Ερωτηση κρίσεως: οι γκόμενες άνω του 8 είναι πουτάνες;
Μάλλον όχι...
Γιατί δεν είναι στο τάργκετ σας;
Διότι μάλλον εκτός απο εμφάνηση θέλουν και κάτι άλλο...
Και δείχνει πως αυτό το άλλο το έχει ή τουλάχιστον το δίνει ο Κμαν!
Η κοπέλα που τον είδα μαζί το καλοκαίρι δεν μπορώ να τη πω ...πουτάνα ..
Είχε στύλ, είχε προσωπικότητα και διαυγές μυαλό!Δεν έβριζε δεν ήταν χαμένη και δεν έδειχνε να είχε νευρικότητα ή να κάνει κάτι που δεν της αρέσειΜιλησαμε λίγο και την βρήκα πολύ νορμάλ! Ήταν αυτό που λέει ο Mindreader "Γκομενοβάμπιρ" αλλά σε καμια περίπτωση κάποια που θα πάει κάποιος και θα της δώσει 100-150$ για να φύγουν απο το καριμπιαν!Έμοιαζε σαν γκόμενα απο" καμάκι" στο εμπορικό κέντρο!Σε εισαγωγικά βέβαια το καμάκι διότι ξέρουμε πως τις προσεγγίζει ο Κμαν!
Κατά τα άλλα στα 8αρια και άνω Δυστηχώς υπάρχει τεράστια έλλειψη πεδίου για άτομα που θα το παλέψουμε τσάμπα και πιστεύω τον Κμαν όταν λέει πως αυξάνεται το πεδίο για όποιον πάει να σπονσοράρει!
Άρα το ζητούμενο είναι το εργαλείο του σπονσοραρίσματος και όχι ο χώρος και ο τρόπος!
Και όσο μεγαλώνουμε Δυστηχώς-Ευτυχώς γινόμαστε όλο και πιο επιλεκτικοί...Αν η κοπέλα δεν είναι ψιλή λεπτή χωρίς ατέλειες πως να την φλερτάρεις?Με τι αντρικό εγωισμό θα της κάνεις κοπλιμέντα και θα την κερνάς;
Αυτά τα σκέφτομαι περισσότερο τώρα στα 35 παρά Παλιώτερα που έκανα εκπτώσεις και με 6,5-7...
Δεν ξερω σε ποιους αναφερεσε αλλα εγω το ταρκετ μου μονο αυτες ειναι και ηλικια μεχρι 25
Φυσικα και δεν καθονται χωρις δωρα αφου μπορουν να βρουν καλο γκομενο με δωρα γιατι να βρουν εναν χωρις..
Η διαφορα και παλι ειναι εγω δεν δινω λεφτα σε καμια οποια μου ζητησει την εδιωξα ο κμαν δινει μονο λεφτα και οπως ειπε και ο Paris papis ξερω περιπτωσεις που η γκομενα πηρε τα λεφτα απο τον χ κμαν και ηρθε στο ψ γκομενο...
Εγω ξεκαθαριζω ΘΕΛΕΙΣ ΔΩΡΑ ΚΛΠ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ μου χωρις να ειμαστε μαζι λεφτα δωρα απο αποσταση κλπ δεν εχει ουτε ευρω...
Να σε ρωτησω κατι αυτος που παει στην φυλης και στο
μεταξουργιο που εχει και μουναρες οπως και στουντιο και γαμαει μετα τις παρουσιαζει στους αλλους σαν γκομενες?????ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΜΑΝ ΓΑΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ CARRIBEAN και τις παρουσιαζει ως γκομενες...Ελεος πια ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ Ως ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ...Δηλαδη οποιος εχει γαμησει στην φυλης τις πιο πολλες ειναι ο γκομενος της παρεας????ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΜΑΝ
δευτερον επειδη εχω πει οτι και στην Ελλαδα βγαινω με πολυ ωραιες και ωραιους ξερω αντρες που τους παρακαλανε οι γκομενες και ξεσκιζονται για παρτυ τους και δεν παει ο κμαν να τους δωσει 'πυραυλους θα τον γραψουν στα αρχιδια τους...
Τελος για να μαθαινουν και οι υπολοιποι οι γκομενες που δειχνει ο κμαν καποτε ηταν στο forsage και στο shooters και πηδιοντουσαν τσαμπα μεχρι που ανακαλυψαν οτι υπαρχουν μαλακες σαν τον κμαν που τα σκανε χοντρα και πονηρεψαν...Πιο πριν δε ηταν στα χωρια τους και εκει το εδιναν τσαμπα τελειως μεχρι και σε σκουπιδιαριδες....
Φιλε ρολογα να σου πω λοιπον οτι ουτε ζηλευω ουτε με ενδιαφερει τι κανει ο κμαν ουτε λεφτα μου λειπουν ουτε τιποτα(μπορω πολυ ανετα να κανω αυτα που κανει).. δεν μπορω ομως να βλεπω βλακειες να γραφει συνεχεια και κυριως να υποτιμα και να ειρωνευεται παικτες σαν τον Μπλασκο και τον mindreader και να τους κοροιδευει...Ειναι σαν να κοροιδευει ο βαμβακουλας τον Μεσι ελεος πια ...