πανε γιατι νομιζουν πανε σε χωρα με φτωχες,απελπισμενες
και οτι το κιεβο ειναι σαν κολομπαρο που περνεις πουτανεσ χαχαχαχαχ.
εδω και 15 χρονια μονο δικηγορους και επιχειρηματιες εβλεπα.τωρα που εριξαν τιμεσ βλεπω καθε τουρκοφατσα χαχαχαχα.πριν εδινα 400-600 για κιεβο και οδυσσο μεσο βαρσοβιασ,βιενησ,απευθειας,βουδαπεστη,πραγα.τα χοτελ και διαμερισματα ηθελαν 100 εθρο την μερα τα πιο φτηνα.ποιος απο αυτους θα πηγαινε κιεβ?ασε που γνωρισα τυπους που πηγανε με 300 ευρο για μια εβδομαδα και 10 μερεσ,300 ευρο μου καθωταν το ραντεβου εκει
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
χειμωνα τωρα 240 δινω για οδυσσο,σεπτεβριο εδωσα 340.καλοκαιρι δεν ξαναπαω οδυσσο
θα πηγαινω σε αλλα μερη με τουριστες οπως μπατουμι
 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.251
Κριτικές
19
Like
7.222
Πόντοι
3.346
και οτι το κιεβο ειναι σαν κολομπαρο που περνεις πουτανεσ χαχαχαχαχ.

:2funny: :2funny: :2funny:

γιατί ρε Χάρη τι νομίζεις ότι είναι  :cheesy:

στην ουσία ένα μεγάλο κωλόμπαρο για όλα τα βαλάντια ($$$$) είναι  :grin:

με άλλη τιμή ψωνίζεις από το carrebean με άλλη από το Chi και με άλλη από τα rooms στη baseina  :2funny:
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
:2funny: :2funny: :2funny:

γιατί ρε Χάρη τι νομίζεις ότι είναι  :cheesy:

στην ουσία ένα μεγάλο κωλόμπαρο για όλα τα βαλάντια ($$$$) είναι  :grin:

με άλλη τιμή ψωνίζεις από το carrebean με άλλη από το Chi και με άλλη από τα rooms στη baseina  :2funny:

Βρίσκεις πολλές όμως που τις έχεις απλά πουλώντας έρωτας χωρίς να πληρώσεις κάτι πέρα απο τα έξοδα του ραντεβού (φαί,ποτο) που ουτως αλλως θα τα πληρώσεις οπουδήποτε. Κοριτσάκια 20-27 χρονων και εμφάνισης στο 7 που Ελλάδα είναι αδύνατον αυτό στις ηλικές αυτές αν είσαι πάνω απο 35.

Δεν είναι όλες πουτάνες στην Ουκρανία παρόλο που ασφαλώς υπάρχουν πολλές!! Αλλά και για τον ελέυθερο έρωτα ανευ χρήματος ύπαρχει πάρα πολύ υλικό αρκεί να ψάχνεσαι σωστά.

Αν δεν υπήρχε υλικό ή δεν γινόταν δεν θα πάταγα απλά. Όπως σταμάτησα να πατάω Πολωνία όταν είδα πως δεν βγαίνει κάτι καλό - απλά ποτα χορός και κανά μπαζακι. Μαλάκας να πετάω χρήματα άνευ λόγου δεν είμαι. Αν σταματήσει να δινει Ουκρανια θα σταματήσω να πηγαίνω και  θα ψάξω για άλλους προορισμούς!!
 

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
Οταν βλεπω γερα καμακια, μαχιμα σαν εσενα η τον σκληρο να κανουν θρηνο για τα σοσιαλ, οταν βλεπω μανες να βγαζουν φωτο τις κορες η σουηδεζες να ψαχνουν καναν να τις κερασει απο μπαρ σε μπαρ, οπως λεει και ο Δρ.Ερωτας εχει αλλαξει το κλιμα στον τουρισμο. Ερχονται για σουβλακι, φωτο και κανα μπανιο, παει πεταξε το πουλακι! Εχει μαλακιστει ο κοσμος. Ελα ρε μυστη, δεν εχεις? Εγω πηρα περσι ενα κινεζικο για να τα μαθω! Δεν ειναι και ασχημα! Στελνεις και πιο ευκολα η-μεηλ ....σε αγγελιες!
Υποψιαζομαι οτι εαν εσυ μπεις στο Τιντερ η σε κατι αλλα ρωσσικα σαητ, θα κανεις καλο σεφτε, σε ολες τις ζωνες!

ΠορνοΜυστες, ευτυχως που υπαρχει η δεξαμενη της Ασιας! Απο μαι ται μεχρι ουζμπεκες στο κιργισταν! Μην απελπιζεστε η αλλιως πατρευτειτε!
Μαλλον η χωρα εχει γινει οικογενιακος προορισμος, σε μεγαλο βαθμο,
δεν εννοω τα γκετο πχ Καβο, Λαγανα κτλ. Χασαμε το ιματζ, χασανε και οι τουριστες την αθωοτητα τους με τα σοσιαλ.


Οσο μεγαλωνεις βλεπεις τα πραγματα αλλιως..Σιγουρα με social ειχα απιστευτα πιο πολλες επιτυχιες παλια αλλα τα social οσο περναει ο καιρος βασιζονται ολο και σε πιο νεαρες ηλικιες και πρεπει να ακολουθεις νεα social..Αμα θες ακομα και σημερα ισως φας πχ εγω εχω προτεινει το bumble το οποιο σαν νεο tinder βοηθαει..
Εχω ακουσει και για insta ολοι ετσι παιζουν αλλα εγω προσωπικα ειμαι τοσο αντιθετα ιδεολογικα με τον τροπο που παρουσιαζει τις γυναικες και την δυναμη που τους δινει που συνειδητα δεν το ακολουθω
Ισως και να δουλευει....

Απλα οταν ημουν πιτσιρικας ειχα τετοια καυλα που δεν με ενοιαζε ο δρομος που θα παρω αρκει να φτασω στον προορισμο(μεσα στο μουνι...)

Πλεον δεν ισχυει οσο μεγαλωνω και πιστευω συμβαινει σε ολους μας αρκουν μια-δυο μαλακιες (που παλια δεν θα με νοιαζαν) που θα ακουσω απο μια γκομενα να με κανουν  να μην θελω καν να την γαμησω..

Ετσι πανε αυτα για αυτο λεω μην απογοητευεστε γιατι οσο μεγαλωνουμε χανουμε οσο να ναι την υπομονη μας(βασικο συστατικο των dating apps)


Εγω παντως ακομα προτεινω για εκτος Ελλαδας couchsurfing,tinder,bumble,εντος Ελλαδας μονο okc παιζω και αυτο για την καυλα μου να περνα η ωρα

 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.251
Κριτικές
19
Like
7.222
Πόντοι
3.346
Βρίσκεις πολλές όμως που τις έχεις απλά πουλώντας έρωτας χωρίς να πληρώσεις κάτι πέρα απο τα έξοδα του ραντεβού (φαί,ποτο) που ουτως αλλως θα τα πληρώσεις οπουδήποτε. Κοριτσάκια 20-27 χρονων και εμφάνισης στο 7 που Ελλάδα είναι αδύνατον αυτό στις ηλικές αυτές αν είσαι πάνω απο 35.

Δεν είναι όλες πουτάνες στην Ουκρανία παρόλο που ασφαλώς υπάρχουν πολλές!! Αλλά και για τον ελέυθερο έρωτα ανευ χρήματος ύπαρχει πάρα πολύ υλικό αρκεί να ψάχνεσαι σωστά.

Αν δεν υπήρχε υλικό ή δεν γινόταν δεν θα πάταγα απλά. Όπως σταμάτησα να πατάω Πολωνία όταν είδα πως δεν βγαίνει κάτι καλό - απλά ποτα χορός και κανά μπαζακι. Μαλάκας να πετάω χρήματα άνευ λόγου δεν είμαι. Αν σταματήσει να δινει Ουκρανια θα σταματήσω να πηγαίνω και  θα ψάξω για άλλους προορισμούς!!

το γνωρίζω φίλε γιατρέ, ότι έχει η Ουκρανία μη πληρωμένο έρωτα σε καλές αναλογίες (μπορεί να την επισκέφτηκα λιγότερες φορές από εσένα αλλά είμαι και εγώ γνώστης της κατάστασης στο Κίεβο)

σαφώς και μπορούμε να  :knockinb: τσάμπα (μόνο με φαγητά, εξόδους, ποτά και κανένα μικρο δωράκι)  :hi:

ίσως δεν κατάλαβες ότι έκανα ένα ιδιότυπο χίουμορ στον Χάρη για την ωραία ατάκα στο ποστ του
 

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
doctora love ειδες τον λογο τωρα τελευτεα που βλεπω κυπριους να πηγαινουν κιεβ.
τωρα τα 300 ευρο που δεν δινεισ εσυ ειναι τζαμπα η τιμεσ σε σχεση με πριν.
τωρα ο καθε γελειος παει κιεβ με 70-170 ευρο και οι τιμες εγιναν χωμα στα χοτελ.
ετσι πολλοι ασχετοι βρηκαν ευκερια να πανε γιατι νομιζουν πανε σε χωρα με φτωχες,απελπισμενες
και οτι το κιεβο ειναι σαν κολομπαρο που περνεις πουτανεσ χαχαχαχαχ.
εδω και 15 χρονια μονο δικηγορους και επιχειρηματιες εβλεπα.τωρα που εριξαν τιμεσ βλεπω καθε τουρκοφατσα χαχαχαχα.πριν εδινα 400-600 για κιεβο και οδυσσο μεσο βαρσοβιασ,βιενησ,απευθειας,βουδαπεστη,πραγα.τα χοτελ και διαμερισματα ηθελαν 100 εθρο την μερα τα πιο φτηνα.ποιος απο αυτους θα πηγαινε κιεβ?ασε που γνωρισα τυπους που πηγανε με 300 ευρο για μια εβδομαδα και 10 μερεσ,300 ευρο μου καθωταν το ραντεβου εκει


Μιλουσα με Τουρκαλα της ειπα ενα γελοιο ποσο που θα χω μαζι μου για δεκαημερο και μου πε θα σαι πλουσιος εδω περα!!ΟΙ Τουρκοι που βλεπεις Κιεβο ειναι σαν αυτοι που πανε Σερβια,Πολωνια γυφτοι που ενα χρονο δεν χαλασανε cents και πανε 5αδα μαζεμενη και κοιμουνται σε δικλινο  με την ιδεα οτι θα γαμησουν..
Εχεις στο νου σου οτι η ΤΟυρκικη λιρα ειναι 1/5 του Ευρω?

Τσεκαρα εισητηρια Ελλαδα-Ουκρανια στα 260+ για 17 Αυγουστου πηγαινε ελα δεκαημερο και Τουρκια-Ουκρανια το πιο φθηνο ειναι στα 140Ευρω πιο φθηνα αλλα για λιρα 1/5 του Ευρω μονο φθηνα δεν τους βγαινει.


Το θεμα ειναι να πας διακοπες σας ανθρωπος οχι σαν ζωο να κοιμασαι ο ενας πανω στα κουραδια του διπλανου σου.
Αν δεν μπορεις να το επιτυχεις αλλαζεις προορισμο..Εγω πχ ειδα Ουκρανια πηγαινε ελα οταν κοιτουσα κοντα 300 και αλλαξα ροτα εκλεισα σε αλλη χωρα με αεροπορικα στο 1/3.
Εχω δει και Πολωνια τιμες γελοιες στα αεροπορικα 40-60 πηγαινε ελα και χειμωνα θα ειμαι εκει αν συνεχιστει αυτη η ταση με τις φοβερες τιμες.


Ετσι παει δεν σε κανει το μερος μαγκα μονο αλλα και εσυ σε κανεις με το να κανεις σωστες επιλογες και να μπορεις να υποστηριξεις αυτο που πλασαρεις οτι εισαι.
Αν με το χ ποσο την μερα δεν μπορω να υποστηριξω αυτο που θελω για μενα βρισκω αλλο μερος που μπορω να το κανω αλλιως καθομαι και Αθηνα


 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.251
Κριτικές
19
Like
7.222
Πόντοι
3.346
Μιλουσα με Τουρκαλα της ειπα ενα γελοιο ποσο που θα χω μαζι μου για δεκαημερο και μου πε θα σαι πλουσιος εδω περα!!ΟΙ Τουρκοι που βλεπεις Κιεβο ειναι σαν αυτοι που πανε Σερβια,Πολωνια γυφτοι που ενα χρονο δεν χαλασανε cents και πανε 5αδα μαζεμενη και κοιμουνται σε δικλινο  με την ιδεα οτι θα γαμησουν..
Εχεις στο νου σου οτι η ΤΟυρκικη λιρα ειναι 1/5 του Ευρω?

Τσεκαρα εισητηρια Ελλαδα-Ουκρανια στα 260+ για 17 Αυγουστου πηγαινε ελα δεκαημερο και Τουρκια-Ουκρανια το πιο φθηνο ειναι στα 140Ευρω πιο φθηνα αλλα για λιρα 1/5 του Ευρω μονο φθηνα δεν τους βγαινει.


Το θεμα ειναι να πας διακοπες σας ανθρωπος οχι σαν ζωο να κοιμασαι ο ενας πανω στα κουραδια του διπλανου σου.
Αν δεν μπορεις να το επιτυχεις αλλαζεις προορισμο..Εγω πχ ειδα Ουκρανια πηγαινε ελα οταν κοιτουσα κοντα 300 και αλλαξα ροτα εκλεισα σε αλλη χωρα με αεροπορικα στο 1/3.
Εχω δει και Πολωνια τιμες γελοιες στα αεροπορικα 40-60 πηγαινε ελα και χειμωνα θα ειμαι εκει αν συνεχιστει αυτη η ταση με τις φοβερες τιμες.


Ετσι παει δεν σε κανει το μερος μαγκα μονο αλλα και εσυ σε κανεις με το να κανεις σωστες επιλογες και να μπορεις να υποστηριξεις αυτο που πλασαρεις οτι εισαι.
Αν με το χ ποσο την μερα δεν μπορω να υποστηριξω αυτο που θελω για μενα βρισκω αλλο μερος που μπορω να το κανω αλλιως καθομαι και Αθηνα

με τις τουρκαλες που μιλας στο tinder φορανε μαντίλα; ή ειναι του ευρωπαικου στυλ χωρις μαντίλα;

θελω επισης να μου πεις ποσο διαθεσιμες ειναι για istant fuck εντός τουρκικων συνόρων;
 

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
με τις τουρκαλες που μιλας στο tinder φορανε μαντίλα; ή ειναι του ευρωπαικου στυλ χωρις μαντίλα;

θελω επισης να μου πεις ποσο διαθεσιμες ειναι για istant fuck εντός τουρκικων συνόρων;


Κοιτα αμα η αλλη φοραει μαντιλα δεν ασχολουμε καν..Εδω μες την μουρη τους λεω οτι οι μουσουλμανοι με τις μαντιλες ειναι τελειως γελοιο θεαμα και συμφωνουν..Βασικα ολες αυτες μου εχουν πει οτι ειναι αθεες και μια χριστιανη..Στα @@ μου τι ειναι αρκει να πινουν να γαμιουνται και να μην ειναι φανατικες με την θρησκεια.

Αυτο για να στο πω πρεπει να παω εκει..Απ οσες εχω γαμησει μια μου ειπε θα ρθει απο Σμυρνη να με δει αλλη μια θα ναι Βαρκελωνη αλλα θα γυριζει και θα ρθει να με δει εφοσον προσγειωνται στην Πολη..Εχω δυο υποσχετικες απο αυτες που ηδη εχω σκοραρει και αλλες δυο επισης που ειχα σκοραρει η μια ειναι σε σοβαρη σχεση και εννοειται οτι με το ζορι απαντουσε στα μηνυματα μου και μια αλλη ειναι επισης μακρια προς Σμυρνη μου ειπε να παω να την δω αν θελω αλλα δεν το κοβω βασικα αποκλειεται να κανω τετοιο ταξιδι για την πιτσιρικα..

Απ τις αλλες που εστειλα μηνυματα σε couch πηρα σχετικα ευκολα whatsapp η μια μου αναφερει sex με γελακια στο ακυρο με τις αλλες δεν εχω χωθει γιατι ειναι νωρις και θα καει,γενικα χωνομαι καμια βδομαδα πριν παω σχετικα πολυ γιατι αν χωθω μηνα και πριν θα καει το πραγμα απ το πολυ ζεσταμα..

Ενα θετικο ηταν οτι μια Αζερα μου εστειλε μονη της μηνυμα,fb και θελει λεει να βρεθουμε..ΜΙλαμε για 8αρι+ για αυτο μου κανει εντυπωση τετοιο ενδιαφερον


Βεβαια επιφυλαζομαι να δω και εκει τα πραγματα γιατι μπορει ναι μεν να φαινονται ολα ανθιρα και ροδινα αλλα εκει να ειναι ολα σαπια..Θα φανει.

Επισης με Σλαβες δεν εχω ασχοληθει καθολου εφοσον βαδοο,tinder θα παιξω βδομαδα πριν και οχι παραπανω δεν μπορω να ξερω τα αποτελεσματα παντως Ουκρανεζες και Ρωσιδες και ειδικα Ουκρανεζες εχω δει παρα πολλες badoo

Επειδη ομως φορτσαρω καμια βδομαδα πριν δεν μπορω να ξερω το online game,couchsurfing παντως οσες Τουρκαλες εχει ειναι φουλ θετικες για ομιλια,φιλοξενια και να δειξουν μερη..Για γαμησι αυτο που εκανα καλα ηταν να κλεισω δικο μου σπιτι airbnb και ηδη δειχνει να δουλευει γιατι πολλες μου λενε αα εχεις σπιτι δικο σου δηλαδη??

Μια Τουρκαλα μου ειχε πει οταν ηταν Αθηνα οτι στα ξενοδοχεια Τουρκια καμια φορα δεν σε αφηνουν να βαζεις κοπελες μεσα και το ειχα στο μυαλο μου αυτο
 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.251
Κριτικές
19
Like
7.222
Πόντοι
3.346
Κοιτα αμα η αλλη φοραει μαντιλα δεν ασχολουμε καν..Εδω μες την μουρη τους λεω οτι οι μουσουλμανοι με τις μαντιλες ειναι τελειως γελοιο θεαμα και συμφωνουν..Βασικα ολες αυτες μου εχουν πει οτι ειναι αθεες και μια χριστιανη..Στα @@ μου τι ειναι αρκει να πινουν να γαμιουνται και να μην ειναι φανατικες με την θρησκεια.

Αυτο για να στο πω πρεπει να παω εκει..Απ οσες εχω γαμησει μια μου ειπε θα ρθει απο Σμυρνη να με δει αλλη μια θα ναι Βαρκελωνη αλλα θα γυριζει και θα ρθει να με δει εφοσον προσγειωνται στην Πολη..Εχω δυο υποσχετικες απο αυτες που ηδη εχω σκοραρει και αλλες δυο επισης που ειχα σκοραρει η μια ειναι σε σοβαρη σχεση και εννοειται οτι με το ζορι απαντουσε στα μηνυματα μου και μια αλλη ειναι επισης μακρια προς Σμυρνη μου ειπε να παω να την δω αν θελω αλλα δεν το κοβω βασικα αποκλειεται να κανω τετοιο ταξιδι για την πιτσιρικα..

Απ τις αλλες που εστειλα μηνυματα σε couch πηρα σχετικα ευκολα whatsapp η μια μου αναφερει sex με γελακια στο ακυρο με τις αλλες δεν εχω χωθει γιατι ειναι νωρις και θα καει,γενικα χωνομαι καμια βδομαδα πριν παω σχετικα πολυ γιατι αν χωθω μηνα και πριν θα καει το πραγμα απ το πολυ ζεσταμα..

Ενα θετικο ηταν οτι μια Αζερα μου εστειλε μονη της μηνυμα,fb και θελει λεει να βρεθουμε..ΜΙλαμε για 8αρι+ για αυτο μου κανει εντυπωση τετοιο ενδιαφερον


Βεβαια επιφυλαζομαι να δω και εκει τα πραγματα γιατι μπορει ναι μεν να φαινονται ολα ανθιρα και ροδινα αλλα εκει να ειναι ολα σαπια..Θα φανει.

Επισης με Σλαβες δεν εχω ασχοληθει καθολου εφοσον βαδοο,tinder θα παιξω βδομαδα πριν και οχι παραπανω δεν μπορω να ξερω τα αποτελεσματα παντως Ουκρανεζες και Ρωσιδες και ειδικα Ουκρανεζες εχω δει παρα πολλες badoo

Επειδη ομως φορτσαρω καμια βδομαδα πριν δεν μπορω να ξερω το online game,couchsurfing παντως οσες Τουρκαλες εχει ειναι φουλ θετικες για ομιλια,φιλοξενια και να δειξουν μερη..Για γαμησι αυτο που εκανα καλα ηταν να κλεισω δικο μου σπιτι airbnb και ηδη δειχνει να δουλευει γιατι πολλες μου λενε αα εχεις σπιτι δικο σου δηλαδη??

Μια Τουρκαλα μου ειχε πει οταν ηταν Αθηνα οτι στα ξενοδοχεια Τουρκια καμια φορα δεν σε αφηνουν να βαζεις κοπελες μεσα και το ειχα στο μυαλο μου αυτο

να προσεχεις γενικα στην τουρκια μην βρεθεις πουθενα μπλεγμενος χωρις να το καταλαβεις

να εχεις υποψη οτι η Τουρκια εχει πολυ σκληρους νομους περι ναρκωτικων δεν αστειεύονται εκει

να ξερεις οτι πολλες τουρκαλες εχει και στην γερμανια που ειναι πολυ προθυμες για σεξ

εγω για τουρκια επιφυλασομαι και πολιτικους λογους αλλά και για την κατασταση που επικρατει λογο Ερτογαν, ενηλικας εισαι εσυ θα κρινεις τι ειναι σωστο για σενα και τι οχι

 

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
να προσεχεις γενικα στην τουρκια μην βρεθεις πουθενα μπλεγμενος χωρις να το καταλαβεις

να εχεις υποψη οτι η Τουρκια εχει πολυ σκληρους νομους περι ναρκωτικων δεν αστειεύονται εκει

να ξερεις οτι πολλες τουρκαλες εχει και στην γερμανια που ειναι πολυ προθυμες για σεξ

εγω για τουρκια επιφυλασομαι και πολιτικους λογους αλλά και για την κατασταση που επικρατει λογο Ερτογαν, ενηλικας εισαι εσυ θα κρινεις τι ειναι σωστο για σενα και τι οχι


Εγω ηδη κανονισα να προμηθευτω παντως ειδικα τσιγαρα χαχα ειχα φτιαξει κατι Τουρκαλες στην Μαλτα και θα μου φερουν αυτες..Επισης για αλκοολ που ρωτησα no problem ακομα και για πιωμα στον δρομο..Γενικα στην Πολη παω εννοειται οτι πιο μεσα δεν εχει τετοια..Αλλα μιλαμε για πολη 15μυρια με 40εκατομμυρια τουριστες εκ των οποιων μισο εκαττομυριο Ελληνες για το 18 ενω αντιστοιχα 1εκαττομυριο Τουρκοι τουριστες περνανε Ελλαδα φετος τις διακοπες τους..

Αν σκεφτεις οτι 40εκαττομυρια τουριστες πανε για το 18 στην Πολη αυτο δειχνει οτι υπαρχει και ασφαλεια αμα βεβαιως εισαι σωστος εκ μερους σου.Επισης σκεψου οτι ολες απο couch μου λενε μας κυβερναει ενας τρελος κτλπ..Εχουν συναισθηση αλλα λογικο ειναι να μην βγουνε ουτε αυτες ουτε και εγω με πλακατ στους δρομους να φωναζουμε..

Να γαμησω παω να περασω ομορφα να πιω ρακια και να φαω καλα και να δω μια πολη που ητανε καποτε Ελληνικη.

Αμα μπλεξω εμπλεξα και Αγγλια εμπλεξα ασχημα οταν μια τρελη μεθυσμενη με κατηγορησε για χουφτωματα και τετοιες ψευτιες..Αμα δεν ετρεχα απ τους μπατσους παιζει φιλε να ημουν ακομα εκει περα...

Αστο αμα δεν σε θελει παντου μπλεκεις
 

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
Παντως εγω εγραψα και γραφω οτι κυνηγαω τις ευκαιριες..Φθηνα μερη με καλο value οσον αφορα τις γυναικες..Απο εκει και περα ειναι υποκειμενηκη καθε αποψη
πχ μπορει εγω να θερισω σε μια χωρα και ο αλλος να παει και να μην γνωριζει θηλυκο.
Θεωρω λοιπον οτι πολλοι παραγοντες συνδυαζονται για να εχεις αποτελεσμα και αυτο αφορα καθαρα προσωπικες ικανοτητες..

Πχ βαλε με απεναντι σε Σκανδιναβες και σπανια θα συννενοηθουμε..Εχω μια τρελα Βαλκανικη που δεν τις αγγιζει..Οχι οτι δεν εχω γαμησει και Νορβηγεζα πχ αλλα γαμησα μονο και μονο γιατι με γουσταρε πολυ..Με ρωτουσε πχ γιατι γελας τοσο συχνα?Εφοσον γνωρισα και αλλες Σκανδιναβες και καταλαβα την νοοτροπια τους ετσι αποφασισα να μην κινηθω προς τα εκει περα.
Αυτο βεβαια ισως αλλαξει πχ αν μελλοντικα αλλαξει και το mood μου και ταιριαξει με την συγκεκριμενη νοοτροπια που εχουν.

Αντιθετα σε γυναικες απο Βαλκανια παντα εχω αποτελεσμα ισως και γιατι ο Ελληνας εχει αλλο value εκει αλλα σιγουρα γιατι "καταλαβαινομαστε".Ρουμανια πχ οταν βγηκα εγω με την παρεα μου και δυο Ρουμανες μου ειπανε στο τελος οτι δεν εχουν ξαναγελασει πιο πολυ στην ζωη τους...Αμα αυτα που τους ελεγα τα ελεγα πχ σε μια Σκανδιναβη θα με περνουσε για ηλιθιο στην καλυτερη..

Ακομα και με Φιλιπινεζες η Ινδονησιες αυτο το χιουμορ το Βαλκανικο και γενικα η συννενοηση που κανουμε ταιριαζει και περνας καλας..
Οπως απο κεντρικη Ευρωπη και οι Πολωνεζες με την τρελα που κουβαλανε γουσταρουν αυτο το στυλ..

Εγω δεν μπορω ομως να πω οτι πηγαιντε εκει για αυτο δεν δινω συμβουλες για χωρες γιατι μπορει εσυ η ο καθενας να συμπεριφερεται τοσο διαφορετικα απο εμενα που να γαμησει σε χωρες που εγω δεν θα εχω value ενω αντιστοιχα εγω να κανω το αντιστροφο.

Για αυτο εγω προτεινω ταξιδια σε πολλες χωρες,ξερω και καποιους απο εδω στο bou  και προσωπικα που παιζουν μονο Ανατολικη Ευρωπη πχ ενας παει μονο Ουκρανια συνεχεια αν καποιος εχει βρει την Ιθακη του καλα κανει

Προσωπικα ομως ποτε δεν ξαναπηγα στο ιδιο μερος οσο καλα και να περασα πχ Μαλτα γαμησα σε λιγοτερο απο διμηνο 4 βγηκα με αλλες 5-6 και μπορουσα αν δεν δουλευα τοσο να γαμησω αλλες 4 τουλαχιστον.
Παρολα αυτα δεν θα ξαναπαω γιατι ειμαι της αποψης να μην βρισκομαι στις ιδιες χωρες που εχω ξαναπαει..Ειναι και ρισκο γιατι μπορει η επομενη να μου βγει μαπα οπως μου ειχε βγει η Βουλγαρια αλλα και παλι το game σε πολλαπλα σημεια με διαφορετικα level δυσκολιας ειναι αυτο που σε ψηνει και σε βελτιωνει


 

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
OFF TOPIC, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ!
Αν μπορει καποιος τυπος να βρει εκεινα τα βιντεακια που ο ΚΜΑΝ γαμαγε τα 2μετρα αλογα και...μουγκριζε θα του ειμαι υποχρεος!
Μυστη αυτα ειναι φημες! 1ο Ο βαλκανιοπουτσιστης δεν...γαμουσε, δηλ δεν μας εδειχνε τσοντα! 2ο Τα ηχητικα ντοκουμεντα, Τραγος κατα ΠαριΠαπι η Σιβηρικη Τιγρη κατ εμε, ανεβηκαν και επεσαν την ιδια ωρα σχεδον. Οποιος ακουσε ακουσε. 3ο Κατα ΠαριΠαρι του τα εριξαν οι σπονσορετς!
Τωρα μπορει να κανω και λαθος! Αμα τα βρεις, δωστα μας!
υγ.
Τι να λεμε, εδω ψαχνω το Μποτα απο Σαλαχι και δεν βρισκω τιποτα!
Χανουμε πρωτογενες υλικο!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom