midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.256
- Πόντοι
- 3.656
παρε κ τον θειο γοα προστασια σωματοφυλακαΜπελαρους συντομα θα σε ενημερωσω σε πμ.φιλια
Ντινπρο δεν θα κανει τιποτα, χαμενος κοπος προβλεπω
παρε κ τον θειο γοα προστασια σωματοφυλακαΜπελαρους συντομα θα σε ενημερωσω σε πμ.φιλια
Να σου πω οτι αμα πας στα 3 καλυτερα σουβλατζιδικα της αθηνας δεν βαζουν τζατζικι γιατι θεωρουν οτι χαλαει την γευση...(αν μου το ζητησετε θα σας πω πια ειναι...)ο κμαν στα ανατολικα θρεντ ειναι οτι το τζατζικι στην πιτα
Ενοχλει λιγο αλλα ειναι παροδοσιακο
Υγ για μπελαρους ποτε υπολογιζεις να ανεβεις κ να δωσεις φρεσ ενημέρωση.?
Κιεβα κ τετοια ειναι ναχαμε ναλεγαμε...
ο θειος ειναι ο πραγματικος ηγετης γιαυτο και θα τον εχω παντου και πανταπαρε κ τον θειο γοα προστασια σωματοφυλακα
Ντινπρο δεν θα κανει τιποτα, χαμενος κοπος προβλεπω
οχι. Αμα χασει λεεικαι επειδη εχω κεφια θα σας πω την διαφορα αντιληψης του αντρα και της γυναικας για τα λεφτα
Παω στο καζινο με ενα φιλο...μου λεει δωσε μου 100ευρω να παιξω..Του δινω κερδιζει μου λεει παρε το κατοσταρικο σου χανει μου το δινει την αλλη μερα που θα εχει..
παω καζινο με γυναικα...Μου λεει αγαπη μου δωσε μου 100ευρω να παιξω...Τα δινω αν κερδισει λεει κερδισαμε αγαπη μου ειμαι χαρουμενη αμα χασει χασαμε αγαπη μου...το κατοσταρικο πουθενα...
ο κμαν στα ανατολικα θρεντ ειναι οτι το τζατζικι στην πιτα
Ενοχλει λιγο αλλα ειναι παροδοσιακο
Υγ για μπελαρους ποτε υπολογιζεις να ανεβεις κ να δωσεις φρεσ ενημέρωση. Το θειο τασο κ ντερτυ ακυρωσαν.... Οποτε εισαι η μονη ελπιδα..
Κιεβα κ τετοια ειναι ναχαμε ναλεγαμε... Παμε για οριτζιναλ φασεις
γενικα συγκριση μοσχας πετρουπολης μινσκ κιεβου που εχει καλυτερο παιχνιδι μεσω τιντερ σοσιαλ μεντια για να βγαλεις και να φας γκομενακια αν πας για 5 μερες??
γενικα συγκριση μοσχας πετρουπολης μινσκ κιεβου που εχει καλυτερο παιχνιδι μεσω τιντερ σοσιαλ μεντια για να βγαλεις και να φας γκομενακια αν πας για 5 μερες??
Τι έγινε;Έφυγε και ο κομπλέ μαζί με τον Κμαν;
έχω ραντεβού με δυο Ρωσιδάκια 6,5αρακια με βιζάρες όμως!!Παω να πιούμε κρασια στο μπαράκι ενός φίλου!Θα τις πάω με τρέλα και αναισθησία για ντουέτο ...ή τίποτα!
Θα έχει φάση ότι και να γίνει))
Το ραντεβού το έκλεισε ένας φίλος απο το ινσταγκραμ που δεν μπορεί να έρθει !
Θα σας πω αυριο
Τι έγινε;Έφυγε και ο κομπλέ μαζί με τον Κμαν;
έχω ραντεβού με δυο Ρωσιδάκια 6,5αρακια με βιζάρες όμως!!Παω να πιούμε κρασια στο μπαράκι ενός φίλου!Θα τις πάω με τρέλα και αναισθησία για ντουέτο ...ή τίποτα!
Θα σας πω αυριο
Αντε να απολαυσουμε και κανενα κανονικο goal!!!Τι έγινε;Έφυγε και ο κομπλέ μαζί με τον Κμαν;
Θα σας πω αυριο
Εφυγα το πρωι απο Κίεβο και οταν ανοιξα το κινητο μου ώρες αργοτερα μου ηρθαν ενα καρο matches
Δεν ξέρω κατά ποσο θα εβγαινε γαμήσι απο αυτά ούτε μπορώ να κρινω γιατι μονο με μια προλαβα να βγω χωρις να πηδηξω κιολας..
Εγώ Belarus δεν είδα φως όσο έψαξα διαδικτυακά. Πολύ μύτη πάνω και επικοινωνούμε για κοινονικότητα. Ukraine ακόμη και τώρα με την πολή σοβαρή πτώση παραμένει Νο1 από το λιγο που ψάχτηκα. Μιλάμε για πέσιμο σε κανονικές γυναίκες γιατί από πληρωμένο δεν έχω ιδέα.
Σε 2 μέρες δεν γαμάς. Αν καθόσουν ενα 10ημερακι με τα tinder matches και μονο, 2-3 γκόμενες θα τις έβγαζες με 2-3 ραντεβού την καθεμία max. Εκεί παίζεις. Τα ONS δεν γίνονται ευκολα Κίεβο εκτος αν της μιλάς της άλλης πολύ καιρό διαδικτυακά οπότε σε νοίωθει οικεία. Αλλά σε ξαφνικά matches χωρις προετοιμασία θέλεις 2-3 ραντεβού. Πάντως διαπίστωσες τον χαμό που γίνεται με το διαδίκτυο απλά θέλει και εμπειρία να ξεχωρίζεις τις λευκές.
Αντε να απολαυσουμε και κανενα κανονικο goal!!!
o koble Που ειναι ???ΛΕς???
Ραντεβου στα τυφλα!!!Τι έγινε;Έφυγε και ο κομπλέ μαζί με τον Κμαν;
έχω ραντεβού με δυο Ρωσιδάκια ...Θα τις πάω με τρέλα και αναισθησία για ντουέτο ...ή τίποτα!...Το ραντεβού το έκλεισε ένας φίλος απο το ινσταγκραμ που δεν μπορεί να έρθει !
Αντε να απολαυσουμε και κανενα κανονικο goal!!! o koble Που ειναι ???ΛΕς???
Εχω κατηγορηθει για πολλα, μεχρι και οτι γαμησα με 15 ευρω στο μεταξουργειο, οταν ακομα ηταν ολα στα 20 ευρω. Και για να βαρυνει η κατηγορια, ειπαν οι φιλοι μου, οτι γαμησα με 10 ευρω! Ομως δεν ειμαι παρακλαδι του δασκαλου, ουτε και κλωναρι του κμαν! Ασε που δεν ξερω ρωσσικα, αλλα και δεν ειμαι ευκαταστατος σπονσορας (50Ε), εγω ειμαι μικροσπονσορας του εικοσαρικου!ωχ ωχ ωχ
ΔρΛοβ, το λινκ που εβαλες κατι λενε για θερμες ασιατισες οι παιχτες!!! Ετοιμασου για ανατολη..Πολωνία δες τι γραφούν άτομα που ζούν τώρα εκεί...Φυσικά ακούγωντας και σεβόμενος τους μεγάλους παίχτες που πάνε εκει και ξέρουν ασφαλώς τι γίνεται
Σιγουρα εκανες παρεα με την 19χρονη τριανταρα, λογο Ρωσσοφωνιας!!!...Εχτες ειδα το ξεκολιδι την Αθηνα απο το Power of love...Ξεροντας τι σκουπιδι ειναι... βλεποντας την εξωφυλλο καταλαβα...τι μας πασαρουν τα μεσα
No comment.ολα τα αλλα για πυραυλους και λοιπα παραμυθια...ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ
αλλαχακμπαρ!!!!μεθυσε τες να μην μπορουν περπατησουν, ξεσκισε τες και στειλε φωτος βαιμπερ