aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Αντε λοιπόν στα βασικά ..Πολύ καμμένο μυαλό όντως οι ελληνίδες δεν ξέρουν τι θέλουν και το κυριότερο είναι πάρα πολύ κουραστικες. Πρέπει συνεχώς να εξιτάρεις το μυαλό τους, να παίζεις ηλίθια παιχνίδια, να ακούς όλες τις μαλακιες που έχουν στο μυαλό τους και είναι και εντελώς μα εντελώς απρόβλεπτες..Ακόμα και να γαμήσεις δηλαδή σου βγαίνει ξινο στο τέλος. Τελικά έχω κατάφερει 2 σε 2 εβδομάδες, κανονικα εδν έπρεπε να βριζω, αλλά δεν μου έχει μείνει θετικό mood.
Με κούρασαν υπερβολικά οι έξοδοι μαζί τους παρόλο που είχε θετική κατάληξη σε 2-3 ραντεβου. Σε κάνουν να Νιώθεις πλήρως εξουθενωμένος και πολλές φορες με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Μπορεί δηλαδη αυτη που φαίνεται πως αδιαφορεί να σου κάτσει (έτσι εγινε σε μενα) και αυτη που δειχνει πως ενδιαφερετε να σε πρήξει και να μην γαμήσεις ποτε (μου έτυχε και αυτο τωρα).
Γενικά ακόμα και να βρείς πηγή με Ελληνίδες (δύσκολο και συμβάινει σε βάθος χρόνου κάποιες φορές) σε κουράζουν τόσο πολύ που δεν μπορείς να βγάζεις απανωτα ραντεβου με διάφορες.
Ειναι την μονογαμιας η Ελλάδα. Το να το παιξεις εραστης με πολλές σε αυτην την χωρα αν δεν ανήκεις στο 10% τω αντρων απαιτεί πολλές θυσίες, τυχη κλπ τέλος. Δεν αξίζει!! Έξω και πάλι εξω..Αλλα το πείραμα συνεχίζεται μεχρι Σπετέμβρη!!
Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ! ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΚΗ! ΣΥΝΕΠΟΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΑΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΕΘΝΙΚΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑ..!
Οι γυναίκες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται δεν θα μείνουν ανεπηρέαστες? Αυτές υποσυνείδητα δέχονται πρώτες όλα τα στραβά της κρίσης αξιών! Γι αυτό και αυτές οι συμπεριφορές που της συναντάει κάποιος όχι μόνο στις φτωχές κοπέλες αλλά και στις ευκατάστατες!!!