Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.438
Like
7.965
Πόντοι
2.356
Το ποσο δε βρωμες ειναι οι ελλεινιδες μπορεις να πας σε κλαμπ το βραδυ η στα μπουζουκια και να ρωτησεις τις γυναικουλες του θεου που δουλευουν στις τουαλετες ποσο βρωμιαρες ειναι και μετα ελα να μου πεις τι σου ειπαν...
Φτωχια ποια φτωχια εχεις δει ελλεινιδα φτωχη πως ειναι το σπιτι της???Στο περαμα και στο μενιδι εχεις παει σε σπιτι???Μπα ε??? εσυ μονο εκαλη και καβουρι πας..Εκει το σπιτι ειναι χειροτερο και απο τους γυφτους στα τσαντιρια..Α ναι ξερεις και οι γυφτοι Ελληνες ειναι...
Α στους χωρους εργασια βεβαια ας πουμε τα πανεπιστημια τα Ελληνικα ειναι τα πρωτα σε καθαριοτητα στον κοσμο...Αληθεια ειναι αυτο και του δημοσιου τα γραφεια ας σου που τα παιδια που δουλευουν εκει πως ειναι...Εχει παει σε πανεπιστημιο εκει μπα...Ολο αφισες κομματων ειναι γκραφιτι βρωμα και δυσωδια...Καλα τα λες μονο που μπερδευτικες λιγο αυτα που περιγραφεις ειναι η Ελληνικη πραγματικοτητα πιρφορε....
Χαχα ,,, epic :thumbsup:
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Μύθος νούμερο 1 (και ας διαφωνήσουν αρεκτοί συναγωνιστές).."Οι ελληνιδες ειναι δύσκολες"...ΟΧΙ δεν είναι.Ειναι πανεύκολες να πάνε στο κρεβάτι και το έχω γράψει χρόνια τώρα..
Ειναι δύσκολες στο να τις γνωρίσεις και δύσκολο στο να σε επιλέξουν εσένα γιατι όλες ψάχνουν στο 10% των αντρων που έχει τα πάντα χωρίς οι ίδιες να προσφέρουν τίποτα (ακόμα και τα 3αρια στην εμφάνιση ψάχνουν 7+ άντρες με οικονομική άνεση). Αν αποφασίσει όμως πως σε θέλει η Ελληνίδα maximum κάθεται στο δεύτερο τριτο ραντεβού..Εγω στο συνολο περίπου των 30-40 Ελληνίδων που έχω γνωρίσει στην ζωή μου η πιο δυσκολη έκατσε στο τρίτο ραντεβού. Δεν βλέπω καμια διαφορά προσωπικά στην ευκολία με τις ξένες. Η ΑΣΣΥΛΗΠΤΗ διαφορά είναι στις απαιτήσεις που έχουν και κυρίως στον δύσκολο τρόπο να τι γωρίζεις και να αποφασίζουν να βγάινουν μαζί σου.Αν γίνει όμως πάντα αγοράζω καπότες και καθαρίζω σπίτι γιατι σε μια εβδομάδα θα βλέπουμε "DVD"..

Πρόσεξε όμως..Γιατί πάμε έξω..Πρωτον γιατί είναι απίστευτα δύσκολο να γνωριζεις Ελληνίδες (2-3 το χρόνο) όταν έξω γνωρίζεις 2-3 την εβδομάδα και ΟΧΙ για την ευκολία στο να γαμηθούν.
Κατα δέυτερον και κυριότερο που δεν σκέφτεσαι γιατί έξω γνωρίζουμε πολυ πιο όμορφες γκομενες..Ελλάδα υποχρεωτικά πας 1 με 2 επίπεδα κάτω απο σένα.Αν εισαι 7αρι γαμάς 5αρια..Εξω αν εισαι 6-7αρι βρίσκεις 7αρια!!! Κατάλαβες την μεγάλη διαφορα?
Ποσότητα και ποιότητα ΟΧΙ ευκολιά.

Αν αξίζει τωρα ο γάμος με Ελληνίδα θα σου απαντήσω απλά δες τον περίγυρο σου.Εμενα ειναι γεματο με χωρισμένους που πληρώνουν 300 ευρώ διατροφή για να ζει η κυρία την δεύτερη εφηβεία της με τις φίλες της στα μπαράκια και το παιδι να μεγαλώνει σε μια διαλυμένη οικογένεια. Δες απλά τα σταστιστικά..75% των νέων ζευγαριών Ελλλάδα ειναι χωρισμένα.

Γιατι λοιπόν δεν είμαι παντρεμένος με ξένη? Θα σου απαντήσω απολύτως ειλικρινα..Εχω γνωρισει 3 ξένες 1 Πολωνέζα, 1 Ιταλίδα και 1 Σουηδέζα στην ζωή μου που είχαν το απόλυτο πακέτο που δεν θα βρω ποτέ σε Ελληνιδα.7+ εμφανιση,χαρακτηρα,προσωπικότητα και πάρα πολλά λεφτα (αυτο κυρίως). Και οι 3 μου ειπαν Ελλάδα εγω ΔΕΝ ζώ!! Αν θές έλα εσύ να ζήσεις στην χωρά μου..Για αυτό και μόνο το λόγο δεν προχώρησε!! Εγω γραφω τα καλά γραφω και τα κακά..Το κακό με τις ξένες είναι οτι κυρίως τώρα (πέρασε η εποχη του 90 με τους ερωτες στα  νησιά της Κρήτης και το ενα πρωινο) ΔΕΝ έρχονται Ελλάδα εύκολα να τα παρατήσουν όλα και να ζήσουν μαζί σου..Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα τους και την ποιότητα τους είναι απλά στάση ζωης και προσωπικες επιθυμίες!!
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.438
Like
7.965
Πόντοι
2.356
Ναι αλλα αν δεν σου λεει βρωμολογα στην γλωσσα σου ... τι να την κανεις την ξενη μουναρα  :grin:

σοβαρα τωρα ,καποιοι δεν εχουν καταλαβει μαλλον οτι τις ελληνιδες τις εχουμε φαει με το κουταλι ,προσωπικα δεν περιμενω τον καθε ασχετο να μου πει πως ειναι και πως συμπεριφερονται οι γυναικες της χωρας μου.
ελεος ,ηρθαν οι γαμιαδες της ελλαδας να μας βαλουν χερι γιατι πηγαινουμε εξω για γκομενες.

Οπως το λες ,εδω ο μεσος αντρας γαμαει μετριες και λιγες ,ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε ...

 

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Μηνύματα
1.337
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
Τόσο καιρό έκανα τον μαλάκα αλλά αμα με τσιγκλισεις δεν μπορώ να κρατηθώ ρε φίλε...

Ρε dragcrx πόσο χρονών είσαι ρε φιλε? 13?
Από την μια κράζεις το άλλον ως ξερολα και από την άλλη το παίζει εσύ ειδήμονας με τους Αυστριακούς, και μάλιστα τσουβαλιαζεις την συμπεριφορά ενός ολόκληρου λαού.
Εσύ το έπαιζες ειδήμων με τους ανατολικούς, τώρα ξέρεις να μας πεις και για την ψυχοσύνθεση των δυτικών?

Κράζεις τον άλλο ως μάγκα του πληκτρολογίου και ότι δεν έχει βάλει μια φωτό από τις γκόμενες που είχε, ενώ εσύ ο ίδιος έχεις γράψει τις χίλιες μοιραίες πίπες για μουναρες στα μπουζούκια, για καλλιστεία, και δεν ξέρω εγώ τι αλλο και έχεις βάλει επίσης μηδέν φωτογραφιες. Μπορεί δηλαδή να είσαι το ίδιο παπατζας με οποιονδήποτε άλλο μέλος εδώ μέσα.

Να μην σχολιάσω οτι σε 8 στα 10 ποστ σου βρίζεις και γίνεσαι προκλητικός και Και επιθετικός χωρίς λόγο.

