Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.066
Like
3.712
Πόντοι
606
Η μία μάλιστα τουριστρια πέρσι πρέπει να έχω ξαναπεί την ιστόρια αλλά ειναι σημαντικό να την ξαναπώ γιατί δείχνει το τι επέρχεται!!
Είχε βάλει το Tinder πριν έρθει Ελλάδα και βασικά θα έμενε μια μέρα Αθηνα, 4 Σαντορίνη και μετα σκ Αθηνα για να παρει αεροπλάνο για Κίεβο..Καναμε match μιλαγαμε λίγο αλλά δεν την είδα πρωτη μερα που έκατσε Αθηνα. Όταν γυρίσε απο Σαντορίνη (δεν είχα στείλει ξανά) μου έστειλε αυτή να βγούμε. Πάμε για καφέ Νότια και μου έδειξε μυνηματα στο tinder να γελάσουμε και καλά..Μιλάμε για ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ και τρελό παρακαλητό με πολύ επιμονή!! Μου λέει αποφάσισα να βγω μαζί σου απλά επειδη ήσουν ο μόνος που δεν επέμενες!! Ακου η γυναικεία ψυχολογία!!Τελικά έκατσε το πρώτ βράδυ αλλά το γεγονός που μου έχει μέινει και θέλω να κρατήσουμε είναι οι ιστορίες που μου έλεγε για το τι επιμονη έτρωγε απο μυνήματα, τηλέφωνα που έκανε το λάθος να δώσει viber κλπ απο τους Ελληνες..Και φυσικά μετα οι κλασσικές ερωτήσεις..Δεν υπάρχουν γυναίκες στην Ελλάδα?κλπ...Βαρίεμαι καν να τις απανταω αλλαζω κουβέντα.

Τί ηλικίες ήταν πάνω κάτω αυτοί που την παρακαλούσαν,σου είπε καθόλου;Έτσι για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να ανταγωνιστούμε.Εγώ είμαι βέβαιος ότι το περισσότερο παρακαλητό το ρίχνουν οι αγάμητοι 30+ παρα οι πιτσιρικάδες.
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.438
Like
7.965
Πόντοι
2.356
Σωστοι dirty και love
το εχω ζησει στο επακρο αυτο με τη Μολδαβια και μην ακουω οτι η Ουκρανια δεν εναι χωριο :grin: φυσικα και δεν ειναι αλλα δεν παιζει ρολο αυτο στην βιζα.
Δεν ειναι τυχαιο οτι την τελευταια ΚΑΛΗ γκομενα στο Κισιναου την χτυπησα το 15 ,ενα χρονο μετα το ανοιγμα της βιζας και αυτο επειδη εμενα ημιμονιμα εκει. Μετεπειτα το χαος ... πουτανες μονο και σεμι προ.
Τι να θυμηθω πιο μπροστα το 11 η το 12 ,,,, εξι ONS ειχα κανει το πρωτο καλοκαιρι που ειχα παρει το σπιτι :grin: με απλα κερασματα της πλακας και ηλικιες απο 19 η μικροτερη εως 27 η μεγαλυτερη.
Οπως και ο love που χτυπησε δεκαπεντε γκομενες στο Κιεβο η ο dirty που θερισε την μιση επαρχια ....
Αυτα μαγκες ξεχαστε απο δω και περα ,δυστυχως αυτη ειναι η πικρη αληθεια και οποιος δεν το αντιλαμβανεται απλα εθελοτυφλει. Μιλαω βεβαια για ποσοτητα και ποιοτητα , λιγες και μετριες και καπου στο τοσο καμια δυνατη αν εισαι τυχερος παντα θα υπαρχουν σε αυτες τις χωρες.
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτή ήταν 27 τώρα δεν μπορώ να θυμάμαι ποιοι τις έγραφαν αλλα sad δεν υπάρχουν χειρότεροι πυρφοροι απο τους κάτω απο τα 30 λόγω έλλειψης χρημάτων και εμπειρίας με εξωτερικό. Δεν έχουν εναλλακτική απο το είτε να πέσουν στα γόνατα είτε να πανε φυλής (καλύτερα το δεύτερο).
Μόλις βρω χρόνο θα σου γράψω 4 ιστορίες που εχω ζήσει τελευταία διετία Ελλάδα με πυρφορους 25 ρηδες.. Το χειρότερο για να μην σε αφήσω σε αγωνία είναι πως όχι οτι πυρφοριαζουν αρα ρε φίλε τις σπιτωνουν κιόλας , τις γνωρίζουν σε γονείς αμεσα στο πρώτο μήνα για να μην τις χάσουν κλπ..και σου μιλάω για Φιλιππίνεζες, λατίνες, Γεωργιανες που ζουν εδω Αθήνα.. Απίστευτα πράγματα που αν δεν τα έβλεπα και δεν τα ζούσα σε προσωπικο επίπεδο δεν θα τα πιστεύα!!
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Παλι τα ιδια...
το 90% ολων των ηλικιων ειναι η αγαμητοι τελειως η παρακαλεσακηδες και προσκυνητες σε μια που ειναι 2-3 νουμερα κατωτερη απο αυτους...
Αν ξανακουσω παλι παπαριες χωρις στοιχεια η να μου περιγραφουν οι γνωστοι πιρφοροι εξαιρεσεις θα γραψω πολυ σκληρο αρθρο για αυτους το τι κανουν σπιτι με τις 'γκομενες και τις γυναικες τους' και το τι τους κανουν αυτες...Ακομα θα γραψω πως γαμανε τους παντρεμενους πως τους εκβιαζουν με τα παιδια και πως τους κυνηγανε για μια ολοκληρη ζωη...
Οι πιτσιρικοι χωρις λεφτα κυριως αλλα και με υποδεκαπλασια γνωση απο τις γυναικες που πηδιουνται απο τα 14 με μεγαλυτερους τους δεν εχουν καμια ελπιδα...

 

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Μηνύματα
1.116
Like
491
Πόντοι
36
Αθηνα Πολωνια εχει τρομερες προσφορες ειχα βρει χθες με 39Ευρω πηγαινε ελα για Αυγουστο τωρα παιζει στο 50αρι αλλα περιμενω δυστυχως εναν φιλο που θα γυριζει απο Ασια να το οργανωσουμε σωστα και να βρουμε καταλληλη ημερομηνια γυρω μεσα Αυγουστου.

Οσοι κατσουν Αθηνα καλοκαιρι και ειδικα νησια να δοκιμασουν το Bumble ηδη εχω βγει με δυο μουνια απο εκει και οι δυο τουριστριες στην Αθηνα..Μαλιστα στα νησια θα παιζει αρκετα παραπανω τουλαχιστον απο την χιλιομετρικη αποσταση που βλεπω
Ειναι σαν το tinder αλλα δεν μπορεις να μιλησεις σε γυναικα μονη αυτη μπορει να σου μιλησει πρωτα οποτε οι τουριστριες το χρησιμοποιουν φουλ γιατι τα λιγουρια η οι ασχετοι δεν μπορουν να τις ενοχλουν
Φαινεται φουλ φεμινιστικο αλλα δουλευει εδω και 10μερες εχω αρκετα match καμια σχεση με tinder που εχει πεθανει!

Μαζευει βεβαια πολλες milfes μετριες αλλα ψαχνουν πουτσο οχι τις μαλακιες του tinder που πλεον διαφημιζουν οι μισες το insta και οι αλλες μισες ψαχνουν απλα τα likes



 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
γιατι τα λιγουρια η οι ασχετοι δεν μπορουν να τις ενοχλουν

Αυτός ειναι ένας απο τους λόγους που κάηκε το διαδικτυακό παιχνίδι. Η ανωνυμία του διαδικτύου οδηγεί στο να βγάζουν ορισμένοι τον χειρότερο εαυτό τους - αμορφωσιά, λιγουρίαση, καγκουρία κλπ. Αυτά που κολλάνε να πούν και να κάνουν στην πραγματική τους ζωή..Ακόμα και το μικρό ποσοστό στον Ελλαδικό χώρο των γυναικών που αποφασίζουν να μπούν στην λογική αναζήτησης μέσω διαδικτύου μετά απο λίγο τα παρατάνε με τον κάθε μαλάκα που μπάινει και γράφει κατευθείαν - Γεία σου θέλεις να γαμηθουμε?
 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.251
Κριτικές
19
Like
7.222
Πόντοι
3.346
Αυτός ειναι ένας απο τους λόγους που κάηκε το διαδικτυακό παιχνίδι. Η ανωνυμία του διαδικτύου οδηγεί στο να βγάζουν ορισμένοι τον χειρότερο εαυτό τους - αμορφωσιά, λιγουρίαση, καγκουρία κλπ. Αυτά που κολλάνε να πούν και να κάνουν στην πραγματική τους ζωή..Ακόμα και το μικρό ποσοστό στον Ελλαδικό χώρο των γυναικών που αποφασίζουν να μπούν στην λογική αναζήτησης μέσω διαδικτύου μετά απο λίγο τα παρατάνε με τον κάθε μαλάκα που μπάινει και γράφει κατευθείαν - Γεία σου θέλεις να γαμηθουμε?

έτσι ακριβώς είναι γιατρέ  :hi:

μεγάλες αλήθειες για το πως ''κάηκε'' το διαδικτυακό παιχνίδι με τόσους πυρφόρους στην Ελλάδα

αν μπορείς κάποια στιγμή και έχεις χρόνο γράψε αυτά τα 4 παραδείγματα πυρφορισμού που είδες
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
Φίλε εμείς visa για Ουκρανία δεν χρειαζόμασταν από το 2013 τουλαχιστον που ταξιδεύω εγώ Μολδαβία, Ουκρανία. Μη σου πω πως προ αμνημονεύτων ετών πάει η ιστορία της Visa για εμάς. Αυτό που λέμε είναι πως επειδή και οι Ουκρανές δεν χρειάζονατι πλέον visa γαμήθηκε η φάση αφού επίδοξοι αγαπούληδες με 2 εισιτήρια τις έχουν στο πιάτο πλέον.. και άσε που και αυτές βρίσκουν τριμηνιαίες δουλειές ανά την ευρώπη για να μαζέψουν περισσότερα από όσα βγάζουν στην Ουκρανία σε ένα χρόνο. Αυτή η εύκολη μετακίνηση από την Ουκρανία προς την ευρώπη για ταξιδάκια και δουλειά εμάς μας.. γάμησε.
ειχε γκομενα στην πτηση μου απο κιεβ που θα πηγαινε βουδαπεστη.ομορφη και νεαρη.
μετα θα κατεληγε γερμανια και ελεγε σε μια κυρια εκει θα εχει ευκαιρια για καλυτερο μισθο απο οτι
ουκρανια.φενωταν καλη κοπελιτσα εκτος απο ομορφη.ετσι στην ουκρανια θα παραμεινουν οι πουτανες,σκαμερς και αυτοι που ζουνε μια χαρα.καπιες κοπελες σαν και αυτη που καταλαβε απο πολυ νωρις δεν αξιζει να
ασχολειτε με τον πασα και τον ολεγκ που ειναι ομορφοπαιδα για αυτην αλλα δεν προσφερουν τιποτα.
βλεπω οδυσσο κοπελιτσες ομορφες μικρεσ με γυφταραδες και να ειναι ο ζαιτζικ τους και να δεχωντε και πιρασκι για να τις γαμανε γυφτοι!στο ελληνικο δουλευουν ενα ζευγαρι 17 και περιμενουν να γινουν 18
να παντρευτουνε!η μικρουλα δεν ειναι ασχημη και ο δικος της αλητακι με παλιοσυμπεριφορα βγαζει.
γινετε να παντρευομαι στα 18 ουκρανια το 2018?να δουμε και τι προβληματικοι θα ειναι η γονεις τους
 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.309
Κριτικές
8
Like
2.184
Πόντοι
506
:2funny:
 

Συνημμένα

  • 9.jpg
    9.jpg
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 57
D

dude901123

Επισκέπτης
Στην Ελλάδα δεν είσαι άντρας αν δεν την πέσεις σε ότι κινείται. Χοντρή, κοντή, χαζή, παντρεμένη, με 3 παιδιά.. όλες τις παρακαλάνε. Και οκ, να το κάνει αυτό κάποιος καημένος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα κάτι γίνεται να το καταλάβω. Εδώ βλέπεις από εμφανίσημους μέχρι παντρεμένους, πιτσιρίκους, παππούδες.. όλοι την πέφτουν σαν πεινασμένοι σε ότι κινείται. Αποτέλεσμα.. Οι γυναίκες μας έχουν υποτιμήσει, έχουμε πιάσει πάτο. Δημιουργήσαμε υπεραξία σε κάθε μέτρια ή σαβούρα και υποτιμήσαμε την αξία μας με τη συμπεριφορά μας. Όσες φορές έρχεται κοπέλα από Ουκρανία, Μολδαβία, Ρωσία να περάσει λίγες ημέρες μαζί μου στην Ελλάδα, τις ώρες που εγώ λόγω υποχρεώσεων δεν είμαι μαζί της και βγαίνει μια βόλτα μόνη της έξω, όποιος περπατάει της την πέφτει. Η ερώτηση μετά αν οι έλληνες δεν έχουν γυναίκες υποτιμάει και εμένα αλλά και όλους μας γενικά. Δυστυχώς έτσι είναι.
 

spyrosx81

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2018
Μηνύματα
47
Like
50
Πόντοι
0
Στην Ελλάδα δεν είσαι άντρας αν δεν την πέσεις σε ότι κινείται. Χοντρή, κοντή, χαζή, παντρεμένη, με 3 παιδιά.. όλες τις παρακαλάνε. Και οκ, να το κάνει αυτό κάποιος καημένος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα κάτι γίνεται να το καταλάβω. Εδώ βλέπεις από εμφανίσημους μέχρι παντρεμένους, πιτσιρίκους, παππούδες.. όλοι την πέφτουν σαν πεινασμένοι σε ότι κινείται. Αποτέλεσμα.. Οι γυναίκες μας έχουν υποτιμήσει, έχουμε πιάσει πάτο. Δημιουργήσαμε υπεραξία σε κάθε μέτρια ή σαβούρα και υποτιμήσαμε την αξία μας με τη συμπεριφορά μας. Όσες φορές έρχεται κοπέλα από Ουκρανία, Μολδαβία, Ρωσία να περάσει λίγες ημέρες μαζί μου στην Ελλάδα, τις ώρες που εγώ λόγω υποχρεώσεων δεν είμαι μαζί της και βγαίνει μια βόλτα μόνη της έξω, όποιος περπατάει της την πέφτει. Η ερώτηση μετά αν οι έλληνες δεν έχουν γυναίκες υποτιμάει και εμένα αλλά και όλους μας γενικά. Δυστυχώς έτσι είναι.
πολυ σωστα!και να φερω παραδειγμα αυτου του υπερβολικου πεσιματος παρακαλετου και καρφωματος με τα ματια!εγω πλεον που ουτε τις κοιταω ουτε καν σκεφτομαι να μιλησω τις εχω γραμμενες κανονικα παρατηρω επιμονα βλεματα του στυλ μηπως ειναι πουστης-ανωμαλος γιατι δεν κοιταει γιατι δεν την πεφτει οπως ολα τα λιγουρια!εσεις που εχετε γλιτωσει χρονια τωρα απο τις δικες μας καταλαβαινετε ακριβως τι λεω!
 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.251
Κριτικές
19
Like
7.222
Πόντοι
3.346
πολυ σωστα!και να φερω παραδειγμα αυτου του υπερβολικου πεσιματος παρακαλετου και καρφωματος με τα ματια!εγω πλεον που ουτε τις κοιταω ουτε καν σκεφτομαι να μιλησω τις εχω γραμμενες κανονικα παρατηρω επιμονα βλεματα του στυλ μηπως ειναι πουστης-ανωμαλος γιατι δεν κοιταει γιατι δεν την πεφτει οπως ολα τα λιγουρια!εσεις που εχετε γλιτωσει χρονια τωρα απο τις δικες μας καταλαβαινετε ακριβως τι λεω!

πονανε οι ελλεινιδες οταν καποιος δεν τις κοιταει δεν ασχολειται μαζι τους και δεν τους την πεφτει

μ' αυτη την τακτικη τις τσακιζουμε εμεις την ψυχολογια

αλλα δυστυχως υπαρχουν πολλοι πεφτουλες και γλυφτες

εμεις ειμαστε πολλοι λιγοι και αποτελουμε την μειοψηφία κατι σαν τους τελευταίους των μοηκανών ενα πραγμα
 

spyrosx81

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2018
Μηνύματα
47
Like
50
Πόντοι
0
πονανε οι ελλεινιδες οταν καποιος δεν τις κοιταει δεν ασχολειται μαζι τους και δεν τους την πεφτει

μ' αυτη την τακτικη τις τσακιζουμε εμεις την ψυχολογια

αλλα δυστυχως υπαρχουν πολλοι πεφτουλες και γλυφτες

εμεις ειμαστε πολλοι λιγοι και αποτελουμε την μειοψηφία κατι σαν τους τελευταίους των μοηκανών ενα πραγμα
και φανταζομαι το σοκ που παθαινουν οταν εχεις μαζι σου κοριτσια απο το ανατολικο στην ελλαδα!πρεπει να βραζουν κυριολεκτικα!
 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.251
Κριτικές
19
Like
7.222
Πόντοι
3.346
και φανταζομαι το σοκ που παθαινουν οταν εχεις μαζι σου κοριτσια απο το ανατολικο στην ελλαδα!πρεπει να βραζουν κυριολεκτικα!

μου έδωσες μια καλή πάσα να πω κάτι πάνω σ' αυτό που έγραψες.

πριν κανενα χρόνο περιπου βγαινω με μια ρωσιδα σε κοσμοπολιτικο καφε η οποια εχει κλασικα σλαβικα χαρακτηριστικα εκανε μπαμ οτι δεν ηταν ελληνιδα. να ξερεις τι αντιδρασεις εβλεπα απο τα προσωπα των ελλεινιδων δεν περιγραφεται με λογια αδερφε. ολες ηταν σαν να τις σκοτωσες την μανα  :2funny:

εγω αλλο που δεν ηθελα να τις βλεπω να βραζουν στο ζουμι τους σου μιλαω σκασμενες μεχρι αηδιας οι καριολες  :2funny:

την κυριακη κανονισα να βγω για καφεδακι με ρωσιδα παλιά μου φιλη αλλά πηδιομαστε καμιά φορά ετσι για να μην πλητουμε.

εχω να ριξω γελιο παλι με τις ελλεινιδες που δεν περιγραφεται  :2funny:
 
D

dude901123

Επισκέπτης
Που να δεις πόσο μειονεκτικά νιώθουν όταν λες ότι λέω εγώ.. Πάω ταξίδι ένα μήνα Ουκρανία, Μολδαβία.. Στην αρχή σκέφτονται παπαριές λέει αυτός. Μετά όταν μιλάς και δείχνεις ότι ξέρεις τι λες σε ρωτάνε ποιες πόλεις αξίζουν, αν έχει όντως όμορφες γυναίκες κτλ. Στη συνέχεια όταν εσύ δεν ψαρώνεις και λες.. δεν πάω για γυναίκες αλλά ναι όντως είναι πολύ όμορφες, πολύ πιο όμορφες από ότι βλέπεις στην ελλάδα ζητάνε να δουν καμιά φωτογραφία. Και εκεί δείχνεις ότι διακριτικό, φιλικό έχεις με Ουκρανίδες και καταλαβαίνουν ότι είναι εκτός target group δικού σου. Εσύ συνεχίζεις χαλαρός.. φίλες μου ειναι.. στο ταξίδι τις γνώρισα.. αυτή ειναι οδοντίατρος από Odessa, η άλλη είναι δασκάλα στη Vinnitsa, η τρίτη είναι γυμνάστρια στο Kiev φίλες που πήγαμε μαζί και περπατήσαμε, μου έδειξαν την πόλη, με πήγαν στη Disco.. Και μόλις έχεις αλλάξει επίπεδο μια για πάντα. Αρκεί να μην κάνεις τη μαλακία και πεις είναι γκόμενες.. καλύτερα άστες να το ψάχνουν. Είναι καλύτερο.
 

spyrosx81

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2018
Μηνύματα
47
Like
50
Πόντοι
0
Που να δεις πόσο μειονεκτικά νιώθουν όταν λες ότι λέω εγώ.. Πάω ταξίδι ένα μήνα Ουκρανία, Μολδαβία.. Στην αρχή σκέφτονται παπαριές λέει αυτός. Μετά όταν μιλάς και δείχνεις ότι ξέρεις τι λες σε ρωτάνε ποιες πόλεις αξίζουν, αν έχει όντως όμορφες γυναίκες κτλ. Στη συνέχεια όταν εσύ δεν ψαρώνεις και λες.. δεν πάω για γυναίκες αλλά ναι όντως είναι πολύ όμορφες, πολύ πιο όμορφες από ότι βλέπεις στην ελλάδα ζητάνε να δουν καμιά φωτογραφία. Και εκεί δείχνεις ότι διακριτικό, φιλικό έχεις με Ουκρανίδες και καταλαβαίνουν ότι είναι εκτός target group δικού σου. Εσύ συνεχίζεις χαλαρός.. φίλες μου ειναι.. στο ταξίδι τις γνώρισα.. αυτή ειναι οδοντίατρος από Odessa, η άλλη είναι δασκάλα στη Vinnitsa, η τρίτη είναι γυμνάστρια στο Kiev φίλες που πήγαμε μαζί και περπατήσαμε, μου έδειξαν την πόλη, με πήγαν στη Disco.. Και μόλις έχεις αλλάξει επίπεδο μια για πάντα. Αρκεί να μην κάνεις τη μαλακία και πεις είναι γκόμενες.. καλύτερα άστες να το ψάχνουν. Είναι καλύτερο.
αρα εκει που απλα εισαι αλλος ενας απο τι μαζα αφου δουν τις φωτο οχι απλα σκανε νιωθουν και λιγες για σενα!χαχα!δηλαδη ξεκινας απο το ισογειο αυτες ειναι στο δευτερο και ξαφνικα εισαι στον 7 και αυτες χωρις ανσανσερ!
 

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
443
Like
622
Πόντοι
81
Χαιρετώ τους πάντες,

Θέλω να γράψω 1-2 πράγματα και να δώσω και αναφορά σχετικά πρόσφατο ταξίδι Αγ. Πετρ., αλλά δεν έχω χρόνο.

Νομιζω οτι σημερα μπορω να κανω κατι πολυ αγαπημενο να κανω το λεξικο και να δωσω συμπερασματα σε ολους αφου στον παπα μπορω να τα πω και προσωπικα

.....


Σπύρο, ακριβώς όπως τα γράφεις είναι. Ηθελα να απαντήσω στον Πάπα αλλά με κάλυψες σε όλα εκτός του τέλους
των 6 τηλεφώνων και της πίεσης:

Φίλε Πάπα,

Νομίζω ότι το πιο πιθανό είναι ότι είχε δισταγμούς (πχ. γκόμενο στη "βάση") ή ψυχολογικά εκείνη τη μέρα και όχι ότι κανόνισε με κάποιον άλλον να βγει δεδομένου ότι βρισκόταν σε διακοπές. Αν η γκόμενα γουστάρει αλλά έχει δισταγμούς  η επιμονή μπορεί να σε ωφελήσει, ειδικά άμα είσαι σε διακοπές και έχεις περιορισμένες μέρες (από την άλλη, αν η γκόμενα είναι χλιαρή η πίεση σε χαντακώνει).
Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να τσακωθείς ή να πεις αυτό για τα 100 ευρώ. Το καλύτερο θα ήταν αυτό που είπες, αμα έχεις πονοκέφαλο οκ, θα βγω με άλλη... αλλά χαλαρά χωρίς τσακωμούς και φασαρίες. Εκεί μετά αν τσιμπίσει, της λες ωραία ασε τον πονοκέφαλο και έλα  να βγούμε ...  θα σου δώσω ντεπόν....
Γενικώς με τις Ρωσσίδες χρειάζεται ψυχραιμία χωρίς αδυναμία...
Νομίζω , σου άρεσε η γκόμενα και έχασες την ψυχραιμία σου... δεν πείράζει, συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες. Επίσης αν δεις ότι η γκόμενα είναι έτοιμη για γαμήσι, ΠΡΕΠΕΙ να τη γαμήσεις, είτε είναι καθηγήτρια πανεπηστημίου είτε πουτάνα του δρόμου... δεν υπάρχει εκεί να φανείς λιγούρης... λιγούρης φαίνεσαι μόνο αν δεν γουστάρει.

 

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
726
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Στην Ελλάδα δεν είσαι άντρας αν δεν την πέσεις σε ότι κινείται. Χοντρή, κοντή, χαζή, παντρεμένη, με 3 παιδιά.. όλες τις παρακαλάνε. Και οκ, να το κάνει αυτό κάποιος καημένος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα κάτι γίνεται να το καταλάβω. Εδώ βλέπεις από εμφανίσημους μέχρι παντρεμένους, πιτσιρίκους, παππούδες.. όλοι την πέφτουν σαν πεινασμένοι σε ότι κινείται. Αποτέλεσμα.. Οι γυναίκες μας έχουν υποτιμήσει, έχουμε πιάσει πάτο. Δημιουργήσαμε υπεραξία σε κάθε μέτρια ή σαβούρα και υποτιμήσαμε την αξία μας με τη συμπεριφορά μας. Όσες φορές έρχεται κοπέλα από Ουκρανία, Μολδαβία, Ρωσία να περάσει λίγες ημέρες μαζί μου στην Ελλάδα, τις ώρες που εγώ λόγω υποχρεώσεων δεν είμαι μαζί της και βγαίνει μια βόλτα μόνη της έξω, όποιος περπατάει της την πέφτει. Η ερώτηση μετά αν οι έλληνες δεν έχουν γυναίκες υποτιμάει και εμένα αλλά και όλους μας γενικά. Δυστυχώς έτσι είναι.

Και ποιος φταιει για ολα αυτα ? Ακουσε κανενας τη μανα του τη γιαγια του η τη θεια του να του λεει να συμπεριφερεται ετσι ? Αντιθετως, πατεραδες, θειοι, νονοι, κλπ σε μαθαιναν απο μικρο οτι οι γυναικες ειναι "χαρτοπετσετες", "πουκαμισα" και πρεπει να τις αλλαζεις ενω στις κορες τους μαθαιναν το εντελως αντιθετο...(οσοι εχετε μεγαλωσει με αδερφες ξαδερφες φιλες κλπ ξερετε). Χορτασμενοι αφου εβλεπαν να μπαινουν στην τσεπη τους λεφτα απο το πουθενα, αποφασισαν να τα γαμησουν ολα.. Κ κυριως την κοινωνια και τις επομενες γενιες.

Μη ριχνουμε το φταιξιμο σε εμας τους μεχρι 45. Ετσι μας μεγαλωσαν οι αντρες αυτης της χωρας, γεμιζοντας μας αγχος να εκπληρωσουμε τις φαντασιακες τους προσδοκιες καταστρεφοντας τις ζωες μας στην ουσια (κ οχι μονο στο γκομενικο, κ στο επαγγελματικο κ σε πολλα)

Τωρα το εχουν βρει οι γκομενες κ μας δουλευουν , "ολοι μιλατε με πολλες", "ολοι γαματε πολλες" κλπ κ ετσι ψαρωνει ο κοσμος, νιωθει απο κατω κ αυτες ικανοποιουνται που στην ουσια αυτο που θελουν ειναι τροφη για να κλαιγονται.




 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.438
Like
7.965
Πόντοι
2.356
Χαιρετώ τους πάντες,

Θέλω να γράψω 1-2 πράγματα και να δώσω και αναφορά σχετικά πρόσφατο ταξίδι Αγ. Πετρ., αλλά δεν έχω χρόνο.
Ειμαστε ολο αυτια ... γραψε οταν μπορεσεις ποια ειναι τα κλαμπ επιπεδου chi για παραδειγμα ,τα πιο λαικα , κανενα καλο ρεστωραν που σου αρεσε κτλ
καλυτερα εδω , τα θρεντ της Ρωσσιας πεθαμενα ειναι εδω και καιρο ....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom