Έφυγε ο Κμαν και το thread έγινε 'τί τρέχει μ'αυτές τις ελλεεινίδες' νο 2
Φυσικά τα περισσότερα που γράφονται είναι σωστά.Θα σταθώ στο αν γαμιούνται τελικά η ελλεινίδες όσο νομίζουν κάποιοι.Αυτά που λέγονται για 10-15 άντρες,για το ότι γαμιούνται κρυφά κλπ τα θεωρώ υπερβολές.Εγώ από αυτά που έχω δει σ'ένα μεγάλο δείγμα γυναικών,λέω ότι όσες δεν έχουν σχέση,δεν γαμιούνται.Ή θα είναι ακόμα παρθένες ή αγάμητες χρόνια.Αν ήταν στο dna τους το one night stand και οι γνωριμίες με άγνωστους,θα συμφωνούσα.Αλλά από τη στιγμή που δεν είναι,δεν γίνεται να έχουν πάει με 15.
Το ότι βρίσκουν όσους πούτσους θέλουν είναι αυτονόητο.Δεν τους καβαλάνε όμως.Τους γεμίζουν τα κομπλιμέντα,τα likes και τα βλέμματα.Θα πηδηχτούν μόνο με έναν,τον γκόμενο τους.Ακόμα και τα πιο ξεκωλίδια,σου λένε 'έχω 5 χρόνια σχέση'.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχ ευτυχως που εχουμε εσενα και γελαμε ακομα!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
παρθενες στην Ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχα
απο τα 14-15 τον εχουν φαει ολες ρε ασχετε εσυ τι περιμενες να στο ανακοινωσουν!!!!!!!!!
αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
Παιδια ο τυπος ειναι απιστευτος Ελληναρας...
Θελω να εξηγησω εδω την περιπτωση του γιατι ειναι πολλοι Ελληναραδες ετσι!!!
Πρωτον ο ανθρωπος ειναι ασχετος και δεν εχει μιλησει ποτε με γυναικες
Λοιπον εδω και καιρο μπαινει εδω και προσπαθει να κανει με καθε τροπο υποτιμηση σε οσα γραφουμε για να πεισει τον εαυτο του οτι καλα εκατσε στην Ελλαδα και δεν πηγε στην Αν Ευρωπη που πηγαμε εμεις...Ψαχνει τα πιο απιθανα αρθρα και γραφει οτι τον βολευει απο το αρθρο ..λεει πως αλλαξε το τοπικ σε τι τρεχει με τις ελλεινιδες... λεει δεν ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.
Εδω θελω να σταθω στην διαφορα γνωμης και αποψης
Η γνωμη προυποθετει γνωση και λειτουργει για το κοινο καλο....Η αποψη στην Ελλαδα των πιρφορων ειναι οτι εχω αποψη για ολα και δεν ξερω τιποτα ο κυριος αυτος λοιπον εχει αποψη ενω ειναι κατι παραπανω απο ασχετος και αγαμητος για θεματα που δεν εχει ιδεα..Πιστευει οτι του λενε οι γκομενες οπως πιστευει και οτι του λεει το συστημα αφου δεν εχει την δυνατοτητα να ψαξει και να μαθει και ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ μας λεει την αποψη του η οποια ειναι ατεκμηριωτη χωρις καμια γνωση και αποπροσανατολιστικη..
Βρε αγορι μου ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ που σε εχουν ριξει οι ελλεινιδες..
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕς ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΕΙΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΕ ΕΣΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ INTERNATIONAL ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ...Αντε στα αλλα νηματα να πεις τις μαλακιες σου εδω συνεχεια θα ξεφτιλιζεσε μα δεν βαρεθηκες ακομα..
Και ξεκιναω 1-1 γιατι μεσα σε 10 γραμμες καταφερες κυριολεκτικα να γραψεις τοσες πολλες μαλακιες και μου εδωσε και εμενα την ευκαιρια να γραψω για τις ελλεινιδες..
Παμε εισαι τοσο βλακας που νομιζεις οτι αυτα ειναι off topic!!Ρε πανιβλακα αν δεν ηταν ετσι οι ελλεινιδες δεν θα υπηρχε τοπικ ουκρανια και κιεβο γιατι δεν θα χρειαζονταν..Γιατι νομιζεις υπαρχει για τα φοβερα αξιοθεατα του κιεβου η για τον καιρο του η για τις υπεροχες θαλασσες του???
Και επειδη εφυγε ο κμαν σου προτεινω Rocco Woodman και edpower στην θεση του γιατι μην μου πεις οτι σε ενδιεφεραν οι πληροφοριες που εδινε γιατι εσυ εκει δεν θα πατησεις ποτε...
Εσυ που ξερεις ρε βλακα στα κρυφα με ποσους γαμιεται η καθε γκομενα???Τι υπερβολη ρε βλακα που τα Onenight stand η οι παραλληλες σχεσεις που κανουν οι γκομενες σε νουμερο περναν καθε φαντασια...Αυτα που λες ουτε οι ιδιες οι γκομενες δεν τα λενε...Αλλα απο που να ξερεις εσυ απο την φυλακη που σε εχουν αλυσοδεμενο τι γινεται στον εξω κοσμο...Σε ενημερωνω λοιπον εγω που βγαινω σχεδον καθε βραδυ οτι το νουμερο που εχεις στο μυαλο σου ειναι περιπου 10 φορες λιγοτερο απο την πραγματικοτητα...
Οσες δεν εχουν σχεση λες οτι δεν γαμιουνται η ειναι παρθενες!!!!!!!ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
δεν μπορω να συγκρατησω τα γελια μου...
Παρθενα μετα τα 15 δεν υπαρχει(εκτος ειδικων περιπτωσεων)και φυσικα ξεσκιζονται οχι γαμιουνται απλα δεν στα λενε εσενα γιατι δεν υπαρχει λογος να σου τα που και γιατι πως θα το παιξουν μετα παρθενες σε ενα μεγαλο χορηγο και θα του πουν το παραμυθι αγαπη μου με 2 μονο εχω παω σε ολη μου την ζωη(μονο 2 εκτρωσεις εννοουν οτι εχουν κανει)...
Εγω βαζω στοιχημα οτι αυτα που αποκαλυπτω εδω δεν τα λεει κανενας στα νηματα της πιρφοριασης και αντι να ανοιξεις τα ματια αφου προκαλω και για live σεμιναριο μας λες σε 10 γραμμες τις μεγαλυτερες μαλακιες που εχω ακουσει..
Για να σου μεταφρασω αρχιβλακα οταν οι γκομενες λενε εχω παει με 3 εννοουν ειχα 3 σοβαρες σχεσεις και καμια 30αρια πηδηματα...
Οταν λενε εχω καιρο να κανω σεξ εννοουν εχω καιρο να κανω σχεση τον τρωω απο εδω και απο εκει αλλα δεν ειμαι μαλακω να σου τα πω...Ενα πολυ καλο λεξικο εχει γραψει ο Mindreader Μπορεις να το διαβασεις αν και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μαθεις τιποτα...Εγω αυτα τα γραφω για τους αλλους δεν τα γραφω για εσενα γιατι εσυ εισαι κολλημενο μυαλο...
Δεν θα πηδηχθουν λες απο κατω....Α ρε κατακαιμενη αραχωβα ποσα κερατα εχεις φαει και εσυ βλεπεις μπαλα και παιζεις το πουλι σου...Ξεσκιζονται βρε μαλακα οι γκομενες αλλα σε εσενα τον αυνανα δεν το λενε γιατι να το πουν τι εχουν να κερδισουν...Τι νομιζεις πως ειναι σαν και εσενα που αν γαμησεις την θεια μου την μαριγω θα την βγαλεις την ειδηση στο Βημα και στον Αντ1..Πηγαινε ρε βλακα σε ενα γυναικολογο να ρωτησεις ποσες εκτρωσεις κανουν και πως τα εχουν κανει τα αιδια τους απο το πολυ γαμησι...
Ποιο γκομενο βρε μαλακα που σχεδον ολες οι παντρεμενες εχουν γκομενο δεν θα εχουν οι απλες σχεσεις...(λιγο παλαιοτερα φιλη μου μου ειπε Σπυρο ολες οι φιλες μου λενε πως αγαπανε τον αντρουλη τους και ολες τον κερατωνουν πως γινεται αυτο...και μιλαμε για Nextdoor girls με εμφανιση μο5...
Τελος φτανουμε στο αμιμητο!!!!!Τα ξεκωλιδια εχουν 5 χρονια σχεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
καλα ρε αρχιπιρφορε δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι ολα αυτα που μας γραφεις σου τα λενε οι γκομενες και εσυ τα ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!!!!!
Ρε ασχετε ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
πια ξεκωλιδια ρε που αυτες λενε με 5 και εγω τις ρωταω την εβδομαδα η τον μηνα????
το μονο σωστο που ειπες ειναι οτι 'σου λενε'
ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΓΝΩΣΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!
Τα ξεκολιδια μεχρι τα 20 εχουν φαει 50 πουτσους και μετα γραφουν νουμερα που ουτε τα φανταζεσαι αρχιβλακα αρχιασχετε και κυριως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕ!!!
GO BACK TO PIRFOROUS TOPICS BECAUSE YOU DONT DESERVE TO BE HERE!!!!!
Σου συστηνω δηλαδη να πας στην πρωτη δημοτικου που ακομα πιστευουν τις γυναικες...Οταν θα φτασεις στο πανεπιστημιο να ξαναερθεις εδω...Εδω δεν ειναι για ασχετους σαν και εσενα εδω εχουν γραψει μελη ιστορια στο γυναικειο φυλο και σε αριθμο και σε ποιοτητα......
Ασε μας ησυχους και για καλο δικο μας αλλα και για καλο δικο σου...Διαβαζε και μην μιλας η αλλιως πρωτη δημοτικου ξανα..