Φιλε ΧΑρη θα το ξαναγραψω για μια ακομα φοραφιλε σπυρο την ουκρανια σαν χωρα δεν την αλαζω.το παραπονο μου ειναι και αυτο που δεν μου αρεσει
ειναι το οτι δεν ειναι διαθεσιμες οι γκομενες που θα ηθελα να παιζω.της παντρευονται η τακτοπειουν πολυ γρηγορα της ποιοτικες και εμφανισημες.δεν καταδεχωμε να εχουν αφραγοι ουκρανοι που βλεπω διακοπες κυπρο που ηρθανε με γουιζ και χωρις βαλιτσα να εχουν καλυτερες γκομενες ποιοτικα απο αυτες που γνωριζω.για τον βαλκανιο που λεει δεν ειναι ο κμαν και πηγε μια φορα κιεβ η τον παρις που δεν νομιζω να εχει σχεση με την χωρα η το θεμα δεν αξιζει να ασχοληθω μαζι τους για θεμα που κατεχω και χωρα που παω απο το 1990.τους συμπαθω και τους δυο αλλα δεν μπρω να ερχωμε αντιπαραθεση μαζι τους γιατι ειναι κολημενοι και δεν θελω να απαντω συνεχεια και να διαβαζουν ασχετα θεματα οσοι ψαχνουν μονο πλιροφοριες.εχω φιλους γυμνασμενους,νεαρους και ομορφοπαιδα που δεν θελουν να ακουσουν για ουκρανια,μολδαβια και μινσκ.εγραψα για τον εμφανισημο φιλο μου πριν 2-3 χρονια γυμνασμενος και με προφιλ φωτο ολο ποζες και φιγουρα το κορμι του χαχαχαχ.10 μερες μινσκ και 2 εβδομαδες κισινιοβ δεν εκανε τιποτα και μινσκ μονο κερασματα στιν γκομενα που θα τον φιλοξενουσε και την παρεα της.
εγραψα και για τον γυμναστη σαν godcharry που ηρθε οδυσσο και αλλους νεαρους κυπριους και τις περειπετειες τους.ολοι εμειναν αγαμητοι εκτος ενας που πηρε βιζιτα!ολοι ειχαν το ιδιο μυαλο που εχουν ολοι οι ασχετοι.παω σε μια φτωχη χωρα ειμαι εμφανισημος και θα γαμησω ευκολα.
αν σας δειξω τα πμ που μου γραφουν παιδεια που δεν ηαναπηγαν θα γελατε.ολοι ειναι 35-40 εμφανισημοι και φενωνται πιο μικροι,ολοι με ρωτανε για καμακια και τζαμπα και ολοι μιλουν εναντιων του κμαν και εγω τον υποστηριζω!
Οποιος νομιζει οτι θα παει πανω(στα big 4 οπως τα λεω Μπελα Ρουσια Ουκρανα και Μολδοβα)και θα γαμισει με σημαια της ελλαδος και ελα στην μυκονο και ειμαι greek kamaki θα παρει τα τετοια μου και δεν θα ξαναπαει ποτε ξερω πολλους τετοιους...Αν δεν πας με καποιον που ξερει αν δεν πας τουλαχιστον 10 φορες για να μπεις στο Σοβιετικο sofware και αν δεν βελτιωνεσαι καθε μερα σε ολα στο καμακι στο σωμα στο μυαλο στο ποκερ δεν θα κανεις τιποτα και εκει...
ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΠΗΔΑΓΕ SUPER MODELΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!!!