Kαι ο dl love δε ξερει ρωσικα και ειναι χωρις χοντρο πορτοφολι
ουτε οι ουκρανοι 90% δεν εχουν γερο πορτοφολι αλλα γαμανε αβερτα μουναρες.
το θεμα δεν ειναι τα λεφτα,μαθαμε να λεμε ολες ειναι για λεφτα γιατι στα μερη και μεσα που ψαχνουμε
μονο οι πουτανες και αφτες που ψαχνουν λεφτα παιζουν.
απο την αρχη που αρχισα να γραφω σαν godcharry,kavlomenow leon αν διαβασεις δεν μιλω ποτε για που θα βρεις πουτανες.ασχολουμουν αποκλειστικα να σας δωσω να καταλαβετε την νοοτροπια τους και τροπο σκεψης.
διαφορετικα συμπεριφερωντε στους δικους τους και διαφορετικα εμας.
αν ηταν το πιο μεγαλο θεμα το πορτοφολι θα γαμουσαμε και εμεις ψυλου επιπεδου μουναρες οπως οι αφραγγοι ουκρανοι.εχει γινει και προπαγανδα και δυσφιμηση κατα των ξενων λογο των πολλων λιγουρηδων που περασαν και για αυτο πλεον μας εχουν για να γελανε στα ανεκδοτα τους.
σας εγραψα τι ακουγα απο τους υπαλληλους στο σουπερμαρκετ πριν λιγες μερες που νομιζαν δεν καταλαβω.
πειραζαν την κοπελα απο την δουλεια που βοηθουσε στα αγγλικα πενηνταρη ξενο οτι θα της προτεινει να την παρει μαζι του και αλλεσ μαλακιες!αν πασ στο κομποτ και στεικχαουσ οδυσσο ολοι οι ξενοι πενηνταρηδες λενε στις γαρσονες θα τις παρουν αμερικη,αυστρια,γερμανια και αυτες γελανε.
οι μονοι εξυπνοι που συναντησα ηταν οι δυο εβραιοι που με ρωτησαν καλα τι δουλλειες κανουν εδω και κρατανε τετεια αμαξια χχαχαχαχ.λεφτα βρισκουν και στην χωρα τους,αντιπαλος μας ειναι η κακη εικονα που εχουν για τους ξενους.ο ξενος ειναι μονο για να τον εκμεταλευομαστε.αυτο μου ειπε μια στο νοβι ρινακ πενηνταρα που πηγα να ζητησω εξηγησεις για την συμπεριφορα μιας γκομενας που δουλευε στο εβα διπλα μαχαζι με κρεμες.ηρθε να την υπερασπιστει που μου εκανε πουστιες ενω την ειχα φορτωσει δωρα καιμου λεει τα εξεις.εδω ειμαστε εμεισ αφεντικα και οι γκομενες ειναι για τους δικους μας.
εσυ μου λεει πρεπει να πληρωνεις τα παντα γιατι εισαι ξενος!ε με αυτα τα μυαλα που εχουν πως να δουμε εμεις ασπρο καπνο?αδικα ασχολουμαστε μαζι τους.οπως ελεγε ο δασκαλος γαμασ η σε γαμανε