aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Όταν πρωτοπήγα Κίεβο ένας φίλος από εδώ με σχεδόν μηδενική παρουσία στο φόρουμ προσπάθησε να μου πασάρει μια .. κοπέλα που τον επισκεπτόταν με αντάλλαγμα εισιτήρια και μικροδωράκια!Μου είπε απλά να τη κεράσω και να της αγοράσω τίποτα μικρό! Μέχρι και τους διαλόγους στο Σκάιπ μου έδειξε που μετά η κοπέλα σχεδόν παρεξηγήθηκε που της κάνει τέτοια πρόταση να συναντήσει κάποιον άγνωστο!Θα της στειλω και θα σου πω αν απαντησει ,παντως τον τελευταιο μηνα βαζει φωτο με το καινουργιο αμορε ...
καλα λες ,μπορει να ειναι κανενας ευρωπαιος που να πιστευει οτι πετυχε την γυναικα της ζωης του
Το ίδιο συνέβει και σε εμένα όταν προσπάθησα να πασαρω μια πρώην μου μικρή στον Πίτσι όταν ανέβηκε πάνω αν και αυτή βέβαια δεν σπονσοραριζόταν ... άμεσα τουλάχιστον!
Πιστεύω το ίδιο και οι δικές σου Τάσσο! Πέρα από το μικρό χρηματικό αντάλλαγμα που τους δίνεις σε γουστάρουν ! Εξάλλου κι εσύ απέτυχες να κάνεις τη πάσα στον Ντέρτι όταν θα ανεβαίναμε!
Και κάπου εκεί τσιμπιέται κι ο Κμαν σε τελείως άλλο επίπεδο βέβαια που θα έλεγε αν ήταν εδώ πως σε αυτές που δίνει αυτός 150 200 500 κάποιος άλλος θα έτρωγε τα μούτρα του ή θα έδινε πολλαπλάσια!
Κάπου οι Ουκρανές ενώ είναι παραδόπιστες προσπαθουν να το καμουφλάρουν..