Το δικό σου point of view είναι αυτό σύμφωνα με τα βιώματα σου , τον τρόπο που έχεις οργανώσει τη ζωή σου και τις δυνατότητες τις οποίες έχεις!
Όλοι έτσι ρυθμίζουμε το πως θα κινηθούμε ,που θα πάμε και σε ποιες θα απευθυνθούμε σύμφωνα με τα "κυβικά" μας!
Για γκόμενες που τρέχουν με υψηλές ταχύτητες χρειάζεται συνεχείς αναβαθμίσεις κυβικών ...
Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε ..Ακόμα και η ανάγνωση ενός βιβλίου που το έχει διαβάσει και μια μέση χαζούλα ή το να δώσεις μια χαζό απάντηση γενικών γνώσεων που δεν την ξέρει η πλειοψηφία των αντρών μπορεί να είναι διαβατήριο στο αιδίο κάποιας! Σκέψου πόσο μεγαλύτερο διαβατήριο μπορεί να είναι να της το κάνεις δώρο ή δίπλα σου να πιστεύει πως θα έχει ότι θέλει!
Εγώ στο λέω καθαρά αν θες να γαμησεις ποιοτικά πρέπει να αφήσεις τις βλακειες και να γίνεις σπονσορας.
Δεν έχεις τη μαλαγανιά και στυλ που απαιτείται για να γαμησεις μουναρες.Σκέψου ακόμα και εγώ με τεράστια εμπειρία αναγκάστηκα να γίνω μετα τα τα 35 φουλ ταιμ σπονσορας.Οποτε ξεκινα τα σπονσοριλικια να σωθείς και άσε τις θεωρίες και τα ευχολόγια.Αν οι γκομενες ήταν έξυπνες,αν δεν υπήρχε ινσταγκραμ,αν δεν υπήρχαν μουνοδουλοι,αν δεν υπήρχαν αραβοτουρκοι,αν οι γκομενες είχαν λεφτά,αν η γιαγιά μου είχε αρχιδια που λένε κτλ.Προσαρμοσου στην υπάρχουσα κατάσταση ρεαλιστικα και μην κάνεις άχρηστες ηθικοφιλοσοφικες αναζητήσεις.
Γενικά τα παίρνεις ολα σα δεδομένα ο ψωλάς είναι ψωλάς και έτσι θα μείνει η γκομενα ψάχνει τα ΣΕΑ και έτσι θα μείνει δεν έχει νόημα να πας να αλλάξεις κάτι,τα παίρνεις ολα σα δεδομένα αν θέλεις να γαμησεις.
Αλλιώς τρως τα παραμύθια και το σανο τύπου Mindreader κτλ,σου παίρνουν και τα σώβρακα.
Ενώ αν είσαι Realpolitik,επιβάλλεις τις άγριες διαθέσεις σου δια του ατομικού βολονταρισμού.
Δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει τι ζημιά παθαίνουν οι υπόλοιποι απο τη δραση σου αφού είσαι ανώτερος.Πρέπει λίγο να σκεφτείς σαν τον Ελληναρα τσολιά στο μικρασιατικο μέτωπο που πάει να γαμησει και να δείρει αδιαφορωντας για συνέπειες.
Και μόνο αυτό σπερνει σύγχυση και δέος προσωρινά στους αντιπάλους γιατί δεν μπορούν να υπολογίσουν ποσο τρελός είναι,δηλαδή η απλή παρουσία εκεί δημιουργεί τεράστια αντίδραση άρα αφήνεις αποτύπωμα θα σε θυμούνται για 500 χρόνια.