Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Υπαρχει μια Ουκρανεζοποιηση οπως σωστα λεει ο Μιδας αλλα απο την αλλη συμφωνω με Τασο και love το τι παπαντζα ακουω για φοιτητριες με 20 και 50 ευρω που ποτε δεν εμφανιστηκαν δεν λεγετε...
Κλασικ Ελληναραδικη θεωρηση ολοι Ωνασηδες και οταν ερθει η ωρα της αποδειξης γινονται Λουης...
το  ινσταγραμ ειναι η μεγαλυτερη μαλακια που εχει βγει ποτε αν ηταν αληθεια αυτα που φαινονται εκει τοτε η ανθρωποτητα θα ηταν στην πιο ευτυχισμενη περιοδο ολων των εποχων...Ελα ομως που αλλα τα ματια της αλεπους και αλλα της κουκουβαγιας...
Και βεβαια οι πιο κλασικ ελληναραδες ειναι αυτοι που τα ξερουν ολα για κιεβο και για βαρσοβια και βεβαια δεν εχουν παει ποτε...
:respect:
 

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
ΔΙΑΒΑΣΤΕ το μισο ποστ του ΜΙΔΑ. Μονο για αυτο μπηκα!
Μαλλον εχει ενημερωση με νουμερα τεκμηριωμενα, απο τα ξενα ΜΜΕ, πραγμα που λεει οτι εδω μας τα κρυβουν οι εγκληματιες! Το παρεακι των μμε-κυνο.βουλειου. Τα ασημικα τα εβαλαν εγγυηση, μπιρ παρα, ολα!

Ο Δασκαλος ειχε πει ΤΟΤΕ, εδω και χρονια, οπως ουκρανια το ιδιο και ελλαδα! Δηλ απο πισω οι ολιγαρχες!

Οπως λεει και ενας απο την ασια, παμε για αποσχισεις! Εξ αλλου τον ιδιο τζεφρι αντιπροσωπο εχουμε!
 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
Ορμωμενος απο τα μυνηματα του dragcrx τα οποια κ ας μην ειναι 100% εγκυρα (που μπορει κ να ειναι, δεν τον ξερω) αλλα ειναι προς τη σωστη κατευθυνση, επιτρεψτε μου..

Κατ αρχας δεν εχω συστηθει οπως θα επρεπε. Τελευταια την ειχα πεσει ψιλο αδικα στον BΠ ο οποιος με βοηθησε παρα πολυ χωρις να το ξερει στο να στησω το tinder μου και σε πολλα αλλα πολυ ομορφα πραγματα που γραφει !!! Αρα μπηκα στο θρεντ με το αριστερο και εδωσα μια κακη εικονα για το ατομο μου.

Λοιπον στα 35 μου δυστυχως ή ευτυχως τελευταια φορα που πηδηξα ελληνιδα ηταν πριν 16 χρονια... Κλασσικα η φοιτητικη μου σχεση με παρατησε για εναν γυμναστη και αυτο προφανως με πληγωσε και απο τοτε δεν ξανα ακουμπησα. Γιατι ομως να με πειραξει κατι τετοιο ?

Γιατι τυγχανει να ειμαι πανυψηλος, αθλητικοτατος (με μεταλλια στην κολυμβηση 12-13-14 ετων) χωρις λιπη κλπ και αρκετα φετες! φατσα , να πω οτι με αντρικα κριτηρια θα ημουν ενα 8αρι ! Και επισης ετυχε και βγηκα απο αρχιδια που ειχαν φραγκα....  Δηλαδη ενα πακετο με το οποιο μεγαλωνα ακουγοντας οτι "θα εχεις οποια θελεις οταν μεγαλωσεις" .... Μεγαλωνοντας ομως ειδα οτι κατι τετοιο δεν συνεβαινε επ ουδενι.

Και το εριξα λοιπον σε ολη την ανατολικη ευρωπη (ρουμανια πολυ, βουλγαρια, Ρωσσια , Ουκρανια φουλ). Εβγαλα γκομενες απο στριπτηζαδικα, γνωρισα εσκορτακια τα οποια ψιλοσπονσοραρα κ περναγα χρονο και σεξ με αυτα (καμια κατω απο 7 )... επι πολλα χρονια εμαθα να κανω αυτο.  Λοιπον το να καις λεφτα σε αυτους τους χωρους ειναι καταστροφικο για πολλους και διαφορους λογους που θα αναλυθουν αλλη φορα.

Η τελευταια μου σχεση με μια ουκρανεζα 8,5αρι για μενα 10αρι για αλλους τουλαχιστον εληξε με τετοιο τροπο που ειπα στον εαυτο μου "αντε και γαμησου" . . και ισως επειδη επιασα πατο ειτε επειδη ηρθε το πληρωμα του χρονου να ακολουθησω το δρομο που επρεπε να ειχα ακολουθησει πριν 16 χρονια.

Δηλαδη να παιξω στο τσαμπιονς λιγκ επιπεδο σε μουνια.. τραβηξα μια γραμμη κ ειπα στοπ

Για μενα το θρεντ αυτο ειναι ενα σημειο συναντησης του "παλιου" με το "νεο"

Το να κατσω να πω οτι πηγα με την Ουκρανεζα Χ Ψ Ω στο Κιεβο στο Ντονετσκ, στο Λουγκανσκ, στο Χαρκοβο(μονο ρωσσοουκρανες παντα) το που πηγαιναμε,το που εβγαιναν ολες αυτες οι στριπο πουτανες στις πολεις τους, ειναι για μενα πλεον ντροπη ! Μπαινω κ βλεπω στο ινστα την κολλητης της πρωην μου που γκομενιασε ενα παιδι μια χαρα με πολυ χρημα ο οποιος την παει μιλανο να ψωνισει γκουτσι και τον λυπαμαι (λεγοντας μεσα μου, μαλακα εσυ ησουν χειροτερος σαν εικονα). Δηλαδη τι ? Πληρωσα ενα σκασμο λεφτα σε αμορφωτες , απαιδευτες βλαχαρες γιατι ναι περι αυτου προκειται και αυτο θεωρειται κατορθωμα? αυτο θελετε να μαθετε να κανετε ?

Πλεον κυκολφορωντας κ εξω κ διαδικτυακα, βλεπω οτι υπαρχουν παααααρα πολλα ωραια μουνακια ελευθερα ή τελος παντων διαθεσιμα τα οποια ειναι ειτε μονα τους ειτε με καποιον ετσι απλα για να ειναι κ στην πρωτη ευκαιρεια τον σουταρουν για κατι καλυτερο.. και για μενα ειναι κριμα να τρεχουμε στη γαμω ουκρανια η σε αλλες γαμω χωρες οταν το εχουμε εδω...

Στις τελευταιες σελιδες γραφονται πολλα ωραια πραγματα ειδικα καποια ποστ του . Ας τα συνεχισουμε και εν τελει ας αλλαξουμε λιγο και ας αφησουμε την κλαψομουνιαση εκτος

Προσωπικα βοηθιεμαι πολυ απο 3-4 ατομα, θελω να συνεισφερω οσο μπορω και θα ηθελα να κανω μια νεα αρχη ξεκινωντας απο εδω. Για να βοηθηθώ ομως πρεπει πρωτα να αναγνωρισω τα λαθη μου, να αναγνωρισω οτι δεν τα ξερω ολαν, οτι εχω ελειψεις και προπαντω να ακουω (με φιλτρο βεβαια)

Δεν ξερω πως το βλεπετε, αυτα για την ωρα

την καλημερα μου
Αυτό το ποστ είναι πολύ ενδιαφέρον!Το συμπέρασμα στο τέλος για τις Ελληνίδες είναι πολύ αυθερετο και επικίνδυνο! Επίσης δείχνει πως η εμφάνηση είναι λάθος κριτήριο για να βγάλετε συμπεράσματα και πως επίσης ΔΕΝ έχετε βγει  τα τελευταία 5 χρόνια με ούτε μια Ελληνίδα 20-25 χρονών!Επειδή τις ζω κάθε χειμώνα έχω να πω πως είναι μια ΧΑΜΕΝΗ γενιά που δεν κάνει ούτε για αρπαχτή!Ακόμα και οι 2-3 φίλοι μου που γράφουν νούμερα με τις ντόπιες και Ελληνίδες τουρίστριες μου λένε πως κάθε φορά είναι σαν να πηδάνε τον ίδιο άνθρωπο με διαφορετικό μουνί!Γι αυτό και ο ένας βρήκε  μόνιμα μια Σέρβα!Επίσης τον χειμώνα είχα γράψει μια ιστορία με μια φοιτήτρια που έξω έλαμπε και όταν πήγα σπίτι της να την γαμήσω αντίκρισα ένα ...χοιροστάσιο με φαγητά μηνών στο νεροχύτη, τσίχλες και γόπες στο καναπέ και ούτε ένα αντικείμενο τοποθετημένο στη θέση του...Μου έφυγε κάθε Καυλα μετά απο αυτό!
Τώρα αν κάποιοι με κάτι τέτοιες πιστεύεται οτι ...γράφετε νούμερα...οι Έλληνες ιντερνατιοναλ και Βαλκάνιοι σας τις ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ!!!!
 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
Μυστες εχω καμποσες μερες να σας διαβασω και μαλλον εχω ερθει απο αλλον πλανητη! Αν θυμαστε ειχα πει, για πλακα ομως, ας γινει ενα το νημα κιεβου, ημερησια ενημερωση και πικερ! Τελικα βλεπω πολλες παρεμβολες!
Αφηστε ησυχο τον Ντραγκ να αναλυει, γιατι το παει καλα το γραμμα με μακεδονικο και κοιτασματα.
Οταν το νημα φτασει στις 1000 σελιδες πρεπει να κλεισει, αλλες τοσες και με Δασκαλο πλεον πρεπει να παμε για αλλα.
Απο το χειμωνα ειχα πει οτι δεν ειναι τυχαιο το ταιμινκ που γραφτηκαν οι μισες σελιδες, στα τοσα χρονια (πειτε γιατι ειναι/ηταν χειμωνας συν οτι γιατι τελειωνει για χψ λογους ενας κυκλος προσβασης στο κιεβο -βλεπε πορισματα τελευταιων ταξιδιωτων, η οικονομικη κατασταση μεσου ταξιδιωτη κτλ κτλ...).
Το νημα για τις ουκρανιδες το εκλεισε ο Χαρρι πριν 2-3 εβδομαδες.. Decision deside destini, που ελεγε και καποιος, και σαν αναποφασιστος δεν το εγραψα. Μετα παμε συνεχεια, ενα ποστ ΒΠ και νυξη Ντραγκ για αυτοβελτιωση. Κατι του Φιντελ για το παραθυρο ευκαιρειας. Ο Σλαβιανι καπως μου ξανα θυμισε τον λογο που ειμαστε εδω, πρακτικως για τις ρωσσοφωνες! (Πχ πρακτικο ερωτημα, Πως κατεβαζω τεμαχιο ελλαδα για διακοπες? Τι πρεπει να κανω????) Καλη η θεωρια και οι αναλυσεις αλλα καποιοι αδυναμοι κρικοι αυτο παγιδευομαστε σε αυτα.
Η απουσια, αισθητη, του αγαπημενου Αρχοντα του Παραδουναβεος ξεθολωσε λιγο τα νερα, χωρις δολωματα του Καριμπιαν που αποσπαν την προσοχη. Εξ αλλου οι Κμανιστες δεν εχουν το ειδικο βαρος του Αρχηγου, για να  μας παρασυρουν!

Μην αδιαφορειτε για αυτα που σας εκαναν αδιαφορους και αδιαφορειτε , που λεει καποιος, γιατι δινουμε μαχες οπισθοφυλακων, πριν την ουκρανοποιηση. Χανουμε τα κορμια και τα λεφτα!

υγ1. Ο ΑΑΙΓΗΝΟΡ εδωσε τεραστιο τιπ για την βυζα και την διαθεση των τουριστριων! Τετοια τροχειοδεικτικα πυρα θελουμε!
υγ2. ΝτραγκΨΡΧ, μην μασας, δωσε τα φωτα σου, ουτος η αλλως για καποιο διαστημα θα ξαναλειψεις, οποτε οσο μπορεις, δωσε πονο και
ινφο στο λαο!
υγ3.(Χαρρι πλακα κανω!)
Στο τελος θα δικαιωθουν αυτοι που ελεγαν ο ΒΠ ειναι Βαλκανιο Πουτσιστικο κλωναρι! Ασε τους αλλους να τον ψαχνουν στην Παργα!
Κοπηκε ο Πριγκιπας της Βλαχομπογδανιας και σιγισαν οι φωνες Τσομπανηδων και Β.Πουτσιστων! Μυστηρια πραγματα. Απορω πως δεν εχουν κοπει Συριζα και οι φωνες ολων των Κμανιστων. Χασαμε και τον Γκλογκ, σιγισε λιγο και ο Μιδας. Στο τελος δεν θα ξερουμε ποιος ειναι το δεντρο και ποιος το παρακλαδι!
(ΒΠ, ουτε και εγω πιστευα οτι μπορει να εκανα τοσο καιρο)

υγ4. Να βρουμε το ατομο που ανοιξε το νημα, στις 1000σελιδες!
Back to the future που θελει και ο Ντραγκ. Επετειακα! Εκει γραφει και ο Αρχηγος των Κμανιστων. Το προτοταιπ του Κμαν2!
Να γινει εφεση για επιστροφη απο την σιβηρια!
Φίλε Koble αφού σου αρέσουν τα moto μου σου βάζω και αυτό που έχει να κάνει με τη φιλοσοφία Ζώης μου!
Ακολουθόντας αυτό το Μότο ζωής είμαι σε συνεχή δράση και ενέργεια!Παίρνω επιχειρηματικά ρίσκα όπως και στο φλερτ και όταν δώ κάτι που με ενδιαφέρει πρέπει να αναλάβω δράση διότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στη ζωή μας είναι να μην συμβεί τίποτα και να παραμείνουμε Αδρανείς!
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Παρε ενα Βαλκανικο Πυραυλο να εχεις!!!(Σορυ με πετυχες στην εκτοξευση!) Ο Δασκαλος θα μπορουσε να σε θεραπευσει πληρως! Εχει και μονιμες λυσεις εαν ξελαμπικαρει το μυαλο του ουκρανοπαθη!
Μαλλον εισαι σε καλο δρομο
Δεν καταλαβαινω ομως για ελληνιδες εισαι πλεον η για πιο ποιοτικες ανατολικες???
Μαλλον συμφωνεις με τον @@@Μιδα οτι το ντοπιο πραγμα. σπαρταραει.
Με τον @@Χαρρι, οτι Ελλαδα παιζει τρελο ψαρρι για δολωμα.
Αλλα και με τον @Σλαβιανι τον ψαρρα, που λεει θελει τροπο!

υγ1. Και με τον Dragcrx, οτι το πανε το γραμμα!
Ντραγκ, συμφωνεις το το γαμμα το πανε πιο πολυ τωρα η νεα γενια? Δηλ και παλια πηγαινε, αλλα τωρα παει με μεγαλους ρυθμους, εστω και στο 10% των ανδρων που λεγατε).
Πιεσε τον Δρ Ερωτα να αναλαβει το κινημα, απο πυρφορισμου
, γιατι στο τελος θα τρεχουμε στο Πραιντ να βγαλουμε κανα ντουετο!
ΔρΕρωτας και πατερας Κλεμενης. Ελληνορθοδοξια να σωθει η χωρα!
koble ενα εχω να πω οτι αν ησουν τραπουλα θα ησουν ο Joker!!
Φιλια πολλα
 

slaviani

Προμότορας
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Μηνύματα
1.425
Κριτικές
267
Like
533
παροτι ειπα να κανω μονο μερικες guest εμφανισεις στο φορουμ μετα απο αρκετο χρονο απουσιας....πιστευω εδωσα ενα εναυσμα
ναι η αληθεια βρισκετε στην μεση
ο ρολογας δεν ξερω για πιο λογο και τι βιωμα εχει που δεν θελει να δει ελληνιδα ουτε ζωγραφιστη και σε εναν καφε που ειχαμε πιει πριν μερικα χρονια στην αθηνα του το ειχα πει οτι κακως ειναι τοσο αρνητικος με τις ελληνιδες
και πολυ παλιοτερα το ειχα γραψει και οσοι με εχουν γνωρισει μπορουν να το επιβεβαιωσουν εχω ενα πραγματκο ανεξηγητο χαρισμα με τις γυναικες και δη μικροτερης ηλικιας που ουτε και εγω δεν ξερω με συμπαθουν ιδιεταιρως....(αγνωστες οι βουλες των θυληκων)
ο λογος που πιστευω ειναι να παει καποιος στην ανατολικη ευρωπη ειναι ενας οι εξης δυο )))))
να γαμησει πολυ πιο ευκολα μια πολυ πιο εμφανισιμη γκομενα (που ηταν η πρωτη αφορμη που πηγα)
και ο υπο-λογος να γραψει σκορ οχι στα ατομικα αλλα στα ομαδικα σπορ (ο νοων νοειτω)
οποιος ειναι ατολμος δεν θα γαμησει ποτε και πουθενα,,,,οποιος ειναι μονο κυνηγος θα φαει 1 στα 10 παντου (απλα στην ανατολικη ευρωπη και στατιστικα εχει πιο πολλα ψαρια 0.79 αντρες για 1 γυναικα στην κυπρο πχ 1.04 αντρας για 1 γυναικα)
την μεγαλοζωια και την μουρη την θελουν ολες οι γυναικες σε ολο τον κοσμο ας ειναι και μπαζο του κερατα
τωρα ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες το πως θα ψαρεψεις τι θα ψαρεψεις και πως θα το ψαρεψεις ειναι θεμα του καθενος....εδω μπορουμε να δωσουμε καποιες κατευθυνσεις χωρις να ειναι πανακια ο καθης κινειτε οπως νομιζει και με τον τροπο που του ταιριαζει
ΥΓ κακα τα ψεματα αλλο ειναι να σου πει μια δικια μας με παθος ελα πασα μου να σου παρω μια πιπα να σου ρουφηξω το μεδουλι κι αλλο να στο πει οσο καλα και την γλωσσα να ξερεις μια αλλοδαπη
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.896
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ΥΓ κακα τα ψεματα αλλο ειναι να σου πει μια δικια μας με παθος ελα πασα μου να σου παρω μια πιπα να σου ρουφηξω το μεδουλι κι αλλο να στο πει οσο καλα και την γλωσσα να ξερεις μια αλλοδαπη

Τα πες όλα με μια πρόταση Άρχοντα.

Και το αντίστροφο. Άλλη κάβλα έχει να πεις σε μια που καταλαβαίνει την ώρα που τα αδειάζείς όλα μέσα στο ζεστό υγρό μουνί ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΆ ΣΕ ΧΥΝΩ
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.443
Like
7.969
Πόντοι
2.356
Και αλλη καβλα να σε λεει γκομενα με gap 27 χρονια THANK YOU FOR THE PERFECT SEX και ενω εχει τελειωσει 5 φορες.

Το οτι οι περισσοτεροι ελληνες θελουν και γουσταρουν πιο πολυ τα βρωμολογα παρα το να πηδανε ητανε γνωστο και επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα  :grin:
 

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Μηνύματα
883
Like
1.496
Πόντοι
206
Και αλλη καβλα να σε λεει γκομενα με gap 27 χρονια THANK YOU FOR THE PERFECT SEX και ενω εχει τελειωσει 5 φορες.

Το οτι οι περισσοτεροι ελληνες θελουν και γουσταρουν πιο πολυ τα βρωμολογα παρα το να πηδανε ητανε γνωστο και επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα  :grin:

:grin:

 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Αν κ θεωρώ ότι πολλές απλά θα πάνε για τα χοντρά, Εμιράτα... Η δύση /αμερική/αυστραλία για δουλειά...
αυτο γινεται ηδη ρε τύπε
Αυτο το οτι αλλαζει φοιτητριες σαν τα πουκαμισα εισαι σιγουρος? επειδη ξερω οτι δεν λες φιδια το ρωταω
σου εστειλε φωτο ? το ειδες εσυ ο ιδιος?
του αρεσε τόσο πολυ που το πιστεψε χωρις να ζητησει αποδειξεις :humpleg:
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.443
Like
7.969
Πόντοι
2.356
Μπράβο Τάσο και έγω τις ίδιες εμπειρίες έχω. Για αυτο έχω σταματήσει να ακούω ιστορίες που μου λένε άτομα για τρίτους φίλους τους (ένας φίλος μου, μου είπε γαμαει ολημερης κλπ) και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και για τους ίδιους που τα λένε.

Π.χ. Μου έλεγε προχτές ενας στην δουλειά ασε τωρα με την φτώχεια βγαίνεις σε μαγαζί και βρίσκεις φοιτήτριες να πηδάς απλά με ενα πενηνταρικο. Αυτός εντωμεταξυ ειναι σε 12 χρόνια σχεση με κοπέλα -  αλλά ξερεί γιατι του το ειπε ο φιλος φίλου που τα ζεί!!.

Επιπλεον έχω γνωστό που βγαίνει όλο με μουνάρες γιατι gay-λίζει λίγο (χωρίς να ειναι) αλλά έχει στυλ που είναι χαρούμενος με τις γυναίκες. Εχω μάθει απο τις κοπέλες πως έχει να ακουμπήσει μουνι πάνω απο 8 χρόνια. Όλοι λένε ρε τον Πούστη γαμάει αβέρτα!!!
Love ετσι ακριβως.
Δυστυχως ειμαστε η κοινωνια του θεαθηναι ...
 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
παροτι ειπα να κανω μονο μερικες guest εμφανισεις στο φορουμ μετα απο αρκετο χρονο απουσιας....πιστευω εδωσα ενα εναυσμα
ναι η αληθεια βρισκετε στην μεση
ο ρολογας δεν ξερω για πιο λογο και τι βιωμα εχει που δεν θελει να δει ελληνιδα ουτε ζωγραφιστη και σε εναν καφε που ειχαμε πιει πριν μερικα χρονια στην αθηνα του το ειχα πει οτι κακως ειναι τοσο αρνητικος με τις ελληνιδες
και πολυ παλιοτερα το ειχα γραψει και οσοι με εχουν γνωρισει μπορουν να το επιβεβαιωσουν εχω ενα πραγματκο ανεξηγητο χαρισμα με τις γυναικες και δη μικροτερης ηλικιας που ουτε και εγω δεν ξερω με συμπαθουν ιδιεταιρως....(αγνωστες οι βουλες των θυληκων)
ο λογος που πιστευω ειναι να παει καποιος στην ανατολικη ευρωπη ειναι ενας οι εξης δυο )))))
να γαμησει πολυ πιο ευκολα μια πολυ πιο εμφανισιμη γκομενα (που ηταν η πρωτη αφορμη που πηγα)
και ο υπο-λογος να γραψει σκορ οχι στα ατομικα αλλα στα ομαδικα σπορ (ο νοων νοειτω)
οποιος ειναι ατολμος δεν θα γαμησει ποτε και πουθενα,,,,οποιος ειναι μονο κυνηγος θα φαει 1 στα 10 παντου (απλα στην ανατολικη ευρωπη και στατιστικα εχει πιο πολλα ψαρια 0.79 αντρες για 1 γυναικα στην κυπρο πχ 1.04 αντρας για 1 γυναικα)
την μεγαλοζωια και την μουρη την θελουν ολες οι γυναικες σε ολο τον κοσμο ας ειναι και μπαζο του κερατα
τωρα ολα τα αλλα ειναι λεπτομεριες το πως θα ψαρεψεις τι θα ψαρεψεις και πως θα το ψαρεψεις ειναι θεμα του καθενος....εδω μπορουμε να δωσουμε καποιες κατευθυνσεις χωρις να ειναι πανακια ο καθης κινειτε οπως νομιζει και με τον τροπο που του ταιριαζει
ΥΓ κακα τα ψεματα αλλο ειναι να σου πει μια δικια μας με παθος ελα πασα μου να σου παρω μια πιπα να σου ρουφηξω το μεδουλι κι αλλο να στο πει οσο καλα και την γλωσσα να ξερεις μια αλλοδαπη
Αν και είμαστε off topic θα σου πω τι εκλαμβάνω απο τις γυναίκες!Οι Ελληνίδες εκτός απο τον λεφτά και τον τέλειο εραςτή που ονειρεύονται λένε μια έκφραση συνεχώς "Θέλω πραγματικό άντρα"!!!!!Όμως αυτός δεν έχει καμια σχέση με την Ρώσο -Ουκρανική ερμηνεία της ενοιας του πραγματικού άντρα!Ο ιδανικός άντρας για την Ελληνίδα είναι ο πλήρως χειραγωγήσιμος !!!!Αυτός που θα της επιτρέψει να έχει πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά του κουτσομπολιά και θα μπορεί να έχει λόγο σε όλα του τα θέματα! Προσωπικώς δεν είμαι τύπος που θα δώσω δικαιώματα σε καμία να με χειραγωγήσει !Ενώ οι Ανατολικές το λατρεύουν αυτό οι Ελληνίδες το απεχθάνονται!
 

slaviani

Προμότορας
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Μηνύματα
1.425
Κριτικές
267
Like
533
Και αλλη καβλα να σε λεει γκομενα με gap 27 χρονια THANK YOU FOR THE PERFECT SEX και ενω εχει τελειωσει 5 φορες.

Το οτι οι περισσοτεροι ελληνες θελουν και γουσταρουν πιο πολυ τα βρωμολογα παρα το να πηδανε ητανε γνωστο και επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα  :grin:
τι λες ρε γεροντα......πραγματα που τα χουμε κανει μας λες;;;οεο;;;αλλα οσο και να το λες αλλη χαρη εχει αντε ας μην πω η ελληνιδα αλλα αυτη που εχει μεγαλωσει ελλαδα...να σου λεει πασακο μου ελα να σου γλυψω τα αρχιδακια σου,,,,τα χυσια ειναι μελι και ουτε καθ εξης
τωρα για το τι δυνατοτητες εχει ο γερο σλαβιανι απλα ανατρεξε στις φωτογραφιες που εχω σε σελιδα κοινωνικης δυκτιωσης που εχω την τιμη να σ εχω φιλο και επιβεβαιωσε οτι συναναστρεφομουν με μια απο τις πιο ομορφες ελληνιδες εβερ ονειρωξη καθε ελληνα (καποτε)
πλεον κυριους τασους ειμαστε σε ηλικια τσοντας οσον αφορα την υπομονη μας στο μουνι
-πως σε λενε ;
-Μαρια
-εμενα Σλαβ....θες να παμε για ενα καφε (πουτσο);

μεχρι εκει ειναι η υπομονη μας στο καμακι
 

slaviani

Προμότορας
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Μηνύματα
1.425
Κριτικές
267
Like
533
Αν και είμαστε off topic θα σου πω τι εκλαμβάνω απο τις γυναίκες!Οι Ελληνίδες εκτός απο τον λεφτά και τον τέλειο εραςτή που ονειρεύονται λένε μια έκφραση συνεχώς "Θέλω πραγματικό άντρα"!!!!!Όμως αυτός δεν έχει καμια σχέση με την Ρώσο -Ουκρανική ερμηνεία της ενοιας του πραγματικού άντρα!Ο ιδανικός άντρας για την Ελληνίδα είναι ο πλήρως χειραγωγήσιμος !!!!Αυτός που θα της επιτρέψει να έχει πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά του κουτσομπολιά και θα μπορεί να έχει λόγο σε όλα του τα θέματα! Προσωπικώς δεν είμαι τύπος που θα δώσω δικαιώματα σε καμία να με χειραγωγήσει !Ενώ οι Ανατολικές το λατρεύουν αυτό οι Ελληνίδες το απεχθάνονται!
δεν σε κρινω ουτε σε κατακρινω
φιλικα και συμβουλευτικα παντα με το δικο μου πρισμα στο λεω παρε το λιγο αλλοιως με το θεμα τις ελληνιδας
για καθε ακαταστατη ελληνιδα οπως λες θα σου βρω 10....εχω συζησει αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα και δεν στο λεω ετσι για να στο πω....τωρα εσυ μεγαλο παιδι με δικια σου εργασια εισαι κανε οτι σε φοτισει ο εγκεφαλος σου.....
γιατι παντα κατα την προσωπικη μου αποψη αν θεωρεις τις ελληνιδες οτι δεν ειναι για σχεση μια οι ξενες δεν ειναι εκατο.....χωρις να ειναι κακες σαν ανθρωποι....απλα εχουν μαθει διαφορετικα απο οτι εμεις
κι εγω πιστευω οτι τα μουνακια 20-25 ειναι τρομερα ευκολογαμητα πλεον....καμενη γενια ειναι η δικια μας....ρωτα καποιον απο 40-50 να δεις τι θα σου πει....εμεις γεννησαμε και γαλουχησαμε το μερσεντες το φακτορι το πρωτο τραπεζι....το γκομενοβοσκο την λαμψη το λαιφσταιλ τα καλλιστεια του αντενα....μας ξεβλαχεψε βλεπεις ο πρωτευουσιανος απο τον βολο...τοτε εβγαινα φιλικα με μια κορη της Μαλβινας η οποια ηταν αρχοντας και ειχε μαθει και τα παιδια της ετσι....ουτε εκαλες ουτε μεκαλες εξαρχεια και τα χωνε οχι για την τηλεθεαση αλλα γιατι ηταν πολλα χρονια μπροστα....η πιο αδικημενη γενια στη πουτσα ηταν η δικια μας....οχι οτι δεν γαμαγαμε αλλα μας εσπαγαν τ πουτσο μεχρι να γινει
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.443
Like
7.969
Πόντοι
2.356
Ρε slav δεν ειπα οτι δεν τα κανατε και εσεις οι μικροτεροι χαχα
το ξερω οτι πηδουσες μουναρες , απλα εμενα αυτο με τα λογια πανω στο γαμησι δεν με φτιαχνει καθολου  ... τι να κανουμε τωρα  :grin:
για την υπομονη μας στο καμακι εννοειται οτι εχει εξαντληθει προ πολλου ,κακο βεβαια αυτο αλλα ετσι ειναι.

οσο για τις ελληνιδες ελα παππου μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου ...
 

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
726
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Θα μου επιτρέψεις να κάνω μια παρατήρηση. Ενω είναι εκπληκτικό το ποστ σου και συμφωνώ στο 90% στο τέλος βγάζεις ενα εντελώς λανθασμένο συμπέρασμα.

"λεγοντας μεσα μου, μαλακα εσυ ησουν χειροτερος σαν εικονα). Δηλαδη τι ? Πληρωσα ενα σκασμο λεφτα σε αμορφωτες , απαιδευτες βλαχαρες γιατι ναι περι αυτου προκειται και αυτο θεωρειται κατορθωμα? αυτο θελετε να μαθετε να κανετε ?".

Θα πω κάτι που θα με αφορισουν  πολλοι αλλα το εχω χρέος.
Αυτά ξέρεις γιατί τα έπαθες? Γιατί φίλε μου ήθελες και μπράβο σου να βγαίνεις με γκομενες επιπέδου 8,5 +..Γκομενες αυτού του επιπέδου και κυρίως Ουκρανία είναι απλα  να παίρνας καλά και φυσικά με το αζημιωτο κανα δωράκι κλπ όπως και είδες οτι ζητάνε. Οι τοσο όμορφες γκομενες ποτε δεν απαιτείται να ανεβάσουν το επίπεδο τους μέσω της μόρφωσης και της καλλιέργειας. Τα έχουν ολα απο την εφηβεία στα πόδια τους. Είναι το αντίστοιχο που λέγαμε Ελλάδα πόσες γκομενες δυνατές πέρναγαν Πανελλήνιες στην εποχή μας και ασχολιοντιουσαν με πράγματα πέρα απο τα νύχια?Από ότι θυμάμαι στην τάξη μου ούτε  μια..Μπαρwomen γινανε η τις βάζανε πόρτες σε μαγαζιά  κλπ..Αυτες μάθαν αλλιώς γιατί τις έπαιρνε..Δεν το κατηγορω απλα τα λεω για να καταληξω εκει που θέλω.

Μιλα αρχοντα, πες τα οπως θες, ετσι κ αλλιως το επιπεδο σου κ κυριως η πορεια σου επιτρεπει οποιαδηποτε παρεμβαση ή συζητηση επι της ουσιας.

Διαφορετικες παραστασεις εχουμε. Πιστεψε με 3 απουσιολογοι απο τα 6 τμηματα της Γ λυκειου ηταν 8αρια.. η μια ηρθε Αθηνα μπηκε νομικη και μεχρι κ σημερα εργαζεται υποδοχη Ν σμυρνη..
Δευτερη (πηδηχτηκαμε με αυτην) εγινε καθηγητρια στο πανεπιστημιο κ τριτη(μονο φασωθηκαμε δεν εγινε σεξ) μπηκε ΕΜΠ κ καβατζωθηκε περυσι με προξενιο.. πολλα ακομα παραδειγματα εμφανισιμων που τα πηγαν πολυ καλα. Η κοπελα π τα ειχα τοτε 1χρονο 16 ετων(εγω 17) πηδιομασταν ολη την ωρα μπηκε με σχεδον 19 οικονομικα κ σημερα βγαινει με επιχειρηματια των media (5 χρονια σχεση, για μενα ο τυπος μαλακας του 90%)


Να σε ρωτήσω όμως και κάτι αλλο? Ελληνιδα 9αρι έχεις την παραμικρή ψευδαίσθηση πως δεν θα έχει το τουλάχιστον τις ίδιες απαιτήσεις με την αντίστοιχη Ουκρανη?Πως δεν θα απαιτεί να ζει την μεγάλη ζωή, δωράκια, ταξίδια χωρίς ταυτόχρονα να προσπαθεί να αυτόβελτιώνεται κλπ?

Εκει που θέλω να καταλήξω είναι πως το λάθος το έχεις κάνει εσύ..Διαλέγεις γκομενες καθαρά με θεμα την εμφάνιση (εδω συμφωνούμε) και απαιτείς ομως να ειναι και ταυτόχρονα σώστες,να μην ζητάνε χρήμα, να μην κερατωσουν (εδω διαφωνούμε)κλπ.. Ψάχνεις δηλαδή μια ουτοπία η κάτι που εινα σε ποσοστό 1 στις 1000  και επειδή δεν θα το βρεις κατηγορείς τις κοπέλες. Πρεπει να αποφασίσεις μέσα σου τι θες . πηδημα η σχέση?Γιατί για πηδημα μια χαρά το χειριστηκες για σχέση όμως εντελώς λάθος!


Αγαπημενε μου γιατρε δεν ειναι το ζητουμενο μου να μην με κερατωσει μια γκομενα, δεν υπαρχει καν στο νου μου αυτη η σκεψη . Δευτερον για μενα δεν νοειται να μου ζητησει γκομενα μετρητα. Θα την παω διακοπες οπου οταν και αν θελω εγω, αν θελει μπορει να ερθει σπιτι μου να μεινει,  πληρωνω το φαγητο της κ κανα ρουχο ( αυτο εννοω σπονσοραρισμα ) κ μεχρι εκει. Αρα δεν ψαχνω μια γκομενα π δεν θα με κερατωνει γτ απλα δεν με ενδιαφερει αυτο το κριτηριο ουτε ψαχνω καποια που πρεπει να εχει χρηματα για να μην πληρωνω, εφοσον μπορω και το κανω αν θελω.
Απαιτησεις ας εχει λοιπον, να μην ηταν πριν απο μενα με σκουπιδοντενεκεδες οι οποιοι εχεζαν στο στομα της γινεται ? Να μην παρακαλαγε μη χασει τον ανεργο ψυχακια ουκρανο αλβανο κλπ πριν αποφασισει να μου το παιξει δυσκολη, γινεται ? Που να μην εχει φαει το ξυλο της αρκουδας απο διαφορους νταηδες ή που να μην επαιρνε πρεζες πριν αποφασισει να το παιξει μορφωμενη ατυχη χτυπημενη απο τη μοιρα γινεται ?


Εμένα οι εμπειρίες μου πάντως ειναι πως Ουκρανία εχω γνωρίσει μια χαρά κοπελίτσες με τις σπουδές τους, με τα χόμπι τους, να το ψάχνουν γενικότερα και να έχουν να σου πουν πράγματα και το κυριότερο να μην απαιτούν περα απο τα κλασικά φαγητό και καφέ ταξίδια Μιλάνο κλπ.,Ολα αυτά όμως γιατί παω συνηδητοποιημενος πως δεν θα κυνήγησω πάνω από εφτά ουτε θα σπονσοραρω. Αν το έκανα όμως και σπονσοραριζα δεν θα είχα την ψευδαίσθηση πως θα αλλάξω την πουτανα σε καλόγρια..Ζεις καλά τις στιγμές αλλα ξέρεις τι είναι αυτό που ζεις!!

Σου εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω εδώ Ελλάδα να πεσω έξω και να βρεθεί το σωστό 9αρι που θα σε ερωτευτεί χωρίς καμια απαίτηση.

Εαν σου δειξω ινστα κατι 9αρια που ποσταρουν σαν αγορια τους κατι παιδακια που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα, που δεν εχουν τιποτα να τους παρουν, καμια απαιτηση κ που μαξιμουμ να εχουν κανα σωμα που απο το πολυ φαρμακο δεν τους σηκωνεται.. θα αναθεωρησεις ελαφρως !

Σε θαυμαζω που παιζεις με αυτο το στυλ, κατι παρομοιο θελω να κανω αλλα να ανεβασω το 7 ταβανι κ να το κανω απο πατο  7,5 κ πανω. Γιατι βλεπω σημερα αυτο που δεν εβλεπα τοσα χρονια..
Οτι υπαρχουν παρα πολλες νορμαλ κοπελες κ εμφανισιμες πολυ που ουτε καν κοιταζουν το χρημα κ την εμφανιση και ..

the one million dollar question ειναι.. Αυτες θα τις αφησουμε να τις τρωει ο καθε "παιχτης" που δεν εχει απολυτως τιποτα να χασει και του χαμογελασε η τυχη ?
Η θα παμε να του την παρουμε και να αφησουμε αυτο το 90% που τα φτιαχνει μια φορα στη ζωη του με ωραιο μουνι, να γαμαει μονο πλεμπες. Αυτο !

Καπως ετσι το βλεπω φιλε
 

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
726
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Αυτό το ποστ είναι πολύ ενδιαφέρον!Το συμπέρασμα στο τέλος για τις Ελληνίδες είναι πολύ αυθερετο και επικίνδυνο! Επίσης δείχνει πως η εμφάνηση είναι λάθος κριτήριο για να βγάλετε συμπεράσματα και πως επίσης ΔΕΝ έχετε βγει  τα τελευταία 5 χρόνια με ούτε μια Ελληνίδα 20-25 χρονών!Επειδή τις ζω κάθε χειμώνα έχω να πω πως είναι μια ΧΑΜΕΝΗ γενιά που δεν κάνει ούτε για αρπαχτή!Ακόμα και οι 2-3 φίλοι μου που γράφουν νούμερα με τις ντόπιες και Ελληνίδες τουρίστριες μου λένε πως κάθε φορά είναι σαν να πηδάνε τον ίδιο άνθρωπο με διαφορετικό μουνί!Γι αυτό και ο ένας βρήκε  μόνιμα μια Σέρβα!Επίσης τον χειμώνα είχα γράψει μια ιστορία με μια φοιτήτρια που έξω έλαμπε και όταν πήγα σπίτι της να την γαμήσω αντίκρισα ένα ...χοιροστάσιο με φαγητά μηνών στο νεροχύτη, τσίχλες και γόπες στο καναπέ και ούτε ένα αντικείμενο τοποθετημένο στη θέση του...Μου έφυγε κάθε Καυλα μετά απο αυτό!
Τώρα αν κάποιοι με κάτι τέτοιες πιστεύεται οτι ...γράφετε νούμερα...οι Έλληνες ιντερνατιοναλ και Βαλκάνιοι σας τις ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ!!!!

Ωραια ατακα αυτη . Ιδιος ανθρωπος με διαφορετικο μουνι... Να ξερεις ομως οτι ακριβως το ιδιο ισχυει και για τις ανατολικες !
Ακουνε την ιδια μουσικη, βλεπουν τις ιδιες σειρες.. 8 Μαιου φορανε τις ιδιες μαλακιες για να γιορτασουν. αγαπουν τη χωρα τους και μονο κ πολλα πολλα ακομα. Οτι πιο ευκολο να προσεγγισεις κατ εμε.  αυτο δεν τις κανει ομως καμενες ή χαμενες

Το κυριοτερο ομως ειναι ενα. Και αυτο το εμαθα μετα απο πολλα χρονια.. αγορια μου ομορφα. Ολες αυτες λοιπον οι κοπελες,
Μας σιχαινονται.. μας μισουν γιατι ειμαστε τεμπεληδες, μας μισουν γιατι εχουμε χρηματα, μας μισουν γιατι ανηκουμε στο δυτικο κοσμο, μας μισουν γιατι ειμαστε ανοιχτοι ανθρωποι και πολλα αλλα που δεν αναλυω.

Συμβιβαζοντουσαν τοσα χρονια μαζι μας και αποδειξη ειναι οτι η νεα γενια δεν μας βλεπει καν... ξενες ως 25 ετων διαλεξουν ντοπιους που απλα δεν ειναι ζωα οπως ηταν παλια.  

Ποτε τους δεν μας γουσταραν, ποτε τους δεν μας αγαπησαν. παντα ειχαν στο πισω μερος του μυαλου τους τον κακομοιρο ρωσσο-ουκρανο κλπ γκομενο που η ατυχια δεν του επετρεψε να μεγαλουργησει και παντα τον ειχαν σαν προτυπο. Αμ το αλλο ? Τι εισαι επιχειρηματιας? δεν εισαι ανθρωπος, πρεπει να σε ξεσκισω..

Τεραστια συζητηση και αυτη . . . παραδειγματα απειρα !

Α! Και οσον αφορα τις Σερβες, κατ εμε. Οτι χειροτερο υπαρχει.. κραμα ελληνιδας ρουμανας κ αλβανιδας. κρυες, μονογαμικες, συμφεροντολογες, καιροσκοπες, κομπλεξικες.. απο τις πιο μπερδεμενες γυναικες μαζι με τις ελληνιδες. Σερβα ακυρωσε γαμο, αφησε σπιτι στο κολωνακι,  εριξε φιλο μου σε ψυχοφαρμακα και εδω και 8 χρονια δεν εχει παει με γυναικα, συζει με αλλο φιλο και δεν ξερω κ γω τι αλλο δυστυχως. Να μην πω ιστορια με Σλοβενα κοκ  ! !

Η απαντηση εχει να κανει με το οτι εχουμε δωσει πολυ αξια στις ξενες και εχουμε μειωσει πολυ τις δικες μας και καπου πρεπει να μπει ενα μετρο και να ειπωθουν αληθειες !



Εχουμε θεοποιησει λογω των αριστερων πεποιθησεων της χωρας μας, ανθρωπους που μεγαλωσαν χειροτερα απο τσιγγανους με οτι αυτο συνεπαγεται ! Τωρα που μεγαλωνουν και αυτοι πιο ανθρωπινα βλεπουμε οτι δεν μας περιλαμβανουν στο μενου τους.

Τα σεβη μου κυριε μου
 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.252
Κριτικές
19
Like
7.224
Πόντοι
3.346
Μπράβο Τάσο και έγω τις ίδιες εμπειρίες έχω. Για αυτο έχω σταματήσει να ακούω ιστορίες που μου λένε άτομα για τρίτους φίλους τους (ένας φίλος μου, μου είπε γαμαει ολημερης κλπ) και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και για τους ίδιους που τα λένε.

Π.χ. Μου έλεγε προχτές ενας στην δουλειά ασε τωρα με την φτώχεια βγαίνεις σε μαγαζί και βρίσκεις φοιτήτριες να πηδάς απλά με ενα πενηνταρικο. Αυτός εντωμεταξυ ειναι σε 12 χρόνια σχεση με κοπέλα -  αλλά ξερεί γιατι του το ειπε ο φιλος φίλου που τα ζεί!!.

Επιπλεον έχω γνωστό που βγαίνει όλο με μουνάρες γιατι gay-λίζει λίγο (χωρίς να ειναι) αλλά έχει στυλ που είναι χαρούμενος με τις γυναίκες. Εχω μάθει απο τις κοπέλες πως έχει να ακουμπήσει μουνι πάνω απο 8 χρόνια. Όλοι λένε ρε τον Πούστη γαμάει αβέρτα!!!

Οι άνθρωποι το τι λένε και το πως εκφράζονται φαίνεται καθαρά στο instagram. Είμαστε όλοι ΩΝΑΣΗΔΕΣ σύμφωνα με τις φωτός και την φιγούρα που παρουσιάζουμε εκεί.

Για αυτο με τον καιρό ακούω απόψεις ΜΟΝΟ απο άτομα που έχουν πάει εκει που λένε, έχουν δοκιμάσει αυτα που λένε και δεν Υποθέτουν!

Ίσως για αυτό μερικές φορές να φαίνομαι απόλυτος αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς όταν ακούω π.χ να λένε για Κίβεο χωρίς να έχουν πάει Κίεβο ή για Πολωνέζες χωρίς να έχουν πάει Πολωνια κλπ.

Γιατρέ ο Έλληνας έχει την τάση να πλάθει μια φαντασία στο μυαλό του είτε αυτή θα αποτελεί κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο είτε αυτή θα αποτελεί κάποια ιστορία φίλου του.

Σαφώς και οι περισσότεροι στα social media έχουν την τάση να προμοτάρουν τον εαυτό τους (άντρες και γυναίκες) σε κάτι το οποίο δεν είναι και δεν μπορούν να το υποστηρίξουν στην πραγματική τους ζωή διότι δεν έχουν το κατάλληλο back round από πολλές απόψεις και δεν αναφέρομαι μόνο στο οικονομικό σκέλος.

