Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
:heavymetalbig:ο κμαν στα ανατολικα θρεντ ειναι οτι το τζατζικι στην πιτα
Ενοχλει λιγο αλλα ειναι παροδοσιακο :heavymetalbig:
Υγ για μπελαρους ποτε υπολογιζεις να ανεβεις κ να δωσεις φρεσ ενημέρωση.? :hi:
Κιεβα κ τετοια ειναι ναχαμε ναλεγαμε...
Να σου πω οτι αμα πας στα 3 καλυτερα σουβλατζιδικα της αθηνας δεν βαζουν τζατζικι γιατι θεωρουν οτι χαλαει την γευση...(αν μου το ζητησετε θα σας πω πια ειναι...)

Μπελαρους συντομα θα σε ενημερωσω σε πμ.φιλια

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
παρε κ τον θειο γοα προστασια σωματοφυλακα
Ντινπρο δεν θα κανει τιποτα, χαμενος κοπος προβλεπω  :think:
ο θειος ειναι ο πραγματικος ηγετης γιαυτο και θα τον εχω παντου και παντα

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
και επειδη εχω κεφια θα σας πω την διαφορα αντιληψης του αντρα και της  γυναικας για τα λεφτα

Παω στο καζινο με ενα φιλο...μου λεει δωσε μου 100ευρω να παιξω..Του δινω κερδιζει μου λεει παρε το κατοσταρικο σου χανει μου το δινει την αλλη μερα που θα εχει..

παω καζινο με γυναικα...Μου λεει αγαπη μου δωσε μου 100ευρω να παιξω...Τα δινω αν κερδισει λεει κερδισαμε αγαπη μου ειμαι χαρουμενη αμα χασει χασαμε αγαπη μου...το κατοσταρικο πουθενα...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.256
Πόντοι
3.656
και επειδη εχω κεφια θα σας πω την διαφορα αντιληψης του αντρα και της   γυναικας για τα λεφτα

Παω στο καζινο με ενα φιλο...μου λεει δωσε μου 100ευρω να παιξω..Του δινω κερδιζει μου λεει παρε το κατοσταρικο σου χανει μου το δινει την αλλη μερα που θα εχει..

παω καζινο με γυναικα...Μου λεει αγαπη μου δωσε μου 100ευρω να παιξω...Τα δινω αν κερδισει λεει κερδισαμε αγαπη μου ειμαι χαρουμενη αμα χασει χασαμε αγαπη μου...το κατοσταρικο πουθενα...
οχι. Αμα χασει λεει
Δωσμου κι αλλα 100 να παω για ψωνια, αφου τα αλλα ταχασα..  :heavymetalbig:

D

dude901123

Επισκέπτης
:heavymetalbig:ο κμαν στα ανατολικα θρεντ ειναι οτι το τζατζικι στην πιτα
Ενοχλει λιγο αλλα ειναι παροδοσιακο :heavymetalbig:
Υγ για μπελαρους ποτε υπολογιζεις να ανεβεις κ να δωσεις φρεσ ενημέρωση. Το θειο τασο κ ντερτυ ακυρωσαν.... Οποτε εισαι η μονη ελπιδα.. :hi:
Κιεβα κ τετοια ειναι ναχαμε ναλεγαμε... Παμε για οριτζιναλ φασεις  :tits2:

Εγώ Belarus δεν είδα φως όσο έψαξα διαδικτυακά. Πολύ μύτη πάνω και επικοινωνούμε για κοινονικότητα. Ukraine ακόμη και τώρα με την πολή σοβαρή πτώση παραμένει Νο1 από το λιγο που ψάχτηκα. Μιλάμε για πέσιμο σε κανονικές γυναίκες γιατί από πληρωμένο δεν έχω ιδέα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.328
Πόντοι
22.266
γενικα συγκριση μοσχας πετρουπολης μινσκ κιεβου που εχει καλυτερο παιχνιδι μεσω τιντερ σοσιαλ μεντια για να βγαλεις και να φας γκομενακια αν πας για 5 μερες??

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
γενικα συγκριση μοσχας πετρουπολης μινσκ κιεβου που εχει καλυτερο παιχνιδι μεσω τιντερ σοσιαλ μεντια για να βγαλεις και να φας γκομενακια αν πας για 5 μερες??

Ταπεινή μου γνώμη. Για ποσότητα Κίεβο. Άπειρες γκρίζες ζώνες με χαρτζηλίκι. Για πραγματικό gfe, Μινσκ. Αλλά είσαι οριακά στο 1 με 2 νούμερα ενώ Κίεβο ξεκινάς χαλαρά από 2. Μόσχα κ Πετρούπολη δεν έχω πάει και δεν ξέρω, αν και ακουώ αρκετά καλά λόγια για Πετρούπολη, αλλά πρέπει να σε γουστάρει και να είσαι αντίστοιχο βεληνεκές κ εσύ.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Εφυγα το πρωι απο Κίεβο και οταν ανοιξα το κινητο μου ώρες αργοτερα μου ηρθαν ενα καρο matches
Δεν ξέρω κατά ποσο θα εβγαινε γαμήσι απο αυτά ούτε μπορώ να κρινω γιατι μονο με μια προλαβα να βγω χωρις να πηδηξω κιολας..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τι έγινε;Έφυγε και ο κομπλέ μαζί με τον Κμαν;

έχω ραντεβού με δυο Ρωσιδάκια 6,5αρακια με βιζάρες όμως!!Παω να πιούμε κρασια στο μπαράκι ενός φίλου!Θα τις πάω με τρέλα και αναισθησία για ντουέτο ...ή τίποτα!
Θα έχει φάση ότι και να γίνει))
Το ραντεβού το έκλεισε ένας φίλος απο το ινσταγκραμ που δεν μπορεί να έρθει !
Θα σας πω αυριο

D

dude901123

Επισκέπτης

έχω ραντεβού με δυο Ρωσιδάκια 6,5αρακια με βιζάρες όμως!!Παω να πιούμε κρασια στο μπαράκι ενός φίλου!Θα τις πάω με τρέλα και αναισθησία για ντουέτο ...ή τίποτα!
Θα σας πω αυριο

Καλή επιτυχία.. Μη τσιγκουνευτείς.. χώσε και σώσε

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
από εμπειρία, 5 στα 10 θα ταν αγελάδες... όπου σε πιάσουν. γκριζομαύρες. αν καταφέρεις να γκριζάρεις έστω μία από αυτές, την τρως. Στις υπολοιπες 5 η 2 θα σου σπαζαν τα αρχιδια, οι αλλες 3 θα βγαινεις, και 1-2 θα καθοντουσαν με 2-3 ραντεβου. Δηλαδη 3 στα 10 matches τα εχεις. Εγω στο προηγουμενο ταξιδι εβγαλα 3. 2 πενταρια και ενα εξαρι. το 1 το εφαγα με μια κολωνια και εξοδο φαγητο σε καλο ρεστοραν οποτε βρισκομασταν. το αλλο το εφαγα επισης με μια κολωνια αλλα μονο μια φορα. το αλλο ηταν καθαρο λευκο αλλα τις αγορασα απο μονο ζαρτιερες ετσι για την καυλα να μου τις φοραει και να τη γαμαω. Τη μία από τις τρεις, τις είδαν και τα παιδιά εδώ. Συνήθως έτσι πάνε τα ιντερνετοστατιστικά.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

Θα σας πω αυριο

μεθυσε τες να μην μπορουν περπατησουν, ξεσκισε τες και στειλε φωτος βαιμπερ

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

Θα σας πω αυριο
Αντε να απολαυσουμε και κανενα κανονικο goal!!!

o koble Που ειναι ???ΛΕς???

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εφυγα το πρωι απο Κίεβο και οταν ανοιξα το κινητο μου ώρες αργοτερα μου ηρθαν ενα καρο matches
Δεν ξέρω κατά ποσο θα εβγαινε γαμήσι απο αυτά ούτε μπορώ να κρινω γιατι μονο με μια προλαβα να βγω χωρις να πηδηξω κιολας..

Σε 2 μέρες δεν γαμάς. Αν καθόσουν ενα 10ημερακι με τα tinder matches και μονο, 2-3 γκόμενες θα τις έβγαζες με 2-3 ραντεβού την καθεμία max. Εκεί παίζεις. Τα ONS δεν γίνονται ευκολα Κίεβο εκτος αν της μιλάς της άλλης πολύ καιρό διαδικτυακά οπότε σε νοίωθει οικεία. Αλλά σε ξαφνικά matches χωρις προετοιμασία θέλεις 2-3 ραντεβού. Πάντως διαπίστωσες τον χαμό που γίνεται με το διαδίκτυο απλά θέλει και εμπειρία να ξεχωρίζεις τις λευκές.

Εγώ Belarus δεν είδα φως όσο έψαξα διαδικτυακά. Πολύ μύτη πάνω και επικοινωνούμε για κοινονικότητα. Ukraine ακόμη και τώρα με την πολή σοβαρή πτώση παραμένει Νο1 από το λιγο που ψάχτηκα. Μιλάμε για πέσιμο σε κανονικές γυναίκες γιατί από πληρωμένο δεν έχω ιδέα.

Για χωρις βίζα είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο Ουκρανία αυτήν την στιγμή.

Πολωνία δες τι γραφούν άτομα που ζούν τώρα εκεί. Η λέξη flakey σημαινει γκομενες που παιζουν μαζί σου, σου δίνουν κινητό κολοτρίβονται και δεν βγαίνουν ραντεβού ποτέ - εξαφανίζονται. Ακριβώς ότι θα βιώσεις εκεί και έχω βιώσει σε ατελείωτες νυχτες.

Λευκορωσσία δεν έχω πάει αλλά οι διαδικτυακές μου εμπειρίες δεν είναι καλές και ταιρίαζουν 100% με αυτά που γράφεις. Λίγο ψυλομήτες, δυσκολο να κρατήσεις επικοινωνια κλπ..Δηλαδή απο τα διαδικτυακα πειραματα που κάνω δεν βγάζω ούτε το 10% των matches του Κιέβου. Οι μονες Λευκορωσσίδες που έχω γνωρίσει ήταν Βαρσοβια..Η μια Παρθενοπιπιτσα δεν γαμούσες ποτέ - 2 ακυρα ραντεβού μαζί της- η άλλη όμως σχεδόν με πήδηξε αυτή - ερχόταν σπίτι ΜΟΝΟ για σεξ και βιαζόταν να φύγει μετά. Μέρα με την νύχτα δεν μπορώ πραγματικά να βγάλω συμπέρασμα.

Φυσικά ακούγωντας και σεβόμενος τους μεγάλους παίχτες που πάνε εκει και ξέρουν ασφαλώς τι γίνεται μπορεί η πραγματική ζωή να είναι εντελώς ανάποδη και το πιστεύω, ο τρόπος γνωριμίας δηλαδή εκει να μην ειναι ο διαδικτυακός, απλά γράφω τι βιώνω στο διαδικτυακό παιχνίδι έτος 2018.

Συνημμένα

• Screenshot 2018-05-27 at 22.51.46.png
    Screenshot 2018-05-27 at 22.51.46.png
    37,8 KB · Εμφανίσεις: 24

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Σε 2 μέρες δεν γαμάς. Αν καθόσουν ενα 10ημερακι με τα tinder matches και μονο, 2-3 γκόμενες θα τις έβγαζες με 2-3 ραντεβού την καθεμία max. Εκεί παίζεις. Τα ONS δεν γίνονται ευκολα Κίεβο εκτος αν της μιλάς της άλλης πολύ καιρό διαδικτυακά οπότε σε νοίωθει οικεία. Αλλά σε ξαφνικά matches χωρις προετοιμασία θέλεις 2-3 ραντεβού. Πάντως διαπίστωσες τον χαμό που γίνεται με το διαδίκτυο απλά θέλει και εμπειρία να ξεχωρίζεις τις λευκές.

Συμφωνω.
Μου αρεσαν οι κοπελες εκει και η θυληκοτητα που εβγαζαν με τα φορεματακια τους και τα λεπτα τους κορμια.
Θα φροντισω να παω ξανα συντομα για διακοπες, τωρα ειχα παει με την δουλεια

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Παιζουν και πολλά ''instagram models'' απο Ουκρανια
Την επομενη φορά θα επικοινωνησω και με αυτες πριν πάω
Λεφτά δεν δινω, αμα ειναι ετσι πάω και σε κανα FKK στην Κολονια ειμαι τώρα

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Δεδομενου οτι γραφουν τωρα αρκετα οι ειδημονες που εχουν παει επανω κατα το ενδοξο παρελθον και δινεται τεραστιος ογκος πληροφοριων, χρειαζεται χρονος αφομιωσης, οποτε καλητερα να απεχουμε.
Δεν υπαρχει χρονος να ρωτησουμε ουτε για μαιντ γκειμς, ουτε να πουμε για την κριση μεσης ηλικιας των κμανιστων, η για το κλασσικο ελληνικο καμακι,η για τα διαμαντια του καθηγητη!
Επιπλεον προβληματιζομαι με τις οδηγιες πορνο.μεταναστευσις του πηδηχτη, κατα ποσο επικαιροποιημενες ειναι. Και παραλληλα (παρα)διαλογιζομαι την τεραστια αναγκη που εχω να ακουγα απο τον Δασκαλο τι θα εκανε με την περιπτωση μου, σε μονιμη βαση!
έχω ραντεβού με δυο Ρωσιδάκια ...Θα τις πάω με τρέλα και αναισθησία για ντουέτο ...ή τίποτα!...Το ραντεβού το έκλεισε ένας φίλος απο το ινσταγκραμ που δεν μπορεί να έρθει !
Ραντεβου στα τυφλα!!!
Αντε να απολαυσουμε και κανενα κανονικο goal!!! o koble Που ειναι ???ΛΕς???
Εχω κατηγορηθει για πολλα, μεχρι και οτι γαμησα με 15 ευρω στο μεταξουργειο, οταν ακομα ηταν ολα στα 20 ευρω. Και για να βαρυνει η κατηγορια, ειπαν οι φιλοι μου, οτι γαμησα με 10 ευρω!  Ομως δεν ειμαι παρακλαδι του δασκαλου, ουτε και κλωναρι του κμαν! Ασε που δεν ξερω ρωσσικα, αλλα και δεν ειμαι ευκαταστατος σπονσορας (50Ε), εγω ειμαι μικροσπονσορας του εικοσαρικου!

υγ.
.Πολωνία δες τι γραφούν άτομα που ζούν τώρα εκεί...Φυσικά ακούγωντας και σεβόμενος τους μεγάλους παίχτες που πάνε εκει και ξέρουν ασφαλώς τι γίνεται
ΔρΛοβ, το λινκ που εβαλες κατι λενε για θερμες ασιατισες οι παιχτες!!! Ετοιμασου για ανατολη.
...Εχτες ειδα το ξεκολιδι την Αθηνα απο το Power of love...Ξεροντας τι σκουπιδι ειναι... βλεποντας την εξωφυλλο καταλαβα...τι μας πασαρουν τα μεσα
Σιγουρα εκανες παρεα με την 19χρονη τριανταρα, λογο Ρωσσοφωνιας!!!
ολα τα αλλα για πυραυλους και λοιπα παραμυθια...ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ
No comment.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom