Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.110
Πόντοι
2.356
@ Χαρη , τωρα που ανεφερε Τιρασπολ ο dirty
πρεπει να περασεις μια βολτα απο εκει ωποσδηποτε , ρωσσικα ξερεις ,τουριστες δεν εχει ,διπλα στην Οδησσο ειναι.
σου ταιριαζει και αν κατσεις κανα δυο βδομαδες πιστευω πως δεν θα χασεις ...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
βλακα, σου ξαναλεω αμα σου βαλω φωτο απο μουναρες που πηδαμε τσαμπα θα διαγραφεις απο το σαη?

και οχι μονο τις γαμαγαμε τσαμπα, αλλα τους εκανε τα εισητηρια για να ερθουνε να τις γαμησουμε πιρφοροι σαν κι εσενα!

και προσεξε, τις φωτογραφιες που θα βαλω ειναι απο αληθινες κοπελες που ειτε τις εχω φερει ελλαδα ή τις εχουν δει ζωντανα μελη του σαη! θα σε σκισω ξεφτιλα!
Εγώ έχω να πω πως όσοι γαμάνε τζάμπα μουνάρες δεν υπάρχει περίπτωση να ασχολούνται εδώ μέσα με εμπάθεια με τον κάθε πορνομετανάστη και Κμαν!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
πρεπει να περασεις μια βολτα απο εκει ωποσδηποτε , ρωσσικα ξερεις ,τουριστες δεν εχει ,διπλα στην Οδησσο ειναι.
Τάσσο η κατάσταση στο πεδίο της ελεύθερης ..μάχης των γυναικών στη μετά ινσταγκραμ εποχή που χρονολογείται απο το χειμώνα του 16/17 είναι η εξής:
Μια  γκόμενα έστω και με λίγα likes ανοίγοντας το smartphone
-έχει καμια 50αρια προτάσεις απο αγαπουλιδες για φαγητά ποτά εξόδους και πολύ κουραςτικο μπλα μπλα πριν μια συνάντηση...
-δέχεται 15-20 dick pics απο άτομα φέτες
-λαμβάνει 3-5 προσφορές σκληρού σπόνσορινγκ απο κολπίτες ή Τούρκους ή Τύπους Κμαν!
Ομολογώ πως αν συνέβαινε σε εμένα αυτό απο γυναίκες δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ...
Δεν θα ήθελα να δώ μουνί για την υπόλοιπη ζωή μου...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.110
Πόντοι
2.356
Γκλογκ δικαιο εχεις , αλλαξανε δραματικα τα πραγματα! Καθε χρονο και χειροτερα ...
με ιντερνετ δεν ασχολουμαι οχι μονο με γκομενες αλλλα ουτε καν με πουτανες ,δεν μου βγαινει ... θελω να τις βλεπω live τις γυναικες και μετα να αποφασιζω αν και πως θα κινηθω.
Εχω μεινει πισω πανω σε αυτο το θεμα ,το ξερω ... δυστυχως η ευτυχως ειμαι της παλιας σχολης  :grin:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εγώ έχω να πω πως όσοι γαμάνε τζάμπα μουνάρες δεν υπάρχει περίπτωση να ασχολούνται εδώ μέσα με εμπάθεια με τον κάθε πορνομετανάστη και Κμαν!
χαχαχαχαχα κλασικοι ελληναραδες καμακια και γαμιαδες.ευτυχος που υπαρχουν πουτανες τραγουδα
ο παπακωνσταντινου χαχαχαχαχ κατι ηξερε ο βασιλης.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τζάμπα την έφαγε ο Allan γιατί η άλλη που είχε φέρει μαζί του από το Τιράσπολ ήταν γάτα και του έκανε τρελές πλάτες για τον φτιάξει. Το άρχισε στα γλυψίματα το μοντέλο, το άναψε και μετά το τζόβενο απόλαυσε την κατάσταση.
Παλιές ιστορίες.. αληθινές όμως. Κονέ του Sino, πραγματικό μοντέλο εστεμένο, που επαναλαμβάνω το έφαγε χωρίς δώρα και χρήματα.
αστον αλλαν τι σου λεει.και σε εμενα ελεγε δεν γαμησε μια μπαζωλα στον σαλονικιο ειπε την γαμησε χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ.ρε ντερτυ αυτες οχι δεν υπαρχει περιπτωση να σου κατσουν τζαμπα αλλα αν νομιζουν ειναι του 100 ευρο και τους δωσεις 50 θα νιωθουν προσβολη,θα κλαινε η να παρουν μαχαιρι να σε μαχαιρωσουν οπως εμενα η αλλη που επαθε αμοκ γιατι τισ εδωσα 50 αντι 100 που νομιζε.οπως ελεγε ο δασκαλος δεν δινουν στον αγιο τους νερο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τάσσο η κατάσταση στο πεδίο της ελεύθερης ..μάχης των γυναικών στη μετά ινσταγκραμ εποχή που χρονολογείται απο το χειμώνα του 16/17 είναι η εξής:
Μια  γκόμενα έστω και με λίγα likes ανοίγοντας το smartphone
-έχει καμια 50αρια προτάσεις απο αγαπουλιδες για φαγητά ποτά εξόδους και πολύ κουραςτικο μπλα μπλα πριν μια συνάντηση...
-δέχεται 15-20 dick pics απο άτομα φέτες
-λαμβάνει 3-5 προσφορές σκληρού σπόνσορινγκ απο κολπίτες ή Τούρκους ή Τύπους Κμαν!
Ομολογώ πως αν συνέβαινε σε εμένα αυτό απο γυναίκες δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ...
Δεν θα ήθελα να δώ μουνί για την υπόλοιπη ζωή μου...

Έχεις δίκιο clock τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ με το instagram αλλά υπάρχει και ένα αλλά. Σχεδόν το σύνολο των προσφορών που δέχονται αφορούν αποκλειστικά λεφτα,πήδημα,σεξουαλικες προτάσεις κλπ..Μπορεί να έχουν υπερπληθώρα προσφορών δεν έχουν όμως υπερπληθώρα προσφορών για σοβαρό δεσμό κλπ...Οι Γυναίκες απο την φυσή τους ψάχνουν γάμο,δεσμο,παιδί μην το ξεχνάμε (κυρίως οι ανατολικές)..Αυτός που θα συνεχίσει να γαμάει τσάμπα στην καταραμένη εποχή των social media και θυμηθείτε τα λόγια μου, θα είναι αυτός που θα αναπτύξει εξαιρετικές δυνατότητες στο να πουλάει το παραμύθι του δεσμού και να ΠΙΑΝΕΙ - να το ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ.Ακομά και κάποιοι που πουλάνε και καλά δεσμό δεν το πετυχαίνουν δίοτι δεν έχουν αναπτύξει τα κατάλληλα skills έχουν πονηρέψει υπερβολικά οι γκόμενες. οπότε πρέπει να προσαρμοστούμε και εμεις και να γίνουμε απίστευτοι ηθοποιοι..Θέλει χρόν,κόπο και προσωπικη προσπάθεια..Αλλά ξαναλέω είναι το μόνο όπλο που θα σε ξεχωρίσει το να πηδάς τσάμπα σήμερα...Αλλιώς πληρωμένο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αλλο καλο που εχουν ειναι οικονομες.δεν τους αρεσει να ξοδευεις τα λεφτα σου σε μαλακιες και πολλες
φορες παζαρευαν για να γλιτωσω λεφτα.αρχικα νομιζα το εκαναν γιατι με γουσταραν,μετα καταλαβα νομιζαν
θα μου τελειωσουν τα λεφτα και δεν θα ειχε για αυτες χαχαχαχαχ.μια φορα με κλεψανε στο τουριστικο χρισατικ του κμαν που λεει ασφαλεια 3500 ευρο απο το σακακι μου στο χατα ρεστοραν.η γκομενα με εγκατεληψε και γυρισε μετα απο 2 μερες που εμαθε ειχα λεφτα παλι απο γουεστερ ουνιον χαχαχαχ.
ημουν και πιο νεος πριν 10 χρονια που εγινε αυτο,μισα κιλα απο τωρα,μαλια και πιο εμφανισημος χαχαχαχ.
διεθετα και πιο μεγαλυ ισχυ πυρος για σπονσορικ και πιο πολυ ανοικτοχερης ημουν.εσυ τοτε αρχοντα ερχοσουν περαστικος να γαμησεις.εμενα το κιεβ ηταν εδρα και παντου ηθελα προσοχη.μεχρι οι αστυνομικοι ολοι χρισατικ μου προτειναν να τους βαβτισω τα παιδεια.ολους τους ταιζα και πολλες φορες με γλυτωσε η αστυνομια απο μαλακεσ χρισατικ κατω απο το μετρο μαινταν.πολλες φορες με παρακολουθουσαν και με γλιτωσαν αστυνομικοι που φιλευα χρονια.επρεπε να φυγω απο κιεβ καπια φαση οπως εκανα.μια μερα γυρισα απο γεωργια κιεβ και για να γλιτωσω απο καπιους που με εψαχναν συνεχεια πηγα οδυσσο με το λεωφορειο απο το παλιο αεροδρομιο.απο τοτε δεν ξαναπατησα κιεβ απο το 2012

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Έχεις δίκιο clock τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ με το instagram αλλά υπάρχει και ένα αλλά. Σχεδόν το σύνολο των προσφορών που δέχονται αφορούν αποκλειστικά λεφτα,πήδημα,σεξουαλικες προτάσεις κλπ..Μπορεί να έχουν υπερπληθώρα προσφορών δεν έχουν όμως υπερπληθώρα προσφορών για σοβαρό δεσμό κλπ...Οι Γυναίκες απο την φυσή τους ψάχνουν γάμο,δεσμο,παιδί μην το ξεχνάμε (κυρίως οι ανατολικές)..Αυτός που θα συνεχίσει να γαμάει τσάμπα στην καταραμένη εποχή των social media και θυμηθείτε τα λόγια μου, θα είναι αυτός που θα αναπτύξει εξαιρετικές δυνατότητες στο να πουλάει το παραμύθι του δεσμού και να ΠΙΑΝΕΙ - να το ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ.Ακομά και κάποιοι που πουλάνε και καλά δεσμό δεν το πετυχαίνουν δίοτι δεν έχουν αναπτύξει τα κατάλληλα skills έχουν πονηρέψει υπερβολικά οι γκόμενες. οπότε πρέπει να προσαρμοστούμε και εμεις και να γίνουμε απίστευτοι ηθοποιοι..Θέλει χρόν,κόπο και προσωπικη προσπάθεια..Αλλά ξαναλέω είναι το μόνο όπλο που θα σε ξεχωρίσει το να πηδάς τσάμπα σήμερα...Αλλιώς πληρωμένο.
αγαπητε μιστερ λοβ καπου τα εχεις χαμενα νομιζω γιατι ισως εσυ αναζητας δεσμο και οχι αυτες
και αν νομιζεις εισαι καλος ηθοπειος και αυτες ξεγελιουνται γελας του κεφαλιου σου.
ποσες μου ειπαν που νομιζα κοροιδευα οτι  αν νομιζω μπορω να τους λεω παραμυθια τον εαυτο μου ξεγελω χαχαχαχα.ολες αυτες που εγραφαν σε μαμπα και μπαντου ψαχνω δεσμο,σοβαρη σχεση,σοβαρη συναντηση και μαλακιες ειναι ολες 99.9% σκαμερς και ουτε εχουν διαθεση για επικοινωνια 2 μηνες με καπειον που ζει στην ελλαδα.σε κοβουν αμεσως,απιστευτες ψυχολογοι και εμπειρες με ξενους.αν δουν εισαι εροτυλος και πουλας παραμυθι επιδει ταχα ψαχνουν δεσμο βλεπεις δεν ανταποκρινονται.πολλες φορες με ρωτησαν τη ψαχνω τετειες γκομενες που εγραφαν θελουν να βρουν γκομενο,σχεση,ερωτα.οταν ελεγα ψαχνω μια νορμαλ γκομενα ολες εξαφανιζολ.αφου ψαχνουν νορμαλ τυπους για σχεση γιατι μαζι μου εξαφανιζονται?μαλλον δεν με περνουν κοροιδο.σε μενα δεν απαντανε και το 90% με μπλοκαρουν

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μπηκα πριν φεισπουκ και ολες οι φιλες φιλων ουκρανια που ειναι απο 7 και πανω ειναι παντρεμενες και ταξιδευμενες με την οικογενεια τους και με καλες δουλειες.καθε μερα βλεπω στο κοντακτε,φεισπουκ ολες ειναι τακτοπειημενες εμφανισημες και νορμαλ.ολες εχουν αντρα.αυτες που ειναι τιντερ,μπαντου,μαμπα δεν ειναι του επιπεδου που θελω,οπως αυτες που εχουν οι νορμαλ ουκρανοι.ειναι τα αποφαγια των γυφτων στο ιτερνετ για αυτο τις χαριζω ολες στον μιστερ λοβ να της κοροιδευει χαχαχαχαχ.
με τετειες δεν ασχολουμε.πριν 4 χρονια εγραψα ελλαδα πρεπει να παιζω και ολοι μου γραφετε αρνητικα για ελληνιδες.γνωρισα ελληνιδες και κυπρο και μια χαρα ειναι μετα που γνωριστηκαμε.το οτι ειναι απομακρες ειναι με πεφτουλες και αγνωστους.με κοινους φιλους η απο δουλεια μονο γνωριζεις ελληνιδες.
ετσι και ουκρανια ο νορμαλ κοσμος που ερχετε κυπρο παντα απορω που ειναι κρυμενοσ κιεβ.ειπαμε πολλες φορες οι περαστικοι και οι μαλακισμενες που πανε πανω κατω χρισατικ δεν αντιποροσοπευουν τον νορμαλ κοσμο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Γκλογκ δικαιο εχεις , αλλαξανε δραματικα τα πραγματα! Καθε χρονο και χειροτερα ...
με ιντερνετ δεν ασχολουμαι οχι μονο με γκομενες αλλλα ουτε καν με πουτανες ,δεν μου βγαινει ... θελω να τις βλεπω live τις γυναικες και μετα να αποφασιζω αν και πως θα κινηθω.
Εχω μεινει πισω πανω σε αυτο το θεμα ,το ξερω ... δυστυχως η ευτυχως ειμαι της παλιας σχολης  :grin:
χασιμο χρονου το ιτερνετ τασο μου χωρισ αποτελεσμα.ουτε στην γεωργια δεν μου απαντουσε καμια σκεψου ουκρανια που δεχωντε πυρα απο εκατονταδες την ωρα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το δικό σου point of view είναι αυτό σύμφωνα με τα βιώματα σου , τον τρόπο που έχεις οργανώσει τη ζωή σου και τις δυνατότητες τις οποίες έχεις!
Όλοι έτσι ρυθμίζουμε το πως θα κινηθούμε ,που θα πάμε και σε ποιες θα απευθυνθούμε σύμφωνα με τα "κυβικά" μας!
Για γκόμενες που τρέχουν με υψηλές ταχύτητες χρειάζεται συνεχείς αναβαθμίσεις κυβικών ...
Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε ..Ακόμα και η ανάγνωση ενός βιβλίου που το έχει διαβάσει και μια μέση χαζούλα  ή το να δώσεις μια χαζό απάντηση γενικών γνώσεων που δεν την ξέρει η πλειοψηφία των αντρών μπορεί να είναι διαβατήριο στο αιδίο κάποιας! Σκέψου πόσο μεγαλύτερο διαβατήριο μπορεί να είναι να της το κάνεις δώρο ή δίπλα σου να πιστεύει πως θα έχει ότι θέλει!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Το τρώνε μια χαρά το παραμύθι Χάρη απλά δεν ξέρεις να το πουλήσεις. Το θέμα είναι να μην φανείς σαν σεξοτουρίστας και να εισαι cool. βλέπω live Κίεβο και διαβάζω τα άκυρα καμάκια που γίνονται. Πάνε στην Κρεστάσικ στα παγκάκια Τούρκοι και τύποι σαν kman και κάνουν την κλασσική πεφτική της εποχής Γαρδέλη ή πασσάρουν λεφτά αντίστοιχα. Έχεις Ωραία μάτια,είσαι πολύ όμορφη, μου αρέσεις ή αντίστοιχα θες τόσα να πάμε σπίτι μου και λοιπές μαλακίες.

Και μέτα λένε μου φάγανε λεφτά οι γκόμενες ή δεν ανταποκρίνονται. Δεν γίνεται έτσι πλεόν το καμάκι κυρίως σε χώρες που έχουν κατακλυστεί απο πορνο-τουρίστες και το έχουν μπουχτήσει. Πρέπει να το κάνεις να φανεί τυχαίο και να δείχνεις cool και αδιάφορος που απλά πίανεις κουβεντα. Μετά θα έρθει μονο του.

Θα σου πω μια ιστόρια για το πως γίνετε το καμάκι.

Θυμάμαι την λουλουδου στο caribbean την παρατηρούσα  1,5 χρόνο κατα τις περιόδους που πήγαινα Κίεβο αλλά δεν της είχα μιλήσει ποτέ. Ένα κοριτσακι 25 χρονων εμφάνισης 7. Πηγαινε να πουλήσει λουλουδια στους τελειωμενους Τούρκους στο μαγαζί κλπ και καναν τα ελλεεινα καμάκια για σενα ενα λουλουδι κλπ..Έτρεχε να φύγει να γλιτώσει. Ένα σάββατο βραδυ που ειμαι εκεί λέω θα της κάνω πεφτική παρόλο που ξέρω τους Χιλλίαδες που της την πέφτουν.  Πάω και την στήνω έξω απο τουαλέτα που ήξερα πως αράζει στον τοίχο να βλέπει απο μακρυα υποψηφίους αγοραστές. Η παγίδα έπιασε. Έρχεται δίπλα κάθεται και εδω ειναι το ζουμι δεν της μίλαγα το έπεζα απλά cool που πίνει το ποτό του στον τοίχο και βλέπει το live πρόγραμμα. Κάποια στιγμή κανουν ενα χιουμοριστικό σκηνικό στην πίστα γελαώ γελάει και αυτη και αρχίζουμε να μιλάμε για την παράσταση.Συστηνόμαστε αλλά εγω με ύφος εντελώς αμέτοχο απλά μιλάμε για αυτο που βλέπουμε. Μετα απο 10 λεπτα ΦΕΥΓΩ και καλά πάω να πάρω ποτό την άφησα. 'Ηξερα πως στην συνέχεια της βραδίας αφου δεν φερθηκα σαν πεινάλας θα την στήσω πάλι τυχαία συναντηση όπως και έγινε. Μην στα πολυλογω με την τακτική αυτή την κατάφερα!! Δεν ζήτησα τηλ την ίδια βραδύα ήξερα πως θα δουλέυει εκει. Το επόμενο Σάββατο με έιδε χαμογέλασε καθόμαστε λίγο μπάρα και μιλάγαμε περι φιλοσοσοφιας,για την ζωή τι αξίζει κλπ.Μου είπε πως έχει ένα παιδι και αναγκάζεται να δουλευει εκει μέσα και το φυλάει η μητέρα της κλπ...Την Δευτερα είμασταν ραντεβού..Ξέρω τι θα πεις εσύ και ο κμαν ..βγαίνει με πολλούς..Θα το πέιτε γιατι δεν ξέρετε απο γυναίκες..Με κανεναν δεν βγαίνει και ειναι μια χαρα αξιοπρεπεη κοπέλα για αυτο αναγκαζεται να πουλάει λουλούδια και να μην είναι πληρωμενη ιερόδουλη..απλά κανεις δεν ξέρει απο αυτους που πάνε εκει να κάνει σωστό καμακι να ρίξει μια γκόμενα και τελικά τις λέει όλες πουτάνες. Το θέμα ειναι να γίνουμε καλύτεροι εμείς ας δυσκολευει το περιβάλλον. Υπάρχει τεράστια προσφορά απο αντρές αλλά το 95% φέρονται γελοία (δεν σημαίνει πως ειναι) συμπεριφορά λέω. Αν συμπερίφερεσαι ωραία Κίεβο 7αρια βρίσκεις ακομα και μάλιστα ΕΥΚΟΛΑ..

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Σπύρο διαβάζοντάς σε έχω καταλάβει πως έχεις διαγνώσει το πρόβλημα με τις σύγχρονες γυναίκες και αναζητάς λύσεις!
Στη παρέα  σας στο Κίεβο περάσατε καλά φλερτάρατε αλλά γκόμενα 8 και άνω δεν έβγαλε κανένας εκείνες τις μέρες αν και βέβαια δεν ήταν βασικός αυτοσκοπός του καθενός και ο χαβαλές και το ταξίδι ήταν εξίσου σημαντικά!
Βέβαια δεν πήγατε Άλπεις ή βαβαρία!Στη χώρα με τις περισσότερες ωραίες γυναίκες πήγατε!
Πάμε τώρα στη περίπτωση του Κμαν και τη λεπίδα που σκίζει το σύστημα!Δεν θα διαφωνήσεις σύμφωνα με όσα γράφεις για τις γυναίκες πως οι νέες γενιές έχουν υπέρ κορεστεί απο προσφορα αντρών παντού και κλείνονται περισσότερο απο άλλα χρόνια!Επίσης προτιμούν να μένουν καιρό μόνες τους και τη βρίσκουν με διαφορα υποκατάστατα αντί για νορμάλ σεξ!
Ο Κμαν πλέον τους δίνει το κίνητρο! Είναι πολύ μπροστά !Και το μύνημα  σε όλους στο φόρουμ είναι --->ΒΓΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ!Γίνεται Νορβηγοί , κολπίτες(Το Ντουμπάϊ δεν έχει πετρέλαιο ) Ισραηλίτες!Οργανώστε τη χώρα με τρόπο σωστό να μην σας τα παίρνουν οι άχρηστοι οι μπαζόλες και οι πούστηδες ώστε να έχετε τα λεφτά που χρειάζεται για να γαμάτε οχτάρια και άνω!
Όσοι αντιδρούν στον Κμαν είναι βολεψάκιδες άλλων εποχών ή ρομαντικοί τύποι!
Οσο αφορα εμενα εχω 3 μονιμες εδω και καιρο που εχω περι τα 25 χρονια διαφορα με την καθε μια  αν σου λεει κατι αυτο με κοκκινη γραμη τα μετρητα..(δεν δινω ποτε και σε καμια γιατι ξερω τι τα κανουν...)και οι οποιες δεν εχει πει κανενας οτι ειναι ουτε καν μετριες...Το αλμπουμ μου με 10000 φωτο στο κομπουτερ σε περιμενει να δεις και μονο σους...Αρα γκομενα(ες)πανω απο 7 εχω μονιμα τα τελευταια 20 χρονια...οσο για το καλοκαιρι εχω φερει καμια 40αρια στην Ελλαδα και εγω απο νησι ειμαι...Αρα αυτα που κανει ο Κμαν τα κανουν και αλλοι και χωρις μετρητα...Δευτερον για εμενα διασκεδαση ειναι ολο το πακετο δεν ειναι το να εχω απο την μια πουτανα στην αλλη και να ανεβαζω εδω τα 'κατορθωματα μου' παω σε καλα ρεστοραντ περναω καλα με τους φιλους χορευω καθε βραδυ και αλλα πολλα...Ετσι οπως το γραφεις ειναι σαν εμεις να μην βρισκουμε τιποτα και ο κμαν να εχει...Εγω δεν βρισκω παντα γιατι κυνηγαω απο 7,5+ και πανω και ηλικιες 20+ χρονια διαφορα με εμενα...
Οποτε δεν υπαρχει περιπτωση καθε φορα να βρισκω αυτο που θελω...Εχω ομως τις ετοιμες και δεν με ενδιαφερει ουτε να πεσω σε βαθμολογια ουτε να δωσω λεφτα παντα ψαχνω το κατι παραπανω...
Δεν βλεπω λοιπον τον λογο να δωσω λεφτα αφου ακομα και τωρα δεν εχω προβλημα να εχω αυτο που θελω...
Ο κμαν δεν ειναι παραδειγμα προς μιμηση αλλα προς αποφυγη...
Ποια λεφτα τσαμπουναει υπαλληλος στην Γερμανια ειναι τι ειναι μεγαλοεπιχειρηματιας η νομπελιστας καθηγητης???
ποια λεφτα στην κουμουνιστικοκρατουμενη χωρα λεφτα???αστεια θα λες φανταζομαι
εδω ειμαστε 100-200 ατομα πετυχημενα γιατι φυγαμε απο το ελληνικο κατεστημενο....Τους αποτυχημενους μπορεις να τους δεις σε ολα τα υπολοιπα φορουμ τι γραφουν...(βαζουν την γυναικα τους πανω απο το παιδι τους σκεψου τι δυναμη νιωθει η γυναικα τους και τι τους κανει...)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
εχεις να πεις αυτο γιατι εισαι ασχετος με τα πεδια ερωτοτουρισμου τυπε, κοροϊδα σαν τον Κμαν χαλανε καθε μερος που δρουμε εμεις με τις μαλακιες που κανουνε και μα αναγκαζουν να πηγαινουμε ολο και πιο απομακρυσμενα για να παιξουμε μπαλα. Δεν ειμαστε εμεις αυτοι που καινε τον αμαζονιο για να φιαξουν μια οδοντογλυφιδα, οι μαλακες τυπου Κμαν ειναι!

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ερωτηση κρίσεως: οι γκόμενες άνω του 8 είναι πουτάνες;
Μάλλον όχι...
Γιατί δεν είναι στο τάργκετ σας;
Διότι μάλλον εκτός απο εμφάνηση θέλουν και κάτι άλλο...
Και δείχνει πως αυτό το άλλο το έχει ή τουλάχιστον το δίνει ο Κμαν!
Η κοπέλα που τον είδα μαζί το καλοκαίρι δεν μπορώ να τη πω ...πουτάνα ..
Είχε στύλ, είχε προσωπικότητα και διαυγές μυαλό!Δεν έβριζε δεν ήταν χαμένη και δεν έδειχνε να είχε νευρικότητα ή να κάνει κάτι που δεν της αρέσειΜιλησαμε λίγο και την βρήκα πολύ νορμάλ! Ήταν αυτό που λέει ο Mindreader  "Γκομενοβάμπιρ" αλλά σε καμια περίπτωση κάποια που θα πάει κάποιος και θα της δώσει 100-150$ για να φύγουν απο το καριμπιαν!Έμοιαζε σαν γκόμενα απο" καμάκι" στο εμπορικό κέντρο!Σε εισαγωγικά βέβαια το καμάκι διότι ξέρουμε πως τις προσεγγίζει ο Κμαν!
Κατά τα άλλα στα 8αρια και άνω Δυστηχώς υπάρχει τεράστια έλλειψη πεδίου για άτομα που θα το παλέψουμε τσάμπα και πιστεύω τον Κμαν όταν λέει πως αυξάνεται το πεδίο για όποιον πάει να σπονσοράρει!
Άρα το ζητούμενο είναι το εργαλείο του σπονσοραρίσματος και όχι ο χώρος και ο τρόπος!

Και όσο μεγαλώνουμε Δυστηχώς-Ευτυχώς γινόμαστε όλο και πιο επιλεκτικοί...Αν η κοπέλα δεν είναι ψιλή λεπτή χωρίς ατέλειες πως να την φλερτάρεις?Με τι αντρικό εγωισμό θα της κάνεις κοπλιμέντα και θα την κερνάς;
Αυτά τα σκέφτομαι περισσότερο τώρα στα 35 παρά Παλιώτερα που έκανα εκπτώσεις και με 6,5-7...
Δεν ξερω σε ποιους αναφερεσε αλλα εγω το ταρκετ μου μονο αυτες ειναι και ηλικια μεχρι 25
Φυσικα και δεν καθονται χωρις δωρα αφου μπορουν να βρουν καλο γκομενο με δωρα γιατι να βρουν εναν χωρις..
Η διαφορα και παλι ειναι εγω δεν δινω λεφτα σε καμια οποια μου ζητησει την εδιωξα ο κμαν δινει μονο λεφτα και οπως ειπε και ο Paris papis ξερω περιπτωσεις που η γκομενα πηρε τα λεφτα απο τον χ κμαν και ηρθε στο ψ γκομενο...
Εγω ξεκαθαριζω ΘΕΛΕΙΣ ΔΩΡΑ ΚΛΠ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ μου χωρις να ειμαστε μαζι λεφτα δωρα απο αποσταση κλπ δεν εχει ουτε ευρω...
Να σε ρωτησω κατι αυτος που παει στην φυλης και στο μεταξουργιο που εχει και μουναρες οπως και στουντιο και γαμαει μετα τις παρουσιαζει στους αλλους σαν γκομενες?????ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΜΑΝ ΓΑΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ CARRIBEAN και τις παρουσιαζει ως γκομενες...Ελεος πια ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ Ως ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ...Δηλαδη οποιος εχει γαμησει στην φυλης τις πιο πολλες ειναι ο γκομενος της παρεας????ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΜΑΝ
δευτερον επειδη εχω πει οτι και στην Ελλαδα βγαινω με πολυ ωραιες και ωραιους ξερω αντρες που τους παρακαλανε οι γκομενες και ξεσκιζονται για παρτυ τους και δεν παει ο κμαν να τους δωσει 'πυραυλους θα τον γραψουν στα αρχιδια τους...
Τελος για να μαθαινουν και οι υπολοιποι οι γκομενες που δειχνει ο κμαν καποτε ηταν στο forsage και στο shooters και πηδιοντουσαν τσαμπα μεχρι που ανακαλυψαν οτι υπαρχουν μαλακες σαν τον κμαν που τα σκανε χοντρα και πονηρεψαν...Πιο πριν δε ηταν στα χωρια τους και εκει το εδιναν τσαμπα τελειως μεχρι και σε σκουπιδιαριδες....
Φιλε ρολογα να σου πω λοιπον οτι ουτε ζηλευω ουτε με ενδιαφερει τι κανει ο κμαν ουτε λεφτα μου λειπουν ουτε τιποτα(μπορω πολυ ανετα να κανω αυτα που κανει).. δεν μπορω ομως να βλεπω βλακειες να γραφει συνεχεια και κυριως να υποτιμα και να ειρωνευεται παικτες σαν τον Μπλασκο και τον mindreader και να τους κοροιδευει...Ειναι σαν να κοροιδευει ο βαμβακουλας τον Μεσι ελεος πια ...

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Τετοιες κρισιμες ωρες για τον τοπο, εχουμε τεραστια αναγκη τις συμβουλες και την συνδρομη του Μεγαλου ΜΑΣ Δασκαλου, που ομως ειναι απων.
Μονη παρηγορια μας και καταφυγιο ειναι τα μεγαλα αθανατα διδαγματα του!
Επειδη εδω θα τρελαθουμε με τα γραφομενα, ολων, αναλογιζομενος το πρακτικο θεωρητικο του εργο, ειδα οτι εχω τεραστια αναγκη την Αννα Ψωλνοβα, για να ξελαμπικαρω και να σκεφτω καλητερα! Μακαρι να μου ελεγε μετα, τι θα κανει με την περιπτωση μου μονιμα, αλλα φευ, ειναι απων!
Μου ειστε ολοι πολυ επιλεκτικοι, δεν ειναι κακο αυτο
. Ομως ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει, μπορει να ειναι τουριστρια η γιαγια που γνεθει. Τωρα εαν ειναι και ζωντοχοιρα αγγλιδα ακομα καλητερα. Μην ξεχναμε και τα ψυχολογικα προβληματα του μεσου ελληνα, που ελεγε ο 3Μ, πως αντεχει το μπαζωμα που κανει!
Σας θυμιζω τα λογια του Δασκαλου για την αλλη ελλαδα!
ΤΟΤΕ ερχονταν ελλαδα και πληρωνανε τα καμακια οι ξενες! Υπηρχε αλλο πρεστιζ και ζητηση.
Αναλογιστειτε τα ποιμαντικα λογια του δασκαλου, ακουστε τις προτροπες του Πηδηχτη. Αμολυθειτε για χοιρες, ορφανες, τουριστριες και οσες πικραμενες η πλουσιες εν τον κοσμο αυτο!
Αφηστε το σπονσορινκ και τα δωρα για μετα.
ΤΩΡΑ ζητηστε να σας σπονσοραρουν!
υγ.
Ακουσατε τα παντα  σοφα λογια του Πορνομεταναστη!

D

dude901123

Επισκέπτης

Λες να κάνει τη διαφορά ο Χάρης και να ταιριάξει στο σοβιετικό περιβάλλον του Τιράσπολ? Το σίγουρο είναι πάντως ότι χωρίς ρώσικα εκεί ούτε καφέ δεν μπορούσες να παραγγείλεις, τουλάχιστον έτισ ήταν πριν 1,5 χρόνο που πήγα τελευταία φορά παρέα με τον Allan και πήραμε αμπάριζα όλες τις Disco :rockon: :rockon: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.110
Πόντοι
2.356
^ Θα του ερθει γαντι πιστευω  :grin:

απο το Vintage club ειχατε περασει? ακομα το θυμαμαι ... σε αυτες που πληρωνες την εισοδο για να μπεις ηταν και οι καθαριστριες του μαγαζιου :grin: ξενος δεν υπηρχε μεσα , pure soviet style  :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα σου πω μια ιστόρια για το πως γίνετε το καμάκι.

Θυμάμαι την λουλουδου στο caribbean την παρατηρούσα  1,5 χρόνο κατα τις περιόδους που πήγαινα Κίεβο αλλά δεν της είχα μιλήσει ποτέ. Ένα κοριτσακι 25 χρονων εμφάνισης 7. Πηγαινε να πουλήσει λουλουδια στους τελειωμενους Τούρκους στο μαγαζί κλπ και καναν τα ελλεεινα καμάκια για σενα ενα λουλουδι κλπ..Έτρεχε να φύγει να γλιτώσει. Ένα σάββατο βραδυ που ειμαι εκεί λέω θα της κάνω πεφτική παρόλο που ξέρω τους Χιλλίαδες που της την πέφτουν.  Πάω και την στήνω έξω απο τουαλέτα που ήξερα πως αράζει στον τοίχο να βλέπει απο μακρυα υποψηφίους αγοραστές. Η παγίδα έπιασε. Έρχεται δίπλα κάθεται και εδω ειναι το ζουμι δεν της μίλαγα το έπεζα απλά cool που πίνει το ποτό του στον τοίχο και βλέπει το live πρόγραμμα. Κάποια στιγμή κανουν ενα χιουμοριστικό σκηνικό στην πίστα γελαώ γελάει και αυτη και αρχίζουμε να μιλάμε για την παράσταση.Συστηνόμαστε αλλά εγω με ύφος εντελώς αμέτοχο απλά μιλάμε για αυτο που βλέπουμε. Μετα απο 10 λεπτα ΦΕΥΓΩ και καλά πάω να πάρω ποτό την άφησα. 'Ηξερα πως στην συνέχεια της βραδίας αφου δεν φερθηκα σαν πεινάλας θα την στήσω πάλι τυχαία συναντηση όπως και έγινε. Μην στα πολυλογω με την τακτική αυτή την κατάφερα!! Δεν ζήτησα τηλ την ίδια βραδύα ήξερα πως θα δουλέυει εκει. Το επόμενο Σάββατο με έιδε χαμογέλασε καθόμαστε λίγο μπάρα και μιλάγαμε περι φιλοσοσοφιας,για την ζωή τι αξίζει κλπ.Μου είπε πως έχει ένα παιδι και αναγκάζεται να δουλευει εκει μέσα και το φυλάει η μητέρα της κλπ...Την Δευτερα είμασταν ραντεβού..Ξέρω τι θα πεις εσύ και ο κμαν ..βγαίνει με πολλούς..Θα το πέιτε γιατι δεν ξέρετε απο γυναίκες..Με κανεναν δεν βγαίνει και ειναι μια χαρα αξιοπρεπεη κοπέλα για αυτο αναγκαζεται να πουλάει λουλούδια και να μην είναι πληρωμενη ιερόδουλη..απλά κανεις δεν ξέρει απο αυτους που πάνε εκει να κάνει σωστό καμακι να ρίξει μια γκόμενα και τελικά τις λέει όλες πουτάνες.

Αυτή η λουλουδου είναι όντως μέτρια.Και φυσικά δεν έρχεται όταν σε βλέπει με πουτανες αλλά όταν μιλάς με νορμάλ στο τραπέζι.
Εσύ την επόμενη φορά που πηγες Carribean μετα το ραντεβού τι της είπες,θυμάσαι ρε παλικαρά Αία του Τελαμωνα τι ωραία που σε γάμησα τότε στον αχυρώνα?Κάτι τέτοιο θα είπες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom