Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ναι εχει αν κλισεις γρηγορα με παμε διακοπες θεσαλονικη-οδυσσο 240 παενε ελα.δεν παω με ετεριες τετειες ομως για πολλους λογους.απο οδυσσο παει η γιανεαρ μπατουμι και δεν ρισκαρω.προχτες 13 ωρες καθηστερηση χωρισ φαι και τιποτα.αν ακυρωθει η πτηση με τετειες ετεριες τραβα γυρεβε.

Αν μπλεξεις με εσωτερικα δρομολογια γαμα τα. Αλλά τα προς και απο ευρωπη τα προσεχουν
Η Ellinair ειναι αξιοπιστη και με εδρα την Θεσσαλονικη, δεν νομιζω να εχεις προβλήματα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Απο Ελλάδα πάντως για να πάει κάποιος Κίεβο και να γυρίσει το καλοκαίρι έχει περάσει τα 300 ευρώ το εισητήριο !!! Όταν πέρσι μέχρι και 15 μέρες πρίν έβρισκα με 130 ευρώ με βαλίτσα!!

Το αποτέλεσμα της γαμημενης της Βίζας που έκανε τον κόσμο να κλείσει όλα τα tickets για να πηγαίνει διακοπές στις Ευρώπες. Δυστυχώς Ουκρανία θα είναι μόνο για χειμώνα πλέον και γενικότερα low season..
οχτωβριο με aegean θα εχει καμια 200-240 αλλα χανεις μια μερα που φτανει πρωινες ωρες.
αν μπεις στο σαιτ της ουκρανιαν εχει διαφορες τιμες οπως ειναι η low price που κλινεις 8 μηνες πριν με 10 μηνες και πας με 80-100 ευρο αλλα δεν μπορεις να αλλαξεις το εισιτιριο.δεκεβριο ισως παω αθηνα και κιεβ απο κιεβ αθηνα μονη κατευθηνση 50-70 ευρο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Το πρωτο 6μισαρι που μιλησα, ψαχνει σοβαρη σχεση κ γαμο το παιξα κ εγω ετσι κ λεω ελα να δουμε αν ταιριαζουμε, πληρωνω αεροπορικο κ τα εξοδα μας εδω, λεει οχι, πρωτα κιεβο κ μετα... κ φανταστειτε πουλωντας 100% σχεση...
τ μου θυμισες τωρα με τισ σοβαρες σχεσεις χαχαχαχ.οταν μου λενε γκομενες ξεχασε την φιλη μου εχει σοβαρη σχεση με τυπο που της αγορασε αυτοκινητο η σπιτι χαχαχαχ.
εγραψα τωρα στο γκουγολ τρασλετσιον στα ελληνικα ψαχνω για σοβαρη σχεση.
εβαλα να το μεταφρασει στα ουκρανικα  και μεταφρασε αυτο$$$$$$.
ταρκετ μαλλον εχετε προβλημα συνενοησης με την ιτερνετ γκομενα για αυτο μην ενθουσιασεζε.
τα ιδια μεταφραζω 6 χρονια στον σαλονικιο και γελαμε και λεει τι πουστης εισαι αλλα ξερει του τα λεω σωστα παντα.μου στελνει ο σαλονικιος τι μου γραφει αυτη?του μεταφραζω με ακριβεια στα ουκρανικα τι ενοει η γκομενα γιατι στο γκουκολ τρασλειτ μου τα μεταφραζει λιγο διαφορετικα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
με πηρανε 3 κυπριοι γνωστοι οτι θα ειναι οδυσσο και αυτοι τωρα που θα ειμαι.γαμησε τα δεν εχω χρονο
για αυτους.αν τους δωσω σημασια δεν θα με αφησουν υσυχο και δεν θα δουλεψω καθολου.
εχω και οδυσσο κοσμο που με περιμενει μακαρι να βρω λιγο χρονο για αυτους αλλα δυσκολο.
ενοειτε αν ερθει καπειος απο τους γνωστους εδω οτι θα  κλεψω λιγο χρονο για αλλους ασχετους
και απλα γνωστους δεν ασχολουμε ουτε εχω χρονο για χασιμο.οι 2 κυπριοι ειναι μπαρπες 65 και ο
αλλος 40 αλλα προτιμω μονος να κυκλοφορω και να βολταρω εχω δικο μου προγραμα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Είναι γιατί δεν μπορείτε να κεντράρετε στο θέμα δηλαδή το Κίεβο και θέλετε άπλα.Ο Κμαν σας περιόριζε στο θέμα.Το να μπορείς να επικεντρωθείς διεξοδικά και εμμονικά σε ένα μόνο αντικείμενο απαιτεί ικανότητες ταλέντο αλλά είναι το μόνο που φέρνει αποτέλεσμα.
Τώρα βλέπετε φωτό από κίτρινες,φωτό από Μολδαβές του 2010,αναλύσεις περί Ελλεινίδων,περί Ρωσίδων,περί βουλγαρικών budget πτήσεων,δυτικών,τουριστριών,τα πάντα όλα.Ολα εκτός από φωτό του 2018 από γκόμενες Κιέβου,πληροφορίες για Κίεβο,μαγαζιά και budget αυτά ακριβώς που ανέλυε ο Κμαν.
Απλά επειδή έχετε διεστραμμένη οπτική θεωρείτε τη γενική συζήτηση φυσιολογική και λογική ενώ τη φανατικά προσηλωμένη στο στόχο συζήτηση ψυχωτική.
Δεν μας λες ποιος εισαι καλυτερα πρωτο μηνυμα μας λες ψυχωτικους...Χιλιες σελιδες δεν φτανουν και χιλιες ο Μπλασκος το θεμα εχει εξαντληθει τα εχουμε πει ολα για το κιεβο χιλιες φορες...Το μονο που εχει ενδιαφερον ειναι φρεσκες Info και πηγαδακια να μιλαμε...οποιος θελει να μαθει ας διαβασει τα παλια η αν ρωτησει καποιος θα του τα επαναλαβει
Πες μας τωρα ποιος εισαι για να ξερουμε με ποιον μιλαμε γιατι νεος δεν εισαι.... :think:

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Το πρωτο 6μισαρι που μιλησα, ψαχνει σοβαρη σχεση κ γαμο το παιξα κ εγω ετσι κ λεω ελα να δουμε αν ταιριαζουμε, πληρωνω αεροπορικο κ τα εξοδα μας εδω, λεει οχι, πρωτα κιεβο κ μετα... κ φανταστειτε πουλωντας 100% σχεση...
Αυτο ειναι deal breaker να ξερεις.
Η γκομενα δε μου φαινεται να εχει ευγενικα κινητρα, δηλαδη αν ειναι δυνατον καλοκαιρι να μην θελει να ερθει Ελλαδα, την στιγμή που τραβιουνται ατομα απο την αλλη ακρη της γης να ερθουν για να γευτουν την θαλλασινη αυρα και τον ηλιο μας.
Σε αντιπαραβολη φερνω το παραδειγμα μια πρωην ουκρανης μου, που μου είχε προτίνει η ίδια να ερθει Ελλάδα για να βρεθουμε (και γαμηθουμε) οταν υπηρχαν ακομα οι περιορισμοι της βιζας, και μαλιστα γκομενα που αγγιζε το 8αρι.Θυμαμαι ειχαμε γνωριστει αρχες Ιουνιου, και 26 Ιουνιου μου ειχε προτίνει η ίδια να ερθει (3 βδομαδες skype calls)

Ειναι υποπτη η κατάσταση. To time frame που εδωσα καλο ειναι να χρησιμοποιηθει σαν σημειο αναφορας-benchmark οταν μιλατε-γνωριζεστε μεσω νετ. Αν μετα απο maximum ενα μηνα μιλητου δεν επιδιώξει η ίδια γκομενα συναντηση, παει να πει βρομαει η δουλεια.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Δεν μας λες ποιος εισαι καλυτερα πρωτο μηνυμα μας λες ψυχωτικους...Χιλιες σελιδες δεν φτανουν και χιλιες ο Μπλασκος το θεμα εχει εξαντληθει τα εχουμε πει ολα για το κιεβο χιλιες φορες...Το μονο που εχει ενδιαφερον ειναι φρεσκες Info και πηγαδακια να μιλαμε...οποιος θελει να μαθει ας διαβασει τα παλια η αν ρωτησει καποιος θα του τα επαναλαβει
Πες μας τωρα ποιος εισαι για να ξερουμε με ποιον μιλαμε γιατι νεος δεν εισαι.... :think:

τι να σου πει?  Το καλο ειναι οτι ακομα και σε φορουμ μπορεις να δεις το γραφικο χαρακτηρα καποιου  :grin:
K%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD.jpg

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Είναι γιατί δεν μπορείτε να κεντράρετε στο θέμα δηλαδή το Κίεβο και θέλετε άπλα.Ο Κμαν σας περιόριζε στο θέμα.Το να μπορείς να επικεντρωθείς διεξοδικά και εμμονικά σε ένα μόνο αντικείμενο απαιτεί ικανότητες ταλέντο αλλά είναι το μόνο που φέρνει αποτέλεσμα.
Τώρα βλέπετε φωτό από κίτρινες,φωτό από Μολδαβές του 2010,αναλύσεις περί Ελλεινίδων,περί Ρωσίδων,περί βουλγαρικών budget πτήσεων,δυτικών,τουριστριών,τα πάντα όλα.Ολα εκτός από φωτό του 2018 από γκόμενες Κιέβου,πληροφορίες για Κίεβο,μαγαζιά και budget αυτά ακριβώς που ανέλυε ο Κμαν.
Απλά επειδή έχετε διεστραμμένη οπτική θεωρείτε τη γενική συζήτηση φυσιολογική και λογική ενώ τη φανατικά προσηλωμένη στο στόχο συζήτηση ψυχωτική.

αστους ρε φιλε στην κοσμαρα τους δεν χαμπαριαζουν τους τα εχω γραψει και γω και αρχισαν τις μλκιες οπως εχω πει εχει μαζευτει ενα παρεακι εδω 4 5 ατομα και γραφουν τα ασχετα τους και κανει λαικ ο ενας τον αλλον απο πληροφοριες για κιεβο μηδεν το εχουν γαμισει το θρεντ

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.398
Πόντοι
2.356
Σπυρο δεν τους φτανουν αυτα.
θελουν ξανα και ξανα τις τιμες απο Carribean ,το υπεροχο αυτο κλαμπ που για να γαμησεις απο εκει πρεπει πραγματι να εισαι πολυ γατα ... :grin:  :grin: :grin:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
αστους ρε φιλε στην κοσμαρα τους δεν χαμπαριαζουν τους τα εχω γραψει και γω και αρχισαν τις μλκιες οπως εχω πει εχει μαζευτει ενα παρεακι εδω 4 5 ατομα και γραφουν τα ασχετα τους και κανει λαικ ο ενας τον αλλον απο πληροφοριες για κιεβο μηδεν το εχουν γαμισει το θρεντ
τύπε έχω την εντύπωση πως είσαι απο τους τύπους που όταν πλησιάσουν ξένη  γκόμενα και σε ρωτήσουν απο που είσαι θα αρχίσεις να μειώνεις την Ελληνική καταγωγή σου και θα λες πως δεν έχεις σχέση με Ελλάδα και πως είσαι πλήρως ενταγμένος στη χώρα που βρίσκεσαι γιατί έτσι πιστεύεις πως θα γαμήσεις...Τα αποτελέσματα φαίνονται απο τη παρουσία σου στο φόρουμ!

Αν δε στο Caribbean που λέει πιο πάνω ο φίλος Τάσσος πας με το στυλάκι το απαξιωτικό προς όλα δεν θα σε φτάνουν ούτε τα λεφτά του Κμαν για ένα Σαββατοκύριακο και παίζει κι εκεί να μείνεις αγάμητος!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τύπε με τα παλιά πενηντάρικα και εικοσάρικα δεν πας πουθενά!Οι πριγκιπέςες του καρίμπιαν ξέρουν να ξεχωρίζουν το σκληρό Γερμανικό Ευρώ απο το μαλακό Μεσογειακό που βγαίνει απο τα στρώματα! :2funny: :2funny: :2funny:

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Τύπε με τα παλιά πενηντάρικα και εικοσάρικα δεν πας πουθενά!Οι πριγκιπέςες του καρίμπιαν ξέρουν να ξεχωρίζουν το σκληρό Γερμανικό Ευρώ απο το μαλακό Μεσογειακό που βγαίνει απο τα στρώματα! :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχαχα  :2funny:  Είναι βαλκανια η γατα ακομα και  τα <<cash check machines>> του Caribbean κανουν εξαιρέσεις..Balkan power λεμε

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
χαχαχαχα  :2funny:  Είναι βαλκανια η γατα ακομα και  τα <<cash check machines>> του Caribbean κανουν εξαιρέσεις..Balkan power λεμε
Φίλε έχεις δίκιο σε αυτό και μου διέφυγε!Η Βαλκάνια Γάτα έχει την απόλυτη υπεροχή και επιβάλεται στο χώρο!Όλες υποκλίνονται στην ανωτερότητα και συνθλίβει τον ανταγωνισμό κτλ κτλ ....

• Like
Αντιδράσεις: XMan19

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
τι ειναι αυτα ρε λεφτα ειναι αυτα...
Οριστε αφου θελετε kman style

This is money :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• monaco.jpg
    monaco.jpg
    68,8 KB · Εμφανίσεις: 26

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Παλι θελετε να τα ακουσετε...Για πες μας λοιπον και γινε πιο συγκεκριμενος ποιες πληροφοριες δεν εχουμε δωσει απο το κιεβο ποτε ρωτησες κατι και δεν σου ειπαμε αλλα κυριως ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΕΣΥ ΕΔΩ Η ΑΛΛΟΥ για να να δουμε εισαι χρησιμος η αλλο ενα σκουπιδι που μονο σχολιαζει και την ιδια ωρα  αυνανιζεται με τις γκομενες που ανεβαζει ο Κμαν...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Σπυρο δεν τους φτανουν αυτα.
θελουν ξανα και ξανα τις τιμες απο Carribean ,το υπεροχο αυτο κλαμπ που για να γαμησεις απο εκει πρεπει πραγματι να εισαι πολυ γατα ... :grin:  :grin: :grin:
Τασο μου ποιο Caribbean αυτοι δεν εχουν λεφτα ουτε για αεροπορικο της ryanair για σοφια με 20ευρω πηγαινε ελα θα πανε caribbean με εισοδο 12ευρω χωρις ποτο και πουτανες 100-150$...Το μεταξι με 10ευρω ειναι οτι πρεπει για αυτους..
Απλα εδω μπαινουν μπας και δουν καμια τσοντα απο τον κμαν για να αυνανιστουν τις ημερες που δεν παν μεταξι...
Εντωμεταξυ μια γρηγορη ματια που εριξα κανενας απο αυτους δεν δινει πληροφοριες πουθενα μονο εξυπναδες κλπ
Οσα δεν φτανει η αλεπου ....

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Συνημμένα

• IMG_9837.JPG
    IMG_9837.JPG