Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χαρη μ ολη την συμπαθεια κατι φλατζα ειναι καμενη.... :think: :think: :think:
δεν ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα
οκ οντεσα ειναι η β δυσκολη πολη ,εχω φαει κι εγω κατι φολες εκει που αλλου δεν εχω φαει καμμια,αλλα εσυ τα παραλες τραγικα
οχι δεν ειναι ετσι....
ξαναψαξου κατι λαθος κανεις στην προσεεγγιση σου νομιζω,στοπα κ πριν... :hi:

καθε δευτερη διασταυρωση τρωει ξυλο αυτος εκει τι διαολο

VatoLoco

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
211
Πόντοι
1
εγω σου λέω δεν αξθζει ο σεξοτουρισμος κιεβο ,μόνο μπάζα βιζιτεα θα γαμησεις.αμα σα αρεσουν τα κμανομπαζακια βουρ.
Αν είχα τις προυποθεσεις θα πηγαινα με ευχαρίστηση. Αν αξίζει η δεν αξίζει αυτό θα το κρίνει ο καθένας μόνος του  :hi:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
οχι τελικα εχεις δικιο το ξανασκεφτηκα....μαλ,,ες γεματος ο πλανητης που ερχονται για τουρισμο αθηνα κι ελλαδα κι οχι κιεβο κι ουκρανια με τοσες φυσικες ομορφιες καλο καιρο αξιοθεατα  κι αλλα πολλα στην ευλογημενη ουκρανικη γη   :grin:
  :2funny: :2funny: :2funny:  :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε μάγκες κάποιες ερωτήσεις για  εσάς που ξέρετε τη χώρα γιατί εγώ δεν έχω ταξιδέψει ακόμη στην Ουκρανία.

Καταλαβαίνω ότι η χώρα γενικότερα αλλά και το Κίεβο ειδικότερα έχει τεράστιο δυναμικό από όμορφες διαθέσιμες γυναίκες. Μέχρι εδώ καλά, λίγο πολύ αυτό το ξέραμε και χωρίς να διαβάσουμε το thread.

Αλλά απο αυτά που διαβάζω στο thread βγάζω τα παρακάτω συμπεράσματα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Πρώτον. Η πόλη του Κιέβου είναι εξαιρετικά επικύνδινη μια και το να σπάνε στο ξύλο και να ληστεύουν ξένους το έχουν για  λαικό σπόρ.

Δεύτερον. Οι τιμές για τις πραγματικά όμορφες γυναίκες τους ( οκτάρια και πάνω ) είναι απο 100 - 150 ευρώ και πάνω για ένα δίωρο, και αν θέλεις να τη κρατήσεις την άλλη όλη νύχτα, δεν σηζητάμε για κάτω απο 200 - 250 ευρώ πάντα για τις όμορφες γυναίκες τους μιλώντας πάντα.

Τρίτον. Εχεις τεράστιο ανταγωνισμό απο Τούρκους και λοιπούς Δυτικο Ευρωπαίους αγάμητους που χαλάνε τη πιάτσα και σηκώνουν τις τιμές.

Τέταρτον. Το ότι ένα μικρό μόνο ποσοστό των γυναικών τους μιλάει Αγγλικά, σημαίνει ότι αν δεν ξέρεις Ρωσικά έχεις ένα σοβαρό μειονέκτημα επικοινωνίας, χωρίς αυτό βέβαια να είναι απαγορευτικό.

Πέμπτον. Αν θες να δείς το θέμα και απο απόψεως τουριστικής και όχι μόνο σεξοτουριστικής τότε πρέπει να λάβεις υπ' όψιν ότι με εξαίρεση το καλοκαίρι τις άλλες εποχές δύσκολα κυκλοφορείς έξω γιατί ψοφάς απο το κρύο.

Με τα παραπάνω δεδομένα το Κίεβο ειδικά δεν προσφέρεται ούτε απο τουριστικής ούτε απο σεξοτουριστικής απόψεως.

Ισως μια επίσκεψη στην Ουκρανική επαρχία καλοκαιρινούς μήνες να εχει μεγαλύτερη πιθανότητα να αφήσει κάποιον που δεν ξέρει τη χώρα ικανοποιημένο. Αλλά και πάλι το πρόβλημα με τη γλώσσα για όσους δεν μιλάνε Ρώσσικα φαντάζομαι στην επαρχία θα έιναι πιο έντονο.

Εχω ταξιδέψει τα τελευταία 20 χρόνια  στη ζωή μου κυριως για επαγγελματικούς λόγους σε όλο σχεδόν το κόσμο. Και ένα μεγάλο μέρος απο την Ανατολική Ευρώπη το έχω ταξιδέψει και το ξέρω.

Αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ για την Ουκρανία πραγματικά προβληματίζομαι.

Μήπως κάποιοι στο thread υπερβαλουν ?? Η εγώ κατάλαβα κάτι λάθος ??

1.Βλακείες.Στο Κίεβο δεν κινδυνεύεις να σε δείρουν αλλά μόνο να σε ψειρίσουν αν δεν προσέχεις.Στο κέντρο βασικά δεν κινδυνεύεις και δεν υπάρχει λόγος να πας αλλού.
2.Περίπου αυτές είναι οι τιμές.
3.Δεν έχεις κανέναν ανταγωνισμό ειδικά με τους μπάμιες τους ξένους.Οι ξένοι στο Κίεβο είναι ξέφτιλοι εντελώς συχνά τριτικοσμικοί άφραγγοι ή υπερήλικες.Οι φραγκάτοι νέοι Ουκρανοί είναι υπολογίσιμος ανταγωνισμός.
4.Οντως ένα 10% μιλάει καλά αγγλικά και ένα 20% σπαστά αγγλικά.Οι άλλες δε μιλάνε καθόλου.
5.Σωστό.Daygame πρακτικά δε γίνεται το χειμώνα γιατί δαγκώνεις το καυλί σου από το κρύο με το που θα βγεις έξω από το διαμέρισμα.
Στην επαρχία απλά δεν υπάρχουν οι επιλογές που έχεις στο Κίεβο είναι όμως καλύτερα αν έχεις περιορισμένο budget.Θα γαμήσεις δηλαδή λιγότερες αλλά κάπως πιο εμφανίσιμες γκόμενες από Κίεβο με λιγότερα λεφτά.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
1.Βλακείες.Στο Κίεβο δεν κινδυνεύεις να σε δείρουν αλλά μόνο να σε ψειρίσουν αν δεν προσέχεις.Στο κέντρο βασικά δεν κινδυνεύεις και δεν υπάρχει λόγος να πας αλλού.
2.Περίπου αυτές είναι οι τιμές.
3.Δεν έχεις κανέναν ανταγωνισμό ειδικά με τους μπάμιες τους ξένους.Οι ξένοι στο Κίεβο είναι ξέφτιλοι εντελώς συχνά τριτικοσμικοί άφραγγοι ή υπερήλικες.Οι φραγκάτοι νέοι Ουκρανοί είναι υπολογίσιμος ανταγωνισμός.
4.Οντως ένα 10% μιλάει καλά αγγλικά και ένα 20% σπαστά αγγλικά.Οι άλλες δε μιλάνε καθόλου.
5.Σωστό.Daygame πρακτικά δε γίνεται το χειμώνα γιατί δαγκώνεις το καυλί σου από το κρύο με το που θα βγεις έξω από το διαμέρισμα.
Στην επαρχία απλά δεν υπάρχουν οι επιλογές που έχεις στο Κίεβο είναι όμως καλύτερα αν έχεις περιορισμένο budget.Θα γαμήσεις δηλαδή λιγότερες αλλά κάπως πιο εμφανίσιμες γκόμενες από Κίεβο με λιγότερα λεφτά.
οποτε καταλαβαινουμε ολοι τι γινεται.θα γαμησεθς λιγοτερες λεει ο κμαν επαρχια.οποτε κατσε στ αβγουλακια σου,

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τα έχω πει 100 φορές.
1.Εχεις χίλια ευρώ και μια βδομάδα χρόνο?Τράβα επαρχία.
2.Εχεις χίλια ευρώ και δυο μέρες?Πήγαινε Κίεβο.
3.Εχεις 3 χιλιάδες ευρώ και μια βδομάδα?Πήγαινε Κίεβο.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
καμια σχεση οι κοπελες εμφανισιακα αυτες που ερχονται με τον αντρα τους διακοπες με αυτα τα μπαζα και τον βοθρο που μας μενει εμας...απλες κοπελες που δουλευουν σε εταιριες με καλο μισθο.διαλεγουν απο τον εργασιακο τους κυκλο ανδρα,δεν εχουν χρονο να βγουνε να κυκλοφωρανε.ουκρανια μονο αδεσποτες,βιζιτες,τρελες και τελειωμενες γνωριζεις

ακριβώς, τα είπες όλα.

που συχνάζεις (και στην Ουκρανία) καθορίζει και τι γυναίκες θα γνωρίσεις και πόσο (αλλά το κυριότερο πώς) θα πληρώσεις.

οι πιο πολλοί όμως εδώ μέσα (με πρωταθλητή δημητράκη του Κόμματος των Κτηνοβατών ΚΚΕ) είναι βαθιά κοινωνικά δυσλειτουργικοί, αυτοί αναγκαστικά θα πληρώσουν την απεγνωσμένη κοπελίτσα της σειράς (ή την πάνάκριβη βίζιτα αν θέλουν να το παίξουν κυριλέ).

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: Mindreader στις χθες στις 18:39
Πάμε λοιπον.
Το σκεπτικό είναι το εξής:
Για κάποιον που πρωτοεπισκέπτεται τη χώρα και θέλει να συνδυάσει τουρισμό και σεξοτουρισμό.
Με τον όρο σεξοτουρισμό δεν εννοώ να πηδάω 3-4 γκόμενες τη μέρα. Ούτε θέλω, αλλά κυρίως ούτε μπορώ. Τοσο απο οικονομικής όσο και απο ''φυσικής'' απόψεως.

Αλλά 2 με 3 ( το πολύ ) γυναίκες  την εβδομάδα με έμφαση στο ποιοτικό, παρά στο ποσοτικό στοιχείο. Κατι τέτοιο χοντρικά.

Οι ερωτήσεις είναι οι παρακάτω.

Ποιά είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθεί κανείς τη χώρα ??

Είναι το Κίεβο το προτεινόμενο μέρος ?? Η κάποιες επαρχιακές πόλεις ?? Και ποιές ??

Το ότι δεν μιλάς Ρώσσικα. Είναι απαγορευτικό η περιοριστικό ??

Αυτά εν ολίγοις.

το κιεβο για μενα ειναι οφφ ειδικα για αρχαριους,εκτος αν εχεις ελαχιστο χρονο οπως ι κμαν
κ λογω γουστου κ λογω νοοτροπιας
φιλικες πολεις για ξενο ειναι το λβοβ η οντεσα κ το ντνιπροπετροφσκ
το θεμα σπικινγκ σε περιοριζει αρκετα κ γι αυτο εχουμε ενα τεραστιο αβανταζ εμεις που μιλαμε καποια ρωσσικα στην προσεγγιση
απογορευτικο δεν ειναι,αλλα θα φας σκασιμο σε πολλες περιπτωσεις....ταχουμε παθει κι εμεις πιο πσλια..
καλυτερη εποχη ενοειται απο μαιο εως σεπτεβρη
χειροτερη τωρα εως 15 μαρτη...
στην θεση σου θα πηγαινα  λβοβ η οντεσα,οχι οτι ειναι κι εκει ευκολα,αλλα κι η πολη  λεει κι η μια κι η αλλη  κ πουταναριο εχει με αγγλικα να παιχτεις κ λαβ στορυ θεωρητικα παιζει,ειναι κ θεμα τυχης
για νιμου καλυτερα ειναι κεντρ ουκρανια πχ ντριπροπετροφσκ κι η πολη καλουτσικη ειναιμεμεγαλο ποταμι μες στη μεση,αλλα οδησο νομιζω πιο καλα σε ολους κολαει για αρχη η και γενικα με β επιλογη το λβοβ ,ειδικα καλοκαιρι...
αν μιλαγες ρωσσικα λιγα ο παραδεισος της βιζτας με πιτσιρικες ειναι το χαρκοβο.μισο εκατομυριο φοιτητες μηδεν ανταγωνισμος,αλλα η πολη ειναι για αυτοκτονια...
το οβερολ συμπερασμα δικο σου  :hi:

Ειδικά για τον φίλο Mindreader, που έχει γενικότερες ανησυχίες, και όχι μόνο σεξοτουριστικές, θεωρώ ότι το το Λβόφ ή η Οδησσός
ταιριάζουν καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία του. Για το Ντιπροπετρόφσκ, που αναφέρεις, έχω μια μεγάλη ένσταση. Πολύ άσχημη πόλη, με την
τυπική βαριά αρχιτεκτονική του παλαιού καθεστώτος, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, αν εξαιρέσεις τον ποταμό. Οι άνθρωποι εκεί, κατα κανόνα
αγενέστατοι και δεν έχουν καμμία σχέση με τους δυτικούς. Γενικώς, στο Λβόβ, πνέει άλλος αέρας και για έναν συνειδητοποιημένο τουρίστα, έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μόνο ο καιρός είναι πολύ άστατος. Αν ο λόγος για να πάει κάποιος μέχρι το ανιαρό Ντνιπροπετρόφσκ (το δε αεροδρόμιο, ένα από τα πιο άθλια και μίζερα που έχω συναντήσει)είναι το σεξ, τότε κατ' εμέ, δεν αξίζει το τράβηγμα, βρίσκει και αλλού, σε συνδυασμό με αξιοθέατα (γενικώς, είναι και πιο ακριβή η ζωή εκεί, σε σχέση με το Λβόφ, και πιο δύσκολα βρίσκεις άτομα που να γνωρίζουν αγγλικά). Αυτή είναι η γνώμη μου. :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Παράθεση από: Mindreader στις χθες στις 18:39
Πάμε λοιπον.
Το σκεπτικό είναι το εξής:
Για κάποιον που πρωτοεπισκέπτεται τη χώρα και θέλει να συνδυάσει τουρισμό και σεξοτουρισμό.
Με τον όρο σεξοτουρισμό δεν εννοώ να πηδάω 3-4 γκόμενες τη μέρα. Ούτε θέλω, αλλά κυρίως ούτε μπορώ. Τοσο απο οικονομικής όσο και απο ''φυσικής'' απόψεως.

Αλλά 2 με 3 ( το πολύ ) γυναίκες  την εβδομάδα με έμφαση στο ποιοτικό, παρά στο ποσοτικό στοιχείο. Κατι τέτοιο χοντρικά.

Οι ερωτήσεις είναι οι παρακάτω.

Ποιά είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθεί κανείς τη χώρα ??

Είναι το Κίεβο το προτεινόμενο μέρος ?? Η κάποιες επαρχιακές πόλεις ?? Και ποιές ??

Το ότι δεν μιλάς Ρώσσικα. Είναι απαγορευτικό η περιοριστικό ??

Αυτά εν ολίγοις.

Ειδικά για τον φίλο Mindreader, που έχει γενικότερες ανησυχίες, και όχι μόνο σεξοτουριστικές, θεωρώ ότι το το Λβόφ ή η Οδησσός
ταιριάζουν καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία του. Για το Ντιπροπετρόφσκ, που αναφέρεις, έχω μια μεγάλη ένσταση. Πολύ άσχημη πόλη, με την
τυπική βαριά αρχιτεκτονική του παλαιού καθεστώτος, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, αν εξαιρέσεις τον ποταμό. Οι άνθρωποι εκεί, κατα κανόνα
αγενέστατοι και δεν έχουν καμμία σχέση με τους δυτικούς. Γενικώς, στο Λβόβ, πνέει άλλος αέρας και για έναν συνειδητοποιημένο τουρίστα, έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μόνο ο καιρός είναι πολύ άστατος. Αν ο λόγος για να πάει κάποιος μέχρι το ανιαρό Ντνιπροπετρόφσκ (το δε αεροδρόμιο, ένα από τα πιο άθλια και μίζερα που έχω συναντήσει)είναι το σεξ, τότε κατ' εμέ, δεν αξίζει το τράβηγμα, βρίσκει και αλλού, σε συνδυασμό με αξιοθέατα (γενικώς, είναι και πιο ακριβή η ζωή εκεί, σε σχέση με το Λβόφ, και πιο δύσκολα βρίσκεις άτομα που να γνωρίζουν αγγλικά). Αυτή είναι η γνώμη μου. :hi:

Ευχαριστώ φίλε !!!! :hi: :hi: :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
λβοβ ειναι φοβερη η πολη
ντνιπρο ειναι φοβερα τα νιμου
οντεσα συνδιαζει θαλασσα μουνια κι ειναι ωραια κι η πολη
πιο πολυ αγγλικα μιλανε οντεσα μετα λβοβ κ μετα ντνιπρε...
σαν ζωη κ καθημενρινοτητα ειναι οντεσα κ λβοβ,πιο γρηγορο κ εξαλο γαμησι ντνιπρε
δυστυχως ειναι σε μεγαλες αποστασεις μεταξυ τους κ δεν συνδιαζονται..ισως οντεσα με ντνιπρο διημερο,λβοβ ειναι εντελως μακρια... :hi:
μεχρι 15 μαρτη μην πω 15απριλη δεν τα προτεινω,εγω παω βεβαια ,αλλα μονο για το σπορ... :fuck1: :fuck1: :fuck1:
αυτα  :hi:
@@ ποποβ ετσι ειναι οσο προχωρας μες στην ουκρανια οι πολεις κι η ατμοσφαιρα βαραινουν ,αλλα ντνιπρε καλοκαιρι λοφω ποταμιου κ παραπλησιων μαγαζιων δεν ειναι τοσο χαλια,εμενα μ αρεσει ειδικα επειδφη συνδιαζεται με αλογατα που αλλου δεν ειναι προσβασιμα... :tits2:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
λβοβ ειναι φοβερη η πολη
ντνιπρο ειναι φοβερα τα νιμου
οντεσα συνδιαζει θαλασσα μουνια κι ειναι ωραια κι η πολη
πιο πολυ αγγλικα μιλανε οντεσα μετα λβοβ κ μετα ντνιπρε...
σαν ζωη κ καθημενρινοτητα ειναι οντεσα κ λβοβ,πιο γρηγορο κ εξαλο γαμησι ντνιπρε
δυστυχως ειναι σε μεγαλες αποστασεις μεταξυ τους κ δεν συνδιαζονται..ισως οντεσα με ντνιπρο διημερο,λβοβ ειναι εντελως μακρια... :hi:
μεχρι 15 μαρτη μην πω 15απριλη δεν τα προτεινω,εγω παω βεβαια ,αλλα μονο για το σπορ... :fuck1: :fuck1: :fuck1:
αυτα  :hi:
@@ ποποβ ετσι ειναι οσο προχωρας μες στην ουκρανια οι πολεις κι η ατμοσφαιρα βαραινουν ,αλλα ντνιπρε καλοκαιρι λοφω ποταμιου κ παραπλησιων μαγαζιων δεν ειναι τοσο χαλια,εμενα μ αρεσει ειδικα επειδφη συνδιαζεται με αλογατα που αλλου δεν ειναι προσβασιμα... :tits2:

Φίλε, δεν ξέρω γιατί, αλλά στο Λβόφ, γενικά, πέτυχα και αρκετά άτομα που μιλούσαν γερμανικά (για όσους ξέρουν είναι επίσης αξιοποιήσιμο χαρτί) εκτός από αγγλικά. Δεν διαφωνώ σε όσα λες, απλώς βρέθηκα στο Ντνίπρο τον Σεπτέμβριο για δύο εβδομάδες και δεν μου είπε τίποτα σαν πόλη. Δεν σε καλωσορίζει, όπως το Λβόβ. Αξίζει αν είσαι γνώστης, και πηγαίνεις στοχευμένα  ;). Γι' αυτό δεν θα την πρότεινα στον φίλο Mindreader. Επίσης το Λβόφ, μου έδωσε την εντύπωση ότι παίζει και φλέρτ πιο εύκολα. Πολύ ερωτική και όμορφη πόλη.  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Φίλε Balkanexpress, ρίχνω συμπληρωματικά φώτο, με πολλαπλό μήνυμα και νόημα. Αν μια πόλη, έχει ανάγκη να αποδείξει κάτι στον εαυτό της
και στους άλλους, τόσο φωναχτά, τότε καταλαβαίνει κανείς που πραγματικά βρίσκεται. Το Λβόφ, είναι οπωσδήποτε Ευρώπη (το νιώθεις σε κάθε γωνία) και δεν χρειάζεται να το ανακοινώνει με τέτοιες επιδεικτικές ρεκλάμες. Για Ντνίπρο, στο θέμα του  :fuck2: δεν αντιλέγω, αλλά είναι
αυστηρώς για άτομα που ξέρουν καλά το παιχνίδι εκεί και τα κατατόπια, και σαφώς χειρίζονται γλώσσα...

Συνημμένα

• dnipro.JPG
    dnipro.JPG
    107,8 KB · Εμφανίσεις: 33

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οδυσσο ακομα και το καλοκαιρι την μερα ειναι αδειο το κεντρο εκτος σαβατοκυριακο.ο κοσμος δουλευει.παιζει να μην δεις καμια πουτανα.μονο απο ιτερνετ παιζεις.ο κμαν εγραφε οτι τον απειλησε η γκομενα και οτι σε πλισιαζουν πολλοι περιεγοι τωρα γραφει δεν ειναι επικυνδινα.κιεβο εινα καλα και χειμωνα και καλοκαιρι δεν εχω προβλημα.στο χρισατικ εχει αστυνομια παντου ειναι πιο δυσκολο την μερα να την παυεις αλλα μετα τισ  χειμωνα δεν εχει κοσμο,μονο αληταριοι βολταρουν.στο χρισατικ επιδει ηξερα ιολους τους μπατσους,ολους τουσ λαδωνα ποτε δεν επαθα κατι,2-3 φορες με γλυτωσαν στο μετρο χρισατικ που με πλισιασαν κατι αλητες τους μαζεψαν αμεσως και σε μενα ειπαν τραβα σπιτι γρηγορα.με εκλεψαν μια φορα 2000 ευρο που ειχα ολα τα λεφτα μαζι μου στο χατα ρεστοραν οπου εβγαλα το σακακι και το ειχα στην κρεμαστρα.με τον σαλονικιο βολταραμε 9 το βραδι στο λιμανι οχτωβριο να δουμε τι παιζει και εκει με πουτανες.πριν 5 χρονια βολταραμε με το αμαξι και ειχε λιγες,τωρα δεν ειχε ουτε μια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
παιδεια στο χρισατικ βολταρω μονο στα μολλ και τρωω.κυκλοφορουσα εκτος γιδροπαρκ και αλλες περιοχες εξω απο το κεντρο.σκοτεινα και μολις περπατισεις ενα λεπτο απο τα μικρα αγνωστα κλαμπακια που πανε ντοπιοι της περιοχης εισαι μονος,περπατας σε δασακια μεχρι να βγεις στον δρομο να παρεις ταξι.φοβασαι και την σκια σου εκει που κυκλοφορουσα,δεν πηγα ποτε στα καραπιαν,βουδα,ντελουξ και τα αλλα που λετε στο κεντρο.μονο βοτκα μπαρ οταν ανοιξε πηγαινα με φιλους κυπριους.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Απο οσα διαβάζουμε  βγαίνει αβιαστα το συμπερασμα οτι στην ουκρανια γαμαει μονο ο γνωστης,μονο αυτος που ξερει που να παει,πως να κινηθει.δηλαδη ο μεσος σεξοτουριστας θα μεινει με το πουλι στο χερι.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αυτο λεω δεν παιρνει οπειος θελει το αεροπλανο και παει οπως σοφια,βουκουρεστι και ευρωπη.ουτε ο κοσμος που θα γνωρισεις ειναι οπως αυτους που συναντας στις βρυξελες χαχαχαχ

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
αυτο λεω δεν παιρνει οπειος θελει το αεροπλανο και παει οπως σοφια,βουκουρεστι και ευρωπη.ουτε ο κοσμος που θα γνωρισεις ειναι οπως αυτους που συναντας στις βρυξελες χαχαχαχ
όμως ο κμαν και μπσλκαν μας το παρουσιαζουν οτι γαμας δεξια κι αριστερα αβερτα χωρις ελεος θεομουνα. :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Απο οσα διαβάζουμε  βγαίνει αβιαστα το συμπερασμα οτι στην ουκρανια γαμαει μονο ο γνωστης,μονο αυτος που ξερει που να παει,πως να κινηθει.δηλαδη ο μεσος σεξοτουριστας θα μεινει με το πουλι στο χερι.

Φίλε, δυστυχώς, το θέμα της γλώσσας, είναι πολύ καθοριστικό για ψάξιμο σε δίκτυο και κυρίως στο επι τόπου, με πληροφορίες κλπ.
Σε τέτοια μέρη, ένας μέσος σεξοτουρίστας, με μόνο εφόδιο τα αγγλικά,(αυτό ισχύει κατά κανόνα για σχεδόν όλες τις
χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ, αλλά ιδιαίτερα για τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ)είναι πολύ περιορισμένος, και εύκολο "θύμα". Χωρίς ρωσική γλώσσα, μειώνονται οι πιθανότητες και οι καλές επιλογές, τουλάχιστον 70%. Αυτό ισχύει για όλες τις χώρες όπου τα αγγλικά είναι περιορισμένα. Θέλω να πώ, ότι αν κάποιος πάει ξέμπαρκος για  :fuck2: α) χωρίς να έχει σύνδεσμο που ζεί εκεί και ξέρει γλώσσα-κατατόπια
β) αν δεν ταξιδέψει μαζί με άλλον συναγωνιστή που έχει προηγούμενη εμπειρία και γνώση, για πρόσωπα και πράγματα, ώστε να τον βάλει στο κόλπο, και να τον καθοδηγήσει για τη συνέχεια, το σίγουρο είναι ότι θα βρεί μεν να  :fuck2: (με χρήμα παντού βρίσκεις) αλλά α) το ποσό που θα δώσει θα είναι σαφώς μεγαλύτερο, λόγω αμάθειας β) το κομμάτι που θα του πασσάρουν (διότι μοιραία, θα του το πασσάρουν, αφού μοιραία δεν μπορεί μόνος του να κάνει παιχνίδι, εκεί που πρέπει, και όπως πρέπει) θα είναι πολύ υποδεέστερο σε σχέση με το ποσό που δίνει, αν π.χ. ήξερε γλώσσα ή είχε άτομο γνώστη-σύνδεσμο για να τον βάλει στο παιχνίδι. Για παράδειγμα, αν κάποιος γνώστης του σκηνικού,
μπορεί με 100 ευρώ να χτυπήσει μουνάρα ΑΑΑ, ο αντίστοιχος μέσος, ξέμπαρκος σεξοτουρίστας, παίζει να δώσει και 150 για την Β' κατηγορίας
γκόμενα που θα του κουβαλήσουν. Με αυτό το σκεπτικό, δεν υπάρχει και λόγος να τραβηχτεί εως την Ουκρανία για κάτι τέτοιο. Με τα ίδια χρήματα, μπορεί εκ του ασφαλούς, να βρεί ένα εκλεκτό cg στην πατρίδα του, ουκρανικό, ρωσικό, ελληνικό, και ό,τι άλλο γουστάρει.  :hi:  

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε, δυστυχώς, το θέμα της γλώσσας, είναι πολύ καθοριστικό για ψάξιμο σε δίκτυο και κυρίως στο επι τόπου, με πληροφορίες κλπ.
Σε τέτοια μέρη, ένας μέσος σεξοτουρίστας, με μόνο εφόδιο τα αγγλικά,(αυτό ισχύει κατά κανόνα για σχεδόν όλες τις
χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ, αλλά ιδιαίτερα για τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ)είναι πολύ περιορισμένος, και εύκολο "θύμα". Χωρίς ρωσική γλώσσα, μειώνονται οι πιθανότητες και οι καλές επιλογές, τουλάχιστον 70%. Αυτό ισχύει για όλες τις χώρες όπου τα αγγλικά είναι περιορισμένα. Θέλω να πώ, ότι αν κάποιος πάει ξέμπαρκος για  :fuck2: α) χωρίς να έχει σύνδεσμο που ζεί εκεί και ξέρει γλώσσα-κατατόπια
β) αν δεν ταξιδέψει μαζί με άλλον συναγωνιστή που έχει προηγούμενη εμπειρία και γνώση, για πρόσωπα και πράγματα, ώστε να τον βάλει στο κόλπο, και να τον καθοδηγήσει για τη συνέχεια, το σίγουρο είναι ότι θα βρεί μεν να  :fuck2: (με χρήμα παντού βρίσκεις) αλλά α) το ποσό που θα δώσει θα είναι σαφώς μεγαλύτερο, λόγω αμάθειας β) το κομμάτι που θα του πασσάρουν (διότι μοιραία, θα του το πασσάρουν, αφού μοιραία δεν μπορεί μόνος του να κάνει παιχνίδι, εκεί που πρέπει, και όπως πρέπει) θα είναι πολύ υποδεέστερο σε σχέση με το ποσό που δίνει, αν π.χ. ήξερε γλώσσα ή είχε άτομο γνώστη-σύνδεσμο για να τον βάλει στο παιχνίδι. Για παράδειγμα, αν κάποιος γνώστης του σκηνικού,
μπορεί με 100 ευρώ να χτυπήσει μουνάρα ΑΑΑ, ο αντίστοιχος μέσος, ξέμπαρκος σεξοτουρίστας, παίζει να δώσει και 150 για την Β' κατηγορίας
γκόμενα που θα του κουβαλήσουν. Με αυτό το σκεπτικό, δεν υπάρχει και λόγος να τραβηχτεί εως την Ουκρανία για κάτι τέτοιο. Με τα ίδια χρήματα, μπορεί εκ του ασφαλούς, να βρεί ένα εκλεκτό cg στην πατρίδα του, ουκρανικό, ρωσικό, ελληνικό, και ό,τι άλλο γουστάρει.  :hi:  
με την τελευταια προταση συμφωνει αλλα το χάλασες παραπανω εκει που οτι με 100 ευρω ενας που ξερει ρωσικα θα βρει μουναρα ααα,εκτος αν εννοείς μουναρες αυρες που δειχνει ο κμαν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Το αναφέρω μόνο σαν παράδειγμα συγκριτικό, της διαφοράς σε σχέση τιμών-επιλογών-ποιότητας. Δεν δίνω τιμοκατάλογο υπηρεσιών, καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom