Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ενώ το να γνωρίσεις μέσω διαδικτύου ουκρανή βλαχάρα είναι το άκρον άωτον του European lifestyle.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στην Νεα Υόρκη αυτή την στιγμή οι γνωριμίες γίνονται πρωτίστως μέσω Tinder και παίζει και πάρα πολύ το speedate αν το έχεις ακούσει..
Πήγαινε σε ενα speedate Ελλάδα να δεις ποιες πάνε εκει!! Πηγα μια φορά κακ δεν ήξερα απο που να φύγω!!  Επιπλέον βάλε Tinder να δούμε ποσα matches θα βαρέσεις..Αν βαρέσεις 2 στα 500 που θα στείλεις κερνάω μπύρες.
Επιπλέον πήγαινε σε μπαράκια κέντρο να κάνεις παιχνίδι.Θα γνωρίζεις  επι το πλείστον 38+ σε ηλικία πάντα με παιδιά χωρισμένες που ζουν την Δευτέρη εφηβεία τους και δεν είναι σίγουρο πως θα γαμησεις κόλλας..Εχω γέμισει το κινητό με τέτοιες αλλα βαριέμαι!!

Μια νορμάλ γκομενα σε ηλικια 25 αντε και μέχρι 35, χωρίς ψυχολογικα,χωρίς παιδιά κλπ μονο αν σου φέρει φίλη μεσω παρέας..Και να σου φέρει μια πόσες θα σιυ φέρνουν αμα είσαι πολυγαμικος!Παπαρια η φαση δεν αξίζει..Εξω και παλι έξω!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Στην Νεα Υόρκη αυτή την στιγμή οι γνωριμίες γίνονται πρωτίστως μέσω Tinder και παίζει και πάρα πολύ το speedate αν το έχεις ακούσει..
Πήγαινε σε ενα speedate Ελλάδα να δεις ποιες πάνε εκει!! Πηγα μια φορά κακ δεν ήξερα απο που να φύγω!!  Επιπλέον βάλε Tinder να δούμε ποσα matches θα βαρέσεις..Αν βαρέσεις 2 στα 500 που θα στείλεις κερνάω μπύρες.
Επιπλέον πήγαινε σε μπαράκια κέντρο να κάνεις παιχνίδι.Θα γνωρίζεις  επι το πλείστον 38+ σε ηλικία πάντα με παιδιά χωρισμένες που ζουν την Δευτέρη εφηβεία τους και δεν είναι σίγουρο πως θα γαμησεις κόλλας..Εχω γέμισει το κινητό με τέτοιες αλλα βαριέμαι!!

Μια νορμάλ γκομενα σε ηλικια 25 αντε και μέχρι 35, χωρίς ψυχολογικα,χωρίς παιδιά κλπ μονο αν σου φέρει φίλη μεσω παρέας..Και να σου φέρει μια πόσες θα σιυ φέρνουν αμα είσαι πολυγαμικος!Παπαρια η φαση δεν αξίζει..Εξω και παλι έξω!!

για δες εδω γιατρε τι λεει το vice

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
και εδω διαβασε μετα γιατρε που επιβεβαιωνει οσα λες ως τωρα

συμπερασμα μετα απο τα 2 αυτα αρθρα του vice που τα εκαναν γυναικες ειναι οτι η ελλαδα ειναι η χωρα της ΑΓΑΜΙΑΣ ολα τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε.

δικο μου συμπερασμα που εκανα εδω και πολλα χρονια ειναι οτι αν θελει καποιος να γαμαει μουνια σε ποσοτητα και ποιοτητα πρεπει να στραφει προς τις χωρες τις πρωην ΕΣΣΔ

αλλιως καθετε στην ελλαδα και γαμαει μονο πουτανες οπως κανει ο ΠΙΚΕΡ

αλλη λυση εγω δεν βλεπω στο προβλημα, διοτι η μουνοδουλιαση στην ελλαδα δεν εχει ΟΡΙΑ!!!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Προχθές έπινα καφέ με 3ατομα και η συζήτηση που είχαμε ήταν γιατί δεν μπορούν να βρουν γκόμενα. Τα άτομα είναι καλής εμφάνισης ηλικίας 29, 31 και 32 εγώ λίγο μεγαλύτερος τους στα 36.

Τους λέω  ‘’ακουστέ με καλά’’
‘’δεν είναι στραβός ο γιαλός εσείς στραβα αρμενίζετε’’.  Είμαστε σε τουριστική περιοχή και εσείς πηγαίνετε σε μαγαζιά που συχνάζουν μόνο ελληνίδες και μετά περιμένετε να γαμήσετε, όλο με το πουλί στο χέρι θα είστε, θα κάθεστε κρατώντας το ποτό στο χέρι θα τις κοιτάτε και αυτές θα σας αγνοούν σαν να μην υπάρχετε και δεν κάνετε κάτι γι’ αυτό ώστε να αλλάξετε την κατάσταση παρά μόνο κλαίγεστε μετά ότι δεν βρίσκετε γκόμενα.

Τους έδωσα τεχνογνωσία πάνω στην συζήτηση που είχαμε για να κινηθούν σε τουριστικά μαγαζιά, στέκια, καφετερίες, κλαμπ και ξενοδοχεία ώστε να έχουν μια μικρή τύχη. Τους είπα ότι αν βαρέσετε 3-4 γυναίκες μέσα στο καλοκαίρι μετά θα βγαίνετε και θα με ευγνωμονείτε γιατί 3-4 γυναίκες δεν έχουν δει μέχρι τώρα στη ζωή τους.
ΚΑΙ ΟΙ 3 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!
Και είναι όλοι τους  +30

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αν μια κοπελα δεν σου δινει το ερεθισμα ωστε να την πλησιασεις και να της μιλησεις σε καποιο ευνοουμενο περιβαλλον (καφε,ρεστοραν, beach bar, εκθεση βιβλιου) ωστε να δημιουργηθει αυτο το αισθημα της κατακτησης σ' εμας τους αντρες που μας τονωνει την ψυχολογια
και γινεται μονο με τον γνωστο κλασικο και παραδοσικο τροπο της γνωριμιας μεσω κοινης παρεας ''προξενιο''

τοτε λογικο ειναι να υπαρχουν τοσοι ελληνες αντρες να ψαχνονται σε αλλα κρατη για να βρουν γυναικα

γιατί πολλοι αντρες δεν εχουν τις παρεες που πρεπει ωστε να γνωριζουν γυναικες εστω και μ' αυτο τον παλιομοδιτικο τροπο

