μην το λες γιατι σημερα κιεβο συνελαβαν 2 ανεργους που βιασαν και ληστεψαν μια γνωστη γκομενα μπλοκερ που αντι για εκδρομη που ηθελε να την βοηθησουν την πηγαν σε ενα δασος.
ναι οι τουρκοι πριν ενα μηνα συνεληφθηκαν για φονο αλλου τουρκου στην οδυσσο που εκαναν και μαυρες μαγειες.μεχρι και μαροκινο συνελαβαν για εγληματα οδυσσο ενω αζερους καθε μερα για απαγωγες και τετεια.οι αζεροι δεν ειναι ξενοι?αν υξερες ρωσικα θα σου εδινα ενα σαιτ που αποκαλει ξενους τους αζερους που συνελαβαν.γραφουν γρουπ απο ξενους ,ετσι τους ονομαζουν.
θυμαστε πριν 2 χρονια με την γκομενα 18 που ηθελε τον κοδικο μου στην εισοδο ενω δεν μου εκατσε.
αυτη που με πηρε βολτα βραδι και επεζε με το φαναρακι και εμφανιστηκαν 2 μικροι ο ενας ουκρανος,ενας ουζπεκος.της ειπα εχω πιστολια θα σας φαω και ετρεξε σε αυτους.
μετα την επομενη φορα που πηγα οδυσσο μου ειπανε αυτη με τους φιλους της κτυπησαν ενα αζερο τουριστα
και του πηραν 700 δολαρια απο το σπιτι.οτι δεν σου σθνεβηκε εσενα δεν σημαινει δεν σθμβαινει συνεχεια σε αλλους
Σε μια φτωχή χώρα των 40.000.000 ανθρώπων ψάχνεις στα αστυνομικά δελτία να βρείς τα 4-5 σκηνικά που γινόνται στην χώρα. Και πάλι τίποτα δεν είναι αυτα.ΜΗΔΕΝ. Έχεις επαφη με Αθήνα και το τι γίνεται? Δεν υπάρχει άνθρωπος στο κέντρο που δεν έχει πέσει θύμα ληστείας. Και δεν μιλάμε απλά για Τουρίστες που τους έχουν αποτελείωσει τελείως γύρω απο την Ακρόπολη (δεκάδες κλοπές την μέρα και αστυνομία του Τσίπρα δεν κάνει τίποτα) αλλά για τον περίγυρο μας.
Σχεδόν όλοι οι φιλοι μου και άτομα της οικογενενέιας μου την τελευταια πενταετια έχουν πέσει θύμα ληστείας.Απο κλέψιμο τσαντας και κινητού, σπασιμο αμαξιού μέχρι άνοιγμα σπιτιού. Προσπαθω απλά να σκεφτώ έναν που δεν εχει πεσει εστω σε μικροκλοπή επι της ευκαιρίας και ειλικρινα δεν ξερω. Ψαξτε και εσεις γύρω σας κάντε το σταστιστικο και θα συγκλονιστείτε..Και μενα μου κλέψαν κινητο προηγούμενη εβδομαδα στο κεντρο το είχα ο μαλάκας πάνω στο τραπεζακι σε μαγαζι.