Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Eπισης μη μπερδευεστε καποιοι. Οσο λιγοτερο εμφανίσημος ειναι καποιος, τοσο περισσοτερο ειναι διατεθημένος να πληρωσει (και το αντιθετο).
Δε θα μπορουσα να φανταστώ εναν παιδαρά οποιος ειναι πολυ ποιο πανω απο το μεσο όρο εμφάνισης αντρών σε μια χωρα, να προτινει εκατοντάδες ευρω + δωρα στη γκομενα για να γαμηθει μαζι του.

Εσένα ποιος σου είπε οτι οι Ουκρανέζες κοιτάνε τόσο πολύ την εμφάνιση.Δηλαδή εγώ σου λέω μεταξύ ενός πενηντάρη κοντού,καραφλού,κοιλαρά και 100000 ευρώ εισόδημα το χρόνο και ενός εικοσάρη ψηλού,λεπτού,τέλειας εμφάνισης,γυμνασμένου με 5000 ευρώ το χρόνο,ποιον πιστεύεις θα επιλέξει η Ουκρανή?
Εντάξει δέχομαι οτι ένα 30% διαλέγουν το δεύτερο και αυτό πολύ είναι.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Εσένα ποιος σου είπε οτι οι Ουκρανέζες κοιτάνε τόσο πολύ την εμφάνιση.Δηλαδή εγώ σου λέω μεταξύ ενός πενηντάρη κοντού,καραφλού,κοιλαρά και 100000 ευρώ εισόδημα το χρόνο και ενός εικοσάρη ψηλού,λεπτού,τέλειας εμφάνισης,γυμνασμένου με 5000 ευρώ το χρόνο,ποιον πιστεύεις θα επιλέξει η Ουκρανή?
Εντάξει δέχομαι οτι ένα 30% διαλέγουν το δεύτερο και αυτό πολύ είναι.
εδω κοιτανε εσενα που εισαι σα γκρεμλιν και εισαι και φτωχομπινες :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πολύ άνετα βρίσκεις πάνω απο 8 σε mamba  πουτανες  με 100-150 θα σου ποσταρω φωτός απο κάποιες που τους εχω μίλησει κατά καιρούς και μου το ειπαν στα ίσα. Για πουτανες μιλαμε.

Μα είναι δυνατόν?Με βάση τις φωτό στο σάιτ?
Να σου δείξω εγώ 10000 μούφες φωτό από μουνάρες σε ουκρανικά σάιτ με 50 ευρώ?
Αυτά που γράφεις δεν ισχύουν.Είναι ευχολόγια.Ας προσπαθήσει κάποιος να γαμήσει οχτάρια από το mamba με 100 ευρώ.Πολλοί θα ταξίδευαν για αυτό το λόγο Ουκρανία,πάρα πολλοί.
Μετά λέτε για παραπληροφόρηση.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Μα είναι δυνατόν?Με βάση τις φωτό στο σάιτ?
Να σου δείξω εγώ 10000 μούφες φωτό από μουνάρες σε ουκρανικά σάιτ με 50 ευρώ?
Αυτά που γράφεις δεν ισχύουν.Είναι ευχολόγια.Ας προσπαθήσει κάποιος να γαμήσει οχτάρια από το mamba με 100 ευρώ.Πολλοί θα ταξίδευαν για αυτό το λόγο Ουκρανία,πάρα πολλοί.
Μετά λέτε για παραπληροφόρηση.
εγω σου εβαλα φωτο και κριτικες απο ουκρανες 8ρια και ανω που κανουν σιτυ τουρς και γαμιουνται για 140 ευρω και καταπιες τη γλωσσα σου.

Ο μονος που παραπληροφορει εισαι εσυ! Γιαυτο βουλωστο και σαλτα γαμησου ηλιθιε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αντιθετως, επειδη οι γυναικες λειτουργουν τελειως αναποδα απο την κοινη λογικη, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΕΠ'ΑΜΟΙΒΗ  σαφως και θα διαφωνουσε και θα ειχε δικη της αποψη για πραγματα ίσως να επαιζε και κανας τσακωμος.

Φυσικά και έχω τσακωθεί με τη γκόμενα άπειρες φορές.Μα τι μαλακίες είναι αυτές?
Οι γυναίκες είναι όντως παλαβές αλλά έχουν τη λογική που έχω περιγράψει.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Φυσικά και έχω τσακωθεί με τη γκόμενα άπειρες φορές.Μα τι μαλακίες είναι αυτές?
Οι γυναίκες είναι όντως παλαβές αλλά έχουν τη λογική που έχω περιγράψει.
ναι ναι μετα χριστον προφητες.... για το μονο που μπορει να εχεις τσακωθει εσυ ειναι επειδη θα ηθελε η γκομενα κανα ακριβο βρακι και εσυ επειδη εισαι φτωχομπινες θα της πηρες απο τα καλαθια οπως φανηκε και στο εξτρε της πιστωτικης σου! Σε εχουμε παρει χαμπαρι βλακα! σκασε επιτελους!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εδω κοιτανε εσενα που εισαι σα γκρεμλιν και εισαι και φτωχομπινες :S

Δεν παραδέχεσαι οτι προτιμούν χάλιες,χοντρούς κτλ?Κλασσικό παράδειγμα ο Shinoharas που ήταν και τσίπης.
Εγώ είμαι εντάξει,και προσφέρω πολύ καλύτερα πακέτα.Για αυτό και με συμφέρει το live,αν ήμουνα για τον πούτσο εμφανισιακά θα κρυβόμουνα πίσω από οθόνη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εγω σου εβαλα φωτο και κριτικες απο ουκρανες 8ρια και ανω που κανουν σιτυ τουρς και γαμιουνται για 140 ευρω και καταπιες τη γλωσσα σου.

Ο μονος που παραπληροφορει εισαι εσυ! Γιαυτο βουλωστο και σαλτα γαμησου ηλιθιε

Αφού γαμιούνται με 140 ευρώ,γιατί δεν τις γαμάς και εσύ?Γιατί δεν τις φέρνεις μαζί σου ή σε νησί να πληρώνεις και αστακομακαρονάδες?
Δε σε καταλαβαίνω,πού κολλάς.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Δεν παραδέχεσαι οτι προτιμούν χάλιες,χοντρούς κτλ?Κλασσικό παράδειγμα ο Shinoharas που ήταν και τσίπης.
Εγώ είμαι εντάξει,και προσφέρω πολύ καλύτερα πακέτα.Για αυτό και με συμφέρει το live,αν ήμουνα για τον πούτσο εμφανισιακά θα κρυβόμουνα πίσω από οθόνη.
δεν τους ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ηλιθιε!
τους χοντρους και τους χαλιες τους ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ζωον!

τους τα τρωνε χοντρα πουλωντας παραμυθι και μετα τα χαλανε για να χαρτζηλικωνουν τους ΝΤΑΒΡΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ γκομενους τους ΑΣΧΕΤΕ ΒΛΑΚΑ!

ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Αφού γαμιούνται με 140 ευρώ,γιατί δεν τις γαμάς και εσύ?Γιατί δεν τις φέρνεις μαζί σου ή σε νησί να πληρώνεις και αστακομακαρονάδες?
Δε σε καταλαβαίνω,πού κολλάς.
γιατι εγω γαμαω μουναρες ΤΖΑΜΠΑ βλακα

αυτοκτονα τωρα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ναι ναι μετα χριστον προφητες.... για το μονο που μπορει να εχεις τσακωθει εσυ ειναι επειδη θα ηθελε η γκομενα κανα ακριβο βρακι και εσυ επειδη εισαι φτωχομπινες θα της πηρες απο τα καλαθια οπως φανηκε και στο εξτρε της πιστωτικης σου! Σε εχουμε παρει χαμπαρι βλακα! σκασε επιτελους!

Εγώ έδειξα 170 ευρώ σε δώρο.Θες να σου δείξω και 700 ευρώ δώρο για μια μέρα με τη γκόμενα?No problem.
Ρε,θα παραδεχτείτε την αληθινή κατάσταση θα ποστάρετε καμιά φωτό και τους λογαριασμούς που κάνετε ή θα κάνετε το Βαρουφάκη?

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν τους ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ηλιθιε!
τους χοντρους και τους χαλιες τους ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ζωον!

τους τα τρωνε χοντρα πουλωντας παραμυθι και μετα τα χαλανε για να χαρτζηλικωνουν τους ΝΤΑΒΡΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ γκομενους τους ΑΣΧΕΤΕ ΒΛΑΚΑ!

ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ

Ναι,τα τρώνε από εμένα για να τα δίνουν σε εσένα το νταβραντισμένο.Και μετά ξύπνησες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
γιατι εγω γαμαω μουναρες ΤΖΑΜΠΑ βλακα

αυτοκτονα τωρα

Μας έχεις φλομώσει στις φωτό με τις μουνάρες που γαμάς.Μόνο μίκρυνε λίγο τα πίξελ να τραβάμε καμιά μαλακία.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Μας έχεις φλομώσει στις φωτό με τις μουνάρες που γαμάς.Μόνο μίκρυνε λίγο τα πίξελ να τραβάμε καμιά μαλακία.
ουτως η αλλως ρε βλακα, μονο μαλακιες τραβας αφου πληρωνεις ενα σκασμο λεφτα και δε γαμας

υποσχεσαι να αυτοκτονησεις αμα σου βαλω φωτο? ηλιθιε?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ουτως η αλλως ρε βλακα, μονο μαλακιες τραβας αφου πληρωνεις ενα σκασμο λεφτα και δε γαμας

υποσχεσαι να αυτοκτονησεις αμα σου βαλω φωτο? ηλιθιε?

Τι να αυτοκτονήσω?Εγώ έχω ποστάρει καμιά πενηνταριά φωτός σε αυτό το θρεντ μόνο.Εχω 5 σπονσορέτς ανά πάσα στιγμή.
Θα ήταν καλή αρχή να αρχίσετε να ποστάρετε κάτι και εσείς γιατί από θεωρία πήξαμε.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Τι να αυτοκτονήσω?Εγώ έχω ποστάρει καμιά πενηνταριά φωτός σε αυτό το θρεντ μόνο.Εχω 5 σπονσορέτς ανά πάσα στιγμή.
Θα ήταν καλή αρχή να αρχίσετε να ποστάρετε κάτι και εσείς γιατί από θεωρία πήξαμε.
γιατι να ποσταρουμε? εμεις δεν εχουμε αναγκη να κοκορευομαστε επειδη μας εφαγε ενα μπαζο 3000 ευρω για να της πιασουμε το μπουτι ηλιθιε. ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

υ.γ. το οτι τρομαζεις να αποδεχθεις την προκληση να εξαφανιστεις αμα βαλουμε φωτο μουναρας που γαμαμε εμεις, ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη του ποσο καραγκιοζης εισαι!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οταν ξερω εγω τουλαχιστον 3 οι οποιοι πηγαινουν με 500ευρω την εβδομαδα+αεροπορικα και βαρανε γκομενες...

500 ευρώ την εβδομάδα.
1.150 ευρώ το αεροπορικό με επιστροφή χωρίς βαλίτσα άνω των 10 κιλών
2.50 ευρώ ημερησίως για μίνιμουμ αξιοπρεπές διαμέρισμα στο κέντρο άρα 350 ευρώ για τη βδομάδα
Ηδη τα πιάσαμε τα 500
3.100 ευρώ μίνιμουμ μόνο για ατομικά έξοδα,μάσα
4.Τη γκόμενα πού θα την πάει ο γαμέας?Στα Mr. Snack ή στα Mc Donalds?Γιατί αλλιώς έρχεται το έξοδο 50 ευρώ για δύο σε νορμάλ εστιατόριο του κέντρου και 100 ευρώ σε πιο αναβαθισμένο ρεστωράν.
5.Κλαμπ δε θα πάει ο παίκτης?Θα περιμένει τις γκόμενες να βγουν από την TV να του πάρουν μπούκι?10 ευρώ είναι η είσοδος στα φτηνά όπως στο Carribean?Δε θα κεράσει?
Με τα πόδια θα πάει?Δε χρειάζεται ταξάκι?
6.Η γκόμενα θα ανοίξει αμέσως τα πόδια επειδή την τάισε στο usual ρεστωράν και καφέ που πάει κάθε ΣΚ με τις φίλες της?Δε θα θέλει τα καλιάν της,τα ποτά της την περιποίηση?Δε θα ζητήσει και κάποιο δωράκι μίνιμουμ στα εμπορικά ας πούμε 200 ευρώ?
Συνεπώς ο παίκτης κάπως ξηλώνεται αν αρχίσει να χύνει.Λέμε τώρα,500 ευρώ δεν είναι αρκετά,εκτός αν πίνει νερό Κιέβου και φέρει φαί σε τάπερ για να τρώει από Ελλάδα,οι δε γκόμενές του είναι σε δίαιτα και τρώνε μόνο ζαρζαβατικά ή από τα δικά του και πίνουν και νεράκι Κιέβου.
Με 500 γαμάει 20 πουτάνες στη Φυλής,Κίεβο είναι τα δικά του έξοδα μόνο και ούτε.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
:hi:σωστος ο δασκαλος στα μαθηματικα
Στα λοιπα λεει αρλουμπες... :grin:
σκατουλες ειναι και στα μαθηματικα ο Κμαν τυπε

ο dragcrx του λεει 500 +αεροπορικα και ο Κμαν τα υπολογιζει στα 500 :S