Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
οραια στο ντουπαι ρολογα.γαμα πιθηκες με 200 ευρο ο φιλος σου χαχαχαχαχ
Ρε κουμπάρο!Διάβαζε!!!!Δεν είναι φίλος μου!
Δεν μπορεί να είναι φίλος μου ένας Ροδίτης που κράζει τη Ρόδο και ανεβάζει το Ντουμπάϊ !Τυχαίος ήταν και συνάντησε την πρώην μου Ρωσίδα το 2013 σε μια παραλία στη Ταυλάνδη τρείς μήνες μετά απο εμένα!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Για τις συγκεκριμενες μερες του τελικου εννοω που κατεφθασαν ορδες αγγλοισπανων ...
ολους τους ξυρισαν απο παντου
στα στριπτηζαδικα θα τους την χαριζαν?
τασο εγραψα πιο πανω τι γινετε κιεβ.απο παντου τρωνε ξυλο οι αγγλοι και τους την εστησαν 200
μετρα απο ολιμπισκι.εχει πολλες φωτο και βιτεο ιτερνετ και φενετε καθαρα οτι ουκρανοι τους επιτεθηκαν
και πολλους ληστεψαν μετα τα κτυπηματα μεχρι λυποθημιας.φενωνται στα βιτεο οπαδοι λιποθημοι να τους κτυπανε ουκρανοι μερικοι με στρατιοτικα παντελονια φασιστες.υπαρχουν βιντεο αλλα με ουκρανους που φορανε ουκρανικες φανελες με ρωσικα γραματα και στοχο ηταν να ληστεψουν τους μαλακες.
καμια σχεση με χουλιγκανισμο.ο κλιτσκο εγινε εξω φρενων για την ελειωη ασφαλειας μετα απο τοσα μετρα.
ολοι οργανωμενοι κιεβο χαχαχαχ οπως ελεγα παντα και μου λενε ειναι ακινδυνα γιατι πανε απο καφε σε καφε και κανενας δεν τους υπολογιζει οταν βλεπει.ποσες φορες εγραψα εμενα με παρακολουθανε συνεχεια και μου την πεφτουν συχνα?ησουν μαρτυρας οδυσσο με τον τυπο που φοβερησε ο αλεκος χαχαχαχαχ.
ακομα και μεσα σε μπαρ μπηκανε ουκρανοι και τους εσπαζαν τα κεφαλια με τραπεζια.ηταν οργανωμενη ληστεια επαθα σοκ με τα βιτεο και φωτο που ειδα.ηταν ολοι χαμω και τους κλωτσουσαν τα κεφαλια.
καλα μου λεει ο θειος μου οδυσσο εισαι μια χαρα,αν θες προβληματα τραβα κιεβ παλι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μάγκες, πήγα για πρώτη φορά στο Κίεβο το 1995 τον Αύγουστο
όντας φοιτητής , αλλά είχα αρκετά λεφτά μαζί μου.
Ελάχιστοι τουρίστες υπήρχαν τότε.

Γνώρισα ένα Ιταλό στο χρεσάτικ που εργαζόταν
στο κίεβο, και επειδή ήξερα μέτρια Ιταλικά κάναμε παρέα
με ξενάγησε και γνώρισα διάφορες σπονσορέτς τότε.
Πήρα μια γκόμενα 1.80, 19 χρονών, ξανθιά ,  με 100 δολάρια τότε
στο διαμερισματάκι της, ήταν φοιτήτρια, δεν ήταν επαγγελματίας
και πέρασα καλά.

Ξαναπήγα αρκετές φορές
Τελευταία φορά πήγα το 2007.

Ένας φίλος που πήγε πέρυσι, μου ανέφερε
ότι υπάρχουν τώρα πολλά κρυφά " στούντιο"
με φοιτήτριες, και με 80- 100 ευρώ
παίρνεις ωραία τεμάχια.
ειδες και το 1995 100 δολαρια πληρωνες και τοτε ηταν σαν να δινεις 500 τωρα χαχαχαχ.
αυτα να τα δει ο paris που κραζει τον αρχοντα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
paris paris  τι εχεις να πεις για τον μαλακα κριστιανο ροναλτο που ετρωγε μια περιουσια για την ιρινα?
αν τον επερνε ο αρχοντας κμαν στο καριμπιαν θα του ανοιγε τα ματια.θα του ελεγε επιπεδο τετειο
βρισκεις με 150 ευρο και στο καριμπιαν μην ξοδευεσε αδικα χαχαχαχαχ.
θα του γνωριζαμε τον διμητρακη να του γνωρισει την μογγολα που κατουρα να του φαει κανα λαμπορκινι του
κοροιδου του ρολαλτο.μετα ο paris θα τον εκραζε και θα του ελεγε κοροιδο ροναλτο στην φυλης με 20
παει η ιρινα χαχαχαχαχ

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Θέλω και εγώ να κοπανίσω Εγγλεζάκια που και ποτε ??  :dancing:
Αστειεύομαι ... πάντως οι Ουκρανοί πρέπει να το ευχαριστήθηκαν  :).

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ποιος να βγει έξω με τόσους χούλιγκαν
μεταξυ των οπαδων ηταν και ειναι παντα γιορτη.τα επεισοδια δεν ειχαν σχεση με μπαλα.
αν δεις φωτο και βιτεο ηταν ουκρανοι που πολλοι εμοιζαν αστεγοι και αλλοι φασιστες με στρατιωτικα παντελονια.ειχαν στοχο τουριστες για ληστεια.που να εβρισκαν αλλη ευκαιρια με τοσους τουριστες?
γιατι μην νομιζεις οταν περπατας χρισατικ αλλες μερες βρισκεις τουριστες.οταν πηγαινα κιεβ πολυ σπανια να εβλεπα κανα τουριστα αμερικανο,εβραιο αντε να εβλεπα στην καλυτερη ενα με 2 την μερα.
οι τουρκοι ποτε δεν ερχωνταν κεντρο και οσους εβλεπα αραβες και τουρκοι εμεναν μονιμα και δουλευαν.
οι τουρκοι οικοδομες και οι συριοι στα παζαρια σουλιαβκα.ειχα φιλο συριο και μου γνωρισε πολλους φιλους του.αυτοι κυκλοφορουσαν μονο κοντα στο παζαρι μετα την δουλεια σε στεκια με ναργιλε και πηγαιναν εκει πουτανες η χοντρες.οι ξενοι που ποζαρη ο κμαν μαλλον ειναι καπιοι που πανε πρακτορεια η ειδε κανα τουρκο με πουτανα και τον φωτογραφιζει.θυμαμε το 2012 να ειδα 2 τουρκους στο χρισατικ
και μια αλλη φορα εναν που το επαιζε καμακι και ταισε ολο το χρισατικ μακτοναλτσα.
εβλεπα καμια φορα σπανια κανα αμερικανο μπαρπα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Υπερβολές.

Όλα κύλησαν μια χαρά και κάθε επεισόδιο ήταν περιστασιακό.

23.30 έξω από το Milkbar στην Shota Rustaveli οι Άγγλοι αποχωρούσαν ήσυχα, ατμόσφαιρα παρθεναγωγείου.

20 λεπτά μετά έξω από το αζέρικο Даш στο Αρένα (καταπληκτικό αζέρικο πεινιρλί) ΟΥΡΑ από Άγγλους, δεν βρίσκαμε τραπέζι.

Μην τρώτε παπάτζα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Θέλω και εγώ να κοπανίσω Εγγλεζάκια που και ποτε ??  :dancing:
Αστειεύομαι ... πάντως οι Ουκρανοί πρέπει να το ευχαριστήθηκαν  :).
ειναι επικυνδινοι και ενω στην κυπρο δεν μασαω πλεον εκει δεν τολμω ξανα να κανω μαγκια.
ο λογος ολοι κρατανε μαχαιρια και καθε μερα οδυσσο εχουμε μαχαιρωματα.
ειδα φασιστα να αιμοραγει και να κρατα μια μαχαιρα στην οδυσσο και τα εκανα πανω μου.
απο εκεινη την μερα δεν πλισιαζω κανενα.προχτες ειχαμε και τον φασιστα 25 ετων αργηγο πραβι σεκτορ
που μαχαιρωσε και σκωτωσε 2 οδυσσο που του την επεσαν.ο ενας ηταν αλεξιπτωτιστης ειδικων δυναμεων.
πολυ επικυνδινοι,ειναι οι μονοι που δεν τολμω να μαλωσω.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Φίλε κάνεις Έλληνας δεν αγαπάει την Ελλάδα. Όποιος Έλληνας πολίτης φυγει να ζήσει έξω η πρώτη δουλεία που κάνει στις κοινές παρέες ειναι να λέει πόσο για τον πόυτσο ειναι το σύστημα της χώρας και πως αυτός γλίτωσε και έφυγε. Ειναι το κόμπλεξ του Έλληνα και η μεγάλη μας δυστυχία να μην αγαπάμε την χώρα μας.
Αμα συναναστρέφεσαι με ξένους για δουλειές θα δεις με τι πάθος διαφημίζουν την χώρα τους και δεν σηκώνουν κουβέντα για αυτή. Μίλα με την νέα γενία των "Ψευτο-Στελεχών" brain drain που φύγαν έξω Γερμανία,Αγγλία και Βέλγιο!!! Βρισίδι όλη την μέρα για την Ελλαδίτσα μας.
Η παλία γενία Ελλήνων που πήγε Αμερική και Γερμανία να πλύνει πιάτα πάντα έμεινε με την αγάπη στην ψυχή της και δάκρυζε για την χώρα του..Αυτή η καμμένη γενιά που ανήκω και εγώ των δήθεν Στελεχών του πούτσου μεγαλωμένα σε ενα σάπιο σύστημα δεν μπορούν να διαχωρίσουν την Πατρίδα απο το σύστημα και τα γειώνουν όλα.Οποτε μην τα βάζετε μόνο με του Πολιτικούς.

Ζωγραφίζεις πάλι.... Το νήμα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ επίπεδο, καμία σχέση με το όνομα του site. Αρχίζει να ομορφαίνει πάλι... Και αυτό που με χαροποιεί περισσότερο, είναι ότι έτσι θα μεταδωθεί γνώση στους πιο νέους... Πρέπει να αντισταθούμε όσο γίνεται στο σύστημα και να μεταδώσουμε γνώση. Ξέρω, είναι άνισος ο αγώνας, με το σύστημα δεν μπορείς να τα βάλεις, αλλά ας πέσουμε μαχόμενοι σαν ΑΝΤΡΕΣ όπως οι πρόγονοι μας. Ονειρεύομαι έναν κόσμο χωρίς smartphone, χωρίς γυναικοκεντρικό κράτος, χωρίς gay parades, χωρίς μαμάκηδες/μπαμπάκηδες, με κλειστά σύνορα, χωρίς τριτοκοσμικούς μέσα στις χώρες και με ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ κάθε χώρας και επιτέλους ΜΟΥΣΙΚΗ. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε και ένα πολιτικό κίνημα, πραγματικά ριζοσπαστικό? Για την ιδέα, ας είμαστε και στο 0,1% ...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Υπερβολές.

Όλα κύλησαν μια χαρά και κάθε επεισόδιο ήταν περιστασιακό.

23.30 έξω από το Milkbar στην Shota Rustaveli οι Άγγλοι αποχωρούσαν ήσυχα, ατμόσφαιρα παρθεναγωγείου.

20 λεπτά μετά έξω από το αζέρικο Даш στο Αρένα (καταπληκτικό αζέρικο πεινιρλί) ΟΥΡΑ από Άγγλους, δεν βρίσκαμε τραπέζι.

Μην τρώτε παπάτζα.
εχεις ματια σε ολη την πολη 24 ωρες?αφου βλεπουμε φωτο και βιντεο στο ιτερνετ.
εσυ ειχες αλλες ασχολιες φενεται χαχαχαχ οι αλλοι ειχαν τον σκοπο τους.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Μάγκες, πήγα για πρώτη φορά στο Κίεβο το 1995 τον Αύγουστο
όντας φοιτητής , αλλά είχα αρκετά λεφτά μαζί μου.
Ελάχιστοι τουρίστες υπήρχαν τότε.

Γνώρισα ένα Ιταλό στο χρεσάτικ που εργαζόταν
στο κίεβο, και επειδή ήξερα μέτρια Ιταλικά κάναμε παρέα
με ξενάγησε και γνώρισα διάφορες σπονσορέτς τότε.
Πήρα μια γκόμενα 1.80, 19 χρονών, ξανθιά ,  με 100 δολάρια τότε
στο διαμερισματάκι της, ήταν φοιτήτρια, δεν ήταν επαγγελματίας
και πέρασα καλά.

Ξαναπήγα αρκετές φορές
Τελευταία φορά πήγα το 2007.

Ένας φίλος που πήγε πέρυσι, μου ανέφερε
ότι υπάρχουν τώρα πολλά κρυφά " στούντιο"
με φοιτήτριες, και με 80- 100 ευρώ
παίρνεις ωραία τεμάχια.

όχι ρε φίλε και 100 δολάρια το 95 .... Τότε απλά φόρτωνες με το που δήλωνες ξένος και έδινες ότι είχες ευχαρίστηση, ακόμα και τίποτα ... και γεύμα μόνο και να πλήρωνες ταξί ίσουν καλυμένος με 1000 ευχαριστώ και ας ήταν και 9άρι. Επαγγελματίες το 95 δεν υπήρχαν .... τα τελευταία 15 χρόνια περίπου υπάρχουν.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εγω μιλω για μερα εγιναν ολα αυτα οχι την νυχτα που ηταν της πουτανας με αστυνομια μετα οσα εγιναν πριν.οι φωτο που εβαλαν ειναι την μερα και φενωνται καθαρα ουκρανοφατσες με φανελες με ουκρανικα συνθηματα και στρατιωτικα παντελονια.ουτε εγω ειδα τιποτα και ηταν υσιχα στην μοσχα αλλα εκτελουσαν κοσμο μεσα στο θεατρο.αλλη μερα δεν ειδα την εκρηξη στον σταθμο ριζκαγγια μοσχα αλλα με την αδερφη μου
ημασταν στο μετρο 3 στασεις πανω προσπεκτ μυρα.ουτε που εκαψαν τον κοσμο οι φασιστες ειδε τιποτα ο θειος μου διπλα κοντα που ηταν στο γραφειο.δεν σημαινει αν δεν ειδα δεν εγιναν.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
εχεις ματια σε ολη την πολη 24 ωρες?

Όχι βέβαια.

Από τους δρόμους και τα μαγαζιά που ανέφερα φαίνεται οτι είμαι μπρούκλης και αριστοκράτης (αυτοδημιούργητος όμως).

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
paris paris  τι εχεις να πεις για τον μαλακα κριστιανο ροναλτο που ετρωγε μια περιουσια για την ιρινα?
αν τον επερνε ο αρχοντας κμαν στο καριμπιαν θα του ανοιγε τα ματια.θα του ελεγε επιπεδο τετειο
βρισκεις με 150 ευρο και στο καριμπιαν μην ξοδευεσε αδικα χαχαχαχαχ.
θα του γνωριζαμε τον διμητρακη να του γνωρισει την μογγολα που κατουρα να του φαει κανα λαμπορκινι του
κοροιδου του ρολαλτο.μετα ο paris θα τον εκραζε και θα του ελεγε κοροιδο ροναλτο στην φυλης με 20
παει η ιρινα χαχαχαχαχ
το θεμα δεν ειναι οτι εισαι βλακας, το θεμα ειναι οτι νομιζεις οτι εισαι και πονηρος :S

τι σχεση εχει ρε η νο1 τοπ μοντελ και ο νο1 (τοτε) ακροβοπληρωμενος και διασημος ποδοσφαιριστης με εναν φτωχομπινε υπαλληλακο των 1500 ευρω και τα πεινασμενα ανυπαρκτα ξυλαγγουρα που βρωμαει το χνωτο τους?   :uglystupid:

Τωρα αμα σου πω οτι στο επιπεδο κριστιανο ροναλντο και σαϊκ, το κοστος επικοινωνιας για να μενει στο προσκηνιο σε ολα τα ΜΜΕ του πλανητη το ζευγαρι και να κλεινει καλες εμπορικες και επαγγελματικες συμφωνιες ειναι 50πλασιο απο το να της παρει ενα διαμαντι ή να χαλασει 10.000 ευρω για ενα γευμα στο μοντε καρλο ξερωγω, θα αρχισεις να καις εγκεφαλικα(?) κυτταρα οποτε αρκεσου στην πρωτη συγκριση προς το παρον...  :takethis:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Ζωγραφίζεις πάλι.... Το νήμα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ επίπεδο, καμία σχέση με το όνομα του site. Αρχίζει να ομορφαίνει πάλι... Και αυτό που με χαροποιεί περισσότερο, είναι ότι έτσι θα μεταδωθεί γνώση στους πιο νέους... Πρέπει να αντισταθούμε όσο γίνεται στο σύστημα και να μεταδώσουμε γνώση. Ξέρω, είναι άνισος ο αγώνας, με το σύστημα δεν μπορείς να τα βάλεις, αλλά ας πέσουμε μαχόμενοι σαν ΑΝΤΡΕΣ όπως οι πρόγονοι μας. Ονειρεύομαι έναν κόσμο χωρίς smartphone, χωρίς γυναικοκεντρικό κράτος, χωρίς gay parades, χωρίς μαμάκηδες/μπαμπάκηδες, με κλειστά σύνορα, χωρίς τριτοκοσμικούς μέσα στις χώρες και με ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ κάθε χώρας και επιτέλους ΜΟΥΣΙΚΗ. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε και ένα πολιτικό κίνημα, πραγματικά ριζοσπαστικό? Για την ιδέα, ας είμαστε και στο 0,1% ...
τυπε μηπως εισαι εθνικογαμιστης? :S

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
όχι ρε φίλε και 100 δολάρια το 95 .... Τότε απλά φόρτωνες με το που δήλωνες ξένος και έδινες ότι είχες ευχαρίστηση, ακόμα και τίποτα ... και γεύμα μόνο και να πλήρωνες ταξί ίσουν καλυμένος με 1000 ευχαριστώ και ας ήταν και 9άρι. Επαγγελματίες το 95 δεν υπήρχαν .... τα τελευταία 15 χρόνια περίπου υπάρχουν.
ταρκετ μου τοτε πιο πολυ ειχα την μοσχα βαση μου και θα σου πω υπηρχαν πολλα κρεωπολεια
απο 100 μεχρι 500 δολαρια.το 1999 που απολυθηκα απο στρατο και πηγαινα μοσχα καθε μηνα επαιζα στο τσεστερφιλτ κλαμπ στην κουρσκαγια μετρο.ηταν τιγκα στις πουτανες απο 100 δολαρια μεχρι 200.
ηλικιες απο 20-45.εδινες και εξτρα 30 δολαρια στον πορτιερη.αλλα τοτε το δολαριο ειχε διπλασια αξια απο τωρα ισως τριπλασια.υπηραν και μετα το ναιτφλαιτ με λιγες γκομενες των 300-500 δολαριων.εκει μονο ξενοι που δουλευαν μοσχα,αγγλοι.τσεστερφιλτ ημασταν κυπριοι,ελληνες,ξενοι,ρωσοι.
ηταν και το χανκρι ντακ το 2000 αλλα δεν ξερω ποτε ανοιξε,δεν θυμαμε.σε αυτο παλι τιμες 300-500.
μια χαρα την εβγαζα με 100 δολαρια.ειχε και δρομο αλλα ηθελε ψαξιμο και ειχε κυνηγητο απο αστυνομια.
ψωνιζα μικρουλες με το ταξι απο τον δρομο απο 30 μεχρι 80 δολαρια.
μοσχα τελευταια φορα πηγα 2012 και πηγα σε μπαρ νομιζω κουσμενκι μοστ μετρο παλι τιγκα στης πουτανες.
πολλες κυργισιες και μονγολες ειχε αλλα δεν γαμησα γιατι μετα θα πηγαινα κιεβ και οδυσσο.
ιουνη και σεπτεβριο οδυσσο θα ειμαι ελα αν ειναι απο σοφια παφτηνα εινα.θα το συνδιαζα σεπτεβριο σοφια και οδυσσο αλλα δεν μπορουσα αλλες 3 μερες αδεια να με βολευουν οι πτησεις.επρεπε να μεινει ο αδερφος μου μονος δουλεια πολλες μερες και θελει να παει φιλιπινες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
το θεμα δεν ειναι οτι εισαι βλακας, το θεμα ειναι οτι νομιζεις οτι εισαι και πονηρος :S

τι σχεση εχει ρε η νο1 τοπ μοντελ και ο νο1 (τοτε) ακροβοπληρωμενος και διασημος ποδοσφαιριστης με εναν φτωχομπινε υπαλληλακο των 1500 ευρω και τα πεινασμενα ανυπαρκτα ξυλαγγουρα που βρωμαει το χνωτο τους?   :uglystupid:

Τωρα αμα σου πω οτι στο επιπεδο κριστιανο ροναλντο και σαϊκ, το κοστος επικοινωνιας για να μενει στο προσκηνιο σε ολα τα ΜΜΕ του πλανητη το ζευγαρι και να κλεινει καλες εμπορικες και επαγγελματικες συμφωνιες ειναι 50πλασιο απο το να της παρει ενα διαμαντι ή να χαλασει 10.000 ευρω για ενα γευμα στο μοντε καρλο ξερωγω, θα αρχισεις να καις εγκεφαλικα(?) κυτταρα οποτε αρκεσου στην πρωτη συγκριση προς το παρον...  :takethis:
την ιρινα ουτε τζαμπα δεν γαμαω χαχαχαχα.επιπεδο καριμπιαν ειναι.μοντελο ειναι στο μυαλο της.για να δεις ποσα χαλαει ο ροναλτο για επιπεδο καριμπιαν στο λεω χαχαχαχα.υποκλισου στον αρχοντα που δινει ψιχουλα μπροστα σε αλλα κοροιδα.καλα και η τζουλια της δινει 2000 ενας πλουσιος χοντρος κυπριος ενω αυτη μαζι με την μπαστα κανουν βιζιτες βουκουρεστι σε χαι κλαμπ με 200 ευρο!
απο φιλους εκει τα εμαθα που ζουνε χρονια κυπριοι.οι γκομενες ζητανε αναλογως το ποιος εισαι εσυ.
παλαιοτερα εγραφα αν παω με τον μπραντ πιτ κιεβ εγω θα γαμησω με 100 αυτος με 100 χιλιαδες.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
τοτε που πραγματικα γαμουσες με ενα καλσον ή ενα πακετο μαρλμπορο, μας λενε οτι κανανε σπονσοριλικια στην πρωην ΕΣΣΔ :S

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Όχι βέβαια.

Από τους δρόμους και τα μαγαζιά που ανέφερα φαίνεται οτι είμαι μπρούκλης και αριστοκράτης (αυτοδημιούργητος όμως).

οι γκέιγκάτσμπηδες κατέστρεψαν την ελλάδα
ποιος το έλεγε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom