ως πότε ρε αδερφέ να κάνουμε αυτό που πρέπει? μέχρι να πέσει η ψυχολογία στο πάτωμα?... Μετά πλέον δεν είναι χόμπι, αλλά μαζοχισμός, καθώς αντί για ευχαρίστηση έδινε, πλέον δίνει ψυχολογικά... Τα συγχαρητήρια μου άλλη μια φορά για τα κοτορθώματά σου στην Πράγα και τις ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ πληροφορίες, επιπέδου πηγής πλούτου.
Δεν έχουμε άλλη επιλογή,είναι μονόδρομος.
Εδώ και λίγο καιρό μου είχε βγάλει την πίστη μια γκόμενα εδω στο Μόναχο,βαλτικό γκομενάκι σένιο,αλλά πολύπλοκο στο κεφάλι.
Είχα σκεφτεί να τα παρατήσω τελείως και χθες πήγα φορτσάτος να της ξηγήσω το όνειρο για το κρύο-ζέστη και πάνω που την γκάζωσα,ξεκλείδωσε μονομιάς και λύθηκε..
Τα συγχαρητήρια μου άλλη μια φορά για τα κοτορθώματά σου στην Πράγα και τις ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ πληροφορίες, επιπέδου πηγής πλούτου.
Να σαι καλά
Όλο το Πράγα team με βετεράνο flowers lover,Mr Spook,rookies σαν τον Andrew και guest star σαν τον Alex,κρατάει το thread ψηλά.
Οπως ξέρεις απο πέρσι το καλοκαίρι έσπαγα το κεφάλι μου τι άλλαξε απο το 2017 και μετά σε σχέση με πριν το 16!Και στο νήμα της Ρωσίας είχα γράψει πρώτος σε όλο το φόρουμ πως εκείνο το χειμώνα έγινε η έκρηξη δημοτικότητας του :Ινσταγκραμ ...
Αυτό ήταν η ταφόπλακα του μέσου άντρα που θέλει μια νορμάλ πολυγαμική ζωή ...
Όντως η τεχνολογία δίνει ολοένα και περισσότερα υποκατάστατα ματαιοδοξίας στις γυναίκες.
Να πω όμως εδώ πως,όποιος είναι λίγο μάχιμος σωματικα στο γυμναστήριο,έχει και αυτός insta,ποζάρει στον καθρέφτη και έχει τα ίδια συμπτώματα με τις γυναίκες.
Επίσης πολλούς δεν τους νοιάζει το μουνί,αν και έχουν περισσότερες πιθανότητες από τους υπόλοιπους..
Τους νοιάζει το φαίνεσθαι,τα likes,ο καθρέφτης,κ.λ.π.
τύπε,ποτε δεν τις ενοιαζε το γαμησι
Καταλαβαίνω τι λες,αλλά μου έχουν τυχει γκόμενες καυλιάρες που ψάχνονταν να τον φάνε.
Είχα σχέση 2,5 χρόνια με γκόμενα που δεν μου είχε πει ΠΟΤΕ όχι και όχι επειδή είμαι ο γαμάουα..Απλά της άρεσε να γαμιέται.
Θα συμφωνήσω όμως ότι πρόκειται για εξαιρέσεις και ότι γεμίσαμε πεοφοβικες γκόμενες που ασχολούνται ως επί των πλείστων με άλλα πράγματα..