θα ηθελα καποια στιγμη να το αναλυσεις πιο διεξοδικα και με περισσοτερες λεπτομερειες
γιατι με ενδιαφερει πολυ η αποψη σου. καποια πραγματα μπορει να μην γινουν αντιληπτα με μια ξερη μονολεκτικη απαντηση καθως και οι εμπειριες και τα βιωματα του καθενος διαφερουν διοτι ο καθενας εχει τις δικιες του παραστασεις πανω σ' αυτο το θεμα.
πιστευω οτι εχεις να πεις πολλα ενδιαφεροντα πραγματα αν το αναπτυξεις οπως το βλεπεις απο τη δικη σου οπτικη γωνια
Θα στο αναπτυσσω συνεχεια ...
Ξερεις τι πιστευω ? Οτι ο μεγαλυτερος συντελεστης που εφερε τις ελληνιδες σε αυτη την κατασταση, ειμαστε εμεις οι Ελληνες.
Νομιζω ολοι μας εχουμε πιασει τον εαυτο μας να φανταζεται οτι η γκομενα μας μπορει να μιλαει με αλλους, μπορει να μας κερατωνει, μπορει να μη μας γουσταρει κλπ κλπ. Αυτο ναι μεν μπορει να συμβαινει εν μεροι, αλλα παντα εμεις , με τη δικη μας συμπεριφορα τις ωθουμε σε αυτα τα μονοπατια. Φιλε μου βλεπω ΕΛληνες το 2018 να ζηλευουν παθολογικα και σε βαθμο ασφυξιας την αλλη. Να τις απαγορευουν να φορανε ρουχα, να επιτασσουν σεμνη εμφανιση (δηλαδη φουστα κατω απ το γονατο, κ μακρυμανικα) απο φοβο μη τις δει κανενας αλλος κ τις χασουν. Αρα ειναι λογικο οτι οταν καποιον πας να τον φυλακισεις, αυτος να προσπαθησει να αποδρασει..
Επισης ποια γυναικα γουσταρει, καβλωνει το μουνι της με εναν ανασφαλη αντρα ? Θα σου πω εγω, καμια !
Οταν ομως τα παιδια αυτα θεωρουν οτι πρεπει να εχουν ενα συγκεκριμενο Lifestyle ηττοπαθειας, να ακουνε πχ παντελιδη (κ ολους αυτους κ αυτες), ο οποιος μιλαει για προδοσιες , για πουστιες , για παρατημα.. ε αυτα θα ερθουν στη ζωη τους.
Κανενας ανθρωπος οταν πας να τον φυλακισεις δεν το δεχεται κ γιαυτο βλεπεις πολλες κ μιλανε με αλλους στα social
Μιλαμε για το 80-90% των Ελληνων οτι εχουν τετοιες συμπεριφορες.
Αν δεν αλλαξει αυτο, μονο κατεστραμενες προβληματικες θα δεχονται να γαμιουνται με μας μονο κ μονο για να καβατζωθουν καπου. Μην κοιτας απο τον εαυτο σου που φαινεσαι νορμαλ παλληκαρι και μπορει και το δουλευεις το φλερτ! Οι πιο πολλοι θεωρουν οτι δεν γαμανε γιατι δεν εχουν να πληρωσουν μια σαμπανια Μοετ στο κλαμπ (στο οποιο κλαμπ η αναλογια αντρων γυναικων ειναι 80-20) αφηνοντας τον εγκεφαλο τους καμενο. Ενω με το που βρισκουν καποια την αναγκαζουν να ντυνεται σαν θιτσα κ απαιτουν να διαγραψει ινστα facebook κλπ.. Και τι δινουν αυτοι σαν ανταλλαγμα ? ΝΑΙ σε ολα.. οτι θελει η αλλη(φτανει να μη τη χασει )
Ολα αυτα, δηλαδη η παιδεια της κοινωνιας μας ηταν παντα λαθος στην ΕΛλαδα και παντα σωστα δομημενα στην ανατολικη Ευρωπη.
Το οτι εμεις για 30 ετη περιπου πλουτισαμε ενω αυτοι φτωχυναν, το οτι αυτοι επεσαν κοινωνικα ενω εμεις ανεβηκαμε ηταν μια στρεβλωση της πραγματικοτητας η οποια με πολυ γρηγορους ρυθμους επανερχεται.
Ο Ελληνας προοδευσε πληρως απελευθερωμενος, με την αυτοπεποιθηση του, με τη γυναικα του στη θεση της, με το σπαθι του.. Δειτε λιγο γυρω σας τι παλληκαρια υπαρχουν ακομα κ τα νορμαλ, που βλεπουν ενα ωραιο μουνι κ βλεπεις θαυμασμο σαν να περναει μπροστα τους ο Κιμ Γιονγκ (αντι να περναμε εμεις κ να αναστατωνονται οι γυναικες, οπως θα επρεπε κανονικα)
Καπως ετσι για μενα Βενεδικτε εχει διαμορφωθει η κατασταση. Δεν ξερω αν απαντησα με το δικο μου τροπο ενα κομματι της ερωτησης σου, πες μου αν θες κατι.