το πόσα έχω ακούσει δεν λέγεται να δώσω κάποιο παράδειγμα, μου λέει κάποιος τον βλέπεις αυτόν εκεί; ξέρεις τι επιτυχίες έχει στις γυναίκες πηδάει ότι ώρα θέλει και όποια θέλει και του απαντάω εγώ γιατί τότε είναι μόνος του; δυο ώρες είμαστε εδώ δεν είδα κάποια γυναίκα να τον πλησιάζει. Εγώ από αυτά που κατάλαβα από όλη αυτή την παπάτζα (του μεγάλου γαμιά) είναι ότι ο τύπος έπαιζε στην τελική το πουλάκι του και αυτό με το οποίο προσπαθούσε να μου τον παρουσιάσει δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Απλά ο τύπος πήδηξε δυο γκόμενες ψιλό γνωστές στον κύκλο της νύχτας και του προσάψαν τον ''τίτλο'' του γαμιά.


 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
Ωραια ατακα αυτη . Ιδιος ανθρωπος με διαφορετικο μουνι... Να ξερεις ομως οτι ακριβως το ιδιο ισχυει και για τις ανατολικες !
Ακουνε την ιδια μουσικη, βλεπουν τις ιδιες σειρες.. 8 Μαιου φορανε τις ιδιες μαλακιες για να γιορτασουν. αγαπουν τη χωρα τους και μονο κ πολλα πολλα ακομα. Οτι πιο ευκολο να προσεγγισεις κατ εμε.  αυτο δεν τις κανει ομως καμενες ή χαμενες

Το κυριοτερο ομως ειναι ενα. Και αυτο το εμαθα μετα απο πολλα χρονια.. αγορια μου ομορφα. Ολες αυτες λοιπον οι κοπελες,
Μας σιχαινονται.. μας μισουν γιατι ειμαστε τεμπεληδες, μας μισουν γιατι εχουμε χρηματα, μας μισουν γιατι ανηκουμε στο δυτικο κοσμο, μας μισουν γιατι ειμαστε ανοιχτοι ανθρωποι και πολλα αλλα που δεν αναλυω.

Συμβιβαζοντουσαν τοσα χρονια μαζι μας και αποδειξη ειναι οτι η νεα γενια δεν μας βλεπει καν... ξενες ως 25 ετων διαλεξουν ντοπιους που απλα δεν ειναι ζωα οπως ηταν παλια.  

Ποτε τους δεν μας γουσταραν, ποτε τους δεν μας αγαπησαν. παντα ειχαν στο πισω μερος του μυαλου τους τον κακομοιρο ρωσσο-ουκρανο κλπ γκομενο που η ατυχια δεν του επετρεψε να μεγαλουργησει και παντα τον ειχαν σαν προτυπο. Αμ το αλλο ? Τι εισαι επιχειρηματιας? δεν εισαι ανθρωπος, πρεπει να σε ξεσκισω..

Τεραστια συζητηση και αυτη . . . παραδειγματα απειρα !

Α! Και οσον αφορα τις Σερβες, κατ εμε. Οτι χειροτερο υπαρχει.. κραμα ελληνιδας ρουμανας κ αλβανιδας. κρυες, μονογαμικες, συμφεροντολογες, καιροσκοπες, κομπλεξικες.. απο τις πιο μπερδεμενες γυναικες μαζι με τις ελληνιδες. Σερβα ακυρωσε γαμο, αφησε σπιτι στο κολωνακι,  εριξε φιλο μου σε ψυχοφαρμακα και εδω και 8 χρονια δεν εχει παει με γυναικα, συζει με αλλο φιλο και δεν ξερω κ γω τι αλλο δυστυχως. Να μην πω ιστορια με Σλοβενα κοκ  ! !

Η απαντηση εχει να κανει με το οτι εχουμε δωσει πολυ αξια στις ξενες και εχουμε μειωσει πολυ τις δικες μας και καπου πρεπει να μπει ενα μετρο και να ειπωθουν αληθειες !



Εχουμε θεοποιησει λογω των αριστερων πεποιθησεων της χωρας μας, ανθρωπους που μεγαλωσαν χειροτερα απο τσιγγανους με οτι αυτο συνεπαγεται ! Τωρα που μεγαλωνουν και αυτοι πιο ανθρωπινα βλεπουμε οτι δεν μας περιλαμβανουν στο μενου τους.

Τα σεβη μου κυριε μου
Φίλε κάνε το!Ότι πιστεύεις πρέπει να το υλοποιείς!Αν πιστεύεις πως μπορείς να "σκάψεις" και να βρεις διαμαντάκια στις 25αρες Ελληνίδες ξεκίνα και σε καμιά περίπτωση μην μείνεις αδρανής!Χώσου σε παρέες, Κάνε φίλες, κυκλοφόρα με άτομα μουνοπαγίδες ,πέξε ιντερνετικά και θα έχεις πολλές γνωριμίες!Θα ήθελα μετά απο ένα εξάμηνο μίνιμουμ να μας γράψεις εμπειρίες !Θα σε ρωτήσω προς Νοέμβριο εμπειρίες και περιμένουμε αρκετοί να ακούσουμε τι θα γίνει!
 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.252
Κριτικές
19
Like
7.224
Πόντοι
3.346
Φίλε κάνε το!Ότι πιστεύεις πρέπει να το υλοποιείς!Αν πιστεύεις πως μπορείς να "σκάψεις" και να βρεις διαμαντάκια στις 25αρες Ελληνίδες ξεκίνα και σε καμιά περίπτωση μην μείνεις αδρανής!Χώσου σε παρέες, Κάνε φίλες, κυκλοφόρα με άτομα μουνοπαγίδες ,πέξε ιντερνετικά και θα έχεις πολλές γνωριμίες!Θα ήθελα μετά απο ένα εξάμηνο μίνιμουμ να μας γράψεις εμπειρίες !Θα σε ρωτήσω προς Νοέμβριο εμπειρίες και περιμένουμε αρκετοί να ακούσουμε τι θα γίνει!

εγώ θέλω να σου βάλω δύο ερωτήματα και θέλω να μου τα αναπτύξεις όταν θα έχεις την όρεξη και τον χρόνο.

τα ερωτήματα είναι τα εξής

1) πιστεύεις ότι αξίζει κάποιος να επενδύσει πάνω σε Ελληνίδες γυναίκες ή είναι χαμένος κόπος;

2) πιστεύεις ότι για τον μέσο Έλληνα άντρα όχι για τον Λάτση ή τον Κόκκαλη αποτελεί μονόδρομο η αναζήτηση του για γυναίκες στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ είτε μέσω ταξιδίων εκεί, είτε με ψάξιμο εντός συνόρων για να καλύψει τις σεξουαλικές του ανάγκες και για την τόνωση της αυτοπεποίθησης του.

όποιος άλλος θέλει, μπορεί να απαντήσει στα ερωτήματα μου, δεν απευθύνονται αποκλειστικά μόνο στον glock perfection οι απαντήσεις μου.

:hi:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom