Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ειπα ομως το λαθος που εκανα τοτε μικρος επρεπε να πασαρω και κασερι στο χερι που αυτο περιμεναν!
καπια πραγματα αρχισα να τα καταλαβαινω καλυτερα απο το 1996 που αρχισα να κινουμε μονος εκει 16 ετων τα αντοιληφθηκα το 2007-8.εχασα πολλα μεχρι να ξυπνισω αλλα παντα προσπαθουσα να βγαλω γκομενα με το σπαθι με οπειοδηποτε χρηματικο κοστος.ημουν με την εντυπωση ειμαι ανωτερος εμφανισιακα απο ουκρανους
και δεν χρειαζετε κασερι στο χερι.με βιζιτες δεν ειχα παρε δωσε κιεβ.πολυ σπανια να πηρα πουτανες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τα έχεις μπερδέψει Χάρη..Η free visa δεν αφορά να φύγει κάποια όπως γράφεις..Δεν μιλάμε για τις πουτανες που ταξιδεύαν Ντουμπάι η τις μεταναστριες κλπ..Η free visa δίνει πλέον δικαίωμα σε  ΟΛΕΣ τις Ουκρανεζες να ταξιδέψουν διακοπές Ευρώπη με ελάχιστα λεφτά και μηδενική προετοιμασία..Ενα εισητηριο των 80 ευρώ και σε δυο ώρες  είμαστε Ιταλια,Γαλλία κλπ.

Αυτές που μιλάω εγω Κίεβο πάνω απο 10 μου λενε θα κάνουν καλοκαίρι διακοπές Ευρώπη για πρώτη φορά..Αν πιστεύετε πως αυτο δεν θα τις αλλάξεις οκ έχουμε διαφορετικες κόσμο θεωρίες..
δεν ειναι προβλημα οτι ταξιδευουν για να δουν πως ειναι και ο κοσμος εξω.
να μην νομιζουν οι ξενοι ουκρανια ειναι ολοι λεφταδες και να δουνε τι λεει η ζωη γαλλια και ιταλια χαχαχαχ.τοτε δεν θα θελουν να φυγουν ποτε απο κιεβ

• Like
Αντιδράσεις: koble

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Βλεπω οτι μετα την τελευταια επιδρομη στο πεδιο βολης του Κιεβου, ο ΚΜΑΝ και ο DRAGCRX, εχουν  αναθεωρησει τις αποψεις τους λογο βυζας.
Ερωτηση περι Διεθνους Πολιτικης
.
Με την νεα γεφυρα στην Ταυρικη χερσονησο, τι αλλαγες προκειται να εχουμε στην περιοχη??? Ειχα διαβασει οτι λογο ρηαλ εστεητ, εχει ακριβυνει η κριμαια. Ειδικα με το βλεμα σε τουριστικη αναπτυξη.
Α. Θα εχουμε διεθνεις πτησεις με σπονσορες? Με παραλληλη αυξηση των εσωτερικων πτησεων (πχ Κριμαια>Σοτσι)?
Β. Τωρα θα πλημμυρισει απο υπο-καυκασιους/ουζμπεκους, (με τασεις σπονσορα?) των γειτονικων ρωσσικων περιοχων?
Γ. Οι γκομενες των αποθεματων της νοτιας ρωσσιας, θα ξυπνησουν και θα αναζητησουν διεθνεις σπονσορες εκει?.
Οποιος μπορει να κανει προβολες στο μελλον για τα πορνολοτζιστικς ας πει κατι!

υγ.Πριβε Μυνημα προς ΧΑΡΡΙ!
Αστα ολα, πεθανε η Ευρωπη! Κοιτα να βρουμε κανα κοννε στην Ασια, η εστω πιναη στα εμιρατα, γιατι μονο με λιγο βαλκανιοπουτσισμο δεν βγαζουμε καλοκαιρι και μετα χειμωνα!
Οταν επρεπε δεν ακουσες τον Δασκαλο, το θειο σου και τους φιλους σου! Τωρα τουλαχιστον ακολουθα τον ξαδερφο σου με την χοιρα (ειναι ινδαλμα μου) και τον αδερφο σου, που βλεπει μπροστα! Βλεπω οτι και εσυ το πας το Κιτρινο γραμμα! Σηκω να φυγουμε για την μακρυνη ανατολη!!! ΜΟΛΙΣ ειδα και ο ΠαριςΠαπις ειναι ετοιμος για την Ινδοκινα. Χαλκιδικη μας πεφτει ακριβα! Τουρκια μπορει να εγκλωβιστουμε σε θερετρα! Καλητερα περα απο την γραμμη, σαρμ ελ πεη-δουμπαι.
χαιρετω τον πληθυσμο......και ειδικα τωρα που παροτι ελευθερωθηκαν οι βιζες τα πραγματα ειναι ακομα πιο φτηνα....
Πως το εννοεις αυτο? Δεν πληρωνεις βιζα για να φερεις την γκομενα ελλαδα???
...ειμαι φοβερος στο να πιανω αμεσως το περιβαλον και να βγαζω συμπερασμα για ενα μερος μετα απο λιγες ωρες οπως εκανα και αθηνα ...και αλλους προορισμους.δεν χρειαζετε να παω πολλες φορες να καταλαβω ...κυπρο βλεπω κουκλια μονες παρεα απο εκατερινιμπουρκ,πιτερ και δεν παιζουν ουτε λεφτα πολλα να εχουν και ειναι θετικες πολυ.απλα δεν εχω χρονο να ασχολειθω απο λευκωσια να τρεχω τουριστικα. θες διαμονη και χρονο αν εισαι απο αλλη πολη
Χαρρι θα μας τρελανεις! Πριν λιγε μερες διαβασα οτι ο Πορνομεταναστης με λιγες μερες, σου ειχε πει στην οδυσσο για καμακι στο σταθμο λεωφορειων νομιζω! Δεν ακους κανεναν!
Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο οταν εχεις δουλεια, να ασχολεισαι με τουριστες, που ερχονται κυπρο. Κριμα γιατι ειναι τοσο κοντα και τοσο μακρυα! Τουλαχιστον να εκανες δημοσιες σχεσεις να κρατουσες κοννε για χειμωνα!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αντε να απολαυσουμε και κανενα κανονικο goal!!!

o koble Που ειναι ???ΛΕς???
Αγαπητοί φίλοι ...

Η βραδια χτες με τις Ρωσίδες άρχισε και τελείωσε με τον παρακάτω διάλογο....
Εγώ απλά το απολαμβάνω με όσους ρομαντικούς πιστεύουν πως υπάρχουν ...ανιδιοτελείς γυναίκες...Αυτά παθαίνει όποιος δεν χρησιμοποιεί κμανικά κίνητρα ...
Το επαγγελματικό μου προφίλ που είδαν στο VK  και η καλή εμφάνησή μου δεν μετράνε πλέον ούτε στα 6,5αρια...

Συνημμένα

• IMG_9531.PNG
    IMG_9531.PNG
    228,9 KB · Εμφανίσεις: 50

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οι νεαροι ξενοι που συναντησα μερικες φορες οδυσσο απο γερμανια 3 και δυο φορες γαλακια ο ενας εμφανισημος μου ειπαν οτι ειχαν ερθει για διακοπες σαν ταξιδι.ουτε για πουτανες και οτι δεν διεθεταν
χρημα ουτε για κερασμα ουτε για πληρωμενο.αν γνωρισουν τους ιταλους και γαλλους θα εκτιμησουν καλυτερα εμας εκει που ειμαστε διαθετημενοι να σπρωξουμε κασερι χαχαχαχα.
μακαρι τετειους ευροπεους να γνωριζουν οδυσσο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
εχασα πολλα[size=30pt] μεχρι να ξυπνισω [/size]

ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!  

Ότι έχεις ξυπνήσει εσύ δηλαδή τώρα; :2funny:

Xάρη,ο kman είμαι.
Πότε θα βγεις φωτό με το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι;

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αγαπητοί φίλοι ...

Εγώ απλά το απολαμβάνω με όσους ρομαντικούς πιστεύουν πως υπάρχουν ...ανιδιοτελείς γυναίκες...Αυτά παθαίνει όποιος δεν χρησιμοποιεί κμανικά κίνητρα ...
Το επαγγελματικό μου προφίλ που είδαν στο VK  και η καλή εμφάνησή μου δεν μετράνε πλέον ούτε στα 6,5αρια...
στο κοντακτε αν επεφταν απο προφιλ θα γαμουσα ολη την ρωσια.σκεψου εχω φωτο απο σπιτι μου εναμιση εκατομυριο και ισως δεν μπηκε καμια στον κοπο να ειδε τις φωτο για να μην απαντανε.
στελω κοντακτε 100 μυνηματα σε γκομενες την μερα εδω και 7 χρονια.καμια δεν απαντα εχει 3 χρονια!
απαντησαν καποτε μερικες βιζιτες η απλα ευχαριστω στο κοπλιμεντο και ως εκει.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
στο κοντακτε αν επεφταν απο προφιλ θα γαμουσα ολη την ρωσια.σκεψου εχω φωτο απο σπιτι μου εναμιση εκατομυριο και ισως δεν μπηκε καμια στον κοπο να ειδε τις φωτο για να μην απαντανε.
στελω κοντακτε 100 μυνηματα σε γκομενες την μερα εδω και 7 χρονια.καμια δεν απαντα εχει 3 χρονια!
και τι τους γραφεις βρε παπαρα?

"yοu are beautiful i want to fuck you with my balkan rockets"? :S

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!  

Ότι έχεις ξυπνήσει εσύ δηλαδή τώρα; :2funny:

Xάρη,ο kman είμαι.
Πότε θα βγεις φωτό με το υπέροχο βαλκανικό μου χέρι;
εγω εβαλα φωτο μου σκοπιμα στο προφιλ για να με δουνε ολοι.τις διεγραψα προχτες ηταν εκει ενα μηνα και ειπα σε ολους ασ με δουνε.εσενα δεν ειδε ποτε κανενας και ουτε φωτο βαζεις.
ναι ρε αργησα να ξυπνωσω.νομιζα η εμφανιση ειναι αρκετη για να γαμω ενιαρια μικρουλες.πολλες ερχωνταν μεχρι το σπιτι και δεν καθωνταν και ελεγαν ποσα λιγα περνουν οι γονεις τους σε σχεση με οσα ξοδευω την μερα 3 μηνιατικα για αυτους!δεν επερνα και ντρεπωμουν να προσφερω κασερι η να προτεινω γιατι αυτες τις εβλεπα καθε μερα στα κλαμπ και κεντρο και ολες μιλουσαν μεταξυ τους και γνωριζωνταν.
ναι χαζουλη βαλκανιε,ολες γνωριζωντε γιατι πανε στα ιδια μερη και μιλανε μεταξυ τους.ποσες φορες εβγαινα ραντεβου με μικρουλα στο κιεβ και μετα απο λιγο εμφανιζωταν ξαφνικα στην παρεα αλλη μικρη που καμακωνα και αυτην.ελεγα καλα πως γνωριζεστε?αφου ολοι πηγαιναμε στα ιδια μερη και ξερον ο ενας τον αλλο.οπως και οδυσσο ειναι χωριο και με ξερουν ολοι.ο ενας ουκρανος μου ειπε σε ξερω εισαι εσυ που κερνας ολο το κεντρο!μεχρι και στο νοβι ρινακ η ραφτενα οταν ειπα το ονομα μου γελουσε και ρωτησε εισαι ο κυπριος!αντε γεια βαλκανιε,ελπιζω να ξυπνησεις και εσυ για ουκρανια και ασε τις φαντασιωσεις σου.μας εδειξες ενα δωματιο που χωρα νανο,δεν εδωσες λεπτομερεις οταν σε στριμωξαν και
ειπες δεν θελω να πω γιατι θα με κραζουν οι απιστοι χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
και τι τους γραφεις βρε παπαρα?

"yοu are beautiful i want to fuck you with my balkan rockets"? :S
επιδει εισαι τελειος βλακας δεν μιλω αγγλικα.
ρωσικα τους γραφω σου ειπε κανεις τους γραφω αγγλικα και λεω οτι ολοι οι ξενοι.
γραφω απλα εισαι πολυ συμπαθητικη για να δω αν θα απαντησει.καμια δεν απαντα.
εγραψα και περσι καλοκαιρι για τις 2 γκομενες που πλισιασα και δεν εδωσαν σημασια οδυσσο.μετα τους ειπα κριμα γιατι ειχα 20 χιλιαρικα γριβνα να ξοδευσω πανω σας!συστηθηκαν αμεσως αλλα χαλασε η συμφωνια γιατι επερνε ο γκομενος και δεν ηρθαν αμεσως σπιτι.εισαι τελειος ασχετος για αυτο συνεχχισε να γραφεις στο power of love θεμα χαχαχααχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κoble εισαι θεος.στου στελνω πμ διαβασε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
εγω εβαλα φωτο μου σκοπιμα στο προφιλ για να με δουνε ολοι.τις διεγραψα προχτες ηταν εκει ενα μηνα και ειπα σε ολους ασ με δουνε.εσενα δεν ειδε ποτε κανενας και ουτε φωτο βαζεις.
ναι ρε αργησα να ξυπνωσω.νομιζα η εμφανιση ειναι αρκετη για να γαμω ενιαρια μικρουλες.πολλες ερχωνταν μεχρι το σπιτι και δεν καθωνταν και ελεγαν ποσα λιγα περνουν οι γονεις τους σε σχεση με οσα ξοδευω την μερα 3 μηνιατικα για αυτους!δεν επερνα και ντρεπωμουν να προσφερω κασερι η να προτεινω γιατι αυτες τις εβλεπα καθε μερα στα κλαμπ και κεντρο και ολες μιλουσαν μεταξυ τους και γνωριζωνταν.
ναι χαζουλη βαλκανιε,ολες γνωριζωντε γιατι πανε στα ιδια μερη και μιλανε μεταξυ τους.ποσες φορες εβγαινα ραντεβου με μικρουλα στο κιεβ και μετα απο λιγο εμφανιζωταν ξαφνικα στην παρεα αλλη μικρη που καμακωνα και αυτην.ελεγα καλα πως γνωριζεστε?αφου ολοι πηγαιναμε στα ιδια μερη και ξερον ο ενας τον αλλο.οπως και οδυσσο ειναι χωριο και με ξερουν ολοι.ο ενας ουκρανος μου ειπε σε ξερω εισαι εσυ που κερνας ολο το κεντρο!μεχρι και στο νοβι ρινακ η ραφτενα οταν ειπα το ονομα μου γελουσε και ρωτησε εισαι ο κυπριος!αντε γεια βαλκανιε,ελπιζω να ξυπνησεις και εσυ για ουκρανια και ασε τις φαντασιωσεις σου.μας εδειξες ενα δωματιο που χωρα νανο,δεν εδωσες λεπτομερεις οταν σε στριμωξαν και
ειπες δεν θελω να πω γιατι θα με κραζουν οι απιστοι
χαχαχαχ

Ποιος με στρίμωξε; :2funny:

Ακόμη και φωτογραφία από την ίδια γκόμενα που ήρθε στο Μόναχο έχω postάρει.

Άκου Χάρη για να μην το κουράζουμε το θέμα.
Το πρόβλημα δεν ειναι ο τρόπος που γράφεις,ούτε το πως φαίνεσαι.
Εισαι ένας μέσος συμπαθητικός ζουμπας.

Το πρόβλημα σου είναι ότι καις ΜΑΖΟΥΤ.
Οπότε σαν ΒΛΑΚΑΣ,είναι αδυνατο να ρίξεις γκόμενα,όπου και να πας,στον αιώνα τον άπαντα.
Δεν το έχεις καταφέρει 38 χρονια τώρα,ΔΕΝ πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ.

Είσαι το ΜΟΝΟ μέλος που έχει σκεφτεί ότι εγώ και ο kman μπορει να είμαστε το ίδιο πρόσωπο.
Μιλάμε για IQ λάχανου,αν και προσβάλλω τα λάχανα με αυτό που γράφω.

Φιλούθκια,
kman

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πάλι άκυρος είσαι..Τους έστειλα το VK για να δούν ονόματα διευθύνσεις δουλειών μου  και φίλους για να με εμπιστευτούν πριν την συνάντηση!
Μάλλον ήταν overqualified...Προφίλ...
Μάλλον φοβήθηκαν πως είμαι πολύ άνω των κυβικών τους...
Δεν μπορώ να ξέρω τι άλλο παίζει...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτα που γράφει ο clock τα βιώνω και εγώ με τουριστριες που έρχονται Ελλάδα..Παιδία πρέπει να καταλάβετε έχει αλλάξει ο τουρισμός στην Ελλάδα..Έρχονται όλες υποψιασμένες, έχουν φάει ήδη διεθνεις πούτσες, υπάρχει το instagram κλπ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ τους να έρθουν εδω να τον φάνε απο εξωτικούς Ελλήνες.Η λογική που έρχονται είναι να κάνω τα μπανάκια μου,να πιω τα ποτάκια μου και ΑΝ προκύψει καμιά πούτσα έχει καλως...Με αυτη τη σειρα.

Διαφωνώ πλήρως με clock πως θέλει kmanανικη λογική. Απλά δε σημαίνει πως επειδή αλλάξαν οι καιροί και η άλλη που ερχετε εδω να κάνει διακοπές και να δει τα όμορφα Ελληνικα νησιά επειδή δεν μας κάθεται σημαίνει πως είναι πουτάνα και ΑΝ της προτείναμε λεφτά θα καθόταν.ΟΧΙ δεν θα καθόταν!!Διακοπές ήρθε όχι για ΒΙΖΙΤΕΣ!!

Εγω το μόνο όπλο που έχω δεί πως περνάει ακόμα στις ΡωσσοΦυλές (Ουκρανια,Ρωσσία κλπ) ειναι επίθεση στην βάση τους και υποσχέσεις αγάπης και δεσμού..Αυτό περνάει δίοτι χτυπάει στα βαθύτερα ένστικτα μια γυναίκας που είναι η τεκνοποίηση κάτι βαθιά ακόμα (για πόσο?) ριζωμένο στις Πατριαρχού τύπου κοινωνιες.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Αγαπητοί φίλοι ...

Δε φταις εσύ αν δε μετράς, φταίνε οι εποχές. Ο μισανδρισμός... Η προπαγάνδα κατά του άντρα.. η προπαγάνδα κατά του γαμησιού και του "fun" και η προπαγάνδα υπέρ του show off και του εγωισμού. Είναι τόσο πρόβατα ο κόσμος (και ειδικά οι γυναίκες) που αν τους γυρίσεις ανάποδα δεν πέφτει φράγκο και έχουνε μία μύτη μέχρι τον ουρανό, γιατί νιώθουν celebrities από το σύστημα ενώ στην ουσία είναι άφραγκα ρομποτάκια. Γιαυτό επιμένω και φωνάζω, μη χαλάτε τις γκόμενες με υπέρογκα ποσά, αφήστε τες να βράσουν στο ζουμί τους, υποτελή ανθρωπάκια είναι στην ουσία, δυστυχώς οι άραβες κάναν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημιά σε αυτό το κομμάτι.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτα που γράφει ο clock τα βιώνω και εγώ με τουριστριες που έρχονται Ελλάδα..Παιδία πρέπει να καταλάβετε έχει αλλάξει ο τουρισμός στην Ελλάδα..Έρχονται όλες υποψιασμένες, έχουν φάει ήδη διεθνεις πούτσες, υπάρχει το instagram κλπ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ τους να έρθουν εδω να τον φάνε απο εξωτικούς Ελλήνες.Η λογική που έρχονται είναι να κάνω τα μπανάκια μου,να πιω τα ποτάκια μου και ΑΝ προκύψει καμιά πούτσα έχει καλως...Με αυτη τη σειρα.

Διαφωνώ πλήρως με clock πως θέλει kmanανικη λογική. Απλά δε σημαίνει πως επειδή αλλάξαν οι καιροί και η άλλη που ερχετε εδω να κάνει διακοπές και να δει τα όμορφα Ελληνικα νησιά επειδή δεν μας κάθεται σημαίνει πως είναι πουτάνα και ΑΝ της προτείναμε λεφτά θα καθόταν.ΟΧΙ δεν θα καθόταν!!Διακοπές ήρθε όχι για ΒΙΖΙΤΕΣ!!

Εγω το μόνο όπλο που έχω δεί πως περνάει ακόμα στις ΡωσσοΦυλές (Ουκρανια,Ρωσσία κλπ) ειναι επίθεση στην βάση τους και υποσχέσεις αγάπης και δεσμού..Αυτό περνάει δίοτι χτυπάει στα βαθύτερα ένστικτα μια γυναίκας που είναι η τεκνοποίηση κάτι βαθιά ακόμα (για πόσο?) ριζωμένο στις Πατριαρχού τύπου κοινωνιες.
Σκέψου να συμπλήρωνα στο μνμ μου το εξής( I will come in about 30 mins to meet you )   "and take you to a nice traditional fish restaurant "

Για 6,5άρια δεν το κάνω αλλά δείχνει πως το έκανε κάποιος άλλος...
Απο οχτάρι και άνω Δυστηχώς είναι μονόδρομος αν κι εγώ δύσκολο να το κάνω για να πηδήξω...Μόνο αν γουστάρω τη γκόμενα μετά το γαμήσι αυτά...
Η συνάντησαν κάποιον με μεγαλύτερα μπράτσα στυλ ΒΠ που τις έχωσε κάπου στο πρόγραμά του ενδιάμεσα απο άλλες ;)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ρε Χαρρι θα τρελαθουμε, γιατι δεν προσπαθεις με τις γκομενες που εχονται απο ρωσσια στην κυπρο, αφου δεν εχεις χρονο (το καταλαβαινω αυτο), μεσο ιντερνετ να τις προσεγγισεις? Εχουν ερθει στο νησι σου, οποτε μπορει να ειναι πιο θετικες να σε δουνε απο κοντα.
Κατι κανεις λαθος με το ιντερνετ! Εγω δεν μπορω να σου πω τι, γιατι δεν ξερω. Κανε ισως πιο απλο προφιλ. Ο Βαλκανιος Πουτσαρας μπορει να σου πει καποιο τιπ! Τα ειχε πει και στον Κμαν, γιατι πεφτει σε βιζιτες! Κρυψε καπως ηλικια και μην βαζεις για 18χρονα! Και ο μεταναστης κατι σου ελεγε για το στυλ/υφος.
Βρες τον Δασκαλο απο κοντα ομως να σε διαφωτισει και φυγε για διακοπες σε Ρωσσοφωνο προορισμο! Μαλλον ουκρανια σου κανει κακο πλεον! Ξεχασε την. Δεν βλεπεις εδω ολοι ετοιμαζοντε για Ρωσσια!!!
οι νεαροι ξενοι που συναντησα μερικες φορες οδυσσο απο γερμανια 3 και δυο φορες γαλακια ...αν γνωρισουν τους ιταλους και γαλλους θα εκτιμησουν καλυτερα εμας εκει που ειμαστε διαθετημενοι να σπρωξουμε κασερι χαχαχαχα.μακαρι τετειους ευροπεους να γνωριζουν οδυσσο.
Χαρρι οπως γαμανε απο μικροι οι ανατολικοι, ετσι και οι δυτικοι κανουν το ιδιο. Μονο εμεις οι σκληροι ιταλο λατινο βαλκανιοι το εχουμε κανει επιστημη, για ιστορικους λογους! Οποτε δεν τους νοιαζει.
Ισως εχεις ενα δικιο, αλλα και αυτοι εχουν προβαδισμα με το εξωτικο τους διαβατηριο, μεχρι να τους μαθουν.
Αγαπητοί φίλοι ... Η βραδια χτες με τις Ρωσίδες άρχισε και τελείωσε με τον παρακάτω διάλογο....Το επαγγελματικό μου προφίλ που είδαν στο VK  και η καλή εμφάνησή μου δεν μετράνε πλέον ούτε στα 6,5αρια...
Μυστη Αιγηνορα...ΕΑΝ ο και ο μυστης Γκλοκ, ειναι στα προθυρα σπονσοραρισματος, παμε χαμενοι! Ξεκινα να χτιζεις θεσεις και να ταζεις σπονσοραρισμα διακοπες σε ντουμπαι- ασια!!!

ΥΓ. Ο ΚΜΑΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΟΝ ΑΝΘΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ!!
ΥΓ2. ΒΑΛΚΑΝΙΕ ΠΟΥΤΣΑΡΑ, μην τραμπουκιζεις τον συνδερφο σου Χαρρι,
γιατι βραζετε ολοι οι Κμανιστες στον ιδιο πορνο καζανι. Αλλος σπονσοραρει καυλακια στα πριβατ (σε εκαψε ο αρχηγος στο βαθος και εσυ ρωσσια), αλλος ακριβες βιζιτες στο μαπα και αλλος ειναι πλεον ετοιμος σπονσορας στα 12νησα! Συνεργαστειτε να κανετε βαση/ορμητηριο στα ουραλια πριν ειναι αργα!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Αυτό παίζει πάρα πολύ.

Πιστευω πλέον πως στο δίλημμα:γαμήσι ή να βγάλουν την τέλεια selfie διακοπων,οι περισσότερες θα επιλέξουν το δεύτερο  :S

Σημεία των καιρών,ας κάνουν ότι θέλουν,εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Αυτό παίζει πάρα πολύ.

Πιστευω πλέον πως στο δίλημμα:γαμήσι ή να βγάλουν την τέλεια selfie διακοπων,οι περισσότερες θα επιλέξουν το δεύτερο  :S

Σημεία των καιρών,ας κάνουν ότι θέλουν,εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει.

ως πότε ρε αδερφέ να κάνουμε αυτό που πρέπει? μέχρι να πέσει η ψυχολογία στο πάτωμα?... Μετά πλέον δεν είναι χόμπι, αλλά μαζοχισμός, καθώς αντί για ευχαρίστηση έδινε, πλέον δίνει ψυχολογικά... Τα συγχαρητήρια μου άλλη μια φορά για τα κοτορθώματά σου στην Πράγα και τις ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ πληροφορίες, επιπέδου πηγής πλούτου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom