Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Για μένα αυτή ειναι η μεγαλύτερη ζημία που έχουν κάνει τα social media οι ψευδαισθήσεις στην κυρα Μαριγώ απο το χωρίο που απαιτεί παρόλο την χοντροκολάρα της άντρα που να ξεχωρίζει να τον ποστάρει να σκάσουν οι φίλες της..αλλιως δεν βαρίεσαι πάω για yoga και ποτάκια με φίλες και που θα πάει θα έρθει μια μερα!!!!ΠΟΤΕ ΑΠΛΑ!!!

Να λές όμως και για τους άντρες που περιμένουν να έχουν γκόμενα την jena haze η οποία όμως θα πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει κα κανα παστίτσιο. :S

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.268
Πόντοι
3.656
^ Love , για τις Λευκορωσιδες εννοει οτι πινουν πολυ ο μιδας  ;)
για μπελαρους μιλησα ναι, εχω εγκυρες πλξροφοριες οτι ςιναι πολυ φιδια και αυτονειναι κευ φακτορ...
Ομως και ουκρανια πινουν πολυ, εκτος κιεβου που απευθυνονται σεθυματα κ φυλαγονται απο το ποτο
Ενα κλασικο στορυ πριν το γαμησι ειναι  λεει η ντεβουσκα τι θα πιούμε? Τι εχεις σπιτι, εχω πχ ουισκι, ωραια, παρε κ μια σαμπανια για αρχη  :heavymetalbig:

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τώρα γύρισα πίσω απο Φαλιράκι ...Δυο γερά πεσίματα σε Γερμανίδα και Αγγλίδα !Η Γερμανίδα καμένη ...Η Αγγλίδα πρέπει να είχε πέσει μικρή  στο ζωμό της καύλας ...έσταζε όταν την χώνεψα και σχεδόν φασωθήκαμε!Όταν της πρότεινα να πάμε στο ζακούζι εγώ αυτή η φίλη της και ένας φίλος μου, είπε πως είναι σε Bachelor party πριν το γάμο της ..:
Δεν ξέρω ποιοι τις Παντρεύονται και κατα πόσο είναι ευτυχισμένοι ...
Ίσως κυνηγώντας Ανατολικιές χάνω άλλα..
Το σίγουρο είναι πως υπό νορμαλ συνθήκες τώρα έπρεπε να πήδαγα και όχι να έγραφα εδω...
Φίλε Target για εμένα έχει βαρύ τίμημα η έξοδος!Είμαι με 2,5 ώρες ύπνο και πρέπει να μανατζάρω περισσότερες δουλειές σε σχέση με άλλες σεζόν και ζώ στα όρια!Χτες το βράδι στην επιστροφή παραλίγο να κοιμηθώ στο τιμόνι!Το απόγευμα που θα πάω για μισή ώρα σπίτι θα κοιτάξω τι γίνεται στο Τίντερ που άρχισε να κινείται κάπως!Ματσαρα και με Ουκρανίδα που στεγνά μου είπε να βγάλω και τις άλλες τρεις φίλες της...
Απολογισμός μέχρι τώρα είναι μια Γερμανίδα σαδομάζο τούμπανο όμως που γούσταρε πιο πολύ το ξύλο παρά το πούτσο!

• Like
Αντιδράσεις: koble

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ποιό πολύ για ο ίδιος ο κμαν με νέο νικ μου κάνει. Ρολογά, κράτησες επαφή με γερμανίδα να την κάνουμε ένα σάντουιτς το χειμώνα? Πρέπει να το συζητήσουμε αυτό το θέμα. Με τη Ρουμούνα δεν έφτιαξες, φτιάξε έστω με το τρίτο ράιχ. Μπήκαμε επίσημα σε σεζόν, δώστα όλα, βάλε μπρος την πολεμική μηχανή. Κάτω από 15 κομμάτια μέχρι τέλος σεζόν συνιστά

Α
Π
Ο
Τ
Υ
Χ
Ι
Α

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Για τον φίλο που είπε παραπάνω πως Ουκρανές πίνουν πιστεύω ειναι ένας αστικός μύθος που έχει παραμείνει απο την εποχή της Σοβιετικής ένωσης..Η δικιά μου εμπειρία τουλάχιστον στο Κίεβο ειναι πως οι γκόμενες ΠΑΠΑΡΙΑ πινούν..Κάτι χαζο-κοκτέηλ με χρώματα και πάντα σε βαθμό να μην μεθύσουν..Δεν μπορώ να θυμηθώ νύχτα Κίεβο με μεθυσμένη Ουκρανέζα...

Αντίθετα Πολωνία έχω πετύχει άγριες καταστάσεις με ποτά..Να μου βάζουν κάτω 2 γκόμενες 40 σφηνάκια με βότκα να πίνω εγω τα 5 και αυτές αυτες τα αλλα 35..να μυρίζει η άχνα τους αλκοολ, να ξερνάνε, να παραπατάνε κλπ..Για ποτά και μεθύσια δεν είναι Ουκρανία απλά μύθος. Πολωνία σε low quality μαγαζια έπεζε πολύ ποτο απο γκόμενες.
οι γκομενες ραντεβουδες μονο κοκτειλ πινουν για φιγουρα η σαμπανια.
οπως και στα κλαμπ αυτες που ειναι στο μπαρ.στα σπιτια πινουν σαν ζωα.αν εβλεπες ποσα μπουκαλια επιναν οι μικρουλες γιδροπαρκ και ποσες μπυρες χαχαχαχ.μια μερα εφερα σπιτι 5 16-18 ετων.
ειχα 4 μπουκαλια απσεντι απο τσεχια και τα ηπιανε ολα!αλλες 3 μπουκαλες βοτκα και αλλες μπυρες πιο πριν γιδροπαρκ στην παραλια μεσημερι.φευγωντας μου εκλεψαν τα μπουκαλια βοτκα που ειχα στο ψυγειο
και ολα τα μουσικα σιντι που αγορασα.η μια το βραδυ ηρθε κοιμηθηκε σπιτι μου γιατι μεθυσε.οι υπολειπες πισω κλαμπ βραδι για ποτο.πολλεσ γνωρισα απιστευτα ποτηρια

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ποιό πολύ για ο ίδιος ο κμαν με νέο νικ μου κάνει. Ρολογά, κράτησες επαφή με γερμανίδα να την κάνουμε ένα σάντουιτς το χειμώνα? Πρέπει να το συζητήσουμε αυτό το θέμα. Με τη Ρουμούνα δεν έφτιαξες, φτιάξε έστω με το τρίτο ράιχ. Μπήκαμε επίσημα σε σεζόν, δώστα όλα, βάλε μπρος την πολεμική μηχανή. Κάτω από 15 κομμάτια μέχρι τέλος σεζόν συνιστά

Α
Π
Ο
Τ
Υ
Χ
Ι
Α
Η Γερμανίδα είχε πολλά κουςούρια...έβαζε όρο σαν μίνιμουμ ύψος το 1,80!Απο εκεί και πέρα μια μέρα πριν απο εμένα στραπονάριζόταν και αλληλομαστιγονόταν  με μια άλλη Γερμανίδα !Στη συνάντηση μας μου είπε αν είχα κάποια που θα δεχόταν τρίο να τη φέρω!
Εγώ πήγα να στήσω ομαδική  φάση με άλλους δυο φίλους αλλά χάθηκε και εμφανηστικε τελευταία μέρα κλαμένη και έτοιμη για όλα αλλά με εμένα ξενερωμένο!Της είπα άλλη φορά

• Like

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Η Γερμανίδα είχε πολλά κουςούρια...έβαζε όρο σαν μίνιμουμ ύψος το 1,80!Απο εκεί και πέρα μια μέρα πριν απο εμένα στραπονάριζόταν και αλληλομαστιγονόταν  με μια άλλη Γερμανίδα !Στη συνάντηση μας μου είπε αν είχα κάποια που θα δεχόταν τρίο να τη φέρω!
Εγώ πήγα να στήσω ομαδική  φάση με άλλους δυο φίλους αλλά χάθηκε και εμφανηστικε τελευταία μέρα κλαμένη και έτοιμη για όλα αλλά με εμένα ξενερωμένο!Της είπα άλλη φορά

καλά ρε μλκ χάνονται τέτοιες ευκαιρίες? Τι ξενέρωσες, για γάμο την ήθελες?... Πες της να φέρει και την άλλη Γερμανίδα και να φύγει μία καταδρομική ομάδα ειδικών καταστροφών (όχι με Β.Πυραύλους που κάνουν θόρυβο, πρέπει να γίνει με απόλυτη  μυστικότητα) για Γερμανία τώρα, με συντονιστή εμένα. Θα έχουμε πλήρη εξάρτηση, από μαστίγια μέχρι βοιδόπουτσες και γκλίτσες βαλκανοβλάχικες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
[quote author=aegeanorg notid=183130 link=topic=20757.msg8360860#msg836086]
Απολογισμός μέχρι τώρα είναι μια Γερμανίδα σαδομάζο τούμπανο όμως που γούσταρε πιο πολύ το ξύλο παρά το πούτσο!
[/quote]
:s&m_2:
Αξιος  :rockon:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
καλά ρε μλκ χάνονται τέτοιες ευκαιρίες? Τι ξενέρωσες, για γάμο την ήθελες?... Πες της να φέρει και την άλλη Γερμανίδα και να φύγει μία καταδρομική ομάδα ειδικών καταστροφών (όχι με Β.Πυραύλους που κάνουν θόρυβο, πρέπει να γίνει με απόλυτη  μυστικότητα) για Γερμανία τώρα, με συντονιστή εμένα. Θα έχουμε πλήρη εξάρτηση, από μαστίγια μέχρι βοιδόπουτσες και γκλίτσες βαλκανοβλάχικες.
Αυτό είναι το story --->

Συνημμένα

• IMG_9576.PNG
    IMG_9576.PNG
    241,1 KB · Εμφανίσεις: 29

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Εντάξει, πάμε Γερμανία τότε. Συνδυασμό και με ένα FKK και κάνα mamba για κανά expat ρωσιδάκι, έχει τις προοπτικές για τέλειο γαμωτάξιδο.. Και σε πολιτισμό, αυτά που σου αρέσουν...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.268
Πόντοι
3.656
Εγώ Belarus δεν είδα φως όσο έψαξα διαδικτυακά. Πολύ μύτη πάνω και επικοινωνούμε για κοινονικότητα. Ukraine ακόμη και τώρα με την πολή σοβαρή πτώση παραμένει Νο1 από το λιγο που ψάχτηκα. Μιλάμε για πέσιμο σε κανονικές γυναίκες γιατί από πληρωμένο δεν έχω ιδέα.
η αποψη μου ειναι οτι ιντρρνετικα θαναι πιο εύκολα οταν θασαι εκει
Επίσης αν ισχυουν αυτα με τα πιωματα θα ειναι πολυ ευκολοτερο το λαιβ καμακι σε κλαμπ
Για το β είμαι σχεδον σιγουρος
Ερώτηση, ουκρανια γραφεις σε. Ντεβουσκες επαρχιακών πολεων
Κανεις το ιδιο κ μπελαρους η γραφεις μινσκ κατα βαση.?

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τώρα γύρισα πίσω απο Φαλιράκι ...Δυο γερά πεσίματα σε Γερμανίδα και Αγγλίδα !Η Γερμανίδα καμένη ...Η Αγγλίδα πρέπει να είχε πέσει μικρή  στο ζωμό της καύλας ...έσταζε όταν την χώνεψα και σχεδόν φασωθήκαμε!Όταν της πρότεινα να πάμε στο ζακούζι εγώ αυτή η φίλη της και ένας φίλος μου, είπε πως είναι σε Bachelor party πριν το γάμο της ..:
Δεν ξέρω ποιοι τις Παντρεύονται και κατα πόσο είναι ευτυχισμένοι ...
Ίσως κυνηγώντας Ανατολικιές χάνω άλλα..
Το σίγουρο είναι πως υπό νορμαλ συνθήκες τώρα έπρεπε να πήδαγα και όχι να έγραφα εδω...

Θυμασαι που σου ειχα πει οτι αδικεισαι και χανεις χρονο με ανατολικες ενω με δυτικες θα μπορουσες να εχεις και πολυ περισσοτερες επιτυχιες και να περναγες και πιο ευχαριστα!
Οι ανατολικες εχουν γινει - καιρο τωρα- outdated, και αυτο το ειχα δει και το ειχα προβλεψει.
Ηταν απλα ενα παραθυρο ευκαιριας καμια δεκαρια χρονια μετα την πτωση των καθεστωτων και αλλα δεκα χρονια περιπου μετα την εισοδο στην Ε.Ε. οσων χωρων μπηκαν. Απο εκει και περα παει , τελειωσε.
Οτι εχει απομεινει ειναι η Ουκρανια και αυτο ορισμενα τμηματα επειδη η χωρα αυτη ακομη ουσιαστικα ειναι χωρις ταυτοτητα . Και αυτο γιατι- σε αντιθεση με την κυριαρχη αποψη- ο λογος " ευκολιας" δεν ηταν η διαφορα οικονομικου επιπεδου, αλλα ο βαθμος κοινωνικης συνοχης και συγκροτησης . Οσο πιο χαλαρος ηταν τοσο πιο ευκολα μπορουσε κανεις να διεισδυσει στις κοινωνιας και να αποσπασει τις " μεμονωμενες" γκομενες. Καθως μπορουσε να πουλησει καποιο συγκεκριμενο κοινωνικο "προτυπο".
Για αυτο το λογο βλεπει κανεις να ειναι η Ουκρανια πιο ευκολη ενω η Λευκορωσια ειναι αλλος κοσμος. Γιατι η Λευκορωσια, ανεξαρτητα απο την οικονομικη κατασταση, εχει συνοχη, ειναι προσανατολισμενη σε καποιο συγκεκριμενο πολιτισμικο προτυπο.
Για να μη μιλησουμε για τις χωρες της κεντρικης Ευρωπης, οπου εκτος των αλλων εχουν και οικονομικη αναπτυξη και πολιτιστικα και κοινωνικα εχουν ανεβει.
Επισης μη ξεχνατε οτι οι σημερινες 25ρες πχ δεν ειναι οι 25 αρες που μπορει να γνωρισε καποιος το 1995 και ειχαν γεννηθει το 1970 και καλα καλα δεν ειχαν τηλεοραση και κρεας να φανε.
Οι σημερινη 25αρα γεννηθηκε λιγο πριν το 2000, με εντελως αλλα δεδομενα .
Στη σημερινη γενια φοιτητων η μαθητων λυκειου π.χ. και επειδη παντρευονται και κανουν παιδια και νωρις, ουτε οι γονεις τους καλα δε ξερουν απο κομμουνισμο, καθως τον προλαβαν και αυτοι στην παιδικη τους ηλικια.
Σημερα λοιπον αναπτυσσουν αλλες συμπεριφορες, καπως αναδιπλωνονται σε σχεση με τον αρχικο ενθουσιασμο απο το " ανοιγμα στη δυση' και οι γκομενες ειδικα ειναι προσανατολισμενες με το πως θα στησουν τη ζωη τους εκει στη χωρα τους, συμφωνα με τα εκει κοινωνικα προτυπα, τα οποια μαλιστα ειναι και συντηριτικα και μετριοπαθη.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Ωραια αναλυση σεβαλιε.

• Like

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.268
Πόντοι
3.656
Ωραια αναλυση σεβαλιε.
ωραια αλλα ,
too romantic
ολα τα σκυλια αυτα ειναι ματεριαλιστριες που αν δουν οικονομικο οφελος κ προοπτικη δινουν απο μουνι εως κ κωλο αμεσα ειτε ειναι μπελαρους ειτε ουκρανια ειτε ρωσσια
τα ποσα διαφερουν μονο ;)

• Like

Επισκέπτης
Να δούμε μετά την Ουκρανία που θα πάνε πλέον οι γαμιαδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom