το εχω κανει και εγω σε αλλους 2 20 χρονους!προχωραμε να βοηθησουμε τους διαδοχους μαςΕτσι ακριβως. Γιατί απλά έχει μαθει ο Έλληνας πως για να αποκτησει κάτι το τόσο απλό για τις άλλες χώρες πρέπει να φτυσει αίμα. Πρεπει να παλέψει,πρεπει να κλάψει,πρεπει να προσκυνήσει,πρεπει να την προσέχει μην τον κερατώσει κλπ κλπ..Φυσίκα επειδη έχει μάθει έτσι μετατρέπει και τις Ελληνίδες σε Ελλεηνίδες ένας ατέρμονος φαύλος κύκλος!
Ο μονος τρόπος να αλλάξει αυτο και να σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος είναι η αφυπνιση των νέων ανδρών πως με την εμφάνιση που έχουν μπορούν να κάνουν θαυματα εκτος χώρας. Εγω νιώθω περήφανος που έχω καταφέρει πάντως να σωσω 2-3 νέους γιους συναδέλφων μου που τους έκανα πλέον σε ηλικια 19-20 χρονων να ξεκινήσουν τα ταξίδια έξω και να μάθουν την ζωή!! Δεν αντέχω να βλέπω την νέα γενιά Ελλήνων που ειναι αντικειμενικα πολύ όμορφη να χαντακώνεται στις εξοδους με πουτσο-παρεες, ποδοσφαιρο, ακυρους καφεδες και αγαμια!!
Οσο για τα τραγουδια μεγαλο δικαιο σε καμια χωρα του κοσμου δεν υπαρχουν τραγουδια με τον αντρα να κλαιει και να παρακαλαει γιατι και να υπηρχαν εκει δεν θα τα ακουγε κανενας...
Ασε που στο Ελληνα αρεσει η κλαψα
Ο ιδιοκτητης των μεγαλυτερων μπουζουκιων στην αθηνα σε ενα πρωταθλημα του ολυμπιακου του λεω αντε τα κονομησες παλι σημερα...Μου λεει μπορει να μην το πιστεψεις αλλα οταν χανει ο ολυμπιακος και ο καθε ολυμπιακος πινουν τα 10πλασια και κανω πολυ μεγαλυτερα ταμεια...
Τα σχολια δικα σας...