Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
χτες κιεβ ουκρανος γνωρισε γκομενα σε καφε.πηγε να την συνοδευσει σπιτι και αυτη του την ειχε στημενη.
τον πλακωσαν,εκλεψαν και εξαφανιστηκαν.οδυσσο μεχρι σε οικογεινεια μπουκαραν 4 τους εδειραν και εκλεψαν.συνελαβαν και 4 στρατιωτες για ληστεις και ξυλοδαρμους.
εχει πολλους βετερανους και υρθαν ειδικεσ δυναμεις οδυσσο.πολλοι ασχολουντε με ληστειες και ξυλο και ετσι ειναι πολυ επικινδυνα ακομα και κεντρο ιδικα βραδι.καλα κανω και δεν μιλω σε καμια γκομενα εκτος αν δεν ειναι σε μερη που συχναζω και ποιοτικα δειχνει οτι αξιζει να ασχολειθεις χωρις κινδυνο.
απο ολες τις αλλες κινδυνευετε.εμενα οι πρωτοι που δινουν πλιροφοριες ειναι οι ζητιανοι,πουτανες και ολοι που κερναω που μου εκαναν ζημια.ολοι μιλανε και πρωτη μερα που επαθα οτι επαθα την μερα ακουα πολλους να λενε οπως περπατω ο τυπος εχει φραγγα.
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
απαντησα και ελληνα που με κοροιδευε εκει γιατι αυτον δεν ληστευουν.
του ειπα εισαι χαλια εμφανισιακα,σε βλεπω καθε μερα με τα ιδια ρουχα αξιας 2 ευρο και οταν σε βλεπουν σε περνανε για αραβοτουρκο που ηρθε να βρει καλυτερη ζωη!δεν αξιζεις του λεω να ασχοληθουν μαζι σου σε κοβουν πιο αφραγγο απο αυτους που σε λυπουντε χαχαχαχ.
τα ιδια του ειπε και ο θειος μου και λεει δες ο χαρης πως ντυνετε.
ο κυπριος που ηταν μαζι μου το βραδυ που με κτυπησαν λεει σε ξερουν ολοι,εισαι καλοψηχος και κερνας και δινεις λεφτα σε ολους ετσι εισαι στοχος.
ο τυπος που σε κτυπησε μολισ σε ειδε επαθα πανικο,σε ηξερε και σε εβλεπε συνεχεια ανυσυχος.
μου κινησε υποψια αλλα δεν σου ειπα τιποτα λεει ο κυπριος.
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
μακρια απο φιλιες με ουκρανους ιδικα τωρα!δεν τους χρειαζεστε και οτι παθετε απο αυτους θα ειναι.
καλυτερα παρεα να πηγαινετε και να μενετε στον ιδιο χωρο.το βραδι με συνοδευαν 5 ατομα να παω σππιτι κατα τις 10.δεν την ξαναπαταω να γυρναω αργα ενω ειναι αδεια η πολη.
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
στο μπαντου ειχα πολλα λαικ αλλα επρεπε να ειναι πληρωμενο για να παιξω που δεν εκανα.
ισως και απο το μπαντου σου στελουν για να σε κανουν να πληρωσεις.
γιατι δεν κανουν λικε η δεν ασχολουντε οσες ειναι φρι?δεν εχω εμπιστοσυνη σε καμια γκομενα ουτε
θελω να ξερω που μενω.
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
κιεβο ισως κλισω κανα ασφαλες χοτελ αν παω δεκεβριο γιατι δεν θελω να μου την πεφτουν στο διαμερισμα.ολοι ξερουν κοδικουσ στιν εξωπορτα και ειναι επικινδυνα.στα πολυτελη σπιτια του θειου μου οδυσσο δεν πατα μυγα.ειναι υλεκτονικεσ εισοδοι με φρουρους 24 ωρες και ειναι η πιο ασφαλης περιοχη
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
εβλεπα ουκρανους αφραγγους να εχουν ομορφες γκομενιτσες και να τις κερνανε ενα τυροπιτακι χαχαχ.
καμια απαιτηση απο αυτους και ολες κρατανε μικρους τις ιδιας ηλικιας.αλλη αποδειξη οτι στο ιτερνετ
συνανατας μονο αυτες που δουλευουν με ξενους και συναντανε ολοι.ολες ξερουν εχω λεφτα και ειμαι ξενος
αλλα 99% δεν θελουν καν να τις πλισιασω ενω με καθε μαλακα ειναι ολο χαρες και γλυκες.
ακυρη πολη η οδυσσος μετα τον σεπτεβριο ισως κανω χρονο να ξαναπαω.
φιλος ελληνας που ηταν κιεβ πριν λεει τραβα κιεβ πολυ καλυτερα.δεν πανε ξενους και οταν γνωρισουν ενα ξενο κανουν αυτο που μου ειπε και ο ουκρανος φιλος σεκιουριτι.περνουν τον γυφτο που τις γαμα η ταιζει και λενε εδω ειμαι με τουριστα με λεφτα.αντι να περασει οραια μαζι του θα παει να το πει παρακατω και
δεν θελουν και πολυ να σε σακατεψουν.περσι και προπερσι γλιτωσα στο τζακ απο τετειες γκομενες ετσι αποφασισα να κοψω επαφη απο αδεσπωτες γκομενες που βολταρουν η πανε σε μερη που παει καθε γυφτος.
για 100 γριβνα σε σκοτωνουν,πολλοι μου το λενε συνεχεια οδυσσο.πολλοι μαζεμενοι περιεργοι  ειχε τωρα
και πολλους ειδα να με κοιταζουν και παρακολουθουν.γυριζα πισω και εβλεπα απο αποσταση γυριζαν και με εβλεπαν που παω.γρηγορα αλλαζα δρομους και χανομουν στον κοσμο.σπιτι πηγαινα απο πολλους γυρους μην με ακολουθανε.γαμησε τα δεν ειχα διαθεση ουτε για πουτανες ουτε ψωνια οπως κανω παντα
 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
2.793
Like
2.174
Πόντοι
456
ο δασκαλος ιωσηφ συμφωνα για καμακια και γκομενες να ψαχνω κυπρο και ελλαδα παρα εκει και να μην ασχολουμε λεει με χαχολους.
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.439
Like
7.965
Πόντοι
2.356
dirty γαμα και για εμας φιλε γιατι η αγαμια της ελλαδας δεν αντεχεται :grin: ωραιος.
pope συμφωνω με τον love ,αυτο με το κατοσταρικο δεν επρεπε να το γραψεις ... αλλα μην σκας ,λογικο ειναι να εισαι νευριασμενος τωρα.

ΥΓ πηγα να κλεισω σημερα για Ρωσσια με τον μουζενιδη και ολα τα πακετα εκδρομων (7ημερα και 9ημερα) για Ιουλιο και Αυγουστο εχουν κλειστει ηδη , ρωταω μετα στον Ζορμπιδη και εχει μονο για 16 Αυγουστου και αυτο γιατι θα ζητησουν εξτρα θεσεις για αυτην την ημερομηνια οποτε μπηκα στην λιστα αναμομης.
270 ευρω το μπουκαλι ουισκι στην Αθηνα στα καλα μπουζουκια , για τις εκδρομες των πρακτορειων της Θεσσαλονικης που αρχιζουν απο 1300 ευρω γινεται πραγματικα χαμος ... ειναι που εχουμε ακομα κριση στην Ελλαδα  :grin: :grin: :grin:

Και τελος αυτο που συζητουσα με τον Σπυρο , ειναι ανωφελο και δεν οδηγει πουθενα να μαλωνουμε μεταξυ μας.
ολοι για τον ιδιο σκοπο γραφουμε ,για την πολυγαμικοτητα που μπορεις να πετυχεις αν πας προετοιμασμενος στην Ανατολικη Ευρωπη ακομα και τις σημερινες εποχες παρα τις δυσκολιες που πλεον υπαρχουν.
Γιατι για τις Ελληνιδες ειναι φατε ματια ψαρια ,αυτη η ηλιθια νοοτροπια που εχουν δεν θα αλλαξει μαλλον ποτε.
το να γαμας δυο γκομενες το χρονο και να θεωρειται επιτυχια τα λεει ολα ...............
 
D

dude901123

Επισκέπτης
Ωραία και?Μπράβο στο παλικάρι και δεν το λεω ειρωνικα το εννοώ.

Ο μέσος Έλληνας που δεν έχει αυτο το πακέτο και βάζω και τον εαυτό μου μέσα τι συμβουλεύεις να κάνει?Να ακολουθήσει τις συμβουλές που δίνω για το πως να γλιτώσει απο την ολική αγαμια της Ελλάδας η να κάτσει πίσω και να ανέχεται  μυνηματα όπως αυτό που έκανες παράθεση που μας χαρακτηρίζει σαβουρογαμηδες επειδή δεν γάμαμε οχταρια.

"γιατί δεν είμαι σαβουρογαμης"..

Δηλαδή οποίος δεν πηδαει οχταρια είναι σαβουρογαμης??Το δέχεσαι αυτό?

Εγω θα εκτιμούσα να βγει ο clock και να πει πως πανω στον εγωισμο του είπε μερικά πράγματα παραπάνω που δεν έπρεπε αλλα δεν πρόκειται!!

Εγω το εχω κάνει οπως π.χ με τον Τάσο που είπα μια δυο μαλακιες στην αρχή που δεν γνωριζόμασταν και μετά είπα πως όχι απλα τις παίρνω πίσω αλλα υπερεβαλα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και το άτομο του. Ολοι κάνουμε λάθη αλλά το επίπεδο φαίνεται όταν παραδέχεσαι το λάθος σου.

Εγώ λέω να μείνουμε μακριά από αντιπαραθέσεις. Δεν βοηθούν κανέναν. Όλοι εδώ μέσα γνωριζόμαστε άμεσα ή έμμεσα. Και ας αφήσουμε να πέσει και καμιά κουβέντα κάτω. Όλοι έχουμε τις καλές και τις κακές μας ημέρες. Το να λες ότι ο Glock υπερβάλλει ή λέει ψέματα είναι άκυρο. Όπως και να πιστεύουμε ότι κάποιοι πατάνε στα βήματα μας και τις συμβουλές μας. Λίγες πληροφορίες και πολλές αυτοπροβολές είναι η βασική δουλειά που γίνεται εδώ μέσα. Άργησα να το καταλάβω αλλά τελικά το έπιασα. Ο τρόπος μου ταιριάζει μόνο σε εμένα, όπως και ο τρόπος σου ταιριάζει μόνο σε εσένα. Όπως και τα γούστα μου, οι επιλογές μου.. Εσύ ας πούμε πηγαίνεις μόνο Κίεβο και αυτό διαφημίζεις. Εγώ πηγαίνω επαρχία και μόνο πλέον. Δεν θα σου αλλάξω γνώμη με όσα θα πω και για αυτό σταμάτησα να γράφω περισσότερα. Αν θέλει κάποιος με π.μ. μπορεί να ζητήσει ταξιδιωτικές πληροφορίες για κάποια από τα μέρη που έχω πάει.. αλλά να γράφω εδώ πως η Vinnitsa κιεβίζει και το Khmelniskiy, Ternopil, Zhitomir προσφέρουν αυτά που πόλεις σαν το Κίεβο δεν μπορούν και μάλιστα σε VFM καταστάσεις είναι κάτι που τελικά αφορά μόνο εμένα.
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Dirty δεν αμφισβητεί κανεις για επαρχία πως γίνεται δουλειά απλά στις 1000+ σελίδες εδώ δεν έχουν δοθεί καλές πληροφορίες για τους ταξιδευτες και δεν έχουν απαντηθεί βασικά ερωτήματα. Ισως σε ΠΜ να έχει γίνει αλλά δεν έχουν δοθεί ακριβείς πληροφορίες ανοιχτά στην κοινοτητα.
Π.χ.

1. (το βασικότερο) Μιλάνε Αγγλικά στην επαρχία?
2. Νυχτερινά μαγαζάκια πάιζουν πέρα απο Παρασκευή και Σάββατο και πιά?
3. Το διαδικτυακό παιχνίδι δουλεύει εκει?
4. Απαιτείται η δημιουργια κοινωνικού κύκλου μέσα απο συνεχόμενες επισκέψεις?

κ.λ.π

Στο Κίεβο έχουν δοθεί οι απαντήσεις με ακρίβεια σε όσους ταξιδεύουν εκεί αλλά στην επαρχία λίγα πράγματα. Αυτο που λές "Δεν θα σου αλλάξω γνώμη με όσα θα πω και για αυτό σταμάτησα να γράφω περισσότερα" δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει αλλά είναι σεβαστό. Όποιος θέλει δεν γράφει αλλά ξαναλέω δεν έχουν δοθεί σχεδόν καθόλου ουσιαστικές πληροφορίες για επαρχία δημόσια πέρα απο αρνητικές ιστορίες (rooshv για Χάρκοβο, ταξιδευτες στο Λβιβ κλπ) οπότε δεν έχει σχηματιστεί άποψη ξεκάθαρη που να πάει κάποιος και τι να κάνει για να πετύχει τον στόχο του. Όλοι θα θέλαμε να ακούσουμε με μεγάλη προσοχή.


 

slaviani

Προμότορας
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Μηνύματα
1.425
Κριτικές
267
Like
533
pope
απορω γιατι αντεδρασες ετσι υστερικα για μια γκομενα που βγηκες 2 ραντεβου
εγω δεν θα μπω σε σκηνικα για λευκους γαμους κατοσταρικα και λοιπα
θα <μαλωσω> εσενα....κραζουμε τους ελληνες που παρακαλανε το μουνι κι εσυ με που δεν σηκωσε το τηλεφωνο αντεδρασες κατινιστικα.....αυτα ειναι που κατακρινω και λεω οτι οι ελληνες δεν ξερουν πως να την πεσουν σε ενα μουνι
κιτρινη καρτα
υγ και να επαιρνε οντως 100-200-50 σαν βιζιτα δεν το λες
φαουλ
 

slaviani

Προμότορας
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Μηνύματα
1.425
Κριτικές
267
Like
533
1. (το βασικότερο) Μιλάνε Αγγλικά στην επαρχία?
2. Νυχτερινά μαγαζάκια πάιζουν πέρα απο Παρασκευή και Σάββατο και πιά?
3. Το διαδικτυακό παιχνίδι δουλεύει εκει?
4. Απαιτείται η δημιουργια κοινωνικού κύκλου μέσα απο συνεχόμενες επισκέψεις?
οχι σε ποσοστο 80%
2,ναι
3.πιο πολυ απο οτι κιεβο
4.δυσκολη απαντηση και ναι και οχι αναλογα τι θες και τι εννοεις
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
οχι σε ποσοστο 80%
2,ναι
3.πιο πολυ απο οτι κιεβο
4.δυσκολη απαντηση και ναι και οχι αναλογα τι θες και τι εννοεις

Αρα να υποθεσω ο Dirty πρέπει σε κάποιο επίπεδο να μιλάει τα Ρώσσικα. Προσπαθω να εκμαιευσω την συνταγή για την επιτυχία στην επάρχια:)
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.594
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Bενεδικτε καταρχην η κουβεντα δε παει στο πεδιο της συμπεριφορας γυναικας απο τετοια χωρα, καθως εχει το μπακγκρουντ που εχει επομενως το απο ποια χωρα ειναι δεν εχει και τοση σημασια. Θα ειχε ενδιαφερον και το τι μπακγκραουντ εχει- ειχε και στη χωρα της, αλλα τωρα τρεχα γυρευε.
Νομιζω πως με τετοιου ειδους γυναικες γενικα, δεν ειναι να καθεσαι να το φιλοσοφησεις το πραγμα. Ο οριζοντας ειναι θεμα των ημερων, να μη πω της στιγμης. Τωρα αν αυτη την ειχες στην Αθηνα, θα μπορουσες να την εχεις κατι σα fuck buddy και καλα δηλαδη να συναντιεστε μια στο τοσο για κανα καφε η οτιδηποτε αλλο και να πεφτει και κανα γρηγορο αν κατσει.
Σε καθε περιπτωση αυτο που σου ειπε πριν ο σλαβιανι : πολυ κουβεντα, πολυ παρλα. Δε χρειαζεται να γινεσαι και drama queen. Πιο τηλεγραφικα.
 

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Μηνύματα
446
Like
254
Πόντοι
21
Για μενα βενεδικτε εκανες τα εξης λάθη:


  • [li]Την ειδες για σχεση απο την αρχη, ενω ηξερες οτι δουλευει σε μπαρ. Τωρα σλαβα που δουλευει σε μπαρ, ακομα και ελληνικο, κατ'εμε δεν εχει στο μυαλο της και πολυ την οικογενεια, κατα συνεπεια και την σοβαρη σχεση, με τα ελληνικα δεδομενα. Αμα την ειχε, θα ειχε ήδη οικογένεια.[/li]
    [li]Οταν μπαλαμουτιαστήκατε επρεπε να την πας καπου να την πηδηξεις, και να αφησεις κατα μερος τα "λυσσαρης" κτλ, καθως δε βγαινεις με καμια επιστημων αλλα με μπαρόβια. Αυτο ισως το ειδε και σαν αδυναμια σου,απο την στιγμη που σου εσπασε τα παραρια με "ο ρωσος αυτο και ο ρωσος εκεινο". Εγω προσωπικα πιστευω οτι περιμενε να την πηδηξεις, και να μη το παιξεις υπεράνω. Πιστευω αυτο εννουσε οταν ειπε οτι "αν συνεχίσεις μ’ αυτό τον ρυθμό η κάρδια μου θα κτυπάει για σένα". Τωρα το ερωτημα ειναι γιατι δε στο ειπε χυμα, οπως το συνηθηζουν συνηθως οι ανατολικες. Γιατι αυτα ειναι τα στραβα και ασχημα της Ελλαδας, εχει επιρρεαστει σε ενα βαθμο απο την Ελληνικη γυναικοκαρκινοκουλτουρα.[/li]
    [li]Δεν επρεπε να της πεις να κοψει την δουλεια στο μπαρ, χωρις να την εχεις πηδηξει πρωτα, και προτου μπειτε επισημα σε σχέση. Στο μυαλο της πιστευω οτι αυτο μεταφράστηκε ως "καταπιεση" η διαφορετικα "needy". Το καλυτερο θα ηταν να μην πεις τιποτα για αυτο, και αν ηθελε απο μονη της στο μελλον, θα το εθιγε το ζητημα, πχ να της βρεις εσυ μια αλλη δουλεια.[/li]
    [li]Οταν τσατιστηκες (και δικαιολογημενα) δεν επρεπε να της κανεις λογω για τα 100 ευρω. Πιστευω οτι αν απλα της ζητουσες το λογο εξαφάνισης (ασχετως αν απαντουσε τελικα η οχι), στο τελος θα σε επερνε αυτη.[/li]

Συμπερασματικα, επρεπε να εισαι τελειως στα αρχιδια σου και να την πηδηξεις στο 2ο ραντεβου. Αν ειναι να βγει ερωτας στο μελλον, θα βγει. Αν οχι θα κερδιζες ενα fuck buddy.
 
D

dude901123

Επισκέπτης
Αρα να υποθεσω ο Dirty πρέπει σε κάποιο επίπεδο να μιλάει τα Ρώσσικα. Προσπαθω να εκμαιευσω την συνταγή για την επιτυχία στην επάρχια:)

Όπως απάντησε ο Slav έχουν τα πράγματα. Απλά εδώ δεν παίζουν τα κοράκια του Κιέβου και της Οδησσού. Το 80-90% από τις γκόμενες που θα βγεις δεν θα δεις ίχνος πονηριάς. Ούτε ακριβά μαγαζιά, ούτε δεύτεροι κατάλογοι, ούτε γενικά βλαχοπονηριές που συνάντησα στην Οδησσό κυρίως και με ξενέρωσαν. Τώρα ήμασταν στο σπίτι της φίλης που έκανε πάσα η δικιά μου και έφαγε ήδη ο φίλος μου. Μας μαγείρεψε 30 πιάτα και ήταν χαρούμενη που μας είχε καλεσμένους. Παρεπιπτώντος ακριβώς πριν το δείπνο έστειλα τη φίλη της και δεν ήρθε. Ήμασταν οι τρεις μας και δεν με άφηνε να φύγω από το τραπέζι. Χθες που βγήκαμε με την ίδια παρέα μας πήγαν για πίτσα και τέσσερα άτομα πληρώσαμε συνολικά 450 hryvnia (2 πίτσες, κρασιά, καφεδες, coca-cola). Μας έκλεισε διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης (μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες όποια στιγμή θέλετε και να δώσω διεύθυνση όταν φύγουμε σε 2 ημέρες) με 450 + 350 Hryvnia έκαστο. Μιλάω για χρήματα για να καταλάβετε τι εκμετάλευση παίζει σε Οδησσό και Κίεβο. Ολόκληρη βιομηχανία εκμετάλευσης τουριστών με διπλάσιες και μερικές φορές τριπλάσιες τιμες. Για το άλλο που ρώτησες.. σε κάθε πόλη υπάρχει ένα ποσοστό που μιλάνε αγγλικά. Φυσικά στην επαρχία είναι μικρότερο. Αφου δεν έρχονται σε επαφή με τουρίστες είναι φυσικό. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλές που είτε με κανονικά αγγλικά, είτε με κουτσά, είτε με μεταφραστή μπορείς να βγάλεις όση άκρη χρειάζεσαι για να το φτάσεις εκεί που θέλεις. Τώρα σε μισή ώρα έχω ραντεβού με κάποια που μιλάει κουτσά αγγλικά. Τη συναντώ πρώτη φορά και μου είπε πως αν όλα πάνε καλά στη συνάντηση έχει τη δυνατότητα να μείνει μαζί μου το βράδυ. Μιλάμε μέσω Viber βέβαια 2,3 βδομάδες, αλλά παρόλα αυτά δεν το θεωρώ λίγο να έρχεται με ανοιχτή πρόθεση για όλα.
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Πάντως Ανατολική που έχει περάσει 5ετια-7αετια Ελλάδα πλέον για μένα ειναι σχεδόν Ελληνίδα.Αν δουλεύει και νύχτα ακόμα χειρότερα - χιλλιαδες πεφτικές απο ξαναμένους που την ανεβάζουν στον θεό.

Το ελαφρυντικό που δίνω στον Παππά πριν τον σταυρώσουμε :) είναι πως στην χώρα αυτη που γνωρίζεις δυνατή γκόμενα μια το χρόνο-διετία (και αν) - για 7+ μιλάμε και εξαιρω τουριστριες - πολλές φορες αντιδράς υπερβολικά στον ζήλο σου να μην την χάσεις γιατί σκέφτεσαι αντε να ξανατύχει καποια καλή γκόμενα που να ζεί εδώ!! Πάνω σε αυτόν τον ζήλο μπορεί να συμπεριφερθέις υπερβολικά αλλά ο λόγος είναι αυτός που σας έγραψα.

Αν ζούσες Ουκρανία που έχεις εκατοντάδες επιλογές απλά χέστηκες σιγα μην φερόσουν έτσι θα πήγαινες στην επόμενη!!!
 

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Μηνύματα
446
Like
254
Πόντοι
21
Πάντως Ανατολική που έχει περάσει 5ετια-7αετια Ελλάδα πλέον για μένα ειναι σχεδόν Ελληνίδα.Αν δουλεύει και νύχτα ακόμα χειρότερα - χιλλιαδες πεφτικές απο ξαναμένους που την ανεβάζουν στον θεό.

Το ελαφρυντικό που δίνω στον Παππά πριν τον σταυρώσουμε :) είναι πως στην χώρα αυτη που γνωρίζεις δυνατή γκόμενα μια το χρόνο-διετία (και αν) - για 7+ μιλάμε και εξαιρω τουριστριες - πολλές φορες αντιδράς υπερβολικά στον ζήλο σου να μην την χάσεις γιατί σκέφτεσαι αντε να ξανατύχει καποια καλή γκόμενα που να ζεί εδώ!! Πάνω σε αυτόν τον ζήλο μπορεί να συμπεριφερθέις υπερβολικά αλλά ο λόγος είναι αυτός που σας έγραψα.

Αν ζούσες Ουκρανία που έχεις εκατοντάδες επιλογές απλά χέστηκες σιγα μην φερόσουν έτσι θα πήγαινες στην επόμενη!!!
Ακριβώς ετσι!
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.439
Like
7.965
Πόντοι
2.356
Ετσι ,οποια και να ερθει στην χωρα της αγαμιας την ιδια καταληξη θα εχει σε λιγο καιρο και θα συμπεριφερεται αναλογως.

@Χαρη , πες τον δασκαλο να κατεβει να καμακωνει Ελληνιδες ... θα ξεσχιστει σιγουρα  :grin:
 

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
726
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
pope
απορω γιατι αντεδρασες ετσι υστερικα για μια γκομενα που βγηκες 2 ραντεβου
εγω δεν θα μπω σε σκηνικα για λευκους γαμους κατοσταρικα και λοιπα
θα <μαλωσω> εσενα....κραζουμε τους ελληνες που παρακαλανε το μουνι κι εσυ με που δεν σηκωσε το τηλεφωνο αντεδρασες κατινιστικα.....αυτα ειναι που κατακρινω και λεω οτι οι ελληνες δεν ξερουν πως να την πεσουν σε ενα μουνι
κιτρινη καρτα
υγ και να επαιρνε οντως 100-200-50 σαν βιζιτα δεν το λες
φαουλ

Θα συμφωνησω, δεν ηθελα να μιλησω σε τετοιο τονο στον Πάπα γτ δεν εχουμε μιλησει πολλες φορες κ δεν εχουμε την απαραιτητη οικειοτητα αλλα το συγκεκριμενο ποστ και ο τροπος που τα λεει ο slaviani με βρισκει απολυτα συμφωνο.


 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom