Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Φίλε κάνεις Έλληνας δεν αγαπάει την Ελλάδα. Όποιος Έλληνας πολίτης φυγει να ζήσει έξω η πρώτη δουλεία που κάνει στις κοινές παρέες ειναι να λέει πόσο για τον πόυτσο ειναι το σύστημα της χώρας και πως αυτός γλίτωσε και έφυγε. Ειναι το κόμπλεξ του Έλληνα και η μεγάλη μας δυστυχία να μην αγαπάμε την χώρα μας.
Αμα συναναστρέφεσαι με ξένους για δουλειές θα δεις με τι πάθος διαφημίζουν την χώρα τους και δεν σηκώνουν κουβέντα για αυτή. Μίλα με την νέα γενία των "Ψευτο-Στελεχών" brain drain που φύγαν έξω Γερμανία,Αγγλία και Βέλγιο!!! Βρισίδι όλη την μέρα για την Ελλαδίτσα μας.
Η παλία γενία Ελλήνων που πήγε Αμερική και Γερμανία να πλύνει πιάτα πάντα έμεινε με την αγάπη στην ψυχή της και δάκρυζε για την χώρα του..Αυτή η καμμένη γενιά που ανήκω και εγώ των δήθεν Στελεχών του πούτσου μεγαλωμένα σε ενα σάπιο σύστημα δεν μπορούν να διαχωρίσουν την Πατρίδα απο το σύστημα και τα γειώνουν όλα.Οποτε μην τα βάζετε μόνο με του Πολιτικούς.
τεραστιες πικρες αληθειες...Μην τα ριχνουμε ολα στο συστημα....
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ δεν βγαινουν μονοι τους...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Καπου πηγε ο φιλος Χαρης να συγκρινει τον Κμαν με τον Ροναλντο...

Φιλε Χαρη θα σου πω μερικα πραγματα για το σταρ συστεμ

Ολοι οι γαμοι και ολα αυτα που βλεπεις ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!

Τα δωρα που βλεπεις ο Ροναλντο απο την διαφημιση και μονο που γινεται τα βγαζει χ 10000 η και παραπανω..Πολλες φορες δε τα δωρα ειναι μαιμου και γινονται δηθεν για να παρει λεφτα απο τον χορηγο που αντιπροσωπευει το δωρο ο Ροναλντο...
Μην συγκρινεις λοιπον την πουτσα με την βουρτσα

τελος θα σου πω οτι οι πραγματικα πλουσιοι και διασημοι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ!!!
φιλες μου στο μινσκ μου εχουν πει οτι ηρθε η μπαρτελονα και τρεχανε να τον φανε απο οποιονδηποτε ακομα και αυτον που δινει νερο στους παικτες τσαμπα φυσικα μπας και σωθουν...Απο ντραμιστες συγκοτηματων και γενικα οποιονδηποτε γνωστο...
για να μην νομιζεις οτι ισχυει μονο στην ουκρανια και εδω ελλεινιδες που τις γνωρισα με εφοπλιστες τον εφαγαν το ιδιο βραδυ χωρις φυσικα να κανουν καμια συζητηση ουτε για λεφτα ουτε για δωρα ουτε για τιποτα...

Φιλε ειναι πολυ σημαντικο να βλεπεις πισω απο τα πραγματα και οχι αυτα που σου πασαρουν το ciao το λοιπον και τα αλλα μπουρδελοπεριοδικα...Εχτες ειδα το ξεκολιδι την Αθηνα απο το Power of love με την οποια βγαιναμε να ειναι στο ciao της κυπρου εξωφυλλο...Ξεροντας τι σκουπιδι ειναι(για γλαστρα την ειχα αφου βαραγα μια φιλη της δεν θα πω πια)και βλεποντας την εξωφυλλο καταλαβα για μια ακομα φορα τι μας πασαρουν τα μεσα μαζικης αποχαυνωσεως...
Φιλια πολλα στην Κυπρο

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Καπου πηγε ο φιλος Χαρης να συγκρινει τον Κμαν με τον Ροναλντο...

Φιλε Χαρη θα σου πω μερικα πραγματα για το σταρ συστεμ

Ολοι οι γαμοι και ολα αυτα που βλεπεις ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!

Τα δωρα που βλεπεις ο Ροναλντο απο την διαφημιση και μονο που γινεται τα βγαζει χ 10000 η και παραπανω..Πολλες φορες δε τα δωρα ειναι μαιμου και γινονται δηθεν για να παρει λεφτα απο τον χορηγο που αντιπροσωπευει το δωρο ο Ροναλντο...
Μην συγκρινεις λοιπον την πουτσα με την βουρτσα

τελος θα σου πω οτι οι πραγματικα πλουσιοι και διασημοι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ!!!
φιλες μου στο μινσκ μου εχουν πει οτι ηρθε η μπαρτελονα και τρεχανε να τον φανε απο οποιονδηποτε ακομα και αυτον που δινει νερο στους παικτες τσαμπα φυσικα μπας και σωθουν...Απο ντραμιστες συγκοτηματων και γενικα οποιονδηποτε γνωστο...
για να μην νομιζεις οτι ισχυει μονο στην ουκρανια και εδω ελλεινιδες που τις γνωρισα με εφοπλιστες τον εφαγαν το ιδιο βραδυ χωρις φυσικα να κανουν καμια συζητηση ουτε για λεφτα ουτε για δωρα ουτε για τιποτα...

Φιλε ειναι πολυ σημαντικο να βλεπεις πισω απο τα πραγματα και οχι αυτα που σου πασαρουν το ciao το λοιπον και τα αλλα μπουρδελοπεριοδικα...Εχτες ειδα το ξεκολιδι την Αθηνα απο το Power of love με την οποια βγαιναμε να ειναι στο ciao της κυπρου εξωφυλλο...Ξεροντας τι σκουπιδι ειναι(για γλαστρα την ειχα αφου βαραγα μια φιλη της δεν θα πω πια)και βλεποντας την εξωφυλλο καταλαβα για μια ακομα φορα τι μας πασαρουν τα μεσα μαζικης αποχαυνωσεως...
Φιλια πολλα στην Κυπρο

ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΗΜΑ

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΗΜΑ
μαλακιες,κλαψες και να χαμε να λεγαμε περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις,το θρεντ αυτο πέθανε, το μονο ζωντανο θρεντ για την Ουκρανια ειναι το Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία οπου με ζωντανες περιγραφες απο το πεδιο μαχης απο πολυπειρους παίχτες μαθαινεις,σημερα ,τώρα που μιλάμε με ποιο ψαρικο πεφτουν οι ουκρανεζες, ποιο σουροπιαστο τις κανει να ανοιγουν πόδια και με πόσους πυραυλους πρέπει να ανεβει ο σωστα προετοιμασμένος κυνηγος σλαβικων αιθέριων αιδοίων

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
οσο αφορα το παρελθον οπως λεει και ο φιλος μου ο Target600 δεν υπηρχαν οι εννοιες χορηγιες κλπ

εγω θα πω για το 1995 που ηταν η πρωτη χρονια που πηγα για σεξοτουρισμο και παρακαλω τους παλαιους Tασο Mindreader Poppov κλπ να δωσουν μια εικονα γρηγορη και για πιο πισω...

το 1995 λοιπον να θυμησω οτι δεν υπηρχε ουτε ιντερνετ(δεν χρησιμοποιουνταν.να σας δωσω και μια αλλη Info Που δεν ξερετε ειμαι στο ιντερνετ απο το 1988 και ημουν στους πρωτους 100 ναι 100 οχι 100000 που μπηκα τοτε ξεραμε ο ενας τον αλλον αφου ειμαστε σε ολη την ελλαδα 100 και απο εκει λεγομαι dragcrx αν καποιος ηταν στην compulink τοτε θα με ειχε δει...τι εποχες θεε μου)
η τηλεοραση ειχε ενα κρατικο καναλι σε αυτες τις χωρες και οι γυναικες ηταν σαν χωριατοπουλες με τοπικες ενδυμασιες κλπ...
Πηγαινοντας λοιπον στην Βουδαπεστη και στην Λιμνη μπαλατον στο σιφοκ μου εφυγε το κεφαλι..Απο την Νανα μουσχουρη και την Μαρια Φαραντουρη και την Αγνη Μπαλτσα βρεθηκα με την Ιρινα Σαικ την Κλοντια Σιφφερ και την Ζιζελ και να ηταν μονο αυτο στην ντισκο χαλυ γκαλι για οσους τους λεει κατι επαιξα για πρωτη φορα στο τελικο του  chleauge με 10αρι να μου επιτιθεται κυριολεκτικα και εγω να τα εχω χαμενα εντελως...Αν δεν με φιλαγε αυτη πρωτη θα νομιζα οτι εχω πεθανει και βρισκομαι στον παραδεισο...Τι να πω λεξεις χορηγος συμφερον λεφτα κλπ ηταν αγνωστες...Μου αρεσε της αρεσα τελος...Φυσικα και τοτε υπηρχαν κμαν απο Ιταλια που γραφανε σπιτι τι να πω...τι να πω....
Παντα θα υπαρχει και ο Μαλακας της υποθεσης...
Σιγα σιγα οι κμαν γιναν πολλοι οι τηλεορασεις ανοιξανε το ιντερνετ το δωρεαν τηλεφωνο τα δωρεαν ταξιδια κατεστεψαν αυτο το μαγικο κοσμο και τον εκαναν δυτικο....Δηλαδη δεν του αρεσε του καθε μαλακα κμαν να γαμαει τσαμπα σουπερ μοντελ επρεπε να τα πληρωνει!!!!Και μην μου πειτε δεν εχει εμφανιση γιατι αμα δειτε με ποιους πηδιοντουσαν τοτε οι Ουγγαρεζες Τσεχες και πολωνες(εκει πηγαινα τοτε)ο κμαν ειναι σουπερ μοντελ
Πριν 3-4 μερες για οσους δεν το ξερουν η Σουηδια αναγνωριζει δια νομου το σεξ χωρις συναινεση ως βιασμο...Αυτες ειναι οι Ευρωπαικες 'προηγμενες χωρες' που το συστημα σου τις διαφημιζει....(συντομα και στην Ελλαδα θα σε πηγαινουν μεσα γιατι πηδηξες χωρις συμβολαιο και συμβολαιογραφο)
Περαστικα στους ελληνες που μενουν ακομα ελλαδα οπως  πασαρε και μια εκπομπη στην ερτ(τιποτα τυχαιο)..Μεινετε μαλακες μεινετε και βαρατε 2αρια παρακαλοντας....Αφου θελουν καποιοι και ρεπορταζ συμπαικτης ειναι λβοβ και μου λεει οτι ειναι τιγκα στον τουρισμο αλλα γερους με γριες αρα καλα ειναι ακομα για εμας!
Εχτες ημουν ακανθους...Πραγματικα ηταν μια απο τις καλυτερες και σε ποσοτητα και σε ποιοτητα νυχτες που εχω βγει στην Αθηνα...Αποτελεσμα ολες μονες τους 2-2 3-3 κλπ και με παιδακια πιρφορους καληνυχτακιδες κλπ..Παιχνιδι 0!!!οχι για εμενα εγω δεν ασχολουμαι στο ασχετο γενικα...για μια ακομα νυχτα φατε ματια ψαρια και κοιλια περιδρομο...
Και μην βιαστουν οι βλακες και μου πουν δεν μετρας κλπ...44 με 20 δεν μετραω αλλα βγαζοντας πυραυλους χαχαχαχαχαχαχαα παραμετραω...Απλα τους πυραυλους τους κραταω για τις Ανατολικες οχι για τις εδω τιποτενιες σε χαρακτηρα κυριως και σε εμφανιση φυσικα...Ασε που ενα ταξιδι οπου και να ειναι σου ανοιγει τα ματια και σε ανανεωνει
Φιλια σε ολους

παλαιοι περιμενω αναλυση για 1980-95....

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
μαλακιες,κλαψες και να χαμε να λεγαμε περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις,το θρεντ αυτο πέθανε, το μονο ζωντανο θρεντ για την Ουκρανια ειναι το Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία οπου με ζωντανες περιγραφες απο το πεδιο μαχης απο πολυπειρους παίχτες μαθαινεις,σημερα ,τώρα που μιλάμε με ποιο ψαρικο πεφτουν οι ουκρανεζες, ποιο σουροπιαστο τις κανει να ανοιγουν πόδια και με πόσους πυραυλους πρέπει να ανεβει ο σωστα προετοιμασμένος κυνηγος σλαβικων αιθέριων αιδοίων
να σου πω τον σεξοτουρισμο του κιεβου σε 1'
1)caribean με 100=150$ καθε βραδυ
2)Mamba τικ στο only for sex και παζαρι στην τιμη

Απο κει και περα αμα εχεις κεφαλαιο πας

chi skybar για ανωτερου επιπεδου και αλλες τιμες φυσικα
οπως και πολυτελειας με 500ρικα σε σπιτι στριπτιζαδικα κλπ
οι σπονσορετες ειναι αυτες που αγοραζεις εκτος απο σεξ και χρονο μαζι τους...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΙΛΕ

ολα τα αλλα για πυραυλους και λοιπα παραμυθια ειναι για αυτους που διαβαζουν ciao λοιπον κλπ...

ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Φίλε Σπύρο (και λαδάκη), χωρίς διάθεση να έρθουμε σε αντιπαράθεση όλοι μεταξύ, απλά κουβέντα να γίνεται, σχετικά με την κοντρίτσα που είχα με τον λαδάκη, στα δικά σου τα μάτια (σαν παλιός), θεωρείς τα 100 δολάρια για το 95 νορμάλ ποσό για μία ερασιτέχνιδα μουνάρα ή τσιμπημένο, σε αντιστοιχία με κμανίσια ποσά βάση διαφορά τιμής 95-18. Ευχαριστώ.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
(συντομα και στην Ελλαδα θα σε πηγαινουν μεσα γιατι πηδηξες χωρις συμβολαιο και συμβολαιογραφο)
κατι μαλακες που παντρευτηκαν για να εχουν σιγουρο σεξακι και χωρις καποτα θα φάνε καλά :grin:
ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ
δε θέλουμε ρε τύπε τις αλήθειες σου και πως ηταν κάποτε,τα ξέρουμε τα ζήσαμε,θέλουμε να τα ξαναζησουμε,θέλουμε το ονειρο,θέλουμε μπαρμπουνια να σπαρταρανε,γαλακτομπουρεκα να τρέχουν τα σιροπια, πυραυλους να σκιζουν τους ουρανους και μεσα σε όλα αυτα και τα σλαβικα θεομουνα με συμπεριφορα δεκαετιας 80,αυτα θέλουμε αυτα μας αξιζουν και αυτα μονο ενας μπορει να μας τα δώσει  :heavymetalbig:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
α ναι και κατι τελευταιο για τον κμαν που ηθελα να το γραψω πολυ καιρο...

Μου θυμιζει τις πουτανες μου πανε ντουμπαι ταιλανδη κλπ και βγαζουν φωτο με τις πισινες και τα 5*..Γιατι δεν βγαζουν φωτο και με το ποιους πηδιουνται και την ωρα που κανουν εμετο απο τα χυσια που τρωνε..
Ετσι και ο κμαν δεν μας λεει ποσους μισθους εχει χασει απο τα λεφτα που στελνει μπροστα(δεν ξερω ουτε εναν να μην τα εχει χασει)ποσες τον κοροιδεψαν και του τα εφαγαν χωρις να κανουν τιποτα η ηταν παγωτα ποσες εξαφανιστηκανε την αλλη μερα και τα τρωγανε με τον γκομενο κλπ Ποσες γελαγανε την αλλη μερα με το μαλακα και ελεγαν ευτυχως βρηκαμε παλι και βγαλαμε το μηνα χωρις να κανουμε τιποτα ποσες τον εχουν κλεψει που του εβαζαν χερι στην τσεπη και ποσα αλλα ευτραπελα θα εχει παθει με τις μαλακιες που κανει...
ευτυχως τουλαχιστον γλιτωσε απο την kgb κατι ειναι και αυτο μεγαλο κατορθωμα οπως τυχερος και ο φιλος μου με τα πλαστα 500αρια απο μεσα απο τα πραγματικα που δεν τον σταματησανε οπως τον κμαν στο κιεβο να τον ελενξουν για την αυθεντικοτητα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ακομα γελαω που πηγε να το παιξει ο καραγκιοζης αρχοντας του μινσκ με ενα βραδυ διαμονη στο memosan που καποτε πηγαιναμε μινσκ καθε εβδομαδα...αχαχαχαχαχαχαχα
Ασε που ενας υπαλληλος Γερμανιας το παιζει πλουσιος και επιχειρηματιας επιτυχημενος κιολας...Απο αυτο και μονο καταλαβαινεις τα τεραστια κομπλεξ του να το παιξει πλουσιος να το παιξει ψηλος και ωραιος και να το παιξει αρχηγος του αντιvalue σπονσορ...και βεβαια να την λεει σε ολους και κυριως σε κολοσους του αθληματος που αποδεδειγμενα εχουν γυρισει ολο τον κοσμο και εχουν απειρα πραγματα να πουν...Οσο για την ερημωση του νηματος τι να σου πω απο την μερα που τον κοψανε βλεπω αυξηση των μηνυματων οχι μειωση και κυριως βλεπω μηνυματα ουσιας και οχι βαλκανικους πυραυλους και πουτσες μπλε που μας σερβιριζε ο ακατανομαστος...Οσο δεν για τις φοβερες πληροφοριες που εδινε οταν τον στριμωξα ασχημα μονος του μου απαντησε Ε ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΟΥ....
ΕΛΕΟΣ...
Αν θες να δεις πληροφοριες σεξοτουρισμου ο ΒΠ τον οποιον ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ εχει κανει πολυ καλη δουλεια στην Πραγα...ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε..

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Φίλε Σπύρο (και λαδάκη), χωρίς διάθεση να έρθουμε σε αντιπαράθεση όλοι μεταξύ, απλά κουβέντα να γίνεται, σχετικά με την κοντρίτσα που είχα με τον λαδάκη, στα δικά σου τα μάτια (σαν παλιός), θεωρείς τα 100 δολάρια για το 95 νορμάλ ποσό για μία ερασιτέχνιδα μουνάρα ή τσιμπημένο, σε αντιστοιχία με κμανίσια ποσά βάση διαφορά τιμής 95-18. Ευχαριστώ.
Φιλε Target απαντησα αν το 95 δεν ειχες τουλαχιστον 35 χρονια διαφορα με την γκομενα και πληρωνες ησουν πιο μαλακας και απο τον kman(εξαιρουνται οι περιπτωσεις που δεν εχεις χρονο και μενεις μονο μια μερα η το κανεις για γουστο μπορει να σου αρεσει τοσο πολυ μια και να δωσεις και 5000για να την γαμησεις)εμενα μου αρεσε μια πορνοσταρ η Gina Gerson βρηκα τροπο και μιλησα μαζι της και την ρωτησα ποσα θελει για να ερθει στο νησι μου μια εβδομαδα με ολα πληρωμενα και μου ζητησε 5000$περιπου δηλαδη 600ευρω την ημερα...Τωρα βγαλτε συμπερασματα για τιμες κλπ ο καθενας οπως θελει
για να τελειωσω και το στορυ το σκεφτομουν σοβαρα μετα ομως πηγα μινσκ βαρεσα αντιστοιχες με φαγητα ποτα και μου εφυγε η καψουρα...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
κατι μαλακες που παντρευτηκαν για να εχουν σιγουρο σεξακι και χωρις καποτα θα φάνε καλά ;
πολυ δυνατο συμπερασμα δεν το ειχα σκεφτει οτι εγινε για αυτους!!!Χαχαχα ουτε παντρεμενος δεν θα μπορεις να γαμησεις στην Ελλαδα ε ρε γλεντια τα καλυτερα ερχονται!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
πολυ δυνατο συμπερασμα δεν το ειχα σκεφτει οτι εγινε για αυτους!!!Χαχαχα ουτε παντρεμενος δεν θα μπορεις να γαμησεις στην Ελλαδα ε ρε γλεντια τα καλυτερα ερχονται!!!
ναι,το παραμυθι ειναι οτι εγινε για το τραφικινγκ και τους μουσουλμανους για να μη τρομαξουν τα πρόβατα

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Το ανέφερα και πιο πριν, μόνο το να κάνουμε ένα διεθνές πολιτικό κίνημα μας σώνει.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
ναι,το παραμυθι ειναι οτι εγινε για το τραφικινγκ και τους μουσουλμανους για να μη τρομαξουν τα πρόβατα
πολυ σωστα πισω απο την ουσια λενε παντα ενα παραμυθι οπως τις μειωσεις των συνταξεων στην Ελλαδα που τις βαφτιζουν προσωπικη διαφορα κλπ...Ε ρε γλεντια...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
πολυ σωστα πισω απο την ουσια λενε παντα ενα παραμυθι οπως τις μειωσεις των συνταξεων στην Ελλαδα που τις βαφτιζουν προσωπικη διαφορα κλπ...Ε ρε γλεντια...
και φυσικα εχουν πέσει και οι πρωτες καταδικες σε κακομοιρηδες σχεσακηδες απο τις καλες τους επειδη τολμησαν να βγαλουν καποτα  :grin: για αυτο σας λέω,χρειαζομαστε τα παραμυθια του kman στον εφιαλτικο κόσμο που ζούμε,δεν βλάπτουν κανενα  εφοσον δε τα πάρει στα σοβαρά  :grin:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
και φυσικα εχουν πέσει και οι πρωτες καταδικες σε κακομοιρηδες σχεσακηδες απο τις καλες τους επειδη τολμησαν να βγαλουν καποτα  :grin: για αυτο σας λέω,χρειαζομαστε τα παραμυθια του kman στον εφιαλτικο κόσμο που ζούμε,δεν βλάπτουν κανενα  εφοσον δε τα πάρει στα σοβαρά  :grin:
και για οσους ενδιαφερονται και επιχειρηματικα νομιζω εισαγωγεας κουκλας σεξ στην Ελλαδα θα εχει μεγαλο σουξε συντομα και χρημα στο παντελονι...Λετε???κουκλες για αγορα βαλκανικων πυραυλων...γιατι οχι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.256
Πόντοι
3.656
:heavymetalbig:
Μιδα μην ανησυχεις ο κμαν η  θα γυρισει η θα αυτοκτονησει δεν υπαρχει αλλη περιπτωση μονο για αυτο ζει...
ο κμαν στα ανατολικα θρεντ ειναι οτι το τζατζικι στην πιτα
Ενοχλει λιγο αλλα ειναι παροδοσιακο :heavymetalbig:
Υγ για μπελαρους ποτε υπολογιζεις να ανεβεις κ να δωσεις φρεσ ενημέρωση. Το θειο τασο κ ντερτυ ακυρωσαν.... Οποτε εισαι η μονη ελπιδα.. :hi:
Κιεβα κ τετοια ειναι ναχαμε ναλεγαμε... Παμε για οριτζιναλ φασεις  :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom