jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
οι γκέιγκάτσμπηδες κατέστρεψαν την ελλάδα
ποιος το έλεγε
Δεν έχεις το IQ να εκτιμήσεις το υψηλό πνεύμα μου, πόσο μάλλον να ξέρεις ποιοί κατέστρεψαν την Ελλάδα.
οι γκέιγκάτσμπηδες κατέστρεψαν την ελλάδα
ποιος το έλεγε
εχει κολημα με πιθικια αυτος.κοπλεξικος ειναι.δεν ειναι ασχημος,λιγο χοντρουλης ειναι.Όλοι σεξοτουρίστες στην οικογένεια!
τυπε μηπως εισαι εθνικογαμιστης? :S
όχι ρε φίλε και 100 δολάρια το 95 .... Τότε απλά φόρτωνες με το που δήλωνες ξένος και έδινες ότι είχες ευχαρίστηση, ακόμα και τίποτα ... και γεύμα μόνο και να πλήρωνες ταξί ίσουν καλυμένος με 1000 ευχαριστώ και ας ήταν και 9άρι. Επαγγελματίες το 95 δεν υπήρχαν .... τα τελευταία 15 χρόνια περίπου υπάρχουν.
ταρκετ μου τοτε πιο πολυ ειχα την μοσχα βαση μου και θα σου πω υπηρχαν πολλα κρεωπολεια
απο 100 μεχρι 500 δολαρια.το 1999 που απολυθηκα απο στρατο και πηγαινα μοσχα καθε μηνα επαιζα στο τσεστερφιλτ κλαμπ στην κουρσκαγια μετρο.ηταν τιγκα στις πουτανες απο 100 δολαρια μεχρι 200.
ηλικιες απο 20-45.εδινες και εξτρα 30 δολαρια στον πορτιερη.αλλα τοτε το δολαριο ειχε διπλασια αξια απο τωρα ισως τριπλασια.υπηραν και μετα το ναιτφλαιτ με λιγες γκομενες των 300-500 δολαριων.εκει μονο ξενοι που δουλευαν μοσχα,αγγλοι.τσεστερφιλτ ημασταν κυπριοι,ελληνες,ξενοι,ρωσοι.
ηταν και το χανκρι ντακ το 2000 αλλα δεν ξερω ποτε ανοιξε,δεν θυμαμε.σε αυτο παλι τιμες 300-500.
μια χαρα την εβγαζα με 100 δολαρια.ειχε και δρομο αλλα ηθελε ψαξιμο και ειχε κυνηγητο απο αστυνομια.
ψωνιζα μικρουλες με το ταξι απο τον δρομο απο 30 μεχρι 80 δολαρια.
μοσχα τελευταια φορα πηγα 2012 και πηγα σε μπαρ νομιζω κουσμενκι μοστ μετρο παλι τιγκα στης πουτανες.
πολλες κυργισιες και μονγολες ειχε αλλα δεν γαμησα γιατι μετα θα πηγαινα κιεβ και οδυσσο.
ιουνη και σεπτεβριο οδυσσο θα ειμαι ελα αν ειναι απο σοφια παφτηνα εινα.θα το συνδιαζα σεπτεβριο σοφια και οδυσσο αλλα δεν μπορουσα αλλες 3 μερες αδεια να με βολευουν οι πτησεις.επρεπε να μεινει ο αδερφος μου μονος δουλεια πολλες μερες και θελει να παει φιλιπινες.
Ζωγραφίζεις πάλι.... Το νήμα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ επίπεδο, καμία σχέση με το όνομα του site. Αρχίζει να ομορφαίνει πάλι... Και αυτό που με χαροποιεί περισσότερο, είναι ότι έτσι θα μεταδωθεί γνώση στους πιο νέους... Πρέπει να αντισταθούμε όσο γίνεται στο σύστημα και να μεταδώσουμε γνώση. Ξέρω, είναι άνισος ο αγώνας, με το σύστημα δεν μπορείς να τα βάλεις, αλλά ας πέσουμε μαχόμενοι σαν ΑΝΤΡΕΣ όπως οι πρόγονοι μας. Ονειρεύομαι έναν κόσμο χωρίς smartphone, χωρίς γυναικοκεντρικό κράτος, χωρίς gay parades, χωρίς μαμάκηδες/μπαμπάκηδες, με κλειστά σύνορα, χωρίς τριτοκοσμικούς μέσα στις χώρες και με ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ κάθε χώρας και επιτέλους ΜΟΥΣΙΚΗ. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε και ένα πολιτικό κίνημα, πραγματικά ριζοσπαστικό? Για την ιδέα, ας είμαστε και στο 0,1% ...
τοτε που πραγματικα γαμουσες με ενα καλσον ή ενα πακετο μαρλμπορο, μας λενε οτι κανανε σπονσοριλικια στην πρωην ΕΣΣΔ :S
Έχω εξαντλήσει τα ταξίδια, το γάμησα πάλι και φέτος, έχω στραγγίξει ... πάντως θεωρώ κοροιδία να έδινες λεφτά σε αυτές στις χώρες στια 90s εκτός αν κάποιος δεν βλεπόταν... δε μιλάω για μικροποσά αλλά για κατοστάρες κλπ.
Το 1995 στην Ελλάδα ΗΔΗ είχαν περάσει πάνω από 2 χρόνια
που τα μπουρδέλα ήταν γεμάτα με Ουκρανές που τις
έπαιρνες με 3 χιλιάδες δρχ που αντιστοιχούνς σε 8.8 ευρώ, όπως και
τα κρυφά στούντιο και τα μασατζίδικα, αλλά και τα στριπ κλαπμπ.
Στο ξενοδοχείο RUS, που έμενα ,είχε πουτάνες με 100 δολάρια.
Στο Κίεβο υπήρχε μια εφημερίδα η ΡΙΟ που είχε τηλέφωνα και
σου έστελναν κοπέλα με 40 δολλάρια για 2 ώρες.
Αυτό το έμαθα το βράδι πριν φύγω, και δεν προλάβαινα
να κάνω χρήση, αλλά και δεν ήξεραν αγγλικά.
Επίσης μπορούσες να βγάλεις γκόμενα με φαγητό κλπ.
Όμως το 1995 ΔΕΝ γνώριζαν αγγλικά οι γκόμενες, ούτε εγώ ρώσικα
που έμαθα μετά.
Οι πολύ όμορφες, όπως αυτή που πήρα , έπαιρναν τουλάχιστον 100 ευρώ.
Μπορούσαν να πάρω εμφανίσιμη Ουκρανέζα στα μπουρδελάκια το 1995
με 8.8 ευρώ ( 3 χιλιάδες δραχμές) , αλλά " μοντέλο" στο Κίεβο
ήθελε 100 δολλάρια, περίπου 70 ευρώ σε αντιστοιχία.
Αν ήξερες ρωσικά και είχες χρόνο, μπορούσες να βγάλεις γκόμενα.
Ούτε χρόνο είχα, ούτε ρώσικα ήξερα τότε.
Το πρόβλημα ήταν η επικοινωνία.
Φιλαράκο, ήσουν στο Κίεβο το 1995 ;
Μάλλον όχι.
Εγώ πήγα 4 ημέρες τότε , και διαπίστωσα ότι υπήρχαν επαγγελματίες
και στα ξενοδοχεία, και με τηλέφωνα από αγγελίες.
Τη φοιτήτρια εγώ τη γνώρισα στη ντίσκο, που είχα πάει
με τον Ιταλό και μια γκόμενά του
Αρα φιλαράκο μιλάς απο τη φαντασία σου.
ΔΕΝ είχες πάει ΟΥΤΕ στη Ρωσία , ΟΥΤΕ στην Ουκρανία.
Συνεπώς είσαι άσχετος από την περίοδο εκείνη.
Και βέβαια είσαι και ΑΣΧΕΤΟΣ από τα μπουρδέλα στην Ελλάδα
από 1993- 1999 , που ήταν ΓΕΜΑΤΑ με Ρωσίδες - Ουκρανές ,
που έπαιρνες με 3 χιλιάδες δρχ ( 8.8 ευρώ).
Στα κρυφά στούντιο με 10- 15 χιλιάδες δρχ
ε, ακούσαμε τα πάντα σε αυτό το νήμα, ακούσαμε και αυτό,, σπονσοριλίκι στα early 90s... μα πόσο λακαςμα να είσαι?... επειδή δεν τα πρόλαβα τα 90s εξωτερικό αλλά μόνο Ελλάδα, φαντάσου 2007 και 2008 που ήμουν Κίεβο γαμούσα αβέρτα κουβέρτα με 50 γκρίβνες μόνο για το ταξί και ένα ποτό ή γεύμα... χωρίς σπονσοριλίκια, χωρίς γκρίζες ζώνες... Οπότε το 95 άσε τι μπορούσε να κάνει κάποιος... Μόνο προσοχή χρειαζόταν μη σε κουτούπονε κανείς (πραγματική πείνα) και ρωσικά να συννενοηθείς. Αν είχες αυτα τα 2 ήσουν σε πραγματικό παράδεισο.
Αρα φιλαράκο μιλάς απο τη φαντασία σου.
ΔΕΝ είχες πάει ΟΥΤΕ στη Ρωσία , ΟΥΤΕ στην Ουκρανία.
Συνεπώς είσαι άσχετος από την περίοδο εκείνη.
Και βέβαια είσαι και ΑΣΧΕΤΟΣ από τα μπουρδέλα στην Ελλάδα
από 1993- 1999 , που ήταν ΓΕΜΑΤΑ με Ρωσίδες - Ουκρανές ,
που έπαιρνες με 3 χιλιάδες δρχ ( 8.8 ευρώ).
Στα κρυφά στούντιο με 10- 15 χιλιάδες δρχ
γαμούσα ουκρανάκια με 3000 δραχμές (ταρίφα εποχής σε ντέλο) και 4000 στα ξενοδοχεία γιατί και καλά πιο αναβαθμισμένο. Κωλόμπαρο φόρτωνες άνετα με ένα 15αρι 20αρι. Τα εχω επιχειρησει ολα αυτα που λες, απλά τότε δεν είχα την οικονομική δυνατότητα ταξιδιών γιατί ήμουν μικρός, είχα κάνει μερικά αλλά κοντινά και για λίγο καιρό λόγω μπάτζετ.
Πάντως ΔΕΝ είχες πάει στην Ουκρανία και τη Ρωσία τη δεκαετία του 1990
ενώ εγώ πήγα πρώτη φορά στο Κίεβο το 1995, και στη Μόσχα το 1999.
Δεδομένου ότι εγώ πήγαινα στα μπουρδελάκια τη χρυσή εποχή
1993- 1999 και έπαιρνα Ουκρανές και Ρωσίδες με 8.8 ευρώ
σε αντιστοιχία ( 3 χιλιάδες δρχ) και με 10-15 χιλ. δρχ. σε κρυφά στούντιο
όπως καταλαβαίνεις, έδωσα τα 100 δολάρια για κάτι πραγματικά καλό.
Εσύ αν σου αρκεί το τζάμπα, και πας με μετριούλες στην Ουκρανία,
πρέπει να σκεφτείς ότι δεν είναι τζάμπα στην πραγματικότητα
αφού πλήρωσες ξενοδοχείο και αεροπορικά.
Για να πάρω μετριούλες, ΔΕΝ θα πληρώσω για ταξείδια.
Το 1999 το καλοκαίρι στο Ιάσωνος 19 κάτω ,στο Μετάξι
είχα πάρει ρωσίδα πανέμορφη , ψηλή και θερμή ,
που τώρα δεν βρίσκεις ούτε σε σιτυ τουρ.
Δούλεψε για λίγο, μετά της έβγαλαν χαρτιά και
πήγε σε στριπ κλαμπ.
Δεν είχα λόγο να πάω στο Κίεβο για μετριότητες, λοιπόν.
Εσύ αν ήσουν το 1995 στο Κίεβο για 4 ημέρες ,χωρίς Ρώσικα
και χωρίς να έχεις ξαναπάει και χωρίς πληροφορίες,
πολύ αμφιβάλλω αν θα προλάβαινες να βρεις μια πραγματικά
όμορφη για σεξ.
Η φοιτήτρια που βρήκα ήταν πολύ ωραιότερη από
τις πουτάνες στα ξενοδοχεία RUS , UKRAINA κλπ.
το θεμα με τα μνημονια δεν ειναι απλα οτι χρεωκοπησαμε, αλλα πως τα μουνοπανα που κυβερνησαν αυτη τη χωρα ολο αυτο το διαστημα, εβγαιναν εξω και παρουσιαζαν τους ελληνες σαν απατεωνες,κλεφτες, αναξιοπτρεπεις, γυφτους, κλπ Πανω σε αυτη την εθελουσια δυσφημιση, ηρθε και η επικοινωνιακη λαιλαπα των ευρωπαϊκων ΜΜΕ που παρουσιαζαν την Ελλαδα χειροτερα απο τη Βενεζουελα σε ολο τον κοσμο.Οι αθεοφοβοι εκμεταλλευομενοι την μαλακια των ελληνων πολιτικων που δεν τολμουσαν να πουν κιχ στο ευρωπαϊκο γαμησι, εβαζαν πλανα απο αδεια σουπερμαρκετ και κοσμο να πλακωνεται για μια μπανανα!! Μιλαγα με Ρωσσιδα και εφτανε να με ρωταει πως τα βγαζω περα καθως στης ειδησεις τους λενε οτι εδω πειναμε!!!
Αυτη η τεραστια αλητεια , κυριως των Ελληνων πολιτικων που κανονικα θα επρεπε να τους εχανε κρεμασει, διεσυρε την εικονα του παλαι ποτε Ελληνα - εξω καρδια - γκρηκ λαβερ - πολυμηχανου - γλεντζε κλπ και δημιουργησε τεραστιο προβλημα που θα μας στοιχειωνει για δεκαετιες! Αυτο δεν το εχει καταλαβει ακομα ο κοσμος!
Τεραστιο θεμα..Μεχρι 2010 ελεγα Ελληνας και ημουν ηδη με το ενα ποδι στο κρεβατι..
2013 πρωτοχρονια για να καταλαβετε τι θα πει συστημα ειμαι στην κεντρικη πλατεια του μινσκ για την αλλαγη του χρονου...11.30 λεει ειδησεις..Ξαφνικα βλεπω στις γιγαντοοθονες εικονες απο συνταγμα με ματ αγανακτισμενους ξυλο κλπ!!!ΩΩΩ θεε μου!!!!!
Μετα και οι αλλοι αλητες διαλαλουσαν οπως και οι γερμανοι οτι ειμαστε φτωχοι τεμπεληδες κλπ οι πουστοδημοσιογραφοι τα κανανε χ10 και να το αποτελεσμα...
Σε λιγο θα ντρεπομαστε που ειμαστε Ελληνες γιατι ο συνχρονος Ελληνας δεν θελει να ειναι Ελληνας θελει να ειναι 'ευρωπαιος' δηλαδη κλεφτης και παιδεραστης σαν το Draghi μεθυστακας σαν το Junger κομπλεκξικος σαν τον Schauble κλπ....
Και εδω ισχυει το ιδιο καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα τελευταιος στην πολη στην ΕΕ ειμαστε τελευταιοι και φυσικα ΕΕ δεν υπαρχει πισω απο την ΕΕ κρυβετε η Γερμανια που αιματοκυλισε ολη την γη 2 φορες...
Βεβαια οταν βγαζεις 'αριστερους' για να σε σωσουν που αν τον ρωτησεις θα βοηθησεις Ελληνα δεξιο η Τουρκο αριστερο αν εχει αναγκη ξερετε τι θα σας απαντησει οταν δεν πιστευει σε πατριδες και το Μακεδονια δεν του λεει τιποτα οταν δεν πιστευει στο θεο(ενας μουσουλμανος μου ειχε πει οτι οποιος δεν πιστευει στον θεο ειναι επικινδυνος γιατι δεν φοβαται τιποτα και να μενεις μακρυα του) οταν δεν πιστευει στο καλλος και προσπαθει να σε πεισει οτι η σαβουρα ειναι καλυτερη απο την Ιρινα Σαικ και το 2cv απο μια laborghini ε τοτε τελειωσαμε σαν χωρα..
φιλε Ρολογα ο κμαν πληρωνει overvalue συντομα θα στο αποδειξω...Του κμαν μετα τους πυραυλους βαζουν τα γελια μαζι του και στον δρομο τον κοιτανε και γελανε και αυτος νομιζει οτι τον θαυμαζουν(ειναι αυτο που λεμε σε φτυνουν και εσυ νομιζεις οτι βρεχει)...και οι γκομενες παιρνουν τα λεφτα του και τα χαλανε με τους γκομενους τους και λενε ευτυχως που υπαρχουν τετοιοι μαλακες και ζουμε με ενα γαμισι 2 μηνιατικα δηλαδη για να καταλαβουν και οι υπολοιποι ειναι σαν να δωσεις σε μια ελλεινιδα 1500ευρω για ενα γαμισι...Όταν πρωτοπήγα Κίεβο ένας φίλος από εδώ με σχεδόν μηδενική παρουσία στο φόρουμ προσπάθησε να μου πασάρει μια .. κοπέλα που τον επισκεπτόταν με αντάλλαγμα εισιτήρια και μικροδωράκια!Μου είπε απλά να τη κεράσω και να της αγοράσω τίποτα μικρό! Μέχρι και τους διαλόγους στο Σκάιπ μου έδειξε που μετά η κοπέλα σχεδόν παρεξηγήθηκε που της κάνει τέτοια πρόταση να συναντήσει κάποιον άγνωστο!
Το ίδιο συνέβει και σε εμένα όταν προσπάθησα να πασαρω μια πρώην μου μικρή στον Πίτσι όταν ανέβηκε πάνω αν και αυτή βέβαια δεν σπονσοραριζόταν ... άμεσα τουλάχιστον!
Πιστεύω το ίδιο και οι δικές σου Τάσσο! Πέρα από το μικρό χρηματικό αντάλλαγμα που τους δίνεις σε γουστάρουν ! Εξάλλου κι εσύ απέτυχες να κάνεις τη πάσα στον Ντέρτι όταν θα ανεβαίναμε!
Και κάπου εκεί τσιμπιέται κι ο Κμαν σε τελείως άλλο επίπεδο βέβαια που θα έλεγε αν ήταν εδώ πως σε αυτές που δίνει αυτός 150 200 500 κάποιος άλλος θα έτρωγε τα μούτρα του ή θα έδινε πολλαπλάσια!
Κάπου οι Ουκρανές ενώ είναι παραδόπιστες προσπαθουν να το καμουφλάρουν..
Μάϊντρήντερ πως τα κατάφερες και νευρίασες ;