Μυστες εχω καμποσες μερες να σας διαβασω και μαλλον εχω ερθει απο αλλον πλανητη! Αν θυμαστε ειχα πει, για πλακα ομως, ας γινει ενα το νημα κιεβου, ημερησια ενημερωση και πικερ! Τελικα βλεπω πολλες παρεμβολες!
Αφηστε ησυχο τον Ντραγκ να αναλυει, γιατι το παει καλα το γραμμα με μακεδονικο και κοιτασματα.
Οταν το νημα φτασει στις 1000 σελιδες πρεπει να κλεισει, αλλες τοσες και με Δασκαλο πλεον πρεπει να παμε για αλλα.
Απο το χειμωνα ειχα πει οτι
δεν ειναι τυχαιο το ταιμινκ που γραφτηκαν οι μισες σελιδες, στα τοσα χρονια (πειτε γιατι ειναι/ηταν χειμωνας συν οτι γιατι τελειωνει για χψ λογους ενας κυκλος προσβασης στο κιεβο -βλεπε πορισματα τελευταιων ταξιδιωτων, η οικονομικη κατασταση μεσου ταξιδιωτη κτλ κτλ...).
Το νημα για τις ουκρανιδες το εκλεισε ο Χαρρι πριν 2-3 εβδομαδες.. Decision deside destini, που ελεγε και καποιος, και σαν αναποφασιστος δεν το εγραψα. Μετα παμε συνεχεια, ενα ποστ ΒΠ και νυξη Ντραγκ για αυτοβελτιωση. Κατι του Φιντελ για το παραθυρο ευκαιρειας. Ο Σλαβιανι καπως μου ξανα θυμισε τον λογο που ειμαστε εδω, πρακτικως για τις ρωσσοφωνες! (Πχ πρακτικο ερωτημα, Πως κατεβαζω τεμαχιο ελλαδα για διακοπες? Τι πρεπει να κανω????) Καλη η θεωρια και οι αναλυσεις αλλα καποιοι αδυναμοι κρικοι αυτο παγιδευομαστε σε αυτα.
Η απουσια, αισθητη, του αγαπημενου Αρχοντα του Παραδουναβεος ξεθολωσε λιγο τα νερα, χωρις δολωματα του Καριμπιαν που αποσπαν την προσοχη. Εξ αλλου οι Κμανιστες δεν εχουν το ειδικο βαρος του Αρχηγου, για να μας παρασυρουν!
Μην αδιαφορειτε για αυτα που σας εκαναν αδιαφορους και αδιαφορειτε , που λεει καποιος, γιατι δινουμε μαχες οπισθοφυλακων, πριν την ουκρανοποιηση. Χανουμε τα κορμια και τα λεφτα!
υγ1. Ο ΑΑΙΓΗΝΟΡ εδωσε τεραστιο τιπ για την βυζα και την διαθεση των τουριστριων!
Τετοια τροχειοδεικτικα πυρα θελουμε!
υγ2. ΝτραγκΨΡΧ, μην μασας, δωσε τα φωτα σου, ουτος η αλλως για καποιο διαστημα θα ξαναλειψεις, οποτε οσο μπορεις, δωσε πονο και
ινφο στο λαο!
υγ3.(Χαρρι πλακα κανω!)
Στο τελος θα δικαιωθουν αυτοι που ελεγαν ο ΒΠ ειναι Βαλκανιο Πουτσιστικο κλωναρι! Ασε τους αλλους να τον ψαχνουν στην Παργα!
Κοπηκε ο Πριγκιπας της Βλαχομπογδανιας και σιγισαν οι φωνες Τσομπανηδων και Β.Πουτσιστων! Μυστηρια πραγματα. Απορω πως δεν εχουν κοπει Συριζα και οι φωνες ολων των Κμανιστων. Χασαμε και τον Γκλογκ, σιγισε λιγο και ο Μιδας. Στο τελος δεν θα ξερουμε ποιος ειναι το δεντρο και ποιος το παρακλαδι!
(ΒΠ, ουτε και εγω πιστευα οτι μπορει να εκανα τοσο καιρο)
υγ4. Να βρουμε το ατομο που ανοιξε το νημα, στις 1000σελιδες!
Back to the future που θελει και ο Ντραγκ. Επετειακα! Εκει γραφει και ο Αρχηγος των Κμανιστων. Το προτοταιπ του Κμαν2!
Να γινει εφεση για επιστροφη απο την σιβηρια!