Να σου πω λοιπόν τι παίζει με εσένα? Εσύ είσαι ο κλασικός ο παπάρας ο Έλληνας, ο παπατζας. Ο ξέρω κόσμος, ξέρω καταστάσεις και δεν ξέρεις στην ουσία που πάνε τα τέσσερα. Έχει ακούσει 2 πράγματα από εδώ 2 από παραπέρα και τα έχει κάνει αχταρμα μέσα στο κεφάλι του.
 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.251
Κριτικές
19
Like
7.222
Πόντοι
3.346
οι ελληνίδες όταν βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση και έχουν όπως λέμε δέσει τον γάιδαρο αρχίζουν και παίρνουν από μόνες τους δικαιώματα τα οποία δεν τους τα έδωσε κανένας.

Για να γίνω πιο κατανοητός θα πω σε όλους όσους είχαν σχέση με ελληνίδα θα γνωρίζουν  ότι η συμπεριφορά τους μεταλλάχτηκε προς το χειρότερο με την πάροδο του χρόνου. Το σεξ κόπηκε όταν ο άνδρας έχει όρεξη κάποια περίεργη ώρα μέσα στη μέρα, αλλά όταν απαιτεί αυτή σεξ είσαι υποχρεωμένος να κάνεις θες δεν θες. Η ρωσίδα (όταν υπάρχει μακροχρόνια σχέση μαζί της) αντιθέτως ότι ώρα και να ζητήσεις σεξ το έχεις θέλει δεν θέλει η ρωσίδα θα κάτσει να τον φάει τον πούτσο.

Η ελληνίδα θα σου την μπει άσχημα ότι όλη την ώρα εκεί έχεις το μυαλό σου στο σεξ και άλλες τέτοιες παπαριές.

Ένα άλλο σημαντικό είναι ότι σε μια μακροχρόνια σχέση με ελληνίδα είναι να προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε απομακρύνει από τους φίλους σου, συν του ότι έχει το δικαίωμα που το πήρε  από μόνη της να ελέγχει το κινητό σου και να επιδίδεται σε κάθε είδους έλεγχο που νομίζει αυτή μέσα στο κεφάλι της ότι πρέπει να σου κάνει.

Και εκεί μετά ή αρχίζεις τις φάπες με αποτέλεσμα μετά να τρέχεις στα δικαστήρια για σωματική βλάβη  ή σηκώνεσαι και φεύγεις από την σχέση προσάπτοντας στο κύκλο της Η ΕΛΛΕΙΝΙΔΑ ότι ο μαλακας με παράτησε  δεν θέλω να επεκταθώ άλλο  >:(

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.896
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Όλες οι γυναίκες ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ αναζητουν το πακέτο φίλε.

Βλέπω εδώ τους έλληνες που εχουν παντρευτεί ουκρανές, σε πληροφορώ τις έχουν σπιτώσει Ελλάδα με πληρωμένα σχολεία και χαλαρά χωρίς να χρειάζεται να δουλεύουν αυτές.

Το μόνο "καλό" με την Ουκρανή είναι οτι μπορεί να σε αφήσει να είσαι εσύ Ουκρανία και να την κερατώνεις, αφού αυτή έλυσε το πρόβλημα της στ' αρχίδια της.

Τα υπόλοιπα που λένε οι διάφοροι kmanόπληκτοι εδώ μέσα, κατά κανόνα πάνε επί χρήμασι η με σπονσοριλίκι με πορνίδια και κάνουν και τους καμπόσους γαμιάδες. Για γέλια οι τύποι.

Με γειά τους με χαρά τους αλλά να μην μας δουλεύουν. Και δουλεύουν και σένα.

Είδες, γνώρισες κάποιες ανατολικές και σε ήθελαν στο χωριό τους να ζήσεις. Η δυτική γυναίκα, γερμανίδα ή κάτι άλλο δεν έχει δικαίωμα να βάλει και αυτή ορους όταν το κάνει η ανατολική.

Εγώ ζητώ μόνο να μην εξωραϊζουμε καταστάσεις και βλέπεις τι bullying τρώω, μόνο για να πώ την αλήθεια.

Στ' αρχίδια μου βέβαια.  :grin:
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.896
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Από την μια κράζεις το άλλον ως ξερολα και από την άλλη το παίζει εσύ ειδήμονας με τους Αυστριακούς, και μάλιστα τσουβαλιαζεις την συμπεριφορά ενός ολόκληρου λαού.

Για να καταλάβεις, ο Αυστριακός τον οποίο ανέφερα είναι παντρεμένος με΄Ουκρανή σοπράνο της Όπερας. με πολλά χρόνια Κίεβο, CEO σε εταιρείες, με πολλή γνώση ΣΕ ΒΑΘΟΣ της χωρας, και όχι όπως οι δικοί μας παπατζήδες που είναι περαστικοί από την χώρα.

Γεμάτο με απύθμενους μπαγλαμάδες το θρεντ.
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.438
Like
7.965
Πόντοι
2.356
@mounokwlaraki
Δεν εχει αναγκη υπερασπισης ο dragcrx ... αλλα επειδη εγραψες για φωτογραφιες , σου λεω λοιπον οτι μου εχει δειξει φωτο με γκομεναρες(Λευκορωσιδες ,Ουκρανες κτλ). Και οπως γραφω συνεχεια και για τους αλλους οι γκομενες ειναι διπλα με αυτον , γιατι το να μου δειξεις μια μουναρα μονη της σε φωτο και να μου πεις οτι την γαμαω δεν μου λεει τιποτα.
Αν θελεις το πιστευεις βεβαια ,το οτι δεν τις ποσταρει εδω η εστω καποιες απο αυτες γιατι εχει πολλες, διαφωνω και εγω , ομως ειναι δικαιωμα του ...
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.896
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Αυτό που ισχύει είναι οτι εκεί υπάρχουν ωραίες γυναίκες σε μεγαλύτερο ποσοστό από οπουδήποτε αλλού

(αν και πολύ χαλασμένα δόντια και κακές αναπνοές γιατί ο οδοντίατρος παντού κοστίζει)
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
13
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Για να καταλάβεις, ο Αυστριακός τον οποίο ανέφερα είναι παντρεμένος με΄Ουκρανή σοπράνο της Όπερας.
σιγα μην ειναι παντρεμενος και με τον Παβαροτι. ποια ειναι η σοπράνα?πως τη λένε?προσεξε τι θα απαντησεις μη γελοιοποιηθεις πάλι ως φιδεμπορας που ολοι σαφως γνωριζουμε οτι  εισαι αλλα το απολαμβανουμε καθε φορα που το ξαναεπιβεβαιωνουμε
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.438
Like
7.965
Πόντοι
2.356
Όλες οι γυναίκες ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ αναζητουν το πακέτο φίλε.
Αυτο ειναι γνωστο , δεν υπαρχουν πιο συμφεροντολογα ατομα απο αυτες  :grin: ενταξει ,εναι και η φυση τους ετσι για την προστασια που θελουν να εχουν οι ιδιες και οι απογονοι τους(το μητρικο ενστικτο πανω απο ολα εστω και υποσυνειδητα).

Το θεμα ειναι τι προσφερουν σε ανταλαγματα , ολα στην ζωη ειναι καταθεσεις/αναληψεις και απο τα δυο μερη.
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.896
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
σιγα μην ειναι παντρεμενος και με τον Παβαροτι. ποια ειναι η σοπράνα?πως τη λένε?προσεξε τι θα απαντησεις μη γελοιοποιηθεις πάλι ως φιδεμπορας που ολοι σαφως γνωριζουμε οτι  εισαι αλλα το απολαμβανουμε καθε φορα που το ξαναεπιβεβαιωνουμε

Ρε πάαινε από δω ρε κακομοίρη που θα προσέξω και τι θα απαντήσω.

όσοι διαβάζουν και καταλαβαίνουν τι γράφω ξέρουν πόσο φιδέμπορας είμαι, βγήκατε από το αυγό σας καραγκιόζηδες και θέλετε να σας δώσουμε και εξετάσεις, φουκαράδες, ε φουκαράδες.
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Όλες οι γυναίκες ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ αναζητουν το πακέτο φίλε.

Βλέπω εδώ τους έλληνες που εχουν παντρευτεί ουκρανές, σε πληροφορώ τις έχουν σπιτώσει Ελλάδα με πληρωμένα σχολεία και χαλαρά χωρίς να χρειάζεται να δουλεύουν αυτές.

Το μόνο "καλό" με την Ουκρανή είναι οτι μπορεί να σε αφήσει να είσαι εσύ Ουκρανία και να την κερατώνεις, αφού αυτή έλυσε το πρόβλημα της στ' αρχίδια της.

Τα υπόλοιπα που λένε οι διάφοροι kmanόπληκτοι εδώ μέσα, κατά κανόνα πάνε επί χρήμασι η με σπονσοριλίκι με πορνίδια και κάνουν και τους καμπόσους γαμιάδες. Για γέλια οι τύποι.

Με γειά τους με χαρά τους αλλά να μην μας δουλεύουν. Και δουλεύουν και σένα.

Είδες, γνώρισες κάποιες ανατολικές και σε ήθελαν στο χωριό τους να ζήσεις. Η δυτική γυναίκα, γερμανίδα ή κάτι άλλο δεν έχει δικαίωμα να βάλει και αυτή ορους όταν το κάνει η ανατολική.

Εγώ ζητώ μόνο να μην εξωραϊζουμε καταστάσεις και βλέπεις τι bullying τρώω, μόνο για να πώ την αλήθεια.

Στ' αρχίδια μου βέβαια.  :grin:

Εγω σου λέω ένα απλό πράγμα που θα βελτιώσει όχι μόνο την ζωή σου αλλά και πολλών άλλων συναγωνιστών. Να βλέπεις τα πραγματα καθαρά μαθηματικα με απλη λογική.

Έγω έχω μια νορμάλ εμφάνιση γύρω στο 7, ένα λογικό μισθό, χιούμορ πολύ καλές σπουδές, δικό μου σπιτι Αθήνα και δεν μπορώ να βρω ένα-δυο εφτάρια στην Ελλάδα τον χρόνο. Αντιθέτως στο εξωτερικό και όχι μόνο στις Ανατολικές χώρες αλλά όπως σου έγραψα και Σουηδία,Ιταλία, Βέλγιο ακόμα και Βιένη που ανέφερες έχω καταφέρει να βρω γυναίκες με πολύ καλό επιπεδο και σπουδων και οικονομικής άνεσης και χαρακτήρα. Και σε ρωτάω πως είναι δυνατόν? Πως? Δεν μπορεί λοιπόν να μην παίζει κάτι στραβό σε αυτην την χώρα που αφιερώνω το μεγαλύτερο μέρος της ζωης μου και με αγνοουν οι γυναίκες λες και ειμαι αόρατος? Το επιχειρημα που σου λέω το αναφέρω και στις Ελλεηνίδες φίλες μου και πραγματικά δεν έχουν απάντηση γιατι κάποιες απο τις Δυτικές γκόμενες που είχα τις γνωρίζουν και απλά το βουλώνουν, για τις Ανατολικές ούτως άλλως τις θεωρούν πουτανες οπότε δεν ανοίγουν καν συζητηση. Οπότε το πρώτο στάδιο είναι να δεχτείς πως κάτι δεν πάει καλά σε αυτην τη  χώρα είναι μια καλή αρχη για να πάρεις μπροστά. Πως δεν φταίς εσύ φταίει η κατάσταση εδω!!

Κατα δεύτερον οι Ουκρανέζες που λές που έχουν παντρευτεί τους Ελλήνες πρέπει να δεις το background τους και που τις γνώρισαν. Αν τις γνωρισαν σε στριπτζαδικο Ελλάδα και τις παντρευτηκαν (εχω γνωστους που το έχουν κανει) τι περιμένείς απο αυτες?Ειναι αυτό παράδειγμα να κρίνεις τις αντίστοιχες γυναικες στην χώρα τους.

Εγω μπορώ να σπυ πω πως οι Πολωνεζες που ξέρω Αθηνα ειναι ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ επιπέδου δουλέυοντας σε φούρνους και κερατώνοντας τον αντρα τους κλπ.Ποια θα έρθει Ελλαδα και τι δουλειά θα κανει? Η μετανάστρια θα ερθει..Δεν έχουν καμία σχέση με κάποιες Πολωνέζες πολύ υψηλού επιπέδου που γνωρισα όταν ζόυσα Βαρσοβία που η μια μάλιστα δεν έχω γνωρίσει Ελληνίδα να τις φτανει ούτε στο 10% σε όλους τους τομείς...Το θέμα ήταν λίγες τετοιες Βαρσοβία ΟΚ το δέχομαι οι πιο πολλές δεν μου αρέσαν και για αυτο σταμάτησα να πηγαινω αλλά κράτα το γεγονός πως στην Ελλάδα δεν μπορώ ΠΟΤΕ να γνωρίσω ούτε μια τέτοια!!!! Τι σκατά φταίει?Πάντως ΟΧΙ εγω..Για αυτο λοιπόν σκέψου τα και να δεις τι όμορφα θα σου έρθουν!!!

 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
@mounokwlaraki
Δεν εχει αναγκη υπερασπισης ο dragcrx ... αλλα επειδη εγραψες για φωτογραφιες , σου λεω λοιπον οτι μου εχει δειξει φωτο με γκομεναρες(Λευκορωσιδες ,Ουκρανες κτλ). Και οπως γραφω συνεχεια και για τους αλλους οι γκομενες ειναι διπλα με αυτον , γιατι το να μου δειξεις μια μουναρα μονη της σε φωτο και να μου πεις οτι την γαμαω δεν μου λεει τιποτα.
Αν θελεις το πιστευεις βεβαια ,το οτι δεν τις ποσταρει εδω η εστω καποιες απο αυτες γιατι εχει πολλες, διαφωνω και εγω , ομως ειναι δικαιωμα του ...

Το album του drag καποια μέρα θα πουλήθει πανάκριβα σε δημοπρασίες στο εξωτερικο:)...Κάποιες μέσα είναι απλά διαστημικές γκόμενες..Κυρίως μια Λευκορωσσίδα με καταγάλανα μάτια που την έιχε φέρει και Ελλάδα είναι το τοπ σε εμφανιση αν μου έλεγες πως θέλεις εμφανησιακά την τέλεια γυναικα.Επιπλέον τον βλέπω συνεχως με δίασημες γθναίκες της showbiz λόγω δουλειάς αλλά δεν μπορώ φυσικά να δώσω παραπάνω πληροφορίες..Δεν λέει πως γαμάει τις διάσημες όπως έχετε δει αντίθετα τις κράζει αλλά έχει επαφες με αυτες (να είμαστε δίκαιοι)..Οπότε εγγυόμαι πως παπάτζες δεν λέει!!
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
13
Like
4.591
Πόντοι
4.765
όσοι διαβάζουν και καταλαβαίνουν τι γράφω ξέρουν πόσο φιδέμπορας είμαι
ολοι το ξερουμε και η σοπρανα το ξερει,παλι καλα που το παραδεχεσαι,κατι ειναι κι αυτο


 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.251
Κριτικές
19
Like
7.222
Πόντοι
3.346
Κατα δεύτερον οι Ουκρανέζες που λές που έχουν παντρευτεί τους Ελλήνες πρέπει να δεις το background τους και που τις γνώρισαν. Αν τις γνωρισαν σε στριπτζαδικο Ελλάδα και τις παντρευτηκαν (εχω γνωστους που το έχουν κανει) τι περιμένείς απο αυτες?Ειναι αυτό παράδειγμα να κρίνεις τις αντίστοιχες γυναικες στην χώρα τους.

Εγω μπορώ να σπυ πω πως οι Πολωνεζες που ξέρω Αθηνα ειναι ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ επιπέδου δουλέυοντας σε φούρνους και κερατώνοντας τον αντρα τους κλπ.Ποια θα έρθει Ελλαδα και τι δουλειά θα κανει? Η μετανάστρια θα ερθει..Δεν έχουν καμία σχέση με κάποιες Πολωνέζες πολύ υψηλού επιπέδου που γνωρισα όταν ζόυσα Βαρσοβία

γιατρέ θίγεις ένα πολύ λεπτό θέμα, δυστυχώς οι ουκρανέζες, οι ρωσίδες, οι πολωνέζες και οι λευκορωσίδες που ζουν εδώ στην ελλάδα εργάζονται κατά κόρον σε στριπτιτζάδικα, κωλόμπαρα και ως call girls.

αυτή είναι η αλήθεια μην εθελοτυφλούμε, στις χώρες τους είναι διαφορετικά μπορείς να γνωρίσεις και μια κοπέλα που δουλεύει σε κάποιο γραφείο μιας εταιρίας ή πωλήτρια σε κάποιο κατάστημα με ρούχα ή έστω μια που είναι δασκάλα σε σχολείο. αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι αυτές δεν θα αφήσουν την δουλειά τους και τη χώρα τους για να ρθουν στην ελλάδα να ζήσουν με εμάς για τους λόγους που ανάπτυξες εσύ παραπάνω γιατρέ.

και ο DIRTY 7 σκέφτεται να μετακομίσει στην Ουκρανία, γιατί δύσκολα έρχονται αυτές εδώ.

τώρα εγώ αν ήταν να έκανα ένα παιδί εξώγαμο διότι δεν σκοπεύω να παντρευτώ θα το έκανα πολύ ευχαρίστως με μια ρωσίδα ή ουκρανέζα που ζει μόνιμα στην ελλάδα και αν προκύψει στην πορεία και δεύτερο παιδί καλοδεχούμενο. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.

δυο τρεις γκόμενες μου το είπαν φόρα παρτίδα ότι θα ήθελαν παιδί μαζί μου, δεν ένιωθα έτοιμος τότε, τώρα αν μου τύχει κάτι καλό ίσως το δω με άλλο μάτι.
 
  • Like
Αντιδράσεις: koble

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
Το album του drag καποια μέρα θα πουλήθει πανάκριβα σε δημοπρασίες στο εξωτερικο:)...Κάποιες μέσα είναι απλά διαστημικές γκόμενες..Κυρίως μια Λευκορωσσίδα με καταγάλανα μάτια που την έιχε φέρει και Ελλάδα είναι το τοπ σε εμφανιση αν μου έλεγες πως θέλεις εμφανησιακά την τέλεια γυναικα.Επιπλέον τον βλέπω συνεχως με δίασημες γθναίκες της showbiz λόγω δουλειάς αλλά δεν μπορώ φυσικά να δώσω παραπάνω πληροφορίες..Δεν λέει πως γαμάει τις διάσημες όπως έχετε δει αντίθετα τις κράζει αλλά έχει επαφες με αυτες (να είμαστε δίκαιοι)..Οπότε εγγυόμαι πως παπάτζες δεν λέει!!
εχω δει και εγω φωτο.ο σπυρος εχει κονε.
 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.251
Κριτικές
19
Like
7.222
Πόντοι
3.346
πριν 5 χρονια τα ελεγα αυτα για την τρελη που ηταν μανατζερ σε ιτ πετρουπολη και μετα οδυσσο.
καμια δεν αφηνει την δουλεια και την χωρα της αξιολογη γκομενα.ακομα σας ειπα η μονες 2 μικρες που ξερω που εφυγαν απο οδυσσο και ηταν νορμαλ ομορφα κοριτσακια 20 και 19 η μια πηγε νορβιγια και η αλλη σε τελ αβιβ με 56 ετων γαλλο εβρεο επιχειρηματια που σπονσαρει ολο το σοι της.
αυτες οι δυο η μια δουλευε στην αγορα να πουλα ψαρια και η αλλη επερνε τουριστες βολτα με το αλογο της.αν δουλευαν σε ετεριεσ αρχιδια θα εφευγαν
:thumbsup:
έτσι ακριβώς είναι Χάρη :hi:

το ξέρω τα διάβαζα, αυτά τα έγραφες παλιά ως kavlomenos leon
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
γιατρέ θίγεις ένα πολύ λεπτό θέμα, δυστυχώς οι ουκρανέζες, οι ρωσίδες, οι πολωνέζες και οι λευκορωσίδες που ζουν εδώ στην ελλάδα εργάζονται κατά κόρον σε στριπτιτζάδικα, κωλόμπαρα και ως call girls.

αυτή είναι η αλήθεια μην εθελοτυφλούμε, στις χώρες τους είναι διαφορετικά μπορείς να γνωρίσεις και μια κοπέλα που δουλεύει σε κάποιο γραφείο μιας εταιρίας ή πωλήτρια σε κάποιο κατάστημα με ρούχα ή έστω μια που είναι δασκάλα σε σχολείο. αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι αυτές δεν θα αφήσουν την δουλειά τους και τη χώρα τους για να ρθουν στην ελλάδα να ζήσουν με εμάς για τους λόγους που ανάπτυξες εσύ παραπάνω γιατρέ.

και ο DIRTY 7 σκέφτεται να μετακομίσει στην Ουκρανία, γιατί δύσκολα έρχονται αυτές εδώ.

τώρα εγώ αν ήταν να έκανα ένα παιδί εξώγαμο διότι δεν σκοπεύω να παντρευτώ θα το έκανα πολύ ευχαρίστως με μια ρωσίδα ή ουκρανέζα που ζει μόνιμα στην ελλάδα και αν προκύψει στην πορεία και δεύτερο παιδί καλοδεχούμενο. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.

δυο τρεις γκόμενες μου το είπαν φόρα παρτίδα ότι θα ήθελαν παιδί μαζί μου, δεν ένιωθα έτοιμος τότε, τώρα αν μου τύχει κάτι καλό ίσως το δω με άλλο μάτι.
πριν 5 χρονια τα ελεγα αυτα για την τρελη που ηταν μανατζερ σε ιτ πετρουπολη και μετα οδυσσο.
καμια δεν αφηνει την δουλεια και την χωρα της αξιολογη γκομενα.ακομα σας ειπα η μονες 2 μικρες που ξερω που εφυγαν απο οδυσσο και ηταν νορμαλ ομορφα κοριτσακια 20 και 19 η μια πηγε νορβιγια και η αλλη σε τελ αβιβ με 56 ετων γαλλο εβρεο επιχειρηματια που σπονσαρει ολο το σοι της.
αυτες οι δυο η μια δουλευε στην αγορα να πουλα ψαρια και η αλλη επερνε τουριστες βολτα με το αλογο της.αν δουλευαν σε ετεριεσ αρχιδια θα εφευγαν
 

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
Τι να ερθουν να κανουν εδω οι γκομενες? Αφου η μαχιμη νεολαια Πορνομεταναστευει! Μονο για διακοπες ειναι!
Καλα τα λεει και ο ΔρΕρωτας!
Βαζω το χερι μου στο πληκτρολογιο, οτι οπως τα λεει ο Ντραγκ ειναι!  
Παπα με τα μπαρ τυπου Καριμπιαν που ψαχνεις, Κμανιζεις επικινδυνα!

Εγινε σφαγη παλι βλεπω! Μιας και ο λογος για λουρακια...
Υπαρχουν σκεπτομενοι ελληνες που λεει και ο Πορνομεταναστης!

Μπηκαμε σε προεκλογικη περιοδο!
pornometanastis πολιτικό οικονομικό κανάλι
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom