Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Η μία μάλιστα τουριστρια πέρσι πρέπει να έχω ξαναπεί την ιστόρια αλλά ειναι σημαντικό να την ξαναπώ γιατί δείχνει το τι επέρχεται!!
Είχε βάλει το Tinder πριν έρθει Ελλάδα και βασικά θα έμενε μια μέρα Αθηνα, 4 Σαντορίνη και μετα σκ Αθηνα για να παρει αεροπλάνο για Κίεβο..Καναμε match μιλαγαμε λίγο αλλά δεν την είδα πρωτη μερα που έκατσε Αθηνα. Όταν γυρίσε απο Σαντορίνη (δεν είχα στείλει ξανά) μου έστειλε αυτή να βγούμε. Πάμε για καφέ Νότια και μου έδειξε μυνηματα στο tinder να γελάσουμε και καλά..Μιλάμε για ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ και τρελό παρακαλητό με πολύ επιμονή!! Μου λέει αποφάσισα να βγω μαζί σου απλά επειδη ήσουν ο μόνος που δεν επέμενες!! Ακου η γυναικεία ψυχολογία!!Τελικά έκατσε το πρώτ βράδυ αλλά το γεγονός που μου έχει μέινει και θέλω να κρατήσουμε είναι οι ιστορίες που μου έλεγε για το τι επιμονη έτρωγε απο μυνήματα, τηλέφωνα που έκανε το λάθος να δώσει viber κλπ απο τους Ελληνες..Και φυσικά μετα οι κλασσικές ερωτήσεις..Δεν υπάρχουν γυναίκες στην Ελλάδα?κλπ...Βαρίεμαι καν να τις απανταω αλλαζω κουβέντα.
Τί ηλικίες ήταν πάνω κάτω αυτοί που την παρακαλούσαν,σου είπε καθόλου;Έτσι για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να ανταγωνιστούμε.Εγώ είμαι βέβαιος ότι το περισσότερο παρακαλητό το ρίχνουν οι αγάμητοι 30+ παρα οι πιτσιρικάδες.