Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Θα της στειλω και θα σου πω αν απαντησει ,παντως τον τελευταιο μηνα βαζει φωτο με το καινουργιο αμορε ...
καλα λες ,μπορει να ειναι κανενας ευρωπαιος που να πιστευει οτι πετυχε την γυναικα της ζωης του  :happy:
Όταν πρωτοπήγα Κίεβο ένας φίλος από εδώ με σχεδόν μηδενική παρουσία στο φόρουμ προσπάθησε να μου πασάρει μια .. κοπέλα που τον επισκεπτόταν με αντάλλαγμα εισιτήρια και μικροδωράκια!Μου είπε απλά να τη κεράσω και να της αγοράσω τίποτα μικρό!  Μέχρι και τους διαλόγους στο Σκάιπ μου έδειξε που μετά  η κοπέλα σχεδόν παρεξηγήθηκε που της κάνει τέτοια πρόταση να συναντήσει κάποιον άγνωστο!
Το ίδιο συνέβει και σε εμένα όταν προσπάθησα να πασαρω  μια πρώην μου μικρή στον Πίτσι όταν ανέβηκε πάνω αν και αυτή βέβαια δεν σπονσοραριζόταν ... άμεσα τουλάχιστον!
Πιστεύω το ίδιο και οι δικές σου Τάσσο! Πέρα από το μικρό χρηματικό αντάλλαγμα που τους δίνεις σε γουστάρουν ! Εξάλλου κι εσύ απέτυχες να κάνεις τη πάσα στον Ντέρτι όταν θα ανεβαίναμε!

Και κάπου εκεί τσιμπιέται κι ο Κμαν σε τελείως άλλο επίπεδο βέβαια που θα έλεγε αν ήταν εδώ πως σε αυτές που δίνει αυτός 150 200 500 κάποιος άλλος θα έτρωγε τα μούτρα του ή θα έδινε πολλαπλάσια!  
Κάπου οι Ουκρανές ενώ είναι παραδόπιστες προσπαθουν να το καμουφλάρουν..

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ακουστηκε οτι κυκλοφορουσε ενας νανος και ετρεχε απο πισω και κουναγε πεντακοσαευρα στο δρομο στις τσουρκες που δουλευαν τριπλοβαρδιες για να εξυπηρετησουνε τους φιλαθλους :S
:2funny: :2funny: :2funny:

Καλό όταν είναι αστείο :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ήταν κανένας Κίεβο σήμερα να μας δώσει ατμόσφαιρα; Φαντάζομαι τί θα γινόταν με τόσους Άγγλους και Ισπανούς στους δρόμους και στα μαγαζιά.

Όλα ήσυχα και ωραία.

Έξω από το Νοσορόγκ στριπτιζπαδικο στην Μπασέινα είχαν βγει δύο μωρά έξω, ένα με μπλε φόρεμα και το άλλο με καυλερό κοντή φουστα σκούρες κάλτσες σουπερ κάβλα και καλούσαν τον κόσμο να μπει μέσα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
το θεμα με τα μνημονια δεν ειναι απλα οτι χρεωκοπησαμε, αλλα πως τα μουνοπανα που κυβερνησαν αυτη τη χωρα ολο αυτο το διαστημα, εβγαιναν εξω και παρουσιαζαν τους ελληνες σαν απατεωνες,κλεφτες, αναξιοπτρεπεις, γυφτους, κλπ Πανω σε αυτη την εθελουσια δυσφημιση, ηρθε και η επικοινωνιακη λαιλαπα των ευρωπαϊκων ΜΜΕ που παρουσιαζαν την Ελλαδα χειροτερα απο τη Βενεζουελα σε ολο τον κοσμο.Οι αθεοφοβοι εκμεταλλευομενοι την μαλακια των ελληνων πολιτικων που δεν τολμουσαν να πουν κιχ στο ευρωπαϊκο γαμησι, εβαζαν πλανα απο αδεια σουπερμαρκετ και κοσμο να πλακωνεται για μια μπανανα!!  Μιλαγα με Ρωσσιδα και εφτανε να με ρωταει πως τα βγαζω περα καθως στης ειδησεις τους λενε οτι εδω πειναμε!!!

Αυτη η τεραστια αλητεια , κυριως των Ελληνων πολιτικων που κανονικα θα επρεπε να τους εχανε κρεμασει, διεσυρε την εικονα του παλαι ποτε Ελληνα - εξω καρδια - γκρηκ λαβερ - πολυμηχανου - γλεντζε κλπ και δημιουργησε τεραστιο προβλημα που θα μας στοιχειωνει για δεκαετιες! Αυτο δεν το εχει καταλαβει ακομα ο κοσμος!

Πολύ σωστή περιγραφή.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Εξακολουθείς να με προκαλείς  μπετόβλακα ???
Αφού το ξέρεις καλά ότι δεν σε παίρνει μαζί μου !!

Είναι πασιφανές πλέον ότι είσαι ένα κομπλεξικό κακεντρεχές  σκουπίδι με έντονα συμπτώματα ψυχοπάθειας.

Εμένα  Καραμπετόβλακα δεν μου τα έφαγε ποτέ καμμιά καραπουτανάρα όπως εσένα που σε αρμέγουν σε μόνιμη βάση.

Είσαι πάνω από 55 χρονών και ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ παραπάνω  ότι οι καραπουτανάρες αρπακτικά που αποκαλείς σπονσορέτες στα τρώνε από τα 35 σου.

ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ…. ΞΥΠΝΑ !!!

Θα δώσεις εσύ σκουπίδι στους νέους οδηγίες για το πως να κινηθούν

ΥΓ1. Η KGB εξακολουθεί να σε κυνηγάει η τις ξέφυγες ??
ΥΓ2. Εκτός απο πολωνέζες σπονσορέτες χέζεις και ουκρανέζες σπονσορέτες ??

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μάϊντρήντερ πως τα κατάφερες και νευρίασες ;  :2funny: :cheesy:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
το θεμα ειναι οτι οι σοβαροι πορνοτουριστες, γαμανε παντου ΤΣΑΜΠΑ ή εστω με το ελαχιστο δυνατο κοστος χωρις να χαρτζηλικωνουνε ΠΟΥΤΑΝΕΣ χωρις να τις γαμανε οπως εσυ. Σου εβαλα την ουκρανεζα που της πληρωσε πιρφορος το εισητηριο για να ερθει να τη γαμησω και το βουλωσες, κλασσικα οπως κανεις παντα προσπαθεις να κανεις ad hominem επιθεσεις για να αποφυγεις τοαποτελεσμα που ειναι η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΟΥ.

Ώπα, ad hominem , σόφισμα !

Ο Αριστοτέλης το περιελάμβανε στους Σοφιστικούς ελέγχους.

1200-609192-7244037.jpg

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

Μάγκες, πήγα για πρώτη φορά στο Κίεβο το 1995 τον Αύγουστο
όντας φοιτητής , αλλά είχα αρκετά λεφτά μαζί μου.
Ελάχιστοι τουρίστες υπήρχαν τότε.

Γνώρισα ένα Ιταλό στο χρεσάτικ που εργαζόταν
στο κίεβο, και επειδή ήξερα μέτρια Ιταλικά κάναμε παρέα
με ξενάγησε και γνώρισα διάφορες σπονσορέτς τότε.
Πήρα μια γκόμενα 1.80, 19 χρονών, ξανθιά ,  με 100 δολάρια τότε
στο διαμερισματάκι της, ήταν φοιτήτρια, δεν ήταν επαγγελματίας
και πέρασα καλά.

Ξαναπήγα αρκετές φορές
Τελευταία φορά πήγα το 2007.

Ένας φίλος που πήγε πέρυσι, μου ανέφερε
ότι υπάρχουν τώρα πολλά κρυφά " στούντιο"
με φοιτήτριες, και με 80- 100 ευρώ
παίρνεις ωραία τεμάχια.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Ήταν κανένας Κίεβο σήμερα να μας δώσει ατμόσφαιρα;Φαντάζομαι τί θα γινόταν με τόσους Άγγλους και Ισπανούς στους δρόμους και στα μαγαζιά.
Τι τα θες τυπε. Οι καλές είναι πιασμένες. Οι υπόλοιποι γαμαν ότι περισσέψει.
Τι είναι η ζωή, τι είναι ο θάνατος
Τι είναι ο καβουρας, τι είναι το ζουμί του...  :S

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Έξω από το Νοσορόγκ στριπτιζπαδικο στην Μπασέινα είχαν βγει δύο μωρά έξω, ένα με μπλε φόρεμα και το άλλο με καυλερό κοντή φουστα σκούρες κάλτσες σουπερ κάβλα και καλούσαν τον κόσμο να μπει μέσα.
Φανταζομαι τι ξυρισμα θα τους εκαναν αυτους που θα μπηκαν μεσα ...  :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
οχι ρε τύπε αλλα αυτη η κολοσσιαια καταστροφη που περιγραφεις ειναι σχεδον αποκλειστικά έργο αυτου του μπινε του φανατικου μισέλληνα του τζέφρυ, οι συριζεοι παιζει να αγαπουν κάπως περισσότερο την Ελλάδα,που λέει ο λόγος δηλαδή

Φίλε κάνεις Έλληνας δεν αγαπάει την Ελλάδα. Όποιος Έλληνας πολίτης φυγει να ζήσει έξω η πρώτη δουλεία που κάνει στις κοινές παρέες ειναι να λέει πόσο για τον πόυτσο ειναι το σύστημα της χώρας και πως αυτός γλίτωσε και έφυγε. Ειναι το κόμπλεξ του Έλληνα και η μεγάλη μας δυστυχία να μην αγαπάμε την χώρα μας.
Αμα συναναστρέφεσαι με ξένους για δουλειές θα δεις με τι πάθος διαφημίζουν την χώρα τους και δεν σηκώνουν κουβέντα για αυτή. Μίλα με την νέα γενία των "Ψευτο-Στελεχών" brain drain που φύγαν έξω Γερμανία,Αγγλία και Βέλγιο!!! Βρισίδι όλη την μέρα για την Ελλαδίτσα μας.
Η παλία γενία Ελλήνων που πήγε Αμερική και Γερμανία να πλύνει πιάτα πάντα έμεινε με την αγάπη στην ψυχή της και δάκρυζε για την χώρα του..Αυτή η καμμένη γενιά που ανήκω και εγώ των δήθεν Στελεχών του πούτσου μεγαλωμένα σε ενα σάπιο σύστημα δεν μπορούν να διαχωρίσουν την Πατρίδα απο το σύστημα και τα γειώνουν όλα.Οποτε μην τα βάζετε μόνο με του Πολιτικούς.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.330
Πόντοι
22.266
Φίλε κάνεις Έλληνας δεν αγαπάει την Ελλάδα. Όποιος Έλληνας πολίτης φυγει να ζήσει έξω η πρώτη δουλεία που κάνει στις κοινές παρέες ειναι να λέει πόσο για τον πόυτσο ειναι το σύστημα της χώρας και πως αυτός γλίτωσε και έφυγε. Ειναι το κόμπλεξ του Έλληνα και η μεγάλη μας δυστυχία να μην αγαπάμε την χώρα μας.
Αμα συναναστρέφεσαι με ξένους για δουλειές θα δεις με τι πάθος διαφημίζουν την χώρα τους και δεν σηκώνουν κουβέντα για αυτή. Μίλα με την νέα γενία των "Ψευτο-Στελεχών" brain drain που φύγαν έξω Γερμανία,Αγγλία και Βέλγιο!!! Βρισίδι όλη την μέρα για την Ελλαδίτσα μας.
Η παλία γενία Ελλήνων που πήγε Αμερική και Γερμανία να πλύνει πιάτα πάντα έμεινε με την αγάπη στην ψυχή της και δάκρυζε για την χώρα του..Αυτή η καμμένη γενιά που ανήκω και εγώ των δήθεν Στελεχών του πούτσου μεγαλωμένα σε ενα σάπιο σύστημα δεν μπορούν να διαχωρίσουν την Πατρίδα απο το σύστημα και τα γειώνουν όλα.Οποτε μην τα βάζετε μόνο με του Πολιτικούς.
συμφωνω ρε μαν αλλα η γεννια των 50-70 χροννων που ειναι τωρα κατεστρεψε την ελλαδα κια οχι η τωρινη

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
συμφωνω ρε μαν αλλα η γεννια των 50-70 χροννων που ειναι τωρα κατεστρεψε την ελλαδα κια οχι η τωρινη

Συμφωνώ απόλυτα..Αλλά πρέπει να διαχωρήσουμε την σαπίλα του συσηματος που δημιούργησε η προηγούμενη γενιά με την Πατρίδα.Είναι διαφορετικά πράγματα..Δυστυχώς όμως για το 90% των Ελλήνων δεν είναι για αυτό και θα πάμε κατα διαόλου.
Δεν έχω δεί ποιο μαλακισμένα άτομα απο ξεβράκωτα ψευτοστελέχη Ελλήνων που έφυγαν Ελβετία..ΝΑ δεις πως μιλάνε για την Ελλάδα εκεί έξω - νομίζουν πως πίασανε τον παππά απο τα αρχίδια και βγάζουν όλο το κόμπλεξ της "Μιας Παριζάνιας Απο την Κυψέλη"...

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
ετσι ειναι ακριβως και θα ηθελα να πεις πια ακριβως ειναι η διαφορα αναμεσα στο συστημα και στην πατριδα για να καταλαβω δηλαδη..εννοεις την πατριδα σαν καμπη και βουνα και φυσικο καλος?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Φανταζομαι τι ξυρισμα θα τους εκαναν αυτους που θα μπηκαν μεσα ...  :grin:

Τα στριπ εδώ είναι τίμια.

Υπάρχει τιμοκατάλογος, ενδιαφέρουσες υπηρεσίες (ας πούμε η κοπέλα να χορέψει με τραγούδι που σου αρέσει) και πάντα ξέρεις τι θα πληρώσεις.

Τώρα εντάξει οι τιμές είναι στριπ, δεν είναι φτηνό (ειδικά για την χώρα).

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Συμφωνώ απόλυτα..Αλλά πρέπει να διαχωρήσουμε την σαπίλα του συσηματος που δημιούργησε η προηγούμενη γενιά με την Πατρίδα.Είναι διαφορετικά πράγματα..Δυστυχώς όμως για το 90% των Ελλήνων δεν είναι για αυτό και θα πάμε κατα διαόλου.
Δεν έχω δεί ποιο μαλακισμένα άτομα απο ξεβράκωτα ψευτοστελέχη Ελλήνων που έφυγαν Ελβετία..ΝΑ δεις πως μιλάνε για την Ελλάδα εκεί έξω - νομίζουν πως πίασανε τον παππά απο τα αρχίδια και βγάζουν όλο το κόμπλεξ της "Μιας Παριζάνιας Απο την Κυψέλη"...

Kαλα.Και παρεες μονο μεταξυ τους , απο τις ντοπιες γλωσσες ουτε καλημερα ξερουν να πουνε, καθε μερα σκαιπε με το μπαμπα και τη μαμα και σε πολλους πολλα εξοδα η εισητηρια για διακοπες στην Ελλαδα κλπ τα πληρωνει ο μπαμπας και η μαμα απο την Ελλαδα.
Μπορει να μιλανε ετσι αλλα οι ιδιοι ειναι περισσοτερο ελληναρες καθως και σε ξενο περιβαλλον με την Ελλαδα παραμενουν κολλημενοι. Στο μερος που ζουν οι περισσοτεροι ουτε εχουν προσαρμοστοι κατι σα τουριστες η φοιτητες σε παρατεταμενη διαμονη ειναι.

D

dude901123

Επισκέπτης

Υπάρχει τιμοκατάλογος, ενδιαφέρουσες υπηρεσίες (ας πούμε η κοπέλα να χορέψει με τραγούδι που σου αρέσει) και πάντα ξέρεις τι θα πληρώσεις.

Δες π.μ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356

Για τις συγκεκριμενες μερες του τελικου εννοω που κατεφθασαν ορδες αγγλοισπανων ...
ολους τους ξυρισαν απο παντου
στα στριπτηζαδικα θα τους την χαριζαν?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
100% σύμφωνος!!!!Βλέπω πως αλλάζεις σε σχέση με 4-5 χρόνια πριν που ζούσες Βαρσοβία !

Να συμπληρώσω την ζημιά που κάνουν και οι Ελλεινίδες όταν βρεθούν  εξωτερικό!
Ήδη απο το 2004 που ήμουν Εράσμους Βερολίνο κάτι Θεσσαλονικιές μείωναν την καταγωγή τους για να φανούν ελκυστικές σε κάτι Γαλάκια λέγοντας πως είναι απο Ελλάδα αλλά δεν έχουν σχέση με τη χώρα και δεν ασχολούνται με τι συμβαίνει...Τα Γαλάκια,με τα οποία μπάλωνα για ώρες τις μαλακίες των θλιβερών πατσαβούρων με συζητήσεις περί ιστορίας και μυθολογίας, ήταν φιλέλληνες και με ρωτούσαν  αν είναι έτσι οι Έλληνες τώρα και απορούσαν που δεν ήθελαν να μιλήσουν για Ελλάδα...
Μιλάμε για πλήρης κακομοιριά!
Άλλο περιστατικό στη Ταυλάνδη!Το έχω γράψει!
Έλληνας Ροδίτης συνονόματος μου μένει Ντουμπάϊ πετυχαίνει στη Ταυλάνδη Ρωσίδα διαστημική που πριν 2-3 μήνες τότε ήταν Ελλάδα και ακόμα είχε τη γεύση απο τα χύσια μου στο στόμα της!
Ο μαλάκας θα τη γαμούσε μόνο αν έπαιζε το χαρτί της Ρόδου...και αντί αυτού άρχισε να υποτιμάει το νησί και να λεει πόσο καλή είναι η ζωή στο Ντουμπάϊ!
Όταν μου τα έλεγε η Ρωσίδα με έκπληξη εγώ ήθελα να χτυπήσω το κεφάλι μου στο τοίχο!....

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οραια στο ντουπαι ρολογα.γαμα πιθηκες με 200 ευρο ο φιλος σου χαχαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.