Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.309
Κριτικές
8
Like
2.184
Πόντοι
506
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχ ευτυχως που εχουμε εσενα και γελαμε ακομα!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
παρθενες στην Ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχα
απο τα 14-15 τον εχουν φαει ολες ρε ασχετε εσυ τι περιμενες να στο ανακοινωσουν!!!!!!!!!
αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
Παιδια ο τυπος ειναι απιστευτος Ελληναρας...
Θελω να εξηγησω εδω την περιπτωση του γιατι ειναι πολλοι Ελληναραδες ετσι!!!
Πρωτον ο ανθρωπος ειναι ασχετος και δεν εχει μιλησει ποτε με γυναικες
Λοιπον εδω και καιρο μπαινει εδω και προσπαθει να κανει με καθε τροπο υποτιμηση σε οσα γραφουμε για να πεισει τον εαυτο του οτι καλα εκατσε στην Ελλαδα και δεν πηγε στην Αν Ευρωπη που πηγαμε εμεις...Ψαχνει τα πιο απιθανα αρθρα και γραφει οτι τον βολευει απο το αρθρο ..λεει πως αλλαξε το τοπικ σε τι τρεχει με τις ελλεινιδες... λεει δεν ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.
Εδω θελω να σταθω στην διαφορα γνωμης και αποψης
Η γνωμη προυποθετει γνωση και λειτουργει για το κοινο καλο....Η αποψη στην Ελλαδα των πιρφορων ειναι οτι εχω αποψη για ολα και δεν ξερω τιποτα ο κυριος αυτος λοιπον εχει αποψη ενω ειναι κατι παραπανω απο ασχετος και  αγαμητος για θεματα που δεν εχει ιδεα..Πιστευει οτι του λενε οι γκομενες οπως πιστευει και οτι του λεει το συστημα αφου δεν εχει την δυνατοτητα να ψαξει και να μαθει και ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ μας λεει την αποψη του η οποια ειναι ατεκμηριωτη χωρις καμια γνωση και αποπροσανατολιστικη..
Βρε αγορι μου ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ που σε εχουν ριξει οι ελλεινιδες..
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕς ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΕ ΕΣΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ INTERNATIONAL ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ...Αντε στα αλλα νηματα να πεις τις μαλακιες σου εδω συνεχεια θα ξεφτιλιζεσε μα δεν βαρεθηκες ακομα..
Και ξεκιναω 1-1 γιατι μεσα σε 10 γραμμες καταφερες κυριολεκτικα να γραψεις τοσες πολλες μαλακιες και μου εδωσε και εμενα την ευκαιρια να γραψω για τις ελλεινιδες..
Παμε εισαι τοσο βλακας που νομιζεις οτι αυτα ειναι off topic!!Ρε πανιβλακα αν δεν ηταν ετσι οι ελλεινιδες δεν θα υπηρχε τοπικ ουκρανια και κιεβο γιατι δεν θα χρειαζονταν..Γιατι νομιζεις υπαρχει για τα φοβερα αξιοθεατα του κιεβου η για τον καιρο του η για τις υπεροχες θαλασσες του???
Και επειδη εφυγε ο κμαν σου προτεινω Rocco Woodman και edpower στην θεση του γιατι μην μου πεις οτι σε ενδιεφεραν οι πληροφοριες που εδινε γιατι εσυ εκει δεν θα πατησεις ποτε...
Εσυ που ξερεις ρε βλακα στα κρυφα με ποσους γαμιεται η καθε γκομενα???Τι υπερβολη ρε βλακα που τα Onenight stand η οι παραλληλες σχεσεις που κανουν οι γκομενες σε νουμερο περναν καθε φαντασια...Αυτα που λες ουτε οι ιδιες οι γκομενες δεν τα λενε...Αλλα απο που να ξερεις εσυ απο την φυλακη που σε εχουν αλυσοδεμενο τι γινεται στον εξω κοσμο...Σε ενημερωνω λοιπον εγω που βγαινω σχεδον καθε βραδυ οτι το νουμερο που εχεις στο μυαλο σου ειναι περιπου 10 φορες λιγοτερο απο την πραγματικοτητα...
Οσες δεν εχουν σχεση λες οτι δεν γαμιουνται η ειναι παρθενες!!!!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
δεν μπορω να συγκρατησω τα γελια μου...
Παρθενα μετα τα 15 δεν υπαρχει(εκτος ειδικων περιπτωσεων)και φυσικα ξεσκιζονται οχι γαμιουνται απλα δεν στα λενε εσενα γιατι δεν υπαρχει λογος να σου τα που και γιατι πως θα το παιξουν μετα παρθενες σε ενα μεγαλο χορηγο και θα του πουν το παραμυθι αγαπη μου με 2 μονο εχω παω σε ολη μου την ζωη(μονο 2 εκτρωσεις εννοουν οτι εχουν κανει)...
Εγω βαζω στοιχημα οτι αυτα που αποκαλυπτω εδω δεν τα λεει κανενας στα νηματα της πιρφοριασης και αντι να ανοιξεις τα ματια αφου προκαλω και για live σεμιναριο μας λες σε 10 γραμμες τις μεγαλυτερες μαλακιες που εχω ακουσει..
Για να σου μεταφρασω αρχιβλακα οταν οι γκομενες λενε εχω παει με 3 εννοουν ειχα 3 σοβαρες σχεσεις και καμια 30αρια πηδηματα...
Οταν λενε εχω καιρο να κανω σεξ εννοουν εχω καιρο να κανω σχεση τον τρωω απο εδω και απο εκει αλλα δεν ειμαι μαλακω να σου τα πω...Ενα πολυ καλο λεξικο εχει γραψει ο Mindreader Μπορεις να το διαβασεις αν και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μαθεις τιποτα...Εγω αυτα τα γραφω για τους αλλους δεν τα γραφω για εσενα γιατι εσυ εισαι κολλημενο μυαλο...
Δεν θα πηδηχθουν λες απο κατω....Α ρε κατακαιμενη αραχωβα ποσα κερατα εχεις φαει και εσυ βλεπεις μπαλα και παιζεις το πουλι σου...Ξεσκιζονται βρε μαλακα οι γκομενες αλλα σε εσενα τον αυνανα δεν το λενε γιατι να το πουν τι εχουν να κερδισουν...Τι νομιζεις πως ειναι σαν και εσενα που αν γαμησεις την θεια μου την μαριγω θα την βγαλεις την ειδηση στο Βημα και στον Αντ1..Πηγαινε ρε βλακα σε ενα γυναικολογο να ρωτησεις ποσες εκτρωσεις κανουν και πως τα εχουν κανει τα αιδια τους απο το πολυ γαμησι...
Ποιο γκομενο βρε μαλακα που σχεδον ολες οι παντρεμενες εχουν γκομενο δεν θα εχουν οι απλες σχεσεις...(λιγο παλαιοτερα φιλη μου μου ειπε Σπυρο ολες οι φιλες μου λενε πως αγαπανε τον αντρουλη τους και ολες τον κερατωνουν πως γινεται αυτο...και μιλαμε για Nextdoor girls με εμφανιση μο5...
Τελος φτανουμε στο αμιμητο!!!!!Τα ξεκωλιδια εχουν 5 χρονια σχεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
καλα ρε αρχιπιρφορε δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι ολα αυτα που μας γραφεις σου τα λενε οι γκομενες και εσυ τα ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!!!!!
Ρε ασχετε ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
πια ξεκωλιδια ρε που αυτες λενε με 5 και εγω τις ρωταω την εβδομαδα η τον μηνα????
το μονο σωστο που ειπες ειναι οτι 'σου λενε'
ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΓΝΩΣΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!
Τα ξεκολιδια μεχρι τα 20 εχουν φαει 50 πουτσους και μετα γραφουν νουμερα που ουτε τα φανταζεσαι αρχιβλακα αρχιασχετε και κυριως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕ!!!
GO BACK TO PIRFOROUS TOPICS BECAUSE YOU DONT DESERVE TO BE HERE!!!!!
Σου συστηνω δηλαδη να πας στην πρωτη δημοτικου που ακομα πιστευουν τις γυναικες...Οταν θα φτασεις στο πανεπιστημιο να ξαναερθεις εδω...Εδω δεν ειναι για ασχετους σαν και εσενα εδω εχουν γραψει μελη ιστορια στο γυναικειο φυλο και σε αριθμο και σε ποιοτητα......
Ασε μας ησυχους και για καλο δικο μας αλλα και για καλο δικο σου...Διαβαζε και μην μιλας η αλλιως πρωτη δημοτικου ξανα..
Αυτά που γράφεις μπορεί να ισχύουν για το 15-20% τον γυναικών στην Ελλάδα ποσοστό πολύ μικρό για να καλύψει το 100% του ανδρικού πληθυσμού. Το να βγεις με 4-5 για διασκέδαση δεν σημαίνει τίποτα στην Ρωσία πχ.θα μπορούσες να καταλήξεις και με τις 5 στο κρεβάτι κάτι που δεν θα μπορέσεις να κανείς ποτέ στην Ελλάδα.
 

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Μηνύματα
1.337
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
Το κακό που κάνετε κάποιοι εδώ μέσα ειναί ότι είστε εγκάθετοι και πιστεύετε ότι γνωρίζετε την απόλυτη αλήθεια.
O sad man είναι ο καταθλιπτικός τύπος που συνεχώς μοιρλιαζει ότι δεν γαμιουνται οι γκόμενες.
Ο dragcrx από την άλλη την έχει δει ο ειδημων στις γυναίκες που γνωρίζει τα πάντα για αυτες.
Δεν κατανοείτε ότι όλα όσα υποστηρίζετε είναι μέρος της αλήθειας και απλά το απόσταγμα της προσωπικής σας εμπειρίας.
Αν λοιπόν είσαι από την μια κλεισμένος μέσα στο σπίτι βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν γυναίκες.
Αν γυρνάς στα κλαμπακια και τα μπαράκια και γνωρίζεις μερικά τσόλια βλέπεις παντού πουτανακια που γαμιουνται στις τουαλετες.
Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.
Συμφωνώ με την άποψη ότι το 10% των ανδρών είναι γαμιαδες και οι υπόλοιποι την βγάζουν με 2-3 γυναίκες σε όλη τους την ζωή.
Αλλά από την άλλη διαφωνώ με το γεγονός ότι όλες οι γκόμενες έχουν γράψει χιλιόμετρα. Έχω πάρα πολλά παραδείγματα γυναικών που την βγάζουν με 2-3 γκόμενους σε όλη τους την ζωή. Μπορεί να είναι πιο εύκολο για αυτές αν θέλουν να γαμηθουν από ότι οι άντρες αλλά δεν το κάνουν. Μπορεί το αντίστοιχο ποσοστό γυναικών που γαμιουνται αβερτα να μην είναι ίσο με αυτό των ανδρών ( αυτό το 10% που προείπαμε) αλλά από την άλλη δεν είναι και 100%. Δεν γαμιουνται αβερτα όλες οι γυναίκες ακόμα και αν θα μπορούσαν.
Υπάρχουν αρκετά μπαζα, που δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόμενο, υπάρχουν πολλές ντροπαλές που είναι στην ίδια φάση. Τέλος υπάρχουν πολλές που απλά δεν είναι  έτσι. Τους αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις.
Και στην τελική οκ μπορεί να γράφουμε σε ένα σιτε που λέγετε μπου, αλλά αν είσαι λίγο μυαλομενος και έχεις περάσει από την παιδική ηλικία των 20 ξέρεις καλά ότι Life Is Not Measured By the Number of Breaths We Take, But By the Moments That Take Our Breath Away.
 

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Μηνύματα
506
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
Kατούρα και λίγο ρε dragcrx που την ειδες και νταβατζής μοντέλων. χαχαχα εσύ έχεις γαμήσει κανένα από τα μοντέλα που θες να πασάρεις στους άλλους ή ήρθες εδώ να το παίξεις μάγκας επειδή είσαι μουνοβοσκός;Και τι ακριβώς νόημα έχει η πρόσκλησή σου στα παιδιά? Να βγείτε παρέα για να σου πληρώσουνε τα έξοδα και συ να βγάζεις φωτογραφίες με μουνάρες που δεν έχεις ακουμπήσει στο instagram και να το παιζεις καμπόσος;;; Μήπως περιμένουμε απο σένα να μας πείς ότι έχει και ωραίες γκόμενες στην Ελλάδα;; Ή μήπως θέλεις να πασάρεις τίποτε ψόφιες στα παιδιά για να βγάλεις χαρτζηλικάκι;;
Τελικά οι μεγαλύτεροι αγάμητοι είναι αυτοί που έρχονται κατα καιρούς και μας το παίζουν ειδήμονες, προσπαθούν να πείσουν τα παιδιά στο bourdela.com ότι έχουνε πάει με τόσες γυναίκες που τις έχουνε κατατάξει κι όλας σε κατήγορίες και ομάδες χαχαχα, ο άλλος λέει σπονστορέτες, ημι σπονσορέτες,κλπ.ο άλλος λέει γκρίζες ζώνες και μαύρες ζώνες και ο άλλος λέει 7αρια, 8αρια και 9αρια, το συμπέρασμα ποιο είναι οτι όλοι όσοι το παίζουνε καμπόσοι πάνε και πληρώνουνε γυναίκες για να γαμήσουν, εδώ απο τη στιγμή που όλοι πληρώνετε τελικά και δε γαμάει κανείς απο καμάκι, ο πιο μάγκας τελικά είναι ο Κμαν2 ο οποίος τουλάχιστο δεν είναι και τσιγκούνης εκτός απο ανίκανος να καμακώσει κανονική γκόμενα, εσείς οι υπόλοιποι τύπου dragcrx, drlove, κλπ φαντάσου πόσο ναυάγια είστε για να κάνετε και παζάρια στο σπονσοριλίκι. Κόψτε λίγο την έπαρση και πάρτε το αλλιώς, δεν είστε τίποτα καλύτερο από αυτό που κατηγορείτε, επαίτες μουνιού είστε που το χρυσοπληρώνετε κι απο πάνω.
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.896
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Το κακό που κάνετε κάποιοι εδώ μέσα ειναί ότι είστε εγκάθετοι και πιστεύετε ότι γνωρίζετε την απόλυτη
...
Life Is Not Measured By the Number of Breaths We Take, But By the Moments That Take Our Breath Away.

Επιτέλους πόστ ενός φυσιολογικού ανθρώπου.

Των υπολοίπων αν τα διάβαζε ο Φρόιντ θα έκαιγε τα πτυχία του και θα τραβούσε τις κωλότριχες του.

Συγχαρητήρια παίκτη.
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Φιλε Ρολογα η προσκληση εχει συμβολικο χαρακτηρα γιατι οταν οι μπαρμπουτσαλοθεωριες ερχετε η ωρα να αποδειχθουν στην πραξη ολοι την κανουν με ελαφρα πηδηματακια...Αυτο που θελω να δειξω ειναι οτι ξερω πολυ καλα τις Ελλεινιδες γιατι βγαινω με γκομενες τις οποιες ολοι αυτοι δεν εχουν βγει ποτε...Οποτε επειδη οπως λεει και ο Dr love ειμαι παρατηρητικος βλεπω τα κινητα τους βλεπω και πολλα αλλα πραγματα ξερω πολυ καλα τι γινεται στο παρασκηνιο...Αν νομιζεται οτι χαλαω λεφτα λογω της δουλεια μου εχω μεγαλες εκπτωσεις η και πολλα free και φυσικα δεν βγαινω με γκομενες που δεν εχουν τιποτα να μου προσφερουν...Οποιος ερθει απο τους γνωστους στην Αθηνα θα τον βγαλω να διασκεδασουμε και μετα ας γραψει την γνωμη του εδω...Τωρα το να εχουμε και 5-6 γλαστρες μου θα τις χρησιμοποιησουμε και ΟΧΙ ΘΑ ΜΑΣ χρησιμοποιησουν η πιο σωστα θα μας χρησιμοποιησουν αλλα θα τις χρησιμοποιησουμε και εμεις αυτο ειναι ενα αλλο στορυ...
Αν και δεν ηθελα να το γραψω εχθες ημουν στα πελλοπονησιακα καλλιστεια  οχι σαν θεατης φυσικα αλλα απο αλλη θεση και ειχα προσβαση σε ολες τις κοπελες και με αυτες που με ενδιεφεραν εκατσα αρκετη ωρα και μιλαγα...καποια στιγμη ισως γραψω και αλλα πολλα για τις ελλεινιδες αφου εχω προσβαση σε κοπελες που τις ακουλουθουν 100κ πιρφοροι και οταν λεω προσβαση εννοω κινητα τους να μιλαω κατευθειαν κλπ...
Προς το παρον ειμαι χαρουμενος που γνωρισα απο κοντα αξιολογους ανθρωπου και η πρωτη πορνοεκδρομη στεφτηκε με απολυτη επιτυχια...Τα υπολοιπα ερχονται φιλια στην Ροδο
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.896
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
................................................................................................
Τελικά οι μεγαλύτεροι αγάμητοι είναι αυτοί που έρχονται κατα καιρούς και μας το παίζουν ειδήμονες, προσπαθούν να πείσουν τα παιδιά στο bourdela.com ότι έχουνε πάει με τόσες γυναίκες που τις έχουνε κατατάξει κι όλας σε κατήγορίες και ομάδες χαχαχα, ο άλλος λέει σπονστορέτες, ημι σπονσορέτες,κλπ.ο άλλος λέει γκρίζες ζώνες και μαύρες ζώνες και ο άλλος λέει 7αρια, 8αρια και 9αρια,.........................................................

Η σχεδόν αποκλειστική ενασχόληση με γυναίκες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης (επαγγελματίες ή μη) μπορεί να δημιουργήσει σε άνδρες χωρίς παιδεία και πείρα από άλλες γυναίκες πληθώρα εγκεφαλικών στρεβλώσεων και ψυχολογικών εμμονών πειθαναγκαστικού τύπου.
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Δυστυχως εγινε αυτο που περιμενα...Θα ηθελα να γραψω πολλα για Ελλεινιδες για να τα δουν τα ατομα που πρεπει(γιαυτο τα γραφω εδω και οχι στα πιρφοροφορουμ) δυστυχως οι πιρφοροι ηρθαν και εδω να με ειρωνευτουν...
Πιρφοροι δυστυχως για εσας καμια 10αρια απο εδω με ξερουν και ξερουν τι κανω...
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΣΤΕ...
Δεν πειραζει εγω να σας ανοιξω τα ματια ηθελα και να σας πω πραγματα που δεν ξερετε οχι γιατι ειμαι εξυπνος αλλα γιατι ειμαι εκει που δεν μπορειται να ειστε εσεις...
Αφου δεν θελετε δεν ξαναγραφω τιποτα για τις αγαπημενες σας Ελλεινιδες πηγαινετε πες τε στα ποδια τους και τελος...
Φιλια την αγαπη μου πιρφοριστε απειρα δικαιωμα σας ειναι...Μπραβο
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Η σχεδόν αποκλειστική ενασχόληση με γυναίκες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης (επαγγελματίες ή μη) μπορεί να δημιουργήσει σε άνδρες χωρίς παιδεία και πείρα από άλλες γυναίκες πληθώρα εγκεφαλικών στρεβλώσεων και ψυχολογικών εμμονών πειθαναγκαστικού τύπου.
παμε παμε θεωρειες μπραβο γραφτε και αλλα...Ενω οι αντρες που ειναι εδω και δεν πηδανε καθολου(αν και ξερω ολοι ειστε στο 5%...)τι παθαινουν ρε φιλαρακι για εξηγησε μας????
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.896
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ενω οι αντρες που ειναι εδω και δεν πηδανε καθολου(αν και ξερω ολοι ειστε στο 5%...)τι παθαινουν ρε φιλαρακι για εξηγησε μας????

Το πολύ μουνί μπορεί να σε κάψει πιο άσχημα από το λίγο ή καθόλου μουνί παίκτη. JayGatsby σπήκινγκ.

Αλλά να μην σου βάζω δύσκολα μαθηματικά εσένα, κριτή των πελοποννησιακών καλλιστείων (μεγαλείαααααααααα!)
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Kατούρα και λίγο ρε dragcrx που την ειδες και νταβατζής μοντέλων. χαχαχα εσύ έχεις γαμήσει κανένα από τα μοντέλα που θες να πασάρεις στους άλλους ή ήρθες εδώ να το παίξεις μάγκας επειδή είσαι μουνοβοσκός;Και τι ακριβώς νόημα έχει η πρόσκλησή σου στα παιδιά? Να βγείτε παρέα για να σου πληρώσουνε τα έξοδα και συ να βγάζεις φωτογραφίες με μουνάρες που δεν έχεις ακουμπήσει στο instagram και να το παιζεις καμπόσος;;; Μήπως περιμένουμε απο σένα να μας πείς ότι έχει και ωραίες γκόμενες στην Ελλάδα;; Ή μήπως θέλεις να πασάρεις τίποτε ψόφιες στα παιδιά για να βγάλεις χαρτζηλικάκι;;
Τελικά οι μεγαλύτεροι αγάμητοι είναι αυτοί που έρχονται κατα καιρούς και μας το παίζουν ειδήμονες, προσπαθούν να πείσουν τα παιδιά στο bourdela.com ότι έχουνε πάει με τόσες γυναίκες που τις έχουνε κατατάξει κι όλας σε κατήγορίες και ομάδες χαχαχα, ο άλλος λέει σπονστορέτες, ημι σπονσορέτες,κλπ.ο άλλος λέει γκρίζες ζώνες και μαύρες ζώνες και ο άλλος λέει 7αρια, 8αρια και 9αρια, το συμπέρασμα ποιο είναι οτι όλοι όσοι το παίζουνε καμπόσοι πάνε και πληρώνουνε γυναίκες για να γαμήσουν, εδώ απο τη στιγμή που όλοι πληρώνετε τελικά και δε γαμάει κανείς απο καμάκι, ο πιο μάγκας τελικά είναι ο Κμαν2 ο οποίος τουλάχιστο δεν είναι και τσιγκούνης εκτός απο ανίκανος να καμακώσει κανονική γκόμενα, εσείς οι υπόλοιποι τύπου dragcrx, drlove, κλπ φαντάσου πόσο ναυάγια είστε για να κάνετε και παζάρια στο σπονσοριλίκι. Κόψτε λίγο την έπαρση και πάρτε το αλλιώς, δεν είστε τίποτα καλύτερο από αυτό που κατηγορείτε, επαίτες μουνιού είστε που το χρυσοπληρώνετε κι απο πάνω.
Φιλαρακο μου στην πρωτη δημοτικου μαζι με τον sad οταν θα φτασετε στο επιπεδο μου τα ξαναλεμε...

Ολοι αυτοι οι τυποι μισουν τους  Ελληνες international γιατι τους χαλανε το ονειρο....
Αυτη ειναι και η διαφορα μας οτι εμεις ζουμε την πραγματικοτητα την οποια ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ γιατι πολυ απλα νιωθουν μηδενικα....Συγνωμη που σας ξυπνησα αλλα γιαυτο γραφω εδω για να μην τα βλεπετε εσεις αλλα δυστυχως τα βλεπετε και οπως με ολους τους γνωστες του παρελθοντος κανετε τα παντα για να τους διωξετε γιατι η αληθεια σας πληγωνει θανασιμα και ο πονος της μοναξιας ειναι οντως δυσβασταχτος...
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Το πολύ μουνί μπορεί να σε κάψει πιο άσχημα από το λίγο ή καθόλου μουνί παίκτη. JayGatsby σπήκινγκ.

Αλλά να μην σου βάζω δύσκολα μαθηματικά εσένα, κριτή των πελοποννησιακών καλλιστείων (μεγαλείαααααααααα!)
Ευτυχως που εχουμε εσενα και εχουμε λυσει ολα μας τα προβληματα..
Πρωτη δημοτικου και εσυ μαζι με τους αλλους
ciao
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.896
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Συνημμένα

  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    490,7 KB · Εμφανίσεις: 66

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.594
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η σχεδόν αποκλειστική ενασχόληση με γυναίκες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης (επαγγελματίες ή μη) μπορεί να δημιουργήσει σε άνδρες χωρίς παιδεία και πείρα από άλλες γυναίκες πληθώρα εγκεφαλικών στρεβλώσεων και ψυχολογικών εμμονών πειθαναγκαστικού τύπου.

Γιατι ομως ισχυει κατι τετοιο?
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Το κακό που κάνετε κάποιοι εδώ μέσα ειναί ότι είστε εγκάθετοι και πιστεύετε ότι γνωρίζετε την απόλυτη αλήθεια.
O sad man είναι ο καταθλιπτικός τύπος που συνεχώς μοιρλιαζει ότι δεν γαμιουνται οι γκόμενες.
Ο dragcrx από την άλλη την έχει δει ο ειδημων στις γυναίκες που γνωρίζει τα πάντα για αυτες.
Δεν κατανοείτε ότι όλα όσα υποστηρίζετε είναι μέρος της αλήθειας και απλά το απόσταγμα της προσωπικής σας εμπειρίας.
Αν λοιπόν είσαι από την μια κλεισμένος μέσα στο σπίτι βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν γυναίκες.
Αν γυρνάς στα κλαμπακια και τα μπαράκια και γνωρίζεις μερικά τσόλια βλέπεις παντού πουτανακια που γαμιουνται στις τουαλετες.
Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.
Συμφωνώ με την άποψη ότι το 10% των ανδρών είναι γαμιαδες και οι υπόλοιποι την βγάζουν με 2-3 γυναίκες σε όλη τους την ζωή.
Αλλά από την άλλη διαφωνώ με το γεγονός ότι όλες οι γκόμενες έχουν γράψει χιλιόμετρα. Έχω πάρα πολλά παραδείγματα γυναικών που την βγάζουν με 2-3 γκόμενους σε όλη τους την ζωή. Μπορεί να είναι πιο εύκολο για αυτές αν θέλουν να γαμηθουν από ότι οι άντρες αλλά δεν το κάνουν. Μπορεί το αντίστοιχο ποσοστό γυναικών που γαμιουνται αβερτα να μην είναι ίσο με αυτό των ανδρών ( αυτό το 10% που προείπαμε) αλλά από την άλλη δεν είναι και 100%. Δεν γαμιουνται αβερτα όλες οι γυναίκες ακόμα και αν θα μπορούσαν.
Υπάρχουν αρκετά μπαζα, που δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόμενο, υπάρχουν πολλές ντροπαλές που είναι στην ίδια φάση. Τέλος υπάρχουν πολλές που απλά δεν είναι  έτσι. Τους αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις.
Και στην τελική οκ μπορεί να γράφουμε σε ένα σιτε που λέγετε μπου, αλλά αν είσαι λίγο μυαλομενος και έχεις περάσει από την παιδική ηλικία των 20 ξέρεις καλά ότι Life Is Not Measured By the Number of Breaths We Take, But By the Moments That Take Our Breath Away.
Επειδη δεν ειρωνευεσε σαν τους αλλους που φυσικα ειναι ο μονος τροπος να με αντιμετωπισουν θα σου πω  στο πρωτο συμφωνουμε απο εκει και κατω εγω δεν ξερω καμια πανω απο 7+ στην Ελλαδα που δεν ξεσκιζετε..Αν τωρα εννοεις οτι υπαρχουν καλες κοπελες ναι υπαρχουν αλλα αυτες ολες ειναι κατω απο 5...Φυσικα και μπορεις να βρεις 3αρακια 4αρακια και να ζησεις σαν ανθρωπος αλλα αυτες εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερουν..Αυτες ειναι που εχουν 2-3 γκομενους Η αγνη Μπαλτσα η Νανα Μουσχουρη η Μαρια Φαραντουρη κλπ αυτες απλα δεν μπορουνε φιλε να σταυρωσουν τον γκομενο που θελουν...
Δυστυχως να σου πω οτι δεν υπαρχουν μπαζα που δεν μπορουν να σταυρωσουν γκομενο ολες αν θελουν μπορουν και οι ντροπαλες αφου οι αντρες τις παρακαλανε...απλα εννοεις δεν μπορουν να σταυρωσουν τον γκομενο που θελουν..Ναι αυτο ισχυει...
Τωρα για μακροχρονιες σχεσεις τι να πω οκ υπαρχει 0,1% και εμφανιση <5
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα φυσικα και υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα οι εξαιρεσεις δεν ειναι στατιστικο δειγμα οπως στις εκλογες τα κοματα του κατω του 1% δεν τα ξερει κανενας...Εσυ αναφερεσε σε αυτα ναι υπαρχουν και????
Εγω που θελω να εχω γκομενες πανω απο 7 γιατι και ασχημος κλπ δεν ειμαι και μορφωμενος ειμαι και λεφτα αρκετα εχω γιατι πρεπει να παρακαλεσω τις παραπανω οπως ευκολα εκαναν ολοι οι πιρφοροι εδω???Αυτο ειναι επιτυχια για εσενα??Αν ναι οκ μαζι σου
 

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Μηνύματα
673
Like
2.080
Πόντοι
446
Η παρέλαση των κοριτσιών με τα φορέματα
πειναλαααααααααααα

οι γνωστες τακτικες των μμε οταν δεν εχουμε κανενα επιχειρημα παρουσιαζουμε τον αλλον σαν γραφικο κλπ
Ασε φιλε το εχουν κανει πολυ πριν απο εσενα αλλοι  και σου ξαναλεω δεν σε περνει αστο....
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.896
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Γιατι ομως ισχυει κατι τετοιο?

Για να μην σπαταλάμε και οι δύο πολύτιμη φαιά ουσία, κατ' αρχήν συμφωνείς οτι ισχύει? Αν δεν συμφωνείς οτι ισχύει δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας (και την πολύτιμη φαιά ουσία μας)
 

piraulos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Μηνύματα
29
Like
18
Πόντοι
0
Έχει το Κιεβο Πελοπόνησσο και ελλεηνίδες και ασχολουμαστε με αυτα?ξεφευγουμε νομιζω από το θέμα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom