Αύριο πρωί ηταν να πετάξω για Πόζναν και ευτυχώς ακυρώθηκε το ταξίδι λόγω δουλειάς. Λέω ευτυχώς γιατί ενω το ήξερα ενα μήνα πριν δεν κατάφερα να βγάλω ουτε μια γκόμενα πλέον για σοβαρή συνομιλία στο διαδίκτυο σε tinder, badoo, fotka κλπ. Δεν υπερβάλλω αλλα το διαδίκτυο μου έκατσε χειρότερα και απο Ελλάδα. Για παίξε και λίγο εσύ διαδίκτυακα να δούμε πως πάει να μαζεύουμε γνώμες.
Αν θες να πας πάντως Πολωνία Πόζναν προσωπικά πιστεύω είναι καλύτερα απο Βροτσλαβ. Βροτσλαβ απειροι τουρίστες και πολυ άσχημες γυναίκες. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις-μελετήσεις και για Σλοβακία. Αλλά δεν θα βρεις εισητηρια σε καλή τιμή λογικα τέτοια περίοδο.
Λιθουανία δεν νομίζω ότι είναι τόσο άσχημα που λέει η φίλη σου (παρεπιμπτοντως βγαίνω με Λιθουανη τώρα στην Αθήνα που γνωρίσα απο tinder). Εχω πάει μόνο μια φορά αλλα θα το επαναλάβω σύντομα γιατί απο φέτος έχει απευθείας πτήσεις απο Αθήνα.
Η συμβουλή μου είναι πως το διαδίκτυο αποτελεί βαρόμετρο της περιοχής πριν πας κάπου. Βάλε ενα μήνα συνδρομη tinder αλλαξε χώρες και όπου δεις οτι κάνεις καλά κονε ξεκίνα και πήγαινε. Κυρίως αν πας σόλο είναι καλο να έχεις κάποιες έτοιμες από πριν (τουλάχιστον πέντε). Αν το καταφέρεις όπου και να πας τελικά καλά θα περάσεις. Έμπειρια είναι.
Σωστος
Εγω παντα παιζω online και βαραω tinder,badoo και couchsurfing κανα μηνα πριν παω γιατι παραπισω καιγεται απ την αναμονη..Αν φυγω δηλαδη καπου 15Αυγουστο τοτε μεσα Ιουλιου παιζω φουλ
Εγω δεν εχω παει Wroclaw αλλα ο φιλος που θα παμε μαζι οπου παμε εχει παει 3φορες και η τελευταια ηταν πριν 2μηνες οπου εφαγε 2γκομενες στο 10μερο και γενικα επαιξε πολυ μπαλα.
Μου πε οτι δεν εχει 7-8αρια σε εμφανιση αλλα 6αρια γαμας για πλακα.
Γενικα οπου και να ταξιδεψα γαμησα σε οποια χωρα και να πηγα δεν με απασχολει τοσο αμα θα γαμησω 2-3 η 5 στο 10μερο αλλα με νοιαζει να δω και το μερος να φαω καλα να πιω οικονομικα και να διασκεδασω..Αμα ειναι να μετραω τα κερματα τοτε υπαρχει θεμα..
Τωρα Βαλτικες με budget στο μισο χιλιαρικο δυσκολα..
Τα πιο φθηνα εισητηρια ειναι Αθηνα-Λιθουανια στα 90 πηγαινα ελα
Τα υπολοιπα ειναι στον θεο,πχ Αθηνα-Λετονια 200+, Αθηνα-Ουκρανια 250, Αθηνα-Εστονια 280!!
Ενω Πολωνια παιζουν πολυ καλες τιμες σημερινο που κοιταω 60 πηγαινε ελα
Σπιτια μεσω airbnb εχω βρει για δυαδα απο 15-20Ευρω πολυ αξιολογα
Εγω μονο Πολωνια θελω και ο αλλος επειδη εχει βαρεθει να πηγαινει θελει Βαλτικες αλλα με budget μισο χιλιαρικο για τα παντα ολα το κοβω πολυ extreme και δεν ειμαι θετικος
Αμα δεν τα βρουμε για Πολωνια προτιμω να παω καμια Κυπρο η Κωσταντινουπολη πλεον τα σπιτια εκει ειναι 8-10Εευρω με δυο υπνοδωματια η λιρα στο 1-5του Ευρω και εχω και αρκετες Τουρκαλες καβατζα..
Θα μου βγει τερμα φθηνα και θα χει και πολλες τουριστριες ηδη βλεπω χαμο λιγο tinder επαιξα Ουκρανεζες και ΤΟυρκαλες σκανε αμεσα τα matches couch φυσαει επισης αλλα η μαλακια ειναι μονο μια
Δεν γουσταρω να αφηνω τα λεφτα μου στον ψυχοπαθη εκει περα