χαχαχαχαχα πόσο προβλέψιμη συμπεριφορά! Μόλις τον πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη για τις παπάτζες που πουλάει μας απείλησε ότι δε θα ξαναγράψει, σιγά θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει ρε τώρα χαχαχαχα. Τι μας λές ρε μεγάλε dragcrx, πωωωωωωωω έχεις τηλέφωνα απο γκόμενες; έλα ρε συ σοβαρά; πόσες φορές έβγαλες το κοπάδι βόλτα και πλήρωσες τα μαλιοκέφαλά σου για να "πάρεις τηλέφωνο" χαχαχα ρε έχετε ξεφύγει τελείως εδώ μέσα ; έχετε αναγάγει τη μαλακία σε εργόχειρο; μας αφήνει και υπονοούμενο ότι και καλά πήγε στα καλλιστεία αλλά δε μας λέει ως τι, μας αφήνει στην αγωνία χαχααχαχαχαχα σιγά μην ήσουνα ρε και ο πρόεδρος της επιτροπής χαχαχαχα βρε ρεζίλη να σου πώ εγώ σαν τι πήγες; πήγες σαν κάτι κοιλαράδες γέρους κολοσφουγκάριους που επειδή ξέρουν έναν από τους διοργανωτές ή τους επίσημους προσκεκλημένους και μπαίνουν μέσα της προσκολλήσεως πάνε και παριστάνουν τους παράγοντες και ξερογλύφονται και την πέφτουν στα κορίτσια και τους τάζουνε παραμύθια και παριστάνουν τους λεφτάδες χαχαχαχα ρε ξέρεις πόσους βλάκες σαν κι εσένα έχουμε δεί; αχ και να ήξερες τι λένε για σάς τους γλυψιματίες επαίτες του μουνιού οι κοπέλες θα κρυβόσουνα να μη σε ξαναδεί ο ήλιος! Άκου έχει λεει πρόσβαση επειδή έχει το facebook και το τηλέφωνο χαχαχαχα και γιατί δεν έχεις γαμήσει ποτέ καμία τότε αφου εισαι τοσο μάγκας; Μήπως νομίζεις βρε κακομοίρη ότι άμα βγάλεις φωτογραφία με κανα μοντέλο που δε σε αφήνει ούτε να της το δείς θα ζηλέψουμε ή θα σε περάσουμε για γαμιά; Αυτά μόνο τα υπόλοιπα κοροϊδα που δε τους πλησιάζει θυληκιά γάτα στο χιλιόμετρο τα πιστεύουνε όχι εμείς που είμαστε παιδιά της πιάτσας. χαχαχαχαχαχα ε ρε πλάκες με τους ηλίθιους. Και εσύ ρε dr Love τι ακριβώς πρόταση κάνεις; ρωτάς αν έχουμε όλοι να χαλάσουμε 2000 ευρό για να "πάρουμε τηλέφωνακια;" . θες να σου κάνω εγώ αλλη πρόταση καλύτερη; πάμε χωρίς καθόλου λεφτά όλοι να δούμε πόσα ψάρια πιάνει ο καθένας; που νομίζετε ότι επειδή χαλάτε ένα σωρό λεφτά για να σας μιλάνε οι γκόμενες γίνατε και γαμιάδες!πάει ο άλλος στη φτωχιά κοπέλα στην Ουκρανία και της πληρώνει λεφτά και δώρα και ξερωγώ και μετά νομίζει ότι την έριξε και τον αγάπησε χαχαχαχαχα και μόλις γυρίσεις την πλάτη σου πάει και τα τρώει με το γκόμενό της χαχαχαχα Πελατάκια κωλόμπαρου είστε, κι εκεί όποιος δώσει τα πιο πολλά μιλάει με γκόμενες και ίσως να φορτώσει και καμία για να γαμήσει, εσεις νομίζετε ότι επειδή εδώ σας έχουνε χεσμένους και δε γαμάτε ούτε σε κωλόμπαρα θα πάτε εκεί και θα τη δείτε εραστές; χαχαχαχαχαχα ρε τραβάτε να σας δεί κανένας γιατρός λεω γω
Ευτυχως που παραδεχθηκες οτι δεν εχεις παει ποτε πανω και εβγαλες τις ιστοριες οπως σε συμφερει για εμενα...Με ξερεις οχι..Ξερεις καποιον που με ξερει οχι...Αρα εισαι Ελληναρας χωρις αποδειξεις χωρις τιποτα φτιαχνεις μια ιστορια για εμενα στο μυαλο σου και την λες..Αυτη που σε βολευει για να μην νιωθεις μαλακας....ΤΩΡΑ ΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που δεν εχει καμια σχεση με την φαντασια σου...Οσο αφορα εμενα και το Drlove η κοκκινη μας γραμμη ειναι οτι δεν δινουμε μετρητα στις γκομενες...Αν εννοεις ενα φαγητο οκ αλλα λεφτα δεν εχω δωσει ποτε..Αν εσυ μπορεις να βγαλεις γκομενα 7+ χωρις μια στην Ηλικια μου(44)τοτε θα σε παραδεχθω...Αποδειξε οτι εχω πει εστω και μια παπαντζα ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ αν αποδειξεις εγω θα παραδεχθω οτι εισαι μαγκας αν δεν αποδειξεις ομως θα παραδεχθεις οτι εισαι μαλακας?????
Και τελος παντον οι δικες μου ερωτησεις τωρα
1)Ποιος σου ειπε οτι θελεις 2000ευρω να πας πανω αυτη ειναι η δικαιολογια του καθε ασχετου..Για να πας κιεβο ειναι πιο φθηνα απο το να πας 3μερο στην Ελλαδα αλλα τοσα ξερεις...
2)γιατι μπαινεις εδω και γραφεις τι σε ενδιαφερει αφου γαμας ελλαδα???Δευτερον τα στατιστικα σου δειχνουν οτι ολη την ωρα εισαι σε νηματα μπουρδελων κλπ θες να δεις και τα δικα μου ουκρανια 99%...
3)Με ποια γιδα στην πλατη με επιασες στα λογια ???Για καντο λιανα δωσε αποδειξεις...
4)τι ακριβως γαμας στην Ελλαδα για δωσε σημα και ποιες ειναι οι τακτικες σου?
5)ποιος σου ειπε οτι δεν γαμαμε στην Ελλαδα???Με τοσες γνωριμιες που εχω φυσικα και γαμαω απλα δεν αξιζει το εχω πει εκατο φορες...
που ακριβως λοιπον ειναι το προβλημα σου???????
Για δωσε εξηγησεις και αποδειξεις...
θεωριες χορτασαμε
6)μπορεις να κανονισουμε στην Αθηνα να βγουμε και να φερεις 10 γκομενες οπως μπορω να φερω εγω να δουμε τι λενε αυτες για εσενα...
7)ο sad man ειναι πολυ πιο εξυπνος απο εσενα γιατι σταματησε να γραφει...Θελεις να συνεχισω συνεχιζω αλλα γραφε στοιχεια και αποδειξεις εγω δεν εχω να κρυφτω απο κανεναν εσυ θα εξαφανισθεις στο τελος απο αυτα που θα δεις...
Φιλε αστο για το καλο σου δεν σε παιρνει
οπως λεει και ο Love εδω βαραμε 2-3 το χρονο 7+και πανω 15+ τον χρονο με παραμονη 30-60 μερες για γραψε μας και τα δικα σου στατιστικα να δουμε τι κανεις...
ΟΣο για το ποιος λεει παπατζες εγω εχω παει περιπου με 100 διαφορετικα ατομα πανω και εχω περιπου 10000 φωτο απο τα 200+ ταξιδια που εχω κανει εσυ τι ακριβως εχεις ποιος σε ξερει και γενικως ποιος εισαι???Τι εχεις να πεις για την ζωη σου?
Κρυβεσε απο πισω του οτι εισαι ενας φτωχος ντελιβερας...Ο Ωνασης ελεγε το να μην εχεις λεφτα δεν ειναι προβλημα το να μην εχεις μυαλο ομως ειναι μεγαλο προβλημα και δεν λυνεται με τιποτα...
Τελος να σου πω τιμη μου να με λες βλακα εσυ γιατι δεν με ξερεις...
Οπως και τιμη μου να με σεβονται γιατι τους σεβομαι και εγω χρηστες με τυχαια σειρα οπως o mindreader ο Τασος ο dirty o papas o drlove o target ο χεχε o memosan o oykxaris o rologas o βπ και αλλοι που εχουν προσφερει τα μεγιστα στο σιτε...
Εσυ δεν εχεις προσφερει τιποτα αρα και η γνωμη σου που εισαι ελευθερος φυσικα να την εκθεσεις δεν μου λεει τιποτα...
Αν μου την λεγανε οι παραπανω και αλλοι σοβαροι εδω θα προβληματιζομουν με εσενα χαιρομαι γιατι πολυ απλα μου επιβεβαιωνεις οτι κανω πολυ καλα την δουλεια μου και οι παικταραδες με σεβονται ενω οι ασχετοι(εσυ που μονο σου λες οτι δεν εχεις παει ποτε)με ζηλευουν θανασιμα...
Εγω ειμαι εδω μονο για να κανω ωραιες παρεες που τις εκανα ηδη και να περναω ωραια.
Δεν ειμαι εδω για να χαλιεμε και να χαλαω κανεναν...
Θες να μαθεις μαθε δεν θελεις αν τα βρισιδια σε εκφραζουν ριξε οσα θες ετσι και αλλιως ολοι οι αποτυχημενοι με βριζουν...
ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ STATUS ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...