Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.443
Like
7.969
Πόντοι
2.356
Τα 100 ευρώ ήταν πριν ή μετά;  :2funny:

Εντάξει σοβαρά, σε πιστεύω αλλά πολύ γενικόλογη η παπάτζα (συγνώμη, κοπλιμέντο) που εισέπραξες από την Ανατολικοευρωπαία. Τέτοιοι στόκοι που είναι τέτοια κλισέ τσαμπουνάνε.

Πιο καλό θα ήταν ένα κοπλιμέντο από γνήσια Αγγλόφωνη, You hit every wall in there  ;)
Καλα ,ολοι και ολες ειναι στοκοι στην Α.Ευρωπη ενω εσυ ο πριγκηψ της Ουαλιας με το φοβερο επιπεδο
" ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΆ ΣΕ ΧΥΝΩ "  :2funny:

Η συγκεκριμενη γκομενα σπουδαζε ηδη στην Αμερικη δυο χρονια οταν την γνωρισα ,οποτε για τα αγγλικα αστο καλυτερα.
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.443
Like
7.969
Πόντοι
2.356
Αφου εισαι Κιεβο γιατι δεν εχεις εμφανισθει σε κανεναν???Και πως αποδεικνυεις οτι ολοι ειμαστε Bullshit εκτος απο εσενα προφανως...
Οι γνωστες μαλακιες θεωριες και οταν ερχετε η ωρα της αληθεια την κανετε ολοι

Αντε γεια
Κλασσικο παραδειγμα αορατου παντογνωστη  :grin:
 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.251
Κριτικές
19
Like
7.222
Πόντοι
3.346
Καλα ,ολοι και ολες ειναι στοκοι στην Α.Ευρωπη ενω εσυ ο πριγκηψ της Ουαλιας με το φοβερο επιπεδο
" ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΆ ΣΕ ΧΥΝΩ "  :2funny:

Η συγκεκριμενη γκομενα σπουδαζε ηδη στην Αμερικη δυο χρονια οταν την γνωρισα ,οποτε για τα αγγλικα αστο καλυτερα.

Τασο μην ασχολεισαι ενα κωλο-τρολλ ειναι ο γκασμπι, που να γνωριζει αυτος το τι γουστα εβγαλες στο moldova

φθηνη ειρωνεια πουλαει ο τυπος.

και απο φιδια αλλο τιποτα αν ανατρεξεις στα μυνηματα ελεγε οτι μενει γερμανια, μετα σε αλλα μυνηματα ελεγε οτι μενει μονιμα κιεβο

απο φιδια αλλο τιποτα.
 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.251
Κριτικές
19
Like
7.222
Πόντοι
3.346
Τασο μεσα στον ιουλιο θα παω καμια βολτα στο Σπυρο, αν δεν εχεις κανονισει κατι ελα να παμε μαζι
 

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
726
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
To oτι εχει στερεψει πλεον και εχει κλεισει το παραθυρο ευκαιριας που λεγεται  "ανατολικη ευρωπη" ειναι αδιαμφησβητητο γεγονος. Ειναι πλεον αλλες οι συνθηκες, μεγαλωνουν αλλιως σε αλλες κοινωνιες με διαφορετικο κοινωνικο προγραμματισμο, απο οτι πριν. Δε λεω οτι δε θα γινουν καθολου σχεσεις με ξενους, αλλα αν γινουν θα γινουν σε μεμονωμενη βαση ως ατομο προς ατομο. Κατα τα αλλα αν δουν καποιον ωραιο ξενο, το πολυ πολυ να ριουν κανα δυο ματιες παραπανω στο δρομο και ως εκει.
Ο λογος δεν ειναι ουτε οτι την εχουν ψωνισει η εχουν κακομαθει ουτε υπαρχουν τιποτα κακα συναισθηματα εναντιον των ξενων η κατι αλλο. Απλα ειναι περισσοτερο το πολυ χαμηλο επιπεδο επικοινωνιας οι χαμηλες επικοινωνιακες δυνατοτητες , που μπορει τοτε να τα υπερκαλυπτε η λαχταρα για τη δυση, αλλα σημερα σε διαφορετικα κοινωνικα πλαισια καθισταται ενα εμποδιο. Γενικα για κοινωνικες σχεσεις σε αυτες τις χωρες, ακομη και ντοπιων μεταξυ τους και οχι μονο ερωτικες με ξενους.
Αλλα ειναι και ενας αλλος μεγαλος παραγοντας που σχεδον κανεις απο οσους επισκεπτονται αυτη τη γεωγραφικη περιοχη δεν εχει παρατηρησει , αλλα εχει πολυ μεγαλο βαρος και σημασια : η δημογραφικη καταρρευση που επηλθε σε αυτες τις χωρες, κατα τις δεκαετις του 90 και του 2000 και ισως μολις σημερα ανακαμπτει.
Οι περισσοτεροι απο εδω ειχαν γνωρισει τις δοξες αυτων των χωρων με γυναικες που γεννηθηκαν τελη δεκαετιας 60, δεκαετια 70 αντε και αρχες 80. Τοτε υπηρχε ενa baby boom εκει και οσοι επεδραμαν 90 και αρχες 2000 ειδαν γυναικες σε γαμευσιμη ηλικηα να ειναι παρα πολλες , ο αντρικος πληθυσμος να ειναι τελειως εκτος ανταγωνισμου υπο συνθηκες κοινωνικης και οικονομικης διαλυσης, οι ξενοι ενδιαφερομενοι να ειναι πολυ λιγοι, οι ιδιες να μη μπορουν να ταξιδεψουν εξωτερικο λογω βιζας και οικονομικων περιορισμων κλπ.
Το 1995 η 25αρα ειχε γεννηθει το 1970, μεγαλωμενη σε κομμουνισμο με ολες αυτες τις κοινωνικες ΚΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΕΣ συνθηκες.
Το 2018 η 25αρα γεννηθηκε λιγο πριν το 2000. Σε μια γενια που δημογραφικα ειχαν ελλατωθει οι γεννησεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Κομμουνισμο δε γνωρισε καθολου, οταν αρχισαν να μεγαλωνουν καποιοι ειχαν μπει σε ευρωπαικη ενωση, ειχε αρχισει το ιντερνετ και απο μεσα 2000 αρχισαν οι χωρες αυτες να ανακαμπτουν οικονομικα. Ετσι πολυ λιγοτερες γυναικες αντιστοιχουν σε μια δεξαμενη αντρων συνομηλικων στη χωρα τους, αντρων μεγαλυτερων στη χωρα τους, ξενων που ζουν εκει, ξενων που μπορουν να τις επισκευτουν, ξενουν που μπορουν αυτες να επισκευτουν η να επικοινωνουν οπουδηποτε και ανα πασα στιγμη. Πολυ μεγαλυτερη "ζητηση " δηλαδη για πολυ λιγοτερη " πιττα". Και σε ολα αυτα ξεκαθαρα κερδιζουν και εχουν το προβαδισμα οι ντοπιοι συνομηλικοι. Αλλη κοινωνια, αλλες προτεραιοτητες, αλλος τροπος σκεψης τελειως διαφορετικος.

Οκ ξεκιναω ιδιαιτερα ελληνικης γλωσσας

Επισης με τις γαμημενες ενω ημουν μαθητης του 20 ιστορια αρχαια κ λιγο πιο κατω εκθεση, μιλωντας τα greeglish μαζι τους ξεχασα κ αυτα που ηξερα.

Μαν, πιο too the point δεν γινεται. ολοσωστο, ζουμερο, και σε απταιστη ελληνικη το ποστ σου

Ευγε με ολη μου την καρδια

εγώ θέλω να σου βάλω δύο ερωτήματα και θέλω να μου τα αναπτύξεις όταν θα έχεις την όρεξη και τον χρόνο.

τα ερωτήματα είναι τα εξής

1) πιστεύεις ότι αξίζει κάποιος να επενδύσει πάνω σε Ελληνίδες γυναίκες ή είναι χαμένος κόπος;

2) πιστεύεις ότι για τον μέσο Έλληνα άντρα όχι για τον Λάτση ή τον Κόκκαλη αποτελεί μονόδρομο η αναζήτηση του για γυναίκες στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ είτε μέσω ταξιδίων εκεί, είτε με ψάξιμο εντός συνόρων για να καλύψει τις σεξουαλικές του ανάγκες και για την τόνωση της αυτοπεποίθησης του.

όποιος άλλος θέλει, μπορεί να απαντήσει στα ερωτήματα μου, δεν απευθύνονται αποκλειστικά μόνο στον glock perfection οι απαντήσεις μου.

:hi:

1) προφανως αξιζει
2) για μενα πλεον ειναι χαμενος κοπος το να πληρωνεις και να ταξιδεψεις σε αυτες τις χωρες για ολιγες ημερες νομιζοντας οτι θα σου κατσουν πολυ ωραια μουνια.. Αντε κανα μετριο και με πολυ κοπο κ προετοιμασια (πλην εξαιρεσεων)

 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.251
Κριτικές
19
Like
7.222
Πόντοι
3.346
1) προφανως αξιζει
2) για μενα πλεον ειναι χαμενος κοπος το να πληρωνεις και να ταξιδεψεις σε αυτες τις χωρες για ολιγες ημερες νομιζοντας οτι θα σου κατσουν πολυ ωραια μουνια.. Αντε κανα μετριο και με πολυ κοπο κ προετοιμασια (πλην εξαιρεσεων)

θα ηθελα καποια στιγμη να το αναλυσεις πιο διεξοδικα και με περισσοτερες λεπτομερειες
γιατι με ενδιαφερει πολυ η αποψη σου. καποια πραγματα μπορει να μην γινουν αντιληπτα με μια ξερη μονολεκτικη απαντηση καθως και οι εμπειριες και τα βιωματα του καθενος διαφερουν διοτι ο καθενας εχει τις δικιες του παραστασεις πανω σ' αυτο το θεμα.

πιστευω οτι εχεις να πεις πολλα ενδιαφεροντα πραγματα αν το αναπτυξεις οπως το βλεπεις απο τη δικη σου οπτικη γωνια  :hi:
 

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Μηνύματα
831
Like
58
Πόντοι
6
Λίγες αλήθειες τους λες και αρχίζει το character assasination.

Aυτή είναι η Ελλάδα.

φιλε μην ασχολισαι με αυτπ το θρεντ ειναι μακραν το πιο καμενο του φορουμ μετα τον νομο του πικερ ενα παρεακι 4 5 ατομα που λενε ιστοριες για αγριους και κανουν λαικ ο ενας στον αλλον πεδιο μελετης του αυτισμου
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Ωραια ατακα αυτη . Ιδιος ανθρωπος με διαφορετικο μουνι... Να ξερεις ομως οτι ακριβως το ιδιο ισχυει και για τις ανατολικες !
Ακουνε την ιδια μουσικη, βλεπουν τις ιδιες σειρες.. 8 Μαιου φορανε τις ιδιες μαλακιες για να γιορτασουν. αγαπουν τη χωρα τους και μονο κ πολλα πολλα ακομα. Οτι πιο ευκολο να προσεγγισεις κατ εμε.  αυτο δεν τις κανει ομως καμενες ή χαμενες

Το κυριοτερο ομως ειναι ενα. Και αυτο το εμαθα μετα απο πολλα χρονια.. αγορια μου ομορφα. Ολες αυτες λοιπον οι κοπελες,
Μας σιχαινονται.. μας μισουν γιατι ειμαστε τεμπεληδες, μας μισουν γιατι εχουμε χρηματα, μας μισουν γιατι ανηκουμε στο δυτικο κοσμο, μας μισουν γιατι ειμαστε ανοιχτοι ανθρωποι και πολλα αλλα που δεν αναλυω.

Συμβιβαζοντουσαν τοσα χρονια μαζι μας και αποδειξη ειναι οτι η νεα γενια δεν μας βλεπει καν... ξενες ως 25 ετων διαλεξουν ντοπιους που απλα δεν ειναι ζωα οπως ηταν παλια.  

Ποτε τους δεν μας γουσταραν, ποτε τους δεν μας αγαπησαν. παντα ειχαν στο πισω μερος του μυαλου τους τον κακομοιρο ρωσσο-ουκρανο κλπ γκομενο που η ατυχια δεν του επετρεψε να μεγαλουργησει και παντα τον ειχαν σαν προτυπο. Αμ το αλλο ? Τι εισαι επιχειρηματιας? δεν εισαι ανθρωπος, πρεπει να σε ξεσκισω..

Τεραστια συζητηση και αυτη . . . παραδειγματα απειρα !

Α! Και οσον αφορα τις Σερβες, κατ εμε. Οτι χειροτερο υπαρχει.. κραμα ελληνιδας ρουμανας κ αλβανιδας. κρυες, μονογαμικες, συμφεροντολογες, καιροσκοπες, κομπλεξικες.. απο τις πιο μπερδεμενες γυναικες μαζι με τις ελληνιδες. Σερβα ακυρωσε γαμο, αφησε σπιτι στο κολωνακι,  εριξε φιλο μου σε ψυχοφαρμακα και εδω και 8 χρονια δεν εχει παει με γυναικα, συζει με αλλο φιλο και δεν ξερω κ γω τι αλλο δυστυχως. Να μην πω ιστορια με Σλοβενα κοκ  ! !

Η απαντηση εχει να κανει με το οτι εχουμε δωσει πολυ αξια στις ξενες και εχουμε μειωσει πολυ τις δικες μας και καπου πρεπει να μπει ενα μετρο και να ειπωθουν αληθειες !



Εχουμε θεοποιησει λογω των αριστερων πεποιθησεων της χωρας μας, ανθρωπους που μεγαλωσαν χειροτερα απο τσιγγανους με οτι αυτο συνεπαγεται ! Τωρα που μεγαλωνουν και αυτοι πιο ανθρωπινα βλεπουμε οτι δεν μας περιλαμβανουν στο μενου τους.

Τα σεβη μου κυριε μου


Αυτό που έγραψες με τις 25αρες Ανατολικές πολύ δυνατό και σωστό..Είναι μια μεγάλη αλήθεια και ισχύει στις Ανατολικές χώρες που εξελίχθηκαν ραγδαία όπως η Πολωνία. Η νεραή Πολωνέζα έχει απόλυτη προτεραιότητα πλέον έναν νορμάλ Πολωνό και σε θέτει πλέον σε τέταρτη μοίρα. Τα γράφω απο προσωπικές εμπειρίες ακόμα και πέρσι. Καλοκαιρί πέρσι τέτοια εποχή έιχα γράψει την ιστορία με την 25αρα Πολωνέζα που γνώρισα στα starbucks Αθήνα (ειχε ερθει για συνέδριο Ιατρικής) και με ερωτευτηκε (και καλά) σφοδρά. Αυτή που με έβαλε να πάω Ιούνιο Πολωνία στο Γκτάνσκ και μου άρχισε τα ψυχολογικά κλπ και με άφησε στα Βόρεια μόνο (ευτυχώς έιχα προλάβει να την πηδήξω). Αυτή λοιπόν μετά το είχε μετανίωσει τόσο πολύ που πήγε και έβγαλε εισητήριο να έρθει Ελλάδα να μου ζητήσει συγνώμη και ΜΑΛΑΚΙΕΣ..Τέλος πάντων ενώ με κατάφερε να αρχίσουμε μια επικοινωνία πάλι ξαφνικά χάνεται. Τις λέω μετα απο ένα μήνα τι έγινε? Συγνώμη μου λεεί ερωτευτηκα έναν ντόπιο. Αποτέλεσμα την βλέπω νυφούλα (ναι παντρευτηκε) σε φωτος στο facebook μέσα σε 4 μήνες!! Το παλικάρι μια χαρά εμφανίσημος και αξιοπρεπής καμια σχέση με τους παλιούς σβερκάτους Πολωνούς. Το μάθημα ειναι πως πλέον αν καταφέρουν να βρούν έναν ντόπιο ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ όποιος και να σαι. Ειναι μεγάλη αλήθεια αυτό. ΑΛΛΑ γιατί υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ.. Όπως δηλώνω επανελλειμένα ειναι ο ανικητος νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.

Ουκρανία δεν έχουν πρόσβαση σε σοβαρό αριθμό αξιοπρεπών ντόπιων οπότε ακόμα εκει έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα και για αυτό ασχολούμαστε. Αν κάποτε γίνει και εκεί ΠΟλωνια και υπάρχουν πολλά ντοπια αξιοπρεπης εμφάνισης και οικονομικού στάτους παλικάρια είναι απόλυτα λογικό να ισχύουν αυτά που λές πως θα μας έχουν σε δευτερη μοίρα και θα προτιμούν τον ντόπιο. Είναι και απόλυτα λογικό να το κάνουν μην είαμστε άδικοι μαζί τους.
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.896
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ενα παρεακι 4 5 ατομα που λενε ιστοριες για αγριους

Έλα ρε φιλαράκι, υπερβάλλεις.

Κάτι παππούδια είναι που προσφέρουν perfect sex σε ουκρανικά μωρά που σπουδάζουν Αμερική. Μη το χαλάς.

(Στην Αμερική δεν μπορούν να σπουδάσουν οι Αμερικάνες πλέον λόγω κόστους, σπουδάζουν τα ουκρανάκια).
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Έλα ρε φιλαράκι, υπερβάλλεις.

Κάτι παππούδια είναι που προσφέρουν perfect sex σε ουκρανικά μωρά που σπουδάζουν Αμερική. Μη το χαλάς.

(Στην Αμερική δεν μπορούν να σπουδάσουν οι Αμερικάνες πλέον λόγω κόστους, σπουδάζουν τα ουκρανάκια).

Φίλε αν όντως ζείς Κίεβο (δεν μας δουλεύεις δηλαδη) και δεν μπορείς να γαμάς 6,5-7 αρια σε εμφάνιση δεν θέλω να σε στεναχωρήσω  αλλα δεν θα έχεις πουθενά ελπίδα στην Ευρωπαική ήπειρο. Οπότε γύρνα το στην μπάλα, στο στοίχημα ή στην κουλτούρα.

Επιπλεόν αν ζεις εκεί και ονειρευεσαι Ελληνίδες ή ισχυρίζεσαι πως τα πράγματα είναι καλύτερα Ελλάδα οποιοσδήποτε σχολιασμός είναι άνευ σημασίας!!
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Love κοιτα να δεις πως φαινονται οι ψευτες αμμεσως...
jaygatsby για στειλε μου σε πμ το χαρτι με την μονιμη διευθυνση σου στο κιεβο αυτο που ζηταν οι τραπεζες να ανοιξεις λογαριασμο και πες μου και τι ωρα θελεις σημερα να βρεθεις με φιλους μου που ειναι μονιμα κιεβο για να σε δουμε και εσενα που δεν σε εχουμε δει ποτε...
Οτιδηποτε απο τα 2 δεν κανεις δειχνεις αλλος ενας μαλακας που περασε απο εδω και ειπε τον πονο του...

 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
τι μπαζοσυναξη ειναι αυτη
ΕΛα φιλε  να μας βγαλεις εσυ στην Αθηνα να δουμε τι μωρα θα φερεις...
Οταν ερχετε η ωρα την πραξης ολοι την κανετε λαγοι...Ολοι ειστε μαγκες του πληκτρολογιου δηλαδη εχετε τα λεφτα της μονοπολης και την ζωη του Instagram...Οταν ερθει η ωρα να τα αποδειξετε περνατε και τον Μπολτ απο το τρεξιμο....Α ρε Ελληναρα αθανατε δεν θα σταματησει η μαλακια ποτε...
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Έλα ρε φιλαράκι, υπερβάλλεις.
tυπε jaygay σε πηρανε χαμπαρι οτι εμπορευεσαι οφεις και  μονο ο άλλος ο τρολοπαραμυθας σε καταλαβαινει :grin:


διωξατε τον kman που το πολυ να ελεγε για κανα μπαρμπουνακι ,μπακλαβαδακι και αφησατε όλους τους αρχιμινχαουζεν,αυτο δεν ειναι θρεαντ για κιεβο αλλα ο λακος με τα φίδια :S
 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
Love κοιτα να δεις πως φαινονται οι ψευτες αμμεσως...
jaygatsby για στειλε μου σε πμ το χαρτι με την μονιμη διευθυνση σου στο κιεβο αυτο που ζηταν οι τραπεζες να ανοιξεις λογαριασμο και πες μου και τι ωρα θελεις σημερα να βρεθεις με φιλους μου που ειναι μονιμα κιεβο για να σε δουμε και εσενα που δεν σε εχουμε δει ποτε...
Οτιδηποτε απο τα 2 δεν κανεις δειχνεις αλλος ενας μαλακας που περασε απο εδω και ειπε τον πονο του...
Συμφωνα με τις απόψεις που έχει εκφράσει ανα τους καιρούς στο φόρουμ η μόνη αλήθεια που μπορεις να αναζητήσεις απο αυτόν είναι το εισητήριο για την αυθημερόν παρουσία του στο Σύνταγμα το Σάββατο...
 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
Θα κάνω και μια μίνι πολιτική ανάλυση ..γιατί το μουνί έχει άμεση σχέση και με τη γεωπολιτική!
Η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν μια χώρα "πουλημένη" σε κάποια μεγάλη δύναμη!Οι πολιτικές επιλογές της χώρας είναι οι αντίστοιχες που έχουμε εμείς σε ατομικό επίπεδο να επιλέξουμε μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας απο τις 3 της αγοράς...
Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα έχει επιλέξει τη χειρότερη(Ε.Ε.) με τις χειρότερες υπηρεσίες, κάλυψη , υποστήριξη, αξιοπιστία και παράλληλα πιο ακριβή!

Το καλύτερο πακέτο το προσφέρει όσο κι αν δεν σας αρέσει οι ...ΗΠΑ...
Τέλεια κάλυψη(αποτροπή των Τούρκων)
Υποστήριξη(αν είμαστε καλά και έξυπνα παιδιά θα μας υποστήριζαν στα ανόδυνα γι αυτούς βαλκανικά εθνικά θέματα)
Φτήνη(άλλο δολλάριο και άλλο Ευρώ)
Βέβαια όποια εταιρία και να πάρεις θα σε ξεσκίσει...Η μοναδική χώρα που έμεινε χωρίς κινητό μετά την αγορά φουλ πακέτου σύνδεσης απο τον Κιμ είναι το ...Ιράν !
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.890
Πόντοι
216
Το θέμα δεν είναι αν βρισκεται στο Κίεβο ή όχι το θέμα ειναι η απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και της κοινής λογικής.

Ας πάρω σημείο αναφοράς εμένα που δεν θέωρω πως είμαι ιδιαίτερα πάνω απο το μέσο όρο οπότε εκφράζω ενα μεγάλο ποσοστό αντρων.

Βάζω Tinder και badoo Ουκρανία στα 300 Likes που θα στείλλω έχω κοντα στα 80 Matches..Σχεδον 1/3 άντε 1/4.
Βαζω Tinder Αθήνα στα 300 likes έχω 2 matches ηλικιας κοντα στα 40 και μπαζόλες. Άρα διαδίκτυο Αθήνα τέλος Κίεβο για max μέχρι 7αρια φωτιά!!

Βγαίνω σε clubακια Κίεβο φοιτητικά γνωρίζω 20-25 χρονων κοριτσάκια παρόλο που είμαι παππους!! Στους 4 εξόδους 1-2 φορές θα γνωρίσω και θα έχει καταληξη καλή σε 2-3 ραντεβού. Μιλάω για μικρές προφανως στις 30-35 είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα.
Βγαίνω clubaκια Αθήνα γνωρίζω μονο 38+-45 σε ηλικία,χωρισμένες με παιδία, καμμενες στον εγκέφαλο και δεν είμαι και σίγουρος αν μπω στη διαδικασία (δεν μπάινω πλέον καν) κατά ποσο θα κάτσουν στο τέλος ή θα μου ζαλίσουν τα αρχίδια!!!

Προσέξτε τωρα και το βασικό.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ μόνιμος κάτοικος Κιέβου που θα εκτόξευε την επιτυχία 3 φορές πάνω γιατι δεν θα ειχα το αγχος να την φτάσω κρεβάτι γιατι μου τελείωνει ο χρόνος του ταξιδιού. Αν ήμουν μόνιμος κάτοικος τα παραπάνω ποσοστα θα ήταν τουλάχιστον τα διπλάσια.

Έρχονται λοιπον εδω παλικάρια και μου λένε καλά είσαι Ελλάδα!! Και ρωτάω γιατι??? Διαδικτυο και club στο ΜΗΔΕΝ χωρίς να λαμβάνω καν τον παράγοντα της εμφάνισης των γυναικών. Τωρα αν ήμουν 9αρι σε εμφάνιση,αν είχα λεφτα, αν αν χαίρω πολύ..Θα γαμούσα και στην Μέση Ανατολή. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ επουδενι πως για τον μέσο άντρα (αν θέλει να ειναι πολυγαμικός) υπάρχει η παραμικρή σύγκριση Αθήνας με Κίεβου. Ούτε σε παράλληλο σύμπαν.


 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom