Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τί ερώτηση είναι αυτή;όπως τουριστεύουν όλοι τουρίστες.γυρνούν από δω και από κει ,βλέπουν άλλα μέρη ,άλλο κόσμο...
ναι ενταξει..στο κιεβο τι θα κανεις πες μας δηλ..πως θα γεμιζες ενα τριημερο ας πουμε ,αν δεν πας για να γαμησεις... :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
α καλά είσαι και της ανωτερώτητος του μπαλκανοέλληνα με τον βαλκανόπουτσο.
οχι τελικα εχεις δικιο το ξανασκεφτηκα....μαλ,,ες γεματος ο πλανητης που ερχονται για τουρισμο αθηνα κι ελλαδα κι οχι κιεβο κι ουκρανια με τοσες φυσικες ομορφιες καλο καιρο αξιοθεατα  κι αλλα πολλα στην ευλογημενη ουκρανικη γη   :grin:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ναι ενταξει..στο κιεβο τι θα κανεις πες μας δηλ..πως θα γεμιζες ενα τριημερο ας πουμε ,αν δεν πας για να γαμησεις... :grin:
Θα κάνεις αυτό που έγραψε παραπάνω ο λέων ότι φαντάζεται ο κμαν.Ότι περιβάλλεται παντού από σλαβική γυναικεία ομορφιά, κάνει καμάκι παντού,γαμάει και κανά δυό σαβουροβίζιτες στο τέλος και ησυχάζει.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Θα κάνεις αυτό που έγραψε παραπάνω ο λέων ότι φαντάζεται ο κμαν.Ότι περιβάλλεται παντού από σλαβική γυναικεία ομορφιά, κάνει καμάκι παντού,γαμάει και κανά δυό σαβουροβίζιτες στο τέλος και ησυχάζει.
μην κολοτουμπιαζεις σε 2 ποστ αποσταση
ειπες...ΜΗΝ πατε για σεξοτουρισμο,αλλα ΠΑΤΕ για τουεισμο κανονικο,,,σε αυτο σε ρωταμε,,,για το αλλο το κατεχουμε πιο καλα απ ολους... ;)
το δικο σου  πλαν πες μας ..το τουριστικο καθαρα.. :grin:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
μην κολοτουμπιαζεις σε 2 ποστ αποσταση
ειπες...ΜΗΝ πατε για σεξοτουρισμο,αλλα ΠΑΤΕ για τουεισμο κανονικο,,,σε αυτο σε ρωταμε,,,για το αλλο το κατεχουμε πιο καλα απ ολους... ;)
το δικο σου  πλαν πες μας ..το τουριστικο καθαρα.. :grin:
Το τουριστικό καθαρά ,είπα δεν θέλει μεγάλη φιλοσοφίά.Τουρίστας είναι αυτός που κάνει τουρ ,touring the place που λέμε ,γυρνάει από δω κι από εκεί.Αν ξέρει και καπως τη ντόπια γλώσσα,όπως εγώ ,θα την εξασκήσει ,θα δει καινούρια μέρη,θα ανοίξει το μάτι του,θα συγκρίνει το κίεβο της φτωχής ουκρανίας,με την άθλια αθήνα με την λαμπρή ένδοξη ιστορίας της,εμείς τους δώσαμε τα φώτα,θα δει σλαβική ομορφιά,θα καταλάβει ότι  οι ουκρανέζες δεν είναι όλες πουτάνες επειδή ,εξαπάτησαν κανα δυό και τις έφεραν στο κωλόμπαρο του χωριού του και τις εκπόρνευσαν με το ζόρι τάζοντάς τους καλή δουλειά,ήλιο και θάλασσα.τα κλασσικά του τουρίστα δηλαδή,φαί διαφορετικό θα δοκιμάσει ,τα κλασικά του τουρίστα δηλαδή.θα αλλάξει περιβάλλον ρε αδερφέ.αυτό αρκεί για τον πραγματικό τουρίστα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
@μαιντ  τα συμπερασματα σου ειναι λιγο πολυ σωστα..τι ρωτας ομως ακριβως δεν καταλαβα
βαλε 1,2,3 ερωτησεις συγκεκριμενες να απαντησουμε
Πάμε λοιπον.
Το σκεπτικό είναι το εξής:
Για κάποιον που πρωτοεπισκέπτεται τη χώρα και θέλει να συνδυάσει τουρισμό και σεξοτουρισμό.
Με τον όρο σεξοτουρισμό δεν εννοώ να πηδάω 3-4 γκόμενες τη μέρα. Ούτε θέλω, αλλά κυρίως ούτε μπορώ. Τοσο απο οικονομικής όσο και απο ''φυσικής'' απόψεως.

Αλλά 2 με 3 ( το πολύ ) γυναίκες  την εβδομάδα με έμφαση στο ποιοτικό, παρά στο ποσοτικό στοιχείο. Κατι τέτοιο χοντρικά.

Οι ερωτήσεις είναι οι παρακάτω.

Ποιά είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθεί κανείς τη χώρα ??

Είναι το Κίεβο το προτεινόμενο μέρος ?? Η κάποιες επαρχιακές πόλεις ?? Και ποιές ??

Το ότι δεν μιλάς Ρώσσικα. Είναι απαγορευτικό η περιοριστικό ??

Αυτά εν ολίγοις.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Το τουριστικό καθαρά ,είπα δεν θέλει μεγάλη φιλοσοφίά.Τουρίστας είναι αυτός που κάνει τουρ ,touring the place που λέμε ,γυρνάει από δω κι από εκεί.Αν ξέρει και καπως τη ντόπια γλώσσα,όπως εγώ ,θα την εξασκήσει ,θα δει καινούρια μέρη,θα ανοίξει το μάτι του,θα συγκρίνει το κίεβο της φτωχής ουκρανίας,με την άθλια αθήνα με την λαμπρή ένδοξη ιστορίας της,εμείς τους δώσαμε τα φώτα,θα δει σλαβική ομορφιά,θα καταλάβει ότι οι ουκρανέζες δεν είναι πουτάνες επειδή ,εξαπάτησαν κανα δυό και τις έφεραν στο κωλόμπαρο του χωριού του και τις εκπόρνευσαν τάζοντάς τους καλή δουλειά,ήλιο και θάλασσα.τα κλασσικά του τουρίστα δηλαδή,φαί διαφορετικό θα δοκιμάσει ,τα κλασικά του τουρίστα δηλαδή.
καψουρης εισαι με καμμια απο κει περα η απλα τρολαρεις??
δηλ αν δεν ειναι πουτανες στην ουκρανια εν δυναμει το 50-50-80% αναλογα την περιοχη που ειναι?
δεν εξεταζω τις αιτιες ουτε κατακρινω,
απλα το γεγονος ει αι οτι οι κατω των 22 κι ανω των 32 ειναι σχεδον ολες ,απο αναγκη απο ματαιοδοξια οπως θες βαλτο,ειναι ολες επιρεπης στην συναλαγη σεξ για χρημα οπως πουθενα αλλου στην ευρωπη
αν δεν ειναι πουτανια αυτο τοτε τι ειναι???

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Πάμε λοιπον.
Για κάποιον που πρωτοεπισκέπτεται τη χώρα και θέλει να συνδυάσει τουρισμό και σεξοτουρισμό.
Με τον όρο σεξοτουρισμό δεν εννοώ να πηδάω 3-4 γκόμενες τη μέρα. Ούτε θέλω, αλλά κυρίως ούτε μπορώ. Τοσο απο οικονομικής όσο και απο ''φυσικής'' απόψεως.

Αλλά 2 με 3 ( το πολύ ) γυναίκες  την εβδομάδα με έμφαση στο ποιοτικό, παρά στο ποσοτικό στοιχείο. Κατι τέτοιο χοντρικά.

Είναι το Κίεβο το προτεινόμενο μέρος ?? Η κάποιες επαρχιακές πόλεις ?? Και ποιές ??

Αυτά εν ολίγοις.
Το να μην ξέρεις ρώσικα είναι πολύ περιοριστικό.Δύσκολα θα κινηθείς με τ αγγλικά.Και επίσης όπου και να πας ,να κάτσεις να φας κάτι θα σε βλέπουν σαν λεφτά επειδή είσαι ξένος και ίσως στα χρεώνουν παραπάνω.

Και λίγα να ξέρεις δηλαδή πάλι πρόβλημα θα έχεις γιατί η Ουκρανία δεν μιλά μόνο ρώσικα ,αλλά ουκρανικά και ρώσικα και επιπλέον ένα μείγμα μεταξύ τους.

Το καλοκαίρι είναι καλύτερη εποχή δεν το συζητάμε.Πιο πολύ κόσμο θα έχει έξω,μπουτάκια πολλά ,βυζάκια κτλ .

Για το ποιοτικό σεξουαλικό.Ξέχνα το .δεν θα βρεις.Πρέπει να είναι κλειστός κύκλος τα μουνιά ολκής.

Αυτά για Κίεβο.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
καψουρης εισαι με καμμια απο κει περα η απλα τρολαρεις??
δηλ αν δεν ειναι πουτανες στην ουκρανια εν δυναμει το 50-50-80% αναλογα την περιοχη που ειναι?
δεν εξεταζω τις αιτιες ουτε κατακρινω,
απλα το γεγονος ει αι οτι οι κατω των 22 κι ανω των 32 ειναι σχεδον ολες ,απο αναγκη απο ματαιοδοξια οπως θες βαλτο,ειναι ολες επιρεπης στην συναλαγη σεξ για χρημα οπως πουθενα αλλου στην ευρωπη
αν δεν ειναι πουτανια αυτο τοτε τι ειναι???
εδώ απαντάω πάλι με τις περιγραφόμενες εμπειρίες του λεόντα.αν ήταν έτσι όπως τα λες αυτές που γούσταρε με το χρήμα που ακούμπαγε θα τις είχε ξεπατώσει στο γαμήσι αυτές που γούσταρε.εδώ δεν τις γάμησε.τώρα εσυ μπορεί να είσαι ο δον ζουάν της πουτανιάς και να τα καταφέρνεις.δεν ξέρω.ακόμα.δείξε καμιά φωτό με μουνιά ενδεικτική.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πάμε λοιπον.

Αυτά εν ολίγοις.
το κιεβο για μενα ειναι οφφ ειδικα για αρχαριους,εκτος αν εχεις ελαχιστο χρονο οπως ι κμαν
κ λογω γουστου κ λογω νοοτροπιας
φιλικες πολεις για ξενο ειναι το λβοβ η οντεσα κ το ντνιπροπετροφσκ
το θεμα σπικινγκ σε περιοριζει αρκετα κ γι αυτο εχουμε ενα τεραστιο αβανταζ εμεις που μιλαμε καποια ρωσσικα στην προσεγγιση
απογορευτικο δεν ειναι,αλλα θα φας σκασιμο σε πολλες περιπτωσεις....ταχουμε παθει κι εμεις πιο πσλια..
καλυτερη εποχη ενοειται απο μαιο εως σεπτεβρη
χειροτερη τωρα εως 15 μαρτη...
στην θεση σου θα πηγαινα  λβοβ η οντεσα,οχι οτι ειναι κι εκει ευκολα,αλλα κι η πολη  λεει κι η μια κι η αλλη  κ πουταναριο εχει με αγγλικα να παιχτεις κ λαβ στορυ θεωρητικα παιζει,ειναι κ θεμα τυχης
για νιμου καλυτερα ειναι κεντρ ουκρανια πχ ντριπροπετροφσκ κι η πολη καλουτσικη ειναιμεμεγαλο ποταμι μες στη μεση,αλλα οδησο νομιζω πιο καλα σε ολους κολαει για αρχη η και γενικα με β επιλογη το λβοβ ,ειδικα καλοκαιρι...
αν μιλαγες ρωσσικα λιγα ο παραδεισος της βιζτας με πιτσιρικες ειναι το χαρκοβο.μισο εκατομυριο φοιτητες μηδεν ανταγωνισμος,αλλα η πολη ειναι για αυτοκτονια...
το οβερολ συμπερασμα δικο σου  :hi:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Τα παραπανω που έγραψα είναι για το κίεβο.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εδώ απαντάω πάλι με τις περιγραφόμενες εμπειρίες του λεόντα.αν ήταν έτσι όπως τα λες αυτές που γούσταρε με το χρήμα που ακούμπαγε θα τις είχε ξεπατώσει στο γαμήσι αυτές που γούσταρε.εδώ δεν τις γάμησε.τώρα εσυ μπορεί να είσαι ο δον ζουάν της πουτανιάς και να τα καταφέρνεις.δεν ξέρω.ακόμα.δείξε καμιά φωτό με μουνιά ενδεικτική.
εχω βαλει απειρες φωτο παλια,δεν ειμαι εδω για να κριθω ,αλλα να πουμε καμμια μαλακια κ να δωσουμε κ 4-5 τιπς σε οποιον ενδιαφερεται
ο χαρης εχει περιεργη συμπεριφορα κατ εμε γι αυτο ισως τα θαλασωνει..ασχολειτε ετσι κι αλλιως με τρελλες που λεει κι αυτος,δεν ειναι τυπικο δειγμα για να βγει συμπερασμα που θα ισχυει γενιμκοτερα  :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τα παραπανω που έγραψα είναι για το κίεβο.
δεν αλλαζει κατι παρα μονο η τιμη,,κιεβο ειναι επι τρια ,αλλα παραμενει οτι το 60-80% ειναι εμπορευσιμες με λιγα η πιο πολλα....
that it  ;)
αυτο δεν αλλαζει,οσο η κατασταση ειναι αυτη που ειναι ....

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
εχω βαλει απειρες φωτο παλια,δεν ειμαι εδω για να κριθω ,αλλα να πουμε καμμια μαλακια κ να δωσουμε κ 4-5 τιπς σε οποιον ενδιαφερεται
ο χαρης εχει περιεργη συμπεριφορα κατ εμε γι αυτο ισως τα θαλασωνει..ασχολειτε ετσι κι αλλιως με τρελλες που λεει κι αυτος,δεν ειναι τυπικο δειγμα για να βγει συμπερασμα που θα ισχυει γενιμκοτερα  :hi:
Μα ,ούτε εσύ είσαι τυπικό δείγμα μέσου σεξοτουρίστα.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Και όταν λες περίεργη;γίνε συγκεκριμένος.

Και δεν σου λεω βάλε φωτο για να αποδείξεις.για να σχηματίσω άποψη να μάθω κάτι που ίσως δεν ξέρω ή ξέρω.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Όχι,έχω ενσωματωθεί και τα βλέπω από άλλο μάτι.χααχαχα
ενσωματωμενος κ να λες δεν υπαρχειπαντου πολυ  πουτανια στην ουκρανια  κ στο κιεβο ειδικα??πολυ βαθος εχει η ενσωματωση αυτη...

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ενσωματωμενος κ να λες δεν υπαρχειπαντου πολυ  πουτανια στην ουκρανια  κ στο κιεβο ειδικα??πολυ βαθος εχει η ενσωματωση αυτη...
άνθρωπε,είπαμε ένα σωρό βίζιτες έχει το κίεβο.Είναι όμως πατσαβούρες.πώς να το πω αλλιώς.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Και όταν λες περίεργη;γίνε συγκεκριμένος.

Και δεν σου λεω βάλε φωτο για να αποδείξεις.για να σχηματίσω άποψη να μάθω κάτι που ίσως δεν ξέρω ή ξέρω.
νομιζω ο χαρης παριστανει το βαρυμαγκα χωρις το αναλογο παρουσιαστικο κ μπακγκραουντ,γι αυτο μπλεκει σε ιστοριες συνεχεια,κι επισης ειναι πολυ αποτομος κι ισως ατσαλος στην αρχικη προσεγγιση του....
φωτο τωρα δεν εχω,τις σβηνω καθε φορα,λιαν συντομως θαμαι στα αγια χωματα κ θα ποσταρω ισως 3-4 νεα θεματα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
άνθρωπε,είπαμε ένα σωρό βίζιτες έχει το κίεβο.Είναι όπως πατσαβούρες.πώς να το πω αλλιώς.
να στο πω αλλιως εγω
ΟΛΑ τα θεομουνα στο κιεβο  και παντου αλλου ειναι βιζιτες, η εν δυναμει βιζιτες
εξαιρουντι οσες  εχουν παντρευτει η καβαντζωθει με καποιον ευπορο,δηλ..μιλαμε για το 10%,οτι δεν ειναι
κι επισης πολλες απο τις πατσαβουρες... ;) κι οχι ολες γιατι τις γαμανε με κατι αστεια ποσα ,οποτς μςρικς σου λενε τωρα για 100χριβνα μην γινω κ πουτανα,,με 200 κ πανω ομως γινονται κι αυτες... :grin:
η ανεχεια στην ουκρανια ειναι τρομερη σε ολα τα επιπεδα....κι οι γκομενες μονο στο μουνι τους κ να στο να το δινουν αβερτα μπορουν να ελπιζουν ..απο το να παρουν ενα πλουσθο αντρα μεχρι απλα το να βρουν μια δουλεια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom