Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το δικό σου point of view είναι αυτό σύμφωνα με τα βιώματα σου , τον τρόπο που έχεις οργανώσει τη ζωή σου και τις δυνατότητες τις οποίες έχεις!
Όλοι έτσι ρυθμίζουμε το πως θα κινηθούμε ,που θα πάμε και σε ποιες θα απευθυνθούμε σύμφωνα με τα "κυβικά" μας!
Για γκόμενες που τρέχουν με υψηλές ταχύτητες χρειάζεται συνεχείς αναβαθμίσεις κυβικών ...
Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε ..Ακόμα και η ανάγνωση ενός βιβλίου που το έχει διαβάσει και μια μέση χαζούλα  ή το να δώσεις μια χαζό απάντηση γενικών γνώσεων που δεν την ξέρει η πλειοψηφία των αντρών μπορεί να είναι διαβατήριο στο αιδίο κάποιας! Σκέψου πόσο μεγαλύτερο διαβατήριο μπορεί να είναι να της το κάνεις δώρο ή δίπλα σου να πιστεύει πως θα έχει ότι θέλει!

Εγώ στο λέω καθαρά αν θες να γαμησεις ποιοτικά πρέπει να αφήσεις τις βλακειες και να γίνεις σπονσορας.
Δεν έχεις τη μαλαγανιά και στυλ που απαιτείται για να γαμησεις μουναρες.Σκέψου ακόμα και εγώ με τεράστια εμπειρία αναγκάστηκα να γίνω μετα τα τα 35 φουλ ταιμ σπονσορας.Οποτε ξεκινα τα σπονσοριλικια να σωθείς και άσε τις θεωρίες και τα ευχολόγια.Αν οι γκομενες ήταν έξυπνες,αν δεν υπήρχε ινσταγκραμ,αν δεν υπήρχαν μουνοδουλοι,αν δεν υπήρχαν αραβοτουρκοι,αν οι γκομενες είχαν λεφτά,αν η γιαγιά μου είχε αρχιδια που λένε κτλ.Προσαρμοσου στην υπάρχουσα κατάσταση ρεαλιστικα και μην κάνεις άχρηστες ηθικοφιλοσοφικες αναζητήσεις.
Γενικά τα παίρνεις ολα σα δεδομένα ο ψωλάς είναι ψωλάς και έτσι θα μείνει η γκομενα ψάχνει τα ΣΕΑ και έτσι θα μείνει δεν έχει νόημα να πας να αλλάξεις κάτι,τα παίρνεις ολα σα δεδομένα αν θέλεις να γαμησεις.
Αλλιώς τρως τα παραμύθια και το σανο τύπου Mindreader κτλ,σου παίρνουν και τα σώβρακα.
Ενώ αν είσαι Realpolitik,επιβάλλεις τις άγριες διαθέσεις σου δια του ατομικού βολονταρισμού.
Δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει τι ζημιά παθαίνουν οι υπόλοιποι απο τη δραση σου αφού είσαι ανώτερος.Πρέπει λίγο να σκεφτείς σαν τον Ελληναρα τσολιά στο μικρασιατικο μέτωπο που πάει να γαμησει και να δείρει αδιαφορωντας για συνέπειες.
Και μόνο αυτό σπερνει σύγχυση και δέος προσωρινά στους αντιπάλους γιατί δεν μπορούν να υπολογίσουν ποσο τρελός είναι,δηλαδή η απλή παρουσία εκεί δημιουργεί τεράστια αντίδραση άρα αφήνεις αποτύπωμα θα σε θυμούνται για 500 χρόνια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εξαφανισου απο το σαη ρε σκουπιδι  :2on1:

Αντε γαμήσου σήκω φύγε από εδώ πέρα γελοίε τραμπούκο.Η μοίρα σας είναι να πίνετε τα χύσια μας.

warnmute.gif
 [/color[/URL]]

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτές τις μέρες κάπου έξω 2-3 λεπτα απο το σπίτι μου ήρθε σε ένα ξενοδοχείο η πρώην μου Ουκρανέζα για την οποία είχα κάνει την έρευνα και έπεσα πάνω στο Site και το νήμα των ουκρανέζων μουνάρων που μου άλλαξε τη μοίρα ...
Η ξεκολιάρα με την οποία έχω σχέση αγάπης και μίσους απο τις πρώτες μέρες που την είχα, με ειδοποίησε πως έρχεται με 2 φίλες της αλλά μου ξεκαθάρισε πως θέλει να συναντηθούμε φιλικά  ...Εγώ αντέδρασα και κλασικά βριστίκαμε και ας έχασα την ευκαιρία να την ξανάψήσω για γαμήσι...Το παρακαλετο θα ήταν σίγουρα ξινό...
Στο κεφάλι αυτής της πόρνης στη ψυχή υπάρχουν όλα αυτά μαζί που έλεγε ο Μπλάσκος για τη ψυχοσύνθεση και τη ψύχρα και την πανηλιθιότητα  των Ουκρανών!
Το μόνο θετικό της ήταν πως μου έκατσε πριν 8 χρόνια που είμουν υπάλληλος των 30€ την μέρα και απο τότε που εκτινάζω  τα level μου οικονομικά αρνήται όλες τις προσφορές για εισητήρια , ξενοδοχεία μέχρι και μετρητά κάποτε που της προσέφερα κατ' υπόδειξη του Κμαν κι ας είναι πάμπτωχη ....
Αυτή είναι η ξεκολιάρα η Γιούλια...

Συνημμένα

• IMG_9486.JPG
    IMG_9486.JPG
    304 KB · Εμφανίσεις: 38
  • IMG_9487.JPG
    IMG_9487.JPG
    382,1 KB · Εμφανίσεις: 38
  • IMG_9485.JPG
    IMG_9485.JPG
    563,3 KB · Εμφανίσεις: 41

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Αυτές τις μέρες κάπου έξω 2-3 λεπτα απο το σπίτι μου ήρθε σε ένα ξενοδοχείο η πρώην μου Ουκρανέζα για την οποία είχα κάνει την έρευνα και έπεσα πάνω στο Site και το νήμα των ουκρανέζων μουνάρων που μου άλλαξε τη μοίρα ...
Η ξεκολιάρα με την οποία έχω σχέση αγάπης και μίσους απο τις πρώτες μέρες που την είχα, με ειδοποίησε πως έρχεται με 2 φίλες της αλλά μου ξεκαθάρισε πως θέλει να συναντηθούμε φιλικά  ...Εγώ αντέδρασα και κλασικά βριστίκαμε και ας έχασα την ευκαιρία να την ξανάψήσω για γαμήσι...Το παρακαλετο θα ήταν σίγουρα ξινό...
Στο κεφάλι αυτής της πόρνης στη ψυχή υπάρχουν όλα αυτά μαζί που έλεγε ο Μπλάσκος για τη ψυχοσύνθεση και τη ψύχρα και την πανηλιθιότητα  των Ουκρανών!
Το μόνο θετικό της ήταν πως μου έκατσε πριν 8 χρόνια που είμουν υπάλληλος των 30€ την μέρα και απο τότε που εκτινάζω  τα level μου οικονομικά αρνήται όλες τις προσφορές για εισητήρια , ξενοδοχεία μέχρι και μετρητά κάποτε που της προσέφερα κατ' υπόδειξη του Κμαν κι ας είναι πάμπτωχη ....
Αυτή είναι η ξεκολιάρα η Γιούλια...
έφαγες καλά βλέπω αδερφέ  :hi:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
έφαγες καλά βλέπω αδερφέ  :hi:
Φίλε τότε που την έφαγα είμουν 26 χρονών και αυτή 23 ήδη  χωρισμένη με τον άντρα της να της έχει πάρει τα πάντα και να την έχει παρατήσει με ένα παιδί μόνη..
Πιο πολύ πόνο μου είχε δώσει πάρα χαρά! Ανήκα στους ουκρανοπαθείς τότε.. Είμασταν πολλοί αλλά με Μπλάσκο το ξεπερασαμε...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγώ στο λέω καθαρά αν θες να γαμησεις ποιοτικά πρέπει να αφήσεις τις βλακειες και να γίνεις σπονσορας.
Δεν έχεις τη μαλαγανιά και στυλ που απαιτείται για να γαμησεις μουναρες.Σκέψου ακόμα και εγώ με τεράστια εμπειρία αναγκάστηκα να γίνω μετα τα τα 35 φουλ ταιμ σπονσορας.Οποτε ξεκινα τα σπονσοριλικια να σωθείς και άσε τις θεωρίες και τα ευχολόγια.Αν οι γκομενες ήταν έξυπνες,αν δεν υπήρχε ινσταγκραμ,αν δεν υπήρχαν μουνοδουλοι,αν δεν υπήρχαν αραβοτουρκοι,αν οι γκομενες είχαν λεφτά,αν η γιαγιά μου είχε αρχιδια που λένε κτλ.Προσαρμοσου στην υπάρχουσα κατάσταση ρεαλιστικα και μην κάνεις άχρηστες ηθικοφιλοσοφικες αναζητήσεις.

Αλλιώς τρως τα παραμύθια και το σανο τύπου Mindreader κτλ,σου παίρνουν και τα σώβρακα.
Ενώ αν είσαι Realpolitik,επιβάλλεις τις άγριες διαθέσεις σου δια του ατομικού βολονταρισμού.
Δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει τι ζημιά παθαίνουν οι υπόλοιποι απο τη δραση σου αφού είσαι ανώτερος.Πρέπει λίγο να σκεφτείς σαν τον Ελληναρα τσολιά στο μικρασιατικο μέτωπο που πάει να γαμησει και να δείρει αδιαφορωντας για συνέπειες.
Και μόνο αυτό σπερνει σύγχυση και δέος προσωρινά στους αντιπάλους γιατί δεν μπορούν να υπολογίσουν ποσο τρελός είναι,δηλαδή η απλή παρουσία εκεί δημιουργεί τεράστια αντίδραση άρα αφήνεις αποτύπωμα θα σε θυμούνται για 500 χρόνια.

Εξακολουθείς να με προκαλείς  μπετόβλακα ???
Αφού το ξέρεις καλά ότι δεν σε παίρνει μαζί μου !!

Είναι πασιφανές πλέον ότι είσαι ένα κομπλεξικό κακεντρεχές  σκουπίδι με έντονα συμπτώματα ψυχοπάθειας.

Εμένα  Καραμπετόβλακα δεν μου τα έφαγε ποτέ καμμιά καραπουτανάρα όπως εσένα που σε αρμέγουν σε μόνιμη βάση.

Είσαι πάνω από 55 χρονών και ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ παραπάνω  ότι οι καραπουτανάρες αρπακτικά που αποκαλείς σπονσορέτες στα τρώνε από τα 35 σου.

ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ…. ΞΥΠΝΑ !!!

Θα δώσεις εσύ σκουπίδι στους νέους οδηγίες για το πως να κινηθούν

ΥΓ1. Η KGB εξακολουθεί να σε κυνηγάει η τις ξέφυγες ??
ΥΓ2. Εκτός απο πολωνέζες σπονσορέτες χέζεις και ουκρανέζες σπονσορέτες ??

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Είναι μισανδρη ακροφεμινίστρια, φανατική οπαδός των κυβερνόντων και αναπαράγει τις μαλακίες του μπαντερας στο fb της! Θα το δημοσιεύσω αν με προκαλέσει αυτές τις μέρες και έχω δρομολογίσει και άλλες καταστάσεις αν ξεφύγει η γκόμενά διότι είναι τσαμπουκαλου
Τότε που είμασταν μαζί πήγε να με μπλέξει σε καβγαδες με άσχετους για ασύμαντες αφορμες....
Προς το παρον δεν ασχολουμε και έκανα εισιτήρια για αυτή που γνώρισα πάνω το χειμώνα! :rockon:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Είναι μισανδρη ακροφεμινίστρια, φανατική οπαδός των κυβερνόντων και αναπαράγει τις μαλακίες του μπαντερας στο fb της! Θα το δημοσιεύσω αν με προκαλέσει αυτές τις μέρες και έχω δρομολογίσει και άλλες καταστάσεις αν ξεφύγει η γκόμενά διότι είναι τσαμπουκαλου
Τότε που είμασταν μαζί πήγε να με μπλέξει σε καβγαδες με άσχετους για ασύμαντες αφορμες....
Προς το παρον δεν ασχολουμε και έκανα εισιτήρια για αυτή που γνώρισα πάνω το χειμώνα! :rockon:

Μπλόκαρέ την σε όλα τα μέσα,σβήσε και το fb της.

Το facepalm το έβαλα για τα λεφτά καθ'υπόδειξη kman.

Τον kman τον ειχα καλεσει μια φορά σε ένα πολωνέζικο παρτυ στην Κολωνία και αν και ήταν κοντά του,δεν μπόρεσε να έρθει,ο.κ.
Μεταξύ άλλων του είχα πει ότι έχω μια 23χρονη φίλη βυζαρού Πολωνέζα,που είναι γαμώ τα άτομα,μου κάνει κονέ,κ.λ.π. αλλά δεν μπορώ να την φάω,γιατί ειναι αρραβωνιασμένη με έναν Πολωνο που επισης ξέρω,είναι μεταξύ τους κομπλέ και πάνε για γάμο.

Και μου είχε γράψει εδώ δημόσια:"Kαλά,χώσε της ένα 50ευρω ανάμεσα στα βυζιά και θα δεις"
Μιλάμε για κοπέλα που βγάζει 1600 καθαρά και που πέρα από υγιες φλερτ μεταξύ μας(πάντα εντός ορίων)δεν πρόκειται να παίξει ποτέ τίποτα και δε χρειάζεται κιόλας.
Εξαιτίας της είχα κάνει μια ψευτοσχέση Πολωνια,μου εχει φέρει στο πιάτο φίλες της Γερμανία και γενικα όποτε διασταυρωνόμαστε περνάμε γαμάτα.

Και σε ρωτάω..
Τι λες να γινόταν αν της εχωνα ένα 50ευρω ανάμεσα στα βυζιά και πόσο εκτός πραγματικότητας είναι ο kman;

Οπότε κράτα τα λεφτά σου,είσαι 35 χρονών με τα μαλλιά σου,φιτ,κ.λ.π. και μην ακούς μαλακίες.
Αν ήθελες σαν και εμένα να γαμάς καλα μουνιά που είναι 18-19χρονων,θα έπρεπε κάπως να καλυφθεί το κενό που προκύπτει.
Αλλά για 23-25αρες και άνω γκομενες ανεξαρτήτου εμφάνισης,δεν πληρώνουμε εκτός κι αν είναι της δουλειάς.
Κερνάμε,κάνουμε τα γουστα μας,αλλά λεφτά σε μη πουτάνες ΠΟΤΕ.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ρε Μύστες αυριο παω Κιεβο για 2 μερες
Να ενημερωσω μια ψιλοκαλή που μιλαμε στο fb η να δοκιμασω την τυχη μου μπας και κατσει κανα 9ρι?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε Μύστες αυριο παω Κιεβο για 2 μερες
Να ενημερωσω μια ψιλοκαλή που μιλαμε στο fb η να δοκιμασω την τυχη μου μπας και κατσει κανα 9ρι?

Σιγά μη σου κάτσει εννιάρι.Εννιάρι δε βλέπεις ούτε με το κυάλι πλέον Κίεβο,έχουν φύγει όλες.
Οι μικρές όλες κοντές στο 160-165.Γενικά μεγάλη πτώση ο μέσος όρος,Γερμανία βλέπεις πολύ περισσότερες μουνάρες από ό,τι Κίεβο πλέον.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οπότε κράτα τα λεφτά σου,είσαι 35 χρονών με τα μαλλιά σου,φιτ,κ.λ.π. και μην ακούς μαλακίες.
Αν ήθελες σαν και εμένα να γαμάς καλα μουνιά που είναι 18-19χρονων,θα έπρεπε κάπως να καλυφθεί το κενό που προκύπτει.
Αλλά για 23-25αρες και άνω γκομενες ανεξαρτήτου εμφάνισης,δεν πληρώνουμε εκτός κι αν είναι της δουλειάς.
Κερνάμε,κάνουμε τα γουστα μας,αλλά λεφτά σε μη πουτάνες ΠΟΤΕ.

Ο Γκλοκ έχει υψηλά στάνταρτς,αυτές που θέλει δε βγαίνουν χωρίς λεφτά.
Και μετά τα 35 πρέπει να το πάρει απόφαση οτι αρχίζει να χάνει σε γαμπρική προοπτική και οι γκόμενες περιμένουν παροχές.
Απλά δεν πείθει για πάροχος δεν έχει το στυλ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.346
Πόντοι
3.656
Μην γίνεσαι Δημητράκης, έχει πάει με αστέρια (4-5 της έχω δει προσωπικά και εγώ στην Αθήνα)  όσο για την εστεμένη την είχε κάνει πάσα και στον Allan δεν έχω όρεξη να ψάχνω χιλιάδες σελίδες ποστ για να βρω της φωτογραφίες της.  Μην πιάνεσαι από μια μετριότητα γιατί έχεις ποστάρει χειρότερες  
πουσαι ρε νυκτεριδα
Χαθηκες... Εισαι ακομα μαχιμος?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.346
Πόντοι
3.656
^ Θα του ερθει γαντι πιστευω  :grin:

απο το Vintage club ειχατε περασει? ακομα το θυμαμαι ... σε αυτες που πληρωνες την εισοδο για να μπεις ηταν και οι καθαριστριες του μαγαζιου :grin: ξενος δεν υπηρχε μεσα , pure soviet style  :rockon:
τιρασπολ κ μπεντερι ουμπερ αλλες
Οριτζιναλ μετασοβιετ εποχη
Ξερω κι ενα αντιδημαρχο στο Τιρασπολ τον γιουρι εχει κουλοχερηδες!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.346
Πόντοι
3.656
Με δουλεύεις?2 χλμ από την Κρεσάτικ?Δηλαδή με λίγο ανηφόρα που έχει εκεί χρειάζεσαι μισή ώρα τη μέρα περπάτημα για να πας Κρεσάτικ.Και άλλη μισή ώρα περπάτημα να γυρίσεις.
Πού είναι τα logistics?Εγώ συναντώ τις γκόμενες δύο λεπτά από το διαμέρισμα.Αν κουραστώ γυρνάω λίγο πίσω.
Αν τώρα λες οτι η UIA είναι καλή εταιρία και τη συγκρίνεις με Lufthansa και Austrian airlines που για κάποιο λόγο έχει διπλές και τριπλές τιμές τι να πω?
Εδώ για να δώσεις βαλίτσα στη UIA περιμένεις μια ώρα στην ουρά και στη Lufthansa περιμένεις ένα λεπτό.Δε μιλάμε για σέρβις,αξιοπιστία κτλ.
Εδώ και οι γκόμενες ψιλοβρίζουν αν τις φέρεις με UIA σε θεωρούν τσίπη.
Γενικά νομίζω οτι σαν άτομο έχεις διαφορετικά στάνταρτς.Δε γουστάρεις πεντάστερα ξενοδοχεία,κεντρικά ανακαινισμένα διαμερίσματα,υπερκυριλέ εστιατόρια,υπερμουνάρες γκόμενες αλλά συμβιβάζεσαι με φτηνά διαμερίσματα,φτηνά εστιατόρια,μέτριες γκόμενες κτλ.Για αυτό μιλάμε βασικά για διαφορετικά πράγματα.
Εγώ λέω πόσα θέλει κάποιος που πάει να κάνει high life στο Κίεβο όχι κάποιος που πάει να τη βγάλει οικονομικά.
Εδώ μερικές γκόμενες ρωτάνε γιατί δε μένεις Hyatt σουίτα που έχει 500 ευρώ τη μέρα κτλ?
μαλακιες ως συνήθως....
Μπούρδες... Οπου κ να εισαι καλα ειναι, νιμου φρη αν υπαρχει
Αυτα τα φροκαλα που καμακωνεις ξετουν κ το χαγιατ...?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
:hi: :hi: :hi:

Λέγε τώρα...είναι σαβούρες και μπάζα το χαρέμι του Κμαν?Δηλαδή  ένας 45-75 τι ελπίδες έχει σε τέτοιο επίπεδο? Οι μοντελέ ψιλόλιγνες έχουν την μεγαλύτερη πέραση στους άντρες και αυτές ρυθμίζουν το χρηματιστήριο τιμών στο σπόνσορινγκ! Όπως καταλαβαίνεις ο κμανισμός είναι το μέλλον και εσύ στην επαρχία καταφέρνεις να ρίχνεις κάπου 40% τις τιμές που το χάνεις στα ποσοστά επιτυχίας!
Φίλε Glock !!  :hi: :hi:

Πιστεύεις πραγματικά ότι η κατάσταση της φωτογραφίας αποτελεί το μέλλον σου ??

Γιατί αν το πιστεύεις αδικείς κατάφορα τον εαυτό σου !!

Συνημμένα

• wa0FTr.jpg
    wa0FTr.jpg
    393,2 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ο Γκλοκ έχει υψηλά στάνταρτς,αυτές που θέλει δε βγαίνουν χωρίς λεφτά.
Και μετά τα 35 πρέπει να το πάρει απόφαση οτι αρχίζει να χάνει σε γαμπρική προοπτική και οι γκόμενες περιμένουν παροχές.
Απλά δεν πείθει για πάροχος δεν έχει το στυλ.

Κοιτα την γκόμενα της προηγούμενης σελίδας.
Την πηδουσε όταν αυτος ήταν 26 και αυτή 23,ήδη χωρισμένη με παιδί.
+8 χρόνια μετά αυτή είναι 31.
Ουκρανέζα 31 χρονών,χωρισμένη με παιδί.

Πες μου για ποιον λόγο πρότεινες σε έναν 35άρη να πληρώσει μια 31χρονών που κάποτε την πηδούσε τζάμπα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom