Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
o καλος γαμιας γαμαει παντου βλακα, μονο οι αγαμητοι πιρφοροι ταξιδευουνε 5000 χιλιομετρα και χαλανε 5000 για να γαμησουνε μια πουτανα

σου βαζω μια και τις δυο και τις σβηνω σε ενα λεπτο (και μπονους και μια ρωσσιδα στην αγ.πετρουπολη)

Η μία που λες οτι είναι Ουκρανέζα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.Η Σλοβάκα είναι όντως καλή αλλά κάτι δεν πάει καλά με τις φωτό,σίγουρα δεν είναι δικές σου.
Κάτι είναι λάθος στις φωτό και είναι και άνω της πενταετίας.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
ρε παρι οχι και δεν ειναι πουτανα η πιο πανω.εχει σπασει καντερ το πουτανορανταρ μου χαχαχαχ.
εμενα μια φορα λεφτα δε μου ζητησε , ο Κμαν πληρωνει και την αεροσυνοδο για να του μιλησει

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τις φωτο δεν τις αφηνω γιατι ετσι γουσταρω και γιατι δε θελω να εκθεσω τις κοπελες που δεν ειναι πουτανες και εννοειται οτι απαγορευω στον οποιονδηποτε να τις αποθηκευσει και δημοσιοποιησει
ρε παρι οχι και δεν ειναι πουτανα η πιο πανω.εχει σπασει καντερ το πουτανορανταρ μου χαχαχαχ.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Δεν τις έβγαλες εσύ και δεν είναι από Ελλάδα.
δεν ειπα οτι ολες ειναι τραβηγμενες στην ελλαδα ρε πονηρε, μονο ο τσολιας και η μια με την τσεχα ειναι στην ελλαδα τραβηγμενες. για πες ποιο ακριβως ειναι το point σου να γελασουμε?

τραβα να διαγραφτεις οπως συμφωνησαμε και ασε τις μαϊμουδιες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Μπα όχι,μη νομίζεις πολλές Τσέχες,Σλοβάκες είναι έτσι.Αυτή μπορεί και να δουλεύει μπάρ γούμαν ή σχετικό,δεν αποκλείω να είναι έτσι.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Δεν είπα οτι σου ζήτησε λεφτά.Απλά οτι δεν είναι δικές σου οι φωτό και κάτι τρέχει με αυτή,δεν είναι δηλαδή οτι απλά την καμάκωσες παραλία.
1. λες μαλακιες
2 λες μαλακιες

φευγω τωρα γιατι παω να γαμησω, αν δεν εχεις διαγραφει μεχρι να επιστρεψω την εβαψες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εμενα μια φορα λεφτα δε μου ζητησε , ο Κμαν πληρωνει και την αεροσυνοδο για να του μιλησει

Δεν είπα οτι σου ζήτησε λεφτά.Απλά οτι δεν είναι δικές σου οι φωτό και κάτι τρέχει με αυτή,δεν είναι δηλαδή οτι απλά την καμάκωσες παραλία.
Απλά είναι άσχετο με το θέμα.Δεν αμφισβητώ οτι κάποιος μπορεί να γαμήσει Τσέχα ή Σλοβάκα τέτοιας εμφάνισης τζάμπα.Πού είναι το ζήτημα?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.264
Πόντοι
506
Αυτές είναι οι εστεμμένες και τα αρνάκια γάλακτος που πηδούσε ο Σινοχάρας.
Μην γίνεσαι Δημητράκης, έχει πάει με αστέρια (4-5 της έχω δει προσωπικά και εγώ στην Αθήνα)  όσο για την εστεμένη την είχε κάνει πάσα και στον Allan δεν έχω όρεξη να ψάχνω χιλιάδες σελίδες ποστ για να βρω της φωτογραφίες της.  Μην πιάνεσαι από μια μετριότητα γιατί έχεις ποστάρει χειρότερες  

• Like
Αντιδράσεις: popov

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
1. λες μαλακιες
2 λες μαλακιες

φευγω τωρα γιατι παω να γαμησω, αν δεν εχεις διαγραφει μεχρι να επιστρεψω την εβαψες

Είσαι χαζός.Τι σχέση έχει τι έκανες με μια Σλοβάκα πριν ν χρόνια με το τι γίνεται σήμερα με Κίεβο.Γενικά είστε εκτός θέματος.

Εδώ Ουκρανέζα 180 που γάμησα τζάμπα πριν 7 χρόνια στην Κριμαία.H φωτό είναι δική μου.

SafHvV.jpg

Τι σχέση έχει όμως αυτό με το θέμα?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα κμαν πιστευεις οι τουριστες που καμακωνουν στο χρισατικ τρωνε?απο πειρα ξερω οσες σου μιλησουν θελουν ρεστωραν η ψωνια και την κανουν εκτος αν κανουν εκτραδακια και κανεις συμφωνια.
οπως ειμαι τωρα ειμαι ετοιμος για κιεβ.μεχρι πριν 5-6 χρονια που επεζα κιεβ δεν προτινα ποτε σε γκομενα σπονσορινκ η λεφτα στην ψυχρα.οδυσσο το εκανα αυτο.εχω διαφορετικη σκεψη τωρα και νομιζω κιεβ
ειναι πιο ιδανικο για μενα για να το ριξω στις προσφορες.χρισατικ πολυ λιγες γαμησα που δεν ηταν βιζιτες αλλα ποιοτικα του 4 και 5 για μενα και ηρθανε στο μισαωρο σπιτι.αλλα δυσκολευομουν να τις ξεφορτωθω μου γινονταν μπελας.ειχα γνωριμιες μικρουλες του 7 με 8 αλλα επιδει δεν εσπρωχνα κασερι στο χερι μονο ψωνια εκανα εχασα πολλες ευκαιριες.οπεια γουσταρω εκανα δωρα ενω επρεπε να προτεινω λεφτα στο σπιτι θα ειχε πιο πολυ αποτελεσμα.ειδατε ακομα μαθαινω απο τα λαθη μου και προσπαθω να διορθωθω.υπαρχει χειροτερος απο τον ανικανο,αυτος που τα ξερει ολα λεει ενα γνωμικο.
σαν τον ρολογα ειχα εντυπωση οτι ειμαι νεος,εμφανισημος,καλοντυμενος,λεφτας και αυτο ειναι αρκετο χωρις να σπρωξεις κασερι απλα κερασματα,μικροδωρακια.αν σκεφτωμουν τοτε οπως τωρα θα γαμουσα μικρουλες του 8-9.τωρα πρακτικα αδυνατο εκτος απο βιζιτα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μην γίνεσαι Δημητράκης, έχει πάει με αστέρια (4-5 της έχω δει προσωπικά και εγώ στην Αθήνα)  όσο για την εστεμένη την είχε κάνει πάσα και στον Allan δεν έχω όρεξη να ψάχνω χιλιάδες σελίδες ποστ για να βρω της φωτογραφίες της.  Μην πιάνεσαι από μια μετριότητα γιατί έχεις ποστάρει χειρότερες 
η εστεμενη θυμαμε την φωτο μπαζωλα ηταν για μενα.μοντελο πρεπει να εισαι αδυνατη,λεπτο πρωσωπο αυτη ηταν νταρτανα.θυμαμε την φωτο.θυμαμε που ελεγε ο αλλαν τζαμπα,ημουν οδυσσο τοτε.

D

dude901123

Επισκέπτης
Μην γίνεσαι Δημητράκης, έχει πάει με αστέρια (4-5 της έχω δει προσωπικά και εγώ στην Αθήνα)  όσο για την εστεμένη την είχε κάνει πάσα και στον Allan δεν έχω όρεξη να ψάχνω χιλιάδες σελίδες ποστ για να βρω της φωτογραφίες της.  Μην πιάνεσαι από μια μετριότητα γιατί έχεις ποστάρει χειρότερες 

Τζάμπα την έφαγε ο Allan γιατί η άλλη που είχε φέρει μαζί του από το Τιράσπολ ήταν γάτα και του έκανε τρελές πλάτες για τον φτιάξει. Το άρχισε στα γλυψίματα το μοντέλο, το άναψε και μετά το τζόβενο απόλαυσε την κατάσταση.
Παλιές ιστορίες.. αληθινές όμως. Κονέ του Sino, πραγματικό μοντέλο εστεμένο, που επαναλαμβάνω το έφαγε χωρίς δώρα και χρήματα.

• Like
Αντιδράσεις: popov

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.264
Πόντοι
506
η εστεμενη θυμαμε την φωτο μπαζωλα ηταν για μενα.μοντελο πρεπει να εισαι αδυνατη,λεπτο πρωσωπο αυτη ηταν νταρτανα.θυμαμε την φωτο.θυμαμε που ελεγε ο αλλαν τζαμπα,ημουν οδυσσο τοτε.
Κάπου μπερδεύτηκες για αυτή που λέω είναι αστέρι,ούτε νταρντάνα ούτε έτσι που την περιγράφεις 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.264
Πόντοι
506
Τζάμπα την έφαγε ο Allan γιατί η άλλη που είχε φέρει μαζί του από το Τιράσπολ ήταν γάτα και του έκανε τρελές πλάτες για τον φτιάξει. Το άρχισε στα γλυψίματα το μοντέλο, το άναψε και μετά το τζόβενο απόλαυσε την κατάσταση.
Παλιές ιστορίες.. αληθινές όμως. Κονέ του Sino, πραγματικό μοντέλο εστεμένο, που επαναλαμβάνω το έφαγε χωρίς δώρα και χρήματα.
Που χάθηκε ο Σινο,γνωρίζεις ?

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
755
Πόντοι
96
Ακριβώς χωρίς λεφτά και προσπάθεια δε γίνεται τίποτα.
Αμα κάποιος λέει
1.Σιγά μη σκοτωθώ να βγάλω λεφτά για να μου τα τρων οι γκόμενες
2.Σιγά μη λιώνω στα γυμναστήρια μήπως και βγάλω γκόμενα
3.Σιγά μην τρέχω σα μαλάκας στα κλαμπ για να βγάλω γκόμενα
4.Σιγά μην ξοδεύω το χρόνο μου να τρέχω εξωτερικό να γαμήσω
κτλ
μένει τελικά με το πουλί στο χέρι ή καταλήγει Φυλής,Μεταξουργείο.
Οι γκόμενες πλέον με ένα πάτημα του κουμπιού στο smartphone έχουν 100 γαμιάδες έτοιμους,γυμνασμένους υψηλής εμφάνισης με την πούτσα ορθή,χιλιάδες γαμπρούς που τα δίνουν όλα και βρίσκουν και σπόνσορα σε dt.Τι να τον κάνουν το συμβατικό πέουλα?

για αυτο ακριβως γινομαστε mgtow

για να αναγκαστει το καπιταλιστικο συστημα να αναδιπλωθει και να κατεδαφιστει η νεοφεουδαρχικη τυραννια

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Είσαι χαζός.Τι σχέση έχει τι έκανες με μια Σλοβάκα πριν ν χρόνια με το τι γίνεται σήμερα με Κίεβο.Γενικά είστε εκτός θέματος.

Εδώ Ουκρανέζα 180 που γάμησα τζάμπα πριν 7 χρόνια στην Κριμαία.H φωτό είναι δική μου.

Τι σχέση έχει όμως αυτό με το θέμα?
το θεμα ειναι οτι οι σοβαροι πορνοτουριστες, γαμανε παντου ΤΣΑΜΠΑ ή εστω με το ελαχιστο δυνατο κοστος χωρις να χαρτζηλικωνουνε ΠΟΥΤΑΝΕΣ χωρις να τις γαμανε οπως εσυ. Σου εβαλα την ουκρανεζα που της πληρωσε πιρφορος το εισητηριο για να ερθει να τη γαμησω και το βουλωσες, κλασσικα οπως κανεις παντα προσπαθεις να κανεις ad hominem επιθεσεις για να αποφυγεις τοαποτελεσμα που ειναι η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΟΥ.

Για την υπερμουναρα την τσεχα το μονο που σε ενοιαξε ειναι οτι την πρωτογαμησα το 2010?Ναι και την ξεσκιζα μεχρι το 2015, ποιο ειναι ακριβως το θεμα σου? οτι ειναι τσεχα και δεν ειναι ουκρανιδα? Ακομα χειροτερα για σενα ειναι βλακα γιατι οι ουκρανιδες ειναι ακομη πιο ευκολες οταν τις πληρωσεις, εσυ ομως ΠΟΤΕ ουτε με τους "πυραβλους' δεν προκειται να γαμησεις τετοιο επιπεδο τσεχα!
Οπως το βουλωσες και με την αλλη υπερμουναρα τη ρωσιδα! Εκει τι ειχες να πεις? ΤΙΠΟΤΑ και γιαυτο δεν τολμησες καν να σχολιασεις!

υπαρχουν λοιπον χιστες που γαμανε μουναρες και οχι τριτοτεταρτα ΜΠΑΖΑ οπως εσυ χωρις να χαλανε περιουσιες. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ειναι ο δρομος που πρεπει να ακολουθει ενας χιστης για να γινει σκληρος καριολης και να εχει επιτυχιες ΚΑΙ ΟΧΙ ο αποτυχημενος δρομος του μαλακα - θυματος - περιγελου της καθε πουτανας οπως εισαι ΕΣΥ! Ουτε καν το επιασες οτι το εισητηριο της ουκρανεζας για να ερθει να τη γαμησω της το ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΜΑΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΤΗΝ "ΣΠΟΝΣΟΡΑΡΙΖΕ" , βλακα!

Αν υστερα απο αυτη σου την ξεφτιλα, δεν εχεις την ελαχιστη αξιοπρεπεια να ζητησεις συγνωμη και να αποχωρησεις τοτε εισαι ο μεγαλυτερος ξεφτιλας που υπαρχει και θα σε πηγαινω πιπακωλοεμπλοκη συνεχεια!

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ΠαριΠαπι θα πρεπει να εχεις μεγαλη προ-ιστορια προ 10ετιας!
Εμεις δεν ειδαμε τιποτα απο φωτο, δεν βαζεις κατι να κανουμε μια εκτιμηση?
δεν εχεις την ελαχιστη αξιοπρεπεια να ζητησεις συγνωμη και να αποχωρησεις τοτε εισαι ο μεγαλυτερος ξεφτιλας που υπαρχει και θα σε πηγαινω πιπακωλοεμπλοκη συνεχεια!
Καλα δεν ειπαμε να τον στειλουμε και εξορια στον καυκασο! Μεχρι στο νημα του σπονσορινκ θα παει!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.264
Πόντοι
506
Κατ αρχάς ο Χάρρις δεν πήγαινε σε Γιδοπάρκ δηλαδή σε πάρκο με γίδια αλλά στο Hydropark δηλαδή πάρκο με νερά,συντριβάνια κτλ που στα ρωσικά γίνεται Gidropark.
Εκεί νόμιζε οτι θα συναντούσε στα παγκάκια τις φτωχές λαικές ντέμπουσκες που δεν είχαν τα λεφτά να πάρουν το μετρό με 10 λεπτά του ευρώ για να καθήσουν στα παγκάκια της Κρεσάτικ.
Τελικά τις συναντούσε,τους έκανε προσφορά να έρθουν να φάνε επιτέλους κρέας μαζί του στο κέντρο και εκεί που εμφανιζόταν κουνιστός,λυγιστός,μοσχομυρίζων στο ραντεβού έτοιμος για τριολέ τον περιλάμβαναν Ουκρανοί νταγλαράδες που είχαν ειδοποιηθεί από τις γκόμενες,τον ξύλιαζαν και τον ξάφριζαν.
Μετά επειδή η θεωρία τους για τις φτωχές που κάθονται στα παγκάκια του Γιντροπάρκ περιμένοντας καλά παιδιά να τις σώσουν ήταν σωστή ξαναπήγαινε και τις ξανάτρωγε και μέχρι τώρα πιστεύει την ίδια θεωρία αφού του την έμαθαν Ουκρανοί καμάκια.
Αντίθετα εμείς οι σεξοτοτουρίστες που κυκλοφορούμε μόνο κέντρο για λόγους ασφαλείας είμαστε κλασσικά θύματα για τις γκόμενες και γελάει.Το οτι γαμάμε δεκάδες γκόμενες δείχνει οτι μας τα παίρνουν κανονικά ενώ αυτός έχει καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια με κατάλληλο καμάκι να είναι μακριά από τις Ουκρανές και να τρώει όλα τα λεφτά στον ατομικό του καλλωπισμό.
Το Υδροπάρκο δεν έχει αυτά που λες, είναι η παραλία στις όχθες του Δνίπερου με ατραξιόν μερικές νεροτσουλήθρες όπου κάνουν τα μαπανια του οι πολίτες του Κιέβου. Ο ποταμός είναι πολύ βρώμικος και αν σκεφτεί κανείς ότι μερικά χιλιόμετρα πιο επάνω στο Πριπιατ τα νερά του ξεπλένουν τα ραδιοενεργα απόβλητα του Τσέρνομπιλ απορώ πως τόσα χρόνια οι άνθρωποι λούζονται αμέριμνα στα νερά του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom