Πήγαινε Hidropark στο εστιατόριο Limpopo
η χαρά της ουκρανικής γυναικοπαρέας, του μιλφ και της ζωντοχήρας.
Σαββατοκύριακα ζωντανή μουσική και χορός, φαγητό τζάμπα. Όλες ψάχνονται. Κορίτσια για σπίτι.
Ρωσικά ξέρεις όμως; Εδώ σε θέλω.
αν θελω να φαω ξυλο μαλλον θα περασω απο εκει χαχαχαχ.
δεν ειναι μερος για μενα δυστυχος αυτο και αν παω κιεβο δεκεβριο ουτε αο εξω με το μετρο δεν περναω
απο χιδροπαρκ!μην σου χρισατικ θα κανω καμια βολτα και θα την βγαλω στο κεντρο σε μερη που δεν περπατα και παει ο καθε μαλακασ.δυστυχος για μενα κιεβ και οδυσσο δεν ειναι μερη που μπορω να περπατω ελευθερα σαν αγνωστος τουριστας.βαρεθηκα να ειμαι συνεχεια σε συναγερμο.μια μερα χαλαρωσα οδυσσο και δεν πηρα τα καθημερινα μετρα προστασιας και την επαθα.αποφευγω τετεια μερη.
νυκτα μετα τις δεκα δεν ξανακυκλοφορω και κιεβο μεχρι της 9 το βραδι.
και ρωσικα ξερω και λεφτα εχω και κυκλο μπορω να κανω με γνωστους επιχειρηματιες ελληνες και κυπριους.δεν κανω φιλιες με ουκρανους ουτε και θελω γνωριμιες απο αυτους.
αν και εχω ολα αυτα το προβλημα ειπα πολλες φορες πιο ειναι?η διαθεσημοτητα ελευθερων νορμαλ γκομενον και δεν ειμαι διαθεσιμος πλεον να ξοδευομε σε καθε αδεσποτη που κυκλοφορα η πιτσιρικα
που θελει να φαει τζαμπα και να κανει την οραια με σαμπανιες και σουσια με τα λεφτα μου.
αν δεν μπορω να γνωριζω τετειες καλυτερα να μην ασχολουμε καθολου.με τις υπολειπες που δεν ειναι του δικου μου ενδιαφερωντος εχεις ανταγωνισμο την παλαβομαρα τους,τους ντοπιους και την νοοτροπια που εχουν οτι οι ξενοι ειναι οι μαλακες που πρεπει να εκμεταλευομαστε.
επιδει εχω και εγω φιλους αγγλους,ιρλανδους,κα που δουλευουν σε αυτες τις χωρες ολοι ηλικιας πανω των 50 βργκαν γυναικες απο 38 ετων και πανω μεσο γνωστων που τους τις πασαραν σαν καλες κοπελες που
εμειναν στο ραφι και ψαχνωνταν για τετειους ξενους.δεν ξερω για την σολιστρια στην οπερα αλλα οι αλλοι που ξερω κατι πρωην καραπουτανες πηραν που βγηκαν σε συνταξη απο τα πρακτορεια γαμου χαχαχα.
αυτες συχναζαν και στα μερη που πανε οι εγγλεζοι και ιρλανδοι,ολλανδοι που ζουνε μοσχα και αυτες ψαχνουν τετειους.