Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
:hi:

Σπύρο οι τοποθετήσεις σου με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και πραγματικά αυτό το ποστ θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 20-30 likes από τους συναγωνιστές που διαβάζουν το νήμα. Διότι με αυτήν σου την τοποθέτηση το πώς ΄΄λειτουργούν΄΄ και συμπεριφέρονται οι ελληνίδες γυναίκες, δίνεις τεχνογνωσία και ανοίγεις σε πολύ κόσμο τα μάτια ώστε να δουν την πραγματική αλήθεια, που τόσα χρόνια έχουν γραφτεί τόμοι γνώσεων από τον  φίλο και συναγωνιστή Mindreader εδώ μέσα στο site σε αλλά νήματα (για τις σχέσεις και τις ελληνίδες).
Όπως επίσης έχουν γραφτεί και τόμοι γνώσεων για τις Ουκρανές γυναίκες από τον δάσκαλο Ιωσήφ Μπλάσκο. Σπύρο  πραγματικά ένα τόσο ουσιώδες ποστ είναι κρίμα να χαθεί μέσα στα πολλά ποστ που θα γραφτούν μετέπειτα. Εγώ θα το κάνω copy paste στο world ώστε αν χρειαστεί να το ποστάρω κάποια στιγμή που θα χρειαστεί στο μέλλον. Προτείνω να κάνεις και εσύ το ίδιο ώστε να μην χρειαστεί να το ψάχνεις μέσα στα πολλά ανούσια ποστ που γράφονται καθημερινά από το κάθε λογής τρολλ.

Αν πραγματικά κάποιος συναγωνιστής θέλει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης του προς το καλύτερο και ζητά την αυτοβλετιωση του, δεν έχει παρά να διαβάσει προσεκτικά το ποστ σου, αλλά και άλλα ποστ που έχουν γραφτεί από Mindreader, Ιωσήφ Μπλασκο, τα 3-4 τελευταία δικά μου ποστ, του DR. LOVE  και όλα τα δικά σου φυσικά. Τώρα ας με συγχωρέσουν κάποια εκλεκτά μέλη που μπορεί στο παρελθόν να έχουν τοποθετηθεί πάνω  στα θέματα των ελληνίδων γυναικών με σκοπό να προσφέρουν τεχνογνωσία, αλλαγή στον μίζερο τρόπο σκέψης και αυτοβελτιωση. 

Ας συμπληρώσω και εγώ κάποια πράγματα για τις ελληνίδες που γνωρίζω από τον περίγυρο μου.
Υπάρχουν αρκετές κοπέλες που κάνουν ταξιδάκια για Σ/Κ σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες Λονδίνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Μαδρίτη, Άμστερνταμ με σκοπό μόνο για να πηδηχτούν. Μια χαρακτηριστική περίπτωση που μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό από  μια μυξοπαρθένα ελληνίδα που πήγε για Σ/Κ στο Λονδίνο να δει την κολλητή της που σπουδάζει εκεί και αργότερα η ίδια της η κολλητή φίλη της την κάρφωσε ότι πηδήχτηκε με Ιρακινό χλεμπονιάρη δεν έχω κάτι με τους Ιρακινούς αλλά ο τύπος ήταν πραγματικά χλεμπουρας δεύτερο βρακι δεν είχε να φορέσει ο τύπος δεν ήταν κάποιος λεφτάς όπως μας είπε η τύπισσα είχε και αδιάψευστες αποδείξεις γι’ αυτά που είπε .

Μια άλλη περίπτωση τύπισσας που πήγε και αυτή για Σ/Κ στο Παρίσι πηδηκτικε με σουριναμεζο που έμενε σε γκέτο του Παρισιού. Το ποιος κάρφωσε την κορασίδα για μαντέψτε η κολλητή φίλη της και πάλι.

Δεν θέλω να απαριθμώ άλλες περιπτώσεις γιατί θα γράφω μέχρι το πρωί αυτά που ξέρω εγώ. Και πόσα άλλα τέτοια ξέρουν και αρκετοί άλλοι.

Συμπέρασμα είναι ότι οι γυναίκες ότι ώρα θέλουν σεξ το βρίσκουν τζάμπα ενώ οι άντρες στην Ελλάδα πρέπει να πληρώσουν για σεξ αν δεν έχουν κάποια γκόμενα  όλα τα υπόλοιπα είναι καραμέλες.

Την καλημέρα μου  :hi:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
:hi:

Σπύρο οι τοποθετήσεις σου με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και πραγματικά αυτό το ποστ θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 20-30 likes από τους συναγωνιστές που διαβάζουν το νήμα. Διότι με αυτήν σου την τοποθέτηση το πώς ΄΄λειτουργούν΄΄ και συμπεριφέρονται οι ελληνίδες γυναίκες, δίνεις τεχνογνωσία και ανοίγεις σε πολύ κόσμο τα μάτια ώστε να δουν την πραγματική αλήθεια, που τόσα χρόνια έχουν γραφτεί τόμοι γνώσεων από τον  φίλο και συναγωνιστή Mindreader εδώ μέσα στο site σε αλλά νήματα (για τις σχέσεις και τις ελληνίδες).
Όπως επίσης έχουν γραφτεί και τόμοι γνώσεων για τις Ουκρανές γυναίκες από τον δάσκαλο Ιωσήφ Μπλάσκο. Σπύρο  πραγματικά ένα τόσο ουσιώδες ποστ είναι κρίμα να χαθεί μέσα στα πολλά ποστ που θα γραφτούν μετέπειτα. Εγώ θα το κάνω copy paste στο world ώστε αν χρειαστεί να το ποστάρω κάποια στιγμή που θα χρειαστεί στο μέλλον. Προτείνω να κάνεις και εσύ το ίδιο ώστε να μην χρειαστεί να το ψάχνεις μέσα στα πολλά ανούσια ποστ που γράφονται καθημερινά από το κάθε λογής τρολλ.

Αν πραγματικά κάποιος συναγωνιστής θέλει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης του προς το καλύτερο και ζητά την αυτοβλετιωση του, δεν έχει παρά να διαβάσει προσεκτικά το ποστ σου, αλλά και άλλα ποστ που έχουν γραφτεί από Mindreader, Ιωσήφ Μπλασκο, τα 3-4 τελευταία δικά μου ποστ, του DR. LOVE  και όλα τα δικά σου φυσικά. Τώρα ας με συγχωρέσουν κάποια εκλεκτά μέλη που μπορεί στο παρελθόν να έχουν τοποθετηθεί πάνω  στα θέματα των ελληνίδων γυναικών με σκοπό να προσφέρουν τεχνογνωσία, αλλαγή στον μίζερο τρόπο σκέψης και αυτοβελτιωση. 

Ας συμπληρώσω και εγώ κάποια πράγματα για τις ελληνίδες που γνωρίζω από τον περίγυρο μου.
Υπάρχουν αρκετές κοπέλες που κάνουν ταξιδάκια για Σ/Κ σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες Λονδίνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Μαδρίτη, Άμστερνταμ με σκοπό μόνο για να πηδηχτούν. Μια χαρακτηριστική περίπτωση που μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό από  μια μυξοπαρθένα ελληνίδα που πήγε για Σ/Κ στο Λονδίνο να δει την κολλητή της που σπουδάζει εκεί και αργότερα η ίδια της η κολλητή φίλη της την κάρφωσε ότι πηδήχτηκε με Ιρακινό χλεμπονιάρη δεν έχω κάτι με τους Ιρακινούς αλλά ο τύπος ήταν πραγματικά χλεμπουρας δεύτερο βρακι δεν είχε να φορέσει ο τύπος δεν ήταν κάποιος λεφτάς όπως μας είπε η τύπισσα είχε και αδιάψευστες αποδείξεις γι’ αυτά που είπε .

Μια άλλη περίπτωση τύπισσας που πήγε και αυτή για Σ/Κ στο Παρίσι πηδηκτικε με σουριναμεζο που έμενε σε γκέτο του Παρισιού. Το ποιος κάρφωσε την κορασίδα για μαντέψτε η κολλητή φίλη της και πάλι.

Δεν θέλω να απαριθμώ άλλες περιπτώσεις γιατί θα γράφω μέχρι το πρωί αυτά που ξέρω εγώ. Και πόσα άλλα τέτοια ξέρουν και αρκετοί άλλοι.

Συμπέρασμα είναι ότι οι γυναίκες ότι ώρα θέλουν σεξ το βρίσκουν τζάμπα ενώ οι άντρες στην Ελλάδα πρέπει να πληρώσουν για σεξ αν δεν έχουν κάποια γκόμενα   όλα τα υπόλοιπα είναι καραμέλες.

Την καλημέρα μου   :hi:
Παπα τι να πω τα σεβη μου  :hi:

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Αν υπήρχε συλλογική προσπάθεια αναβάθμισης της χώρας, τα λιμάνια θα ήταν γεμάτα κότερα Ελλήνων , το 80% των αυτοκινήτων στους καινούργιους δρόμους θα ήταν από audi και άνω ,δεν θα τολμούσε κανένας Τούρκος να κουνηθεί και θα είμασταν πόλος έλξης για τα ωραιότερα μουνιά της υφηλίου! Ισραήλ και Μονακό μαζί...
πολυ σωστος..επισης πιστευω οτι στα ζορικα που θα ερθουν μονο ροδος σαντορινη μυκονος και  κανα δυο μερη το πλυ ακομα θα σταθουν,,πιθανως να γαματε και πιο πολυ με δραχμουλα στο μελλον χωρις πλακα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Ενα τεραστιο θεμα που θελει πολλες σελιδες για να αναλυθει..Παιρνω την πασα και λεω μερικες εμπειριες αφου ειμαι απο τους ελλαχιστους 40+ που χτυπιουνται ακομα στα κλαμπ στην Ελλαδα και κανουν παρεα απο 18χρονους μεχρι 60 χρονους...
Η παλαιοτερη προσκληση ισχυει οποιος θελει φερνω εγω τις γκομενες κλεινω πρωτο τραπεζι με την προυποθεση να μην με εκθεσουν με κακες συμπεριφορες και να εχουν λεφτα να πληρωσουν το τιμημα γιατι καλες οι θεωριες αλλα αφου μπορουμε στην πραξη να κανουμε αναπαρασταση all are welcome
Παμε βημα βημα η μεση Ελληνιδα αδερφε εχει παει με πολυ περισοτερους απο οτι νομιζεις...αρχιμπαζα εχουν γραψει 50 αρια σε αντρες για τις μουναρες δεν θελω καν να σου πω...Που το ξερω?Απο τις αδερφες φιλων μου και απο καρφωματα που μου κανουν οι ιδιες για τις αλλες η τα βλεπω και με την συχνοτητα που αλλαζουν γκομενους αυτες που ξερω...
Η μεση ελλεινιδα εχει κανει πιο πολλα χιλιομετρα απο τις ουκρανες(λευκες και ασπρογκριζες)γιατι η μεση ελλεινιδα το σεξ το εχει οτι ωρα θελει η μεση ουκρανη οχι...
Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΤΑ ΛΕΝΕ...Ετσι σας δημιουργειται η λαθος εντυπωση οτι οι ελλεινιδες ειναι παρθενοπες και οι Ρωσιδες καραπουταναρες...ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ!!!και εδω το ελλεινιδικο μαρκετινκγ εχει κανει το θαυμα του...Στην καλυτερη εχουν φαει τις ιδιες ψωλες με την μεση Ρωσιδα η Ουκρανεζα, οι κατω του 5  ειμαι σιγουρος οτι εχουν φαει πολυ περισοτερες απο τις αντιστοιχες ουκρανεζες γιατι εκει δεν τις γαμαει κανενας(ουτε ντοπιος ουτε χορηγος) ενω εδω τις γαμαν ολοι οι παρακαλεσακηδες...
παμε τωρα στο πολυ δυσκολο να εξετασθει μαθηματικο ερωτημα πως γινεται 5000κ ελλεινιδες να ξεσκιζονται και οι 4500κ Ελληνες να τον παιζουν...
Για να απαντησουμε σε αυτο πρεπει πρωτα να καταλαβουμε μερικα πραγματα...Θα ελεγα λοιπον οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει μεσαια ταξη στους γκομενους...Η γαμανε φουλ η ειναι αγαμητοι(μονογαμικοι)
θα δουμε λοιπον γκομενους που ειναι απο 5-10%(σε αυτο δεν υπαρχει στατιστικο ο καθενας λεει την εμπειρια του)που γαμανε οποια τους αρεσει εαν ξερουν απο γκομενες και εχουν και λεφτα...Αν δεν εχουν λεφτα τους την πεφτουν τα <6 και τρωνε αυτα και αν δεν ξερουν απο γυναικες τους την πεφτουν παλι τα <4 αλλα δεν καθονται πανω απο 3-4 πηδηματα μαζι τους γιατι τους θεωρουν καραγκιοζηδες...
Αυτοι γαμανε 3ψηφιο(μιλαμε παντα για ελλαδα)απλα ο μο ειναι γυρω στο 5 εκτος και αν εχουν λεφτα και ξερουν οποτε κυριολεκτικα γαμανε οποια θελουν...
Οι υπολοιποι 90-95% γαμανε απο 5-10 γυναικες σε ολη τους την ζωη συνηθως 1 7αρι η 8αρι και ολες οι υπολοιπες οτι ναναι ΠΑΡΑΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΙΣ...
Αυτη πολυ επιγραματικα και απλοικα ειναι η κατασταση σημερα στους αντρες...
Στις γυναικες αντιστοιχα βλεπουμε οτι η μεση ελλεινιδα εχει σπασει τους αντρες σε 3 κατηγοριες...
Το Γαμια τον χορηγο και τον γκομενο...
Αν βρει και τα 3 σε ενα ειναι το τελειο...Φυσικα επειδη αυτα για ενα βιβλιο λογους δεν υπαρχουν εδω ειναι και η εξηγηση πως γινεται να εχουν ολες 'αντρα'για πηδημα ενω οι αντρες οχι...
οι γκομενες λοιπον το δινουν σε αυτο το 5-10% αρα το 10% γαμαει το 90% των γκομενων δηλαδη ο ενας στους 10 γαμαει 90 γκομενες μο σε ολη του την ζωη και το 90% γαμαει 10 γκομενες σε ολη του την ζωη...Τωρα λοιπον φαινεται ξεκαθαρα γιατι το 90% ειναι αγαμητοι και μονογαμικοι και γιατι οι γκομενες ξεσκιζονται...Βαζοντας τωρα στο παιχνιδι και την παραμετρο οτι υπαρχουν αυτη την στιγμη στην Ελλαδα περι τα 2-3εκ αλλοδαποι καραπινασμενοι για σεξ(μην ακουσω βλακειες οτι δεν πανε με ξενους οι ελλεινιδες..πανε απλα δεν το λενε σε εσας για να μην πεσει το πρεστιζ τους...)
Υπαρχουν ακομα 2 παραγοντες που και αυτους δεν μπορουμε με ακριβεια να τους προσδιορισουμε..
Ειναι ποσες απο αυτες που βλεπω καθε βραδυ μονες δεν πηδιουνται η πηδιουνται με σκουπιδιαρη(χωρις μορφωση χωρις εμφανιση χωρις λεφτα)
Το δευτερο ειναι ποσες απο αυτες πηδιουνται κρυφα με τιποτενιους(για να τους εχουν του χεριου τους)και δεν το ανακοινωνουν αυτο πουθενα... Υπαρχουν πολλοι αλβανοι και πακιστανοι και συριοι που οι Ελλεηνιδες τους χρησιμοποιουν για γαμιαδες οπως και πολλοι τατουαζακιδες και γενικως σκουπιδιαρηδες που οι Ελλεινιδες τους χρησιμοποιουν για να κανουν σεξ και να σβησουν αυτην την επιθυμια και συνχρονως να φανουν πολυ δυνατες στον Λατση που ψαχνουν για να αφησουν τον φτωχομπινε που τον χρησιμοποιουν για να ικανοποιουνται και να ανεβουν λεβελ...Αυτες χορτασμενες απο σεξ ο αντρας πεινασμενος απο σεξ παει σε μια μαχη ανιση γιατι η αλλη δεν πειναει ενω αυτος...
Σκεφτητε να κανατε καμακι σε θεομουνο αλλα να ειχατε την ιδια μερα γαμησει αλλες 2 τι ψυχολογια θα ειχατε(λεγε με μινσκ 2000)...
Αποτελεσμα οι γυναικες με φουλ ψυχολογια και μηδεν πιεση αφου το σεξ το εχουν και ο αντρας καραπεινασμενος να ακουει το κατω κεφαλι να του λεει την θελω τωρα...
Ανιση μαχη...
Την ιδια στιγμη ως αντρας πρεπει να κανεις την πρωτη κινηση ειναι σαν το black jack  η το 31 οσοι δεν το ξερουν...Η γυναικα ειναι η μανα αρα εσυ τραβας πρωτος χαρτια αν καεις η μανα κερδιζει χωρις να κανει τιποτα...Αρα εδω πρεπει να μετρησει τα χαρτια δηλαδη να μετρησεις την γκομενα αν θα κατσει και αν μετρησεις οτι δεν να κανεις πασο κατευθειαν ωστε να εχει την Minimum χασουρα...
ποσοι ξερουν να μετρανε τα χαρτια....πολλοι λιγοι γιαυτο και βλεπεις καθε βραδυ να χαλανε λεφτα για γκομενες και να μενουν με το πουλι στο χερι...
Αν ειστε στο 5-10% εχει νοημα να πατε μονο αν θελετε 8,5+ που δεν υπαρχουν στην Ελλαδα και εχετε βεβαια και τα καταλληλα λεφτα να το υποστιρηξετε...
Αν ειστε στους υπολοιπους 90-95% το πανω ειναι μονοδρομος...1/10 στο πηδημα και +3,4 στην εμφανιση...
Αυτα καλη τυχη σε ολους ελπιζω να βοηθησα
Εγραψες Σπυρο
για αυτο παντα λεω οτι οι 9 στους 10 που λενε οτι γαμανε πολλες ελληνιδες και οτι ξεσχιζονται εδω λενε απλα μπαρουφες , απο παραμυθια οι ελληναρες και απο ιστοριες για αγριους αλλο τιποτα.
Το αντιθετο συμβαινει , επειδη ακριβως η μεγαλη πλειοψηφια ειναι αγαμητοι λενε ψεμματα στους αλλους και κατεπεκταση στον εαυτο τους για να τονωσουν εστω και λιγο την αυτοπεποιθηση τους που ειναι στο μηδεν απο τις αποριψεις που εχουνε φαει.
Ειμαστε απο τους λιγους ευρωπαικους λαους που οταν καποιος παει κανενα ταξιδι και μολις γυρισει πισω το πρωτο που τον ρωτανε ειναι αν γαμησε χαχα αυτο και μονο τα λεει ολα για την αγαμια που μας δερνει σαν κοινωνια ...

καλο ΣΚ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Παπα τι να πω τα σεβη μου  :hi:
ουτε τα οτι περιμενουν τον μπαρμαν αγαμητες τα πιστευω.γαμιουντε κρυφα με ατομα που δεν εμφανιζουν ενω παραληλα περιμενουν τον μπαρμαν.ο ξαδερφος μου και αλλοι κυπριοι κανουν θραυση αθηνα!
ο ξαδερφος μου το εγραψα ξανα τελευτεα γαμησε 2 φιλες αθηνα που η μια ζηλεψε την αλλη.
μου λεει τι να κανω ουκρανια,τελεια ειναι παραλιακα που πεζω αθηνα και εχω κυκλο απο φιλο ελληνα.
αυτοι που δεν γαμανε και κανουν παραπονα αν ειναι οπως οι τυποι που ειδα στην ερμου αθηνα η οι θεσαλονικεις στην πλατεια νικης δεν θα γαμηθει ποτε καμια μαζι τους.
οτι εγραφε ο διμητρακις για τους ελληνες τα ειδα θεσαλονικη.10 αντρες μαζι σε καφε παρεα στην νικης με γυαλια του ηλιου να κοιτανε με το φραπε οπεια περνα.καμακι με τα ματια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εχω δει τελευτεα ελληνιδα με σουηδο,ολλανδο,αμερικανο και κυπρια με πακι του λονδινου και τουρκοκυπριο χερακι βολτα με παρεα μονο τουρκους!αλλες φοιτητριες μια μου ειπε φιλη που ειναι με τον ιδιο γκομενο απο 15 και τωρα ειναι 34 οτι γαμηθηκε με ενα ιορδανο.αλλα λεει μονο αυτον δεν την πιστευω.
δεν πιστευω γιατι της γνωρισα πριν 8-10 χρονια ενα πολυ πλουσιο νεαρο φιλο της οικογενοιας μας στην ηλικια της.μολις ειδε το σπιτι και το αμαξι του εβγαινε μαζι του και φιλιωταν μπροστα μου με τον τυπο ενω παραληλα ειχε τον χαζο που παντρευτηκε μετα τον μακροχρονιο δεσμο.δεν γαμηθηκε με τον λεφτα γιατι απλα ο λεφτας μετα την επιδειξη που της εκανε την εκλασε για αλλες και πισω στην καβαντζα που παντρευτηκε.αλλη μου ειπε και με μαυρο πηγε.φοιτητης αγγλια μου ελεγε ολοι τισ γαμαμε ολες.
στα παρτυ πινουν ποτακι και οπεια θες περνεις απο το χερακι στα δωματια.
στην μοσχα γνωρισα μια κυπρια ομορφουλα.την ειχαν παρει αλλοι 10 κυπριοι.
αλλη φοιτητρια μοσχα ηταν με ενα φοιτητη 2 χρονια,φευγει αυτος με αλλο φοιτητη κυπριο μετα χαχαχα.
και φιλοι μου που σπουδαζαν ελλαδα μου ελεγαν για ελληνιδες.μαλιστα οταν εφευγαν επερναν την θεση τους αλλοι κυπριοι και της γαμουσαν

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Ενα τεραστιο θεμα που θελει πολλες σελιδες για να αναλυθει..Παιρνω την πασα και λεω μερικες εμπειριες αφου ειμαι απο τους ελλαχιστους 40+ που χτυπιουνται ακομα στα κλαμπ στην Ελλαδα και κανουν παρεα απο 18χρονους μεχρι 60 χρονους...
Η παλαιοτερη προσκληση ισχυει οποιος θελει φερνω εγω τις γκομενες κλεινω πρωτο τραπεζι με την προυποθεση να μην με εκθεσουν με κακες συμπεριφορες και να εχουν λεφτα να πληρωσουν το τιμημα γιατι καλες οι θεωριες αλλα αφου μπορουμε στην πραξη να κανουμε αναπαρασταση all are welcome
Παμε βημα βημα η μεση Ελληνιδα αδερφε εχει παει με πολυ περισοτερους απο οτι νομιζεις...αρχιμπαζα εχουν γραψει 50 αρια σε αντρες για τις μουναρες δεν θελω καν να σου πω...Που το ξερω?Απο τις αδερφες φιλων μου και απο καρφωματα που μου κανουν οι ιδιες για τις αλλες η τα βλεπω και με την συχνοτητα που αλλαζουν γκομενους αυτες που ξερω...
Η μεση ελλεινιδα εχει κανει πιο πολλα χιλιομετρα απο τις ουκρανες(λευκες και ασπρογκριζες)γιατι η μεση ελλεινιδα το σεξ το εχει οτι ωρα θελει η μεση ουκρανη οχι...
Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΡΩΣΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΤΑ ΛΕΝΕ...Ετσι σας δημιουργειται η λαθος εντυπωση οτι οι ελλεινιδες ειναι παρθενοπες και οι Ρωσιδες καραπουταναρες...ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ!!!και εδω το ελλεινιδικο μαρκετινκγ εχει κανει το θαυμα του...Στην καλυτερη εχουν φαει τις ιδιες ψωλες με την μεση Ρωσιδα η Ουκρανεζα, οι κατω του 5  ειμαι σιγουρος οτι εχουν φαει πολυ περισοτερες απο τις αντιστοιχες ουκρανεζες γιατι εκει δεν τις γαμαει κανενας(ουτε ντοπιος ουτε χορηγος) ενω εδω τις γαμαν ολοι οι παρακαλεσακηδες...
παμε τωρα στο πολυ δυσκολο να εξετασθει μαθηματικο ερωτημα πως γινεται 5000κ ελλεινιδες να ξεσκιζονται και οι 4500κ Ελληνες να τον παιζουν...
Για να απαντησουμε σε αυτο πρεπει πρωτα να καταλαβουμε μερικα πραγματα...Θα ελεγα λοιπον οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει μεσαια ταξη στους γκομενους...Η γαμανε φουλ η ειναι αγαμητοι(μονογαμικοι)
θα δουμε λοιπον γκομενους που ειναι απο 5-10%(σε αυτο δεν υπαρχει στατιστικο ο καθενας λεει την εμπειρια του)που γαμανε οποια τους αρεσει εαν ξερουν απο γκομενες και εχουν και λεφτα...Αν δεν εχουν λεφτα τους την πεφτουν τα <6 και τρωνε αυτα και αν δεν ξερουν απο γυναικες τους την πεφτουν παλι τα <4 αλλα δεν καθονται πανω απο 3-4 πηδηματα μαζι τους γιατι τους θεωρουν καραγκιοζηδες...
Αυτοι γαμανε 3ψηφιο(μιλαμε παντα για ελλαδα)απλα ο μο ειναι γυρω στο 5 εκτος και αν εχουν λεφτα και ξερουν οποτε κυριολεκτικα γαμανε οποια θελουν...
Οι υπολοιποι 90-95% γαμανε απο 5-10 γυναικες σε ολη τους την ζωη συνηθως 1 7αρι η 8αρι και ολες οι υπολοιπες οτι ναναι ΠΑΡΑΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΙΣ...
Αυτη πολυ επιγραματικα και απλοικα ειναι η κατασταση σημερα στους αντρες...
Στις γυναικες αντιστοιχα βλεπουμε οτι η μεση ελλεινιδα εχει σπασει τους αντρες σε 3 κατηγοριες...
Το Γαμια τον χορηγο και τον γκομενο...
Αν βρει και τα 3 σε ενα ειναι το τελειο...Φυσικα επειδη αυτα για ενα βιβλιο λογους δεν υπαρχουν εδω ειναι και η εξηγηση πως γινεται να εχουν ολες 'αντρα'για πηδημα ενω οι αντρες οχι...
οι γκομενες λοιπον το δινουν σε αυτο το 5-10% αρα το 10% γαμαει το 90% των γκομενων δηλαδη ο ενας στους 10 γαμαει 90 γκομενες μο σε ολη του την ζωη και το 90% γαμαει 10 γκομενες σε ολη του την ζωη...Τωρα λοιπον φαινεται ξεκαθαρα γιατι το 90% ειναι αγαμητοι και μονογαμικοι και γιατι οι γκομενες ξεσκιζονται...Βαζοντας τωρα στο παιχνιδι και την παραμετρο οτι υπαρχουν αυτη την στιγμη στην Ελλαδα περι τα 2-3εκ αλλοδαποι καραπινασμενοι για σεξ(μην ακουσω βλακειες οτι δεν πανε με ξενους οι ελλεινιδες..πανε απλα δεν το λενε σε εσας για να μην πεσει το πρεστιζ τους...)
Υπαρχουν ακομα 2 παραγοντες που και αυτους δεν μπορουμε με ακριβεια να τους προσδιορισουμε..
Ειναι ποσες απο αυτες που βλεπω καθε βραδυ μονες δεν πηδιουνται η πηδιουνται με σκουπιδιαρη(χωρις μορφωση χωρις εμφανιση χωρις λεφτα)
Το δευτερο ειναι ποσες απο αυτες πηδιουνται κρυφα με τιποτενιους(για να τους εχουν του χεριου τους)και δεν το ανακοινωνουν αυτο πουθενα... Υπαρχουν πολλοι αλβανοι και πακιστανοι και συριοι που οι Ελλεηνιδες τους χρησιμοποιουν για γαμιαδες οπως και πολλοι τατουαζακιδες και γενικως σκουπιδιαρηδες που οι Ελλεινιδες τους χρησιμοποιουν για να κανουν σεξ και να σβησουν αυτην την επιθυμια και συνχρονως να φανουν πολυ δυνατες στον Λατση που ψαχνουν για να αφησουν τον φτωχομπινε που τον χρησιμοποιουν για να ικανοποιουνται και να ανεβουν λεβελ...Αυτες χορτασμενες απο σεξ ο αντρας πεινασμενος απο σεξ παει σε μια μαχη ανιση γιατι η αλλη δεν πειναει ενω αυτος...
Σκεφτητε να κανατε καμακι σε θεομουνο αλλα να ειχατε την ιδια μερα γαμησει αλλες 2 τι ψυχολογια θα ειχατε(λεγε με μινσκ 2000)...
Αποτελεσμα οι γυναικες με φουλ ψυχολογια και μηδεν πιεση αφου το σεξ το εχουν και ο αντρας καραπεινασμενος να ακουει το κατω κεφαλι να του λεει την θελω τωρα...
Ανιση μαχη...
Την ιδια στιγμη ως αντρας πρεπει να κανεις την πρωτη κινηση ειναι σαν το black jack  η το 31 οσοι δεν το ξερουν...Η γυναικα ειναι η μανα αρα εσυ τραβας πρωτος χαρτια αν καεις η μανα κερδιζει χωρις να κανει τιποτα...Αρα εδω πρεπει να μετρησει τα χαρτια δηλαδη να μετρησεις την γκομενα αν θα κατσει και αν μετρησεις οτι δεν να κανεις πασο κατευθειαν ωστε να εχει την Minimum χασουρα...
ποσοι ξερουν να μετρανε τα χαρτια....πολλοι λιγοι γιαυτο και βλεπεις καθε βραδυ να χαλανε λεφτα για γκομενες και να μενουν με το πουλι στο χερι...
Αν ειστε στο 5-10% εχει νοημα να πατε μονο αν θελετε 8,5+ που δεν υπαρχουν στην Ελλαδα και εχετε βεβαια και τα καταλληλα λεφτα να το υποστιρηξετε...
Αν ειστε στους υπολοιπους 90-95% το πανω ειναι μονοδρομος...1/10 στο πηδημα και +3,4 στην εμφανιση...
Αυτα καλη τυχη σε ολους ελπιζω να βοηθησα

Καταπληκτικο ποστ! Ολες οι ελληνιδες εχουν παει με ! και αυτος ηταν μαλακας! (είναι το μονο πραγμα που θα ακουσεις ειδικα από φοιτητριεσ!)  Η ελληνιδα εχει ένα μαγνητη που την τραβάει πολλες φορες σε πολύ χαλια επιλογες( όχι ολες, νομιζω όλα αρχιζουν από την οικογενεια). Μπορει να την δεις να μην καθεται σε νορμαλ ατομα και να καθησει για πλακα σε τυπο που μοιαζει με γυφτο η σκυλα. Όμως όλα ξεκινουν από την ελληνικη κοινωνια μη ελληνιδα = πουτανα στα ματια των περισσοτερων, απεχθάνομαι τις φατσες τους όταν κατεβαινω ελλαδα με ξενη γκομενα… Εμενα προσωπικα με κανουν να αισθάνομαι καλυτερα διπλα τους σε σχεση με τις ελληνιδες, το πιο σημαντικο είναι ότι οι ανατολικες μπορουν να σου ανεβασουν και το ηθικο. Και μια εικονα για να καταλαβαει  το μυαλο τους . Κιεβο,Milk bar, 4 ατομα (μαλλον διακοπες ηταν) και η ελληνιδα λεει 'τι ξεκολα αυτές οι ουκρανες' . Α δουν πιο ωραια από αυτές θα προσπαθησουν να την μειωσουν οσο δε παει. 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
ουτε τα οτι περιμενουν τον μπαρμαν αγαμητες τα πιστευω.γαμιουντε κρυφα με ατομα που δεν εμφανιζουν ενω παραληλα περιμενουν τον μπαρμαν.ο ξαδερφος μου και αλλοι κυπριοι κανουν θραυση αθηνα!
ο ξαδερφος μου το εγραψα ξανα τελευτεα γαμησε 2 φιλες αθηνα που η μια ζηλεψε την αλλη.
μου λεει τι να κανω ουκρανια,τελεια ειναι παραλιακα που πεζω αθηνα και εχω κυκλο απο φιλο ελληνα.
αυτοι που δεν γαμανε και κανουν παραπονα αν ειναι οπως οι τυποι που ειδα στην ερμου αθηνα η οι θεσαλονικεις στην πλατεια νικης δεν θα γαμηθει ποτε καμια μαζι τους.
οτι εγραφε ο διμητρακις για τους ελληνες τα ειδα θεσαλονικη.10 αντρες μαζι σε καφε παρεα στην νικης με γυαλια του ηλιου να κοιτανε με το φραπε οπεια περνα.καμακι με τα ματια.

Μην πιστεύεις οτι σου λένε οι άλλοι μόνο ότι δεις και ότι φας εσύ!! Σε δουλεύουν απλα!!
Πρέπει να κατάλαβετε πως πρώτον ο κόσμος γενικά υπερβαλει και κατα δεύτερον πως τα παρουσιάζει διαφορετικα σύμφωνα με τα υποκειμενικα του άκυρα κριτήρια..
Τι σημαίνει κάνει θραύση Αθήνα?Ποια τον κυνηγάει?τι ηλικία τι εμφάνιση?Τι είναι αυτές που πηδηξε?κλπ κλπ..
Εγω λοιπόν δηλώνω Σάκης Ρουβας της Αθήνας..Αυτή την στιγμή με κυνηγάνε 8 γυναίκες!! Είναι αλήθεια δν το λεω ειρωνικά..Θέλεις να τις δεις? Ηλικίες η μια 35 και οι άλλες 39+ και η  μια 47.. εμφάνιση 5αρια απλα!!! ουτε καν 5,5!!!  Αρα κανω θραύση Αθήνα είμαι μουναρος!! Ελάτε ολοι Αθηνα να γαματε!! Δουλευομαστε?
Φίλε αν δεν βρίσκεις γυναίκες τουλάχιστον 6 και πάνω και ηλικία maximum 33 ( με δυσκολία) δεν τις μετράς καν. Και Αθήνα τέτοιες μονο μια έφαγα 7αρι 30 χρόνων την τελευταία διετία!!!

Απο 38+ ΠΕΝΤΑΡΙΑ χωρισμένες με παιδιά να σου δώσω όσες θες και να σου πω που τις γνωρίζω και απλα δεν ασχολούμαι μετά μαζι τους και είναι και επιμονες!! Αλλα για γκομενες της προκοπής τουλάχιστον στο 6,5 και ηλικίας 30 ξεχάσετο..Οπότε μην ακούς τι σου λένε οι άλλοι μόνο αυτά που ζεις εσύ!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
λιγο καλοκαιρινη διαθεση μιας και οι ζεστες μπηκαν για τα καλα

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26

[/quote] ενω στην κυπρο φουλ καμακι. απο το πρωι μεχρι το απογευμα που θα φυγουν απο την καφετερια παιζουν χαρτια. Αν οχι χαρτια πινουν ναργιλε και την κολοβαρανε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Έφυγε ο Κμαν και το thread έγινε 'τί τρέχει μ'αυτές τις ελλεεινίδες' νο 2

Φυσικά τα περισσότερα που γράφονται είναι σωστά.Θα σταθώ στο αν γαμιούνται τελικά η ελλεινίδες όσο νομίζουν κάποιοι.Αυτά που λέγονται για 10-15 άντρες,για το ότι γαμιούνται κρυφά κλπ τα θεωρώ υπερβολές.Εγώ από αυτά που έχω δει σ'ένα μεγάλο δείγμα γυναικών,λέω ότι όσες δεν έχουν σχέση,δεν γαμιούνται.Ή θα είναι ακόμα παρθένες ή αγάμητες χρόνια.Αν ήταν στο dna τους το one night stand και οι γνωριμίες με άγνωστους,θα συμφωνούσα.Αλλά από τη στιγμή που δεν είναι,δεν γίνεται να έχουν πάει με 15.

Το ότι βρίσκουν όσους πούτσους θέλουν είναι αυτονόητο.Δεν τους καβαλάνε όμως.Τους γεμίζουν τα κομπλιμέντα,τα likes και τα βλέμματα.Θα πηδηχτούν μόνο με έναν,τον γκόμενο τους.Ακόμα και τα πιο ξεκωλίδια,σου λένε 'έχω 5 χρόνια σχέση'.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Έφυγε ο Κμαν και το thread έγινε 'τί τρέχει μ'αυτές τις ελλεεινίδες' νο 2

Φυσικά τα περισσότερα που γράφονται είναι σωστά.Θα σταθώ στο αν γαμιούνται τελικά η ελλεινίδες όσο νομίζουν κάποιοι.Αυτά που λέγονται για 10-15 άντρες,για το ότι γαμιούνται κρυφά κλπ τα θεωρώ υπερβολές.Εγώ από αυτά που έχω δει σ'ένα μεγάλο δείγμα γυναικών,λέω ότι όσες δεν έχουν σχέση,δεν γαμιούνται.Ή θα είναι ακόμα παρθένες ή αγάμητες χρόνια.Αν ήταν στο dna τους το one night stand και οι γνωριμίες με άγνωστους,θα συμφωνούσα.Αλλά από τη στιγμή που δεν είναι,δεν γίνεται να έχουν πάει με 15.

Το ότι βρίσκουν όσους πούτσους θέλουν είναι αυτονόητο.Δεν τους καβαλάνε όμως.Τους γεμίζουν τα κομπλιμέντα,τα likes και τα βλέμματα.Θα πηδηχτούν μόνο με έναν,τον γκόμενο τους.Ακόμα και τα πιο ξεκωλίδια,σου λένε 'έχω 5 χρόνια σχέση'.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχ ευτυχως που εχουμε εσενα και γελαμε ακομα!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
παρθενες στην Ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχα
απο τα 14-15 τον εχουν φαει ολες ρε ασχετε εσυ τι περιμενες να στο ανακοινωσουν!!!!!!!!!
αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
Παιδια ο τυπος ειναι απιστευτος Ελληναρας...
Θελω να εξηγησω εδω την περιπτωση του γιατι ειναι πολλοι Ελληναραδες ετσι!!!
Πρωτον ο ανθρωπος ειναι ασχετος και δεν εχει μιλησει ποτε με γυναικες
Λοιπον εδω και καιρο μπαινει εδω και προσπαθει να κανει με καθε τροπο υποτιμηση σε οσα γραφουμε για να πεισει τον εαυτο του οτι καλα εκατσε στην Ελλαδα και δεν πηγε στην Αν Ευρωπη που πηγαμε εμεις...Ψαχνει τα πιο απιθανα αρθρα και γραφει οτι τον βολευει απο το αρθρο ..λεει πως αλλαξε το τοπικ σε τι τρεχει με τις ελλεινιδες... λεει δεν ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.
Εδω θελω να σταθω στην διαφορα γνωμης και αποψης
Η γνωμη προυποθετει γνωση και λειτουργει για το κοινο καλο....Η αποψη στην Ελλαδα των πιρφορων ειναι οτι εχω αποψη για ολα και δεν ξερω τιποτα ο κυριος αυτος λοιπον εχει αποψη ενω ειναι κατι παραπανω απο ασχετος και  αγαμητος για θεματα που δεν εχει ιδεα..Πιστευει οτι του λενε οι γκομενες οπως πιστευει και οτι του λεει το συστημα αφου δεν εχει την δυνατοτητα να ψαξει και να μαθει και ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ μας λεει την αποψη του η οποια ειναι ατεκμηριωτη χωρις καμια γνωση και αποπροσανατολιστικη..
Βρε αγορι μου ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ που σε εχουν ριξει οι ελλεινιδες..
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕς ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΕ ΕΣΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ INTERNATIONAL ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ...Αντε στα αλλα νηματα να πεις τις μαλακιες σου εδω συνεχεια θα ξεφτιλιζεσε μα δεν βαρεθηκες ακομα..
Και ξεκιναω 1-1 γιατι μεσα σε 10 γραμμες καταφερες κυριολεκτικα να γραψεις τοσες πολλες μαλακιες και μου εδωσε και εμενα την ευκαιρια να γραψω για τις ελλεινιδες..
Παμε εισαι τοσο βλακας που νομιζεις οτι αυτα ειναι off topic!!Ρε πανιβλακα αν δεν ηταν ετσι οι ελλεινιδες δεν θα υπηρχε τοπικ ουκρανια και κιεβο γιατι δεν θα χρειαζονταν..Γιατι νομιζεις υπαρχει για τα φοβερα αξιοθεατα του κιεβου η για τον καιρο του η για τις υπεροχες θαλασσες του???
Και επειδη εφυγε ο κμαν σου προτεινω Rocco Woodman και edpower στην θεση του γιατι μην μου πεις οτι σε ενδιεφεραν οι πληροφοριες που εδινε γιατι εσυ εκει δεν θα πατησεις ποτε...
Εσυ που ξερεις ρε βλακα στα κρυφα με ποσους γαμιεται η καθε γκομενα???Τι υπερβολη ρε βλακα που τα Onenight stand η οι παραλληλες σχεσεις που κανουν οι γκομενες σε νουμερο περναν καθε φαντασια...Αυτα που λες ουτε οι ιδιες οι γκομενες δεν τα λενε...Αλλα απο που να ξερεις εσυ απο την φυλακη που σε εχουν αλυσοδεμενο τι γινεται στον εξω κοσμο...Σε ενημερωνω λοιπον εγω που βγαινω σχεδον καθε βραδυ οτι το νουμερο που εχεις στο μυαλο σου ειναι περιπου 10 φορες λιγοτερο απο την πραγματικοτητα...
Οσες δεν εχουν σχεση λες οτι δεν γαμιουνται η ειναι παρθενες!!!!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
δεν μπορω να συγκρατησω τα γελια μου...
Παρθενα μετα τα 15 δεν υπαρχει(εκτος ειδικων περιπτωσεων)και φυσικα ξεσκιζονται οχι γαμιουνται απλα δεν στα λενε εσενα γιατι δεν υπαρχει λογος να σου τα που και γιατι πως θα το παιξουν μετα παρθενες σε ενα μεγαλο χορηγο και θα του πουν το παραμυθι αγαπη μου με 2 μονο εχω παω σε ολη μου την ζωη(μονο 2 εκτρωσεις εννοουν οτι εχουν κανει)...
Εγω βαζω στοιχημα οτι αυτα που αποκαλυπτω εδω δεν τα λεει κανενας στα νηματα της πιρφοριασης και αντι να ανοιξεις τα ματια αφου προκαλω και για live σεμιναριο μας λες σε 10 γραμμες τις μεγαλυτερες μαλακιες που εχω ακουσει..
Για να σου μεταφρασω αρχιβλακα οταν οι γκομενες λενε εχω παει με 3 εννοουν ειχα 3 σοβαρες σχεσεις και καμια 30αρια πηδηματα...
Οταν λενε εχω καιρο να κανω σεξ εννοουν εχω καιρο να κανω σχεση τον τρωω απο εδω και απο εκει αλλα δεν ειμαι μαλακω να σου τα πω...Ενα πολυ καλο λεξικο εχει γραψει ο Mindreader Μπορεις να το διαβασεις αν και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μαθεις τιποτα...Εγω αυτα τα γραφω για τους αλλους δεν τα γραφω για εσενα γιατι εσυ εισαι κολλημενο μυαλο...
Δεν θα πηδηχθουν λες απο κατω....Α ρε κατακαιμενη αραχωβα ποσα κερατα εχεις φαει και εσυ βλεπεις μπαλα και παιζεις το πουλι σου...Ξεσκιζονται βρε μαλακα οι γκομενες αλλα σε εσενα τον αυνανα δεν το λενε γιατι να το πουν τι εχουν να κερδισουν...Τι νομιζεις πως ειναι σαν και εσενα που αν γαμησεις την θεια μου την μαριγω θα την βγαλεις την ειδηση στο Βημα και στον Αντ1..Πηγαινε ρε βλακα σε ενα γυναικολογο να ρωτησεις ποσες εκτρωσεις κανουν και πως τα εχουν κανει τα αιδια τους απο το πολυ γαμησι...
Ποιο γκομενο βρε μαλακα που σχεδον ολες οι παντρεμενες εχουν γκομενο δεν θα εχουν οι απλες σχεσεις...(λιγο παλαιοτερα φιλη μου μου ειπε Σπυρο ολες οι φιλες μου λενε πως αγαπανε τον αντρουλη τους και ολες τον κερατωνουν πως γινεται αυτο...και μιλαμε για Nextdoor girls με εμφανιση μο5...
Τελος φτανουμε στο αμιμητο!!!!!Τα ξεκωλιδια εχουν 5 χρονια σχεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
καλα ρε αρχιπιρφορε δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι ολα αυτα που μας γραφεις σου τα λενε οι γκομενες και εσυ τα ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!!!!!
Ρε ασχετε ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
πια ξεκωλιδια ρε που αυτες λενε με 5 και εγω τις ρωταω την εβδομαδα η τον μηνα????
το μονο σωστο που ειπες ειναι οτι 'σου λενε'
ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΓΝΩΣΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!
Τα ξεκολιδια μεχρι τα 20 εχουν φαει 50 πουτσους και μετα γραφουν νουμερα που ουτε τα φανταζεσαι αρχιβλακα αρχιασχετε και κυριως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕ!!!
GO BACK TO PIRFOROUS TOPICS BECAUSE YOU DONT DESERVE TO BE HERE!!!!!
Σου συστηνω δηλαδη να πας στην πρωτη δημοτικου που ακομα πιστευουν τις γυναικες...Οταν θα φτασεις στο πανεπιστημιο να ξαναερθεις εδω...Εδω δεν ειναι για ασχετους σαν και εσενα εδω εχουν γραψει μελη ιστορια στο γυναικειο φυλο και σε αριθμο και σε ποιοτητα......
Ασε μας ησυχους και για καλο δικο μας αλλα και για καλο δικο σου...Διαβαζε και μην μιλας η αλλιως πρωτη δημοτικου ξανα..

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Και τωρα που ηρεμησα μου ηρθε μια ιδεα για τον Κμαν που ειμαι σιγουρος οτι διαβαζει...
Γιατι δεν βαζεις τις τσοντες σου με συνδρομη υπαρχουν απειροι πιρφοροι-αυνανες σαν το sadman που αυνανιζονται με τις κοπελες που παρουσιαζεις...Γιατι το κανεις τσαμπα???Βαλε συνδρομη και με τους νεους πυραυλους που θα αγορασεις θα βαζεις και καλυτερες και περισσοτερες τσοντες θα αυξηθει η πελατεια σου και παει λεγοντας..
Μιδα και ρολογα και λοιποι κμανιστες  εχετε δικιο ο κμαν προσφερει κοινωνικο εργο τσαμπα τσοντες στο λαο ...(ασε που θα τον παιζει και το συστημα γιατι την ωρα που θα παραδιδεται η μακεδονια και τα πετρελαια μας στους ξενους κατακτητες οι πιρφοροι θα βλεπουν τσοντες κμαν...)την επιδοτηση εσπα την βλεπω σιγουρη...
Και επειδη οι τυποι αυτοι ειναι της λογικης παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι και μπαλωμενο ενω εγω απαντω παπουτσι το καλυτερο και ας ειναι απο οπου να ναι...
προτιμουν κμαν απο woodman Κλπ γιατι ειναι ελληνικο προιον ενας Ελληνας Γαμαει Ουκρανακια με βαλκανικους πυραυλους...Αυτο τους φτιαχνει δεν θελουν πχ εναν Γαλλο να γαμαει Ρωσιδια θελουν Ελληνα...
Ευγε κμαν ξεκινα τις συνδρομες δωσε τσοντα στον λαο σου κανεις κοινωνικο εργο...Παει ο Σειρηνακης...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Για να μην τον προσωποποιω επιασε καποιος στο κρεβατι του την γυναικα του να πηδιεται με γκομενο και της λεει τι κανεις εδω γυναικα???Αγαπη μου δεν ειναι τιποτα μονο αναμεσα απο τα ποδια μου το εχω βαλει δεν τον εχω βαλει μεσα μου και ο πιρφορος φυσικα την πιστεψε....
Οταν ο Πιρφορος διαβαζε το κλικ και το μαξ και τα πιστευε ολα οπως και τωρα πιστεψε οτι ο αρχιτσοπανης Κωστοπουλος καταστραφηκε ενω εγω περυσι το πασχα τον ειδα στο Ναμμος με πουρο κοχιμπα χαλαρο και τρωγοντας γευμα των 200ευρω τουλαχιστον στην υγεια των πιρφορων που τον διαβαζανε..(η εταιρια του εννοουσε ενω ο ιδιος ειναι με καμια 10αρια εκ στην ακρη...)
Θα καραγουσταρα πολυ να του την ελεγα πολυ ασχημα του καταστροφεα της Ελληνικης σεξουαλικοτητας αλλα στο Ναμμος αυτα δεν γινονται...
ποτε δεν ξερεις στο μελλον που θα τον ξαναδω να του τα πω ενα χερακι...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μην πιστεύεις οτι σου λένε οι άλλοι μόνο ότι δεις και ότι φας εσύ!! Σε δουλεύουν απλα!!
Πρέπει να κατάλαβετε πως πρώτον ο κόσμος γενικά υπερβαλει και κατα δεύτερον πως τα παρουσιάζει διαφορετικα σύμφωνα με τα υποκειμενικα του άκυρα κριτήρια..
Τι σημαίνει κάνει θραύση Αθήνα?Ποια τον κυνηγάει?τι ηλικία τι εμφάνιση?Τι είναι αυτές που πηδηξε?κλπ κλπ..
Εγω λοιπόν δηλώνω Σάκης Ρουβας της Αθήνας..Αυτή την στιγμή με κυνηγάνε 8 γυναίκες!! Είναι αλήθεια δν το λεω ειρωνικά..Θέλεις να τις δεις? Ηλικίες η μια 35 και οι άλλες 39+ και η  μια 47.. εμφάνιση 5αρια απλα!!! ουτε καν 5,5!!!  Αρα κανω θραύση Αθήνα είμαι μουναρος!! Ελάτε ολοι Αθηνα να γαματε!! Δουλευομαστε?
Φίλε αν δεν βρίσκεις γυναίκες τουλάχιστον 6 και πάνω και ηλικία maximum 33 ( με δυσκολία) δεν τις μετράς καν. Και Αθήνα τέτοιες μονο μια έφαγα 7αρι 30 χρόνων την τελευταία διετία!!!

Απο 38+ ΠΕΝΤΑΡΙΑ χωρισμένες με παιδιά να σου δώσω όσες θες και να σου πω που τις γνωρίζω και απλα δεν ασχολούμαι μετά μαζι τους και είναι και επιμονες!! Αλλα για γκομενες της προκοπής τουλάχιστον στο 6,5 και ηλικίας 30 ξεχάσετο..Οπότε μην ακούς τι σου λένε οι άλλοι μόνο αυτά που ζεις εσύ!!
Love οι κορες των 38+ λογικα ειναι 18+ το εχεις ψαξει τι λενε???Ποτε δεν ξερεις...Και αν σου κατσει????

Επισκέπτης
Υπαρχουν 3 ειδων αντρες για την ελληνιδα:

Ο γαμιας
Αυτος που ονειρευεται να παντρευτει μετα 30
Αυτος με τον οποιο θα συμβιβαστει μετα τα 30

Ο γαμιας χωριζεται σε 2 υποκατηγοριες.

α) ο γαμιας απο παρεα. Αυτος ειδικευεται στις παραλληλες σχεσεις και λιγοτερο στα ονς.

β) ο γαμιας απο επαγγελμα. Επαγγελμα του μπαρμαν, γυμναστης κλπ. Αυτος ειδικευεται σε ονς.

Οι περισσοτεροι γαμιαδες ειναι απο παρεα. Χαρακτηριστικα ανηκει στο τοπ 20% εμφανισιακα και εχει τον τροπο του με το χρημα. Καμια φορα γαμιας παρεας γινεται και νορμαλ παλικαρι αλλα για λιγο και με μια γκομενσ.

Ο γαμιας απο επαγγελμα εχει παντα ισχυρη εμφανιση και ξερει να φλερταρει. Ποσοστο 5%

Σε αυτες τις κατηγοριες παιζουν και πλουσιοπαιδα παιζουν και καγκουρες αναλογα τα γουστα της γκομενας.

Ο αντρας που η γυναικα ονειρευεται να παντρευτει ειναι αυτος που εχει υψηλο κοινωνικοοικονομικο στατους κ ειναι ψηλος και λιγνος. Δεν ειναι αναγκη να ειναι και ομορφος. Ενας ψηλολιγνος ειναι εξ ορισμου εμφανισιμος. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ο γιατρος.

Αυτη η καρηγορια μπορει να εχει παιξει στο παρελθον ως γαμιας αλλα μπορει να ηταν και παρθενος.

Αυτος με τον οποιο η ελληνιδα τελικα θα συμβιβαστει ειναι ειτε γαμιας χαμηλου κοινωνικουοικονομικου στατους με τον οποιο εκανε σχεση ειτε το λεγομενο νορμαλ παιδι.

Το νορμαλ παιδι εχει μετρια εμφανιση μετρια ως χαμηλα εισοδηματα και αδιαφορο επαγγελμα. Γαμαει απο καθολου ως σπανια. Ανηκει στο 80% των ανδρων μαζι με τους κουασιμοδους.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Φίλε Drag, το χτεσινό σου ποστάρισμα ήταν καταπληκτικό !Αποσπασμα το έστειλα σε διάφορους φίλους λέγοντας πως το βρήκα σε ένα ανδρικό μπλογκ και όλοι συμφώνησαν!!!!

Κάτι απλό θέλω να μου εξηγήσεις!Γιατί επιμένεις για αυτή τη πρόσκληση για έξοδο με Ελληνίδες που θα έχεις στη παρέα;Για ποιούς απευθύνεται;Για αυτούς που πιστεύουν πως θα βρουν απο κύκλο γυναίκα ή θα γαμήσουν?
Εγώ πιστεύω πως μια τέτοια συνάντηση όσο ωραίος και καλός τύπος κι αν είσαι δεν θα έχει ουσία!Καλύτερα αν έρθω Αθήνα να πάμε στους ..."Τεκέδες" με τον Πίτσι και τα παιδιά παρά να δώσουμε 50€-150€-200€ μερίδιο 3-4-5 φορές για να ταίσουμε και να διασκεδάσουμε τις χαζομούνες!Καλά στο εξωτερικό και Κίεβο δεν το συζητάμε!Ήθελα κι εγώ πολύ να είμαι εκει....

Σκέφτομαι και να με σύστηνες σε όλη τη παρέα με τις Ελληνίδες με τα καλύτερα λόγια και να μάρκαρα στενά κάποια στο τραπέζι ...στο τέλος καληνύχτα θα πει!Την επόμενη μέρα(που στο ενδιάμεςο αν ο γαμιάς της έχει κέφια θα της έριξε τους πουτςους Της)θα ακολουθούσε ο κλασικός διάλογος --->
Τι κάνεις ;Καλά είσαι;
Καλά,εσυ;
Τι εγώ καλά είμαι.
Και μετά ο καθένας στο κινητό του ή κουβέντα με τον πιο οικείο στη παρέα!
Στη Ρόδο το χειμώνα δεν μου λείπουν οι γυναικοπαρέες!Είμαι συνεχώς ενδιάμεσά τους όσο δεν ταξιδεύω !Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο!2 άτομα στη παρέα τις σαρώνουν όλες και όσο και αυτοί οι ίδιοι προσπαθούν να με "φτιάξουν" το πράγμα ποτέ δεν προχωράει!Ακόμα και η παρτούζα την ώρα που η Ελληνίδα τον τρώει απο αυτόν που γουστάρει είναι πιο εύκολος τρόπος να την γαμήσεις απ´οτι αν είσαι ο μέσος όρος που δεν γουστάρουν(true story)!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

ενω στην κυπρο φουλ καμακι. απο το πρωι μεχρι το απογευμα που θα φυγουν απο την καφετερια παιζουν χαρτια. Αν οχι χαρτια πινουν ναργιλε και την κολοβαρανε.
ισως τα 16 χρονα ειναι οπως λες που πανε εκει στην εγκωμη σε αυτα τα μερη.
οι φοιτητες στα κολεγια και πανεπιστημια αυτοι γνωριζουν γκομενες λογο κυκλου.
επιδει εισαι κυπριος σου λεω αν περπατας λυδρας δεν θα βρεις γκομενες.
αν εχεις φιλους και φιλες εισαι φοιτητης θα γνωρισεις δεκαδες.
πηγα στον γρηγορη καφε διπλα απο το πανεπιστημιο μακεδονιτισα ηταν τινκα καλαμαρουες φοιτητριες και φοιτητες.πανε απεναντι και στο μικελ μακεδονιτισα.ολοι μερα παρεα κοριτσακια με φοιτητες.
ολοι αυτοι ειναι παρεα,εχουν κυκλο και γνωριζουν κοσμο.βεβαια απο οτι βλεπω ειναι οπως αθηνα οι κυπριοι μια παρεα οι ελλαδιτες αλλη παρεα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
244
Πόντοι
36
Φίλε Drag, το χτεσινό σου ποστάρισμα ήταν καταπληκτικό !Αποσπασμα το έστειλα σε διάφορους φίλους λέγοντας πως το βρήκα σε ένα ανδρικό μπλογκ και όλοι συμφώνησαν!!!!

Κάτι απλό θέλω να μου εξηγήσεις!Γιατί επιμένεις για αυτή τη πρόσκληση για έξοδο με Ελληνίδες που θα έχεις στη παρέα;Για ποιούς απευθύνεται;Για αυτούς που πιστεύουν πως θα βρουν απο κύκλο γυναίκα ή θα γαμήσουν?
Εγώ πιστεύω πως μια τέτοια συνάντηση όσο ωραίος και καλός τύπος κι αν είσαι δεν θα έχει ουσία!Καλύτερα αν έρθω Αθήνα να πάμε στους ..."Τεκέδες" με τον Πίτσι και τα παιδιά παρά να δώσουμε 50€-150€-200€ μερίδιο 3-4-5 φορές για να ταίσουμε και να διασκεδάσουμε τις χαζομούνες!Καλά στο εξωτερικό και Κίεβο δεν το συζητάμε!Ήθελα κι εγώ πολύ να είμαι εκει....

Σκέφτομαι και να με σύστηνες σε όλη τη παρέα με τις Ελληνίδες με τα καλύτερα λόγια και να μάρκαρα στενά κάποια στο τραπέζι ...στο τέλος καληνύχτα θα πει!Την επόμενη μέρα(που στο ενδιάμεςο αν ο γαμιάς της έχει κέφια θα της έριξε τους πουτςους Της)θα ακολουθούσε ο κλασικός διάλογος --->
Τι κάνεις ;Καλά είσαι;
Καλά,εσυ;
Τι εγώ καλά είμαι.
Και μετά ο καθένας στο κινητό του ή κουβέντα με τον πιο οικείο στη παρέα!
Στη Ρόδο το χειμώνα δεν μου λείπουν οι γυναικοπαρέες!Είμαι συνεχώς ενδιάμεσά τους όσο δεν ταξιδεύω !Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο!2 άτομα στη παρέα τις σαρώνουν όλες και όσο και αυτοί οι ίδιοι προσπαθούν να με "φτιάξουν" το πράγμα ποτέ δεν προχωράει!Ακόμα και η παρτούζα την ώρα που η Ελληνίδα τον τρώει απο αυτόν που γουστάρει είναι πιο εύκολος τρόπος να την γαμήσεις απ´οτι αν είσαι ο μέσος όρος που δεν γουστάρουν(true story)!
Τύπε σχετικά με την πρόσκληση εδώ και καιρό όλοι την ίδια απορία έχουν. Δεν πρόκειται να σου απαντήσει. Και ακόμα κι αν πας θα ξοδέψεις απλά για να κάνεις εφέ και στο τέλος θα πάρεις τον μπούλο. Αυτοί τις έχουν χαλάσει. Πάνε πετάνε λεφτά στα μπουζούκια για τις χαζογκομενες και μετά τρέχουν εξωτερικό για να πηδήξουν. Και δεν είναι και λίγοι.
Αυτοί οι 2 σε τι διαφέρουν από σένα τύπε ; Μήπως είσαι χαμηλών τόνων και διστακτικος ;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Καλοπροαίρετα το λεει ο Σπύρος και να βοηθήσει θέλει!
Απλά με εμάς τους αόρατους για τις Ελληνίδες δεν θα έχει κανένα νόημα!Και σε νησί με μόνο Ελληνίδες να βρεθούμε για 1χρόνο πάλι αγάμητοι θα μείνουμε!
Αν αντιθέτως βγουν οι δυο φίλοι μου Αθήνα με το Σπύρο..όχι μόνο θα γαμήσουν αλλά οι γκόμενες θα πληρώσουν το λογαριασμό τους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom