Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.426
Πόντοι
3.656
Φίλε Glock !!  :hi: :hi:

Πιστεύεις πραγματικά ότι η κατάσταση της φωτογραφίας αποτελεί το μέλλον σου ??

Γιατί αν το πιστεύεις αδικείς κατάφορα τον εαυτό σου !!
κμαν θεος
Χτζχρηστος νο ενα κ μετα κμαν :worship:  :worship:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
η πρώην μου Ουκρανέζα για την οποία είχα κάνει την έρευνα και έπεσα πάνω στο Site και το νήμα των ουκρανέζων μουνάρων που μου άλλαξε τη μοίρα....  ελεγε ο Μπλάσκος για τη ψυχοσύνθεση ...Αυτή είναι η ξεκολιάρα η Γιούλια...
Μυστη μην εκθετεις προσωπα καλητερα.
Εγω ειχα πεσει στο νημα της ταυλανδης και ακομη να αλλαξει κατι! Τρατζικ!
Ανήκα στους ουκρανοπαθείς τότε.. Είμασταν πολλοί αλλά με Μπλάσκο το ξεπερασαμε...
Δεν σου το ειχα για ουκρανοπαθεις!
Είναι μισανδρη ακροφεμινίστρια, φανατική οπαδός των κυβερνόντων και αναπαράγει τις μαλακίες του μπαντερας στο fb της!
Δεν ξερω τι λενε για τον μπαντερας, αλλα, εαν η γκομενα ειναι ακροφεμινιστρια/μερξιστολενιστρια και ακολουθος της πιποσενκο, καλητερα μην ασχολεισαι καν. Τετοιου τυπου ατομα, καταλαβαινουν μονο ενα πραγμα... απο Κατυν με Κονσερβοκουτια. Μην ασχολεισαι με τετοια σκουπιδια! Ειδικα αμα ειναι φτωχα, ειναι απο τον φανατισμενο οχλο. Εαν ειχε χρημα, θα ηταν απο τις πουλημενες, ισως να εκανες καποια συμφωνια!Ειναι χειροτεροι και απο τους Μουζικους
ΜΑΚΡΥΑ....τετοιες πρεπει να ειναι χειροτερες και απο αυτες τις χωριατισες στο Γιδοπαρκ, που την ειχαν στησει στο χαρρι!

Αλλιώς τρως τα παραμύθια και το σανο τύπου Mindreader ... Ενώ αν είσαι Realpolitik,
Κμαν το εχεις παρακανει με αναφορες σε ατομα που ειναι αποντα! Αλλαξε τροπαριο. Εχουμε εμπεδωσει οτι κρατας τα σκηπτρα στο Σπονσορινκ!
υγ
Υποψιαζομαι οτι μπορει να εχει και ρουμανικο αιμα η γιουλια! 

• Like
Αντιδράσεις: XMan19

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.426
Πόντοι
3.656
:happy:
Κοιτα την γκόμενα της προηγούμενης σελίδας.
Την πηδουσε όταν αυτος ήταν 26 και αυτή 23,ήδη χωρισμένη με παιδί.
+8 χρόνια μετά αυτή είναι 31.
Ουκρανέζα 31 χρονών,χωρισμένη με παιδί.

Πες μου για ποιον λόγο πρότεινες σε έναν 35άρη να πληρώσει μια 31χρονών που κάποτε την πηδούσε τζάμπα;
γιατί ειναι ο κμαν  :happy:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Συνημμένα

• ae588a98ffa85e39143b772576fed0f7.jpg
    ae588a98ffa85e39143b772576fed0f7.jpg
    65,6 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 493full-nikos-rizos.jpg
    493full-nikos-rizos.jpg
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Like
Αντιδράσεις: koble

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
Αντε γαμήσου σήκω φύγε από εδώ πέρα γελοίε τραμπούκο.Η μοίρα σας είναι να πίνετε τα χύσια μας.
ποια χυσια σου βρε κακομοιρη φτωχομπινε νανε? που ερχονται και γαμαμε μουναρες με τα λεφτα που τους πληρωνεις εσυ για σπονσοριλικι?κοροϊδοοοοοοοοο βλακαααααααααααα  :2funny: :2funny:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ρε Μύστες αυριο παω Κιεβο για 2 μερες
Να ενημερωσω μια ψιλοκαλή που μιλαμε στο fb η να δοκιμασω την τυχη μου μπας και κατσει κανα 9ρι?
Ακου και εμενα που δεν εχω παει ποτε!
Ενημερωσε την ψιλοκαλη, μην σου κατσει για τις 24ωρες και καλα που θα εχεις κιεβο, το 2ο 24ωρο θα πεις οτι κατι ετυχε!
Εαν δεν σου κατσει, μπες στο σαητ και ζητα απο τους ειδημονες κανα καλο διαμερισμα!
Προσοχη μην σε παει σε κανα Καριμπιαν μετα τις 10-11 το βραδυ, ειναι πορνη προ. Προσοχη μην σε παει και σε κανα chi/de flair, γιατι θα σου ερθει ο κουκος ισον με 2 ουκρανικα αηδονια στην αθηνα!
Εαν σου πει να πατε σε κανα Υδροπαρκο, να ταισετε τις παπιες, καντηνα με ελαφρα πηδηματακια! Δεν θες να ξερεις γιατι!
Μην τυχον και σου πει φερνω και καμια φιλη μου, θα κανεις σπονσορινκ σε κερασματα. Κατα την Κμανικη λογικη αλλα και αλλων ανατολιστων, καλητερα να της πεις επιτοπου, ποσα θελει αυτη και η φιλη της για ντουετο, χωρις κερασματα!
Τελικα το πιο δυσκολο πραγμα σημερα στο Κιεβο ειναι να γαμησεις!
Διαλεξες και εσυ καιρο να πας! Εχει ηδη γινει ενας τυφωνας σποσορινκ στην κρεαςτικ, μετα την καταιγιδα της βυζας.
υγ.
Κοιτα να σου σφυριξει κανας ουκρανος η αλλος απο την δουλεια, να πας η να σου ερθει κατι συστημενο, αφου το δεις πρωτα!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Φίλε Glock !!  :hi: :hi:

Πιστεύεις πραγματικά ότι η κατάσταση της φωτογραφίας αποτελεί το μέλλον σου ??

Γιατί αν το πιστεύεις αδικείς κατάφορα τον εαυτό σου !!
Αγαπητε φίλε Mindreader  :hi: :hi: :hi:

Η εικόνα είναι τραγική αλλά δεν ευθυνόμαστε εμείς γι αυτό! Δηλαδή αυτή η κοπέλα δεν είχε ευκαιρίες να κυκλοφορεί με ωραία ευπαρουσίαστα και εύπορα παιδιά;Αν όμως επιλέγει να είναι ψεύτο ανεξάρτητη με ταξίδια και χωρίς δεσμεύσεις τότε αυτή η επιλογή της μπορεί να υποστηριχτεί απο ... σπέρμα,περιττώματα και αφοδευματα κυρίων όπως ο εν λόγω της φωτογραφίας στη καλύτερη...Χειρότερα γίνονται στα εμιράτα και σε άλλες χώρες με βίαιες διαστροφές...
Και Δυστηχώς βλέπω πως η κατάσταση χειροτερεύει στο μυαλό των γυναικών!
Στη δική μου πχ της φωτογραφίας προσέφερα ψυχή και χαρακτήρα και πήρα πίσω πέτρες και γκρεμισμένα κομμάτια...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
εδω ειμαστε 100-200 ατομα πετυχημενα γιατι φυγαμε απο το ελληνικο κατεστημενο....Τους αποτυχημενους μπορεις να τους δεις σε ολα τα υπολοιπα φορουμ τι γραφουν...(βαζουν την γυναικα τους πανω απο το παιδι τους σκεψου τι δυναμη νιωθει η γυναικα τους και τι τους κανει...)

Συμφωνώ απόλυτα και έτσι είναι η κατάσταση! Φέτος είναι μια σεζόν δύσκολή για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τουρισμού αλλά εκτός του ότι μέχρι στιγμής η κατάςταςη δεν με αγγίζει ,με μια νέα δουλειά που ξεκίνηςα έχω πολλαπλασιάσει την "Βαλκανική δύναμη πυρός" μου σε επίπεδα καλύτερα και απο τις χρυσές εποχές των Ρώσων!
Αυτό που μου λείπει είναι ο χρόνος αλλά και οι υπέροχες high class μορφωμένες Ρωσίδες μουνάρες πελατισσούλες μου, που αφού τους έπαιρνα λεφτά τις έβγαζα και γκόμενες..Πλέον όλες είναι παντρεμένες με Ρώσους και καινούργιες δεν υπάρχουν...ούτε καν σαν πελάτισσες...

Η επόμενη δουλειά μου σίγουρα θα έχει να κάνει με ένα όνειρο του Μπλάσκου!Θα έχει να κάνει με την διασκέδαση μου!Κάτι που θα μου δώσει ευκολο μουνί όλων των ηλικιών και των κοινωνικών στρωμάτων!Ήδη έχω εντοπίσει το κενό στη Ρόδο ,έχω τα κατάλληλα άτομα και θα χτυπήσω την κατάλληλη στιγμή!

D

dude901123

Επισκέπτης
^ Θα του ερθει γαντι πιστευω  :grin:

απο το Vintage club ειχατε περασει? ακομα το θυμαμαι ... σε αυτες που πληρωνες την εισοδο για να μπεις ηταν και οι καθαριστριες του μαγαζιου :grin: ξενος δεν υπηρχε μεσα , pure soviet style  :rockon:
Σε τρεις Disco μας είχαν πάει.. Αν σου πω ότι θυμάμαι ονόματα.. θα σου πω ψέματα. Το ένα ήταν υπόγειο με καραόκε, το δεύτερο επίσης υπόγειο και στο τρίτο καθόσουν ψηλά σε τραπέζια και από κάτω έβλεπες την πίστα που όλοι χορεύανε. Και στο τέλος μας πήγανε σε ένα άθλιο διαμέρισμα με 2 κρεβατοκάμαρες και έκλεισε η βραδιά μετά από πολύ ποτό, νυχτερινή οδήγηση - πως δεν μας σταμάτησε κανένα τιρασπολιώτικο περιπολικό να με σκίσει  :takethis: :takethis: - με δυο πουτανογκόμενες ξεναγούς που δεν τις πληρώσαμε τίποτα πέρα από τα κεράσματα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Φίλε ..συνοδοιπορε Dirty !Η πάσα σου είναι πραγματικά εξαιρετική και σπάνια περίπτωση ωραίας κοπέλας!
Με καλύπτει και απο εμφάνηση και κρεβάτι και γενικότερη συμπεριφορά!
Θυμάσαι πως γούρλωςαν τα μάτια του Έλληνα του χμελινσκι όταν την είδε;
Και στη Ρόδο οι φίλοι μου μου μίλαγαν για ποιοτική κοπέλα!
Θα δείξει που θα πάει...

D

dude901123

Επισκέπτης
Φίλε ..συνοδοιπορε Dirty !Η πάσα σου είναι πραγματικά εξαιρετική και σπάνια περίπτωση ωραίας κοπέλας!
Με καλύπτει και απο εμφάνηση και κρεβάτι και γενικότερη συμπεριφορά!
Θυμάσαι πως γούρλωςαν τα μάτια του Έλληνα του χμελινσκι όταν την είδε;
Και στη Ρόδο οι φίλοι μου μου μίλαγαν για ποιοτική κοπέλα!
Θα δείξει που θα πάει...

Χαίρομαι πολύ που όλα πάνε καλά. Απόλαυσέ τη γνωριμία σας. Του χρόνου ελπίζω θα σου έχω και καλύτερες ως μόνιμος, λιγότερο ουκρανικής και περισότερο ρωσικής καταγωγης που σου αρέσουν και περισσότερο. Χαίρομαι που από αυτό αυτό το ταξίδι δεν έμειναν μόνο οι καλές και κακές ανάμνησεις, αλλά άφησε και κάτι παραπάνω.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η βίζα δίνει παράσταση..Έχω ήδη δεχτεί ερωτήματα απο 7 γκόμενες Ουκρανέζες που έρχονται Ελλάδα με φίλες για διακοπές (κάποιες πρώην,καποιες χαμούρεμα) για συμβουλές τι να κάνουν και που να πάνε...Το instagram έχει βουλίαξει απο φωτος Ουκρανέζων να ταξιδεύουν Ευρώπη και καλά καλά το καλοκαιρί δεν άρχισε ακόμα. Μας γάμησαν οι Ευρωπαίοι με την μανία τους να δώσουν την γαμημένη Βίζα πως πρόσταγμα της Αμερικής.

Τελευταία 2 χρόνια Ουκρανία όποιος προλάβει μάγκες!! Δύσκολα να κρατήσει παραπάνω το παιχνιδι και υποχρεωτικά μετά η Ρωσική αυτοκρατορία θα αποτελέσει τον τελευταιο παράδεισο!! Βιαστείτε!!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτό είναι δώρο θεού!!!Γλίτωσα απο προσκλήσεις , εικονικές κρατήσεις ξενοδοχείων και επισκέψεις σε πρεσβείες για βίζα!Άντε και με τις Ρωσίδες να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία !Λες και δεν ταξιδεύουν ...Τουρκίες και ταυλάνδες μια χαρά πάνε!Τι σας πείραξε που θα μπορούν να έρχονται εδώ χωρίς γραφειοκρατικές μλκίες...

• Like

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτό είναι δώρο θεού!!!Γλίτωσα απο προσκλήσεις , εικονικές κρατήσεις ξενοδοχείων και επισκέψεις σε πρεσβείες για βίζα!Άντε και με τις Ρωσίδες να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία !Λες και δεν ταξιδεύουν ...Τουρκίες και ταυλάνδες μια χαρά πάνε!Τι σας πείραξε που θα μπορούν να έρχονται εδώ χωρίς γραφειοκρατικές μλκίες...

Οτι θα ανεβάσουνε τις απαιτήσεις τους στο θεό με άμεση πρόσβαση στα εκατομμυρία πυρφόρους της Ευρώπης. Τουρκία πηγαίνουν σε τουριστικά θέρετρα στα all inclusive και κλεινονται μέσα εκεί με φίλες..έχουν ελάχιστη εως μηδενική επαφή με Τούρκους.  Αυτά είναι αλφαβήτα.. Ευρώπη πάνε να γυρίσουν τις πόλεις να δουν τα αξιοθέτα και να φάνε τις πεφτικουλες τους που θα τις κάνουν θεές!!
Καλά οι πορνοτουρίστες θα πάθουν διπλό κοκομπλόκο όταν τα Ευρωπαικά πορτοφόλια θα ανεβάσουν το κασέ στα διπλάσια..Κάντε υπομονή και θα τα δείτε σύντομα.
Δέστε τι έγγραφε ο drag που ειναι τρελά παρατηρητικος και όντως το παρατήρησα όταν μου το είπε - οι πιο ωραίες γκόμενες της Ουκρανίας τις πετύχαινε στο αεροδρόμιο στον γυρισμό για Αθηνα..Όλες φεύγαν να πάνε να αρμέξουν...
Αμα ελευθερωθούν και οι Ρωσσίδες πλέον εγω θα γράψω εδω ανοιχτά σε όλους να παντρευτούν άμεσα ενα 5αρι Ελληνίδα γιατι πλέον θα έχουμε το game over.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αγαπητε φίλε Mindreader  :hi: :hi: :hi:

Η εικόνα είναι τραγική αλλά δεν ευθυνόμαστε εμείς γι αυτό! Δηλαδή αυτή η κοπέλα δεν είχε ευκαιρίες να κυκλοφορεί με ωραία ευπαρουσίαστα και εύπορα παιδιά;Αν όμως επιλέγει να είναι ψεύτο ανεξάρτητη με ταξίδια και χωρίς δεσμεύσεις τότε αυτή η επιλογή της μπορεί να υποστηριχτεί απο ... σπέρμα,περιττώματα και αφοδευματα κυρίων όπως ο εν λόγω της φωτογραφίας στη καλύτερη...Χειρότερα γίνονται στα εμιράτα και σε άλλες χώρες με βίαιες διαστροφές...
Στη δική μου πχ της φωτογραφίας προσέφερα ψυχή και χαρακτήρα και πήρα πίσω πέτρες και γκρεμισμένα κομμάτια...

Το σε ποιες προσφέρεις ψυχή και χαρακτήρα να το προσέχεις. Οπως και το πότε, γιατί οι άνθρωποι καμμιά φορά αλλάζουν ξέρεις !!

Εχοντας αλλάξει αρκετές ρωσσίδες κυρίως στην Αθήνα εχω καταλάβει ότι το mind game το εκτιμούν όλες, σε κάποιες δε δουλεύει ως αφροδισιακό !! Δοκίμασε το !!

Οσο για τη συγκεκριμένη περίπτωση που ανέφερες σου προτείνω τον χειρισμό που η φωτογραφία υπαινίσσεται !! :grin: :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1527264345605.jpg
    FB_IMG_1527264345605.jpg
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Κοιτα την γκόμενα της προηγούμενης σελίδας.
Την πηδουσε όταν αυτος ήταν 26 και αυτή 23,ήδη χωρισμένη με παιδί.
+8 χρόνια μετά αυτή είναι 31.
Ουκρανέζα 31 χρονών,χωρισμένη με παιδί.

Πες μου για ποιον λόγο πρότεινες σε έναν 35άρη να πληρώσει μια 31χρονών που κάποτε την πηδούσε τζάμπα;

Δεν του πρότεινα να την πληρώσει ή δεν είχα δει φωτό.Τέτοια γκόμενα δεν είναι για σπονσοράρισμα.

• Like

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΜΑΝ ΓΑΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ CARRIBEAN και τις παρουσιαζει ως γκομενες...Ελεος πια ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ Ως ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ...Δηλαδη οποιος εχει γαμησει στην φυλης τις πιο πολλες ειναι ο γκομενος της παρεας????ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΜΑΝ

Οσες πουτάνες από το Carribean έχω ποστάρει λέω οτι είναι από το Carribean και πόσο κόστισαν.
Τις σπονσορέτς που έχω ποστάρει δεν τις βρίσκεις στο ίντερνετ ούτε στο Carribean.
Π.χ. πουτάνα από Carribean 100 ευρώ.

pTPsQu.jpg

Αλλη πουτάνα από Carribean 150 ευρώ.

36LQO3.jpg

Δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεστε.
Πώς είναι δυνατόν κάποιος να βγάλει βόλτα μια πουτάνα από Carribean αφού τη φέρνει διαμέρισμα και μετά γυρνάει Carribean?
Και γιατί να το κάνει αυτό?
Απλά αυτό που γίνεται είναι οτι όσοι πάνε Carribean πέφτουν συνήθως πάνω στις πουτάνες γιατί δεν ξέρουν να τις ξεχωρίσουν από τις κανονικές γκόμενες.

Συγκριτικά σεμιπρο από το ίντερνετ στα 100 ευρώ.

WzIzd3.jpg

Ολες οι φωτό είναι δικές μου.

• Like
Αντιδράσεις: 968

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Αγαπητε φίλε Mindreader  :hi: :hi: :hi:

Γιατί δεν ήταν σωστή επιλογή της γκόμενας να πάει με εμένα?Τι θα της προσέφεραν οι άλλοι?
Η δικιά μου μου λέει οτι της την πέφτουνε πέντε άτομα την ώρα αν ντυθεί εντυπωσιακά.Για να πάει με εμένα σημαίνει οτι διέκρινε κάτι θετικό.
Αλλά βλέπεις το πρόβλημα στην Ελλάδα.Τύποι σαν τον paris papis σου κολλάνε και σου πρήζουν τα αρχίδια.Οταν αντιδράσεις απευθύνονται στις αρχές.Αν δεν αντιδράσεις φαίνεται οτι χάνεις.
Αυτοί όλοι οι τραμπούκοι κτλ έπαθαν χοντρό χουνέρι.Οχι μόνο αυτοί δηλαδή ήταν γενικότερο το χτύπημα,τους πήρε η μπάλλα όλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom