Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτό παίζει πάρα πολύ.

Πιστευω πλέον πως στο δίλημμα:γαμήσι ή να βγάλουν την τέλεια selfie διακοπων,οι περισσότερες θα επιλέξουν το δεύτερο  :S

Σημεία των καιρών,ας κάνουν ότι θέλουν,εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει.
Οπως ξέρεις απο πέρσι το καλοκαίρι έσπαγα το κεφάλι μου τι άλλαξε απο το 2017 και μετά σε σχέση με πριν το 16!Και στο νήμα της Ρωσίας είχα γράψει πρώτος σε όλο το φόρουμ πως εκείνο το χειμώνα έγινε η έκρηξη δημοτικότητας του :Ινσταγκραμ ...
Αυτό ήταν η ταφόπλακα του μέσου άντρα που θέλει μια νορμάλ πολυγαμική ζωή ...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
  • Like
Αντιδράσεις: koble

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
^ Μεχρι τα 21 -22 τις νοιαζει και το γουσταρουν πολυ ...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ως πότε ρε αδερφέ να κάνουμε αυτό που πρέπει? μέχρι να πέσει η ψυχολογία στο πάτωμα?... Μετά πλέον δεν είναι χόμπι, αλλά μαζοχισμός, καθώς αντί για ευχαρίστηση έδινε, πλέον δίνει ψυχολογικά... Τα συγχαρητήρια μου άλλη μια φορά για τα κοτορθώματά σου στην Πράγα και τις ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ πληροφορίες, επιπέδου πηγής πλούτου.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή,είναι μονόδρομος.

Εδώ και λίγο καιρό μου είχε βγάλει την πίστη μια γκόμενα εδω στο Μόναχο,βαλτικό γκομενάκι σένιο,αλλά πολύπλοκο στο κεφάλι.
Είχα σκεφτεί να τα παρατήσω τελείως και χθες πήγα φορτσάτος να της ξηγήσω το όνειρο για το κρύο-ζέστη και πάνω που την γκάζωσα,ξεκλείδωσε μονομιάς και λύθηκε..

Τα συγχαρητήρια μου άλλη μια φορά για τα κοτορθώματά σου στην Πράγα και τις ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ πληροφορίες, επιπέδου πηγής πλούτου.

Να σαι καλά  :hi:
Όλο το Πράγα team με βετεράνο flowers lover,Mr Spook,rookies σαν τον Andrew και guest star σαν τον Alex,κρατάει το thread ψηλά.

Οπως ξέρεις απο πέρσι το καλοκαίρι έσπαγα το κεφάλι μου τι άλλαξε απο το 2017 και μετά σε σχέση με πριν το 16!Και στο νήμα της Ρωσίας είχα γράψει πρώτος σε όλο το φόρουμ πως εκείνο το χειμώνα έγινε η έκρηξη δημοτικότητας του :Ινσταγκραμ ...

Όντως η τεχνολογία δίνει ολοένα και περισσότερα υποκατάστατα ματαιοδοξίας στις γυναίκες.

Να πω όμως εδώ πως,όποιος είναι λίγο μάχιμος σωματικα στο γυμναστήριο,έχει και αυτός insta,ποζάρει στον καθρέφτη και έχει τα ίδια συμπτώματα με τις γυναίκες.
Επίσης πολλούς δεν τους νοιάζει το μουνί,αν και έχουν περισσότερες πιθανότητες από τους υπόλοιπους..
Τους νοιάζει το φαίνεσθαι,τα likes,ο καθρέφτης,κ.λ.π.

τύπε,ποτε δεν τις ενοιαζε το γαμησι

Καταλαβαίνω τι λες,αλλά μου έχουν τυχει γκόμενες καυλιάρες που ψάχνονταν να τον φάνε.
Είχα σχέση 2,5 χρόνια με γκόμενα που δεν μου είχε πει ΠΟΤΕ όχι και όχι επειδή είμαι ο γαμάουα..Απλά της άρεσε να γαμιέται.

Θα συμφωνήσω όμως ότι πρόκειται για εξαιρέσεις και ότι γεμίσαμε πεοφοβικες γκόμενες που ασχολούνται ως επί των πλείστων με άλλα πράγματα..

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
^ Μεχρι τα 21 -22 τις νοιαζει και το γουσταρουν πολυ ...
τύπε δεν ξερω αν το γουσταρουν το να τις νοιαζει που ειναι το βασικο σε ορισμενες χωρες εχει πάψει και απο  πιο χαμηλες ηλικιες
ασχολούνται ως επί των πλείστων με άλλα πράγματα..
ασχολουνται με άλλα αφου τους το επιτρέπει η κοινωνία

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
δεν μιλω αγγλικα. ρωσικα τους γραφω σου ειπε κανεις τους γραφω αγγλικα και λεω οτι ολοι οι ξενοι. γραφω απλα εισαι πολυ συμπαθητικη για να δω αν θα απαντησει.καμια δεν απαντα.
Χαρρι μαλλον αυτο ειναι στρατηγικο λαθος. Αυτες εαν κυριως ψαχνουν για τον ξενο αγαπουλη σπονσορα, σου λενε αυτος εδω με τα ρωσσικα ξερει τι παιζει!(Μυστες τι λετε επ αυτου? Εσεις τους γραφετε ρωσσικα οσοι ξερετε?)
Εγω λεω να πας σε κανα μαθημα φροντιστηριο για επιχειρηματικα αγγλικα σε ρωσσια/ουκρανια, να κανεις τον φοιτητη πχ για καμια 15 μερες, να μην σου κατσει και βαρυ. Ολο και κατι αξιολογο θα τσιμπολογησεις.
Οπως ξέρεις απο πέρσι το καλοκαίρι έσπαγα το κεφάλι μου τι άλλαξε απο το 2017 και μετά σε σχέση με πριν το 16!Και στο νήμα της Ρωσίας είχα γράψει πρώτος σε όλο το φόρουμ πως εκείνο το χειμώνα έγινε η έκρηξη δημοτικότητας του :Ινσταγκραμ ...Αυτό ήταν η ταφόπλακα του μέσου άντρα που θέλει μια νορμάλ πολυγαμική ζωή ... με βαλκανικους καυκασιους πυραυλους μικρου/μεσου βεληνεκους
Εγραψες!
υγ.
Μυστες χρονια πολλα, μερα που ειναι και καλη φωτιση!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μεγαλη ανοδο στο επιπεδο του νηματος παλι με την συμβολη βεβαια των κορυφαιων παικτων του ειδους..Μπραβο σε ολους για τις Info.Απανταω και εγω στα γρηγορα γιατι δεν εχω χρονο σημερα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Instagram το νεο χτυπημα της ντπ στο νορμαλ πολυγαμικο αντρα(αυτο μας ενωνει εδω)!!
Μετα την Ryanair Που ερχετε η Πολωνεζα(και οι υπολοιπες)με 20ευρω ...το viber που απο 5ευρω/λεπτο μιλανε με τις ωρες τσαμπα το facebook που γιναν ολες διασημες ηρθε και το instagram να καταστρεψει τελειως το παιχνιδι και μαλιστα με ολο και πιο πολλα μεσα με φιλτρα ομορφιας φιλτρα σε ποιους θα φαινεται κλπ ολα για την ΓΥΝΑΙΚΑ!!!
Απειρες με γκομενους και αντρες εχω δει να το παιζουν διασημες και του αντρα τους να τους λενε δεν μπορω να σε βαλω εσενα δεν γινετε....
Τα δικαιωματα μας ολοενα και μειωνονται...
Αν δεν γινει αντρικη επανασταση και να πουμε στοπ σε ολες αυτες τις παραλογες απαιτησεις των γυναικων θα βουλιαζουμε συνεχεια στο πατο της αβυσσου....

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αυτα που γράφει ο clock τα βιώνω και εγώ με τουριστριες που έρχονται Ελλάδα..Παιδία πρέπει να καταλάβετε έχει αλλάξει ο τουρισμός στην Ελλάδα..Έρχονται όλες υποψιασμένες, έχουν φάει ήδη διεθνεις πούτσες, υπάρχει το instagram κλπ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ τους να έρθουν εδω να τον φάνε απο εξωτικούς Ελλήνες.Η λογική που έρχονται είναι να κάνω τα μπανάκια μου,να πιω τα ποτάκια μου και ΑΝ προκύψει καμιά πούτσα έχει καλως...Με αυτη τη σειρα.

Διαφωνώ πλήρως με clock πως θέλει kmanανικη λογική. Απλά δε σημαίνει πως επειδή αλλάξαν οι καιροί και η άλλη που ερχετε εδω να κάνει διακοπές και να δει τα όμορφα Ελληνικα νησιά επειδή δεν μας κάθεται σημαίνει πως είναι πουτάνα και ΑΝ της προτείναμε λεφτά θα καθόταν.ΟΧΙ δεν θα καθόταν!!Διακοπές ήρθε όχι για ΒΙΖΙΤΕΣ!!

Εγω το μόνο όπλο που έχω δεί πως περνάει ακόμα στις ΡωσσοΦυλές (Ουκρανια,Ρωσσία κλπ) ειναι επίθεση στην βάση τους και υποσχέσεις αγάπης και δεσμού..Αυτό περνάει δίοτι χτυπάει στα βαθύτερα ένστικτα μια γυναίκας που είναι η τεκνοποίηση κάτι βαθιά ακόμα (για πόσο?) ριζωμένο στις Πατριαρχού τύπου κοινωνιες.
Γιαυτο τα καμακια στην παραλια κατερινης και στην κρητη Ροδο ρωτουν...First time in GReece???
και αναλογα παιζουν...Οι κλειστες Σοβιετικες χωρες τελειωσανε το ευκολο εχει παρει τελος χωρις γνωσεις και εμφανιση η λεφτα ξεχνας τις πολλες γκομενες...
Αυτες που ερχονται μονες τους αν θελανε βιζιτα θα την ειχαν απο πριν...Μονες τους ψαχνουν Ρουβαδες και μικροτερους...Λευκορωσιδα πρωην μου(40 τωρα) ηρθε κρητη και πηδιονταν με 20 χρονια μικροτερους οταν στην λευκορωσια δεν εβγαινε σε club γιατι ελεγε ειμαι μεγαλη ποιος θα με κοιταξει απο τα παιδακια του κλαμπ...
Για να ειμαστε σωστοι φυσικα δεν ειναι οι υποσχεσεις κλπ ο μονος τροπος εσυ φιλε Love τον χρησιμοποιεις με επιτυχια υπαρχουν και αλλοι τροποι οι υπαρχουν ανθρωποι που δεν μπορουν η που δεν τους ταιριαζει αυτο που κανεις μην το δειχνεις σαν μονοδρομο δεν ειναι

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Αυτό παίζει πάρα πολύ.

Πιστευω πλέον πως στο δίλημμα:γαμήσι ή να βγάλουν την τέλεια selfie διακοπων,οι περισσότερες θα επιλέξουν το δεύτερο  :S

Πολυ σωστα!!!
Πλεον μου λενε οχι πηγαινε μας στο πιο ωραιο μερος αλλα πηγαινε μας στο μερος που θα βγαλω την πιο ωραια selfie μερος που δεν βγαζω καλη selfie δεν με ενδιαφερει!!!
Η μερα που οι πιο πολλοι αντρες θα το κανουν με κουκλα επαναλαμβανω δεν ειναι μακρυα...Φευγουμε ταχεως απο την πραγματικη ζωη και παμε στην εικονικη...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Δε φταις εσύ αν δε μετράς, φταίνε οι εποχές. Ο μισανδρισμός... Η προπαγάνδα κατά του άντρα.. η προπαγάνδα κατά του γαμησιού και του "fun" και η προπαγάνδα υπέρ του show off και του εγωισμού. Είναι τόσο πρόβατα ο κόσμος (και ειδικά οι γυναίκες) που αν τους γυρίσεις ανάποδα δεν πέφτει φράγκο και έχουνε μία μύτη μέχρι τον ουρανό, γιατί νιώθουν celebrities από το σύστημα ενώ στην ουσία είναι άφραγκα ρομποτάκια. Γιαυτό επιμένω και φωνάζω, μη χαλάτε τις γκόμενες με υπέρογκα ποσά, αφήστε τες να βράσουν στο ζουμί τους, υποτελή ανθρωπάκια είναι στην ουσία, δυστυχώς οι άραβες κάναν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημιά σε αυτό το κομμάτι.
Τεραστιο αρθρο βαλτε το με αστερακι!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Η πρώτη μου σχέση με ex-USSR γκόμενα ήταν με Λευκορωσίδα το 2012 που είχε μόλις 6 μήνες Ελλάδα και ψαχνόταν να παραμείνει εδώ, καθότι είχε αποφασίσει να φτιάξει τη ζωή της μακριά από τη χώρα του Lucasenko. Δούλευε ήδη σε μεγάλα ρωσοποντιακά γραφεία τουρισμού ως guide. Μου είπε πολλά για τη χώρα της γιατί νταραβεριζόμασταν σε σχέση για πολλά χρόνια. Για τα ξενοδοχεία και τα Club στο Μινσκ που άνηκαν σε Τούρκους (π.χ. Next), για τις φοιτήτριες που το δίνουν για λίγα χρήματα (κάτι θυμίζει αυτό Ukraine - Slav), για την ομορφιά των γυναικών εκεί κτλ.
Η δική μου εκτίμηση, καθώς δεν έχω πάει για να μιλήσω για πραγματική εμπειρία, είναι πως πλέον οι εποχές έχουν αλλάξει. Η Λευκορωσία έχει μια περισσότερο χωριάτικη αντίληψη και κοινωνία. Είναι αυτάρκεις στα λίγα που έχουν, περισσότερα από την Ουκρανία και λιγότερα από τη Ρωσία, και δεν είναι απελπισμένες. Λόγω visa υπάρχει μια γοητεία για Ευρώπη, διακοπές, θάλασσα αλλά ως εκεί. Στο διαδίκτυο με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιώ για Ουκρανία δεν κατάφερα να σιγουρέψω μια γκόμενα σε μια βδομάδα προσπάθειας ώστε να αποτελέσει το μπαστούνι μου για μια πιθανή love-εκδρομή. Ακόμα και οι μέτριες που στην Ουκρανία σου 'ανοίγουν τα πόδια'(λέμε τώρα) και τις έχεις σίγουρες πριν τις συναντήσεις ήταν προσεκτικές και δύσκολες.
Φυσικά θα αποτελέσει έναν από τους επόμενους προορισμούς για να μου φύγει και η απορία, αλλά συνήθως εγώ έχω δει ότι η ανταπόκριση στο διαδίκτυο πάντα είναι ανάλογη με την ανταπόκριση στην πραγματικότητα. μακάρι η Λευκορωσία να αποτελεί την εξαίρεση και να διαψευστώ στο μέλλον.
παλαια εχω κανει πινακακι για το belarus

μεχρι το 2010 ηταν μακραν καλυτερο απο οτιδηποτε αλλο οσοι δεν πηγατε χασατε...
Τωρα με μισθους κοντα στα 400-500 ευρω και τσαμπα ολα τα του σπιτιου δεν παρακαλανε πια +200 αλλοι λογοι που χρειαζομαι πολλες σελιδες να γραψω δεν ειναι πλεον κατι ιδιαιτερο..Καθαρα οικονομοτεχνικα το κιεβο και  η ουκρανια ειναι καλυτερη...Για μπελα θες 120βιζα 200αεροπορικο 30/ατομο δωματιο και μια μερα να πας και μια να γυρισεις...για 5 μερες λοιπον θελεις 500ευρω παγια...Και μετα για να την φερεις εδω γαμησε τα οταν την ουκρανεζα την φερνεις με ενα αεροπορικο που της εκλεισες το προηγουμενο βραδυ(αντε να συνενοηθεις με γυναικα με αβεβαιη βιζα με πανακριβα αεροπορικα οταν θελει κλπ)Το μινσκ τελειωσε οσοι προλαβαν προλαβαν.Οπως και το κιεβο το 14 μετα τον πολεμο ηταν τελεια που δεν παταγε κανενας που φοβοντουσαν περασαμε 2 χρονια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ τωρα βεβαια χρονο με το χρονο χαλαει ταχεως...
Για να το πω γενικα 2 πραγματα η φτωχια και η μη γνωση του ποσο μετραει το μουνι της σε δυτικες χωρες φερνει τα Missmatch...
Το ινσταγκραμ εδωσε την χαριστικη βολη στο δευτερο το πρωτο για δειτε

με μεσο μηνιαιο 450-500ευρω και ΕΞΟΔΑ διαβιωσης 0(ολοι δικο τους σπιτι και ρευματα κλπ 50ευρω το μηνα)ειναι φτωχοι οταν στο λβοβ ειναι 4200(135ευρω)ο κατωτερος μισθος και 200ευρω ο μεσος και λογω Ευρωπης χαχαχαχα εδω γελαμε εχουν 3πλασια εξοδα απο Λευκορωσια...Οχι αρα ξεχαστε τις οι φτωχες και ασχετες με την πραγματικοτητα Λευκορωσιδες που δεν ηξεραν τι γινονταν στον υπολοιπο κοσμο και γαμαγες 10αρι τσαμπα με σχεση ΤΕΛΟΣ!!!

Δειτε οτι το 2010 επαιρναν μεσο μισθο 50 ευρω και τωρα 450 δηλαδη 10 φορες πανω...Περα απο τον δεκαπλασιασμο των μισθων τους ειναι και η ψυχολογια που ανεβαινει για σκεφτειτε εδω απο 600ευρω ο κατωτερος να παει στα 6000.....Παναγια μου

Γιαυτο BELARUS TELOS!!!!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αυτα που γράφει ο clock τα βιώνω και εγώ με τουριστριες που έρχονται Ελλάδα..Παιδία πρέπει να καταλάβετε έχει αλλάξει ο τουρισμός στην Ελλάδα..Έρχονται όλες υποψιασμένες, έχουν φάει ήδη διεθνεις πούτσες, υπάρχει το instagram κλπ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ τους να έρθουν εδω να τον φάνε απο εξωτικούς Ελλήνες.Η λογική που έρχονται είναι να κάνω τα μπανάκια μου,να πιω τα ποτάκια μου και ΑΝ προκύψει καμιά πούτσα έχει καλως...Με αυτη τη σειρα.

Διαφωνώ πλήρως με clock πως θέλει kmanανικη λογική. Απλά δε σημαίνει πως επειδή αλλάξαν οι καιροί και η άλλη που ερχετε εδω να κάνει διακοπές και να δει τα όμορφα Ελληνικα νησιά επειδή δεν μας κάθεται σημαίνει πως είναι πουτάνα και ΑΝ της προτείναμε λεφτά θα καθόταν.ΟΧΙ δεν θα καθόταν!!Διακοπές ήρθε όχι για ΒΙΖΙΤΕΣ!!

Εγω το μόνο όπλο που έχω δεί πως περνάει ακόμα στις ΡωσσοΦυλές (Ουκρανια,Ρωσσία κλπ) ειναι επίθεση στην βάση τους και υποσχέσεις αγάπης και δεσμού..Αυτό περνάει δίοτι χτυπάει στα βαθύτερα ένστικτα μια γυναίκας που είναι η τεκνοποίηση κάτι βαθιά ακόμα (για πόσο?) ριζωμένο στις Πατριαρχού τύπου κοινωνιες.
αυτα εγραφα παλαιοτερα,ερχωντε για ηλιο και θαλασα.οι αλλες στα μπαρ αγια ναπα αφραγγες η βιζιτες ψαχνουν κοροιδα για τζαμπα.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
^ Πραγματι αντιφατικες οι πληροφοριες για Belarus
δυο κυπριους που ειχα γνωρισει Κισιναου ,ο ενας μου ελεγε για παραδεισο και ο αλλος για σκετη αποτυχια ...
Τασο μου να σου το πω απλα για εμενα ειναι παραδεισος(αν και μελανχολησα περυσι 2 φορες που πηγα γιατι θυμηθηκα τα παλαια και δακρυσα) και για σενα θα ειναι παραδεισος εκει που θα παμε για τον Κμαν ειναι αποτυχια...Οποιος καταλαβε καταλαβε...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αυτό παίζει πάρα πολύ.

η σερβα που γνωρισα νιοβρη τυφλιδα ακομα εφτασε ιουνης και εμφανιζει φωτο απο τυφλιδα και πολη.
ηταν και πιο πριν μηνες πριν ιταλια και βαζει στο ισταγραμ και της γραφουν κομπλιμεντα αγαμητοι ιταλοι στα ιταλικα και αυτη απαντα στα ιταλικα.οραιο κορμι αλλα απο φατσα δεν λεει ουτε σαν γκομενα αλλα εκατονταδες μαλακες την κανουν θεα.

• Like

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Μεγάλη αλήθεια,ισχύει 100%

Ο DRLOVE έχει δίκιο όσο αφορά Ρωσια,τα matches  που είχα Αγία και Μόσχα,δεν συγκρίνονται με άλλη χώρα.

Μινσκ ειχα λιγότερα από Ρωσια,περισσότερα όμως από Κιεβο.

Πράγα περισσότερα από Κίεβο,αλλά όπως γράφτηκε συνηθως από τουρίστριες(με εξαιρεση την περίοδο που έμενα εκει)

Κίεβο πολύ περισσότερα matches απο Θεσσαλονίκη,Σόφια,Μπρατισλάβα.

Πόλεις όπως Βερολίνο,Λονδίνο,Άμστερνταμ,κ.ά. δεν τις βάζω σε σύγκριση,γιατί είναι τόσο μεγάλη η δεξαμενή των γυναικείων προφίλ που μπορεί σε ένα ΣΚ να φας 40-50 superlikes και να ματσαρεις αβέρτα.
Θα εδινα συμβουλη σε καινουργιους

Ρωσια Λευκορωσια και Ουκρανια τηρουμενων των αναλογιων ειναι καλα...ΒΕλτιωστε τον εαυτο σας σε ολα τα επιπεδα και αρχιστε τα ταξιδια σε ολες αυτες...Χωρις αυτοβελτιωση οπου και να πας θα αποτυχεις αλλα με δυνατα χαρτια στα χερια σου και στις 3 θα γραψεις αποτελεσματα...
Αν βπ εχει κανει ματσ σε δυτικες πες μου στατιστικα εχει ενδιαφερον
Ευχαριστω

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
φιλε σπυρο την ουκρανια σαν χωρα δεν την αλαζω.το παραπονο μου ειναι και αυτο που δεν μου αρεσει
ειναι το οτι δεν ειναι διαθεσιμες οι γκομενες που θα ηθελα να παιζω.της παντρευονται η τακτοπειουν πολυ γρηγορα της ποιοτικες και εμφανισημες.δεν καταδεχωμε να εχουν αφραγοι ουκρανοι που βλεπω διακοπες κυπρο που ηρθανε με γουιζ και χωρις βαλιτσα να εχουν καλυτερες γκομενες ποιοτικα απο αυτες που γνωριζω.για τον βαλκανιο που λεει δεν ειναι ο κμαν και πηγε μια φορα κιεβ η τον παρις που δεν νομιζω να εχει σχεση με την χωρα η το θεμα δεν αξιζει να ασχοληθω μαζι τους για θεμα που κατεχω και χωρα που παω απο το 1990.τους συμπαθω και τους δυο αλλα δεν μπρω να ερχωμε αντιπαραθεση μαζι τους γιατι ειναι κολημενοι και δεν θελω να απαντω συνεχεια και να διαβαζουν ασχετα θεματα οσοι ψαχνουν μονο πλιροφοριες.εχω φιλους γυμνασμενους,νεαρους και ομορφοπαιδα που δεν θελουν να ακουσουν για ουκρανια,μολδαβια και μινσκ.εγραψα για τον εμφανισημο φιλο μου πριν 2-3 χρονια γυμνασμενος και με προφιλ φωτο ολο ποζες και φιγουρα το κορμι του χαχαχαχ.10 μερες μινσκ και 2 εβδομαδες κισινιοβ δεν εκανε τιποτα και μινσκ μονο κερασματα στιν γκομενα που θα τον φιλοξενουσε και την παρεα της.

εγραψα και για τον γυμναστη σαν godcharry που ηρθε οδυσσο και αλλους νεαρους κυπριους και τις περειπετειες τους.ολοι εμειναν αγαμητοι εκτος ενας που πηρε βιζιτα!ολοι ειχαν το ιδιο μυαλο που εχουν ολοι οι ασχετοι.παω σε μια φτωχη χωρα ειμαι εμφανισημος και θα γαμησω ευκολα.
αν σας δειξω τα πμ που μου γραφουν παιδεια που δεν ηαναπηγαν θα γελατε.ολοι ειναι 35-40 εμφανισημοι και φενωνται πιο μικροι,ολοι με ρωτανε για καμακια και τζαμπα και ολοι μιλουν εναντιων του κμαν και εγω τον υποστηριζω!

• Like

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Θα εδινα συμβουλη σε καινουργιους

Ρωσια Λευκορωσια και Ουκρανια τηρουμενων των αναλογιων ειναι καλα...ΒΕλτιωστε τον εαυτο σας σε ολα τα επιπεδα και αρχιστε τα ταξιδια σε ολες αυτες...Χωρις αυτοβελτιωση οπου και να πας θα αποτυχεις αλλα με δυνατα χαρτια στα χερια σου και στις 3 θα γραψεις αποτελεσματα...
Αν βπ εχει κανει ματσ σε δυτικες πες μου στατιστικα εχει ενδιαφερον
Ευχαριστω
Φίλε Σπύρο μεταξί σοβαρού και αστείου θα ήθελα να σε ρωτήσω αν το παρακάτω βίντεο εμπεριέχει προϊόντα προσωπικής αυτοβελτίωσης και πόσο δυνατό χαρτί μπορεί να είναι στο κυνήγι γυναικών --->

Αυτή τη περίοδο με κάποια σωστά ρίσκα έχω ξεφύγει απο τους Βαλκανικούς πυραύλους και ετοιμάζω διηπειρωτικούς !!
Το πρόβλημά μου είναι πως υστερούν σε σύστημα στόχευσης και δεν θέλω να σπαταλήσω δύναμη πυρός άσκοπα! Μήπως ο Κμαν διαθέτει δορυφορικό σύστημα ακριβούς εντοπισμού και στόχευσης;

• Like

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Φίλε Σπύρο μεταξί σοβαρού και αστείου θα ήθελα να σε ρωτήσω αν το παρακάτω βίντεο εμπεριέχει προϊόντα προσωπικής αυτοβελτίωσης και πόσο δυνατό χαρτί μπορεί να είναι στο κυνήγι γυναικών --->

Αυτή τη περίοδο με κάποια σωστά ρίσκα έχω ξεφύγει απο τους Βαλκανικούς πυραύλους και ετοιμάζω διηπειρωτικούς !!
Το πρόβλημά μου είναι πως υστερούν σε σύστημα στόχευσης και δεν θέλω να σπαταλήσω δύναμη πυρός άσκοπα! Μήπως ο Κμαν διαθέτει δορυφορικό σύστημα ακριβούς εντοπισμού και στόχευσης;
Επειδη ξερω οτι θελεις οτι καλυτερο για εσενα προσωπικα προτεινω Μινσκ Πετρουπολη και Μοσχα!
Εκει οι s500 θα πιασουν τοπο...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ρε Χαρρι θα τρελαθουμε, γιατι δεν προσπαθεις με τις γκομενες που εχονται απο ρωσσια στην κυπρο, αφου δεν εχεις χρονο (το καταλαβαινω αυτο), μεσο ιντερνετ να τις προσεγγισεις? Εχουν ερθει στο νησι σου, οποτε μπορει να ειναι πιο θετικες να σε δουνε απο κοντα.
Κατι κανεις λαθος με το ιντερνετ! Εγω δεν μπορω να σου πω τι, γιατι δεν ξερω. Κανε ισως πιο απλο προφιλ. Ο Βαλκανιος Πουτσαρας μπορει να σου πει καποιο τιπ! Τα ειχε πει και στον Κμαν, γιατι πεφτει σε βιζιτες! Κρυψε καπως ηλικια και μην βαζεις για 18χρονα! Και ο μεταναστης κατι σου ελεγε για το στυλ/υφος.
Βρες τον Δασκαλο απο κοντα ομως να σε διαφωτισει και φυγε για διακοπες σε Ρωσσοφωνο προορισμο! Μαλλον ουκρανια σου κανει κακο πλεον! Ξεχασε την. Δεν βλεπεις εδω ολοι ετοιμαζοντε για Ρωσσια!!! Χαρρι οπως γαμανε απο μικροι οι ανατολικοι, ετσι και οι δυτικοι κανουν το ιδιο. Μονο εμεις οι σκληροι ιταλο λατινο βαλκανιοι το εχουμε κανει επιστημη, για ιστορικους λογους! Οποτε δεν τους νοιαζει.
Ισως εχεις ενα δικιο, αλλα και αυτοι εχουν προβαδισμα με το εξωτικο τους διαβατηριο, μεχρι να τους μαθουν.Μυστη Αιγηνορα...ΕΑΝ ο και ο μυστης Γκλοκ, ειναι στα προθυρα σπονσοραρισματος, παμε χαμενοι! Ξεκινα να χτιζεις θεσεις και να ταζεις σπονσοραρισμα διακοπες σε ντουμπαι- ασια!!!

ΥΓ. Ο ΚΜΑΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΟΝ ΑΝΘΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ!!
ΥΓ2. ΒΑΛΚΑΝΙΕ ΠΟΥΤΣΑΡΑ, μην τραμπουκιζεις τον συνδερφο σου Χαρρι,
γιατι βραζετε ολοι οι Κμανιστες στον ιδιο πορνο καζανι. Αλλος σπονσοραρει καυλακια στα πριβατ (σε εκαψε ο αρχηγος στο βαθος και εσυ ρωσσια), αλλος ακριβες βιζιτες στο μαπα και αλλος ειναι πλεον ετοιμος σπονσορας στα 12νησα! Συνεργαστειτε να κανετε βαση/ορμητηριο στα ουραλια πριν ειναι αργα!
ρωσια πηγαινα μοσχα απο 1987-88 μεχρι το 2012.μετα εριξα πετρα.ισως δεν μας διαβαζεις απο αρχη που γραφαμε με αλλα νικ για τις πλιροφοριες που δωσαμε.συμφωνω οτι μονο ρωσια αξιζει για διαθεσιμοτητα και ποιοτητα.πολλακις λεω δεν βλεπω ομορφες γκομενες οδυσσο.γενικα ουκρανια.
ο δασκαλος ιωσηφ δεν ειναι ο καταληλος για σημβουλες για να παιξεις με ποιοτητα γιατι ξερει απο πρωτο χερι για την ελειψη διαθεσιμωτητας.οταν λεω ποιοτητα δεν ενοω να βρω ομορφες πουτανες του 10 να τις πληρωσω αλλα νορμαλ αυτες που εχουν ακομα και οι μιντιουμ κλασ ουκρανοι και ρωσοι.
τα περασμενα 2 καλοκαιρια μετα απο παροτρυνση του δασκαλου ιωσηφ να πεσω σε χαμηλοτερο οικονομικα επιπεδω νορμαλ γκομενων ιδικα γκαρσονων που συμφωνα με τον ιδιο τον δασκαλο αυτες θελουν κατι καλυτερο στην ζωη ενω οι θπολιπες που βολταρουν πανω κατω δεν θελουν να αλλαξουν τιποτα.
εριξα στανταρ και εριξα δικτια σε διαφορες που με γνωριζαν καιρο οπως μου ειπε ο δασκαλος που ο ιδιος ο δασκαλος πρωσωπικα εχει σε εκτιμηση την εμφανιση,νοημοσυνη και τις ικανοτητες μου αφου με ειδε και λαιβ.αποτελεσμα αυτες που με ηξεραν απο καιρο μου ελεγαν να βγουμε και στα οφφ τους δεν απαντουσαν η εβρισκαν δικαιολογιες και οι γκαρσονες ολες που την επεφτα ειχαν ολες γκομενο γκαρσονι η τον μαγειρα απο δουλεια.ολες μετα την δουλεια εβλεπα χερακι με τον μαγειρα η το γκαρσονι!
για τον θειο μου που λες οπως και ο δασκαλος με εχει πολυ ψηλα οπως και ολοι οι φιλοι του που δουλευουν μαζι ουκρανια.ο θειος μου υποστιριζει οτι ενω εχω πακετο και οταν παμε στα καφε ολες μου χαμογελανε και τις κουβεντιαζω καποτε κανω το λαθος να μιλω ρωσικα.ο ιδιος λεει πολλες φορες κανω τον τουριστα καπου και ρωτω που να παω ,που να φαω και ερωτησεις και ολες με βοηθανε.λεει το ιδιο κανει πενηνταρις φιλος του σαν τουριστασ με φωτογραφικη ρωτα εδω και εκει και του μιλανε μια χαρα στα αγγλικα.επιμενει παντα να παιζω τον τουριστα γιατι μολις μιλησω ρωσικα αυτες εξαφανιζοντε.
το ξερω εχει δικαιο αλλα δεν γουσταρω να το παιζω τουριστας.στην τυφλιδα μου βγηκε γιατι ημουν τουριστας με ρωσιδες τουριστριες.το ιδιο και κροατια εκανα γνωριμιες με ρωσιδες.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom