μαλακιες,κλαψες και να χαμε να λεγαμε περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις,το θρεντ αυτο πέθανε, το μονο ζωντανο θρεντ για την Ουκρανια ειναι το Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία οπου με ζωντανες περιγραφες απο το πεδιο μαχης απο πολυπειρους παίχτες μαθαινεις,σημερα ,τώρα που μιλάμε με ποιο ψαρικο πεφτουν οι ουκρανεζες, ποιο σουροπιαστο τις κανει να ανοιγουν πόδια και με πόσους πυραυλους πρέπει να ανεβει ο σωστα προετοιμασμένος κυνηγος σλαβικων αιθέριων αιδοίων
α ναι και κατι τελευταιο για τον κμαν που ηθελα να το γραψω πολυ καιρο...
Μου θυμιζει τις πουτανες μου πανε ντουμπαι ταιλανδη κλπ και βγαζουν φωτο με τις πισινες και τα 5*..Γιατι δεν βγαζουν φωτο και με το ποιους πηδιουνται και την ωρα που κανουν εμετο απο τα χυσια που τρωνε..
Ετσι και ο κμαν δεν μας λεει ποσους μισθους εχει χασει απο τα λεφτα που στελνει μπροστα(δεν ξερω ουτε εναν να μην τα εχει χασει)ποσες τον κοροιδεψαν και του τα εφαγαν χωρις να κανουν τιποτα η ηταν παγωτα ποσες εξαφανιστηκανε την αλλη μερα και τα τρωγανε με τον γκομενο κλπ Ποσες γελαγανε την αλλη μερα με το μαλακα και ελεγαν ευτυχως βρηκαμε παλι και βγαλαμε το μηνα χωρις να κανουμε τιποτα ποσες τον εχουν κλεψει που του εβαζαν χερι στην τσεπη και ποσα αλλα ευτραπελα θα εχει παθει με τις μαλακιες που κανει...
ευτυχως τουλαχιστον γλιτωσε απο την kgb κατι ειναι και αυτο μεγαλο κατορθωμα οπως τυχερος και ο φιλος μου με τα πλαστα 500αρια απο μεσα απο τα πραγματικα που δεν τον σταματησανε οπως τον κμαν στο κιεβο να τον ελενξουν για την αυθεντικοτητα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ακομα γελαω που πηγε να το παιξει ο καραγκιοζης αρχοντας του μινσκ με ενα βραδυ διαμονη στο memosan που καποτε πηγαιναμε μινσκ καθε εβδομαδα...αχαχαχαχαχαχαχα
Ασε που ενας υπαλληλος Γερμανιας το παιζει πλουσιος και επιχειρηματιας επιτυχημενος κιολας...Απο αυτο και μονο καταλαβαινεις τα τεραστια κομπλεξ του να το παιξει πλουσιος να το παιξει ψηλος και ωραιος και να το παιξει αρχηγος του αντιvalue σπονσορ...και βεβαια να την λεει σε ολους και κυριως σε κολοσους του αθληματος που αποδεδειγμενα εχουν γυρισει ολο τον κοσμο και εχουν απειρα πραγματα να πουν...Οσο για την ερημωση του νηματος τι να σου πω απο την μερα που τον κοψανε βλεπω αυξηση των μηνυματων οχι μειωση και κυριως βλεπω μηνυματα ουσιας και οχι βαλκανικους πυραυλους και πουτσες μπλε που μας σερβιριζε ο ακατανομαστος...Οσο δεν για τις φοβερες πληροφοριες που εδινε οταν τον στριμωξα ασχημα μονος του μου απαντησε Ε ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΟΥ....
ΕΛΕΟΣ...
Αν θες να δεις πληροφοριες σεξοτουρισμου ο ΒΠ τον οποιον ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ εχει κανει πολυ καλη δουλεια στην Πραγα...ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε..