με τις τουρκαλες που μιλας στο tinder φορανε μαντίλα; ή ειναι του ευρωπαικου στυλ χωρις μαντίλα;
θελω επισης να μου πεις ποσο διαθεσιμες ειναι για istant fuck εντός τουρκικων συνόρων;
Κοιτα αμα η αλλη φοραει μαντιλα δεν ασχολουμε καν..Εδω μες την μουρη τους λεω οτι οι μουσουλμανοι με τις μαντιλες ειναι τελειως γελοιο θεαμα και συμφωνουν..Βασικα ολες αυτες μου εχουν πει οτι ειναι αθεες και μια χριστιανη..Στα @@ μου τι ειναι αρκει να πινουν να γαμιουνται και να μην ειναι φανατικες με την θρησκεια.
Αυτο για να στο πω πρεπει να παω εκει..Απ οσες εχω γαμησει μια μου ειπε θα ρθει απο Σμυρνη να με δει αλλη μια θα ναι Βαρκελωνη αλλα θα γυριζει και θα ρθει να με δει εφοσον προσγειωνται στην Πολη..Εχω δυο υποσχετικες απο αυτες που ηδη εχω σκοραρει και αλλες δυο επισης που ειχα σκοραρει η μια ειναι σε σοβαρη σχεση και εννοειται οτι με το ζορι απαντουσε στα μηνυματα μου και μια αλλη ειναι επισης μακρια προς Σμυρνη μου ειπε να παω να την δω αν θελω αλλα δεν το κοβω βασικα αποκλειεται να κανω τετοιο ταξιδι για την πιτσιρικα..
Απ τις αλλες που εστειλα μηνυματα σε couch πηρα σχετικα ευκολα whatsapp η μια μου αναφερει sex με γελακια στο ακυρο με τις αλλες δεν εχω χωθει γιατι ειναι νωρις και θα καει,γενικα χωνομαι καμια βδομαδα πριν παω σχετικα πολυ γιατι αν χωθω μηνα και πριν θα καει το πραγμα απ το πολυ ζεσταμα..
Ενα θετικο ηταν οτι μια Αζερα μου εστειλε μονη της μηνυμα,fb και θελει λεει να βρεθουμε..ΜΙλαμε για 8αρι+ για αυτο μου κανει εντυπωση τετοιο ενδιαφερον
Βεβαια επιφυλαζομαι να δω και εκει τα πραγματα γιατι μπορει ναι μεν να φαινονται ολα ανθιρα και ροδινα αλλα εκει να ειναι ολα σαπια..Θα φανει.
Επισης με Σλαβες δεν εχω ασχοληθει καθολου εφοσον βαδοο,tinder θα παιξω βδομαδα πριν και οχι παραπανω δεν μπορω να ξερω τα αποτελεσματα παντως Ουκρανεζες και Ρωσιδες και ειδικα Ουκρανεζες εχω δει παρα πολλες badoo
Επειδη ομως φορτσαρω καμια βδομαδα πριν δεν μπορω να ξερω το online game,couchsurfing παντως οσες Τουρκαλες εχει ειναι φουλ θετικες για ομιλια,φιλοξενια και να δειξουν μερη..Για γαμησι αυτο που εκανα καλα ηταν να κλεισω δικο μου σπιτι airbnb και ηδη δειχνει να δουλευει γιατι πολλες μου λενε αα εχεις σπιτι δικο σου δηλαδη??
Μια Τουρκαλα μου ειχε πει οταν ηταν Αθηνα οτι στα ξενοδοχεια Τουρκια καμια φορα δεν σε αφηνουν να βαζεις κοπελες μεσα και το ειχα στο μυαλο μου αυτο