Ρε Μύστες αυριο παω Κιεβο για 2 μερες
Να ενημερωσω μια ψιλοκαλή που μιλαμε στο fb η να δοκιμασω την τυχη μου μπας και κατσει κανα 9ρι?
Ακου και εμενα που δεν εχω παει ποτε!
Ενημερωσε την ψιλοκαλη, μην σου κατσει για τις 24ωρες και καλα που θα εχεις κιεβο, το 2ο 24ωρο θα πεις οτι κατι ετυχε!
Εαν δεν σου κατσει, μπες στο σαητ και ζητα απο τους ειδημονες κανα καλο διαμερισμα!
Προσοχη μην σε παει σε κανα Καριμπιαν μετα τις 10-11 το βραδυ, ειναι πορνη προ. Προσοχη μην σε παει και σε κανα chi/de flair, γιατι θα σου ερθει ο κουκος ισον με 2 ουκρανικα αηδονια στην αθηνα!
Εαν σου πει να πατε σε κανα Υδροπαρκο, να ταισετε τις παπιες, καντηνα με ελαφρα πηδηματακια! Δεν θες να ξερεις γιατι!
Μην τυχον και σου πει φερνω και καμια φιλη μου, θα κανεις σπονσορινκ σε κερασματα. Κατα την Κμανικη λογικη αλλα και αλλων ανατολιστων, καλητερα να της πεις επιτοπου, ποσα θελει αυτη και η φιλη της για ντουετο, χωρις κερασματα!
Τελικα το πιο δυσκολο πραγμα σημερα στο Κιεβο ειναι να γαμησεις!
Διαλεξες και εσυ καιρο να πας! Εχει ηδη γινει ενας τυφωνας σποσορινκ στην κρεαςτικ, μετα την καταιγιδα της βυζας.
υγ.
Κοιτα να σου σφυριξει κανας ουκρανος η αλλος απο την δουλεια, να πας η να σου ερθει κατι συστημενο, αφου το δεις πρωτα!