γιατρέ θίγεις ένα πολύ λεπτό θέμα, δυστυχώς οι ουκρανέζες, οι ρωσίδες, οι πολωνέζες και οι λευκορωσίδες που ζουν εδώ στην ελλάδα εργάζονται κατά κόρον σε στριπτιτζάδικα, κωλόμπαρα και ως call girls.
αυτή είναι η αλήθεια μην εθελοτυφλούμε, στις χώρες τους είναι διαφορετικά μπορείς να γνωρίσεις και μια κοπέλα που δουλεύει σε κάποιο γραφείο μιας εταιρίας ή πωλήτρια σε κάποιο κατάστημα με ρούχα ή έστω μια που είναι δασκάλα σε σχολείο. αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι αυτές δεν θα αφήσουν την δουλειά τους και τη χώρα τους για να ρθουν στην ελλάδα να ζήσουν με εμάς για τους λόγους που ανάπτυξες εσύ παραπάνω γιατρέ.
και ο DIRTY 7 σκέφτεται να μετακομίσει στην Ουκρανία, γιατί δύσκολα έρχονται αυτές εδώ.
τώρα εγώ αν ήταν να έκανα ένα παιδί εξώγαμο διότι δεν σκοπεύω να παντρευτώ θα το έκανα πολύ ευχαρίστως με μια ρωσίδα ή ουκρανέζα που ζει μόνιμα στην ελλάδα και αν προκύψει στην πορεία και δεύτερο παιδί καλοδεχούμενο. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.
δυο τρεις γκόμενες μου το είπαν φόρα παρτίδα ότι θα ήθελαν παιδί μαζί μου, δεν ένιωθα έτοιμος τότε, τώρα αν μου τύχει κάτι καλό ίσως το δω με άλλο μάτι.
Μυστες για την περιπτωση του, που θα ελεγε και ο Δασκαλος, τι λετε? Να το παρει το κοριτσι?
Για την ελληνιδα ποτε μην λες ποτε, υπαρχουν και οι σπανιες εξαιρεσεις η καμια που εχει μεγαλωσει εξωτερικο!
Γαμος η οχι το παιδι ειναι παιδι. Δεν μας απασχολει ο γαμος. Τις ευθυνες τις εχεις ουτως η αλλως.
Μπορει να ειναι καμια ρωσσιδα απο το προξενειο η καποια απο το φουρνο της γειτονιας. Δεν θα εχει μια μικρη πολιτιστικη διαβρωση στην ελλαδα? Θα εχει, αλλα εσυ πρεπει να δειξεις οτι δεν εισαι ο κλασσικος ελληνας πυρφορος. Θα το εχει καταλαβει αυτο ομως!
Βεβαια η ζωη ελλαδα θα ειναι δυσκολη και λογο...εξοδου στις αγορες! Εαν εχει κατι παραπανω απο ενα στρινγ ισως να την κανει μετα!
Δεν ξερω τι λενε οι Μυστες επι των τεχνικων συμβουλων!Δεν ειμαι καλος για τετοια! Σε γενικες γραμμες ομως
καποιος θα ελεγε (πχ ο Μ.Μ) αμα βρεις αυτη που εχει το κατι, να το παρεις το κοριτσι! Ειδικα λεω τωρα που εισαι πιο ωριμος και ταξιδεμενος.
Πρεπει να ανοιχτει ειδικο θρεντ για γαμο απο Σεπτεμβρη η εστω για σοβαρες σχεσεις!