Καλά ο Σινο μια κατηγορία είναι μόνος του,με φραγκοδιφραγκα και εστεμμένες μοντέλες πηδούσε. Άσε που είναι και πρώτος πασαδόρος και όσοι είναι μαζί του τρώνε αρνάκια γάλακτος. Αν ξόδευε αυτά που ξοδευει ο kman την Kαμπάεβα του πούτιν θα πηδούσε
Εδώ ο Σινοχάρας ομολογεί πόσα ξόδευε.
το κοστος που εχω εγω συνηθως ειναι γυρω στα 2500
350-500 το εισητηριο
120-150 το ξενοδοχειο ημερησιο κοστος (εχει και φτηνοτερα το μπουκινγκ)
50χ7 μερες το φαγητο
100 ευρω συνολο τα ταξι (γιατι εγω δεν παω αξιοθεατα κλεινομε στο δωματιο )
και 2 κοπελες με κοστος και για τις δυο 100$
βαλε σουβενιρ, ψωνια (για παρτυ μου οχι για τις γκομενες)
ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ
ΤΟ ΟΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΟΥΝ ΛΙΓΑ
ΠΧ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 800 ΓΡΙΒΝΕΣ (100$)
ολα εξαρτιωνται στις διαπραγματευσεις κι απο τι δουλεια κανεις
οταν το μαθω, τοτε λεω κοιτα για να μην τρεχω να ψωνιζω δωρα να μην στα δωσω στο χερι καλυτερα; ποσα μου λενε; ενα μηνιατικο για μια βδομαδα μαζι μου
το ταργκετ γκρουπ μου ειναι πωλητριες , νεαρες μανες
Τα φραγκοδίφραγκα που λες ήταν 2500 ευρώ για να γαμάει next door βλάχες που είχαν και παιδιά.
Ασε τώρα,νομίζεις οτι οι άλλοι δεν ασχολούνταν με την ίδια δεξαμενή?Δεν ξέραμε τι παίζει?
Εγώ το έκανα και καλύτερα.Εμενα στα διαμερίσματα από τις γκόμενες και δεν πλήρωνα καν διαμέρισμα,οπότε μου ερχόταν ακόμα φτηνότερα.
Αυτά που γράφει βέβαια είναι αρχαία.Τώρα καμιά απολύτως γκόμενα δε θεωρεί οτι 3000 γκρίβνυα είναι περισσότερα από 100 ευρώ,άμα προτείνεις να δώσεις γκρίβνυα θα θεωρήσει οτι πας να την κοροιδέψεις με άχρηστο νόμισμα.
Το ευρώ αντίθετα κάνει ισχυρή εντύπωση όλοι το κυνηγάνε.