Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
:hi:
500 ευρώ την εβδομάδα.
1.150 ευρώ το αεροπορικό με επιστροφή χωρίς βαλίτσα άνω των 10 κιλών
2.50 ευρώ ημερησίως για μίνιμουμ αξιοπρεπές διαμέρισμα στο κέντρο άρα 350 ευρώ για τη βδομάδα
Ηδη τα πιάσαμε τα 500
3.100 ευρώ μίνιμουμ μόνο για ατομικά έξοδα,μάσα
4.Τη γκόμενα πού θα την πάει ο γαμέας?Στα Mr. Snack ή στα Mc Donalds?Γιατί αλλιώς έρχεται το έξοδο 50 ευρώ για δύο σε νορμάλ εστιατόριο του κέντρου και 100 ευρώ σε πιο αναβαθισμένο ρεστωράν.
5.Κλαμπ δε θα πάει ο παίκτης?Θα περιμένει τις γκόμενες να βγουν από την TV να του πάρουν μπούκι?10 ευρώ είναι η είσοδος στα φτηνά όπως στο Carribean?Δε θα κεράσει?
Με τα πόδια θα πάει?Δε χρειάζεται ταξάκι?
6.Η γκόμενα θα ανοίξει αμέσως τα πόδια επειδή την τάισε στο usual ρεστωράν και καφέ που πάει κάθε ΣΚ με τις φίλες της?Δε θα θέλει τα καλιάν της,τα ποτά της την περιποίηση?Δε θα ζητήσει και κάποιο δωράκι μίνιμουμ στα εμπορικά ας πούμε 200 ευρώ?
Συνεπώς ο παίκτης κάπως ξηλώνεται αν αρχίσει να χύνει.Λέμε τώρα,500 ευρώ δεν είναι αρκετά,εκτός αν πίνει νερό Κιέβου και φέρει φαί σε τάπερ για να τρώει από Ελλάδα,οι δε γκόμενές του είναι σε δίαιτα και τρώνε μόνο ζαρζαβατικά ή από τα δικά του και πίνουν και νεράκι Κιέβου.
Με 500 γαμάει 20 πουτάνες στη Φυλής,Κίεβο είναι τα δικά του έξοδα μόνο και ούτε.
σωστος ο δασκαλος στα μαθηματικα
Στα λοιπα λεει αρλουμπες... :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Μαγιώ πήρε.Και ένα φόρεμα κτλ.

rs60Qp.jpg

D6jkHr.jpg
εχει κλαταρει το λαατιχο στον κωλο, στο ξαναπα, γραφτη σε κανα γυμναστηριο να ανεβει η πιεση εστω στα 2.5μπαρ.. :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Χοντρικά τα έξοδα με μουνάρα Κίεβο.
1.100-150 ευρώ ημερησίως για ρεστωράν,κρασιά.
2.200 ευρώ σε μετρητά ή δώρα ημερησίως
3.Μερικές μέρες πληρώνεις και μετρητά 200 ευρώ και δώρα 150-200 ευρώ.
Αρα τώρα με βάση τα σημερινά δεδομένα σκας περίπου 400 ευρώ τη μέρα για μια σπονσορέτ.
Δείχνω περίπου για να καταλάβετε σε περιπτώσεις που πλήρωσα με πιστωτική.

xaBMv9.jpg

Δηλαδή λογαριασμός στο Ταραντίνο το εστιατόριο για στέκια 100 ευρώ.
Αλλη μέρα λογαριασμός στο εστιατόριο στο Cym για ψαρικά 135 ευρώ.
Δώρο στο Gulliver την πρώτη μέρα 176 ευρώ.
Μετά άλλο δώρο 160 ευρώ.
Κρασιά 40 ευρώ το ένα κτλ.
Ταυτόχρονα ξόδεψα και αυτά τα μετρητά 2500 ευρώ,συνήθως ζητάνε 200 ευρώ τη μέρα σε μετρητά εκτός από τα δώρα.

pGvUwR.jpg

Καταλαβαίνετε μιλάμε για έξοδο 3500 ευρώ συνολικά(και με διαμερίσματα,αεροπορικά μέσα) τη βδομάδα.
Τόσο περίπου πάει το σπόνσορινγκ στο Κίεβο σήμερα.
Αν θες δύο εμφανίσιμες σπονσορέτς παίζει να σου  φεύγουν και 1000 τη μέρα.Τα λεφτά φεύγουν σα μαρουλόφυλλα πλέον με τις ντέμπουσκες.
Αν κάποιος νομίζει οτι μπορεί να γαμάει με τα μισά ας ποστάρει δικές του φωτό από τις δικές του γκόμενες και αποδείξεις του πόσα ξοδεύει.
δασκαλε ρισπεκτ
Οντως πιο θυμα μπαζοκυνηγος δεν υπαρχει
Νλχμαλς.. Ρισπεκτ
:worship:
Υγ ο λογος που κανεις δωρα στην ξεφουσκωτη ποιος ειναι?
Δεν τοχω συλλαβει ακομα..  :think:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ερωτηση κρίσεως: οι γκόμενες άνω του 8 είναι πουτάνες;
Μάλλον όχι...
Γιατί δεν είναι στο τάργκετ σας;
Διότι μάλλον εκτός απο εμφάνηση θέλουν και κάτι άλλο...
Και δείχνει πως αυτό το άλλο το έχει ή τουλάχιστον το δίνει ο Κμαν!
Η κοπέλα που τον είδα μαζί το καλοκαίρι δεν μπορώ να τη πω ...πουτάνα ..
Είχε στύλ, είχε προσωπικότητα και διαυγές μυαλό!Δεν έβριζε δεν ήταν χαμένη και δεν έδειχνε να είχε νευρικότητα ή να κάνει κάτι που δεν της αρέσειΜιλησαμε λίγο και την βρήκα πολύ νορμάλ! Ήταν αυτό που λέει ο Mindreader  "Γκομενοβάμπιρ" αλλά σε καμια περίπτωση κάποια που θα πάει κάποιος και θα της δώσει 100-150$ για να φύγουν απο το καριμπιαν!Έμοιαζε σαν γκόμενα απο" καμάκι" στο εμπορικό κέντρο!Σε εισαγωγικά βέβαια το καμάκι διότι ξέρουμε πως τις προσεγγίζει ο Κμαν!
Κατά τα άλλα στα 8αρια και άνω Δυστηχώς υπάρχει τεράστια έλλειψη πεδίου για άτομα που θα το παλέψουμε τσάμπα και πιστεύω τον Κμαν όταν λέει πως αυξάνεται το πεδίο για όποιον πάει να σπονσοράρει!
Άρα το ζητούμενο είναι το εργαλείο του σπονσοραρίσματος και όχι ο χώρος και ο τρόπος!

Και όσο μεγαλώνουμε Δυστηχώς-Ευτυχώς γινόμαστε όλο και πιο επιλεκτικοί...Αν η κοπέλα δεν είναι ψιλή λεπτή χωρίς ατέλειες πως να την φλερτάρεις?Με τι αντρικό εγωισμό θα της κάνεις κοπλιμέντα και θα την κερνάς;
Αυτά τα σκέφτομαι περισσότερο τώρα στα 35 παρά Παλιώτερα που έκανα εκπτώσεις και με 6,5-7...
πολυ σωστος.τωρα σε αυτη την ηλικια και εγω σκεφτωμε διαφ
Δεν παραδέχεσαι οτι προτιμούν χάλιες,χοντρούς κτλ?Κλασσικό παράδειγμα ο Shinoharas που ήταν και τσίπης.
Εγώ είμαι εντάξει,και προσφέρω πολύ καλύτερα πακέτα.Για αυτό και με συμφέρει το live,αν ήμουνα για τον πούτσο εμφανισιακά θα κρυβόμουνα πίσω από οθόνη.
συμφωνω σε ολα οσα λες αλλα για τον σινοχαρα απολογησου γιατι δεν τον γνωριζεις πρωσωπικα.

ο σινοχαρας εδινε λιγα λεφτα σε κοπελες με καλη διαπραγματευση αλλα οι γκομενες τις επερνε καθε μερα στα εστιατορια για φαι που του στοιχειζε να τις ταιζει τριπλασια απο οσα τους εδινε.
δεν ταιζε μια αλλα 4 -5 μερα νυχτα δεν ειναι και λιγα.απλα ηθελε να εχει την αισθηση της ψευτοσχεσης
με τις γκομενες.η διαφωνια μου τοτε με σινο ηταν οτι ηταν απλες κοπελες νεχτ ντορ.
γιατι μερικες ειδα με αλλους ξενους η και στο μαμπα να ζητουν σεξ και την μια την βλεπω παντα σε καφε να καθετε να περιμενει βιζιτα σε μερος που συχναζουν πουτανες.δεν βλεπω παντου πουτανες αλλα
τυχανει οπειον ξενο δω με γκομενα να ειναι πουτανα χαχαχαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ο σινοχαρας εδινε λιγα λεφτα σε κοπελες με καλη διαπραγματευση αλλα οι γκομενες τις επερνε καθε μερα στα εστιατορια για φαι που του στοιχειζε να τις ταιζει τριπλασια απο οσα τους εδινε.
δεν ταιζε μια αλλα 4 -5 μερα νυχτα δεν ειναι και λιγα.απλα ηθελε να εχει την αισθηση της ψευτοσχεσης
με τις γκομενες.η διαφωνια μου τοτε με σινο ηταν οτι ηταν απλες κοπελες νεχτ ντορ.

Το ξέρω,το είχα γράψει κιόλας οτι άλλο να νοικιάζεις μια με 100 ευρώ το δίωρο και άλλο να συμβιώνεις μαζί της και να κάνεις όλα τα έξοδα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.269
Πόντοι
506
πολυ σωστος.τωρα σε αυτη την ηλικια και εγω σκεφτωμε διαφσυμφωνω σε ολα οσα λες αλλα για τον σινοχαρα απολογησου γιατι δεν τον γνωριζεις πρωσωπικα.

γιατι μερικες ειδα με αλλους ξενους η και στο μαμπα να ζητουν σεξ και την μια την βλεπω παντα σε καφε να καθετε να περιμενει βιζιτα σε μερος που συχναζουν πουτανες.δεν βλεπω παντου πουτανες αλλα
τυχανει οπειον ξενο δω με γκομενα να ειναι πουτανα χαχαχαχα
Καλά ο Σινο μια κατηγορία είναι μόνος του,με φραγκοδιφραγκα και εστεμμένες μοντέλες πηδούσε. Άσε που είναι και πρώτος πασαδόρος και όσοι είναι μαζί του τρώνε αρνάκια γάλακτος.  Αν ξόδευε αυτά που ξοδευει ο kman την Kαμπάεβα του πούτιν θα πηδούσε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

@@@ ΚΜΑΝ = Βαλκανιε Πουτσαρα
, θελω να σας ρωτησω τι λαθος εκανε ο ΧΑΡΡΙΣ και επεφτε ολο σε φασεις με ξυλο και πουτανες! Μηπως πηγαινε σε λαθος μερη? Πραγματικα το εχω απορια, εαν μπορειτε πειτε πολιτισμενα!
ΡΕ ΧΑΡΡΙ, αυτο το Γιδοπαρκ, πριν λιγες μερες καταλαβα που ειναι! Ελεγα οτι ηταν στην Λαυρα. Μιλαμε εκει πεφτεις/σε ριχνουν στο ποταμι και σε βρισκουνε στην Οδυσσο!

Κατ αρχάς ο Χάρρις δεν πήγαινε σε Γιδοπάρκ δηλαδή σε πάρκο με γίδια αλλά στο Hydropark δηλαδή πάρκο με νερά,συντριβάνια κτλ που στα ρωσικά γίνεται Gidropark.
Εκεί νόμιζε οτι θα συναντούσε στα παγκάκια τις φτωχές λαικές ντέμπουσκες που δεν είχαν τα λεφτά να πάρουν το μετρό με 10 λεπτά του ευρώ για να καθήσουν στα παγκάκια της Κρεσάτικ.
Τελικά τις συναντούσε,τους έκανε προσφορά να έρθουν να φάνε επιτέλους κρέας μαζί του στο κέντρο και εκεί που εμφανιζόταν κουνιστός,λυγιστός,μοσχομυρίζων στο ραντεβού έτοιμος για τριολέ τον περιλάμβαναν Ουκρανοί νταγλαράδες που είχαν ειδοποιηθεί από τις γκόμενες,τον ξύλιαζαν και τον ξάφριζαν.
Μετά επειδή η θεωρία τους για τις φτωχές που κάθονται στα παγκάκια του Γιντροπάρκ περιμένοντας καλά παιδιά να τις σώσουν ήταν σωστή ξαναπήγαινε και τις ξανάτρωγε και μέχρι τώρα πιστεύει την ίδια θεωρία αφού του την έμαθαν Ουκρανοί καμάκια.
Αντίθετα εμείς οι σεξοτοτουρίστες που κυκλοφορούμε μόνο κέντρο για λόγους ασφαλείας είμαστε κλασσικά θύματα για τις γκόμενες και γελάει.Το οτι γαμάμε δεκάδες γκόμενες δείχνει οτι μας τα παίρνουν κανονικά ενώ αυτός έχει καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια με κατάλληλο καμάκι να είναι μακριά από τις Ουκρανές και να τρώει όλα τα λεφτά στον ατομικό του καλλωπισμό.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
:hi:σωστος ο δασκαλος στα μαθηματικα
Στα λοιπα λεει αρλουμπες... :grin:
500 ευρώ την εβδομάδα.
1.150 ευρώ το αεροπορικό με επιστροφή χωρίς βαλίτσα άνω των 10 κιλών
2.50 ευρώ ημερησίως για μίνιμουμ αξιοπρεπές διαμέρισμα στο κέντρο άρα 350 ευρώ για τη βδομάδα
Ηδη τα πιάσαμε τα 500
3.100 ευρώ μίνιμουμ μόνο για ατομικά έξοδα,μάσα
4.Τη γκόμενα πού θα την πάει ο γαμέας?Στα Mr. Snack ή στα Mc Donalds?Γιατί αλλιώς έρχεται το έξοδο 50 ευρώ για δύο σε νορμάλ εστιατόριο του κέντρου και 100 ευρώ σε πιο αναβαθισμένο ρεστωράν.
5.Κλαμπ δε θα πάει ο παίκτης?Θα περιμένει τις γκόμενες να βγουν από την TV να του πάρουν μπούκι?10 ευρώ είναι η είσοδος στα φτηνά όπως στο Carribean?Δε θα κεράσει?
Με τα πόδια θα πάει?Δε χρειάζεται ταξάκι?
6.Η γκόμενα θα ανοίξει αμέσως τα πόδια επειδή την τάισε στο usual ρεστωράν και καφέ που πάει κάθε ΣΚ με τις φίλες της?Δε θα θέλει τα καλιάν της,τα ποτά της την περιποίηση?Δε θα ζητήσει και κάποιο δωράκι μίνιμουμ στα εμπορικά ας πούμε 200 ευρώ?
Συνεπώς ο παίκτης κάπως ξηλώνεται αν αρχίσει να χύνει.Λέμε τώρα,500 ευρώ δεν είναι αρκετά,εκτός αν πίνει νερό Κιέβου και φέρει φαί σε τάπερ για να τρώει από Ελλάδα,οι δε γκόμενές του είναι σε δίαιτα και τρώνε μόνο ζαρζαβατικά ή από τα δικά του και πίνουν και νεράκι Κιέβου.
Με 500 γαμάει 20 πουτάνες στη Φυλής,Κίεβο είναι τα δικά του έξοδα μόνο και ούτε.

Ο drag εννοει 500 χωρίς τα έξοδα διαμονής και αεροπορίκα. Αλλά ακόμα και οι τιμές που λές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Πάντα υπερβάλλεις ακόμα και στα μικρά πράγματα!!

Το εισητηριο έχει 150 ευρω με επιστροφή ΜΕ βαλίτσα. Χωρίς βαλίτσα το βρίσκεις και κάτω απο 100 ευρώ. Ακόμα και έκει θα βάλεις το κερασάκι της αλλοίωσης.

Το διαμέρισμα ΔΕΝ έχει 50 ευρω την βραδία.Εγω κλεινω με 20 ευρω την μέρα σε πολύ καλό σημείο και αξιοπρεπέστατο διαμέρισμα. 50 τμ με υπνοδωμάτιο,κουζίνα, μπανιο και μια χαρά ανακαινισμένο.Παρκέ, μπάνιο καινούριο κλπ...25 ευρώ το είχα βρει αρχικά απο dobovo αλλά επειδη πηγαίνω πολλές φορες μου το αφηνει αναλόγως την περίοδο απο 17-20 ευρω την μέρα. Οπότε την εβδομάδα ειναι 140 ευρω και όχι 350 που λές. Τα ποσα δεν ειναι σημαντικά απλά τα αναφέρω για να τονίσω πως υπερβάλλεις στο παραμικρό με αποτέλεσμα να παραπληροφορείς γενικά..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά ο Σινο μια κατηγορία είναι μόνος του,με φραγκοδιφραγκα και εστεμμένες μοντέλες πηδούσε. Άσε που είναι και πρώτος πασαδόρος και όσοι είναι μαζί του τρώνε αρνάκια γάλακτος.  Αν ξόδευε αυτά που ξοδευει ο kman την Kαμπάεβα του πούτιν θα πηδούσε

Εγώ δεν κάνω πάσες αλλά αν κάποιος έρθει μαζί και κάνει προσπάθεια θα φάει.Αλλά αυτό που έκανε ο Σινοχάρας είναι απλό.Πήγαινε στο μάμπα σε γκόμενες από επαρχία και έβαζε την κατηγορία chotsiu naiti sponsora και ύστερα έκανε προσφορές σε γκρίβνυα με όρους για συγκατοίκηση και μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αυτό γίνεται,το έχω γράψει.Με 200-300 ευρώ την εβδομάδα έρχονταν πολλές τότε.Γιατί είναι vfm?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.269
Πόντοι
506
Εγώ δεν κάνω πάσες αλλά αν κάποιος έρθει μαζί και κάνει προσπάθεια θα φάει.Αλλά αυτό που έκανε ο Σινοχάρας είναι απλό.Πήγαινε στο μάμπα σε γκόμενες από επαρχία και έβαζε την κατηγορία chotsiu naiti sponsora και ύστερα έκανε προσφορές σε γκρίβνυα με όρους για συγκατοίκηση και μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αυτό γίνεται,το έχω γράψει.Με 200-300 ευρώ την εβδομάδα έρχονταν πολλές τότε.Γιατί είναι vfm?
Γιατί απλά πληρώνει 200 για να πηδάει μια βδομάδα και όχι μια ώρα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο drag εννοει 500 χωρίς τα έξοδα διαμονής και αεροπορίκα.

Το διαμέρισμα ΔΕΝ έχει 50 ευρω την βραδία.Εγω κλεινω με 20 ευρω την μέρα σε πολύ καλό σημείο και αξιοπρεπέστατο διαμέρισμα.

Πού?Στο κέντρο δηλαδή εννοούμε Μαιντάν ή Κρεσάτικ,έστω λιγότερο από 0.5 χλμ από Κρεσάτικ και ανακαινισμένο?
Αποκλείεται.Εκτός κέντρου δηλαδή έξω από Μαιντάν,Κρεσάτικ ναι αλλά εκεί χάνεις ένα σωρό πλεονεκτήματα στα logistics.
Ο drag έγραψε 500 συνολικά.Δεν έγραψε 500 χωρίς τα έξοδα διαμονής και αεροπορικά.
Βασικά σήμερα από τα κεντρικά διαμερίσματα 5-10 αξίζουν και αυτά είναι σχεδόν μονίμως κλεισμένα ή έχουν πάνω από 100 ευρώ.
Ετσι κι αλλιώς επίτηδες έγραψα τις τιμές για να δείξω οτι ασχολείστε με τα μικροέξοδα και όταν η γκόμενα ζητήσει large πράγματα που ζητάνε πάντα οι σπονσορέτς την κάνετε Λούης.
Είναι αναμενόμενο.
Για το αεροπορικό έγραψα τις τιμές από Γερμανία.Από Ελλάδα μπορεί να είναι λίγο πιο φτηνά αν και πάντα αυτή η εταιρία η UIA είναι χάλια αλλά έχει τις καλύτερες ώρες στα δρομολόγια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατί απλά πληρώνει 200 για να πηδάει μια βδομάδα και όχι μια ώρα

Δηλαδή θεωρείς οτι αν κάποιος καλέσει μια γκόμενα από χωριό να μείνει μαζί του Οντέσσα ή Κίεβο για μια εβδομάδα με δώρο 200 ευρώ αυτό είναι έξυπνο και συμφέρον?
Αντί να κυκλοφορεί κλαμπς,ρεστωράν να πάει εδώ και εκεί με χίλιες ευκαιρίες και να είναι free styler?Σίγουρα είναι οικονομικό αλλά είναι βαρετό και όσες φορές πήγα να το κάνω έδιωξα τη γκόμενα μετά από μία μέρα,δεν είναι δυνατόν να γαμάς συνέχεια την ίδια.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πού?Στο κέντρο δηλαδή εννοούμε Μαιντάν ή Κρεσάτικ,έστω λιγότερο από 0.5 χλμ από Κρεσάτικ και ανακαινισμένο?
Αποκλείεται.Εκτός κέντρου δηλαδή έξω από Μαιντάν,Κρεσάτικ ναι αλλά εκεί χάνεις ένα σωρό πλεονεκτήματα στα logistics.
Ο drag έγραψε 500 συνολικά.Δεν έγραψε 500 χωρίς τα έξοδα διαμονής και αεροπορικά.
Βασικά σήμερα από τα κεντρικά διαμερίσματα 5-10 αξίζουν και αυτά είναι σχεδόν μονίμως κλεισμένα ή έχουν πάνω από 100 ευρώ.
Ετσι κι αλλιώς επίτηδες έγραψα τις τιμές για να δείξω οτι ασχολείστε με τα μικροέξοδα και όταν η γκόμενα ζητήσει large πράγματα που ζητάνε πάντα οι σπονσορέτς την κάνετε Λούης.
Είναι αναμενόμενο.
Για το αεροπορικό έγραψα τις τιμές από Γερμανία.Από Ελλάδα μπορεί να είναι λίγο πιο φτηνά αν και πάντα αυτή η εταιρία η UIA είναι χάλια αλλά έχει τις καλύτερες ώρες στα δρομολόγια.

Απορώ πως σε ακούει ο κόσμος.

Ρε αγόρι μου θα με τρελάνεις?
Στην Γερμανια μένει ο κόσμος?Η στην Ελλάδα? Απλά ποστάρεις μια τιμή χωρις λεπτομερεις για να κάνεις εντυπωση.  Η uia τι πρόβλημα εχει? Μονο καινούρια αεροπλάνα πεντακάθαρα!! Επειδή δεν έχει τσάμπα γέυμα σε πτηση 2,5 ωρων?

Ενδεικτικά σου βάζω διαμέρισμαενα (οχι το δικό μου) με ψάξιμο 3 λεπτων..17 ευρώ την μέρα. Γιατι 200 μέτρα απο krestatik? εισαι ταμένος εκει? Αν είναι ενα 1 κμ σε νοιάζει? Με uber δεν κινεισε?Η λες στις γκόμενες πάμε μετα πόδια στους -30!!

Kman γενικά δεν ψάχνεσαι απλά σκορπάς λεφτά χωρίς νόημα. Ακόμα και στις πουτάνες αν το εννόεις πως δεν μπορεσες να βρείς με 100$ στο Κίεβο 8αρια τι να πώ?Μιλάμε για το τέλειο θύμα. Χωρίς να ψάχνομαι πολύ με το θέμα,  μου έχουν δοθεί πολλέςευκαιριές γαι 1-2 ωρες με πάνω απο 8 αρια με 100-150$. Μιλάω για μαύρη ζώνη. Πάρε 100 και πάμε..

Δεν στα γράφω για τα μικροέξοδα οπως λές..Τα γράφω για να δείξω πως γενικά ΔΕΝ μπορέις να παρέχεις πληροφοριες σε τίποτα με αντικειμενικό τρόπο.

D

dude901123

Επισκέπτης
Δηλαδή θεωρείς οτι αν κάποιος καλέσει μια γκόμενα από χωριό να μείνει μαζί του Οντέσσα ή Κίεβο για μια εβδομάδα με δώρο 200 ευρώ αυτό είναι έξυπνο και συμφέρον?
Αντί να κυκλοφορεί κλαμπς,ρεστωράν να πάει εδώ και εκεί με χίλιες ευκαιρίες και να είναι free styler?Σίγουρα είναι οικονομικό αλλά είναι βαρετό και όσες φορές πήγα να το κάνω έδιωξα τη γκόμενα μετά από μία μέρα,δεν είναι δυνατόν να γαμάς συνέχεια την ίδια.

Άστο δεν το έχεις. Odessa πήγαινε. Που το βρήκες το χωριό και μιλάς για χωριά? Και όλοι τις είδαμε, τις γνωρίσαμε και πολλοί τις φάγαμε. Κοριτσάκια 18,19,20 χρονών ως επί το πλείστον και 4,5,6 μέσα στο διαμέρισμα σαν χαρέμι. Εγώ δεν θα το έκανα όχι γιατί δεν γουστάρω τα παρτουζόματα και τα τριπλά, τετραπλά - φυσικά και τα γουστάρω - αλλά γιατί δεν αντέχω με μια γκόμενα πάνω από 2,3 μέρες. Πόσο μάλλον με 4,5 κάθε μέρα.. τα επίπεδα ανοχής μου μειώνονται στο μηδέν και θα θέλω να τις πετάξω από το παράθυρο τις υπόλοιπες ώρες που δεν θα τις γαμάω.
Αλλά ήταν από τους πρωτοπόρους, εμένα με βοήθησε με σημαντικές πληροφορίες και μια φορά που περίμενα μια εισαγγελέα να έρθει από Dniepr και είχα 2 ημέρες κενό στην Οδησσό με φρόντισε με μια μικρούλα με ελάχιστο κόστος και χωρίς extra πληρωμές. Για αυτό γελάω όταν διαβάζω για κατοστάρες. Είτε πας σε μια άλλη Ουκρανία, είτε είσαι αραβικής καταγωγής και σου αρέσει να πληρώνεις στο πενταπλάσιο τα πάντα για να νιώθεις κάποιος και να αυτοδιαφημίζεσαι. Όπως το έγραψες και εσύ.. τα FKK είναι δίπλα σου και σε πολλά έχει πιο όμορφες γκόμενες από αυτές που ποστάρεις εδώ και μάλιστα θα σου βγει φθηνότερα. Αλλά ξέχασα.. μετά πως θα εκπληρώσεις την ανάγκη αυτοϊκανοποίησης και μεγαλείου. Απλά θα είσαι άλλον ένας πελάτης. Ενώ στην Ουκρανία νιώθεις κροίσος που πληρώνεις πενταπλά μερικές εμφανίσημες που έχουν μπορεί να έχουν σε άλλες ή και στις ίδιες χρονικές περιόδους γκόμενους Ουκρανούς ή και αλλοδαπούς που τις γαμάνε τζάμπα για ένα εστιατόριο και μια ελπίδα σχέσης, γάμου κτλ.
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.269
Πόντοι
506
Δεν ήταν ποτέ με μια πάντα τρεις -τρεις.Ρωμαϊκά όργια για μια εβδομάδα ένας άντρας τρεις γυναίκες και όλα τα γούστα. Υπάρχουν πολύ που θα το επιβεβαιώσουν αυτό το σκηνικό.  

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.269
Πόντοι
506
Που χάθηκε αυτό το παιδί slaviani,Sino ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απορώ πως σε ακούει ο κόσμος.

Ρε αγόρι μου θα με τρελάνεις?
Στην Γερμανια μένει ο κόσμος?Η στην Ελλάδα? Απλά ποστάρεις μια τιμή χωρις λεπτομερεις για να κάνεις εντυπωση.  Η uia τι πρόβλημα εχει? Μονο καινούρια αεροπλάνα πεντακάθαρα!! Επειδή δεν έχει τσάμπα γέυμα σε πτηση 2,5 ωρων?

Ενδεικτικά σου βάζω διαμέρισμαενα (οχι το δικό μου) με ψάξιμο 3 λεπτων..17 ευρώ την μέρα. Γιατι 200 μέτρα απο krestatik? εισαι ταμένος εκει? Αν είναι ενα 1 κμ σε νοιάζει? Με uber δεν κινεισε?Η λες στις γκόμενες πάμε μετα πόδια στους -30!!

Kman γενικά δεν ψάχνεσαι απλά σκορπάς λεφτά χωρίς νόημα. Ακόμα και στις πουτάνες αν το εννόεις πως δεν μπορεσες να βρείς με 100$ στο Κίεβο 8αρια τι να πώ?Μιλάμε για το τέλειο θύμα. Χωρίς να ψάχνομαι πολύ με το θέμα,  μου έχουν δοθεί πολλέςευκαιριές γαι 1-2 ωρες με πάνω απο 8 αρια με 100-150$. Μιλάω για μαύρη ζώνη. Πάρε 100 και πάμε..

Δεν στα γράφω για τα μικροέξοδα οπως λές..Τα γράφω για να δείξω πως γενικά ΔΕΝ μπορέις να παρέχεις πληροφοριες σε τίποτα με αντικειμενικό τρόπο.

Με δουλεύεις?2 χλμ από την Κρεσάτικ?Δηλαδή με λίγο ανηφόρα που έχει εκεί χρειάζεσαι μισή ώρα τη μέρα περπάτημα για να πας Κρεσάτικ.Και άλλη μισή ώρα περπάτημα να γυρίσεις.
Πού είναι τα logistics?Εγώ συναντώ τις γκόμενες δύο λεπτά από το διαμέρισμα.Αν κουραστώ γυρνάω λίγο πίσω.
Αν τώρα λες οτι η UIA είναι καλή εταιρία και τη συγκρίνεις με Lufthansa και Austrian airlines που για κάποιο λόγο έχει διπλές και τριπλές τιμές τι να πω?
Εδώ για να δώσεις βαλίτσα στη UIA περιμένεις μια ώρα στην ουρά και στη Lufthansa περιμένεις ένα λεπτό.Δε μιλάμε για σέρβις,αξιοπιστία κτλ.
Εδώ και οι γκόμενες ψιλοβρίζουν αν τις φέρεις με UIA σε θεωρούν τσίπη.
Γενικά νομίζω οτι σαν άτομο έχεις διαφορετικά στάνταρτς.Δε γουστάρεις πεντάστερα ξενοδοχεία,κεντρικά ανακαινισμένα διαμερίσματα,υπερκυριλέ εστιατόρια,υπερμουνάρες γκόμενες αλλά συμβιβάζεσαι με φτηνά διαμερίσματα,φτηνά εστιατόρια,μέτριες γκόμενες κτλ.Για αυτό μιλάμε βασικά για διαφορετικά πράγματα.
Εγώ λέω πόσα θέλει κάποιος που πάει να κάνει high life στο Κίεβο όχι κάποιος που πάει να τη βγάλει οικονομικά.
Εδώ μερικές γκόμενες ρωτάνε γιατί δε μένεις Hyatt σουίτα που έχει 500 ευρώ τη μέρα κτλ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ήταν ποτέ με μια πάντα τρεις -τρεις.Ρωμαϊκά όργια για μια εβδομάδα ένας άντρας τρεις γυναίκες και όλα τα γούστα. Υπάρχουν πολύ που θα το επιβεβαιώσουν αυτό το σκηνικό. 

Τα έχει δείξει.Ξέρω τι έκανε.Εκανε αυτό που γράφω.
Εχει ποστάρει και φωτό.Αυτά γινόντανε τότε αλλά όσες φορές πήγα να τα κάνω,σούταρα τις γκόμενες μετά την πρώτη ή δεύτερη μέρα.Επρεπε να μένεις μαζί τους ήταν τρομερά κουραστικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom