balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
αυτο ειναι κι ολογος που γενικα σταματησα να πηγαινω λβοβ,,,,,οταν εμαθα καποια ρωσσικα για να συνενοουμε μου εσκασε η πορτοκαλι επανασταση κ αρχισαν τα φουλ ουκρανικα ,κ φυσικα δεν καταλαβαινα τιποτα οποτε προτιμησα τα ενδοτερα οπου μιλουν ρωσσικα η τουλαχιστον αν μιλησεις ρωσσικα σ απαντουν ρωσσικα κ δεν λενε ουκρανικα μπουτ λασκα κλπ μαλ..ιες...Δεν είναι τυχαίο, ότι οι ανατολικοί της Ουκρανίας αναφέρονται υποτιμητικά στους δυτικούς του Λβόφ, λέγοντας, "οι Πολωνοί".
Πάντως, οι ίδιοι στο Λβόφ, έχουν μεγάλη εθνική συνείδηση, ότι εκπροσωπούν την αυθεντική Ουκρανία. Άμα ακούσουν, δε "ντούζε ντιάκουγιου"
και "ντο παμπάτσνιε" (αντί "σπασίμπα μπαλσόι" και "ντα σβιντάνιε") από ξένο, χαίρονται και τα αρχίδια τους.
ε δεν εγινε τυχαια μοντ σε τοσο δυσκολο θρεντ με νταβαριτς σλαβιανι και μιτσο29 μεσα.Μα ποιός είσαι, η Δομή είσαι;
ε δεν εγινε τυχαια μοντ σε τοσο δυσκολο θρεντ με νταβαριτς σλαβιανι και μιτσο29 μεσα.
..χρειαζεται γνωση κι ενημερωση για να τα βγαλεις περα,,,δενν ειανι το θρεντ ελληνιδες κ διασημες πχ οπου με ενα τσιαο εισαι κομπλε,εδω παιζει χαρντ ροκ φαση ..αξιος ο ιποττης...
εγραψες .αυτη ειναι φτυστη με μια σερβιτορα ημιβιζιτα που γαμησα κανα δυο φορες απο το φασιον...δουλευε κ σοκολα καμμια φορα,μηπως ειναι αυτη? 24-25 πρπει ναναι τωρα ,ονομα δεν θυμαμαιΕδώ είναι το επίπεδο που περίπου γαμάς Λβωφ και δυτική Ουκρανία.Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορείς να γαμάς πολλές γκόμενες διαδοχικά σε clusterfuck όπως στο Κίεβο.Επίσης δύσκολα πάνω από 2 ρομαντικά ραντεβού τη μέρα και οι σεμιπρος είναι πολύ λίγες συγκριτικά.
Ομως μια γκόμενα σαν την παραπάνω μπορείς να την έχεις για 250 ευρώ την εβδομάδα απλά βρίσκω βαρετό να είμαι συνέχεια με την ίδια.
Λβωφ το Fashion club γαμάει κυριολεκτικά τεράστιες μουνάρες.
φιλε με τον νταβαριτς μην προσπαθεις να βγαλεις ακρη..απλα δεν βγαινει,,, ;)το ξεκαθάρισα αμέσως. Δεν έκανες τον κόπο να με διαβάσεις. Αν μπέρδεψα κόσμο, συγγνώμη. Γι' αυτά που γράφω όμως δεν είδα να εκφέρεις
γνώμη, συμφωνίας ή διαφωνίας; Θα με ενδιέφερε να μάθω, αν συμπίπτουν οι γνώμες μας. Επειδή η κουβέντα ξεκίνησε από αλλού αν πρόσεξες.
εσυ πριν απο λιγο εσκιζες ρα πτυχία σου οτξ γαμας αβερτα τοπ μοντελ ακομα και πολωνια.Απλά Λφωφ γαμάς τις γκόμενες που Πολωνία ονειρεύεσαι αλλά δεν μπορείς.Π.χ. βλέπεις εικοσάχρονη μούνα 185 να χορεύει στο Κράκωβ στο κλαμπ.Μπορείς να τη γαμήσεις?Οχι.Να την μπαλαμουτιάσεις?Μπορεί.
Βλέπεις την ίδια γκόμενα να χορεύει Λβωφ Fashion ή Σανκώφ.Παίζει να τη βγάλεις γκόμενα.Απλά τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα στο Λβωφ.Δεν είναι όμως τόσο χύμα έτοιμες για όλα ψώλες και τολμηρές όπως οι Πολωνέζε.
Πολωνία γαμάς πιο μέτριες αλλά πιο ανώμαλες και νυμφομανείς.
εγραψες .αυτη ειναι φτυστη με μια σερβιτορα ημιβιζιτα που γαμησα κανα δυο φορες απο το φασιον...δουλευε κ σοκολα καμμια φορα,μηπως ειναι αυτη? 24-25 πρπει ναναι τωρα ,ονομα δεν θυμαμαι
δεν το γαμας το στεττιν λεω γω κ τις μαλ,,ιες να παμε λβοβ να γινει σωου ,εχω κ 3,4 καβα απο παλια ολο κ καποιια θαναι ελευθερη καθηκοντων,στην χειροτερη
αν κ να μην βρουμε στο λβοβ να γαμησουμε μου φανταζει εντελως απιθανο...
εσυ πριν απο λιγο εσκιζες ρα πτυχία σου οτξ γαμας αβερτα τοπ μοντελ ακομα και πολωνια.
με τις ημερομηνιες δεν μας τα λες καλα..... ;)Ποτε είπα εγώ ότι γαμας τοπ μοντελ Πολωνία?Ηρεμήστε.Τοπ μοντελ μόνο Ρωσία και με πολύ ρευστό πλέον.Πολωνία γκόμενες της διπλανής πόρτας αλλά πολλά γούστα πολλές ανωμαλίες.
και τι 250 ευρω μας τσαμπουνας τη βδομαδα;Μια βδομαδα η γκομενα νηστικη θα ειναι,δεν υα τρωει τον αμπακο,δεν θα υελει τις βόλτες της;Τζαμπα ειναι αυτα;πολυ παραπανω θα σου κοστιζε η γκονενα ακονα κι αν υποθεσουνε οτι θα επαιρνε 250 για εβδομαδιαιο γαμησι πιυ δεν νομιζω.γθα μια νυχτα θα παιρνε τοσα.Εδώ είναι το επίπεδο που περίπου γαμάς Λβωφ και δυτική Ουκρανία.Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορείς να γαμάς πολλές γκόμενες διαδοχικά σε clusterfuck όπως στο Κίεβο.Επίσης δύσκολα πάνω από 2 ρομαντικά ραντεβού τη μέρα και οι σεμιπρος είναι πολύ λίγες συγκριτικά.
Ομως μια γκόμενα σαν την παραπάνω μπορείς να την έχεις για 250 ευρώ την εβδομάδα απλά βρίσκω βαρετό να είμαι συνέχεια με την ίδια.
Λβωφ το Fashion club γαμάει κυριολεκτικά τεράστιες μουνάρες.
τι σιγα σιγα μπαίνω στη λογικη;εγω απ την αρχη ειμαι στη λογικη.εσεις αρχιζετε σιγα σιγα να ξεφουρνιζετε ένα ενα τα πράματα πως ειναι, χωρις υπεργαμησια με τοπ μοντελα στο δεκαρικο και πρασινα αλογα.Σιγά σιγά μπαίνεις στη λογική.Δεν είναι μόνο το δώρο αλλά και τα έξοδα ραντεβού.Βέβαια πολλοί δεν τα υπολογίζουν αυτά λένε έτρωγα και εγώ γούσταρα στο εστιατόριο αλλά η αλήθεια είναι ότι το έξοδο αθροίζεται.Δεν μπορείς και να γαμησεις εύκολα άλλες αφού σου δεσμεύουν κατάλυμα και χρόνο.
Κίεβο πιο χύμα στο κύμα πιο ελεύθερα πράγματα.
αν δεν δωσεις δικαιωμα στην αρχη με πολυ λαβ φαση,τουμπεκιαζονται κ πανε σπιτι,αν τους πεις πχ το βραδυ θα βγω με κατι φιλους ,πηγαινε σπιτι σου κ θα σε παρω τηλΣιγά σιγά μπαίνεις στη λογική.Δεν είναι μόνο το δώρο αλλά και τα έξοδα ραντεβού.Βέβαια πολλοί δεν τα υπολογίζουν αυτά λένε έτρωγα και εγώ γούσταρα στο εστιατόριο αλλά η αλήθεια είναι ότι το έξοδο αθροίζεται.Δεν μπορείς και να γαμησεις εύκολα άλλες αφού σου δεσμεύουν κατάλυμα και χρόνο.
Κίεβο πιο χύμα στο κύμα πιο ελεύθερα πράγματα.
και τι 250 ευρω μας τσαμπουνας τη βδομαδα;Μια βδομαδα η γκομενα νηστικη θα ειναι,δεν υα τρωει τον αμπακο,δεν θα υελει τις βόλτες της;Τζαμπα ειναι αυτα;πολυ παραπανω θα σου κοστιζε η γκονενα ακονα κι αν υποθεσουνε οτι θα επαιρνε 250 για εβδομαδιαιο γαμησι πιυ δεν νομιζω.γθα μια νυχτα θα παιρνε τοσα.
καθε μερα θα τρωει απο ενα μπεργκερ;χαχαχα. καλο.Σου λέει άμα δεν θέλεις να κάνεις clusterfuck αλλά sponsorfuck.
Τα φαγητά/βόλτες τα πληρώνεις εξτρά αλλά δεν είναι πολλά. Ένα μπέργκερ στο Μακντόναλντς είναι 2 ευρώ.
Αλλιώς γυρνάς στον νόμο του Πίκερ.
Που και κει, 3 φορές την βδομάδα Μεταξουργείο θέλεις 120 ευρώ το μήνα.
τι λεει ο νομος του πικερ ,εχω κενο...Σου λέει άμα δεν θέλεις να κάνεις clusterfuck αλλά sponsorfuck.
Τα φαγητά/βόλτες τα πληρώνεις εξτρά αλλά δεν είναι πολλά. Ένα μπέργκερ στο Μακντόναλντς είναι 2 ευρώ.
Αλλιώς γυρνάς στον νόμο του Πίκερ.
Που και κει, 3 φορές την βδομάδα Μεταξουργείο θέλεις 120 ευρώ το μήνα.
τι σιγα σιγα μπαίνω στη λογικη;εγω απ την αρχη ειμαι στη λογικη.εσεις αρχιζετε σιγα σιγα να ξεφουρνιζετε ένα ενα τα πράματα πως ειναι, χωρις υπεργαμησια με τοπ μοντελα στο δεκαρικο και πρασινα αλογα.
τι λεει ο νομος του πικερ ,εχω κενο...