Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
μιστερ λοβ αν παω ουκρανια καμια φορα και πω ηρθα αφραγγος αυτη την φορα ακομα και οι φιλοι
θα μου δωσουν το ξυλο της αρκουδας.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Εγω οταν εβγαινα με μια Πολωνεζα Αθηνα ειχε φερει μια ΡΟυμανα φιλη και αλλη μια Ρουμανα η φιλη της σουργελο τελειως wanna be posh και καλα και ειχαν ερθει και δυο Γαλλοι στην παρεα..
Η Ρουμανα φιλη η μια εκανε σαν γκομενα 8χρονων που της πηρες barby..Ολη την ωρα ναζια στον Γαλλο και καποια στιγμη ο τυπος την ρωταει εχεις ερθει ΠΑρισι?Αυτη ελιωσε κανανε φαση γαμηθηκανε και ο καφρος ο Γαλλαρας της ειπε παμε Παρισι σε δυο μερες που φευγω..Η αλλη το ανεβαζε insta ολο post με Παρισι και πυργο του Αιφελ και οταν της ειπε την ταδε ωρα αεροδρομιο αυτη πηγε τον περιμενε ωρες και ο τυπος ειχε φτασει Γαλλια.

Η Πολωνεζα που βγαιναμε μου το πε και ειχαμε σκασει στα γελια..Ρομπα εγινε το κοντοπουτανο νομιζε οτι ο Γαλλος ειναι κανας Αραβοπουστας που θα της εστρωνε και κοκκινο χαλι,στο 1,50..Insta εγινε ρομπα αλλα και σε ολο το erasmus που μαθευτηκε

Μην νομιζει κανεις οτι οι Γαλλοι,Αγγλοι και λοιποι θα ασχοληθουνε με ΠΟλωνεζες,ειδικα Ουκρανεζες! αντε με καμια Τσεχα τιποτα τραγικοι πιωμενοι Αγγλοι

Επειδη εχω παει Αγγλια οποιος μιλαει Αγγλικα γαμαει το μουνι το αιωνα,τα ιδια και Παρισι απο Ελληνες που μου λενε..Εχουν απο μαυρες,ασπρες,κιτρινες το τοπ καθε φυλης εκει που δουλευει και μιλαει δυο+ ξενες γλωσσες με καλο εισοδημα

Σιγα μην ασχοληθουμε με αμορφωτες Ουκρανεζες που κανουν μπαμ απο χιλιομετρα οτι στην αποσκευη τους εχουν μεσα και το φτυαρι για να αρχισουν το digging

Εγω το λεω και Παρισια και Λονδινα να πανε οι Ουκρανεζες(ειδικα οι Ουκρανεζες) θα καταληξουν με ΕΛληνες αποτυχημενους μεταναστες που παιζουν ταβλι στο καφενειο,με Τουρκους και Αραβες που καπνιζουν τον λουλα και οι τελευταιες Ουκρανεζες θα πανε και με μαυρους θα ναι rapper..απ αυτους που πουλανε ομως τα cd

Αγγλια αυτα εβλεπα και φιλος μου που ναι Παρισι μου λεει ολες ειναι με Αραβες οι Γαλλοι θα γαμησουν καμια Ρωσιδα με Ουκρανεζες,Πολωνεζες δεν ασχολουνται

Μονο Ιταλοι και Ισπανοι,Πορτογαλοι και ΕΛληνες δηλαδη οι Νοτιοι ασχολουμαστε με Ουκρανεζες και Πολωνεζες σε τετοιο βαθμο οσον αφορα την Ευρωπη.
Οσοι Ευρωπαιοι απο Κεντρικη και Βορεια δεν γαμανε ειναι επειδη ειναι ησυχοι πολυ σαν ανθρωποι αυτοι λοιπον εχουν βολευτει πληρως με Ασιατισες κυριως Φιλιπινεζες και Ινδονησιες,Βιετναμεζες αυτοι δεν ασχολουνται με Πολωνεζες που θελουν τρελα η Ουκρανεζες που θελουν επιδειξη.

Εγω ειμαι υπερ του να ανοιξουνε τα συνορα πληρως γιατι θα σταματησουν να ζητανε Παρισια και Λονδινα θα πανε θα δουνε με τι σκατενιους θα μπλεξουνε και οτι θα τις εχουν του κλωτσου και του μπατσου και θα ξανακαταλειξουν στην χωρα τους η και αυτο να μην γινει θα φυγει ο μυθος του ζω Παρισι,Λονδινο γιατι αυτο σε ανθρωπο χωρις skils σημαινει 14ωρη δουλεια με το σκατο σου παξιμαδι και υπνο σε σπιτι 50τ.μ μαζι με αλλους δυο μεταναστες.
Τελειωσαν οι εποχες που στην Ευρωπη οι μεταναστες χωρις ειδηκοτητα βγαζανε λεφτα πλεον πρεπει να χεις 3χαρτια,προυπηρεσια και να μιλας τα Αγγλικα σαν ντοπιος.

Και οι Τσεχες και οι Πολωνεζες εξω πηγανε αλλα πλεον ολες γυρνανε..Ειδικα τις Πολωνεζες στην Ευρωπη της εχουν για τις εντελως για τον πουτσο δουλειες δεν πιστευω οτι συμφερει πλεον καποια Πολωνεζα να κανει καριερα εκτος Πολωνιας.
Το ιδιο γινεται και Ρουμανια που γυρνανε συνεχεια πισω αλλα και στις Βαλτικες χωρες.
Μονο Μολδαβια που ναι τελειως για τον πουτσο δεν παιζει να γυρισουν ποτε

Οποτε κατα την γνωμη μου καλο θα κανουν να ανοιξουν τα συνορα θα δουν οτι το παραμυθι δεν εχει πριγκηπα και με την μπατσα που θα φανε θα εκτιμησουν και αυτους που εννοουνε οτι λενε...

Το κριμα της υποθεσης ειναι οτι οι Ουκρανεζες που εχουν καταλαβει τι σημαινει Ευρωπη και τι απαιτησεις εχουν οι δουλειες εκει και τη μορφωση και γνωση απαιτειται δεν μεινουνε με αδεια χερια αλλα πανε Τουρκια για δουλειες.
Δυστυχως με φιλη μου Ρωσιδα που εμενε στην Πολη μου ειπε οτι παιζει να δουλευουν πλεον εκαττομυρια Ουκρανεζες οχι μονο τα καλοκαιρια αλλα και ολο τον χρονο.
Μου ειπε οτι καλα λεφτα δεν παιζουν αλλα στην δουλεια οι Τουρκοι τις εχουν στα οπα οπα και τις προτιμανε για ξενοδοχειακες δουλειες οπως και σε καφετεριες και μπαρ.
Δηλαδη σε αυτο που διακρινονται οι Ουκρανεζες

Προσωπικη μου αποψη λοιπον ειναι οτι η Ευρωπη και η βιζα ζημια δεν θα κανει,εξαλλου οποια ηθελε χορηγο εσκαγε Ντουμπαι απλα καποιες που ζουν στο παραμυθι θα προσγειωθουν στην πραγματικοτητα,καλο το βλεπω εγω.

Απο τις επιτυχιες που εχω 10φορες πιο ευκολα γνωριζω και γαμαω Τσεχες,Πολωνεζες απο Ουκρανεζες..Οταν η γκομενα εχει λυσει το οικονομικο της τοτε κοιταει σε εναν αντρα αλλα πραγματα εκτος απο το πορτοφολι(παλι το κανει αλλα οχι στο 100%) οπως εμφανιση,σωμα,μυαλο,επικοινωνια

Μακαρι λοιπον να παει καλυτερα οικονομικα η Ουκρανια και μακαρι να ανοιξουν τα συνορα

Αμα ηταν ολο το μπλοκ οπως η Σοβιετικη Ενωση τοτε θα ταν καταστροφη να ανοιγαν τα συνορα εστω και μιας χωρας αλλα τωρα στην εποχη που ζουμε οσο δεν ανοιγουν τα συνορα Ουκρανια θα μαζευονται τυποι με λογικη ΚΜΑΝ και θα σκανε κασερι και ο πιο φραγκατος θα γαμαει.

Ξερω οτι εγραψα πολλα αλλα επειδη εχω παει εξω δεν αξιζει να πας χωρις γνωση Αγγλια επαιζα στα 1600 καλυτερα ανεργος ΕΛλαδα πιο ευκολα ζεις με συσσιτιο και ταμειο ανεργειας..Πλεον θα φυγω με ειδικοτητα που πλεον κατεχω αλλιως Ελλαδα.Ολοι οι  φιλοι που εχουν μεταπτυχιο σε κλαδους οπως ΕΜΠ μηχανολογος προγραμματιστης σε artificial intelligence και ειναι εξω βαρανε κατι τρελα νουμερα..
Τωρα πριν λιγο μιλουσα με φιλο Αυστρια που πηγε σερβιτορος με χιλιαρικο ειναι και ζει μου λεει διπλα σε Αραβες δεν την παλευει θα γυρισει Ελλαδα

Απλα επειδη καποιοι εδω μεσα ειστε μεγαλοι σε ηλικια(δεν το λεω προσβλητικα) ισως εχετε μεινει σε εποχες που πηγαινε η Πολωνεζα Αγγλια ξεσκατωνε εναν γερο και επαιρνει 2k το μηνα,αυτα τελειωσανε

Πλεον Ευρωπη θα πηγαινει η αφροκρεμα σε καθο κλαδο οι υπολοιποι θα ειναι για να καθαριζουν δρομους

Σε κάποια είσαι ακριβέστερος σε κάποια όχι..Υπάρχουν Ρουμάνες και Βουλγάρες Αγγλία που και εμφανισιακά το κατέχουν και σε επίπεδο μόρφωσης οπότε τις ντόπιες τις εκμηδενίζουν, γιατί όπως ξέρεις το μέσο επίπεδο δεν είναι και τόσο υψηλό Αγγλία :) Βέβαια και οι ίδιοι το ξέρουν.. Όσον αφορά ουκρανιδές κλπ δεν έχω δει στην Αγγλία , Πολωνέζες είναι γεμάτος ο τόπος αλλά δεν λένε και πολλά για αυτό και οι ντόπιοι δεν τις μετράνε και πολύ..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.419
Πόντοι
3.656
μιστερ λοβ αν παω ουκρανια καμια φορα και πω ηρθα αφραγγος αυτη την φορα ακομα και οι φιλοι
θα σε πεταξουνε στο ποτάμι μεσα  :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Δεν θα σου δώσει ευκαιρία Ουκρανέζα ποτέ αν είσαι τελείως άφραγκος..Πολωνέζα θα σου δώσει.Πριν φύγω μια απο Βαρσοβία μια που με είχε σπιτώσει πλακωνόταν κάθε μερα με την αδερφή της γιατί είχε γνωρίσει ένα ΜΠΑΤΙΡΗ Αφρικανό που δεν ξέρω πως σκάτα είχε βρεθεί Πολωνία και του οποίου του αγόραζε παντελόνια και φαγήτο και στο τέλος πήγε και του αγόρασε το εισητηριο να γυρίσει πίσω στην Αφρική!! Τρελά πράγματα. Της φώναζε σε εκμεταλέυεται δεν το βλέπεις? Εντωμεταξύ εγω είχα μέινει άστεγος γιατι είχε λήξει το συμβόλαιο του σπιτιού και δεν ηξερα αν θα ανανεώσω το συμβολαίο ή όχι στην δουλεια για αυτο με σπίτωσε η άλλη μεχρι να δω τι θα γίνει. Πέρα απο οτι μου μαγείρευε κλπ στο τελος μου έδωσε δώρο και λαπτοπ ψιλοκαινουριο που είχε πάρει απο την δουλειά της γιατι πάνω στη  γκαντεμια μου γαμήθηκε και ο υπολογιστής...Οπότε αφήστε kman να λεεί ιστορίες για πληρωμενες Πολωνέζες που τις χέζουν και κουνας πενηνταρικο και τρέχουν..ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΛΑ...Απλα τα γράφω για να τονίσω την διαφορά κουλτούρας. Ουκρανέζα εχει Πατριαρχική κουλτούρα.Αν δεν μπορέι ο αντρας να παρέχει στην γυναίκα φευγει όχι την άλλη μέρα σε μια ώρα..

Αυτά δεν μπορούν να συμβούν Ουκρανία ούτε κατα εξαίρεση 1 περίπτωση στο εκατομμύριο..Αν δεν έχεις να πληρώσεις για εξόδο έστω και σε φτηνό εστιατόριο δεν θα βγεί, ούτε θα σε ερωτευτεί ποτέ καμια..Για αυτο δεν βλέπεις ούτε θα δεις ποτε Ινδό,Πακιστανό και Αφρικανό στο Κίεβο.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Απο το post σου κρατάω μια μεγάλη αλήθεια που την έχω γράψει επανελλειμένως..Επειδή έχω πολλά κονέ με Γάλλους και έχουμε κάνει άπειρες εξόδους μαζί τους και σε Ανατολικές χώρες αν κάποιος πει πως ειναι Γάλλος Πολωνια και Ουκρανία ΜΗΔΕΝΙΣΕ τους πάντες.
Ουκρανία πάνω απο 20 γκόμενες μου λένε το ονειρό τους ειναι να πάνε Παρίσι. Καλά όταν ζούσα Πολωνία κάνανε βραδίες Γαλλικής Γλώσσας και τρεχανε όλες να νομισουν πως θα κλέψουν λίγη δόξα και θα γίνουν Παριζίανες!!! Ο Γάλλος έχει πέραση σε όλες τις Ανατολικές χώρες απλά ΚΑΝΕΙΣ Γαλλος δεν ασχολειται μαζί τους!! Τις θεωρούν δευτερο-κλασσάτες γκόμενες.Ευτυχώς!! Οπότε όντως ντρέπονται να ασχοληθούν σοβαρα με τις Ουκρανέζες!!
Καλά τώρα ανακάλυψες πως τις γκόμενες εκτός απο τους Ισπανούς τις τρώνε και οι Γάλλοι;
Εσύ δεν έλεγες πως όταν οι Πολωνέζες άκουγαν πως κάποιος ήταν Ισπανός τρελένονταν; Οι Γάλλοι που ήταν τότε!??
Ευτυχώς που την τάξη την έβαλε ο μέγας θεωρητικός ανώτερος Βαλκάνιος!Δηλαδή όταν παρουσιαστεί ο ..Τσομπάνης ..όλοι οι άλλοι εκμηδενίζονται με το θετικότερο σενάριο...να φορτώσει γρήγορα για να μην μείνουν οι Ισπανογάλλοι με το πουλί στο χέρι!

Ευτυχώς που ο μέγας Κμαν έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για την υπεροχή μας αλλιώς η παραπληροφόρηση πως οι Ευρωπαίοι έχουν πέραση θα αποθάρρυνε πολλούς να προσπαθήσουν!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Καλά τώρα ανακάλυψες πως τις γκόμενες εκτός απο τους Ισπανούς τις τρώνε και οι Γάλλοι;
Εσύ δεν έλεγες πως όταν οι Πολωνέζες άκουγαν πως κάποιος ήταν Ισπανός τρελένονταν; Οι Γάλλοι που ήταν τότε!??
Ευτυχώς που την τάξη την έβαλε ο μέγας θεωρητικός ανώτερος Βαλκάνιος!Δηλαδή όταν παρουσιαστεί ο ..Τσομπάνης ..όλοι οι άλλοι εκμηδενίζονται με το θετικότερο σενάριο...να φορτώσει γρήγορα για να μην μείνουν οι Ισπανογάλλοι με το πουλί στο χέρι!

Ευτυχώς που ο μέγας Κμαν έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για την υπεροχή μας αλλιώς η παραπληροφόρηση πως οι Ευρωπαίοι έχουν πέραση θα αποθάρρυνε πολλούς να προσπαθήσουν!!!

Αυτό κατάλαβες απο το κείμενο?Που έγραψα πως τις τρώνε οι Γάλλλοι?
Άλλο γουστάρουν Γάλλους και Γαλλία οι γκόμενες άλλο βρίσκουν Γάλλους..Δεν υπήρχαν Γάλλοι όυτε σήμερα υπάρχουν στις Ανατολικές χώρες..Στην Βαρσοβία ενδεικτικά υπήρχαν 10 συνολικά που τους γνώριζα όλους και βγαίναμε μαζί.Σου έγραψα πιο πάνω δεν ασχολούνται μαζί τους οι Γαλλοι τις θεωρούν δεύτερη κλάση γυναικών..Ισπανοι είναι και ήταν Χιλλίαδες Πολωνία..Οπότε τι να γράψουμε για Γάλλους για τα 10 άτομα σε μια πόλη 2 εκατομμυρίων?Οι αντίπαλοι ήταν οι Ισπανοι αυτούς έβλεπες την νύχτα.

Αυτά περί υπέρτατου kman που λές δεν τα λαμβάνω καν υπόψην απλά πιστευω όπως σου έχω πει και στο παρελθον έχεις λάθος είδωλα αλλα its your life.

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1
Έτσι όπως τρέχουν οι εξελίξεις το παραμύθι της ουκρανίας είναι ζήτημα αν θα κρατήσει 2-3 χρόνια ακόμα

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Απο το post σου κρατάω μια μεγάλη αλήθεια που την έχω γράψει επανελλειμένως..Επειδή έχω πολλά κονέ με Γάλλους και έχουμε κάνει άπειρες εξόδους μαζί τους και σε Ανατολικές χώρες αν κάποιος πει πως ειναι Γάλλος Πολωνια και Ουκρανία ΜΗΔΕΝΙΣΕ τους πάντες.
Ουκρανία πάνω απο 20 γκόμενες μου λένε το ονειρό τους ειναι να πάνε Παρίσι. Καλά όταν ζούσα Πολωνία κάνανε βραδίες Γαλλικής Γλώσσας και τρεχανε όλες να νομισουν πως θα κλέψουν λίγη δόξα και θα γίνουν Παριζίανες!!! Ο Γάλλος έχει πέραση σε όλες τις Ανατολικές χώρες απλά ΚΑΝΕΙΣ Γαλλος δεν ασχολειται μαζί τους!! Τις θεωρούν δευτερο-κλασσάτες γκόμενες.Ευτυχώς!! Οπότε όντως ντρέπονται να ασχοληθούν σοβαρα με τις Ουκρανέζες!!

Το μέγα λάθος που κάνεις όμως είναι άλλο. Συγκρίνεις Ουκρανέζες με Πολωνέζες στις επιπτωσεις που θα επιφέρει το άνοιγμα βίζας.Και εξηγούμαι!!

Έχω γνωρίσει 400+ Πολωνέζες στην ζωή μου απο φτωχές μέχρι πλούσιες..Όλες τους ποτε δεν μου άφησαν την εντύπωση πως ψάχνουν για χρήμα ή να εκμεταλλευτούν κάποιον. Ότι έκαναν το έκαναν πάνω στην τρέλα του μυαλού τους. Κερνάγαν και αυτές, με πηγαίναν σε φτηνα μέρη κλπ..Δηλαδή μπορεί να τα φτιάξουν με έναν άστεγο Πακιστανό παρά με ενα τύπο με καλη οικονομική κατάσταση στην Βαρσοβια..Τα εχώ ζήσει αυτά τα σκηνικά.

Οι Ουκρανέζες το 90% που έχω γνωρίσει ακόμα και που δεν ήταν πληρωμένες ένιωθα στην αύρα τους στις κινήσεις τους κλπ πως αναζητούν τον πλούτο, την εύκολη ζωή, τον καλό χορηγό "'εστω και με την θετική έννοια". Αν λοιπόν ανοίξεις σε αυτές τα σύνορα θα κινηθούν αποκλειστικά στο να βρούν κάποιον που θα τους παρέχει τα περισσότερα δυνατά. Δεν θα κινηθούν με την τρέλα τους συναισθήματος των Πολωνέζων. Που αν και δεν αντέχετε είναι Αγνή τρελά!!

Ειναι αστρονομική η διαφορά κουλτούρας των δύο λαών και αν έχεις πηδήξει πολλές Πολωνέζες θα το γνωρίζεις. Όσο και οικονομικα να φτιάξει μια Ουκρανέζα η φιλοσοφία της δεν θα αλλάξει..Για αυτο ποτέ δεν έχω δει Ουκρανέζα με Πακιστανο,με Ινδο, με άφραγκο. Πραγματα που με τις Πολωνεζες γίνονται κάθε μερα και μπορώ να γραφω ιστορίες για μέρες.

Κοιτα οι Πολωνεζες δεν ζητανε λεφτα το εχω ζησει και πιστευω συμφωνουμε οτι στην Ευρωπη ειναι οι πιο τρελες και οι πιο ευκολες..βεβαια με Ινδους κτλπ πανε αυτες που ειναι σαν να τρακαρανε μετωπικη με τραινο εγω οσες γαμησα απ couch και νησια και μου δειχνανε ποιοι τους στελνανε μηνυματα γενικα ειδα ωραια και γυμνασμενα παιδια,βεβαια ισως κρυβανε καναν ασχημομουρη αλλα κομματι δυσκολο μια απο couch ειχε 30μηνυματα σε κατι ωρες που ειμασταν μαζι και μου δειχνε σε ποιους απανταει..Αν η αλλη εχει μαζικες προσκλησεις σιγα μην βγει με ασχημο,χοντρο η κακομοιρη..
Παλια που ηταν αλλες εποχες και υπηρχαν ελαχιστοι λαθρο στην Ευρωπη γαμουσανε και αυτοι,πλεον ο ανταγωνισμος ειναι τετοιος που η αλλη εχει να διαλεξει απο πολυ ανωτερες φυλες(σαν εμφανιση μιλαω)
Προσωπικα πολλοι Λατινοι παιζουν κυριως Βραζιλιανοι και Κουβανοι για αυτο πολλες Πολωνεζες πανε Κουβα.
Απλα αυτοι ειναι 1,70 εχει πολυ πλακα να βλεπειες Πολωνεζα με τον κοντορεβυθουλη διπλα
Μετα απο Ευρωπη ειναι οσοι ασχολουνται με Πολωνεζες δηλαδη Ισπανοι,Πορτογαλλοι,Ελληνες,Ιταλοι αν ασχολουντουσαν και Σερβοι και αυτοι θα γαμουσαν και παει λεγοντας
Γενικα οι Πολωνεζες θα ανοιγανε τα ποδια στο λεπτο σε Γαλλους και Αγγλους.
Απλα δεν ενδιαφερονται οι Ευρωπαιοι εκτος απ τους Νοτιους για Πολωνεζες

Θυμαμαι Πολωνεζες που μενανε Ιρλανδια που μου λεγανε ποσο ομορφοι ειναι οι Ιρλανοι αλλα ειναι ολοι gay και δεν τις κοιτανε καν σαν να μην υπαρχουν..Βεβαια εγω πιστευω οτι οι Ιρλανοι θα σκεφτοντουσαν σιγα μην ασχοληθω με τις παρανοικες δεν παω να δω μπαλα και να πιω μπυρες?

Οσον αφορα τωρα τις Ουκρανεζες ο καθενας μας εχει δει οτι θελουν μαρουλι..Το θεμα ειναι οτι και Ρουμανες,Πολωνεζες παλια και Λετονεζες και Τσεχες γαμουσες με απλα υποσχετικη για Ελλαδα και μαρουλι αλλα με αρκετα λιγοτερο..Γενικα σε ολην την πρωην Ενωση.Ομως ανεβηκε το επιπεδο και πλεον πολλοι σκεφτονται μεχρι και γαμο η σοβαρη σχεση με αυτες ενω εχουν αποβαλλει απ πανω τους την "λερα" οτι λειτουργουν με χρημα..
Ναι μεν δηλαδη παλια γαμουσες με δωρα σερβιετες και φορεματα αλλα κανεις δεν τις εβλεπε σοβαρα η για γαμο απλα οπως βλεπει κανεις σημερα τις Ταυλανδες σαν πουτανοδοχεια(πως λεμε σταχτοδοχεια).

Με λιγα λογια μηπως και οι Πολωνεζες η ολο το πρωην Ανατολικο μπλοκ ηταν οι Ουκρανεζες του σημερα απλα δεν το βλεπουμε επειδη εχουν πολυ καλυτερα εισοδηματα?
Εγω Τσεχες γνωρισα απ το 15 ειχα μια Αθηνα που πληρωνε μεχρι και τα δικα μου.Απ οτι ακουω απ παλιους αλλες εποχες θα γαμουσες με γαλακτομπουρικα.
Εγω προτιμω την Τσεχα του 2015 παντως και ας μην γνωρισα την Τσεχα του 90.ΜΙλουσαμε Αγγλικα,ειχαμε ιδιο επιπεδο πανω κατω οικονιμα και σε επιπεδο συννενοησης δεν ενιωθα οτι μιλαω με αμορφωτη η τερμα κουτη.

Τωρα το αν οι Ουκρανεζες ειναι απ φυση τους φιλοχρηματες η λογω συνθηκων δεν το ξερω..Αλλα επειδη βλεπω το υπολοιπο πρωην μπλοκ τεινω να πιστευω οτι ειναι λογω συνθηκων.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Έτσι όπως τρέχουν οι εξελίξεις το παραμύθι της ουκρανίας είναι ζήτημα αν θα κρατήσει 2-3 χρόνια ακόμα

Παραμυθι δεν ειναι απλα σφιξανε τα λουρια
Καθε χωρα πρεπει να διαλεξει μπλοκ γιατι ερχονται χοντες συγκρουσεις, μεση λυση δεν υπαρχει δυστυχως..

Ειτε με την Δυση των λαθρο,φεμινισμου και gay prides ειτε μην την Ανατολη του Χαμεινι,Καντιροφ,Πουτιν,Ερνογαν κτλπ

Ζουμε θλιβερες στιγμες ειναι η αληθεια...

Εγω βλεπω την Ουκρανια με τα χιλια στο Δυτικο μπλοκ δυσκολα το γυριζουν οι Ρωσοι

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εγω οταν εβγαινα με μια Πολωνεζα Αθηνα ειχε φερει μια ΡΟυμανα φιλη και αλλη μια Ρουμανα η φιλη της σουργελο τελειως wanna be posh και καλα και ειχαν ερθει και δυο Γαλλοι στην παρεα..
Η Ρουμανα φιλη η μια εκανε σαν γκομενα 8χρονων που της πηρες barby..Ολη την ωρα ναζια στον Γαλλο και καποια στιγμη ο τυπος την ρωταει εχεις ερθει ΠΑρισι?Αυτη ελιωσε κανανε φαση γαμηθηκανε και ο καφρος ο Γαλλαρας της ειπε παμε Παρισι σε δυο μερες που φευγω..Η αλλη το ανεβαζε insta ολο post με Παρισι και πυργο του Αιφελ και οταν της ειπε την ταδε ωρα αεροδρομιο αυτη πηγε τον περιμενε ωρες και ο τυπος ειχε φτασει Γαλλια.

Η Πολωνεζα που βγαιναμε μου το πε και ειχαμε σκασει στα γελια..Ρομπα εγινε το κοντοπουτανο νομιζε οτι ο Γαλλος ειναι κανας Αραβοπουστας που θα της εστρωνε και κοκκινο χαλι,στο 1,50..Insta εγινε ρομπα αλλα και σε ολο το erasmus που μαθευτηκε

Μην νομιζει κανεις οτι οι Γαλλοι,Αγγλοι και λοιποι θα ασχοληθουνε με ΠΟλωνεζες,ειδικα Ουκρανεζες! αντε με καμια Τσεχα τιποτα τραγικοι πιωμενοι Αγγλοι

Επειδη εχω παει Αγγλια οποιος μιλαει Αγγλικα γαμαει το μουνι το αιωνα,τα ιδια και Παρισι απο Ελληνες που μου λενε..Εχουν απο μαυρες,ασπρες,κιτρινες το τοπ καθε φυλης εκει που δουλευει και μιλαει δυο+ ξενες γλωσσες με καλο εισοδημα

Σιγα μην ασχοληθουμε με αμορφωτες Ουκρανεζες που κανουν μπαμ απο χιλιομετρα οτι στην αποσκευη τους εχουν μεσα και το φτυαρι για να αρχισουν το digging

Εγω το λεω και Παρισια και Λονδινα να πανε οι Ουκρανεζες(ειδικα οι Ουκρανεζες) θα καταληξουν με ΕΛληνες αποτυχημενους μεταναστες που παιζουν ταβλι στο καφενειο,με Τουρκους και Αραβες που καπνιζουν τον λουλα και οι τελευταιες Ουκρανεζες θα πανε και με μαυρους θα ναι rapper..απ αυτους που πουλανε ομως τα cd

Αγγλια αυτα εβλεπα και φιλος μου που ναι Παρισι μου λεει ολες ειναι με Αραβες οι Γαλλοι θα γαμησουν καμια Ρωσιδα με Ουκρανεζες,Πολωνεζες δεν ασχολουνται

Μονο Ιταλοι και Ισπανοι,Πορτογαλοι και ΕΛληνες δηλαδη οι Νοτιοι ασχολουμαστε με Ουκρανεζες και Πολωνεζες σε τετοιο βαθμο οσον αφορα την Ευρωπη.
Οσοι Ευρωπαιοι απο Κεντρικη και Βορεια δεν γαμανε ειναι επειδη ειναι ησυχοι πολυ σαν ανθρωποι αυτοι λοιπον εχουν βολευτει πληρως με Ασιατισες κυριως Φιλιπινεζες και Ινδονησιες,Βιετναμεζες αυτοι δεν ασχολουνται με Πολωνεζες που θελουν τρελα η Ουκρανεζες που θελουν επιδειξη.

Εγω ειμαι υπερ του να ανοιξουνε τα συνορα πληρως γιατι θα σταματησουν να ζητανε Παρισια και Λονδινα θα πανε θα δουνε με τι σκατενιους θα μπλεξουνε και οτι θα τις εχουν του κλωτσου και του μπατσου και θα ξανακαταλειξουν στην χωρα τους η και αυτο να μην γινει θα φυγει ο μυθος του ζω Παρισι,Λονδινο γιατι αυτο σε ανθρωπο χωρις skils σημαινει 14ωρη δουλεια με το σκατο σου παξιμαδι και υπνο σε σπιτι 50τ.μ μαζι με αλλους δυο μεταναστες.
Τελειωσαν οι εποχες που στην Ευρωπη οι μεταναστες χωρις ειδηκοτητα βγαζανε λεφτα πλεον πρεπει να χεις 3χαρτια,προυπηρεσια και να μιλας τα Αγγλικα σαν ντοπιος.

Και οι Τσεχες και οι Πολωνεζες εξω πηγανε αλλα πλεον ολες γυρνανε..Ειδικα τις Πολωνεζες στην Ευρωπη της εχουν για τις εντελως για τον πουτσο δουλειες δεν πιστευω οτι συμφερει πλεον καποια Πολωνεζα να κανει καριερα εκτος Πολωνιας.
Το ιδιο γινεται και Ρουμανια που γυρνανε συνεχεια πισω αλλα και στις Βαλτικες χωρες.
Μονο Μολδαβια που ναι τελειως για τον πουτσο δεν παιζει να γυρισουν ποτε

Οποτε κατα την γνωμη μου καλο θα κανουν να ανοιξουν τα συνορα θα δουν οτι το παραμυθι δεν εχει πριγκηπα και με την μπατσα που θα φανε θα εκτιμησουν και αυτους που εννοουνε οτι λενε...

Το κριμα της υποθεσης ειναι οτι οι Ουκρανεζες που εχουν καταλαβει τι σημαινει Ευρωπη και τι απαιτησεις εχουν οι δουλειες εκει και τη μορφωση και γνωση απαιτειται δεν μεινουνε με αδεια χερια αλλα πανε Τουρκια για δουλειες.
Δυστυχως με φιλη μου Ρωσιδα που εμενε στην Πολη μου ειπε οτι παιζει να δουλευουν πλεον εκαττομυρια Ουκρανεζες οχι μονο τα καλοκαιρια αλλα και ολο τον χρονο.
Μου ειπε οτι καλα λεφτα δεν παιζουν αλλα στην δουλεια οι Τουρκοι τις εχουν στα οπα οπα και τις προτιμανε για ξενοδοχειακες δουλειες οπως και σε καφετεριες και μπαρ.
Δηλαδη σε αυτο που διακρινονται οι Ουκρανεζες

Προσωπικη μου αποψη λοιπον ειναι οτι η Ευρωπη και η βιζα ζημια δεν θα κανει,εξαλλου οποια ηθελε χορηγο εσκαγε Ντουμπαι απλα καποιες που ζουν στο παραμυθι θα προσγειωθουν στην πραγματικοτητα,καλο το βλεπω εγω.

Απο τις επιτυχιες που εχω 10φορες πιο ευκολα γνωριζω και γαμαω Τσεχες,Πολωνεζες απο Ουκρανεζες..Οταν η γκομενα εχει λυσει το οικονομικο της τοτε κοιταει σε εναν αντρα αλλα πραγματα εκτος απο το πορτοφολι(παλι το κανει αλλα οχι στο 100%) οπως εμφανιση,σωμα,μυαλο,επικοινωνια

Μακαρι λοιπον να παει καλυτερα οικονομικα η Ουκρανια και μακαρι να ανοιξουν τα συνορα

Αμα ηταν ολο το μπλοκ οπως η Σοβιετικη Ενωση τοτε θα ταν καταστροφη να ανοιγαν τα συνορα εστω και μιας χωρας αλλα τωρα στην εποχη που ζουμε οσο δεν ανοιγουν τα συνορα Ουκρανια θα μαζευονται τυποι με λογικη ΚΜΑΝ και θα σκανε κασερι και ο πιο φραγκατος θα γαμαει.

Ξερω οτι εγραψα πολλα αλλα επειδη εχω παει εξω δεν αξιζει να πας χωρις γνωση Αγγλια επαιζα στα 1600 καλυτερα ανεργος ΕΛλαδα πιο ευκολα ζεις με συσσιτιο και ταμειο ανεργειας..Πλεον θα φυγω με ειδικοτητα που πλεον κατεχω αλλιως Ελλαδα.Ολοι οι  φιλοι που εχουν μεταπτυχιο σε κλαδους οπως ΕΜΠ μηχανολογος προγραμματιστης σε artificial intelligence και ειναι εξω βαρανε κατι τρελα νουμερα..
Τωρα πριν λιγο μιλουσα με φιλο Αυστρια που πηγε σερβιτορος με χιλιαρικο ειναι και ζει μου λεει διπλα σε Αραβες δεν την παλευει θα γυρισει Ελλαδα

Απλα επειδη καποιοι εδω μεσα ειστε μεγαλοι σε ηλικια(δεν το λεω προσβλητικα) ισως εχετε μεινει σε εποχες που πηγαινε η Πολωνεζα Αγγλια ξεσκατωνε εναν γερο και επαιρνει 2k το μηνα,αυτα τελειωσανε

Πλεον Ευρωπη θα πηγαινει η αφροκρεμα σε καθο κλαδο οι υπολοιποι θα ειναι για να καθαριζουν δρομους

Πανο Σκληρε ανοιξες πολλα θεματα και ισως γινει συζητηση αυτη την φορα.
οι αποψεις σου παντα εχουν ενδιαφερον και συμφωνω στο 80-90% αυτη την φορα ομως θα διαφωνησω καθετα και εξηγουμε..
Δυστυχως τα γεγονοτα σε εχουν προλαβει...Αν τα τελευταια χρονια εγω και οι 100-200 που παμε εκει βαραμε γκομενες διαστημικες η με λεφτα η χωρις ειναι γιατι αυτες οι γκομενες ηταν μπλοκαρισμενες απο τις βιζες και χωρις πληροφορηση..Το ευρωπη το εχουμε δει 15 χρονια πριν στην Βουλγαρια στην Ρουμανια Πολωνια κλπ χωρες που βαραγες οπως βαρας σημερα ουκρανια οι οποιες ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΩΠΗ με το ονειρο μονο μιας καλυτερης ζωης οι γκομενες την ειδαν τρελα και εκει που δεν ζηταγανε τιποτα τωρα ζηταν τα κερατα τους σαν τις ελλεινιδες και αν δεν εχεις ακριβο αμαξι πολυ καλο σπιτι δεν εισαι μονιμος και δεν μιλας την γλωσσα δεν εχει νοημα να πας ειναι περιπου το ιδιο με Ελλαδα..
Αλλα η βιζα και η πληροφορηση ηταν αυτες που μας εκαναν να εχουμε γκομενες με τεραστια Mismatch ηλικιακα εμφανισιακα κλπ
Αρα οι γκομενες 7+(αυτες ξερω και αυτες με ενδιαφερουν τις υπολοιπες οπως ειπα και σε εναν φιλο απο εδω μεσα τις βλεπεις το πρωι στα λεωφορεια στο βουκουρεστι και στην Βαρσοβια να πηγαινουν για δουλεια) ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!Δεν θα πανε ποτε στο λονδινο και στο παρισι να δουλεψουν μην μπερδευεσαι!!
Θα πανε για να βρουν καποιον που θα τις πληρωνει για να τις εχει μονιμα η με γαμο η οπως αλλιως..
Ανοιγοντας λοιπον η βιζα εκτος απο τουρκια και ντουμπαι που εψαχναν τωρα θα βρουν πιρφορους και Λονδινο και ΠΑρισι που ειναι διατεθημενοι να τις πληρωνουν για να τις εχουν...Σιγουρα δεν ειναι ιταλοι ελληνες κλπ πεινασμενοι αλλα ανοιγει ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ και εκει υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να τα σκασουν για θεες ουκρανεζες...
Μονο το οτι ηδη βλεπουμε το κιεβο να αλλαζει τοσο γρηγορα εγω ηδη εχω βρει τις επομενες πολιτειες και εχω ενημερωσει και τους φιλους μου απο εδω μεσα..
Το αποτελεσμα ειναι λοιπον οτι δεν με ενδιαφερει τι κανουν 2000000 πολωνεζες στο λονδινο εγω τις εχασα αυτες και αλλες τοσες που μιλανε με αυτες που τους λενε η τους δειχνουν στο instagram τα καλυτερα ενω μπορει να περνανε χαλια...
Αρα βλεπεις λοιπον οτι ανοιγοντας μια αγορα 300εκ σκεψου ποσες επιλογες εχουν τα σκατομουνα και τι μπλοφες πλεον μπορουν να σου κανουν...
Αρα φιλε η πραγματικοτητα ειναι οτι οι 7+ με 300εκ+ πιθανους πιρφορους αν εχουν μυαλο με τοσες επιλογες θα βρουνε ακρη να τους τα πληρωνουν...Εχω ακουσει απειρες με αγγλους να πληρωνουν 1000+λιρες για να τις εχουν...
τωρα αν μιλας για 4-6αρια ε αυτες ποτε δεν θα εκαναν  μεγαλη ζωη αλλα τωρα κανουν καλυτερη απο πριν και ΕΛΠΙΖΟΥΝ ενω πριν...Τα 4- ειναι για τα εργοστασια οπως ηταν παντα...
Αρα ειναι καταστροφη το ανοιγμα της βιζας ισοδυναμει με ανοιγμα ματιων...
Στο θεμα τωρα που λες οτι οταν η γκομενα εχει λυσει το οικονομικο προβλημα σε ποια αναφερεσε στην κορη του Rybolovlev?ΟΠως πολυ καλα ξερεις οι γυναικες ειναι καταναλωτικα οντα οσο δεν παει...Αν βγαζει και λεφτα πχ 1000ευρω θελει αντρα με 10000 ευρω εκει που θα ηθελε με 2-3 αν δεν ειχε δικα τις λεφτα...Αρα αυτες που βγαζουν το 1000ρικακι οπως λεει και ο λοβε εχουν τεραστιες απαιτησεις και δεν κοιτα μονο το αντρικα χαρακτηριστικα αλλα τον ανθρωπο με τα 10000 εισοδημα...Αρα λεφτα σε γκομενα δεν αυξανει τα υπολοιπα αυξανει την διψα για πιο πολλα λεφτα...
Φυσικα και να μην παει καλυτερα η οικονομια της ουκρανιας ευχομαι...Το 2014 μολις εγινε το πραξικοπημα στην ουκρανια και το αεπ επεσε 50% ειμασταν τυχεροι οι λιγοι που ειμαστα εκει απο την αρχη και θυμηθηκαμε μεγαλες στιγμες μινσκ του 2000(το πραξικοπημα βοηθησε και στον φοβο του μεσου πιρφορου να παει εκει)...Αρα φιλε 'ευχαριστω' τους αμερικανους που διελυσαν την χωρα οικονομικα και μου εδωσαν την ευκαιρια για αλλα 3 χρονια να κανω καταπληκτικα Mismatch στο κιεβο και να ζησω αλλον εναν παραδεισο...Ο παραδεισος αυτος οπως εχουμε ξαναπει σε 2 χρονια τελειωνει και βεβαια εχουμε παρει ολοι τα μετρα μας
ΤΕλος για το τι γινεται πραγματικα στις αγγλιες γερμανιες κλπ δεν εχω αποψη και ουτε με ενδιαφερει για τον ερωτωτουρισμο...Εγω ξερω οτι αν μπουν γαλλοι γερμανοι στο παιχνιδι εχουμε χασει απο χερι το ιδιο και στον σεξοτουρισμο για τον κμαν θα εχει τελειωσει γιατι εκει που πανε οι πλουσιοι ουκρανοι και στο μελλον γαλλοι γερμανοι τον κμαν απλα δεν τον βαζουν..
η παραπανω αναλυση παντα αναφερετε σε γκομενες 7+ οι πιο κατω δεν με ενδιαφερουν γιαυτο δεν κανω αναλυτικη καταγραφη
Τελος εχω και εγω τις ερωτησεις μου
Μπορει να εχω παει σε ολες τις χωρες τις ευρωπης αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι και εκει ο καθενας λεει τα δικα του και δεν βγαζω ακρη...
οποιος λοιπον μενει μονιμα εκει θελω να μου απαντησει στα παρακατω
1)α)με πολλα πτυχια προφανως στην ευρωπη κονομαει αφου στην Ελλαδα δεν τον θελουν καν οι ασχετοι που φοβουνται μην τους φαει την θεση..Η ερωτηση λοιπον ειναι στην ανεπτυγμενη ευρωπη ποσα λεφτα του μενουν καθαρα για να ζησει (πληρωνοντας τα παντα) ενος γιατρου πχ
2)οι ανιδεικευτοι με ποσα ζουν καθαρα
3)γιατι οι δυτικοι δεν ασχολουνται με τους μουνοπαραδεισους το οτι τις θεωρουν φθηνες δεν ειναι λογος ολοι τις θεωρουν φθηνες αλλα στο μουνι και στο γαμισι δεν μας ενδιαφερει η εθνικοτητα...

παρακαλω να μου απαντησουν μονο μονιμοι κατοικοι και γνωστες στα παραπανω ερωτηματα μου
Ευχαριστω πολυ

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτό κατάλαβες απο το κείμενο?Που έγραψα πως τις τρώνε οι Γάλλλοι?
Άλλο γουστάρουν Γάλλους και Γαλλία οι γκόμενες άλλο βρίσκουν Γάλλους..Δεν υπήρχαν Γάλλοι όυτε σήμερα υπάρχουν στις Ανατολικές χώρες..Στην Βαρσοβία ενδεικτικά υπήρχαν 10 συνολικά που τους γνώριζα όλους και βγαίναμε μαζί.Σου έγραψα πιο πάνω δεν ασχολούνται μαζί τους οι Γαλλοι τις θεωρούν δεύτερη κλάση γυναικών..Ισπανοι είναι και ήταν Χιλλίαδες Πολωνία..Οπότε τι να γράψουμε για Γάλλους για τα 10 άτομα σε μια πόλη 2 εκατομμυρίων?Οι αντίπαλοι ήταν οι Ισπανοι αυτούς έβλεπες την νύχτα.

Αυτά περί υπέρτατου kman που λές δεν τα λαμβάνω καν υπόψην απλά πιστευω όπως σου έχω πει και στο παρελθον έχεις λάθος είδωλα αλλα its your life.
είναι σαν να μου λες πως οι Ελληνίδες γουστάρουν Βραζιλιάνους!Οκ και οι Ουκρανές γουστάρουν Γάλλους ..so what?
Το τι είμαστε εμείς και ποιες οι δυνατότητες μας μετράει!  Δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι! Η συζήτηση για εθνικότητες στις κοπέλες πλέον οποιασδήποτε χώρας δεν έχει νόημα! Καλύτερα να λες πόλη όταν σε ρωτάνε παρά χώρα!Για αυτές όλα ίδια είναι και όλους τους άντρες τους βλέπουν το ίδιο...Η ερώτηση "Where u come from" στο καμάκι όσο πιο πολύ καθυστερεί τόσο καλύτερα!
Μόνο η προσωπική υπεροχή μετράει πλέον!

Όσο για τους Γάλλους είναι απο τους πιο ξεφτιλισμένους λαούς!Πραγματικά οικτροί ...
Αν πιστεύει κάποιος οτι είναι ελκυστικοί είναι πραγματικά ηττοπαθείς

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
είναι σαν να μου λες πως οι Ελληνίδες γουστάρουν Βραζιλιάνους!Οκ και οι Ουκρανές γουστάρουν Γάλλους ..so what?
Το τι είμαστε εμείς και ποιες οι δυνατότητες μας μετράει!  Δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι! Η συζήτηση για εθνικότητες στις κοπέλες πλέον οποιασδήποτε χώρας δεν έχει νόημα! Καλύτερα να λες πόλη όταν σε ρωτάνε παρά χώρα!Για αυτές όλα ίδια είναι και όλους τους άντρες τους βλέπουν το ίδιο...Η ερώτηση "Where u come from" στο καμάκι όσο πιο πολύ καθυστερεί τόσο καλύτερα!
Μόνο η προσωπική υπεροχή μετράει πλέον!
Να λες πολη αν εισαι απο δυνατο νησι αμα εισαι απο χωριο στο πουθενα?
παμε να δειρουμε τον Τσαντ που το 2010 μας ξεφτιλισε παγκοσμια και μας κολησε την ρετσινια φτωχος..Το να λες οτι εισαι απο Ροδο η Μυκονο αμα η γκομενα δεν εχει ερθει δεν αλλαζει τιποτα..
ολα μετρανε φιλε απλα εσυ και εγω μπορει να υπερπηδαμε τα εμποδια αλλα ολοι αυτοι μας εβαλαν πολυ υψηλα εμποδια...Ευχομαι φυσικα να αυξησεις την δυναμη σου σε πυραυλους οπως μας λες και να τα υπερπηδας με ανεση..
Καλη επιτυχια φυσικα και στον Σκληρο για μια θεση στο ηλιο και βεβαια στην νεα καριερα του dirty.
Για μια ακομα φορα αποδεικνυεται οτι οι International δειχνουν τον δρομο και ειναι πολυ πιο μπροστα απο τον μεσο ελληνα αφου εφυγαν απο την καμενη οικονομικα και γκομενικα ελλαδα και ΠΕΤΑΞΑΝ

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οι Ευρωπαιοι δεν προκειται να ασχοληθουν με Ουκρανεζες οπως δεν ασχοληθηκαν με Πολωνεζες
Οι Πολωνεζες οσες θα δεις ακομα και Ευρωπη θα ναι με Λατινο,Ελληνα,Ισπανο η Τουρκο
ΤΟ ιδιο θα γινει και με Ουκρανεζες

Εχει απιστευτο μουνι Λονδινο και σε καθε μεγαλη Ευρωπαικη πρωτεουσα εδω μεχρι και επαρχια εβλεπα απο μαυρη κινεζα,λιβανεζα κτλπ
Η νοοτροπια στην Ευρωπη ειναι να γαμας γυναικες που ειναι ανεξαρτητες και δυναμικες
Το αντιθετο απο της Ουκρανεζες που θελουν καποιον να κρεμονται απ τα @@ του

Πιο πολυ ζημια και ειναι προσωπικη μου αποψη αυτη θα κανει ο Τουρκος που κανει τα χατηρια στην Ουκρανεζα παρα ο Ευρωπαιος που δεν θα ασχοληθει με Σλαβες..
ΟΙ Τουρκοι δυστυχως εχουν αρχισει να τις ξεμ..νιαζουν(μιλαω για τους της Δυτικης Τουρκιας τους γεννητσαρους οχι τους μογγολους της Ανατολης) τις Ουκρανεζες και σκανε εκατομμυρια απ αυτες Τουρκια

Αυτα δεν τα λεω για να αποθαρρυνω κοσμο,εγω στα 30- που ειμαι οσες γαμαω μιλανε καλα Αγγλικα και νιωθουν Ευρωπαιες
Ισως σε μεγαλυτερες ηλικιες τα συνορα αν ανοιξουν τοτε να κανουν ζημια

Αλλα σε μενα ζημια δεν κανουν γιατι παντα γαμαω με μετρια λεφτα,αν οι Ουκρανεζες αποκτεισουν Ευρωπαικη νοοτροπια θα γαμαω ακομα περισσοτερες

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Να λες πολη αν εισαι απο δυνατο νησι αμα εισαι απο χωριο στο πουθενα?
παμε να δειρουμε τον Τσαντ που το 2010 μας ξεφτιλισε παγκοσμια και μας κολησε την ρετσινια φτωχος..Το να λες οτι εισαι απο Ροδο η Μυκονο αμα η γκομενα δεν εχει ερθει δεν αλλαζει τιποτα..
ολα μετρανε φιλε απλα εσυ και εγω μπορει να υπερπηδαμε τα εμποδια αλλα ολοι αυτοι μας εβαλαν πολυ υψηλα εμποδια...Ευχομαι φυσικα να αυξησεις την δυναμη σου σε πυραυλους οπως μας λες και να τα υπερπηδας με ανεση..
Καλη επιτυχια φυσικα και στον Σκληρο για μια θεση στο ηλιο και βεβαια στην νεα καριερα του dirty.
Για μια ακομα φορα αποδεικνυεται οτι οι International δειχνουν τον δρομο και ειναι πολυ πιο μπροστα απο τον μεσο ελληνα αφου εφυγαν απο την καμενη οικονομικα και γκομενικα ελλαδα και ΠΕΤΑΞΑΝ

Ο πουτανας γιος ο Τζεφρυ βγηκε απ Ελληνικο νησι(και μαλιστα αμφισβητουμενο απο Τουρκια...) και ειπε σε παγκοσμια συνδεση οτι ειμαστε λωποδυτες.Ξεφτιλισε καθε Ελληνα και καθε τι ΕΛληνικο..Επρεπε την επομενη μερα να βρισκεται παρεα με τα ψαρια.
Ο επομενος προδοτης ο σημερινος και ο προηγουμενος βαλανε φορους στα νησια διωξανε τους καλους τουριστες και παραλληλα φερανε λαθρο στα νησια μας που ειναι οτι καλυτερο εχουμε σαν χωρα.

Σημερινο περιστατικο...
Γερμανος στην Κρητη καλεσε την πυροσβεστικη γιατι του χαλασε το παπουτσι!!Οταν πηγανε οι πυρσοβεστες και του ειπανε οτι δεν ειναι μεγαλο θεμα τους ειπε να το βουλωσουν γιατι αυτος τους πληρωνει

Στην Ροδο επισης τουριστες αρχιζουν και τρωνε τσαμπα και δεν πληρωνουν τους λογαριασμους

Τι ξεφτυλικια ειναι αυτα,τα βλεπουν οι Σλαβες και πανε Τουρκια σου λενε αυτοι γινανε τελειως αδερφες τους γαμανε μες την χωρα τους και λενε και ευχαριστω

ΕΙναι καταντια

Εγω περσι Κερκυρα φαπωσα Ιταλους που μπηκανε και κολυμπουσανε σε πισινα με το ετσι θελω μπηκανε με κλωτσιες στην ξυλινη πορτα

Που αλλου γινονται αυτα?

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Οι Ευρωπαιοι δεν προκειται να ασχοληθουν με Ουκρανεζες οπως δεν ασχοληθηκαν με Πολωνεζες
Οι Πολωνεζες οσες θα δεις ακομα και Ευρωπη θα ναι με Λατινο,Ελληνα,Ισπανο η Τουρκο
ΤΟ ιδιο θα γινει και με Ουκρανεζες

Εχει απιστευτο μουνι Λονδινο και σε καθε μεγαλη Ευρωπαικη πρωτεουσα εδω μεχρι και επαρχια εβλεπα απο μαυρη κινεζα,λιβανεζα κτλπ
Η νοοτροπια στην Ευρωπη ειναι να γαμας γυναικες που ειναι ανεξαρτητες και δυναμικες
Το αντιθετο απο της Ουκρανεζες που θελουν καποιον να κρεμονται απ τα @@ του

Πιο πολυ ζημια και ειναι προσωπικη μου αποψη αυτη θα κανει ο Τουρκος που κανει τα χατηρια στην Ουκρανεζα παρα ο Ευρωπαιος που δεν θα ασχοληθει με Σλαβες..
ΟΙ Τουρκοι δυστυχως εχουν αρχισει να τις ξεμ..νιαζουν(μιλαω για τους της Δυτικης Τουρκιας τους γεννητσαρους οχι τους μογγολους της Ανατολης) τις Ουκρανεζες και σκανε εκατομμυρια απ αυτες Τουρκια

Αυτα δεν τα λεω για να αποθαρρυνω κοσμο,εγω στα 30- που ειμαι οσες γαμαω μιλανε καλα Αγγλικα και νιωθουν Ευρωπαιες
Ισως σε μεγαλυτερες ηλικιες τα συνορα αν ανοιξουν τοτε να κανουν ζημια

Αλλα σε μενα ζημια δεν κανουν γιατι παντα γαμαω με μετρια λεφτα,αν οι Ουκρανεζες αποκτεισουν Ευρωπαικη νοοτροπια θα γαμαω ακομα περισσοτερες
Στην τουρκια πανε γιατι ειναι φθηνα ειναι διπλα και ειναι και χωρις βιζα οχι γιατι ειναι καλα γιαυτο το εχουμε πει αυτες που ξερουν δεν γουσταρουν τουρκους αλλα δεν ειχανε καπου αλλου προσβαση λογω βιζας
Στο τελευταιο διαφωνουμε βεβαια καθετα αλλα δεν εχει σημασια...Για εμενα οι καλυτερες ειναι αυτες που δεν μιλανε αγγλικα και δεν εχουν ασπαστει στον δυτικο τροπο ζωης των γυναικων..Γουστα γνωμες ....περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Ο πουτανας γιος ο Τζεφρυ βγηκε απ Ελληνικο νησι(και μαλιστα αμφισβητουμενο απο Τουρκια...) και ειπε σε παγκοσμια συνδεση οτι ειμαστε λωποδυτες.Ξεφτιλισε καθε Ελληνα και καθε τι ΕΛληνικο..Επρεπε την επομενη μερα να βρισκεται παρεα με τα ψαρια.
Ο επομενος προδοτης ο σημερινος και ο προηγουμενος βαλανε φορους στα νησια διωξανε τους καλους τουριστες και παραλληλα φερανε λαθρο στα νησια μας που ειναι οτι καλυτερο εχουμε σαν χωρα.

Σημερινο περιστατικο...
Γερμανος στην Κρητη καλεσε την πυροσβεστικη γιατι του χαλασε το παπουτσι!!Οταν πηγανε οι πυρσοβεστες και του ειπανε οτι δεν ειναι μεγαλο θεμα τους ειπε να το βουλωσουν γιατι αυτος τους πληρωνει

Στην Ροδο επισης τουριστες αρχιζουν και τρωνε τσαμπα και δεν πληρωνουν τους λογαριασμους

Τι ξεφτυλικια ειναι αυτα,τα βλεπουν οι Σλαβες και πανε Τουρκια σου λενε αυτοι γινανε τελειως αδερφες τους γαμανε μες την χωρα τους και λενε και ευχαριστω

ΕΙναι καταντια

Εγω περσι Κερκυρα φαπωσα Ιταλους που μπηκανε και κολυμπουσανε σε πισινα με το ετσι θελω μπηκανε με κλωτσιες στην ξυλινη πορτα

Που αλλου γινονται αυτα?
ακριβως!!!

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Στην τουρκια πανε γιατι ειναι φθηνα ειναι διπλα και ειναι και χωρις βιζα οχι γιατι ειναι καλα γιαυτο το εχουμε πει αυτες που ξερουν δεν γουσταρουν τουρκους αλλα δεν ειχανε καπου αλλου προσβαση λογω βιζας
Στο τελευταιο διαφωνουμε βεβαια καθετα αλλα δεν εχει σημασια...Για εμενα οι καλυτερες ειναι αυτες που δεν μιλανε αγγλικα και δεν εχουν ασπαστει στον δυτικο τροπο ζωης των γυναικων..Γουστα γνωμες ....περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...

Εγω αμα δεν μιλαει η αλλη Αγγλικα βαραω 5 εγκεφαλικα χαχα
Ναι γουστα ειναι και ετσι πρεπει να ναι,ιδιο σκεπτηκο εχεις με ενα φιλο που πλεον ταξιδευω με αυτον,αυτος παει σε χωρια και σε οσες δεν μιλανε καν αγγλικα και πουλαει και τον εαυτο του γιατι ειναι καλα αρκετα στα οικονομικα,εγω πουλαω το μπλα μπλα αμα η αλλη δεν  μιλαει Αγγλικα τοτε χανω το δυνατο μου χαρτι

Παντως για Τουρκια μην το λες,γιατι ετσι νομιζα και εγω αλλα αυτοι που μενουν Σμυρνη και Πολη εχουν ριξει πολυ διαβασμα στο τι καναμε εμεις στα Ελληνικα νησια.
Μαλιστα ξερω και Τουρκους που με ρωτουσανε σε ποια νησια να ερθουνε
Δεν τους επιασε ξαφνικα ο πονος για Ελλαδα
ΑΠλα θελουνε να δουνε πως επαιζε μπαλα ο yunan γιατι ως το 2010 ειχαμε τρελο ονομα μεχρι και σε Τουρκια

• Like
Αντιδράσεις: XMan19

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οι γερμανοι ειναι οι γυφτοι της ευρωπης και δεν αφηνουν μια.ασε που κυνηγουν ο τζαμπα αν δουνε
εχει καπου δοκιμες ποτων χωρις λεφτα πανε με δεκα μασελες και στομαχια να φανε να πιουνε τζαμπα χαχαχ.
ειδα 2 φτωχικες ντυμενες γερμανεσ πενηνταρες που πηγαν να φανε τζαμπα.μου λενε ειμαστε γερμανιδες.
ρωησα εισαστε προσφυγες στην γερμανια?οχι λενε γερμανιδες χαχαχαχαχαχ τους κανω χοντρες πλακες τωρα που εδω και 3 χρονια τους πηρα χαμπαρι.παντως σωστα λενε οτι εθνικοτητες οπως οι αγγλοι τους εχουν στο
μπουτσο τους.πηγα βαρκελωνη ποδοσφαιρο και οι αγγλοι ηταν σε μπαρ με τιγκα πουτανες γυρω στην ραμπλασ και πινανε ποτο και κανενας δεν ηθελε να πληρωσει να γαμησει,μονο με την μπυρα ασχολουνταν χαχαχαχ.
στην οδυσσο παλι βρηκα οπαδους αγγλουςπου θα πηγαιναν τιρασπολ,ετρωγαν στο ελληνικο και τους κερασα
μπυρες.οταν τους ειπα για πουτανες δεν ηθελαν να ακουσουν.
τωρα κιεβ ολοι καθονται σε μπαρ τραγουδανε και πινουν.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
οι γερμανοι ειναι οι γυφτοι της ευρωπης και δεν αφηνουν μια.ασε που κυνηγουν ο τζαμπα αν δουνε
εχει καπου δοκιμες ποτων χωρις λεφτα πανε με δεκα μασελες και στομαχια να φανε να πιουνε τζαμπα χαχαχ.
ειδα 2 φτωχικες ντυμενες γερμανεσ πενηνταρες που πηγαν να φανε τζαμπα.μου λενε ειμαστε γερμανιδες.
ρωησα εισαστε προσφυγες στην γερμανια?οχι λενε γερμανιδες χαχαχαχαχαχ τους κανω χοντρες πλακες τωρα που εδω και 3 χρονια τους πηρα χαμπαρι.παντως σωστα λενε οτι εθνικοτητες οπως οι αγγλοι τους εχουν στο
μπουτσο τους.πηγα βαρκελωνη ποδοσφαιρο και οι αγγλοι ηταν σε μπαρ με τιγκα πουτανες γυρω στην ραμπλασ και πινανε ποτο και κανενας δεν ηθελε να πληρωσει να γαμησει,μονο με την μπυρα ασχολουνταν χαχαχαχ.
στην οδυσσο παλι βρηκα οπαδους αγγλουςπου θα πηγαιναν τιρασπολ,ετρωγαν στο ελληνικο και τους κερασα

Υπαρχει μια τεραστια παρεξηγηση γυρω απ τους Αγγλους..Επειδη τους εχω καθε καλοκαιρι Κερκυρα και Ζακυνθο που παω συχνα και αλλες 2φορες τους ειδα και Αγγλια δεν ειναι οτι ειναι πουστηδες οπως λενε πολλοι εδω.
Απλα το γαμησι ειναι τοσο ευκολο που το χουν βαρεθει και βλεπουν μπαλα
Καβο πχ θα πας Κερκυρα καθε Αγγλος εχει 2 Αγγλιδες αγκαλια
Βγηκα με εναν Αγγλο που ερχεται καθε καλοκαιρι και μιλαει Ελληνικα..Και εγω μεχρι να τον γνωρισω ελεγα τι φαση να ναι αυτος..Βγαιναμε στα μαγαζια και στο διλεπτο φασωνε καθε Αγγλιδα..Φιλε να μην στα πολυλογω γαμησε σε 10 μερες 10 Αγγλιδες,μια Τσεχα και μια Σαλονικια..Εγω 3 αυτος 12

Απλα οπως ξαναλεω ο Αγγλος δεν θα ασχοληθει με την Ουκρανεζες που εχει απαιτησεις,Αγγλιδα γαμαει στο 5λεπτο και του πληρωνει και τις μπυρες

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1

Οι Αγγλοι εχουν πανευκολη προσβαση σε Αγγλιδες + εχουν τρελη ποικιλια εθνικοτητων μεσα στη χωρα τους για παιχνιδι  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom