Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ρε παιδιά, γιατί έφαγε ban ο Kman? Και αφού είναι banned, πως μπορεί και γράφει? Τι σύστημα είναι αυτό?

• Like
Αντιδράσεις: XMan19

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τι είναι αυτά!  Αρχηγέ κανε το Κμαν3 και γύρνα πίσω!  Μην αφήσεις τους παπαπαριδες ψωλάδες να επιβάλουν κυριαρχία στο φόρουμ!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ΚΜΑΝ, γιατι κανεις παραποιηση αρχης στον ΚΜΑΝ2 ???
Σε εχει ποιασει μια εξαρση απο το Πασχα και μετα, που ηρθες αθηνα με την σπονσορετς και σε εχει βαρεσει ο Μαης στο Κιεβο! Ουτε να γαμουσες 2-3 φορες το χρονο! Δεν εχεις αφησει χριστιανο μουσουλμανο εβραιο βουδιστη που να μην εχεις τσακωθει και να μην μπορει να γραψει. Απο τερας γνωσεων εχεις γινει οχετος πληροφοριων, δεν μπορουμε πλεον να βρουμε τα μαργαριταρια σου.
Τωρα που εχεις χρονο...δεν πας να γραψεις καλητερα στο νημα του Σεξοτουρισμου, για αυτες που ποσταρεις?...αυτη με τα 150 πολυ δυνατο κορμι και τρελο οπως το κοβω. Καλοκαιρι πηγες η κανει ψωλαριουμ? για δωσε ινφο στο αλλο νημα. Η σεμι.προ τι λεει? τις χαλασες το ιματζ με την φωτο.
υγ.
Γραψε επιτελους και κατι για τους μαγγυαρικους κωλους!!!!!!!!!!
υγ2.
Ταργκετ600...here is balkans, οχι παιξε γελασε! Εμεις εδω εχουμε νομους με παραθυρακια, θελουμε να αεριζοντε, κατα ΤΖΙΜΑΚΟ!
Εγινε μεταλλαξη, μιουτεησον!
υγ3.
Γκλοκ τι εχεις παθει? Εχεις υποστει μεταλλαξη
. Το ουkρανικο μολυσμενο DNA μπηκε μεσα σας και σαςεχει κανει απληστα σαρκοβορα-σπονσορες! Χρειαζεστε αντιλυσσικο ορο αμεσα και 3 μηνες εγκλεισμο σε θερετρο με ρωσσιδες, with sponsoring ALL Inclusive!
Πανω που θα ρωταγα τον Μ.Μ. να κανει κατι πιο λιανα!

Επισκέπτης
Kman2 muted, Kman banned.  :S

Τον φαγατε τον Κμαν1-2, κακουργοι, θα ερημωσουν τωρα τα νηματα.  :-
Αναμενουμε βελτιωμενη εκδοση Kman3 με φορα , πλεον.  ;)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μυστη γεια σου, κατι ειχα γραψει να πω περι Φερανιας, πριν κατι μερες. Απο την απαντηση σου φαινεσαι συγκροτημενο ατομο. Ομως πρεπει να σου πω και εγω κατι. Κατσε να το συμπληρωσω ομως η να πω το ρεζουμε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.342
Πόντοι
3.656
Δεν του πρότεινα να την πληρώσει ή δεν είχα δει φωτό.Τέτοια γκόμενα δεν είναι για σπονσοράρισμα.
απο αυτες που ποστσρεις εσυ ειναι καμμια χιλιες κλασεις πιο πανω...
Δεν ειναι για σπονσορ γιαντοθς λογους που λεει ο Βαλκανιος
Οχι για τις μλκιες που λες εσυ..
Ρισπεκτ...

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
755
Πόντοι
96
Οτι θα ανεβάσουνε τις απαιτήσεις τους στο θεό με άμεση πρόσβαση στα εκατομμυρία πυρφόρους της Ευρώπης. Τουρκία πηγαίνουν σε τουριστικά θέρετρα στα all inclusive και κλεινονται μέσα εκεί με φίλες..έχουν ελάχιστη εως μηδενική επαφή με Τούρκους.  Αυτά είναι αλφαβήτα.. Ευρώπη πάνε να γυρίσουν τις πόλεις να δουν τα αξιοθέτα και να φάνε τις πεφτικουλες τους που θα τις κάνουν θεές!!
Καλά οι πορνοτουρίστες θα πάθουν διπλό κοκομπλόκο όταν τα Ευρωπαικά πορτοφόλια θα ανεβάσουν το κασέ στα διπλάσια..Κάντε υπομονή και θα τα δείτε σύντομα.
Δέστε τι έγγραφε ο drag που ειναι τρελά παρατηρητικος και όντως το παρατήρησα όταν μου το είπε - οι πιο ωραίες γκόμενες της Ουκρανίας τις πετύχαινε στο αεροδρόμιο στον γυρισμό για Αθηνα..Όλες φεύγαν να πάνε να αρμέξουν...
Αμα ελευθερωθούν και οι Ρωσσίδες πλέον εγω θα γράψω εδω ανοιχτά σε όλους να παντρευτούν άμεσα ενα 5αρι Ελληνίδα γιατι πλέον θα έχουμε το game over.

απλα ο νεοφιλελε γυναικοκεντρικος κοσμος

αντε ξυνπνατε

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Άντε να ηρεμήσει λίγο το νήμα... Έλεος δηλαδή, μας μούρλανε ο άνθρωπος .... Έδιωξε όλους τους έμπειρους παίκτες που έχουν να δώσουν know how για να το έχει one man show εδώ μέσα.. Νομίζω αυτή ήταν και η ηδονή του... Ειδικά να τη λέει mindreader που έχει πάει στα μήκη κ πλάτη αυτου του πλανήτη, είναι Ι Ε Ρ Ο Σ Υ Λ Ι Α. Εγώ πάντως αν έσκαγα 500ρικο σε γκόμενα θα είχα απαίτηση ένα μήνα μαζί μου και να βλεπόμασταν τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Άκου εκεί 500ρικα σε ξυπόλητες βλάχες για λίγες ώρες η μία βραδιά στην καλύτερη... ξυπνήσατε εσείς και οι υπόλοιποι πιρφόροι μαλακοκαύληδες το κάθε τσουλί και στο τέλος δε γαμάει κανείς από τις μαλακίες σας.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Άντε να ηρεμήσει λίγο το νήμα... Έλεος δηλαδή, μας μούρλανε ο άνθρωπος .... Έδιωξε όλους τους έμπειρους παίκτες που έχουν να δώσουν know how για να το έχει one man show εδώ μέσα.. Νομίζω αυτή ήταν και η ηδονή του... Ειδικά να τη λέει mindreader που έχει πάει στα μήκη κ πλάτη αυτου του πλανήτη, είναι Ι Ε Ρ Ο Σ Υ Λ Ι Α. Εγώ πάντως αν έσκαγα 500ρικο σε γκόμενα θα είχα απαίτηση ένα μήνα μαζί μου και να βλεπόμασταν τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Άκου εκεί 500ρικα σε ξυπόλητες βλάχες για λίγες ώρες η μία βραδιά στην καλύτερη... ξυπνήσατε εσείς και οι υπόλοιποι πιρφόροι μαλακοκαύληδες το κάθε τσουλί και στο τέλος δε γαμάει κανείς από τις μαλακίες σας.
ετσι ακριβως!!!!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Η βίζα δίνει παράσταση..Έχω ήδη δεχτεί ερωτήματα απο 7 γκόμενες Ουκρανέζες που έρχονται Ελλάδα με φίλες για διακοπές (κάποιες πρώην,καποιες χαμούρεμα) για συμβουλές τι να κάνουν και που να πάνε...Το instagram έχει βουλίαξει απο φωτος Ουκρανέζων να ταξιδεύουν Ευρώπη και καλά καλά το καλοκαιρί δεν άρχισε ακόμα. Μας γάμησαν οι Ευρωπαίοι με την μανία τους να δώσουν την γαμημένη Βίζα πως πρόσταγμα της Αμερικής.

Τελευταία 2 χρόνια Ουκρανία όποιος προλάβει μάγκες!! Δύσκολα να κρατήσει παραπάνω το παιχνιδι και υποχρεωτικά μετά η Ρωσική αυτοκρατορία θα αποτελέσει τον τελευταιο παράδεισο!! Βιαστείτε!!
ΑΡΚΙΒΩΣ!!!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Οτι θα ανεβάσουνε τις απαιτήσεις τους στο θεό με άμεση πρόσβαση στα εκατομμυρία πυρφόρους της Ευρώπης. Τουρκία πηγαίνουν σε τουριστικά θέρετρα στα all inclusive και κλεινονται μέσα εκεί με φίλες..έχουν ελάχιστη εως μηδενική επαφή με Τούρκους.  Αυτά είναι αλφαβήτα.. Ευρώπη πάνε να γυρίσουν τις πόλεις να δουν τα αξιοθέτα και να φάνε τις πεφτικουλες τους που θα τις κάνουν θεές!!
Καλά οι πορνοτουρίστες θα πάθουν διπλό κοκομπλόκο όταν τα Ευρωπαικά πορτοφόλια θα ανεβάσουν το κασέ στα διπλάσια..Κάντε υπομονή και θα τα δείτε σύντομα.
Δέστε τι έγγραφε ο drag που ειναι τρελά παρατηρητικος και όντως το παρατήρησα όταν μου το είπε - οι πιο ωραίες γκόμενες της Ουκρανίας τις πετύχαινε στο αεροδρόμιο στον γυρισμό για Αθηνα..Όλες φεύγαν να πάνε να αρμέξουν...
Αμα ελευθερωθούν και οι Ρωσσίδες πλέον εγω θα γράψω εδω ανοιχτά σε όλους να παντρευτούν άμεσα ενα 5αρι Ελληνίδα γιατι πλέον θα έχουμε το game over.

πολυ σωστα!!!!

Λευκορωσιδα πρωην μου μουναρα (35τωρα) πηγα στο μινσκ και μου ελεγε δεν βγαινω σε κλαμπ γιατι ειμαι γρια..
Κατεβαινει το καλοκαιρι κρητη με φιλη της...Σκυλοπηδιουνται με barmen 20 around καθε βραδυ εξω και φυσικα και φετος θα ξαναερθουν κρητη...
Αντιθετα στην τουρκια ειναι σε all inclusive και δεν ερχονται σε καμια επαφη με ντοπιους οπως και στην Αιγυπτο...
Ολες τωρα θελουν ΕΥΡΩΠΗ αυτη ειναι η μοδα

Ουτε τουρκια ουτε αραβια ουτε τιποτα ολες ευρωπη και OI κιεβιοτισες και οι μινσκιοτισες...

Το θεμα ειναι οτι στην ευρωπη ειμαστε οι τελευταιοι και καλυτερα οπως εχω πει πολλες φορες με τις γυναικες να εισαι πρωτος στο forsage Παρα τελευταιος στο chi...

Αν γεμισει το Παρισι το Λονδινο το βερολινο κλπ ουκρανεζες τελειωσαμε για παντα..GO TO RUSSIA!!!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Λευκορωσιδα πρωην μου μουναρα (35τωρα) πηγα στο μινσκ και μου ελεγε δεν βγαινω σε κλαμπ γιατι ειμαι γρια..Κατεβαινει το καλοκαιρι κρητη με φιλη της...Σκυλοπηδιουνται με barmen 20 around
... Το θεμα ειναι οτι στην ευρωπη ειμαστε οι τελευταιοι και καλυτερα οπως εχω πει πολλες φορες με τις γυναικες να εισαι πρωτος στο forsage Παρα τελευταιος στο chi...Αν γεμισει το Παρισι το Λονδινο το βερολινο κλπ ουκρανεζες τελειωσαμε για παντα..GO TO RUSSIA!!!
Μυσταγωγε Ντραγκ.ψ.ρ.χ., οι στιγμες ειναι κρισιμες και χτυπας καμπανακι. Ακομα και ο Κμαν2 εξεδωσε το σημα κινδυνου.
Πρωτη φορα ακουω την ρηση σου, η οποια δινει τροφη για σκεψη, ακομη και σε αλλα θεματα για το πως να δρασει καποιος.
Εαν εχουμε φτασει στο σημειο οι μινσκιωτισες να θελουν την τουρ στην σκληρη ευρωπη, αστα να πανε απο κοστος!
Απο οσα λες δεν ριχνεις την ποιοτητα σου. Επαρχια θα πηγαινες/εψαχνες η θα ελεγες να παμε εμεις που ειμαστε για νεξτ ντορ και αφηστε το κιεβο?
Με λιγα λογια, χανεται και ο πυλωνας της δυτ.ουκρανιας?
Αυτες απο αν.ουκρανια ειναι στασιμες?, πανε ευρωπη? η ρωσια?
Γενικα η αρρωστεια ποσο εχει φτασει στις επαρχιες απο μπρεστ μεχρι σμολενσκ? Για να κατεβασουμε καμια κατω ελλαδα, θα πρεπει πρωτα να την παμε μεσω ιταλιας?
Δωσε επιγραμματικα ενα στιγμα!
Γιατι ανεφερες και την 35αρα με τους 20χρονους σε διακοπες??? Εννοεις οτι εχουν αποσυρθει ακομα και τα αξιολογα μιλφ απο την αγορα εκει??? (εχεις καποιο ποιντ?)

υγ. Εν τη ρυμη του λογου σου ξεφυγε...Κατα την μπλασκια ετυμολογια, ειναι ουκρανιδες, κατα το ελλεεινιδες! Μην το πεις αυτο ποτε στο Δασκαλο, θα χασεις ποιντς! Δεν ειναι ουτε και ουκρανες!

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
:respect: στους μονδς που εστειλαν για μπανιο τον κομπλεξικο ψευτη 

ηταν λογικο να το χασει οταν εβαλα τις φωτο απο τις μουναρες που πηδανε οι σωστοι πορνοτουριστες χωρις να πληρωνουνε ενα αεπ για δωρα και "σπονσοριλικια" εξ αποστασεως και να του βγει το κομπλεξ.

Το προβλημα δεν ειναι οτι πληρωνει για να γαμαει πουτανες, ουτε ο κμαν ουτε ο οποιοσδηποτε! Στο πορδελα.κομ ειμαστε και βεβαιως οι ιεροδουλες ασκουν λειτουργημα για καποιους που για τον χ-ψ λογο δεν μπορουν να γαμησουνε σε σχεση η με καμακι.  Αυτο που επισημαινουμε ειναι οτι αφενος δεν πρεπει ποτε να μπερδευεσαι και να μη γνωριζεις που πατας καθως πρεπει να ξεχωριζεις τι ειναι σχεση και τι ενοικιαση συντροφου για τη δικη σου ψυχολογια και αφετερου προσπαθουμε να προφυλαξουμε τους νεους επιδοξους παικτες αλλα και τους παλιοτερους ωστε να μη χαλανε τις γκομενες και τους προορισμους με τα υπερβολικα ανοιγματα τα οποια τελικα δε μπορουν ουτε οι ιδιοι να υποστηριξουν και συχνα καταληγουν απενταροι και αγαμητοι αφου τους εχουν ξεζουμισει οι τσουρκες!

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

ηταν λογικο να το χασει οταν εβαλα τις φωτο απο τις μουναρες που πηδανε οι σωστοι πορνοτουριστες χωρις να πληρωνουνε ενα αεπ για δωρα και "σπονσοριλικια" εξ αποστασεως και να του βγει το κομπλεξ.

Το προβλημα δεν ειναι οτι πληρωνει για να γαμαει πουτανες, ουτε ο κμαν ουτε ο οποιοσδηποτε! Στο πορδελα.κομ ειμαστε και βεβαιως οι ιεροδουλες ασκουν λειτουργημα για καποιους που για τον χ-ψ λογο δεν μπορουν να γαμησουνε σε σχεση η με καμακι.  Αυτο που επισημαινουμε ειναι οτι αφενος δεν πρεπει ποτε να μπερδευεσαι και να μη γνωριζεις που πατας καθως πρεπει να ξεχωριζεις τι ειναι σχεση και τι ενοικιαση συντροφου για τη δικη σου ψυχολογια και αφετερου προσπαθουμε να προφυλαξουμε τους νεους επιδοξους παικτες αλλα και τους παλιοτερους ωστε να μη χαλανε τις γκομενες και τους προορισμους με τα υπερβολικα ανοιγματα τα οποια τελικα δε μπορουν ουτε οι ιδιοι να υποστηριξουν και συχνα καταληγουν απενταροι και αγαμητοι αφου τους εχουν ξεζουμισει οι τσουρκες!

Εχω καταληξει οτι το μονο που μετραει ειναι δυστυχως να στροφαρει το μυαλο του καθενος.Και λεω δυστυχως γιατι αυτο δεν αλλαζει σε αντιθεση με αλλα πραγματα..Αν καποιος πιστευει αυτα που γραφει ο ΚΜΑΝ για γυναικες δηλαδη οτι ολες πληρωνονται κτλπ τοτε δεν θα σωθει που δεν διαβαζει τα μηνυματα του γιατι θα πιστεψει παλι καποιον που θα πει αντιστοιχα.

Το θεμα ειναι να μπορεις να φιλτραρεις τα λογια του καθενος,στα 100 που ελεγε ο ΚΜΑΝ ελεγε και 10 σωστα εγω αυτα κραταω..Το τι θα κρατησεις απ καθεναν και τι θα εφαρμοσεις και πως καθοριζουν και την επιτυχια σου..Εννοειται εφοσον εχεις φροντισει τον ευατο σου.

ΤΟ τελευταιο μετρο που θα παρεις ειναι οι πληροφοριες και ο ΚΜΑΝ ξερει απο μαγαζια και μερη ωστε να δωσει πληροφοριες

Απ εκει και περα διαγραφεις πληρως τις μεθοδους που εφαρμοζει και το τι πιστευει και απλα εκμεταλλευεσαι ο ιδιος τις πληροφοριες και μονο αυτες.
Το πως θα κινηθεις εχει να κανει υστερα 99% απο εσενα γιατι εσυ βρισκεσαι εκει και 1% απ το τι θα σου πει καποιος η θα διαβασεις..Αμα εισαι πχ μαλακας οσο και να το κρυβεις καποια στιγμη θα την πεις την μαλακια
ΤΟ ιδιο ισχυει και με τις γυναικες οσο και να το παιζεις κατι αλλο απ αυτο που εισαι θα χαλαρωσεις καποια στιγμη και θα φανερωθεις
Οποτε δεν ειναι θεμα ΚΜΑΝ η καποιανου που παρασερνει τα παιδακια ενηλικες ανθρωποι ειμαστε τωρα αν καποιος διαβασε τον ΚΜΑΝ και πιστεψε οτι οι Πολωνεζες γαμιουνται με σκυλους τοτε θα πιστεψει και τον Σωρρα και τον Λιακοπουλο κτλπ
Ο καθενας παει εκει που τον παει το μυαλο του...

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
πολυ σωστα!!!!

Λευκορωσιδα πρωην μου μουναρα (35τωρα) πηγα στο μινσκ και μου ελεγε δεν βγαινω σε κλαμπ γιατι ειμαι γρια..
Κατεβαινει το καλοκαιρι κρητη με φιλη της...Σκυλοπηδιουνται με barmen 20 around καθε βραδυ εξω και φυσικα και φετος θα ξαναερθουν κρητη...
Αντιθετα στην τουρκια ειναι σε all inclusive και δεν ερχονται σε καμια επαφη με ντοπιους οπως και στην Αιγυπτο...
Ολες τωρα θελουν ΕΥΡΩΠΗ αυτη ειναι η μοδα

Ουτε τουρκια ουτε αραβια ουτε τιποτα ολες ευρωπη και OI κιεβιοτισες και οι μινσκιοτισες...

Το θεμα ειναι οτι στην ευρωπη ειμαστε οι τελευταιοι και καλυτερα οπως εχω πει πολλες φορες με τις γυναικες να εισαι πρωτος στο forsage Παρα τελευταιος στο chi...

Αν γεμισει το Παρισι το Λονδινο το βερολινο κλπ ουκρανεζες τελειωσαμε για παντα..GO TO RUSSIA!!!

Εγω οταν εβγαινα με μια Πολωνεζα Αθηνα ειχε φερει μια ΡΟυμανα φιλη και αλλη μια Ρουμανα η φιλη της σουργελο τελειως wanna be posh και καλα και ειχαν ερθει και δυο Γαλλοι στην παρεα..
Η Ρουμανα φιλη η μια εκανε σαν γκομενα 8χρονων που της πηρες barby..Ολη την ωρα ναζια στον Γαλλο και καποια στιγμη ο τυπος την ρωταει εχεις ερθει ΠΑρισι?Αυτη ελιωσε κανανε φαση γαμηθηκανε και ο καφρος ο Γαλλαρας της ειπε παμε Παρισι σε δυο μερες που φευγω..Η αλλη το ανεβαζε insta ολο post με Παρισι και πυργο του Αιφελ και οταν της ειπε την ταδε ωρα αεροδρομιο αυτη πηγε τον περιμενε ωρες και ο τυπος ειχε φτασει Γαλλια.

Η Πολωνεζα που βγαιναμε μου το πε και ειχαμε σκασει στα γελια..Ρομπα εγινε το κοντοπουτανο νομιζε οτι ο Γαλλος ειναι κανας Αραβοπουστας που θα της εστρωνε και κοκκινο χαλι,στο 1,50..Insta εγινε ρομπα αλλα και σε ολο το erasmus που μαθευτηκε

Μην νομιζει κανεις οτι οι Γαλλοι,Αγγλοι και λοιποι θα ασχοληθουνε με ΠΟλωνεζες,ειδικα Ουκρανεζες! αντε με καμια Τσεχα τιποτα τραγικοι πιωμενοι Αγγλοι

Επειδη εχω παει Αγγλια οποιος μιλαει Αγγλικα γαμαει το μουνι το αιωνα,τα ιδια και Παρισι απο Ελληνες που μου λενε..Εχουν απο μαυρες,ασπρες,κιτρινες το τοπ καθε φυλης εκει που δουλευει και μιλαει δυο+ ξενες γλωσσες με καλο εισοδημα

Σιγα μην ασχοληθουμε με αμορφωτες Ουκρανεζες που κανουν μπαμ απο χιλιομετρα οτι στην αποσκευη τους εχουν μεσα και το φτυαρι για να αρχισουν το digging

Εγω το λεω και Παρισια και Λονδινα να πανε οι Ουκρανεζες(ειδικα οι Ουκρανεζες) θα καταληξουν με ΕΛληνες αποτυχημενους μεταναστες που παιζουν ταβλι στο καφενειο,με Τουρκους και Αραβες που καπνιζουν τον λουλα και οι τελευταιες Ουκρανεζες θα πανε και με μαυρους θα ναι rapper..απ αυτους που πουλανε ομως τα cd

Αγγλια αυτα εβλεπα και φιλος μου που ναι Παρισι μου λεει ολες ειναι με Αραβες οι Γαλλοι θα γαμησουν καμια Ρωσιδα με Ουκρανεζες,Πολωνεζες δεν ασχολουνται

Μονο Ιταλοι και Ισπανοι,Πορτογαλοι και ΕΛληνες δηλαδη οι Νοτιοι ασχολουμαστε με Ουκρανεζες και Πολωνεζες σε τετοιο βαθμο οσον αφορα την Ευρωπη.
Οσοι Ευρωπαιοι απο Κεντρικη και Βορεια δεν γαμανε ειναι επειδη ειναι ησυχοι πολυ σαν ανθρωποι αυτοι λοιπον εχουν βολευτει πληρως με Ασιατισες κυριως Φιλιπινεζες και Ινδονησιες,Βιετναμεζες αυτοι δεν ασχολουνται με Πολωνεζες που θελουν τρελα η Ουκρανεζες που θελουν επιδειξη.

Εγω ειμαι υπερ του να ανοιξουνε τα συνορα πληρως γιατι θα σταματησουν να ζητανε Παρισια και Λονδινα θα πανε θα δουνε με τι σκατενιους θα μπλεξουνε και οτι θα τις εχουν του κλωτσου και του μπατσου και θα ξανακαταλειξουν στην χωρα τους η και αυτο να μην γινει θα φυγει ο μυθος του ζω Παρισι,Λονδινο γιατι αυτο σε ανθρωπο χωρις skils σημαινει 14ωρη δουλεια με το σκατο σου παξιμαδι και υπνο σε σπιτι 50τ.μ μαζι με αλλους δυο μεταναστες.
Τελειωσαν οι εποχες που στην Ευρωπη οι μεταναστες χωρις ειδηκοτητα βγαζανε λεφτα πλεον πρεπει να χεις 3χαρτια,προυπηρεσια και να μιλας τα Αγγλικα σαν ντοπιος.

Και οι Τσεχες και οι Πολωνεζες εξω πηγανε αλλα πλεον ολες γυρνανε..Ειδικα τις Πολωνεζες στην Ευρωπη της εχουν για τις εντελως για τον πουτσο δουλειες δεν πιστευω οτι συμφερει πλεον καποια Πολωνεζα να κανει καριερα εκτος Πολωνιας.
Το ιδιο γινεται και Ρουμανια που γυρνανε συνεχεια πισω αλλα και στις Βαλτικες χωρες.
Μονο Μολδαβια που ναι τελειως για τον πουτσο δεν παιζει να γυρισουν ποτε

Οποτε κατα την γνωμη μου καλο θα κανουν να ανοιξουν τα συνορα θα δουν οτι το παραμυθι δεν εχει πριγκηπα και με την μπατσα που θα φανε θα εκτιμησουν και αυτους που εννοουνε οτι λενε...

Το κριμα της υποθεσης ειναι οτι οι Ουκρανεζες που εχουν καταλαβει τι σημαινει Ευρωπη και τι απαιτησεις εχουν οι δουλειες εκει και τη μορφωση και γνωση απαιτειται δεν μεινουνε με αδεια χερια αλλα πανε Τουρκια για δουλειες.
Δυστυχως με φιλη μου Ρωσιδα που εμενε στην Πολη μου ειπε οτι παιζει να δουλευουν πλεον εκαττομυρια Ουκρανεζες οχι μονο τα καλοκαιρια αλλα και ολο τον χρονο.
Μου ειπε οτι καλα λεφτα δεν παιζουν αλλα στην δουλεια οι Τουρκοι τις εχουν στα οπα οπα και τις προτιμανε για ξενοδοχειακες δουλειες οπως και σε καφετεριες και μπαρ.
Δηλαδη σε αυτο που διακρινονται οι Ουκρανεζες

Προσωπικη μου αποψη λοιπον ειναι οτι η Ευρωπη και η βιζα ζημια δεν θα κανει,εξαλλου οποια ηθελε χορηγο εσκαγε Ντουμπαι απλα καποιες που ζουν στο παραμυθι θα προσγειωθουν στην πραγματικοτητα,καλο το βλεπω εγω.

Απο τις επιτυχιες που εχω 10φορες πιο ευκολα γνωριζω και γαμαω Τσεχες,Πολωνεζες απο Ουκρανεζες..Οταν η γκομενα εχει λυσει το οικονομικο της τοτε κοιταει σε εναν αντρα αλλα πραγματα εκτος απο το πορτοφολι(παλι το κανει αλλα οχι στο 100%) οπως εμφανιση,σωμα,μυαλο,επικοινωνια

Μακαρι λοιπον να παει καλυτερα οικονομικα η Ουκρανια και μακαρι να ανοιξουν τα συνορα

Αμα ηταν ολο το μπλοκ οπως η Σοβιετικη Ενωση τοτε θα ταν καταστροφη να ανοιγαν τα συνορα εστω και μιας χωρας αλλα τωρα στην εποχη που ζουμε οσο δεν ανοιγουν τα συνορα Ουκρανια θα μαζευονται τυποι με λογικη ΚΜΑΝ και θα σκανε κασερι και ο πιο φραγκατος θα γαμαει.

Ξερω οτι εγραψα πολλα αλλα επειδη εχω παει εξω δεν αξιζει να πας χωρις γνωση Αγγλια επαιζα στα 1600 καλυτερα ανεργος ΕΛλαδα πιο ευκολα ζεις με συσσιτιο και ταμειο ανεργειας..Πλεον θα φυγω με ειδικοτητα που πλεον κατεχω αλλιως Ελλαδα.Ολοι οι  φιλοι που εχουν μεταπτυχιο σε κλαδους οπως ΕΜΠ μηχανολογος προγραμματιστης σε artificial intelligence και ειναι εξω βαρανε κατι τρελα νουμερα..
Τωρα πριν λιγο μιλουσα με φιλο Αυστρια που πηγε σερβιτορος με χιλιαρικο ειναι και ζει μου λεει διπλα σε Αραβες δεν την παλευει θα γυρισει Ελλαδα

Απλα επειδη καποιοι εδω μεσα ειστε μεγαλοι σε ηλικια(δεν το λεω προσβλητικα) ισως εχετε μεινει σε εποχες που πηγαινε η Πολωνεζα Αγγλια ξεσκατωνε εναν γερο και επαιρνει 2k το μηνα,αυτα τελειωσανε

Πλεον Ευρωπη θα πηγαινει η αφροκρεμα σε καθο κλαδο οι υπολοιποι θα ειναι για να καθαριζουν δρομους

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

καλα ρε 150 που χαλα να γαμησει πολλα λεφτα ειναι για σενα?και πριν 10 χρονια που εγραφε ο δασκαλος για ριβερ τοσα ελεγε τιμες.ακομα και μοσχα πριν 20 χρονια στα φτηνοτερα μπαρ που συχναζουν πουτανες ηταν 100-300 δολαρια τοτε που το δολαριο ηταν σαν να χαλασ τα διπλασια τωρα.αν πηγαινες ναιτφλαιτ ζιτουσαν 300 δολαρια μεχρι 500 και τα εβρισκαν γιατι ηταν τιγκα στους εγγλεζους και ξενους που δουλευαν μοσχα.κιεβο θυμαμε στο καραβι που πηγα 2 φορες ηθελαν 150 με 200 δολαρια συν αλλα εξοδα εκει στο μπαρ.με το γριβνα 6 αρα ασε τα με τον κμαν.που ειδες ξεζουμιζουν τον κμαν?σας βαζει και φωτο απο τις πουτανες.γουσταρει να της κερνα και μετα να της πληρωνει εσενα τι ενοχλει?
παλαιοτερα που εφτιαξα το προβιλ του κμαν που τοτε δεν ελεγε τα κανει με πουτανες για πλακα σας εγραφα οτι τα κανει αυτα γιατι ειναι το φετιχ του.τρελενετε με την ιδεα οτι γνωρισε την γκομενα στο κλαπ και την αποπλανησε μπροστα στον γκομενο η τον αντρα της και της γαμησε.δεν θελει στην ψυχρα να δωσει στο σαλον αλλα να νιωθει οτι εβγαλε γκομενα σε κλαμπ.αυτο τον καβλωνει.ασχοληθου με τους ψυχακιες και ανωμαλαρες που γραφουν εδω και ψαχνουν τραβεστι να γαμησουν.ζεις στην χωρα με τους πιο προβληματικους στον κοσμο,πριν 20 χρονια περπατουσαν και μιλουσαν μονοι τους στην αθηνα σκεψου τωρα με την αφραγγια και αγαμια τους.μπες και βρισε τους ανωμαλους που γουσταρουν τραβεστες και τσιμπουκια σε τραβεστι και ασε τον αλλο να πραγματοπεια οπως θελει την καβλα του.
σου ειπε ο κμαν δεν γαμα πουτανες?τοσα ειναι η τιμες τους.κατσε εσυ στην ελλαδα να γαμας 20 ευρο εμεις θελουμε να γαμαμε με 300.θελω να τρωω 500 ευρο στο γιδροπαρκ και αν μου κατσει μικρουλα καλως αν οχι στα αρχιδια μου.αν ηθελα να γαμω με 20 ευρο για οικονομια θα ερχωμουν ελλαδα που δεν πατω 20 χρονια και δεν θα ετρεχα στα κιεβα και μοσχες 30 χρονια.ξεκολα με τον κμαν.ασε τον να γραφει τα δικα του να μας διασκεδαζει,σας εξηγησα παλαιοτερα την ψυχοσυνθεση του.θελει να νιωθει νικητης!πηγε στο κλαμπ και γαμησε τους ξενους ολους και τους εφαγε την γκομενα.ενας μαλακασ ξενος θα χορευει και θα ξοδευετε καριμπιαν γιατι δεν ξερει το παιγνιο.ο κμαν μετα ολα αυτα ειναι ο μονος ξενος που γαμα γιατι προτεινει χρημα.οι αλλοι οπως ο σκανδιναβος που κοροιδευει μενουν με τους χορους χαχαχαχα.
φιλος μου πριν 5 χρονια πηγαινε καριμπιαν και ελεγε δεν ειδε πουτανες.δεν κοβει γιατι νομιζει οπως στις ταινειες ξεχωριζουν και σε πλισιαζουν.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω οταν εβγαινα με μια Πολωνεζα Αθηνα ειχε φερει μια ΡΟυμανα φιλη και αλλη μια Ρουμανα η φιλη της σουργελο τελειως wanna be posh και καλα και ειχαν ερθει και δυο Γαλλοι στην παρεα..
Η Ρουμανα φιλη η μια εκανε σαν γκομενα 8χρονων που της πηρες barby..Ολη την ωρα ναζια στον Γαλλο και καποια στιγμη ο τυπος την ρωταει εχεις ερθει ΠΑρισι?Αυτη ελιωσε κανανε φαση γαμηθηκανε και ο καφρος ο Γαλλαρας της ειπε παμε Παρισι σε δυο μερες που φευγω..Η αλλη το ανεβαζε insta ολο post με Παρισι και πυργο του Αιφελ και οταν της ειπε την ταδε ωρα αεροδρομιο αυτη πηγε τον περιμενε ωρες και ο τυπος ειχε φτασει Γαλλια.

Η Πολωνεζα που βγαιναμε μου το πε και ειχαμε σκασει στα γελια..Ρομπα εγινε το κοντοπουτανο νομιζε οτι ο Γαλλος ειναι κανας Αραβοπουστας που θα της εστρωνε και κοκκινο χαλι,στο 1,50..Insta εγινε ρομπα αλλα και σε ολο το erasmus που μαθευτηκε

Μην νομιζει κανεις οτι οι Γαλλοι,Αγγλοι και λοιποι θα ασχοληθουνε με ΠΟλωνεζες,ειδικα Ουκρανεζες! αντε με καμια Τσεχα τιποτα τραγικοι πιωμενοι Αγγλοι

Επειδη εχω παει Αγγλια οποιος μιλαει Αγγλικα γαμαει το μουνι το αιωνα,τα ιδια και Παρισι απο Ελληνες που μου λενε..Εχουν απο μαυρες,ασπρες,κιτρινες το τοπ καθε φυλης εκει που δουλευει και μιλαει δυο+ ξενες γλωσσες με καλο εισοδημα

Σιγα μην ασχοληθουμε με αμορφωτες Ουκρανεζες που κανουν μπαμ απο χιλιομετρα οτι στην αποσκευη τους εχουν μεσα και το φτυαρι για να αρχισουν το digging

Εγω το λεω και Παρισια και Λονδινα να πανε οι Ουκρανεζες(ειδικα οι Ουκρανεζες) θα καταληξουν με ΕΛληνες αποτυχημενους μεταναστες που παιζουν ταβλι στο καφενειο,με Τουρκους και Αραβες που καπνιζουν τον λουλα και οι τελευταιες Ουκρανεζες θα πανε και με μαυρους θα ναι rapper..απ αυτους που πουλανε ομως τα cd

Αγγλια αυτα εβλεπα και φιλος μου που ναι Παρισι μου λεει ολες ειναι με Αραβες οι Γαλλοι θα γαμησουν καμια Ρωσιδα με Ουκρανεζες,Πολωνεζες δεν ασχολουνται

Μονο Ιταλοι και Ισπανοι,Πορτογαλοι και ΕΛληνες δηλαδη οι Νοτιοι ασχολουμαστε με Ουκρανεζες και Πολωνεζες σε τετοιο βαθμο οσον αφορα την Ευρωπη.
Οσοι Ευρωπαιοι απο Κεντρικη και Βορεια δεν γαμανε ειναι επειδη ειναι ησυχοι πολυ σαν ανθρωποι αυτοι λοιπον εχουν βολευτει πληρως με Ασιατισες κυριως Φιλιπινεζες και Ινδονησιες,Βιετναμεζες αυτοι δεν ασχολουνται με Πολωνεζες που θελουν τρελα η Ουκρανεζες που θελουν επιδειξη.

Εγω ειμαι υπερ του να ανοιξουνε τα συνορα πληρως γιατι θα σταματησουν να ζητανε Παρισια και Λονδινα θα πανε θα δουνε με τι σκατενιους θα μπλεξουνε και οτι θα τις εχουν του κλωτσου και του μπατσου και θα ξανακαταλειξουν στην χωρα τους η και αυτο να μην γινει θα φυγει ο μυθος του ζω Παρισι,Λονδινο γιατι αυτο σε ανθρωπο χωρις skils σημαινει 14ωρη δουλεια με το σκατο σου παξιμαδι και υπνο σε σπιτι 50τ.μ μαζι με αλλους δυο μεταναστες.
Τελειωσαν οι εποχες που στην Ευρωπη οι μεταναστες χωρις ειδηκοτητα βγαζανε λεφτα πλεον πρεπει να χεις 3χαρτια,προυπηρεσια και να μιλας τα Αγγλικα σαν ντοπιος.

Και οι Τσεχες και οι Πολωνεζες εξω πηγανε αλλα πλεον ολες γυρνανε..Ειδικα τις Πολωνεζες στην Ευρωπη της εχουν για τις εντελως για τον πουτσο δουλειες δεν πιστευω οτι συμφερει πλεον καποια Πολωνεζα να κανει καριερα εκτος Πολωνιας.
Το ιδιο γινεται και Ρουμανια που γυρνανε συνεχεια πισω αλλα και στις Βαλτικες χωρες.
Μονο Μολδαβια που ναι τελειως για τον πουτσο δεν παιζει να γυρισουν ποτε

Οποτε κατα την γνωμη μου καλο θα κανουν να ανοιξουν τα συνορα θα δουν οτι το παραμυθι δεν εχει πριγκηπα και με την μπατσα που θα φανε θα εκτιμησουν και αυτους που εννοουνε οτι λενε...

Το κριμα της υποθεσης ειναι οτι οι Ουκρανεζες που εχουν καταλαβει τι σημαινει Ευρωπη και τι απαιτησεις εχουν οι δουλειες εκει και τη μορφωση και γνωση απαιτειται δεν μεινουνε με αδεια χερια αλλα πανε Τουρκια για δουλειες.
Δυστυχως με φιλη μου Ρωσιδα που εμενε στην Πολη μου ειπε οτι παιζει να δουλευουν πλεον εκαττομυρια Ουκρανεζες οχι μονο τα καλοκαιρια αλλα και ολο τον χρονο.
Μου ειπε οτι καλα λεφτα δεν παιζουν αλλα στην δουλεια οι Τουρκοι τις εχουν στα οπα οπα και τις προτιμανε για ξενοδοχειακες δουλειες οπως και σε καφετεριες και μπαρ.
Δηλαδη σε αυτο που διακρινονται οι Ουκρανεζες

Προσωπικη μου αποψη λοιπον ειναι οτι η Ευρωπη και η βιζα ζημια δεν θα κανει,εξαλλου οποια ηθελε χορηγο εσκαγε Ντουμπαι απλα καποιες που ζουν στο παραμυθι θα προσγειωθουν στην πραγματικοτητα,καλο το βλεπω εγω.

Απο τις επιτυχιες που εχω 10φορες πιο ευκολα γνωριζω και γαμαω Τσεχες,Πολωνεζες απο Ουκρανεζες..Οταν η γκομενα εχει λυσει το οικονομικο της τοτε κοιταει σε εναν αντρα αλλα πραγματα εκτος απο το πορτοφολι(παλι το κανει αλλα οχι στο 100%) οπως εμφανιση,σωμα,μυαλο,επικοινωνια

Μακαρι λοιπον να παει καλυτερα οικονομικα η Ουκρανια και μακαρι να ανοιξουν τα συνορα

Αμα ηταν ολο το μπλοκ οπως η Σοβιετικη Ενωση τοτε θα ταν καταστροφη να ανοιγαν τα συνορα εστω και μιας χωρας αλλα τωρα στην εποχη που ζουμε οσο δεν ανοιγουν τα συνορα Ουκρανια θα μαζευονται τυποι με λογικη ΚΜΑΝ και θα σκανε κασερι και ο πιο φραγκατος θα γαμαει.

Ξερω οτι εγραψα πολλα αλλα επειδη εχω παει εξω δεν αξιζει να πας χωρις γνωση Αγγλια επαιζα στα 1600 καλυτερα ανεργος ΕΛλαδα πιο ευκολα ζεις με συσσιτιο και ταμειο ανεργειας..Πλεον θα φυγω με ειδικοτητα που πλεον κατεχω αλλιως Ελλαδα.Ολοι οι  φιλοι που εχουν μεταπτυχιο σε κλαδους οπως ΕΜΠ μηχανολογος προγραμματιστης σε artificial intelligence και ειναι εξω βαρανε κατι τρελα νουμερα..
Τωρα πριν λιγο μιλουσα με φιλο Αυστρια που πηγε σερβιτορος με χιλιαρικο ειναι και ζει μου λεει διπλα σε Αραβες δεν την παλευει θα γυρισει Ελλαδα

Απλα επειδη καποιοι εδω μεσα ειστε μεγαλοι σε ηλικια(δεν το λεω προσβλητικα) ισως εχετε μεινει σε εποχες που πηγαινε η Πολωνεζα Αγγλια ξεσκατωνε εναν γερο και επαιρνει 2k το μηνα,αυτα τελειωσανε

Πλεον Ευρωπη θα πηγαινει η αφροκρεμα σε καθο κλαδο οι υπολοιποι θα ειναι για να καθαριζουν δρομους

Απο το post σου κρατάω μια μεγάλη αλήθεια που την έχω γράψει επανελλειμένως..Επειδή έχω πολλά κονέ με Γάλλους και έχουμε κάνει άπειρες εξόδους μαζί τους και σε Ανατολικές χώρες αν κάποιος πει πως ειναι Γάλλος Πολωνια και Ουκρανία ΜΗΔΕΝΙΣΕ τους πάντες.
Ουκρανία πάνω απο 20 γκόμενες μου λένε το ονειρό τους ειναι να πάνε Παρίσι. Καλά όταν ζούσα Πολωνία κάνανε βραδίες Γαλλικής Γλώσσας και τρεχανε όλες να νομισουν πως θα κλέψουν λίγη δόξα και θα γίνουν Παριζίανες!!! Ο Γάλλος έχει πέραση σε όλες τις Ανατολικές χώρες απλά ΚΑΝΕΙΣ Γαλλος δεν ασχολειται μαζί τους!! Τις θεωρούν δευτερο-κλασσάτες γκόμενες.Ευτυχώς!! Οπότε όντως ντρέπονται να ασχοληθούν σοβαρα με τις Ουκρανέζες!!

Το μέγα λάθος που κάνεις όμως είναι άλλο. Συγκρίνεις Ουκρανέζες με Πολωνέζες στις επιπτωσεις που θα επιφέρει το άνοιγμα βίζας.Και εξηγούμαι!!

Έχω γνωρίσει 400+ Πολωνέζες στην ζωή μου απο φτωχές μέχρι πλούσιες..Όλες τους ποτε δεν μου άφησαν την εντύπωση πως ψάχνουν για χρήμα ή να εκμεταλλευτούν κάποιον. Ότι έκαναν το έκαναν πάνω στην τρέλα του μυαλού τους. Κερνάγαν και αυτές, με πηγαίναν σε φτηνα μέρη κλπ..Δηλαδή μπορεί να τα φτιάξουν με έναν άστεγο Πακιστανό παρά με ενα τύπο με καλη οικονομική κατάσταση στην Βαρσοβια..Τα εχώ ζήσει αυτά τα σκηνικά.

Οι Ουκρανέζες το 90% που έχω γνωρίσει ακόμα και που δεν ήταν πληρωμένες ένιωθα στην αύρα τους στις κινήσεις τους κλπ πως αναζητούν τον πλούτο, την εύκολη ζωή, τον καλό χορηγό "'εστω και με την θετική έννοια". Αν λοιπόν ανοίξεις σε αυτές τα σύνορα θα κινηθούν αποκλειστικά στο να βρούν κάποιον που θα τους παρέχει τα περισσότερα δυνατά. Δεν θα κινηθούν με την τρέλα τους συναισθήματος των Πολωνέζων. Που αν και δεν αντέχετε είναι Αγνή τρελά!!

Ειναι αστρονομική η διαφορά κουλτούρας των δύο λαών και αν έχεις πηδήξει πολλές Πολωνέζες θα το γνωρίζεις. Όσο και οικονομικα να φτιάξει μια Ουκρανέζα η φιλοσοφία της δεν θα αλλάξει..Για αυτο ποτέ δεν έχω δει Ουκρανέζα με Πακιστανο,με Ινδο, με άφραγκο. Πραγματα που με τις Πολωνεζες γίνονται κάθε μερα και μπορώ να γραφω ιστορίες για μέρες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ειδατε στο χρισατικ κιεβ που την πεφτουν συνεχεια σε αγγλους οπαδους?οπως τρωγανε παρεα 3 ωρες μετα την αφιξη τους δεκτηκαν επιθεση απο κουκουλοφορους.δεν εχει σχεση με ποδοσφαιρο βρηκαν ευκαθρια να ληστεψουν ξενους τωρα που ειναι χιλιαδες για τον τελικο.οδυσσο τελευταια πολλα μαχαιρωματα γυρω στα 5 ατομα σε 3 μερες σκοτωθηκαν.ο ενας πηγε επισκεψη και βρεθηκε δολοφονημενος πολυ εξω απο οδυσσο.
θυμαστε που ελεγα για τον αρχηγο του πραβι σεκτορ οδυσσο που πυροβολησν πριν κανα μηνα σχεδον.
προχτες οπως πηγαινε σπιτι με την γκομενα του του την επεσαν 2 μπραβοι ο ενας αλεξιπτωτιστης του στρατου και μπραβος της νυχτας.τους μαχαιρωσε και τους 2 και ο ενας πεθανε.οι φασιστες μιλανε για αυτοαμυνα και αυτος γλυτωσε με κοψιματα στα χερια απο το μαχαιρι.τριτη αποπειρα του κανουν σε 3 μηνες.
ακομα δεν βρηκαν να κρυβοντε πολιτικοι λογοι γιατι αυτος και με ναρκωτικα ασχολειτε.δεν ξερω αν ειναι συμπτωση οτι παντα ειναι με την γκομενα του οποτε του την πεφτουν.η αυτη του την στηνει η παρακολουθανε τα κινητα τους.τωρα βρηκε ευκαιρια και ζητα σωματοφυλακες και οι φασιστες θα του δωσουν μπραβους.εγιναν και πεσιματα σε ταξιτζιδες οδυσσο τελαιτεα με πυροβολισμους και μαχαιρωματα.
σας ειπα και οταν επαιζε η αεκ κτυπησαν και ληστεψαν ελληνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom