Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
φιλε σπυρο την ουκρανια σαν χωρα δεν την αλαζω.το παραπονο μου ειναι και αυτο που δεν μου αρεσει
ειναι το οτι δεν ειναι διαθεσιμες οι γκομενες που θα ηθελα να παιζω.της παντρευονται η τακτοπειουν πολυ γρηγορα της ποιοτικες και εμφανισημες.δεν καταδεχωμε να εχουν αφραγοι ουκρανοι που βλεπω διακοπες κυπρο που ηρθανε με γουιζ και χωρις βαλιτσα να εχουν καλυτερες γκομενες ποιοτικα απο αυτες που γνωριζω.για τον βαλκανιο που λεει δεν ειναι ο κμαν και πηγε μια φορα κιεβ η τον παρις που δεν νομιζω να εχει σχεση με την χωρα η το θεμα δεν αξιζει να ασχοληθω μαζι τους για θεμα που κατεχω και χωρα που παω απο το 1990.τους συμπαθω και τους δυο αλλα δεν μπρω να ερχωμε αντιπαραθεση μαζι τους γιατι ειναι κολημενοι και δεν θελω να απαντω συνεχεια και να διαβαζουν ασχετα θεματα οσοι ψαχνουν μονο πλιροφοριες.εχω φιλους γυμνασμενους,νεαρους και ομορφοπαιδα που δεν θελουν να ακουσουν για ουκρανια,μολδαβια και μινσκ.εγραψα για τον εμφανισημο φιλο μου πριν 2-3 χρονια γυμνασμενος και με προφιλ φωτο ολο ποζες και φιγουρα το κορμι του χαχαχαχ.10 μερες μινσκ και 2 εβδομαδες κισινιοβ δεν εκανε τιποτα και μινσκ μονο κερασματα στιν γκομενα που θα τον φιλοξενουσε και την παρεα της.

εγραψα και για τον γυμναστη σαν godcharry που ηρθε οδυσσο και αλλους νεαρους κυπριους και τις περειπετειες τους.ολοι εμειναν αγαμητοι εκτος ενας που πηρε βιζιτα!ολοι ειχαν το ιδιο μυαλο που εχουν ολοι οι ασχετοι.παω σε μια φτωχη χωρα ειμαι εμφανισημος και θα γαμησω ευκολα.
αν σας δειξω τα πμ που μου γραφουν παιδεια που δεν ηαναπηγαν θα γελατε.ολοι ειναι 35-40 εμφανισημοι και φενωνται πιο μικροι,ολοι με ρωτανε για καμακια και τζαμπα και ολοι μιλουν εναντιων του κμαν και εγω τον υποστηριζω!
Φιλε ΧΑρη θα το ξαναγραψω για μια ακομα φορα

Οποιος νομιζει οτι θα παει πανω(στα big 4 οπως τα λεω Μπελα Ρουσια Ουκρανα και Μολδοβα)και θα γαμισει με σημαια της ελλαδος και ελα στην μυκονο και ειμαι greek kamaki θα παρει τα τετοια μου και δεν θα ξαναπαει ποτε ξερω πολλους τετοιους...Αν δεν πας με καποιον που ξερει αν δεν πας τουλαχιστον 10 φορες για να μπεις στο Σοβιετικο sofware και αν δεν βελτιωνεσαι καθε μερα σε ολα στο καμακι στο σωμα στο μυαλο στο ποκερ δεν θα κανεις τιποτα και εκει...
ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΠΗΔΑΓΕ SUPER MODELΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!!!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ειναι διαφορετικο να την πεσεις σε νορμαλ γκομενα στο κιεβο και διαφορετικα σε μια αλλη χωρα.
αποδειξη οτι η μουναρα απο κιεβ που ητανε στο αεροπλανο μαζι μου για τυφλιδα και βρεθεικαμε αλλες 3 φορες τυχαια σε καφε και γνωριστηκαμε η ιδια η μανα της προτεινε να συναντηθουμε στο κιεβ!
ντραπηκα και δεν την πηρα ποτε τηλεφωνο,αν και ελεγε καλοκαιρι θα ερθει οδυσσο.ισως την παρω σε 2 εβδομαδες να την ρωτησω αν ειναι οδυσσο.κιεβ δεν θα την γνωιριζα στο χρισατικ τετειο επιπεδο ουτε στα καφε θα μου μιλουσε ουτε στο ιτερνετ ειναι τετειο επιπεδο να ψαχνωντε.η γκομενα ουτε βαιπερ δεν εχει.

• Like
Αντιδράσεις: koble

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

Οποιος νομιζει οτι θα παει πανω(στα big 4 οπως τα λεω Μπελα Ρουσια Ουκρανα και Μολδοβα)και θα γαμισει με σημαια της ελλαδος και ελα στην μυκονο και ειμαι greek kamaki θα παρει τα τετοια μου και δεν θα ξαναπαει ποτε ξερω πολλους τετοιους...Αν δεν πας με καποιον που ξερει αν δεν πας τουλαχιστον 10 φορες για να μπεις στο Σοβιετικο sofware και αν δεν βελτιωνεσαι καθε μερα σε ολα στο καμακι στο σωμα στο μυαλο στο ποκερ δεν θα κανεις τιποτα και εκει...
ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΠΗΔΑΓΕ SUPER MODELΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!!!
αυτοι ετσι πηγαν χαχαχα σαν beach boys καμακια της παραλιας!τον γυμναστη τον γνωρισα εκει.
επαιζε ρακετες με φιλο μου και μου λεει γνωρισα ενα κυπριο.οταν τον συναντησα μετα που ακουσα το μοιαζω μικροτερος και ειμαι γυμνασμενος και εμφανισημος καταλαβα προβληματικος ειναι χαχαχαχ.
τελικα γαμησε μια γκομενα που του πασαρε ενας φιλος μου μια χωρισμενη με παιδι και του καθησε με κερασματα.οταν του ζητησε πριν φυγει βοηθεια αυτος στραβωσε και μετα δεν ξαναηρθε

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Προσωπικα εξακολουθω να πιστευω οτι αυτα που τραβαμε εμεις προσωπικα οι Ελληνες οσον αφορα τις γυναικες, εχει ριζες στον διεθνές διασυρμο που εχει υποστεί η χώρα μας.

Αυτο εχει ψυχολογικη επιδραση στην γκομενα στο βαθμο που δε θελει να μπει στον κοπο να ψαξει αν ο χψ ελληνας που την φλερταει αξιζει τον κοπο, ασχέτως αν ειναι κατα πολυ ανώτερος ως αντρας απο τον μέσο αμορφωτο καφρο της δικής της χώρας.

Τωρα βεβαια το κακο εχει γινει οποτε πρεπει να adapt or die.
H μονη τεχνικη που εχω ανακαλυψει (κατα λαθος βεβαια, αλλα δουλεψε) ειναι να υποβαβασεις την διαδικτιακη προσοχη που δεχεται η γκομενα, αλλα με μαεστρια και χιουμορ ετσι ωστε να μην φανει ως κατα μετωπο επιθεση.

Οι γυναικες σηκώσαν μυτη λογω likes ειτε στο fb, ειτε στο instagram. Για πατε και κοιτάξε ποιοι κανουν like, και τι βγαζουν προς τα έξω. Ανω του 80% ειναι ειτε αραβες μουσουλμάνοι, ινδοι, τουρκοι κτλ, ειτε τελιωμενοι ασχημοι σλαβοι.
Αναλογως βεβαια πρεπει να προσαρμοζουμε αυτο που λεμε, αφου εχουμε αναλυσει το γκρουπ αντρων που την περιτριγυρίζει.
Αυτο ειναι το σημειο οπου πρεχει να χτυπαμε κατω απο τη ζώνη και να λεμε στην γκομενα εμεσως πλην σαφως "μη χαιρεσαι οι περισσοτεροι ειναι μουσουλμάνοι, η γέροι συνταξιούχοι, γιαυτο εισαι μονο ικανη βρε? χαχα"

Καπως ετσι θετεις ενα πληγμα στον συναγωνισμο τουλαχιστον ιντερνετικα, αν και αμα ξερεις τον περιγυρο μπορει να εφαρμοστει αυτο και real life.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Στην σημερινή κοινωνία πρέπει να καταλάβετε το εξής.Με τα πρότυπα που υιοθετούνται μέσω των social media και της παγκοσμιοποίησης οι περισσότερες γυναίκες δημιουργούν ένα πρότυπο άντρα που αναζητούν, που δεν μπορεί να είναι σε ποσοστό μεγαλύτερο του 10% των διαθέσιμων ανδρών.

Δηλαδή να το θέσω πιο απλά το 10% των ανδρών έχει πρόσβαση στο να διαλέγει στο 80% γυναικών. Όσο πιο πολύ δυτικοποιείται και πλουτίζει μια κοινωνία το ποσοστό των αντρών που ανήκει σε αυτην την μειοψηφία ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ. Δηλαδή π.χ σήμερα φτάνει να είσαι εύπορος (10% των αντρών), αυριο θα πρέπει να εισαι και όμορφος ταυτόχρονα (5%),μετα απο χρόνια θα πρέπει να έχεις και φοβερή προσωπικότητα/χιούμορ κλπ (2%)..

Επειδή λοιπόν οι περίσσοτερες ειναι μαθηματικά βέβαιο πως δεν μπορόυν να βρόυν άντρα που να ανήκει σε αυτό το 10% προτιμούν να μένουν μόνες κάτι που εμείς το μεταφράζουμε ειναι ξενέρωτες δεν θέλουν sex..Όχι κύριοι θέλουν και παραθέλουν απλά θελουν με αυτό που τους προβάλλει το instagram  τον Mr perfect και ας είναι η άλλη 5αρι!!

Για μένα αυτή ειναι η μεγαλύτερη ζημία που έχουν κάνει τα social media οι ψευδαισθήσεις στην κυρα Μαριγώ απο το χωρίο που απαιτεί παρόλο την χοντροκολάρα της άντρα που να ξεχωρίζει να τον ποστάρει να σκάσουν οι φίλες της..αλλιως δεν βαρίεσαι πάω για yoga και ποτάκια με φίλες και που θα πάει θα έρθει μια μερα!!!!ΠΟΤΕ ΑΠΛΑ!!!

Υπάρχει και Κοινωνιολογική μελέτη επι του θέματος που αναλύει το φαινόμενο πως το 1950 ένας απλός εργάτης σε διυλιστηρια είχε πρόσβαση σε ταίρι και ζούσαν σε καμαρίτσα μια σταλία και πως σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο να βρεί γυναίκα με τα είδωλα που προβάλλονατι, με οτι συνεπάγεται αυτό στην δομή και στην εξέλιξη της κοινωνιας.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Στην σημερινή κοινωνία πρέπει να καταλάβετε το εξής.Με τα πρότυπα που υιοθετούνται μέσω των social media και της παγκοσμιοποίησης οι περισσότερες γυναίκες δημιουργούν ένα πρότυπο άντρα που αναζητούν, που δεν μπορεί να είναι σε ποσοστό μεγαλύτερο του 10% των διαθέσιμων ανδρών.

Δηλαδή να το θέσω πιο απλά το 10% των ανδρών έχει πρόσβαση στο να διαλέγει στο 80% γυναικών. Όσο πιο πολύ δυτικοποιείται και πλουτίζει μια κοινωνία το ποσοστό των αντρών που ανήκει σε αυτην την μειοψηφία ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ. Δηλαδή π.χ σήμερα φτάνει να είσαι εύπορος (10% των αντρών), αυριο θα πρέπει να εισαι και όμορφος ταυτόχρονα (5%),μετα απο χρόνια θα πρέπει να έχεις και φοβερή προσωπικότητα/χιούμορ κλπ (2%)..

Επειδή λοιπόν οι περίσσοτερες ειναι μαθηματικά βέβαιο πως δεν μπορόυν να βρόυν άντρα που να ανήκει σε αυτό το 10% προτιμούν να μένουν μόνες κάτι που εμείς το μεταφράζουμε ειναι ξενέρωτες δεν θέλουν sex..Όχι κύριοι θέλουν και παραθέλουν απλά θελουν με αυτό που τους προβάλλει το instagram  τον Mr perfect και ας είναι η άλλη 5αρι!!

Για μένα αυτή ειναι η μεγαλύτερη ζημία που έχουν κάνει τα social media οι ψευδαισθήσεις στην κυρα Μαριγώ απο το χωρίο που απαιτεί παρόλο την χοντροκολάρα της άντρα που να ξεχωρίζει να τον ποστάρει να σκάσουν οι φίλες της..αλλιως δεν βαρίεσαι πάω για yoga και ποτάκια με φίλες κια που θα πάει θα έρθει μια μερα!!!!ΠΟΤΕ ΑΠΛΑ!!!

Υπάρχει και Κοινωνιολογική μελέτη επι του θέματος που αναλύει το φαινόμενο πςω το 1950 ένας απλός εργάτης σε διυλιστηρια είχε πρόσβαση σε ταίρι και ζούσαν σε καμαρίτσα μια στακία και πως σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο αυτός να έχει, με οτι συνεπάγεται αυτό στην δομή και στην εξέλιξη της κοινωνιας.
ετσι ακριβως εχεις γινει στην Ελλαδα και σε ολες τις δυτικες χωρες και δυστυχως ξεκινησε και στις ανατολικες(σοβιετικες)στις υπολοιπες εχει ηδη γινει η δυτικοποιηση...
Γιαυτο οταν θα ξαναερθουν εκλογες θα ψηφισουμε οπως κανουν οι κουμουνιστες τους καλυτερους ηγετες για τους αλλους δηλαδη(για εμας) Lucasenko και Putin!!!!!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Προσωπικα εξακολουθω να πιστευω οτι αυτα που τραβαμε εμεις προσωπικα οι Ελληνες οσον αφορα τις γυναικες, εχει ριζες στον διεθνές διασυρμο που εχει υποστεί η χώρα μας.

Αυτο εχει ψυχολογικη επιδραση στην γκομενα στο βαθμο που δε θελει να μπει στον κοπο να ψαξει αν ο χψ ελληνας που την φλερταει αξιζει τον κοπο, ασχέτως αν ειναι κατα πολυ ανώτερος ως αντρας απο τον μέσο αμορφωτο καφρο της δικής της χώρας.

Τωρα βεβαια το κακο εχει γινει οποτε πρεπει να adapt or die.
H μονη τεχνικη που εχω ανακαλυψει (κατα λαθος βεβαια, αλλα δουλεψε) ειναι να υποβαβασεις την διαδικτιακη προσοχη που δεχεται η γκομενα, αλλα με μαεστρια και χιουμορ ετσι ωστε να μην φανει ως κατα μετωπο επιθεση.

Οι γυναικες σηκώσαν μυτη λογω likes ειτε στο fb, ειτε στο instagram. Για πατε και κοιτάξε ποιοι κανουν like, και τι βγαζουν προς τα έξω. Ανω του 80% ειναι ειτε αραβες μουσουλμάνοι, ινδοι, τουρκοι κτλ, ειτε τελιωμενοι ασχημοι σλαβοι.
Αναλογως βεβαια πρεπει να προσαρμοζουμε αυτο που λεμε, αφου εχουμε αναλυσει το γκρουπ αντρων που την περιτριγυρίζει.
Αυτο ειναι το σημειο οπου πρεχει να χτυπαμε κατω απο τη ζώνη και να λεμε στην γκομενα εμεσως πλην σαφως "μη χαιρεσαι οι περισσοτεροι ειναι μουσουλμάνοι, η γέροι συνταξιούχοι, γιαυτο εισαι μονο ικανη βρε? χαχα"

Καπως ετσι θετεις ενα πληγμα στον συναγωνισμο τουλαχιστον ιντερνετικα, αν και αμα ξερεις τον περιγυρο μπορει να εφαρμοστει αυτο και real life.
πολυ καλα το πας αν δεν υποτιμησεις την γυναικα εμμεσα η αμεσα αναλογα την περιπτωση ο ανταγωνισμος θα υποτιμησει εσενα...οποτε εισαι σε πολυ καλο δρομο

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Επειδή λοιπόν οι περίσσοτερες ειναι μαθηματικά βέβαιο πως δεν μπορόυν να βρόυν άντρα που να ανήκει σε αυτό το 10% προτιμούν να μένουν μόνες κάτι που εμείς το μεταφράζουμε ειναι ξενέρωτες δεν θέλουν sex..Όχι κύριοι θέλουν και παραθέλουν απλά θελουν με αυτό που τους προβάλλει το instagram  τον Mr perfect και ας είναι η άλλη 5αρι!!

Αφού προτιμούν να μένουν μόνες,γιατί ρε συ ντόκτορ μετά τα 30 δεν υπάρχουν καθόλου ελεύθερες;Όποια και να γνωρίσεις που να αξίζει ν'ασχοληθείς,ή παντρεμένη ή αρραβωνιασμένη ή χωρισμένη με παιδί θα είναι.Ελεύθερες πουθενά.Η πραγματικότητα του Έλληνα άντρα 30+ που δεν έχει σχέση,αυτή είναι.Αν κοιτάξω μόνο από συγγενείς και από γνωστές μου,καμία δεν είναι χωρίς άντρα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216

Για μένα αυτή ειναι η μεγαλύτερη ζημία που έχουν κάνει τα social media οι ψευδαισθήσεις στην κυρα Μαριγώ απο το χωρίο που απαιτεί παρόλο την χοντροκολάρα της άντρα που να ξεχωρίζει να τον ποστάρει να σκάσουν οι φίλες της..αλλιως δεν βαρίεσαι πάω για yoga και ποτάκια με φίλες και που θα πάει θα έρθει μια μερα!!!!ΠΟΤΕ ΑΠΛΑ!!!

Υπάρχει και Κοινωνιολογική μελέτη επι του θέματος που αναλύει το φαινόμενο πως το 1950 ένας απλός εργάτης σε διυλιστηρια είχε πρόσβαση σε ταίρι και ζούσαν σε καμαρίτσα μια σταλία και πως σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο να βρεί γυναίκα με τα είδωλα που προβάλλονατι, με οτι συνεπάγεται αυτό στην δομή και στην εξέλιξη της κοινωνιας.

Ακριβως. Ζουμε στην εποχη των ψευδαισθησεων που δημιουργει το internet.
Το πιο 'απλο' πραγμα για αλλες εποχες, πχ να βρεις μια καλη κοπελα και να κανεις οικογενεια,
πλεον στην εποχη μας εχει γινει σχεδον αδυνατον,
και οποιοι ακομη το κανουν, δεν ξερουν σε τι γκιλοτινα βαζουν το λαιμο τους...
Η κοινωνια απλα καταστρεφεται, και οι λογοι ειναι ολοι αυτοι που εχουμε αναλυσει.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αφού προτιμούν να μένουν μόνες,γιατί ρε συ ντόκτορ μετά τα 30 δεν υπάρχουν καθόλου ελεύθερες;Όποια και να γνωρίσεις που να αξίζει ν'ασχοληθείς,ή παντρεμένη ή αρραβωνιασμένη ή χωρισμένη με παιδί θα είναι.Ελεύθερες πουθενά.Η πραγματικότητα του Έλληνα άντρα 30+ που δεν έχει σχέση,αυτή είναι.Αν κοιτάξω μόνο από συγγενείς και από γνωστές μου,καμία δεν είναι χωρίς άντρα.

Η Ελλάδα είναι ειδική περίπτωση και θα σου εξηγήσω γιατί. Ασφαλώς και οι δικες μας ψάχνουν το 10% ισχυει αυτό αλλά εδώ έχουμε και ένα μεγάλο επιπλέον τεράστιο εμπόδιο..Δεν έχεις καμία πρόσβαση στο να γνωρίζεις καινούριες γυναίκες.

Θα στο πω απλά πήγαινε σε μια ταράτσα καλοκαιρι στο κέντρο της Αθηνας και δες πόσες εκατοντάδες 25-35αρες ειναι απομωνομένες σε ενα τραπεζακι με φίλες τους..Αυτές το πρωί πάνε για δουλεια,μετα ψωνια και μετά έξοδο που για αυτες είναι να κλειστούν σε μια γωνιούλα στην Αγίας Ειρήνης με φίλες και να κουτσομπολέψουν. Δεν σου δίνεται πρόσβαση να τους μιλήσεις σε αυτήν την χώρα όχι οτι δεν υπάρχουν ελέυθερες. Πρεπει να τους σκάσει ο πρίγκηπας απο το θεό.

Αν είσαι τυχερός και σου φέρνει μια στο τόσο στο δρόμο σου έχει καλώς αλλά συνήθως θα σου φέρνει ή μεγαλες χωρισμένες με παιδία - γιατι αυτές πάνε στα clubakia να ψαχτούν όχι στα τραπεζακια ταράτσες- ή προβληματικά μπάζα.

Καταλήγω πως ο κύριος λόγος δεν ειναι  η έλλειψη γυναικών στα 30+ ελέυθερες αλλά η δομή της Ελληνικής κοινωνίας που οτιδήποτε πέρα απο γνωριμία προξενιού το θεωρεί μη αποδεκτο (διαδικτυο,νυχτα κλπ)..

Όσο για γνωστούς και φίλους που λές και μένα έτσι είναι αλλά ο λόγος είναι λόγικό να βλέπεις αυτά γύρω σου γιατι έισαι όπως όλοι μας έξω απο αυτες τις παρέες γυναικών και πολύ δύσκολο να μπείς.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πολυ σωστα!!!
Πλεον μου λενε οχι πηγαινε μας στο πιο ωραιο μερος αλλα πηγαινε μας στο μερος που θα βγαλω την πιο ωραια selfie μερος που δεν βγαζω καλη selfie δεν με ενδιαφερει!!!
Η μερα που οι πιο πολλοι αντρες θα το κανουν με κουκλα επαναλαμβανω δεν ειναι μακρυα...Φευγουμε ταχεως απο την πραγματικη ζωη και παμε στην εικονικη...

Φίλε,στην Πράγα γνωστος μου οργανώνει Tour, που περιλαμβάνει περιήγηση στα καλύτερα μέρη για selfies
Αυτό υπόσχεται το tour :S

Παίρνει 28 ευρώ το κεφάλι,το tour κρατάει 1,5-2 ώρες,έχει μέγιστο συμμετοχών 12 θέσεις και από τον Μάρτη που ξεκίνησε είναι πάντα full.
Το 90% γκόμενες..

Αν βπ εχει κανει ματσ σε δυτικες πες μου στατιστικα εχει ενδιαφερον
Ευχαριστω

Θα σου πω με δυτικες,π.χ.Γερμανίδες που κατεβαίνουν Πράγα,κάνω πολλά matches.
Όμως αυτές είναι σε mood διακοπών.
Οι ίδιες Γερμανίδες δεν ξέρω αν θα με έκαναν στην πόλη τους.

Όπως έχει πει σωστά και ο kman,τα τελευταία χρόνια τα δυνατά χαρτιά Γερμανίδες,τραβιούνται με αντίστοιχους Γερμανούς.Υπάρχει δηλαδή μια εσωστρεφεια.
Και μιας και στο Tinder το 90% ψάχνει για σχέση,είναι υψηλος ο ανταγωνισμους με κύριους ανταγωνιστές μας τους Γερμανους.
Και στην Πράγα,οι Γερμανοί είναι οι ανταγωνιστές μας.
Κίεβο δεν είδα τέτοιο επίπεδο καμακιων,ούτε καν νέα άτομα από τέτοιες χώρες.

Από ξένους άντρες που ζουν Γερμανία-Αυστρία,κατά μέσο όρο μας ρίχνουν στο κεφάλι Σκανδιναβοί,οι Ισπανοί και κάποιοι Λατίνοι χωρίς όμως το παλιό σουξέ τους,οι Γάλλοι(λευκοί).
Εμείς είμαστε μαζί με Ιταλους(Σικελους),αλλά μας ρίχνουν στο κεφάλι οι βορειοΙταλοι.
Φυσικά ειμαστε πάνω από καθε μουσουλμάνο,αφρικανο.
Πάντα κατά μέσο όρο.

Κάθε πόλη φυσικα διαφέρει.
Στο Βερολινο που πλεον είναι international multiculti η φάση,ανάμεσα σε τόσες χιλιάδες γυναικαία προφίλ υπάρχουν και δυτικες που γουστάρουν όποιον να'ναι.
Όμως π.χ.Μόναχο είναι πιο δύσκολο για έναν ξένο.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

το big 4 καντο big 3 ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.267
Πόντοι
3.656
Τον συνονοματο σου θα παρουμε για σωματοφυλακα ,μονο αυτος κανει για τετοια δουλεια ...
τοσα χρονια ηταν Μολδαβια και μια φορα στην Τιρασπολ δεν πηγε (φανατικος ρουμανοφιλος γαρ ):grin:
με τον Σπυρο θα τον παρουμε με το ζορι στο Μινκσ
:happy:
ξαδερφος ειναι κορυφή
Και μαντρισκυλο αν χρειαστει

D

dude901123

Επισκέπτης
ρε σπθρ 100€ειναι αυτα
Τα 3000χριβνα που λεει αβερειτζ

Με όσες μίλησα μου είπαν για μισθό 250-300 δολάρια. Προφανώς αυτές που ξέρουν αγγλικά δεν είναι η πλέμπα. Αλλά όταν άρχισαν να μου λένε κόστος από πράγματα καθημερινής χρήσης οι τιμές ήταν 20-30% φθηνότερες από Ελλάδα. Όχι τίποτα πολύ ελκυστικό δηλαδή. Σε ερώτηση δική μου με τη μισθό μπορείς να ζήσεις άνετα στο Μινσκ η απάντηση ήταν 1000+. Και δεν μένω Ελλάδα...

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
γιατί ρε συ ντόκτορ μετά τα 30 δεν υπάρχουν καθόλου ελεύθερες;...καμία δεν είναι χωρίς άντρα.
Πιρφορισμος, κατα Μεταναστη και Ψυχολογικα ελ.ανδρων κατα Δασκαλο!
Ζουμε στην εποχη των ψευδαισθησεων που δημιουργει το internet. Το πιο 'απλο' πραγμα για αλλες εποχες, πχ να βρεις μια καλη κοπελα και να κανεις οικογενεια, πλεον στην εποχη μας εχει γινει σχεδον αδυνατον,
Μακρυα απο ουκρανιδες ομως! Τοσες φτωχες και τιμιες σλαβες υπαρχουν και ασιατισες για οποιον θελει δεσμευση. Πλεον ακομα και μια δυτικη απο κρατος με επιδοματα δεν θα ηταν ασχημα! Πριν κανα μηνα ειδα ενα ξανθομπαμπουρα βορειοευρωπαιο να εχει αγκαλια ενα μωρο, σε μαρσιπο, μπροστα η μαυρομαλα ασιατισα μανα με το αδειο καροτσι και διπλα του η πεθερα του! Μετα σου λενε διακοπες...με συνοδεια vip!
Η Ελλάδα είναι ειδική περίπτωση και θα σου εξηγήσω γιατί...Δεν έχεις καμία πρόσβαση στο να γνωρίζεις καινούριες γυναίκες....
Καταλήγω πως ο κύριος λόγος δεν ειναι  η έλλειψη γυναικών στα 30+ ελέυθερες αλλά η δομή της Ελληνικής κοινωνίας
που οτιδήποτε πέρα απο γνωριμία προξενιού το θεωρεί μη αποδεκτο..
Ακριβως οι κοινωνικες δομες! Και οι υποδομες! Οπως ελεγε και στις κοινωνιολογικες του αναλυσεις ο Μεγιστος των Μυστων, ο 3Μ, δεν ειναι τυχαιο που στην ελλαδα δεν υπαρχουν ουτε παγκακια για να καθισεις και να κανεις προσεγγιση! Που να ειχαμε παρκα να ταιζαμε τις παπιες...γιαυτο απαξιωσαν και τον Βασικο Κηπο κτλ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.267
Πόντοι
3.656
παλαια εχω κανει πινακακι για το belarus

μεχρι το 2010 ηταν μακραν καλυτερο απο οτιδηποτε αλλο οσοι δεν πηγατε χασατε...
Τωρα με μισθους κοντα στα 400-500 ευρω και τσαμπα ολα τα του σπιτιου δεν παρακαλανε πια +200 αλλοι λογοι που χρειαζομαι πολλες σελιδες να γραψω δεν ειναι πλεον κατι ιδιαιτερο..Καθαρα οικονομοτεχνικα το κιεβο και  η ουκρανια ειναι καλυτερη...Για μπελα θες 120βιζα 200αεροπορικο 30/ατομο δωματιο και μια μερα να πας και μια να γυρισεις...για 5 μερες λοιπον θελεις 500ευρω παγια...Και μετα για να την φερεις εδω γαμησε τα οταν την ουκρανεζα την φερνεις με ενα αεροπορικο που της εκλεισες το προηγουμενο βραδυ(αντε να συνενοηθεις με γυναικα με αβεβαιη βιζα με πανακριβα αεροπορικα οταν θελει κλπ)Το μινσκ τελειωσε οσοι προλαβαν προλαβαν.Οπως και το κιεβο το 14 μετα τον πολεμο ηταν τελεια που δεν παταγε κανενας που φοβοντουσαν περασαμε 2 χρονια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ τωρα βεβαια χρονο με το χρονο χαλαει ταχεως...
Για να το πω γενικα 2 πραγματα η φτωχια και η μη γνωση του ποσο μετραει το μουνι της σε δυτικες χωρες φερνει τα Missmatch...
Το ινσταγκραμ εδωσε την χαριστικη βολη στο δευτερο το πρωτο για δειτε

με μεσο μηνιαιο 450-500ευρω και ΕΞΟΔΑ διαβιωσης 0(ολοι δικο τους σπιτι και ρευματα κλπ 50ευρω το μηνα)ειναι φτωχοι οταν στο λβοβ ειναι 4200(135ευρω)ο κατωτερος μισθος και 200ευρω ο μεσος και λογω Ευρωπης χαχαχαχα εδω γελαμε εχουν 3πλασια εξοδα απο Λευκορωσια...Οχι αρα ξεχαστε τις οι φτωχες και ασχετες με την πραγματικοτητα Λευκορωσιδες που δεν ηξεραν τι γινονταν στον υπολοιπο κοσμο και γαμαγες 10αρι τσαμπα με σχεση ΤΕΛΟΣ!!!

Δειτε οτι το 2010 επαιρναν μεσο μισθο 50 ευρω και τωρα 450 δηλαδη 10 φορες πανω...Περα απο τον δεκαπλασιασμο των μισθων τους ειναι και η ψυχολογια που ανεβαινει για σκεφτειτε εδω απο 600ευρω ο κατωτερος να παει στα 6000.....Παναγια μου

Γιαυτο BELARUS TELOS!!!!
ρε σπυρ σορρυ αλλα εγω σρο μαμπα που μιλαω με πολλες μικρες κ μεχρι 30αρες,ολες μεχρι 400-500ρουβλια παιρνουν δηλ 200 ευρώ
Κ δεν υπαρχουν πολλοι οπως στην Ουκρανία με τζιπαρες χρημα μαυρο κλπ οπως ακομα και στις μικροτερες πολεις ουκρανια
Επιπλεον ξερω οτι πινουν σαν φίδια πραγμα πολυ ποζιτιβ το βραδυ
Τι να πω
Φετος δεν υπαρχει χρονος να παω απο του χρονου θα εχω ιδιοις ομασι συμπερασμα
Παντως ουκρανια οσες λιγες γνωρισα στο λβοβ βασικα δεν μου έδιναν εντυπωση οτι εχουν τετοια λεφτά...
Αυτα πιστευω ισχυουν γιανκαποιες λιγες βολεμενες
Οι πιο πολλες στο 100αρι αντε 200αρι ευρω καιναν θα ειναι
Πολλες πανε κ για δουλεια λατβια λιθουανια οπου οι μισθοι ειναι εως 250€
Εαν περναν 500 στο Μπελαρους τοσο ευκολα γιατι πανε εκει γιαβτα μισα μειον κ εξοδα σπιτιου
Εδω βλςπω οτι το ελαχιστο μεροκαματο ειναι οθτε 150ρο μηνα...
Belarus Minimum Wages
Minimum Wages in Belarus increased to 305 BYN/Month in 2018 from 265 BYN/Month in 2017. Minimum Wages in Belarus averaged 65.92 BYN/Month from 2000 until 2018, reaching an all time high of 305 BYN/Month in 2018
Σε ολες ρις χωρες αυτες το 90% παιρνει το μινιμ μισθο Αν βρει δουλεια...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δεν εχει σχεση η εθνικοτητα αν και πραγματικα ενιωσα την αποριψη μετα την κριση και τον ξευτελισμο
της κυπρου.απαντησε ο δασκαλος πριν χρονια για την αιγλη που ειχε το 2000 ο αμερικλανος,αγγλος
γιατι ειχαν στον νου οτι εκει ζουνε σαν χολιγουτνιανοι αστερες.
τους παραφουσκωσαν τα μυαλα γιατι ηταν στερημενες και ηθελαν να ζησουν το αμερικανικο ονειρο.
με το ιτερνετ ανακαλυψαν αφου δεν μπορουμε να ζησουμε εκει το αμερικανηκο ονειρο θα τοζησουμε κιεβο.
νασου τα πρακτορεια γαμου,νυφες,σκαμερς,εμαιλ και τα αμερικανικα λεφτα ερχωντε και περναμε και στο κιεβο καλα χαχαχαχαχ.το δολαριο αντικατεστησε το γκριβνα γιατι τα κοροιδα σε ολο τον κοσμο ειναι αρκετα εχουμε και ολες τις μαρκες,αυτοκηνητα και μαχαζια πλεον και κιεβ,βρισκουμε και κοροιδα να τρωμε διαμερησματα τι να τρεχουμε με τον μπαρπα μπιλ τωρα στο αμερικα.σου λενε ωπ,εχει ψωμι το ιτερνετ και εγω καθωμουνα στον ταρας μπουλπα για μια βοτκα?αν ενας φτωχος και στερημενος πιασει λεφτα στα χερια
τρελενετε και εκει αρχιζουν ακομα περισοτερες απαιτησεις και θελω.ενα λουκασενκο η ερτογαν θελουμε ουκρανια να κλισει της βιζες και το ιτερνετ!στην τουρκια δεν μπορουσα στο ιτερνετ να βαλω πορνο να δω!αν θυμαστε ο δασκαλος ελεγε για το αιμα των γυφτων.οτι δεν μπορει να εξηγησει τοσα χρονια γιατι προτιμανε εννα γυφτο ουκρανο απο ενα νορμαλ ξενο που τα εχει ολα.ο δασκαλος τοτε το εξηγησε οτι το αιμα του γυφτου τραβα τον αλλον γυφτο χαχαχαχα.τα ιδια εγραφα σαν godcharry στην ψυχοσυνθεση που εχουν σαν γκομενες.ουκρανοι που εσεις θα βλεπετε και γελατε θα βλεπετε οτι τους προτιμουν ενω με τον αμερικλανο και τον αγγλο θα του τα τρωνε και θα ταιζουν και τον γυφτο ουκρανο και θα γελανε

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χτες γνωρισα ελληνια 20 ετων απο ζακυνθο!λεπτουλα καβλιτσα με 2 φιλες κυπριες.
της την επεσα επιδει ειδα τραβουσε και καταλαβα για καμια γνωριμια ηρθε.
δεν ειπα την ηλικια μου αλλα ειπα μενω καποτε κυπρο η καποτε ουκρανια λογο δουλειας.δεν ξεκολουσε,
πολυ ευκολοσχετιστη και πολυ ομιλιτικη,ψαχνωταν αλλα σκεφτηκα 18 χρονια διαφορα ισως ειναι προβλημα αλλα δεν φενωταν γκομενα που κολουσε,ψαχνωταν για καπειον να τα χωνει και να περνα καλα.
γνωρισα αλλες 2 απο αθηνα,η μια γουσταρει η αλλη αρχικα ηταν ψυχρη σαν ελληνιδα αλλα τωρα που με γνωρισε μια χαρα χαμογελαστη και ευγενικη.νομιζω πεζει ρολο που γνωριζεισ μια ελληνιδα.
μομαστηρακι που βολταρα με δασκαλο ειπα εδω δεν εχει παιχνιδι και καμια ορεξη για γνωριμια
ουκρανια το ιδιο παιζει ρολο που και απο πιον γνωριζεις μια γκομενα.
ο θειος μου μου γνωρησε κοπελα  21 κουκλα και την εστησα και μετα δεν βρηκα χρονο για αυτην.ενιαρι εμφανιση,δημοσιογραφος με πατερα να δουλευει στην ετερια του θειου μου.ετσι γνωριζεις νορμαλ γκομενες ουκρανια!απο συνεργατες,συγγενεις,φιλους κοινους οχι απο ιτερνετ και καμακια.
ολες οι νορμαλ εχουν κυκλο παντου σε ολες τις χωρες.οι ελληνες ειμαστε μοναδικοι.
ταξιδευουμε μονο με την ψευδεσθηση γουσταρουν ολες οι σερβες,ρουμανες και αλλες ελληνες και
θα μας δουνε και θα ερωτευτουνε με την πρωτη ματια γιατι ειμαστε ελληναρες.δεν ειναι ετσι,ακομα και βελιγραδι που ειναι οτι πο κοντινο σε μας αν δεν εχεις κονε δεν κανεις γνωριμιες.
αυτα σας τα γραφω γιατι καπιοι σαν ο paris νομιζουν ειμαι μονο πουτανιερο γιατι υποστιριζω κμαν.
ασχολουμε σε ολα σπονσορινκ,ερωτοτουρισμο,μινι σχεση,ναιτ σταν,πουτανες ολα τα εχω στο μενου.
δεν της βλεπω ολες πουτανες,κοβω αμεσως την αλλη τη ψαχνει και αναλογα μεταμορφωνομε σαν χαμολιος χαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom