panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Εγω σου λέω ένα απλό πράγμα που θα βελτιώσει όχι μόνο την ζωή σου αλλά και πολλών άλλων συναγωνιστών. Να βλέπεις τα πραγματα καθαρά μαθηματικα με απλη λογική.
Έγω έχω μια νορμάλ εμφάνιση γύρω στο 7, ένα λογικό μισθό, χιούμορ πολύ καλές σπουδές, δικό μου σπιτι Αθήνα και δεν μπορώ να βρω ένα-δυο εφτάρια στην Ελλάδα τον χρόνο. Αντιθέτως στο εξωτερικό και όχι μόνο στις Ανατολικές χώρες αλλά όπως σου έγραψα και Σουηδία,Ιταλία, Βέλγιο ακόμα και Βιένη που ανέφερες έχω καταφέρει να βρω γυναίκες με πολύ καλό επιπεδο και σπουδων και οικονομικής άνεσης και χαρακτήρα. Και σε ρωτάω πως είναι δυνατόν? Πως? Δεν μπορεί λοιπόν να μην παίζει κάτι στραβό σε αυτην την χώρα που αφιερώνω το μεγαλύτερο μέρος της ζωης μου και με αγνοουν οι γυναίκες λες και ειμαι αόρατος? Το επιχειρημα που σου λέω το αναφέρω και στις Ελλεηνίδες φίλες μου και πραγματικά δεν έχουν απάντηση γιατι κάποιες απο τις Δυτικές γκόμενες που είχα τις γνωρίζουν και απλά το βουλώνουν, για τις Ανατολικές ούτως άλλως τις θεωρούν πουτανες οπότε δεν ανοίγουν καν συζητηση. Οπότε το πρώτο στάδιο είναι να δεχτείς πως κάτι δεν πάει καλά σε αυτην τη χώρα είναι μια καλή αρχη για να πάρεις μπροστά. Πως δεν φταίς εσύ φταίει η κατάσταση εδω!!
Κατα δεύτερον οι Ουκρανέζες που λές που έχουν παντρευτεί τους Ελλήνες πρέπει να δεις το background τους και που τις γνώρισαν. Αν τις γνωρισαν σε στριπτζαδικο Ελλάδα και τις παντρευτηκαν (εχω γνωστους που το έχουν κανει) τι περιμένείς απο αυτες?Ειναι αυτό παράδειγμα να κρίνεις τις αντίστοιχες γυναικες στην χώρα τους.
Εγω μπορώ να σπυ πω πως οι Πολωνεζες που ξέρω Αθηνα ειναι ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ επιπέδου δουλέυοντας σε φούρνους και κερατώνοντας τον αντρα τους κλπ.Ποια θα έρθει Ελλαδα και τι δουλειά θα κανει? Η μετανάστρια θα ερθει..Δεν έχουν καμία σχέση με κάποιες Πολωνέζες πολύ υψηλού επιπέδου που γνωρισα όταν ζόυσα Βαρσοβία που η μια μάλιστα δεν έχω γνωρίσει Ελληνίδα να τις φτανει ούτε στο 10% σε όλους τους τομείς...Το θέμα ήταν λίγες τετοιες Βαρσοβία ΟΚ το δέχομαι οι πιο πολλές δεν μου αρέσαν και για αυτο σταμάτησα να πηγαινω αλλά κράτα το γεγονός πως στην Ελλάδα δεν μπορώ ΠΟΤΕ να γνωρίσω ούτε μια τέτοια!!!! Τι σκατά φταίει?Πάντως ΟΧΙ εγω..Για αυτο λοιπόν σκέψου τα και να δεις τι όμορφα θα σου έρθουν!!!
Εγω Ελλαδα βλεπω τους μισους να λιωνουν γυμναστηριο και να ναι στην πενα για να βγαζουν 5αρια απλα γελοιο, μεχρι και ο πρωην καταδρομεας που ηρθε μαζι μου Βουλγαρια τωρα τρεχει πισω απο μια μπαζολα που θα σκασει μια περιουσια για να την εχει σε τσαντιρι στην Σαντορινη.Αμα τον δεις ειναι ολη μερα γυμναστηριο φετες και με στυλ,ωραιος και τρεχει πισω απο 5αρι 6αρι βαρια ενω ο ιδιος σαν αντρας ειναι στο 8
Σε ερωτηση μου γιατι δεν πατε ρε μαλακα καμια Τουρκια,Βουλγαρια κτλπ η απαντηση του ηταν πας καλα με την δικια μου θα παω εκει?Ε βεβαια επειδη μαζι πηγαιναμε Βαλκανια αυτα ειναι λογια ΕΛληνιδας εε πως θα δειξει στις φιλες τις οτι πηγε στους γυφτους?Θελέι Σαντορινη και Μυκονο η Λονδιδα αφου πληρωνει ο μαλακας που εντωμεταξυ ουτε 800Ευρω το μηνα δεν βγαζει..
Ξερεις τι σημαινει ταξιδι Σαντορινη δυο ατομα με το σπιτι στα 70την μερα ολα να τα πληρωνεις εσυ?Μιλαμε τετοια τσεκουρια για μια ΕΛληνιδα δεν αξιζει εγω βασικα ουτε για 9αρι δεν εδινα 70την μερα
Και η πλακα ειναι οτι αν στο ποστ αυτο αντικαταστησουμε την λεξη Ελληνιδα με Ρωσιδα θα σκεφτουν οι πιο πολλοι εε Ρωσιδα ειναι πουτανα θελει λεφτα οταν ομως ειναι Ελληνιδα θα λεει κοιτα μπραβο της τι παλικαρι πετυχημενο της ετυχε