αλλα και καποιοι οπως εγω που εχω τις παρεες αυτες αρνουμαι να κανω γνωριμια κατα αυτο τον τροπο. (για λογους που δεν θελω να αναπτυξω τωρα, ισως αν μου ζητηθει θα το κανω)
πολυ σωστα φιλε.αν ειχα κυκλο να γνωρισω κυπριες απο φιλους θα προτιμουσα χιλιες φορες.
ολοι οι φιλοι μου επεστρεψαν μετα απο 10-15 χρονια απο σπουδες και δουλεια σε ελλαδα,αγγλια και υρθαν με την φοιτιτικη τους σχεση που παντρευτηκαν.αυτοι παιδεια και οικογενεια και μηδεν χρονο.
δεν εχουν ποτε καπια διαθεσιμη γνωστη φιλη για γνωριμια γιατι αν τους ρωτησεις αν ξερουν σκεφτωντε πια ειναι ελευθερη 34-38!ασε που ενας φιλος μου λεει θελω να σου γνωρισω μια 36 με παιδι με καλη δουλεια και σοβαρολογουσε!λεει στην ηλικια σου ειναι χαχχαχα.ρε μαλακα του λεω οι συγγενεις μου ουκρανια μου προτεινουν κοπελες 20-21 και εσυ μου λες στιν ηλικια μου?καμια δεν σκεφτετε να μου προτεινει φιλη η συγγενη 26-28 πιστευοντας οτι ειναι μικρες για εμενα χαχαχαχα.τι να τους πω ρε αγαμητοι τριανταρες θα γαμω στα 65 μου.αντε γεια μαλακισμενα δεν θελω κυπριες χαχαχα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οπως ειπε ο σπυρος εχουμε εξαντλησει ολα τα θεματα στις πρωτες σελιδες του δασκαλου μεχρι το 1000.
ας διαν τααβαζουν απο αρχη και να μην μας τιν λενε οι μικροι αυνανιστες χαχαχαχ.
παλι θα επανελθω στο θεμα ασφαλειας γιατι διαφωνω οτι νυχτα ειναι ασφαλες.
στο ζονα κλαμπ μοσχα που πηγα το 2012 πραγματικα ηταν επαγγελματιες οπως το сhi με καμερες παντου
και τζεντλεμαν σεκιουριτι.στην οδυσσο ενας 42 πριν λιγες μερες εκανε οτοστοπ εξω απο κλαμπ γιια ταξι.
σταματησαν 3 τυποι και μια γυναικα και του προτειναν να τον πανε.εβαλαν στο ματι το κινητο του ιφον.
αφου τον κτυπησαν τον πηραν σε απομερο μερος οπου του πηραν την πιστωτικη και το κινητο.
οι δυο τον προσεχαν στο αυτοκινητο ενω οι αλλοι που πηραν τον κοδικο της καρτας μετα που τον φοβερισαν πηραν 48 χιλιαδες γριβνα.μετα αντι να τον αφησουν τον σκωτωσαν εξω απο οδυσσο.τους συνελαβαν χτες.
παλι σημερα στο κεντρο οδυσσο 3 επιτεθηκαν και ληστεψαν καπειον που περπατουσε μονος προς το παρκο σεβτσενκο.εκει φοβαμε και εγω γιατι οταν πας απο το παρκο στο λλουναπαρκ περνασ απο ενα δασακι και μετα απο 5-10 λεπτα φτανεις στο λουναπαρκ.στο ιδιο μερος συνελαβαν 3 φασιστες μεθυσμενους που την επεσαν σε περαστικους.οδυσσο τωρα θα υπαρχει τουριστικη αστυνομια σε αρκαδια και αλλα μερη οπως πλαζ.αρκαδια δεν θα παω βραδι παλι γιατι φοβαμε μονος και εκει πανε ολοι οι μαλακες που στιν στινουν.
πιριοτ οχοτα το λενε περιοδος κυνηγιου  και ετσι οπως παντα δεν παω αρκαδια.ισως κανω βολτα κανα απογευμα αλλα μια χαρα ειμαι διπλα στο δελφιναριο παλι τα ιδια εχει οπως αρκαδια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ελλάδα δεν είναι η χώρα της αγαμίας για να είμαι δίκαιος είναι η χώρα της μονογαμιας.. Δηλαδή σε όλη σου την ζωή θα βρεις ενα εφτάρι η οχταρι.Ολοι βρήκαμε ενα δυο τρια σε 20 χρόνια.. Η κάθεσαι με αυτό ομωε μέχρι θάνατου η τελείωσες!! Αν κάποιος είναι πολυγαμικος δεν υπάρχει ελπίδα.έτσι είναι το σύστημα.. Βρήκες κατι καλο? πάντρεψου δεν θα σου κάτσει αλλο.
Εγω αρνούμαι!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ελλάδα δεν είναι η χώρα της αγαμίας για να είμαι δίκαιος είναι η χώρα της μονογαμιας.. Δηλαδή σε όλη σου την ζωή θα βρεις ενα εφτάρι η οχταρι.Ολοι βρήκαμε ενα δυο τρια σε 20 χρόνια.. Η κάθεσαι με αυτό ομωε μέχρι θάνατου η τελείωσες!! Αν κάποιος είναι πολυγαμικος δεν υπάρχει ελπίδα.έτσι είναι το σύστημα.. Βρήκες κατι καλο? πάντρεψου δεν θα σου κάτσει αλλο.
Εγω αρνούμαι!!

:thumbsup:  :hi:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μάγκες πως μπορω να μάθω τι γίνεται τη νύχτα αλητείες κτλ; μαφία και τετοια; οι αλβανοί γιατί είναι αλητες; ειδικά στο τελευταία έχω μεγάλη απορία γιατι η αδερφή μου τα έχει με έναν από δαύτους
η αδερφη σου ρε εχει γκομενο αλβανο?διαβαζω ολα τα μυνηματα σου μαλλον κυπριος εισαι.
αφου δεν γαμησες ποτε στην ζωη σου εδω γιατι γραφεις στο θεμα δεν καταλαβα.
φενεσε τελειος γελειος οταν λες δινω μεχρι 500 ευρο να γαμησω πρωτι φορα μια που δεν πηγε με πολλους.
φενεσε τελειος αβγαλτος μαλακας κγια αυτο στειλε μου πμ το κινητο σου να σε παρω αν εισε κυπρο.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
680
απανταω σε σενα παπα και αναφερομαι και στον δοκτωρα λαβ επεισης
ναι οκ δεν ειναι ευκολο το μουνι στην ελλαδα οπως σε αλλες χωρες
ναι ειναι μοστραδορισες ναι ναι ναι ναι εχουν πολλα κακα
αλλα αναλογιστειτε κατι
η μεση ελληνινιδα ετων 25 εχει παρει περι τους 15-20 αντρες (οσους μια μεση ανατολικη στα 20 της)
και ενδιαμεσα εχει κι εναν τριχρονο δεσμο )η μεση ανατολικη ενδιαμεσα εχει ενα παιδι)
και αναρωτιεμαι
1)αυτοι οι 15-20 ειναι οι ιδιοι; οι υπολοιποι δεν γαμουν?
2) μηπως ο μεσος ελληνας ειναι λιγο βλακακος και περιμενει να του τον πιασουμε και να του το βαλουμε στο μουνι της γκομενας?
τι απο τα δυο συμβαινει?
και θα ηθελα να πω το εξης
καλο το να γαμας ποσοτητες το εχω κανει και σε αλλοδαπο και σε εγχωριο προιον
εσεις οταν θα αποκατασταθειτε η γυναικα που θα παρετε ποσο περπατημενη ειναι; ποσα χιλιομετρα θελετε να εχει; εκτος αν θελουμε να ζουμε στην αυταπατη οπως στα αυτοκινητα που γυρνανε τα χλμ πισω (διοτι μια εξ βορειοανατολικων εχει πολλα χιλιομετρα)
Εγραψα πριν μερικες μερες οτι μια χαρα το δινουν οι ντομεστικ τσικς ))) απλα λιγοι ξερουν πως να το παρουν και αυτοι ειναι οι πιο χαρουμενοι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
αλλα αναλογιστειτε κατι
η μεση ελληνινιδα ετων 25 εχει παρει περι τους 15-20 αντρες (οσους μια μεση ανατολικη στα 20 της)
και ενδιαμεσα εχει κι εναν τριχρονο δεσμο )η μεση ανατολικη ενδιαμεσα εχει ενα παιδι)
και αναρωτιεμαι
2) μηπως ο μεσος ελληνας ειναι λιγο βλακακος και περιμενει να του τον πιασουμε και να του το βαλουμε στο μουνι της γκομενας?
τι απο τα δυο συμβαινει?
εσεις οταν θα αποκατασταθειτε η γυναικα που θα παρετε ποσο περπατημενη ειναι; ποσα χιλιομετρα θελετε να εχει; εκτος αν θελουμε να ζουμε στην αυταπατη οπως στα αυτοκινητα που γυρνανε τα χλμ πισω (διοτι μια εξ βορειοανατολικων εχει πολλα χιλιομετρα)
Εγραψα πριν μερικες μερες οτι μια χαρα το δινουν οι ντομεστικ τσικς ))) απλα λιγοι ξερουν πως να το παρουν και αυτοι ειναι οι πιο χαρουμενοι

σε καποια με βρισκεις συμφωνο σε καποια αλλά ομως οχι

εν μερη ομως συμφωνουμε στα περισσοτερα

απλα βαριεμαι να το αναπτυξω τωρα

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
δεν κατάλαβες εννοώ ότι χωρίς συλλογική προσπάθεια πάνε χαμένες και οι ατομικές προσπάθειες. .δυστυχώς τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα για Ελλάδα
Αν υπήρχε συλλογική προσπάθεια αναβάθμισης της χώρας, τα λιμάνια θα ήταν γεμάτα κότερα Ελλήνων , το 80% των αυτοκινήτων στους καινούργιους δρόμους θα ήταν από audi και άνω ,δεν θα τολμούσε κανένας Τούρκος να κουνηθεί και θα είμασταν πόλος έλξης για τα ωραιότερα μουνιά της υφηλίου! Ισραήλ και Μονακό μαζί...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
αλλα αναλογιστειτε κατι
και αναρωτιεμαι
τι απο τα δυο συμβαινει?

Η μέση ελληνίδα ως 25 χρ. έχει πάρει 10-15 άντρες

Ο μέσος έλληνας ως 25 χρ. έχει πάρει 2 το πολύ 3 γυναίκες.

Το ερώτημα ποιος πήδηξε όλες αυτές τις γυναίκες
Είναι το 20% του αντρικού πληθυσμού

Το υπόλοιπο 80% περιορίζεται σε 2 το πολύ 3 γυναίκες

Άρα πολύ σωστά λέμε ότι παίζουν ρολό πολλά πράγματα ώστε μόνο ένα 20% να πηδήσει ασύστολα και το υπόλοιπο 80%  να περιορίζεται σε 2-3 γυναίκες

Εγώ αν περιοριζόμουν μόνο σε ελληνίδες (όχι βίζιτες) και καθόλου σε ξένες και πουτανες αυτή τη στιγμή στα 36 μου χρόνια θα είχα βαρέσει 18 γυναίκες συνεπώς δεν ανήκω στο 80% που έγραψα παραπάνω αλλά στο 20%. το λέω ξανά χωρίς πουτανες μέσα και χωρίς ξένες μέσα τουρίστριες εδώ στην Ελλάδα αλλά και γυναίκες που γαμούσα στην Ρωσία και την Ουκρανία.

Τώρα αν βάλουμε μέσα τις ξένες αλλά και τις πουτανες ο αριθμός είναι 3 ψηφιος

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
το αεροδρομιο στο κιεβο τωρα που ειναι συχρονο γινονται πολλες τρανζιτ πτησεις για ολη την ευρωπη.σχεδων ολοι οι κυπριοι που βλεπω με ουκρανικες πανε μετα παρισι,αμστερταμ,λονδινο και αλλους προορισμους,πραγα,βιλνιους γιατι εχει φτηνες τιμες τρανζιτ.η ουκρανιαν ανοιξε και για καναδα απευθειας που φυσικα θα ταξιδευουν ουκρανοι και οχι καναδοι!ξερω πολλους ουκρανους που πανε νεα ιορκι και τοροντο,μερικοι μενουν και εργαζονται εκει.για τοροντο ακριβα ειναι νεα υορκι απο κυπρο μεσο κιεβ βρισκεις στα 450 ευρο το ιδιο οπως και απο κιεβ.ευρωπη εκτος απο τουρκια η χωρα που ταξιδευουν πιο πολυ οι ουκρανοι ειναι βουδαπεστη,πραγα,γερμανια,ιταλια και τυφλιδα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.537
Πόντοι
216
Στην Ελλάδα υπάρχει πολύ κόσμος που είναι σε ενα αξιοπρεπές επίπεδο και δεν έχει απλά μια γκομενα!! Παλεύει μέρα νύχτα και δεν μπορεί να βρει.
Και όταν λεω αξιοπρεπές επίπεδο μιλάω εμφάνιση στο 6-6,5, ενα νορμάλ μισθό, σπίτι κλπ.
Κοιτάξτε γύρω σας και θα το διαπίστωσετε..Το νορμάλ θα ήταν πως δεν χρειάζεται να εισαι Ωνάσης η επιτυχημένος επιχειρηματιας η μοντέλο απλα για να έχεις πρόσβαση σε ενα εφταρι το χρόνο!!Δεν μιλάμε για να γάμας 10 οχταρια το χρόνο..

Και όμως κυριοι στην Ελλάδα πολλά νορμάλ παλικάρια δεν έχουν στην ζωή τους πρόσβαση σε ενα απλά εφταρι που θα γαμησει ενα ξυπολυτος Ουκρανός εύκολα στην χώρα του..Οπότε διαφωνώ κάθετα πως στην Ανατολή πρέπει να είσαι επιτυχημένος για να πηδας..Απλα να βρίσκεσαι στο μέσο όρο και αρκεί!!!
Η φιλοσοφία του σούπερ επιτυχημένου για να πηδαει ειναι κατάλοιπο που μας έχει αφήσει η ελληνιδα που οπως εχω γράψει πολλάκις απαιτεί να είσαι στο 10% του ανδρικού πληθυσμού για να σου κάτσει ..Για αυτό ολοι τρέχουν στα γυμναστήρια, το παίζουν μούρη, αγοράζουν ακριβά αυτοκίνητα και ας μην εχουν μια κλπ..Μάθανε πως σε αυτήν την χώρα έτσι γάμας.Και δεν γάμας στο τέλος κιολλας!! Ευτυχώς εμείς μάθαμε τα ταξίδια απο μικροί και σώθηκαμε!!!

Το εχω γράψει με υπεραναλυση άπειρες φορές..Η Ελλάδα είναι η χώρα που δεν ξέφυγε απο το προξενιο Ποτέ!! Νομίζουμε πως γίναμε και καλα μοντέρνοι αλλα στην ουσία ποτέ δεν ξεφύγαμε απο την κατάσταση αυτή..Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπαικη ήπειρο (και το γράφω με πλήρη επίγνωση) που δεν είναι κοινωνικά αποδέκτη η γνωριμία απο το διαδίκτυο η το μπαρ..Ακομα και όταν συμβαίνει ντρέπονται να πουν μετά στον άλλο κόσμο πως γνωρίστηκαν μεταξύ τους..
Το έχω μια φίλη να σου γνωρίσω δυστυχώς στην ηλικία μετά των 35 δεν πετυχαίνει εύκολα γιατί ο κύκλος κλείνει!!Ποσες φίλες θα έχει η φίλη σου?και σιγά μην στις γνωρίσει κιολλας!!
Οπότε λιώνουν στα γυμναστήρια,στα μπαρ, και στα εξοδα φιγούρας τα παλικάρια άδικα με βάση πως η μόνη πιθανότητα να γνωρίζουν γκομενα ειναι απο πάρεα!! Μια παρέα όμως που δεν ανοίγει ποτε!! Φαυλος κύκλος δυστυχώς.

Συμφωνω απολυτα.

Θα προτεινα ολα αυτα που λεμε για τις ελλεεινιδες, να γραφονται στο αντιστοιχο νημα, μηπως και διαφωτιστει κανενας χριστιανος.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
αυτο συμβιανει γιατι η μεση δυτικη θελει να μπορεις να τις εξασφαλισεις πολυ περισσοτερα απο αυτα που  η ιδια  εχει

ενας ανδρας με σταθερο μισθο 1000 ευρω δεν μπορει να εξασφαλισει στην γυναικα κατι παραπανω που η ιδια εχει (ακομη και  αν βγαζει λιγοτερα  απο τον ιδιο)

συν οτι εχει την ελευθερια να  τα κανει οτι θελει χωρις τις επιβαρυνσεις για την οικογενεια

εκει οδηγει η φιλελε καπιταλιστικη γυναικοκεντρικη πραγματικοτητα

στην διαλυση των παντων

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
αυτο συμβιανει γιατι η μεση δυτικη θελει να μπορεις να τις εξασφαλισεις πολυ περισσοτερα απο αυτα που  η ιδια  εχει

ενας ανδρας με σταθερο μισθο 1000 ευρω δεν μπορει να εξασφαλισει στην γυναικα κατι παραπανω που η ιδια εχει (ακομη και  αν βγαζει λιγοτερα  απο τον ιδιο)

συν οτι εχει την ελευθερια να  τα κανει οτι θελει χωρις τις επιβαρυνσεις για την οικογενεια

εκει οδηγει η φιλελε καπιταλιστικη γυναικοκεντρικη πραγματικοτητα

στην διαλυση των παντων

Αυτό έχει να κάνει με το αν θέλει μόνιμο δεσμό.Οι περισσότερες δεν θέλουν απλα θέλουν παιδί..Βρίσκουν ενα μαλακα κάνουν ενα παιδί και στα 38-39 τον διαολοστελνουν και ζουν την Δευτέρη εφηβεία τους μεσα στα ψυχολογικά.
κοιτάξτε γύρω σας,τραβάτε στα μπαράκια κέντρο και τα βλέπετε..φουλ χωρισμένες με παιδιά στα λίγο πριν τα 40 να φλερτάρουν στο Νοελ και στα αντίστοιχα μαγαζιά, και oi  μικρές σε ταράτσες με φίλες σε κλειστά τράπεζια να τραβάνε Selfies για το Instagram και απλησιαστες.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτό έχει να κάνει με το αν θέλει μόνιμο δεσμό.Οι περισσότερες δεν θέλουν απλα θέλουν παιδί..Βρίσκουν ενα μαλακα κάνουν ενα παιδί και στα 38-39 τον διαολοστελνουν και ζουν την Δευτέρη εφηβεία τους μεσα στα ψυχολογικά.
κοιτάξτε γύρω σας,τραβάτε στα μπαράκια κέντρο και τα βλέπετε..φουλ χωρισμένες με παιδιά στα λίγο πριν τα 40 να φλερτάρουν στο Νοελ και στα αντίστοιχα μαγαζιά, και oi  μικρές σε ταράτσες με φίλες σε κλειστά τράπεζια να τραβάνε Selfies για το Instagram και απλησιαστες.

:thumbsup: :hi:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
αλλα αναλογιστειτε κατι
και αναρωτιεμαι
τι απο τα δυο συμβαινει?
Ενα τεραστιο θεμα που θελει πολλες σελιδες για να αναλυθει..Παιρνω την πασα και λεω μερικες εμπειριες αφου ειμαι απο τους ελλαχιστους 40+ που χτυπιουνται ακομα στα κλαμπ στην Ελλαδα και κανουν παρεα απο 18χρονους μεχρι 60 χρονους...
Η παλαιοτερη προσκληση ισχυει οποιος θελει φερνω εγω τις γκομενες κλεινω πρωτο τραπεζι με την προυποθεση να μην με εκθεσουν με κακες συμπεριφορες και να εχουν λεφτα να πληρωσουν το τιμημα γιατι καλες οι θεωριες αλλα αφου μπορουμε στην πραξη να κανουμε αναπαρασταση all are welcome
Παμε βημα βημα η μεση Ελληνιδα αδερφε εχει παει με πολυ περισοτερους απο οτι νομιζεις...αρχιμπαζα εχουν γραψει 50 αρια σε αντρες για τις μουναρες δεν θελω καν να σου πω...Που το ξερω?Απο τις αδερφες φιλων μου και απο καρφωματα που μου κανουν οι ιδιες για τις αλλες η τα βλεπω και με την συχνοτητα που αλλαζουν γκομενους αυτες που ξερω...
Η μεση ελλεινιδα εχει κανει πιο πολλα χιλιομετρα απο τις ουκρανες(λευκες και ασπρογκριζες)γιατι η μεση ελλεινιδα το σεξ το εχει οτι ωρα θελει η μεση ουκρανη οχι...
Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΤΑ ΛΕΝΕ...Ετσι σας δημιουργειται η λαθος εντυπωση οτι οι ελλεινιδες ειναι παρθενοπες και οι Ρωσιδες καραπουταναρες...ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ!!!και εδω το ελλεινιδικο μαρκετινκγ εχει κανει το θαυμα του...Στην καλυτερη εχουν φαει τις ιδιες ψωλες με την μεση Ρωσιδα η Ουκρανεζα, οι κατω του 5  ειμαι σιγουρος οτι εχουν φαει πολυ περισοτερες απο τις αντιστοιχες ουκρανεζες γιατι εκει δεν τις γαμαει κανενας(ουτε ντοπιος ουτε χορηγος) ενω εδω τις γαμαν ολοι οι παρακαλεσακηδες...
παμε τωρα στο πολυ δυσκολο να εξετασθει μαθηματικο ερωτημα πως γινεται 5000κ ελλεινιδες να ξεσκιζονται και οι 4500κ Ελληνες να τον παιζουν...
Για να απαντησουμε σε αυτο πρεπει πρωτα να καταλαβουμε μερικα πραγματα...Θα ελεγα λοιπον οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει μεσαια ταξη στους γκομενους...Η γαμανε φουλ η ειναι αγαμητοι(μονογαμικοι)
θα δουμε λοιπον γκομενους που ειναι απο 5-10%(σε αυτο δεν υπαρχει στατιστικο ο καθενας λεει την εμπειρια του)που γαμανε οποια τους αρεσει εαν ξερουν απο γκομενες και εχουν και λεφτα...Αν δεν εχουν λεφτα τους την πεφτουν τα <6 και τρωνε αυτα και αν δεν ξερουν απο γυναικες τους την πεφτουν παλι τα <4 αλλα δεν καθονται πανω απο 3-4 πηδηματα μαζι τους γιατι τους θεωρουν καραγκιοζηδες...
Αυτοι γαμανε 3ψηφιο(μιλαμε παντα για ελλαδα)απλα ο μο ειναι γυρω στο 5 εκτος και αν εχουν λεφτα και ξερουν οποτε κυριολεκτικα γαμανε οποια θελουν...
Οι υπολοιποι 90-95% γαμανε απο 5-10 γυναικες σε ολη τους την ζωη συνηθως 1 7αρι η 8αρι και ολες οι υπολοιπες οτι ναναι ΠΑΡΑΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΙΣ...
Αυτη πολυ επιγραματικα και απλοικα ειναι η κατασταση σημερα στους αντρες...
Στις γυναικες αντιστοιχα βλεπουμε οτι η μεση ελλεινιδα εχει σπασει τους αντρες σε 3 κατηγοριες...
Το Γαμια τον χορηγο και τον γκομενο...
Αν βρει και τα 3 σε ενα ειναι το τελειο...Φυσικα επειδη αυτα για ενα βιβλιο λογους δεν υπαρχουν εδω ειναι και η εξηγηση πως γινεται να εχουν ολες 'αντρα'για πηδημα ενω οι αντρες οχι...
οι γκομενες λοιπον το δινουν σε αυτο το 5-10% αρα το 10% γαμαει το 90% των γκομενων δηλαδη ο ενας στους 10 γαμαει 90 γκομενες μο σε ολη του την ζωη και το 90% γαμαει 10 γκομενες σε ολη του την ζωη...Τωρα λοιπον φαινεται ξεκαθαρα γιατι το 90% ειναι αγαμητοι και μονογαμικοι και γιατι οι γκομενες ξεσκιζονται...Βαζοντας τωρα στο παιχνιδι και την παραμετρο οτι υπαρχουν αυτη την στιγμη στην Ελλαδα περι τα 2-3εκ αλλοδαποι καραπινασμενοι για σεξ(μην ακουσω βλακειες οτι δεν πανε με ξενους οι ελλεινιδες..πανε απλα δεν το λενε σε εσας για να μην πεσει το πρεστιζ τους...)
Υπαρχουν ακομα 2 παραγοντες που και αυτους δεν μπορουμε με ακριβεια να τους προσδιορισουμε..
Ειναι ποσες απο αυτες που βλεπω καθε βραδυ μονες δεν πηδιουνται η πηδιουνται με σκουπιδιαρη(χωρις μορφωση χωρις εμφανιση χωρις λεφτα)
Το δευτερο ειναι ποσες απο αυτες πηδιουνται κρυφα με τιποτενιους(για να τους εχουν του χεριου τους)και δεν το ανακοινωνουν αυτο πουθενα... Υπαρχουν πολλοι αλβανοι και πακιστανοι και συριοι που οι Ελλεηνιδες τους χρησιμοποιουν για γαμιαδες οπως και πολλοι τατουαζακιδες και γενικως σκουπιδιαρηδες που οι Ελλεινιδες τους χρησιμοποιουν για να κανουν σεξ και να σβησουν αυτην την επιθυμια και συνχρονως να φανουν πολυ δυνατες στον Λατση που ψαχνουν για να αφησουν τον φτωχομπινε που τον χρησιμοποιουν για να ικανοποιουνται και να ανεβουν λεβελ...Αυτες χορτασμενες απο σεξ ο αντρας πεινασμενος απο σεξ παει σε μια μαχη ανιση γιατι η αλλη δεν πειναει ενω αυτος...
Σκεφτητε να κανατε καμακι σε θεομουνο αλλα να ειχατε την ιδια μερα γαμησει αλλες 2 τι ψυχολογια θα ειχατε(λεγε με μινσκ 2000)...
Αποτελεσμα οι γυναικες με φουλ ψυχολογια και μηδεν πιεση αφου το σεξ το εχουν και ο αντρας καραπεινασμενος να ακουει το κατω κεφαλι να του λεει την θελω τωρα...
Ανιση μαχη...
Την ιδια στιγμη ως αντρας πρεπει να κανεις την πρωτη κινηση ειναι σαν το black jack  η το 31 οσοι δεν το ξερουν...Η γυναικα ειναι η μανα αρα εσυ τραβας πρωτος χαρτια αν καεις η μανα κερδιζει χωρις να κανει τιποτα...Αρα εδω πρεπει να μετρησει τα χαρτια δηλαδη να μετρησεις την γκομενα αν θα κατσει και αν μετρησεις οτι δεν να κανεις πασο κατευθειαν ωστε να εχει την Minimum χασουρα...
ποσοι ξερουν να μετρανε τα χαρτια....πολλοι λιγοι γιαυτο και βλεπεις καθε βραδυ να χαλανε λεφτα για γκομενες και να μενουν με το πουλι στο χερι...
Αν ειστε στο 5-10% εχει νοημα να πατε μονο αν θελετε 8,5+ που δεν υπαρχουν στην Ελλαδα και εχετε βεβαια και τα καταλληλα λεφτα να το υποστιρηξετε...
Αν ειστε στους υπολοιπους 90-95% το πανω ειναι μονοδρομος...1/10 στο πηδημα και +3,4 στην εμφανιση...
Αυτα καλη τυχη σε ολους ελπιζω να βοηθησα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom