όχι ρε φίλε και 100 δολάρια το 95 .... Τότε απλά φόρτωνες με το που δήλωνες ξένος και έδινες ότι είχες ευχαρίστηση, ακόμα και τίποτα ... και γεύμα μόνο και να πλήρωνες ταξί ίσουν καλυμένος με 1000 ευχαριστώ και ας ήταν και 9άρι. Επαγγελματίες το 95 δεν υπήρχαν .... τα τελευταία 15 χρόνια περίπου υπάρχουν.
ταρκετ μου τοτε πιο πολυ ειχα την μοσχα βαση μου και θα σου πω υπηρχαν πολλα κρεωπολεια
απο 100 μεχρι 500 δολαρια.το 1999 που απολυθηκα απο στρατο και πηγαινα μοσχα καθε μηνα επαιζα στο τσεστερφιλτ κλαμπ στην κουρσκαγια μετρο.ηταν τιγκα στις πουτανες απο 100 δολαρια μεχρι 200.
ηλικιες απο 20-45.εδινες και εξτρα 30 δολαρια στον πορτιερη.αλλα τοτε το δολαριο ειχε διπλασια αξια απο τωρα ισως τριπλασια.υπηραν και μετα το ναιτφλαιτ με λιγες γκομενες των 300-500 δολαριων.εκει μονο ξενοι που δουλευαν μοσχα,αγγλοι.τσεστερφιλτ ημασταν κυπριοι,ελληνες,ξενοι,ρωσοι.
ηταν και το χανκρι ντακ το 2000 αλλα δεν ξερω ποτε ανοιξε,δεν θυμαμε.σε αυτο παλι τιμες 300-500.
μια χαρα την εβγαζα με 100 δολαρια.ειχε και δρομο αλλα ηθελε ψαξιμο και ειχε κυνηγητο απο αστυνομια.
ψωνιζα μικρουλες με το ταξι απο τον δρομο απο 30 μεχρι 80 δολαρια.
μοσχα τελευταια φορα πηγα 2012 και πηγα σε μπαρ νομιζω κουσμενκι μοστ μετρο παλι τιγκα στης πουτανες.
πολλες κυργισιες και μονγολες ειχε αλλα δεν γαμησα γιατι μετα θα πηγαινα κιεβ και οδυσσο.
ιουνη και σεπτεβριο οδυσσο θα ειμαι ελα αν ειναι απο σοφια παφτηνα εινα.θα το συνδιαζα σεπτεβριο σοφια και οδυσσο αλλα δεν μπορουσα αλλες 3 μερες αδεια να με βολευουν οι πτησεις.επρεπε να μεινει ο αδερφος μου μονος δουλεια πολλες μερες και θελει να παει φιλιπινες.