Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι αναλύσεις είναι ωραίες γιατί περνάει και ευχάριστα η ώρα και μερικές φορές βγαίνουν και ωραία συμπεράσματα αλλα για μένα αυτός που πάντα πετυχαίνει στο τέλος είναι ο ρεαλιστής, ο άνθρωπος με την αλγοριθμικη μαθηματική σκέψη που κοιτάζει τα πράγματα όπως είναι. Ο άνθρωπος που είναι έτοιμος να δεχτεί την αλλαγή και δεν είναι κολλημένος στο παρελθόν. Open-minded!!

Οι Πολωνέζες αυτήν την στιγμή είναι απρόσιτες στον μέσο τούριστα συγκρινόμενες πάντα με τις Ουκρανέζες. Μπορέι να γνωρίζεις καποιες μια στο τοσο αλλά δεν αξίζει να επενδυσεις πλέον σε αυτές...Τέλος Ιουνίου θα βρίσκομαι μια εβδομάδα Πόζναν για σεμινάριο σε ένα μεγάλο κέντρο που έχουν εκει και στόχευσα διαδίκτυο απο τώρα. Αυτά που βλέπω είναι αδιανόητα σε σχέση με αυτά που έβλεπα μια επταετία πριν. Βλεπω ΠΟΛΥ άσχημες, βλέπω χοντρές που στο παρελθόν χοντρή Πολωνέζα ήταν μια στις 100, βλέπω τατουάζ βλέπω σκουλαρίκια στην μύτη αλλά το χειρότερο όλων δεν βλέπω κανένα match. Μια εβδομάδα σχεδόν και στα εκατοντάδες likes που έκανα και Tinder και Badoo και Fotka ζήτημα να έχω 10 matches και μάλιστα απο ηλικιές 35+.

Ακόμα και με αυτες που μιλήσα έχουν πολυ στυλάκι και ειρωνία. Θα τα δώ και τα πραγμάτα live αλλά το να συγκρινουμε έτος 2018 κυνηγητό σε Πολωνία με τα ελάχιστα matches και με τις είρωνες 35αρες Πολωνέζες μέτριας εμφάνισης σε σχέση με τα εκατονταδες matches αντίστοιχα Κίεβο και τις 25αρες ουκρανες είναι αστείο.

Μακαρί να μην κοιτάγαν τα λεφτα οι Ουκρανές σαν τις Πολωνές τρελές αλλά αγνες (στο χρηματικό κομμάτι) θα ήταν παράδεισος η Ουκρανία αλλά οπως είπα αν κάποιος είναι ρεαλιστής το αποδέχεται και προχωράει παρακάτω. Αλλιως παραμένει στις χρυσές εποχές του Ποζναν και χορεύει μονος στο cuba libre  πίνοντας βότκες και αναπολώντας το παρελθόν.

Υ.Γ.
Βάζω και μια απο Ποζναν στο Tinder να γελάσουμε:) Εντάξει δεν εκφράζει σε καμιά περίπτωση τον μέσο όρο αλλά τετοια πλάσματα εστω και σε ακραίες εξαιρέσεις δεν υπάρχουν Ουκρανια

Συνημμένα

• 1111.png
    1111.png
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 27

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κωνσταντινουπολη και κατεχομενα ειναι πιο ακριβα απο λευκωσια ακομα και με την υποτιμηση της λιρας συμφερει λευκωσια.αθηνα και λευκωσια μπορω να φαω το γλθκακι μου σε στεκακια με 2 ευρο και 2 ευρο καφε.κωνσταντινουπολη πηγαιν ζαχαροπλαστεια και ειχανε 7-9 ευρο το γλυκακι!τοτε η λιρα ηταν 2,5 το ευρο ενω τωρα ειναι 4,8.ακομα και τωρα με συμφερει να φαω ελευθερες περιοχες και με 15-20 το ατομο σκας.στα κατεχομενα 15 το ατομο τρως μονο κεμπαπ.στα κατεχομενα εχουν ολες τις τουρκικεσ μαρκεσ καφεστιατορια και μαλακιες και βλεπεις αυτοκηνιταρες οπως και σε αλλες χωρες απο φεραρι,μπεντλει,πορσε.γκαρσονια τουρκια και κατεχομενα ειναι απο αδανα η φτωχα χωρια και πολλες κοπελες και φοιτητες απο τουρκμενισταν,κυργισταν και τετιες χωρες.κατεχομενα η δευτερη γλωσα τα ρωσικα με μογγολεσ

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οι αναλύσεις είναι ωραίες γιατί περνάει και ευχάριστα η ώρα και μερικές φορές βγαίνουν και ωραία συμπεράσματα αλλα για μένα αυτός που πάντα πετυχαίνει στο τέλος είναι ο ρεαλιστής, ο άνθρωπος με την αλγοριθμικη μαθηματική σκέψη που κοιτάζει τα πράγματα όπως είναι. Ο άνθρωπος που είναι έτοιμος να δεχτεί την αλλαγή και δεν είναι κολλημένος στο παρελθόν. Open-minded!!

Οι Πολωνέζες αυτήν την στιγμή είναι απρόσιτες στον μέσο τούριστα συγκρινόμενες πάντα με τις Ουκρανέζες. Μπορέι να γνωρίζεις καποιες μια στο τοσο αλλά δεν αξίζει να επενδυσεις πλέον σε αυτές...Τέλος Ιουνίου θα βρίσκομαι μια εβδομάδα Πόζναν για σεμινάριο σε ένα μεγάλο κέντρο που έχουν εκει και στόχευσα διαδίκτυο απο τώρα. Αυτά που βλέπω είναι αδιανόητα σε σχέση με αυτά που έβλεπα μια επταετία πριν. Βλεπω ΠΟΛΥ άσχημες, βλέπω χοντρές που στο παρελθόν χοντρή Πολωνέζα ήταν μια στις 100, βλέπω τατουάζ βλέπω σκουλαρίκια στην μύτη αλλά το χειρότερο όλων δεν βλέπω κανένα match. Μια εβδομάδα σχεδόν και στα εκατοντάδες likes που έκανα και Tinder και Badoo και Fotka ζήτημα να έχω 10 matches και μάλιστα απο ηλικιές 35+.

Ακόμα και με αυτες που μιλήσα έχουν πολυ στυλάκι και ειρωνία. Θα τα δώ και τα πραγμάτα live αλλά το να συγκρινουμε έτος 2018 κυνηγητό σε Πολωνία με τα ελάχιστα matches και με τις είρωνες 35αρες Πολωνέζες μέτριας εμφάνισης σε σχέση με τα εκατονταδες matches αντίστοιχα Κίεβο και τις 25αρες ουκρανες είναι αστείο.

Μακαρί να μην κοιτάγαν τα λεφτα οι Ουκρανές σαν τις Πολωνές τρελές αλλά αγνες (στο χρηματικό κομμάτι) θα ήταν παράδεισος η Ουκρανία αλλά οπως είπα αν κάποιος είναι ρεαλιστής το αποδέχεται και προχωράει παρακάτω. Αλλιως παραμένει στις χρυσές εποχές του Ποζναν και χορεύει μονος στο cuba libre  πίνοντας βότκες και αναπολώντας το παρελθόν.

Υ.Γ.
Βάζω και μια απο Ποζναν στο Tinder να γελάσουμε:) Εντάξει δεν εκφράζει σε καμιά περίπτωση τον μέσο όρο αλλά τετοια πλάσματα εστω και σε ακραίες εξαιρέσεις δεν υπάρχουν Ουκρανια

Ειναι 5 κλασεις κατω οι Πολωνεζες σε ομορφια απο Ουκρανεζες και οντως παχαινουν.
Χωρις να σε ξερω προσωπικα παντως θεωρω οτι εκτος το οτι αυξανει ο ανταγωνισμος ειναι και οτι θεωρεισαι μεγαλος αμα εισαι 30+ για Πολωνια
Εγω σκεψου διετια πθσω γαμουσα Πολωνεζα 40+ που επαιζε μπαλα μονο με πιτσιρικαδες και μου τα πληρωνε ολα ειχε δικια της εταιρια..Η Πολωνεζα που τραβιουμουν εδω ενα χρονο πισω με ελεγε παππου γιατι 30ριζα.
Γενικα εχω κοψει οτι οι Πολωνεζες θελουν χορευταρα με ενεργεια που να τις γαμαει ολη μερα και να χει αντοχες πχ θελει η πιτσιρικα καποιον που να σκαει σερι απο ποτα να την παει παραλια αυτος να πηγαινει δουλεια και μετα να την ξαναπαιρνει για διασκεδαση χωρις υπνο

Εγω Πολωνεζες θεριζα εως περσι πλεον κοιμαμε πιο νωρις προσεχω γιατι δεν βγαινει το τρελο προγραμμα που εσκαγα σερι σε δουλεια απο μεθυσι και γαμησι αυπνος.
Οι Πολωνεζες θελουν χρονο,πολυ χρονο..

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Κίεβο live.
Έπαιξα tinder αρκετά matches περιμένω την πρώτη που μιλήσαμε τώρα..
Λυπηρό κ συγχρόνως αηδιαστικό το θέαμα των αραβοτουρκων αγκαλιά με ουκρανες
:vomit: :vomit: :vomit:

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Υπαρχει μια τεραστια παρεξηγηση γυρω απ τους Αγγλους..Επειδη τους εχω καθε καλοκαιρι Κερκυρα και Ζακυνθο που παω συχνα και αλλες 2φορες τους ειδα και Αγγλια δεν ειναι οτι ειναι πουστηδες οπως λενε πολλοι εδω.
Απλα το γαμησι ειναι τοσο ευκολο που το χουν βαρεθει και βλεπουν μπαλα
Καβο πχ θα πας Κερκυρα καθε Αγγλος εχει 2 Αγγλιδες αγκαλια
Βγηκα με εναν Αγγλο που ερχεται καθε καλοκαιρι και μιλαει Ελληνικα..Και εγω μεχρι να τον γνωρισω ελεγα τι φαση να ναι αυτος..Βγαιναμε στα μαγαζια και στο διλεπτο φασωνε καθε Αγγλιδα..Φιλε να μην στα πολυλογω γαμησε σε 10 μερες 10 Αγγλιδες,μια Τσεχα και μια Σαλονικια..Εγω 3 αυτος 12

Απλα οπως ξαναλεω ο Αγγλος δεν θα ασχοληθει με την Ουκρανεζες που εχει απαιτησεις,Αγγλιδα γαμαει στο 5λεπτο και του πληρωνει και τις μπυρες

Ακριβως ο αγγλος βγαζει γκομενα το ιδιο απογευμα μεσω pof

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1

Μακαρί να μην κοιτάγαν τα λεφτα οι Ουκρανές σαν τις Πολωνές τρελές αλλά αγνες (στο χρηματικό κομμάτι) θα ήταν παράδεισος η Ουκρανία αλλά οπως είπα αν κάποιος είναι ρεαλιστής το αποδέχεται και προχωράει παρακάτω. Αλλιως παραμένει στις χρυσές εποχές του Ποζναν και χορεύει μονος στο cuba libre  πίνοντας βότκες και αναπολώντας το παρελθόν.

Υ.Γ.

Καθαροαιμο πολωνικο δεκαρι  :grin: :grin:

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Ο πουτανας γιος ο Τζεφρυ βγηκε απ Ελληνικο νησι(και μαλιστα αμφισβητουμενο απο Τουρκια...) και ειπε σε παγκοσμια συνδεση οτι ειμαστε λωποδυτες.Ξεφτιλισε καθε Ελληνα και καθε τι ΕΛληνικο..Επρεπε την επομενη μερα να βρισκεται παρεα με τα ψαρια.

Ακριβως αυτο, αλλα η μεγαλυτερη ζημια στο μυαλο των ανατολικων δεν έγινε το 2010.
Εγινε τον Ιουλιο του 2015 τυπε, που ολα τα ΜΜΕ παγκοσμίως εβγαιναν και λεγαν οτι η Ελλαδα χρεωκόπησε. Δε μπορειτε να φανταστειτε τη ζημια μας εκανε αυτο στα μυαλο των ξενων. Εφεξής , τα μονα μουνια που καταφέρνω να βγω ραντεβου και να φαω, ειναι εκεινα που ειτε λατρευουν την Ελλαδα λογω φυσικης ομορφιας, ειτε επειδη εχουν συγγενεις η φιλες εδω.

Προ 2015 μου ητανε πανευκολο, τωρα δυσκολο.

Αναφέρω παραδειγματα
1)Μιλουσα μεσω skype μια μια Ουκρανεζα εκεινο το καλοκαιρι. Σε καποια φαση περι της 20 Ιουλιου 2015, και ενω πριν ηταν ολο γλυκες, σεξουαλικα πειραγματα, ποτε θα με φερεις ελλαδα κτλ μου γράφει: "Η Ελλαδα χρεωκόπησε!!! Bye!"
Σημειωτέων δεν ειχε ουτε βρακι να βαλει, και ειχε το θράσος να μιλησει έτσι!!!!

2)Ρουμανια 2017. Επισκεπτομαι μια φιλη και κανονιζει να βρεθουμε για ποτο με μια παρεα.Μπαινω σε ενα ταξι και μου πιανει ρουμανος ταριφας κουβεντα. Σε καποια φαση μου λεει, Greece falimento?
Του λεω τι ειναι αυτα που λες φυσικα και οχι, μην ακους της μαλακιες που λενε στα ΜΜΕ. Προκειμενου να προστατεψω την εικονα μας, καθησα και ανελυσα ολη την κατασταση με τους φυσικους πορους τα αερια και τα πετρελαια που θελουν οι δυτικοι να μας παρουν πιρ παρα, και οτι ο μονος τροπος για να ελεγξουν οι ξενοι την Ελλαδα ειναι μεσω μιας τεχνιτης κρισης. Με αλλα λογια του εδωσα να καταλαβει οτι η Ελλαδα ειναι μια "Ομορφη και πλουσια γκομενα" που ολοι θελουν να γαμανε και να αρμέγουν.

Επι της ουσιας ομως για το μουνι που μας αφορα, πλεον πρεπει να αποδεικνύουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες στις γκομενες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.338
Πόντοι
3.656
Κίεβο live.
απανω τους αεραααααα
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Κίεβο live.

Μιλαει το κασερι  :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ειναι 5 κλασεις κατω οι Πολωνεζες σε ομορφια απο Ουκρανεζες και οντως παχαινουν.
Χωρις να σε ξερω προσωπικα παντως θεωρω οτι εκτος το οτι αυξανει ο ανταγωνισμος ειναι και οτι θεωρεισαι μεγαλος αμα εισαι 30+ για Πολωνια
Εγω σκεψου διετια πθσω γαμουσα Πολωνεζα 40+ που επαιζε μπαλα μονο με πιτσιρικαδες και μου τα πληρωνε ολα ειχε δικια της εταιρια..Η Πολωνεζα που τραβιουμουν εδω ενα χρονο πισω με ελεγε παππου γιατι 30ριζα.
Γενικα εχω κοψει οτι οι Πολωνεζες θελουν χορευταρα με ενεργεια που να τις γαμαει ολη μερα και να χει αντοχες πχ θελει η πιτσιρικα καποιον που να σκαει σερι απο ποτα να την παει παραλια αυτος να πηγαινει δουλεια και μετα να την ξαναπαιρνει για διασκεδαση χωρις υπνο

Εγω Πολωνεζες θεριζα εως περσι πλεον κοιμαμε πιο νωρις προσεχω γιατι δεν βγαινει το τρελο προγραμμα που εσκαγα σερι σε δουλεια απο μεθυσι και γαμησι αυπνος.
Οι Πολωνεζες θελουν χρονο,πολυ χρονο..

38 ειμαι αλλά εμφανησιακά μοίαζω πολύ μικρότερος έτσι τουλάχιστον μου λένε όλοι..Δεν είναι όμως το ηλικιακό το θέμα δεν σου μιλάω να πηδαω 20αρες Πολωνια δεν θα κυνηγούσα καν αυτό - προσαρμόζομαι με βάση την κάθε χώρα- μιλαω να βρίσκω καλές εμφανησιακά 28-35. Ούτε εκει δεν βρίσκεις εύκολα πλέον. Εισαι 30 και πηδας 40αρα Πολωνέζα?Γιατι να το κάνεις αυτό?Κίεβο θα γαμας 30αρης 18αρες..

Ουκρανία στα φοιτητικά μαγαζία saxon κλπ στο τελευταιο ταξιδι γνωριζα 20-22 χρονων μια χαρα και η μια (21 χρονων) μου έκατσε με ενα απλό γευμα ραντεβού στα mac donalds..

Συμφωνω πως αν το παλέψεις θα βρείς και κάποιες Πολωνέζες δεν αντιλέγω το θέμα ειναι να ψάχνεις πάντα το καλύτερο..Αν κάπου καει πάς αλλού αυτό λέει η λογική. Και πάντα να παίρνεις το καλύτερο. Που στην Ουκρανία δεν είναι θέμα μόνο μεγαλυτερου αριθμού και μικρότερης ηλικίας αλλά κυρίως πολύ ανώτερης εμφανησιακά ποιότητας..Κλάσης ανώτερες. Πολωνία για μένα δεν έβγαζα εφτάρι ούτε ενα το χρόνο οταν Ουκρανία βγάινει σε κάθε ταξίδι.

Πάντως στο ηλικιάκο η εμπειρία μου σαν love-τουρίστας τοσα χρόνια είναι πως το peak του άντρα δεν είναι στα 30 αλλά στα 35..Θα το καταλάβεις όταν φτασεις. Στα 30 δεν έιχα ούτε το 20% των επιτυχιών που είχα στα 35 γιατί ειναι η ηλικία που αν προσέχεις λίγο τον εαυτό σου πάιζεις σε τεράστιο ηληκιακο έυρος ζώνης..Μετα που το φιλοσόφησα κατέληξα πως αυτό που συνέβαινε ειναι πως στα 35 τρώγανε πιο εύκολα το παραμύθι του έρωτα.Στα 30 λέγανε σιγα μην παντρευετεί αυτός ειναι ακόμα μικρός.Ενω στα 35 ήσουν ο τέλειος γραμπρός στα μάτια τους.
Μετά τα 35 αρχίζεις και υποχωρείς μέχρι τα 40+ που απλά πρέπει να αναδιομρφωσεις τις αναζητήσεις σου.. Αυτή ειναι η δικιά μου κοσμοθεωρία.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.099
Πόντοι
2.356
Κίεβο live.
Μην πας Forsage φιλε ,εκει πραγματικα θα τις σιχαθεις ...
δεκα κοντοπουτανα του 1,65(με τα τακουνια) και εκατο γυφταραιοι γυρω γυρω  :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Καλή επιτυχία φίλε acapoeira.Εκανες σοφή κίνηση να κινηθείς Tinderετικα.. Περιμένουμε review απο το μέτωπο.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
755
Πόντοι
96
οι σλαβες ειναι ικανες και με νανοειδεις αφρικανους να πανε ακομη και για 10 ευρω αν οι αλλοι ειναι ομορφοπαιδα αλλα αφραγκοι

σαν τις πολυεθνικες ενεργουν και θα δρουν ολο και πιο εκμεταλλευτικα οσο εντεινεται η εκμεταλλευση στον καπιταλιστικο γυναικοκεντρικο κοσμο

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
οι σλαβες ειναι ικανες και με νανοειδεις αφρικανους να πανε ακομη και για 10 ευρω αν οι αλλοι ειναι ομορφοπαιδα αλλα αφραγκοι

σαν τις πολυεθνικες ενεργουν και θα δρουν ολο και πιο εκμεταλλευτικα οσο εντεινεται η εκμεταλλευση στον καπιταλιστικο γυναικοκεντρικο κοσμο

καπιταλιστικες γκομενες αδερφε  :2funny:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

με ενα αφραγγο ξενο δεν πανε.με δικους τους γουσταρουν.ανδεις τον αργηγο του πραβι σεκτορ οδυσσο πως ειναι εμφανισιακα και πως ντυνετε σας γυφτος θα πεις σιγα μην μου φαει γκομενα αυτος.
αλλα επιδει ξερω τα γουστα τους αυτος ειναι και μικρος 24 εμφανισιακα ειναι ο αντρας ουκρανος που γουσταρουν!αν πλισιασει μπαζο κυπρια θα τον κραξει,ουκρανια γαμα σιγουρα μουναρες τζαμπα.
αν δεις το στιλ που γουσταρουν οι ουκρανιδες και το ντυσιμο δεν θα πιστευεις.εχουν δει φιλους μου
εμφανισιακα πολυ καλους που κρατανε μουναρες κυπρο οδυσσο να μην τους μιλα καμια και να τους δουλευουν καπιους με λογαριασμους στα ρεστοραν χαχαχαχα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ακριβως αυτο, αλλα η μεγαλυτερη ζημια στο μυαλο των ανατολικων δεν έγινε το 2010.
Εγινε τον Ιουλιο του 2015 τυπε, που ολα τα ΜΜΕ παγκοσμίως εβγαιναν και λεγαν οτι η Ελλαδα χρεωκόπησε. Δε μπορειτε να φανταστειτε τη ζημια μας εκανε αυτο στα μυαλο των ξενων. Εφεξής , τα μονα μουνια που καταφέρνω να βγω ραντεβου και να φαω, ειναι εκεινα που ειτε λατρευουν την Ελλαδα λογω φυσικης ομορφιας, ειτε επειδη εχουν συγγενεις η φιλες εδω.

Αναφέρω παραδειγματα
1)Μιλουσα μεσω skype μια μια Ουκρανεζα εκεινο το καλοκαιρι. Σε καποια φαση περι της 20 Ιουλιου 2015, και ενω πριν ηταν ολο γλυκες, σεξουαλικα πειραγματα, ποτε θα με φερεις ελλαδα κτλ μου γράφει: "Η Ελλαδα χρεωκόπησε!!! Bye!"

2)Ρουμανια 2017. Επισκεπτομαι μια φιλη και κανονιζει να βρεθουμε για ποτο με μια παρεα.Μπαινω σε ενα ταξι και μου πιανει ρουμανος ταριφας κουβεντα. Σε καποια φαση μου λεει, Greece falimento?
Του λεω τι ειναι αυτα που λες φυσικα και οχι, μην ακους της μαλακιες που λενε στα ΜΜΕ. Προκειμενου να προστατεψω την εικονα μας, καθησα και ανελυσα ολη την κατασταση με τους φυσικους πορους τα αερια και τα πετρελαια που θελουν οι δυτικοι να μας παρουν πιρ παρα, και οτι ο μονος τροπος για να ελεγξουν οι ξενοι την Ελλαδα ειναι μεσω μιας τεχνιτης κρισης. Με αλλα λογια του εδωσα να καταλαβει οτι η Ελλαδα ειναι μια "Ομορφη και πλουσια γκομενα" που ολοι θελουν να γαμανε και να αρμέγουν.

Επι της ουσιας ομως για το μουνι που μας αφορα, πλεον πρεπει να αποδεικνύουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες στις γκομενες
πριν 3-4 χρόνια δυο φίλοι μου γιοί μεγαλοξενοδόχων  με μεγαθήρια  resort με 150-200 υπαλλήλους ο καθένας βρέθηκαν στη Ταυλάνδη σε ένα μικρό μέρος και μπήκαν σε ένα ταξί να γυρίσουν στο ξενοδοχείο και ήταν και ένας τυχαίος Γερμανός που θα το μοιράζονταν!
Ο ταξιτζής τους είπε μια εμφανώς φουσκωμένη τιμή και οι δικοί μου τον παζάρεψαν!
Ο Γερμανός κάπως μεγαλύτερης ηληκίας τους λέει ακριβώς "Παζαρεύετε διότι είστε φτωχοί στην Ελλάδα" ειρωνικά
Τα παιδιά του είπαν ευγενικά πως παζάρεψαν διότι ο οδηγός φούσκωσε την τιμή!Τότε ο Γερμανός ξεκίνησε να λέει όλο το ποίημα περί τεμπελιάς και φοροδιαφυγής σε άτομα που δηλώνουν εκατομύρια το χρόνο!
Ο ένας απο τους δύο λοιπόν του αποκάλυψε την ιδιότητά τους και του είπαν πως έχουν πολύ παραπάνω λεφτά απο αυτόν και πως δεν είναι στη Ταυλάνδη για ανήλικα αγοράκια όπως οι Γερμανοί!
Τότε ο Γερμανός το έστριψε και άρχισε να γλύφει !Τους πρότεινε μάλιστα να παίρνουν κάθε μέρα ταξί να το μοιράζονται!Και τα παιδιά του είπαν ΟΧΙ!Να το πληρώνεις μόνος σου αφού νομίζεις πως έχεις λεφτά!!

Ανωτερότητα και μόνο ανωτερότητα μας σώζει και όχι κενή !!!!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ενας γυφτος ουκρανος που ηξερα απο γιδροπαρκ,ενας που μετα απο 8 χρονια γνωριμιας ηρθε με πιστολι εξω απο το σπιτι μου αν τον δεις θα γελας σαν ελληνας.εμενε σε χοστελ μου ειπανε μετα στο κιεβο και σε μερη φιλοξενιας που πανε αστεγοι.και ομως γαμησε δεκαρι που γουσταρα 17 χρονων και την φιλη της ενιαρι παρτουζα αλλη φορα.μαλιστα πηγαινε στο χοστελ με τον βρωμιαρη.μετα αυτες οι 2 μικρε μουναρες απο κανα μηνα γαμιουνταν με τον γυφτο ντιτζει στο κλαμπ χιδροζονα του γιδροπαρκ.
μετα απο κανα χρονο πετυχα το δεκαρι μονη με φιλους.λεω οραια θα μου κατσει και μενα.τοτε ηταν 2009 -10 νομιζω.ηρθε ανοιξα βοτκες μπουκαλες αρχισαμε γλυψιματα λεω οραια θα την γαμησω τωρα μετα απο ενα χρονο που βρεθηκαμε τυχαια.μετα μεθυσμενη πηγαινε τουαλετα βλεπει ενα γυφταρο κακασχημο αρχισε να γλυφετε μαζι του και με αυτον!τον εφερε και στο τραπεζι να πιει απο τις βοτκες που εδωσα καμια διακοσια ευρο.
νευριασα και εφυγα.μετα απο 2 μερες με περνει ειμαι μονη χρισατικ ελα.ηρθε πηγαμε μαχαζια αλλα δεν προτεινα δωρο και μετα απο 20 λεπτα εφυγε.δεν την ξαναειδα ουτε την μουναρα φιλη της.
τωρα που σκεφτωμε λεω τι μαλακας ημουν επρεπε να τους λεω παμε σπιτι να σου δωσω λεφτα θα γαμουσα δεκαρι μικρουλες.τοτε σκεφτωμουν σαν τον ρολογα ειμαι νεος και πιο εμφανισημος απο τους γυφτους αυτους

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.099
Πόντοι
2.356
αυτη ειναι μια απο τις πουτανες που ειχαμε παρει Οδησσο στα 40 ευρω το καλοκαιρι

κυρια με τα ολα της και εδω με τον γκομενο της,για να μην λετε οτι οι ουκρανες δεν γουσταρουν τους μουσατους :grin:

Συνημμένα

• Screenshot (17445).jpg
    Screenshot (17445).jpg
    106,9 KB · Εμφανίσεις: 45
  • Screenshot (17446).jpg
    Screenshot (17446).jpg
    86,5 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Like
Αντιδράσεις: XMan19

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.099
Πόντοι
2.356
πριν 3-4 χρόνια δυο φίλοι μου γιοί μεγαλοξενοδόχων  με μεγαθήρια  resort με 150-200 υπαλλήλους ο καθένας βρέθηκαν στη Ταυλάνδη σε ένα μικρό μέρος και μπήκαν σε ένα ταξί να γυρίσουν στο ξενοδοχείο και ήταν και ένας τυχαίος Γερμανός που θα το μοιράζονταν!
Ο ταξιτζής τους είπε μια εμφανώς φουσκωμένη τιμή και οι δικοί μου τον παζάρεψαν!
Ο Γερμανός κάπως μεγαλύτερης ηληκίας τους λέει ακριβώς "Παζαρεύετε διότι είστε φτωχοί στην Ελλάδα" ειρωνικά
Τα παιδιά του είπαν ευγενικά πως παζάρεψαν διότι ο οδηγός φούσκωσε την τιμή!Τότε ο Γερμανός ξεκίνησε να λέει όλο το ποίημα περί τεμπελιάς και φοροδιαφυγής σε άτομα που δηλώνουν εκατομύρια το χρόνο!
Ο ένας απο τους δύο λοιπόν του αποκάλυψε την ιδιότητά τους και του είπαν πως έχουν πολύ παραπάνω λεφτά απο αυτόν και πως δεν είναι στη Ταυλάνδη για ανήλικα αγοράκια όπως οι Γερμανοί!
Τότε ο Γερμανός το έστριψε και άρχισε να γλύφει !Τους πρότεινε μάλιστα να παίρνουν κάθε μέρα ταξί να το μοιράζονται!Και τα παιδιά του είπαν ΟΧΙ!Να το πληρώνεις μόνος σου αφού νομίζεις πως έχεις λεφτά!!

Ανωτερότητα και μόνο ανωτερότητα μας σώζει και όχι κενή !!!!
Πριν δυο βδομαδες ημουν παλι πανω στο Ντοιτς ... ο δικος μου που τον γνωρισαν και τα παιδια στο Κιεβο που ειμασταν μαζι εχει εκει τρια ρεστωραν και ενα κλαμπ.
αυτο που μου λεει παντα ειναι οτι οι Γερμανοι αν ειναι τζαμπα και σκατα να τους δωσεις θα τα φανε! Για την καταντια μιλαμε ...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Αναφέρω παραδειγματα

Φαντασου τι άκουγα Ανατολική Ευρώπη που όταν το καλοκαίρι του 2015 μιλούσαν για χρεοκοπία της Ελλάδας παγκοσμίως με Βαρουφάκη ζόυσα Πολωνία..Εκείνο το δίμηνο σε όποιο τραπέζι βρισκόμουν οι ερωτήσεις που δεχομένουν πέφταν βροχή  για το αν θα βγούμε εκτός Ευρω, αν οι άνθρωποι τρώνε απο τα σκουπίδια κλπ.. Είχα στραβώσει πολύ με το σκηνικό διότι δεν είχα όρεξη να με ρωτάνε ακόμα και Κούρδοι αν χρεοκοπήσαμε..Το 2015 έριξε την εικόνα της χώρας μας στα τάρταρα και θα χρειαστεί πολλά χρόνια να αλλάξει αυτό. Διότι δεν έχει σημασία το τι ισχύει στην πραγματικότητα αλλά το τι λένε τα media που διαμορφώνουν την άποψη του κόσμου..Και εκείνο το καλοκαιρι ακούστηκε πολύ ΔΥΝΑΤΑ.

Η απάντηση παντως που γράφεις της Ουκρανέζας Ελλάδα χρεοκώπησε Γεια!! δείχνει πολλά για την φιλοσοφία των Ουκρανέζων. Για αυτό λέω ακόμα μια φορά μην μπερδέυετε το γαμήσι και τις μικροσχέσεις με τα αληθινά συναισθήματα και τον γάμο.ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν θα πρέπει να παντρευτεις Ουκρανή εκτός ακραίων περιπτώσεων ή ποτε δεν πρέπει να επενδύσεις συναισθηματικα πάνω της.

Ουκρανία είναι ο τοπ προορισμός (όχι για πολύ) σε Ευρωπαικό έδαφος χωρίς βίζα να πάς να περασέις καλά και πρέπει να πάτε σύντομα..Αλλά άλλο το περνάω καλά αλλά το βλέπω σοβαρα τις γκόμενες και ψαχνω σαν τον cool γάμο..Μέρα με την νύχτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom