Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.265
Πόντοι
3.656
Με όσες μίλησα μου είπαν για μισθό 250-300 δολάρια. Προφανώς αυτές που ξέρουν αγγλικά δεν είναι η πλέμπα. Αλλά όταν άρχισαν να μου λένε κόστος από πράγματα καθημερινής χρήσης οι τιμές ήταν 20-30% φθηνότερες από Ελλάδα. Όχι τίποτα πολύ ελκυστικό δηλαδή. Σε ερώτηση δική μου με τη μισθό μπορείς να ζήσεις άνετα στο Μινσκ η απάντηση ήταν 1000+. Και δεν μένω Ελλάδα...
μλκες λενε
Τιποτα δεν ισχυει.. Παντα βαζουν σαλτσες αυτες να δειξουν οτι κατιντο διαφορετικο ειναι η χωρα τους
Εγω απ οσο καταλαβα τα 130ευρω κ δύσκολα τα βρισκουν
Για ξενονεννοειται οτι τα 1500ειναι μια μινιμ βαση για να δειχνεις ευκαταστατος, οποτε να εισαι κι ελκυστικός για...  :zfuck:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
To insta εχει κανει την μεγαλυτερη ζημια στις γυναικες τα τελευταια 100 χρονια ισως στο μελλον να θεωρηθει οτι απ την αρχη της ανθρωποτητας εως σημερα κανενα αλλο μεσο δεν διαλυσε τις σχεσεις και την κοινωνια οσο αυτο.
Εχω πλεον βγαινω μονο με γυναικες που δεν εχουν insta ειτε το χρησιμοποιουν για φωτο απο ταξιδια και εχουν φωτο τα μερη οχι την φατσα τους παντου.

Ταξιδευει ρε μαλακες η αλλη και σε καθε μνημειο που την βλεπω μεχρι και στο machu picchu εχει φωτο τον κωλο της με στρινγ και στην ακροπολη τα βυζια της με duckface ποζα.
Πειτε μου ειλικρινα υπαρχει ανθρωπος που θα δει σοβαρα τετοιο ζωο?Ταξιδευει σε μνημεια που αποτελουν θαυματα του κοσμου μας και νομιζει οτι ειναι πιο σημαντικη.Ταξιδευει εκει απλα γιατι ειναι της μοδας,ας ξερασω...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μιδας για ρωσια και μινσκ δεν παμε για πουτανες αλλα για να γλυτωσουμε απο αυτες!
που σκεφτωμουν μινσκ μαρτιο θα το συνδιαζα με οδυσσο 70 ευρο πας απο οδυσσο μινκ μεσο κιεβ.
απο εκει αλλα 150 ευρο παω κυπρο.τυφλιδα βλεπεις παλι συνδιασα οδυσσος-τυφλιδα.
οδυσσο για να γαμησω σιγουρα εστω και πουτανα και τυφλιδα αποκλειστικα για νορμαλ γκομενες και καμακι.
επαιξα ιτερνετ με μαμπα και μπαντου τιφλιδα και παλι δεν απαντουσε καμια,χασιμο χρονου.
λαιβ ολες με βοηθουσαν και το επαιζα τουριστας,πολυ θετικες και ευκολομιλιτες.
πηγα και με γεωργιανη για καφε,του 5 εμφανιση αλλα εδωσα μετα στην ουκρανιδα με την μανα της στο ιδιο καφε που φευγαμε με την γεωργιανη και αναγκαστηκα να την αφησω να φυγει και να κατσω με μανα και κορη.
η γεωργιανη διπλα ηταν το διαμερισμα νομιζω θα ερχωταν με λιγο σπρωξιμο.
μινσκ εχω λευκορωσους νορμαλ που με παρακαλανε ζευγαρι.ηταν με την λευκωρωσια ευροβιζιον περσι στο κιεβ και εχουν κυκλο.μου ειπανε πλεον ακριβα και καμια σχεση με πριν.κυπρο οι λευκωρωσοι που ειναι πολλοι που ερχωνται ειναι καλητερα οικονομικα απο τους ρωσους που εχουμε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ντερτυ στο μπαντου οι μονες που μου απαντανε ειναι απο λευκωρωσια.απο κυργισταν,καζακταν και ουκρανια
καμια!κυργισταν με ειδανε μερικες αλλα δεν απαντησαν γιατι φενωμε κυπρο.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
To insta εχει κανει την μεγαλυτερη ζημια στις γυναικες τα τελευταια 100 χρονια ισως στο μελλον να θεωρηθει οτι απ την αρχη της ανθρωποτητας εως σημερα κανενα αλλο μεσο δεν διαλυσε τις σχεσεις και την κοινωνια οσο αυτο.
Εχω πλεον βγαινω μονο με γυναικες που δεν εχουν insta ειτε το χρησιμοποιουν για φωτο απο ταξιδια και εχουν φωτο τα μερη οχι την φατσα τους παντου.

Ταξιδευει ρε μαλακες η αλλη και σε καθε μνημειο που την βλεπω μεχρι και στο machu picchu εχει φωτο τον κωλο της με στρινγ και στην ακροπολη τα βυζια της με duckface ποζα.
Πειτε μου ειλικρινα υπαρχει ανθρωπος που θα δει σοβαρα τετοιο ζωο?Ταξιδευει σε μνημεια που αποτελουν θαυματα του κοσμου μας και νομιζει οτι ειναι πιο σημαντικη.Ταξιδευει εκει απλα γιατι ειναι της μοδας,ας ξερασω...

Πολύ χαίρομαι που έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς ολοι οι συναγωνιστές. Παρεπιμπτόντως ο Πάνος είναι κ γαμώ τα παιδιά. Πάνω εχεις ενα εκατομμυριο δικια, το θέμα ειναι τι κάνουμε; Ασκητισμό; Ειδικά αυτό που είπες για duckface σε μνημεία είναι επαίσχυντο, αλλα οι περισσότερες είναι έτσι!!! Κ εμείς τι πρέπει να κάνουμε;.... το προβλημα το ξερουμε, τη λυση δεν ξερουμε...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Κ εμείς τι πρέπει να κάνουμε;.... το προβλημα το ξερουμε, τη λυση δεν ξερουμε...

Εγώ προσπαθώ πάντα το εξής.

Να ελαχιστοποιώ κάθε πιθανό μου μειονέκτημα σε ατομικό επίπεδο και να τηρώ όσο το δυνατό τα κοινωνικά προσχήματα,ώστε να μπορώ να συμμετέχω στο όλο νυφοπάζαρο με καλές πιθανότητες.

Καλες πιθανότητες θα πει να φέρνεις όσο το δυνατόν την κατάσταση στα μέτρα σου ώστε να μπορείς να διαλέγεις με ποια θα βγεις και από την πληθώρα των ηλιθίων γυναικών της εποχής μας,να είσαι σε θέση να κρατήσεις αυτή που αξίζει και θέλεις πραγματικά.
Μακριά από τεράστιους συμβιβασμούς που οδηγούν μαθηματικά στη δυστυχία.

Όμως όλα αυτά δεν πρέπει να γίνονται ψυχαναγκαστικά.
Πάλι θα χρησιμοποιήσω το παράδειγμα της εκγυμνασης.
Δε θα γυμναστώ για να αρέσω στην κάθε καργιόλα.
Θα γυμναστώ γιατί σέβομαι το σώμα μου,μου αρέσει να νιώθω ευεξία,κ.λ.π.

Όποιος μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα σε όλους τους υπόλοιπους τομεις της ζωής του,θεωρώ ότι παίρνει και το πάνω χέρι με τις γυναίκες.
Δηλαδή επαγγελματική ανέλιξη,καλλιέργεια του πνεύματος,κ.λ.π.

Όμως όλα αυτά πρέπει να πηγάζουν από εσωτερικά κίνητρα,όχι απλά για να αρέσουμε στους άλλους.

Πιστεύω οτι όποιος έχει τέτοια στάση ζωής,είναι ευτυχισμένος με τον εαυτό του πρωτίστως,αστράφτει αυτοπεποίθηση και μετά είναι σε θέση να διαλέξει και να ξεσκαρτάρει τη σαβούρα.

Με όσες γυναίκες από διάφορες χώρες κι αν έχω συζητήσει για το τι θεωρουν το πιο ελκυστικό πράγμα σε έναν άντρα,μου είπαν η αυτοπεποίθηση.

Όμως η αυτοπεποίθηση χτίζεται,δεν είναι έμφυτη.
Και πρέπει να χτίζεται σε στέρεες βάσεις,με αυστηρή αυτοκριτική.
Αλλιώς είμαστε κλόουν,με κίνδυνο να μας γλεντήσει το κάθε γύναιο.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
μεχρι το 2010 ηταν μακραν καλυτερο απο οτιδηποτε αλλο οσοι δεν πηγατε χασατε.....Καθαρα οικονομοτεχνικα το κιεβο και  η ουκρανια ειναι καλυτερη... αρα ξεχαστε τις οι φτωχες και ασχετες με την πραγματικοτητα Λευκορωσιδες που δεν ηξεραν τι γινονταν στον υπολοιπο κοσμο και γαμαγες 10αρι τσαμπα με σχεση ΤΕΛΟΣ!!!... Γιαυτο BELARUS TELOS!!!!
Μυστη σκληρα πορισματα! Τις αλλες μερες βαλατε Χ στην ουκρανια! Πλεον  γινεται επαναπροσδιορισμος του τουριστικου χαρτη! Αλιμονο σε εμας τους νεους που δεν πηγαμε!
Θα εδινα συμβουλη σε καινουργιους Ρωσια Λευκορωσια και Ουκρανια τηρουμενων των αναλογιων ειναι καλα...ΒΕλτιωστε τον εαυτο σας σε ολα τα επιπεδα και αρχιστε τα ταξιδια σε ολες αυτες...Χωρις αυτοβελτιωση οπου και να πας θα αποτυχεις αλλα με δυνατα χαρτια στα χερια σου και στις 3 θα γραψεις αποτελεσματα...
Σαν τον Κμαν που λεει ανεβειτε οικονομικα, βελτιωστε στατους, παρτε θεσεις μαχης με αντι-αεροπορικα πυρα...
φιλε σπυρο την ουκρανια σαν χωρα δεν την αλαζω.το παραπονο μου ειναι και αυτο που δεν μου αρεσει ειναι το οτι δεν ειναι διαθεσιμες οι γκομενες που θα ηθελα να παιζω.της παντρευονται η τακτοπειουν πολυ γρηγορα της ποιοτικες και εμφανισημες.δεν καταδεχωμε να εχουν αφραγοι ουκρανοι που βλεπω διακοπες κυπρο που ηρθανε με γουιζ και χωρις βαλιτσα να εχουν καλυτερες γκομενες ποιοτικα απο αυτες που γνωριζω....ολοι ειχαν το ιδιο μυαλο που εχουν ολοι οι ασχετοι...παω σε μια φτωχη χωρα ειμαι εμφανισημος και θα γαμησω ευκολα.
Τα χασαμε τα κορμια, παμε για αλλες πολιτειες!
Φίλε Σπύρο μεταξί σοβαρού και αστείου θα ήθελα να σε ρωτήσω αν το παρακάτω βίντεο εμπεριέχει προϊόντα προσωπικής αυτοβελτίωσης και πόσο δυνατό χαρτί μπορεί να είναι στο κυνήγι γυναικών --->
Μυστη αυτο το υπουλο ποστ αγγιζει τα ορια του Κμανικου Καφρισμου! (Κ.Κ.), ελεγα οτι ηταν για κοσμετικη! Οχι αλλον πυραυλο! Εαν πλεον θελουν και οι Ροδιτες σεξουαλικα βοηθηματα, S-200/300/400 μιλαμε για ολικη καταστροφη!
Φιλε ΧΑρη θα το ξαναγραψω για μια ακομα φορα ...ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΠΗΔΑΓΕ SUPER MODELΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
Μυστες βελτιωστε στατους και παρτε θεσεις! Ερχεται Αρμαγεδωνας!

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1

Να ελαχιστοποιώ κάθε πιθανό μου μειονέκτημα σε ατομικό επίπεδο και να τηρώ όσο το δυνατό τα κοινωνικά προσχήματα,ώστε να μπορώ να συμμετέχω στο όλο νυφοπάζαρο με καλές πιθανότητες.

Καλες πιθανότητες θα πει να φέρνεις όσο το δυνατόν την κατάσταση στα μέτρα σου ώστε να μπορείς να διαλέγεις με ποια θα βγεις και από την πληθώρα των ηλιθίων γυναικών της εποχής μας,να είσαι σε θέση να κρατήσεις αυτή που αξίζει και θέλεις πραγματικά.

Όποιος μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα σε όλους τους υπόλοιπους τομεις της ζωής του,θεωρώ ότι παίρνει και το πάνω χέρι με τις γυναίκες.

Όμως όλα αυτά πρέπει να πηγάζουν από εσωτερικά κίνητρα,όχι απλά για να αρέσουμε στους άλλους.

Πιστεύω οτι όποιος έχει τέτοια στάση ζωής,είναι ευτυχισμένος με τον εαυτό του πρωτίστως,αστράφτει αυτοπεποίθηση και μετά είναι σε θέση να διαλέξει και να ξεσκαρτάρει τη σαβούρα.

Με όσες γυναίκες από διάφορες χώρες κι αν έχω συζητήσει για το τι θεωρουν το πιο ελκυστικό πράγμα σε έναν άντρα,μου είπαν η αυτοπεποίθηση.

Απόλυτα σωστό.
Η αυτό εξέλιξη πρεπει να γίνεται για τον εαυτό μας, αν το κάνουμε απλά και μόνο για τις γκόμενες και αξία τους δίνουμε και χάνουμε υλικά μέσα και πολύτιμο χρόνο , ενώ υπάρχει ευκολότερος τρόπος αν το θέμα είναι μόνο η ευκολία προσέγγισης των γυναικών

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Αδερφε μου βάζε και μια συνδρομή για αυτές τις οδηγίες που δίνεις!
Έτσι ελεύθερα μόνο κοινωνική προσφορά και πραγματική αλληλεγγύη στο φόρουμ είναι!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Αδερφε μου βάζε και μια συνδρομή για αυτές τις οδηγίες που δίνεις!
Έτσι ελεύθερα μόνο κοινωνική προσφορά και πραγματική αλληλεγγύη στο φόρουμ είναι!
Power to the people! Καλα δεν ανακαλυπτουμε την αμερικη ομως! Δινει δυνατη γευση!
χτες γνωρισα ελληνια 20 ετων απο ζακυνθο!λεπτουλα καβλιτσα με 2 φιλες κυπριες. της την επεσα επιδει ειδα τραβουσε και καταλαβα για καμια γνωριμια ηρθε. δεν ειπα την ηλικια μου αλλα ειπα μενω καποτε κυπρο η καποτε ουκρανια λογο δουλειας.δεν ξεκολουσε, πολυ ευκολοσχετιστη και πολυ ομιλιτικη, ψαχνωταν αλλα σκεφτηκα 18 χρονια διαφορα ισως ειναι προβλημα αλλα δεν φενωταν γκομενα που κολουσε, ψαχνωταν για καπειον να τα χωνει και να περνα καλα...για γνωριμια ουκρανια το ιδιο παιζει ρολο που και απο πιον γνωριζεις μια γκομενα... ετσι γνωριζεις νορμαλ γκομενες ουκρανια!απο συνεργατες, συγγενεις, φιλους κοινους οχι απο ιτερνετ και καμακια. ολες οι νορμαλ εχουν κυκλο παντου σε ολες τις χωρες.... σας τα γραφω γιατι καπιοι σαν ο paris νομιζουν ειμαι μονο πουτανιερο γιατι υποστιριζω κμαν. ασχολουμε σε ολα σπονσορινκ,ερωτοτουρισμο,μινι σχεση,ναιτ σταν,πουτανες ολα τα εχω στο μενου. δεν της βλεπω ολες πουτανες,κοβω αμεσως την αλλη τη ψαχνει και αναλογα μεταμορφωνομε σαν χαμολιος χαχαχαχ
ο χαμολιος ειναι ο κυπριακος χαμαιλεωντας?
Χαρρι για να κανω και λιγο πλακα, αυτα που λες οτι ασχολεισαι ειναι σχεδον ολα με πουτανες! Μινι σχεση το καταλαβαινω ας πουμε, αλλα ναιτ σταν, για μια φορα, οι ελλαδιτες την λενε πουτανα, εκτος και ειναι αγγλιδα και την λενε ξεξωλιαρα! (σπονσορινκ=ερωτοτουρισμος=πουτανες)
Οπως ξερεις οτι ειναι στην ουκρανια ειναι και στην ελλαδα, κατα δασκαλο, στα πολιτικα και οχι μονο. Σου θυμιζω τα λογια του μεταναστη...οι ουκρανες ειναι πιο πουλημενες! Και το βιντεο με τιτλο Ψυχανωμαλες γκομενες, για τις ελλεηνιδες. Εχεις χασει επισοδεια! Ειμαστε στην χωρα των ακρων, μια 25αρα μπορει να τα εχει με εναν 50αρη, η μια 20αρα με ενα 40αρη, παρολη την αναγκη για πορνομεταναστευση, εδω γινονται τα οργια απο πισω!
ΑΡΑ μην κανεις το ιδιο λαθος με την Ουκρανια, παλια και τωρα μετανιωσες. ΝΑ αφησεις την ηλικια, που δεν ειναι σοβαρο προβλημα και κοιτα να περασεις καλα αφου αυτο θελει! Σκεψου πχ 60ρηδες με 35αρες! Ειμαι σιγουρος πιο ευκολα θα μπορει να σταθει απο σλαβες!
Χαρρι ασε και λιγο χωρο ομως στο καμακι για τις νορμαλ γιατι και αυτες καμια φορα μπορει να δαγκωσουν την λαμαρινα.

μιδας για ρωσια και μινσκ δεν παμε για πουτανες αλλα για να γλυτωσουμε απο αυτες!
...επαιξα ιτερνετ με μαμπα και μπαντου τιφλιδα και παλι δεν απαντουσε καμια,χασιμο χρονου. λαιβ ολες με βοηθουσαν και το επαιζα τουριστας,πολυ θετικες και ευκολομιλιτες.
Για το πρωτο εγραψες! Για το αλλο δεν σχολιαζω Χαρρι, παρα... Διαλεξε, η τουριστας με ουκρανες στο εξωτερικο η με τουριστριες στην ουκρανια!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τώρα γύρισα πίσω απο Φαλιράκι ...Δυο γερά πεσίματα σε Γερμανίδα και Αγγλίδα !Η Γερμανίδα καμένη ...Η Αγγλίδα πρέπει να είχε πέσει μικρή  στο ζωμό της καύλας ...έσταζε όταν την χώνεψα και σχεδόν φασωθήκαμε!Όταν της πρότεινα να πάμε στο ζακούζι εγώ αυτή η φίλη της και ένας φίλος μου, είπε πως είναι σε Bachelor party πριν το γάμο της ..:
Δεν ξέρω ποιοι τις Παντρεύονται και κατα πόσο είναι ευτυχισμένοι ...
Ίσως κυνηγώντας Ανατολικιές χάνω άλλα..
Το σίγουρο είναι πως υπό νορμαλ συνθήκες τώρα έπρεπε να πήδαγα και όχι να έγραφα εδω...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
ρε σπθρ 100€ειναι αυτα
Τα 3000χριβνα που λεει αβερειτζ
Φιλε Midas βαλε μπαρες και θα καταλαβεις οτι το μινιμου ηταν το 2016 ηταν 1300γριβνα(42ευρω)και σημερα ειναι 3700(119ευρω) δηλαδη χ3!!!δεν εχει σημασια οτι ειναι 100ευρω εχει σημασια  η μεταβολη και στην ελλαδα με 600ευρω βγαζουν το μηνα αλλα οταν παιρναν 1500 ηταν καλυτερα...Οταν η αλλη τριπλασιαζεται ο μισθος της 3πλασιαζονται και οι απαιτησεις τις...Μην βλεπεις το 100 ευρω δες οτι στην ελλαδα αν η κομμωτρια απο 600 ευρω παει στα 1800 τι μουρη θα το παιζει...Τι σημασια εχει οτι για εναν πλουσιο 1800 ευρω ειναι αστεια σημασια εχει οτι η κομμωτρια θα νιωθει θεα!!
Ετσι και η ουκρανεζα οταν ο μισθος της ειναι χ3 σε βλεπει αλλιως με αλλη ψυχολογια....

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Φίλε,στην Πράγα γνωστος μου οργανώνει Tour, που περιλαμβάνει περιήγηση στα καλύτερα μέρη για selfies
Αυτό υπόσχεται το tour :S

Παίρνει 28 ευρώ το κεφάλι,το tour κρατάει 1,5-2 ώρες,έχει μέγιστο συμμετοχών 12 θέσεις και από τον Μάρτη που ξεκίνησε είναι πάντα full.
Το 90% γκόμενες..

Θα σου πω με δυτικες,π.χ.Γερμανίδες που κατεβαίνουν Πράγα,κάνω πολλά matches.
Όμως αυτές είναι σε mood διακοπών.
Οι ίδιες Γερμανίδες δεν ξέρω αν θα με έκαναν στην πόλη τους.

Όπως έχει πει σωστά και ο kman,τα τελευταία χρόνια τα δυνατά χαρτιά Γερμανίδες,τραβιούνται με αντίστοιχους Γερμανούς.Υπάρχει δηλαδή μια εσωστρεφεια.
Και μιας και στο Tinder το 90% ψάχνει για σχέση,είναι υψηλος ο ανταγωνισμους με κύριους ανταγωνιστές μας τους Γερμανους.
Και στην Πράγα,οι Γερμανοί είναι οι ανταγωνιστές μας.
Κίεβο δεν είδα τέτοιο επίπεδο καμακιων,ούτε καν νέα άτομα από τέτοιες χώρες.

Από ξένους άντρες που ζουν Γερμανία-Αυστρία,κατά μέσο όρο μας ρίχνουν στο κεφάλι Σκανδιναβοί,οι Ισπανοί και κάποιοι Λατίνοι χωρίς όμως το παλιό σουξέ τους,οι Γάλλοι(λευκοί).
Εμείς είμαστε μαζί με Ιταλους(Σικελους),αλλά μας ρίχνουν στο κεφάλι οι βορειοΙταλοι.
Φυσικά ειμαστε πάνω από καθε μουσουλμάνο,αφρικανο.
Πάντα κατά μέσο όρο.

Κάθε πόλη φυσικα διαφέρει.
Στο Βερολινο που πλεον είναι international multiculti η φάση,ανάμεσα σε τόσες χιλιάδες γυναικαία προφίλ υπάρχουν και δυτικες που γουστάρουν όποιον να'ναι.
Όμως π.χ.Μόναχο είναι πιο δύσκολο για έναν ξένο.
καλη ιδεα για ελλαδα θα το κανω και εγω θα προσφερω τουρ για selfies!!!

Στα υπολοιπα μου επιβεβαιωσες την εικονα που περιπου ειχα
προχωραμε δυνατα στα big 4 και γινομαστε ολο και καλυτεροι σε ολους τους τομεις...Αυτη ειναι η μονη λυση για να διαλυσουμε τον ανταγωνισμο.
Φιλια

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
ρε σπυρ σορρυ αλλα εγω σρο μαμπα που μιλαω με πολλες μικρες κ μεχρι 30αρες,ολες μεχρι 400-500ρουβλια παιρνουν δηλ 200 ευρώ
Κ δεν υπαρχουν πολλοι οπως στην Ουκρανία με τζιπαρες χρημα μαυρο κλπ οπως ακομα και στις μικροτερες πολεις ουκρανια
Επιπλεον ξερω οτι πινουν σαν φίδια πραγμα πολυ ποζιτιβ το βραδυ
Τι να πω
Φετος δεν υπαρχει χρονος να παω απο του χρονου θα εχω ιδιοις ομασι συμπερασμα
Παντως ουκρανια οσες λιγες γνωρισα στο λβοβ βασικα δεν μου έδιναν εντυπωση οτι εχουν τετοια λεφτά...
Αυτα πιστευω ισχυουν γιανκαποιες λιγες βολεμενες
Οι πιο πολλες στο 100αρι αντε 200αρι ευρω καιναν θα ειναι
Πολλες πανε κ για δουλεια λατβια λιθουανια οπου οι μισθοι ειναι εως 250€
Εαν περναν 500 στο Μπελαρους τοσο ευκολα γιατι πανε εκει γιαβτα μισα μειον κ εξοδα σπιτιου
Εδω βλςπω οτι το ελαχιστο μεροκαματο ειναι οθτε 150ρο μηνα...
Belarus Minimum Wages
Minimum Wages in Belarus increased to 305 BYN/Month in 2018 from 265 BYN/Month in 2017. Minimum Wages in Belarus averaged 65.92 BYN/Month from 2000 until 2018, reaching an all time high of 305 BYN/Month in 2018
Σε ολες ρις χωρες αυτες το 90% παιρνει το μινιμ μισθο Αν βρει δουλεια...
το οτι υπαρχουν μεγαλες διαφορες και δεν υπαρχει μεσαια ταξη αυτο ειναι σιγουρο οποτε οι δεικτες δεν μπορουν να ειναι ακριβεις..Σωστο και οτι οι πιο πολλες παιρνουν το μινιμου που ειναι 150 ευρω περυσι παντος πρωτοχρονια που εμεινε συνεχομενα 15 μερες κιεβο και 7 μινσκ ειδα οτι στο μινσκ ζουν καλυτερα οι γυναικες οι αντρες στο κιεβο εχει και αμαξαρες κλπ αλλα εχουν και αλλο πληθυσμο και ειναι πιο επιδειξιες...Σε καθε περιπτωση η ουσια ειναι οτι μην περιμενει κανεις παραδεισο ουτε στο ενα ουτε στο αλλο αυτο τελειωσαν το 2010...Τωρα ο σωζον εαυτον σωθητω...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

Συγχαρητηρια!

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Τώρα γύρισα πίσω απο Φαλιράκι ...Δυο γερά πεσίματα σε Γερμανίδα και Αγγλίδα !Η Γερμανίδα καμένη ...Η Αγγλίδα πρέπει να είχε πέσει μικρή  στο ζωμό της καύλας ...έσταζε όταν την χώνεψα και σχεδόν φασωθήκαμε!Όταν της πρότεινα να πάμε στο ζακούζι εγώ αυτή η φίλη της και ένας φίλος μου, είπε πως είναι σε Bachelor party πριν το γάμο της ..:
Δεν ξέρω ποιοι τις Παντρεύονται και κατα πόσο είναι ευτυχισμένοι ...
Ίσως κυνηγώντας Ανατολικιές χάνω άλλα..
Το σίγουρο είναι πως υπό νορμαλ συνθήκες τώρα έπρεπε να πήδαγα και όχι να έγραφα εδω...

Αδερφέ αυτό έγραψα πριν 2 μέρες δεν πιστεύω να είναι τόσο εύκολη η πρόσβαση σε ενχωριες γκόμενες όπως στους Άγγλους. Αν είσαι Άγγλος μέσα στη χώρα έχεις από ανατολικές,ασιατικές,Βρετανίδες άλλες ευρωπαιες και ότι άλλο γουστάρεις! Προσοχή μόνο αν είσαι Βρετανός! Όχι απλα να μένεις εκεί!  Το ποιος τις παντρεύεται είναι άλλο θέμα, πάντα υπάρχουν τύποι για αυτές για αυτό και τα  διαζύγια πάνε και έχοντες και οι 16αρες μάνες είναι παντού.. Όταν λέει η Αγγλία Bachelor που εδώ το λένε hen party εννοεί, ας ξεσαλωσουμε πριν παντρευτούμε. Οι περισσότερες μαζεύουν όλο το σόι και τις φίλες και νοίκι;ζουν μια λιμουζίνα τεράστια..Έχουν χορευτές και γυρνάνε παντού με πλαστικές π@@@@@ στα χερια

IMG_1033_thumb1.jpg

Όλα αυτά ισχύουν για τη bass class

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356

Ετσι ακριβως ,το ειχαμε επισημανει και με τον φιλο mind πριν ενα μηνα

Γυμναζομαστε,ντυνομαστε καλα,πηγαινουμε σε καλα μαγαζια κτλ μονο για εμας και γιατι ετσι πραγματικα γουσταρουμε.
μουνακηδες ειμαστε ,μουνοδουλοι οχι ...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για τον φίλο που είπε παραπάνω πως Ουκρανές πίνουν πιστεύω ειναι ένας αστικός μύθος που έχει παραμείνει απο την εποχή της Σοβιετικής ένωσης..Η δικιά μου εμπειρία τουλάχιστον στο Κίεβο ειναι πως οι γκόμενες ΠΑΠΑΡΙΑ πινούν..Κάτι χαζο-κοκτέηλ με χρώματα και πάντα σε βαθμό να μην μεθύσουν..Δεν μπορώ να θυμηθώ νύχτα Κίεβο με μεθυσμένη Ουκρανέζα...

Αντίθετα Πολωνία έχω πετύχει άγριες καταστάσεις με ποτά..Να μου βάζουν κάτω 2 γκόμενες 40 σφηνάκια με βότκα να πίνω εγω τα 5 και αυτές αυτες τα αλλα 35..να μυρίζει η άχνα τους αλκοολ, να ξερνάνε, να παραπατάνε κλπ..Για ποτά και μεθύσια δεν είναι Ουκρανία απλά μύθος. Πολωνία σε low quality μαγαζια έπεζε πολύ ποτο απο γκόμενες.

• Like
Αντιδράσεις: koble

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
^ Love , για τις Λευκορωσιδες εννοει οτι πινουν πολυ ο μιδας  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom