Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά ο Σινο μια κατηγορία είναι μόνος του,με φραγκοδιφραγκα και εστεμμένες μοντέλες πηδούσε. Άσε που είναι και πρώτος πασαδόρος και όσοι είναι μαζί του τρώνε αρνάκια γάλακτος.  Αν ξόδευε αυτά που ξοδευει ο kman την Kαμπάεβα του πούτιν θα πηδούσε

Εδώ ο Σινοχάρας ομολογεί πόσα ξόδευε.

το κοστος που εχω εγω συνηθως ειναι γυρω στα 2500
350-500 το εισητηριο
120-150 το ξενοδοχειο ημερησιο κοστος (εχει και φτηνοτερα το μπουκινγκ)
50χ7 μερες το φαγητο
100 ευρω συνολο τα ταξι (γιατι εγω δεν παω αξιοθεατα κλεινομε στο δωματιο   )
και 2 κοπελες με κοστος και για τις δυο 100$
βαλε σουβενιρ, ψωνια (για παρτυ μου οχι για τις γκομενες)

ΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ
ΤΟ ΟΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΟΥΝ ΛΙΓΑ
ΠΧ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 800 ΓΡΙΒΝΕΣ (100$)

ολα  εξαρτιωνται στις διαπραγματευσεις κι απο τι δουλεια κανεις  
οταν το μαθω, τοτε λεω κοιτα για να μην τρεχω να ψωνιζω δωρα να μην στα δωσω στο χερι καλυτερα; ποσα μου λενε; ενα μηνιατικο για μια βδομαδα μαζι μου  
το ταργκετ γκρουπ μου ειναι πωλητριες , νεαρες μανες

Τα φραγκοδίφραγκα που λες ήταν 2500 ευρώ για να γαμάει next door βλάχες που είχαν και παιδιά.
Ασε τώρα,νομίζεις οτι οι άλλοι δεν ασχολούνταν με την ίδια δεξαμενή?Δεν ξέραμε τι παίζει?
Εγώ το έκανα και καλύτερα.Εμενα στα διαμερίσματα από τις γκόμενες και δεν πλήρωνα καν διαμέρισμα,οπότε μου ερχόταν ακόμα φτηνότερα.
Αυτά που γράφει βέβαια είναι αρχαία.Τώρα καμιά απολύτως γκόμενα δε θεωρεί οτι 3000 γκρίβνυα είναι περισσότερα από 100 ευρώ,άμα προτείνεις να δώσεις γκρίβνυα θα θεωρήσει οτι πας να την κοροιδέψεις με άχρηστο νόμισμα.
Το ευρώ αντίθετα κάνει ισχυρή εντύπωση όλοι το κυνηγάνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά ο Σινο μια κατηγορία είναι μόνος του και εστεμμένες μοντέλες πηδούσε. Άσε που είναι και πρώτος πασαδόρος και όσοι είναι μαζί του τρώνε αρνάκια γάλακτος.

Αυτές είναι οι εστεμμένες και τα αρνάκια γάλακτος που πηδούσε ο Σινοχάρας.

PcMGSK.jpg

Ρεαλιστής ναι,αλλά μην το παρακάνουμε.

Αυτές που περιγράφει είναι οι σεμιπρο και γράφει ακριβώς αυτό που λέω οτι έκανε.

Ενας τροπος να το καταλαβεις ειναι απο την μπαρα απαντησεων καθε κοπελας
οι φουλ πρασινες ειναι επαγγελματιες 100%
αλλα με τιμες πολλαπλασιες απο αυτες που γραφω εγω συνηθως ζητανε απο 500(50 ευρω) γριβνες και πανω την ωρα

αυτες που κυνηγαω εγω ειναι κοπελιτσες οπου εκεινη την ωρα χρειαζονται καποια χρημματα να βγαλουν τον μηνα τους εκτάκτως, συνήθως μου απαντανε οι κιτρινο-κοκκινες εκει

Οι ημι επαγγελματιες ειναι αυτες που περιγραφει ο Λαδακης

το οτι ειναι βαρετα ειναι οντως
αλλα αντι να ξυνω τα αρχιδια μου αλλου στελνω 30 πμ (10 λεπτα με κοπυ=-πέϊστ)
συνηθως η θετικη αποκριση ειναι 15-20% αρχικα και με το ξεσκαρταρισμα της τιμης συνηθως 2 την ημερα
ε! μετα απο 10 μερες ψαξιματος εχω τουλαχιστον μετα απο μεγαλο ξεκαρταρισμα 8-9 κοπελες που αλληλογραφω και την τελικη επιλογη την κανω 4-5 μερες πριν φτασω

Αυτό γινόταν τότε,δε γίνεται πλέον.Δε γίνεται γιατί την έχουν κοπανήσει αυτές οι γκόμενες που τότε έβαζε στόχο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δηλαδή έχεις πάρει ποτέ γκομενα στο Κίεβο να την πας για πηδημα με τα πόδια?Ακόμα και 500 μέτρα που λες να είσαι θες ταξι.το ταξί είτε κάνει 3 λεπτα είτε 8 γιατι για τοσο μιλάμε max δεν έχει καμία διαφορά..Επίσης κανονικά πρέπει να μπουν και να σε κραξουν ολοι για παραπληροφορηση πως κινεισε με τα πόδια στο Κίεβο...Απο το ενα μαγαζί στο άλλο βράδυ πας με το ποδια?Ποζναν ειναι??έλεος..Πας απο το caribbean στο shooters στο forsage στα φαγαδικα τα απόγευματα κλπ με τα πόδια?
Οτι και να κάνεις Κίεβο φαι καφε club κλπ παίρνεις ενα uber και με δυο ευρώ πας παντού και κύριος..Έτσι δουλευει το σύστημα..Κυρίως χειμώνα..
Και για να σου δείξω πόσο  άσχετος τουρίστας θυμα είσαι πας και μένεις 300 μέτρα απο την κρεστασικ με 50 και 100 ευρώ για να βάλεις σε μια μετριότητα σπίτι την γκομενα..εχω δει τις φωτος που ποσταρεις απο τα διαμερίσματα..Αν το ταξί αντί για 3 λεπτά έκανε 8 θα την έβαζες σε υπερλουξ σπίτι αφου δίνεις 50-100 ευρώ που θα της αλλαζε την ψυχολογία και την δικια σου!ερασιτέχνης.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Τελικα τοσα χρονια στο Κισιναου(μεχρι το 14) μουναρες πηδουσα και δεν το ειχα καταλαβει ....  :grin:
που να βλεπατε και τι κομματια ειχε ο flowers lover τοτε ,,, ζημια μιλαμε
ο midas που οχι μονο τα προλαβε αλλα ηταν και πιο παλιος καταλαβαινει :grin: :grin: :grin:

καλο βραδυ

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Αυτές είναι οι εστεμμένες και τα αρνάκια γάλακτος που πηδούσε ο Σινοχάρας.

PcMGSK.jpg

Ρεαλιστής ναι,αλλά μην το παρακάνουμε.

Αυτές που περιγράφει είναι οι σεμιπρο και γράφει ακριβώς αυτό που λέω οτι έκανε.

Αυτό γινόταν τότε,δε γίνεται πλέον.Δε γίνεται γιατί την έχουν κοπανήσει αυτές οι γκόμενες που τότε έβαζε στόχο.
βλακα, σου ξαναλεω αμα σου βαλω φωτο απο μουναρες που πηδαμε τσαμπα θα διαγραφεις απο το σαη?

και οχι μονο τις γαμαγαμε τσαμπα, αλλα τους εκανε τα εισητηρια για να ερθουνε να τις γαμησουμε πιρφοροι σαν κι εσενα!

και προσεξε, τις φωτογραφιες που θα βαλω ειναι απο αληθινες κοπελες που ειτε τις εχω φερει ελλαδα ή τις εχουν δει ζωντανα μελη του σαη! θα σε σκισω ξεφτιλα!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ άλλη γκόμενα του Σινοχάρα.Τέτοιες και καλύτερες γαμάς στα διαμερίσματα του Κιέβου με 50 ευρώ.

QXumxL.jpg

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδή έχεις πάρει ποτέ γκομενα στο Κίεβο να την πας για πηδημα με τα πόδια?

Ολη την ώρα.Δηλαδή σχεδόν πάντα έτσι κάνω.
Βγαίνουμε σε ρεστωράν ή καφέ 2 λεπτά από το διαμέρισμα και μετά την πάω στο διαμέρισμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
βλακα, σου ξαναλεω αμα σου βαλω φωτο απο μουναρες που πηδαμε τσαμπα θα διαγραφεις απο το σαη?

και οχι μονο τις γαμαγαμε τσαμπα, αλλα τους εκανε τα εισητηρια για να ερθουνε να τις γαμησουμε πιρφοροι σαν κι εσενα!

και προσεξε, τις φωτογραφιες που θα βαλω ειναι απο αληθινες κοπελες που ειτε τις εχω φερει ελλαδα ή τις εχουν δει ζωντανα μελη του σαη! θα σε σκισω ξεφτιλα!

Βάλε.Αλλά ρεζίλι θα γίνεις γιατί θα βάλω τις δικές μου.
Σαν τον άλλο το σοφό που έβαλε κίτρινες στο θρεντ του Κιέβου για να δείξει τι ποιότητα γαμάει.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Βάλε.Αλλά ρεζίλι θα γίνεις γιατί θα βάλω τις δικές μου.
Σαν τον άλλο το σοφό που έβαλε κίτρινες στο θρεντ του Κιέβου για να δείξει τι ποιότητα γαμάει.
ποιες δικες σου ρε ηλιθιε? τα ακωλα ξυλαγγουρα?
παρε τα αρχιδια μου  :2on1:

ουκρανη που της πληρωσε το εισητηριο Κμαν για να ερθει να την ξεκωλιασω

η φωτο διπλα στον τσολια ειναι αφιερωμενη εξαιρετικα στα ξυλαγγουρα σου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ενω νομιζεις οτι τα δικα σου τα ακωλα, αβυζα, σκατοφατσα ξυλαγγουρα αξιζουν παραπανω απο 10 ευρω στο μεταξουργειο?

Την απάντηση για το τι αξίζουν οι δικές μου την έχει δώσει ο Β.Π.

Δεν έχω δει φάτσα,αλλά αν και η φάτσα κινείται στα ίδια επίπεδα τότε με εντελώς αντικειμενικά κριτήρια θα μπορούσε να είναι 9άρι.
Είναι η γκόμενα που θα μπορούσε να περπατησει σε μια πασαρέλα,να συμμετέχει σε διαγωνισμό καλλιστειων,να βάλει όποιο φόρεμα θέλει,να την βολτάρεις και να πέφτουν σαγόνια,να διαφημίζει μαγιό στην τηλεόραση.

Οι next door φοιτητριούλες(με τις ατέλειές τους :2funny: ) που αναφέρεσαι συνεχώς,είναι για να διαφημίζουν κανά φαρινάπ ή καμιά σερβιέτα.

Αν η πρώτη βιζιτάρει και ζητήσει σε χώρα με δυνατή οικονομία 200ευρώ/ώρα θα τα παρει,αν παει η next door να ζητήσει 200ευρώ/ώρα θα της κλείσουν την πόρτα στη μούρη.

Εντάξει,δε συμφωνώ που ο kman έχει βγάλει όλες τις γκόμενες κάτω από 1.80 μπάζα,αλλά το να γράφουμε σαν τον Alex71 είναι το άλλο άκρο.
Δεν νομίζω ότι η πλειοψηφία των αντρών κυνηγάει next door κοπέλες με ατέλειες,όλοι ψάχνουμε το βέλτιστο δυνατο με γνώμονα αντικειμενικά κριτήρια.

Ο kman με όλες τις σάλτσες που βάζει,την ψευδαίσθηση που ο ίδιος έχει δημιουργήσει για να ζει ευτυχισμένος σε αυτή,γαμάει μουνιά πολλά επίπεδα παραπάνω από όσο οι προδιαγραφές του είχαν ορίσει.
Αυτη είναι η ουσία.
Οτι πληρώνοντας, χρυσοπληρώνοντας πιο σωστά,έχει βρει τον τρόπο να ικανοποιεί τον εαυτό του,με μουνιά που τα περοσσότερα ο μέσος Έλληνας της ηλικιας του δεν έχει δει ούτε ζωγραφιστά.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
2. σλοβακα που χτυπησα στην ελλαδα ΤΣΑΜΠΑ ηλιθιε

τη συγκεκριμενη την εχει δει και μελος του σαη που καναμε διακοπες μαζι τοτε στην Κρητη

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
εχεις 5 λεπτα να ζητησεις συγνωμη για τις μαλακιες σου και να διαγραψεις το λογαριασμο σου

εννοειται οτι θα τις σβησω τις φωτο σε 2 λεπτα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ τι έγραφε ο Γκλοκ πριν από δύο χρόνια.

Όσο για τις ιστορίες του Κμαν , είναι κατι σαν απίθανες αμερικάνικες ταινίες που στην αρχή η στο τέλος σου γράφουν πως η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα... :2funny:

Τώρα λέει οτι τελικά είχα δίκιο.
Απλά αυτά που γράφω είναι 5 χρόνια μπροστά και γίνονται αντιληπτά ως μοντέρνα αργότερα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
2. σλοβακα που χτυπησα στην ελλαδα ΤΣΑΜΠΑ ηλιθιε

τη συγκεκριμενη την εχει δει και μελος του σαη που καναμε διακοπες μαζι τοτε στην Κρητη

Πού είναι οι φωτό?Δε βλέπω τίποτα.
Εγώ τις αφήνω τις φωτό.
Και τι σχέση έχει η Σλοβάκα στην Κρήτη με το Κίεβο?
Πόσταρε άλλη μια τις φωτό δεν είδα τίποτα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Κατ αρχάς ο Χάρρις δεν πήγαινε σε Γιδοπάρκ δηλαδή σε πάρκο με γίδια αλλά στο Hydropark δηλαδή πάρκο με νερά,συντριβάνια κτλ που στα ρωσικά γίνεται Gidropark.
Εκεί νόμιζε οτι θα συναντούσε στα παγκάκια τις φτωχές λαικές ντέμπουσκες που δεν είχαν τα λεφτά να πάρουν το μετρό με 10 λεπτά του ευρώ για να καθήσουν στα παγκάκια της Κρεσάτικ.
Τελικά τις συναντούσε,τους έκανε προσφορά να έρθουν να φάνε επιτέλους κρέας μαζί του στο κέντρο και εκεί που εμφανιζόταν κουνιστός,λυγιστός,μοσχομυρίζων στο ραντεβού έτοιμος για τριολέ τον περιλάμβαναν Ουκρανοί νταγλαράδες που είχαν ειδοποιηθεί από τις γκόμενες,τον ξύλιαζαν και τον ξάφριζαν.
Μετά επειδή η θεωρία τους για τις φτωχές που κάθονται στα παγκάκια του Γιντροπάρκ περιμένοντας καλά παιδιά να τις σώσουν ήταν σωστή ξαναπήγαινε και τις ξανάτρωγε και μέχρι τώρα πιστεύει την ίδια θεωρία αφού του την έμαθαν Ουκρανοί καμάκια.
Αντίθετα εμείς οι σεξοτοτουρίστες που κυκλοφορούμε μόνο κέντρο για λόγους ασφαλείας είμαστε κλασσικά θύματα για τις γκόμενες και γελάει.Το οτι γαμάμε δεκάδες γκόμενες δείχνει οτι μας τα παίρνουν κανονικά ενώ αυτός έχει καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια με κατάλληλο καμάκι να είναι μακριά από τις Ουκρανές και να τρώει όλα τα λεφτά στον ατομικό του καλλωπισμό.
αρχοντα μου μην ξεχνας εγω δεν ειχα κανενα να με δασκαλεψει στο κιεβο γιατι δεν μπορουσα απο ντροπη να συμβουλευτω μεγαλυτερους μου συγγενεις μου.αλλη παραμετρος να μην ξεχνας δεν ειχα επαφη ουτε ηταν το ιτερνετ και αυτα τα κινητα πλεον τωρα.το γιδροπαρκ με πηρε ενας ουκρανος πρωτη φορα το 2000 αν δεν κανω λαθος και μου αρεσε η φαση των ντισκο εκει.το καλοκαιρι χαμοσ απο ανοικτες ντισκο.
τον χειμωνα ηταν σε στεγασμενα κλαμπ.επεφτε ξυλο με μεθυσμενους αλλα ποτε δεν ενιωθα κινδυνο και ολοι με ηξεραν και συμπαθουσαν απο κερασματα και λαδωματα σε πορτιεριδες.αρκετα αργοτερα αρχισαν το καλοκαιρι να μαζευονται μαλακες απο παλιες περιοχες η αλλα χωρια διπλα και εψαχναν θυματα.
δεν κινδινευες απο τα παιδεια που εβλεπα καθε μερα εκει αλλα απο αγνωστες γκομενες και παρεες που δεν ξαναβλεπες μετα.τις 2 φορες που την επαθα σε 2 χρονια τα τελευταια μου κιεβ ηταν απο αγνωστες γκομενες που δεν ηξερε κανενας και αγνωστους μαλακες.τοτε δεν ηξερα μαμπα και τα σαιτ και η μονη επιλογη μου ηταν παρκα,παζαρια,κλαμπ.παγκακια,
σταυμοι τρενων,μετρο.δεν σερφαρες οπως τωρα και τα ειχες ολα.αν δεν δουλευα δεν θα ετρωγα.οτι εμαθα μονος τα εμαθα δεν γνωρισα τον δασκαλο σε ενα σαιτ και εσας και μου δωσανε πλιροφοριες.για αυτο
λεω παντα επεξα σε ολα τα γηπεδα και ολες τισ τακτικες.σε ρεστοραν καλα,φτηνα,κυριλε,γυφτε παντου και ειπα σηκωνω τα χερια ψηλα μετα απο πολλα χρονια.αυτες που θελω και ψαχνω εναι απιαστες!
μενουν βιζιτες,κακομοιρεσ,τελειωμενες και μαλακισμενα.διαλεξτε και παρτε.αφου περασα ολα τα σταδια εραστης,κεραστης,θυμα,θυτης,απατημενος,καμακιας,πουτανιερο πλεον αφυπηρετισα και τα τρωω για μενα χαχαχαχ.αφοσιωθηκα στην διδασκαλια ουκρανολογιας.βεβαια μην περιμενετε φωτο με μενα και πουτανες γιατι δεν ειναι το αθλημα μου και μια χαρα περνω και σε σαλον αν θελω πουτανες χωρις να τις ταιζω πλεον.ειμαι αυτοδιδακτος μπορω να πω αρχοντα.θυμασε που ειπα στον μιστερ λοβ δεν γινετε απο την πληρης αποτυχια στο επομενο ταξιδι η ολικη ανατροπη να γινεις εξπερτ.εφαγα χρονια και πολλα λεφτα και ακομα μαθαινω να ανακαλυπτω και θεωριες που υποστιριζω εδω και 3 χρονια δεν της σκεφτωμουν πριν.οκ το οτι οι γκομενες ειναι απιαστες και καμια νορμαλ δεν ασχολειτε η φευγει απο εκει τα φωναζω 10-12 χρονια και φιλοι μου γνωστες τα ιδια μου ελεγαν πριν 15 χρονια!3 λεξεις μονο μου ελεγαν για ουκρανια.παρατα παρατα και παλι παρατα!!!!δεν αξιζει να ασχολεισε.δυστυχος δεν ακουγα χαχαχαχ

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Πού είναι οι φωτό?Δε βλέπω τίποτα.
Εγώ τις αφήνω τις φωτό.
Και τι σχέση έχει η Σλοβάκα στην Κρήτη με το Κίεβο?
Πόσταρε άλλη μια τις φωτό δεν είδα τίποτα.
o καλος γαμιας γαμαει παντου βλακα, μονο οι αγαμητοι πιρφοροι ταξιδευουνε 5000 χιλιομετρα και χαλανε 5000 για να γαμησουνε μια πουτανα

σου βαζω μια και τις δυο και τις σβηνω σε ενα λεπτο (και μπονους και μια ρωσσιδα στην αγ.πετρουπολη)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
τις φωτο δεν τις αφηνω γιατι ετσι γουσταρω και γιατι δε θελω να εκθεσω τις κοπελες που δεν ειναι πουτανες και εννοειται οτι απαγορευω στον οποιονδηποτε να τις αποθηκευσει και δημοσιοποιησει

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
γουρα ει
Η μία που λες οτι είναι Ουκρανέζα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.Η Σλοβάκα είναι όντως καλή αλλά κάτι δεν πάει καλά με τις φωτό,σίγουρα δεν είναι δικές σου.
ενω τα δικα σου τα ξυλαγγουρα ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι ρε τις εκλεψα απο το πισι σου  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom