Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δεν είναι τυχαίο, ότι οι ανατολικοί της Ουκρανίας αναφέρονται υποτιμητικά στους δυτικούς του Λβόφ, λέγοντας, "οι Πολωνοί".
Πάντως, οι ίδιοι στο Λβόφ, έχουν μεγάλη εθνική συνείδηση, ότι εκπροσωπούν την αυθεντική Ουκρανία. Άμα ακούσουν, δε "ντούζε ντιάκουγιου"
και "ντο παμπάτσνιε" (αντί "σπασίμπα μπαλσόι" και "ντα σβιντάνιε") από ξένο, χαίρονται και τα αρχίδια τους.   :kneel:
αυτο ειναι κι ολογος που γενικα σταματησα να πηγαινω λβοβ,,,,,οταν εμαθα καποια ρωσσικα για να συνενοουμε μου εσκασε η πορτοκαλι επανασταση κ αρχισαν τα φουλ ουκρανικα ,κ φυσικα δεν καταλαβαινα τιποτα οποτε προτιμησα τα ενδοτερα οπου μιλουν ρωσσικα η τουλαχιστον αν μιλησεις ρωσσικα σ απαντουν ρωσσικα κ δεν λενε ουκρανικα μπουτ λασκα κλπ μαλ..ιες... :jerking:
παντως εχω αφησει καβα εκει 2 μουναρες παντρεμενες πλεον κ που κ που κανω καμμια βολτα για κανα ρομαντικο πουτσο να μην χανετε η επαφη  :fuck1:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απλά Λφωφ γαμάς τις γκόμενες που Πολωνία ονειρεύεσαι αλλά δεν μπορείς.Π.χ. βλέπεις εικοσάχρονη μούνα 185 να χορεύει στο Κράκωβ στο κλαμπ.Μπορείς να τη γαμήσεις?Οχι.Να την μπαλαμουτιάσεις?Μπορεί.
Βλέπεις την ίδια γκόμενα να χορεύει Λβωφ Fashion ή Σανκώφ.Παίζει να τη βγάλεις γκόμενα.Απλά τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα στο Λβωφ.Δεν είναι όμως τόσο χύμα έτοιμες για όλα ψώλες και τολμηρές όπως οι Πολωνέζε.
Πολωνία γαμάς πιο μέτριες αλλά πιο ανώμαλες και νυμφομανείς.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μα ποιός είσαι, η Δομή είσαι;
ε δεν εγινε τυχαια μοντ σε τοσο δυσκολο θρεντ με νταβαριτς σλαβιανι και  μιτσο29 μεσα.  :booty:
..χρειαζεται γνωση κι ενημερωση για να τα βγαλεις περα,,,δενν ειανι το θρεντ ελληνιδες κ διασημες πχ οπου με ενα τσιαο εισαι κομπλε,εδω παιζει χαρντ ροκ φαση ..αξιος ο ιποττης... :hi:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ε δεν εγινε τυχαια μοντ σε τοσο δυσκολο θρεντ με νταβαριτς σλαβιανι και  μιτσο29 μεσα.  :booty:
..χρειαζεται γνωση κι ενημερωση για να τα βγαλεις περα,,,δενν ειανι το θρεντ ελληνιδες κ διασημες πχ οπου με ενα τσιαο εισαι κομπλε,εδω παιζει χαρντ ροκ φαση ..αξιος ο ιποττης... :hi:

Toν κμαν που τον βαζεις?  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εδώ είναι το επίπεδο που περίπου γαμάς Λβωφ και δυτική Ουκρανία.Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορείς να γαμάς πολλές γκόμενες διαδοχικά σε clusterfuck όπως στο Κίεβο.Επίσης δύσκολα πάνω από 2 ρομαντικά ραντεβού τη μέρα και οι σεμιπρος είναι πολύ λίγες συγκριτικά.
Ομως μια γκόμενα σαν την παραπάνω μπορείς να την έχεις για 250 ευρώ την εβδομάδα απλά βρίσκω βαρετό να είμαι συνέχεια με την ίδια.
Λβωφ το Fashion club γαμάει κυριολεκτικά τεράστιες μουνάρες.

AmOm95.jpg
:hi: εγραψες .αυτη ειναι φτυστη με μια σερβιτορα ημιβιζιτα που γαμησα κανα δυο φορες απο το φασιον...δουλευε κ σοκολα καμμια φορα,μηπως ειναι αυτη? 24-25 πρπει ναναι τωρα ,ονομα δεν θυμαμαι :rolleyes:
δεν το γαμας το στεττιν λεω γω κ τις μαλ,,ιες να παμε λβοβ να γινει σωου ,εχω κ 3,4 καβα απο παλια ολο κ καποιια θαναι ελευθερη καθηκοντων,στην χειροτερη
αν κ να μην βρουμε στο λβοβ να γαμησουμε μου φανταζει εντελως απιθανο... :fuck1: :fuck1: :fuck1:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
το ξεκαθάρισα αμέσως. Δεν έκανες τον κόπο να με διαβάσεις. Αν μπέρδεψα κόσμο, συγγνώμη. Γι' αυτά που γράφω όμως δεν είδα να εκφέρεις
γνώμη, συμφωνίας ή διαφωνίας; Θα με ενδιέφερε να μάθω, αν συμπίπτουν οι γνώμες μας. Επειδή η κουβέντα ξεκίνησε από αλλού αν πρόσεξες.
φιλε με τον νταβαριτς μην προσπαθεις να βγαλεις ακρη..απλα δεν βγαινει,,, ;) :grin: :grin:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Απλά Λφωφ γαμάς τις γκόμενες που Πολωνία ονειρεύεσαι αλλά δεν μπορείς.Π.χ. βλέπεις εικοσάχρονη μούνα 185 να χορεύει στο Κράκωβ στο κλαμπ.Μπορείς να τη γαμήσεις?Οχι.Να την μπαλαμουτιάσεις?Μπορεί.
Βλέπεις την ίδια γκόμενα να χορεύει Λβωφ Fashion ή Σανκώφ.Παίζει να τη βγάλεις γκόμενα.Απλά τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα στο Λβωφ.Δεν είναι όμως τόσο χύμα έτοιμες για όλα ψώλες και τολμηρές όπως οι Πολωνέζε.
Πολωνία γαμάς πιο μέτριες αλλά πιο ανώμαλες και νυμφομανείς.
εσυ πριν απο λιγο εσκιζες ρα πτυχία σου οτξ γαμας αβερτα τοπ μοντελ ακομα και πολωνια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:hi: εγραψες .αυτη ειναι φτυστη με μια σερβιτορα ημιβιζιτα που γαμησα κανα δυο φορες απο το φασιον...δουλευε κ σοκολα καμμια φορα,μηπως ειναι αυτη? 24-25 πρπει ναναι τωρα ,ονομα δεν θυμαμαι :rolleyes:
δεν το γαμας το στεττιν λεω γω κ τις μαλ,,ιες να παμε λβοβ να γινει σωου ,εχω κ 3,4 καβα απο παλια ολο κ καποιια θαναι ελευθερη καθηκοντων,στην χειροτερη
αν κ να μην βρουμε στο λβοβ να γαμησουμε μου φανταζει εντελως απιθανο... :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Τι λες τώρα?Το Στεττιν είναι ιερό μέρος για προσκύνημα αύριο θα γίνει της ανωμαλίας.Η σλαβικη εμπειρία είναι ενιαία.Το τιμαω και το Λβωφ βέβαια.Σε δυο βδομάδες θα θυσιάσω σε κάποιους κωλους εκεί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εσυ πριν απο λιγο εσκιζες ρα πτυχία σου οτξ γαμας αβερτα τοπ μοντελ ακομα και πολωνια.

Ποτε είπα εγώ ότι γαμας τοπ μοντελ Πολωνία?Ηρεμήστε.Τοπ μοντελ μόνο Ρωσία και με πολύ ρευστό πλέον.Πολωνία γκόμενες της διπλανής πόρτας αλλά πολλά γούστα πολλές ανωμαλίες.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ποτε είπα εγώ ότι γαμας τοπ μοντελ Πολωνία?Ηρεμήστε.Τοπ μοντελ μόνο Ρωσία και με πολύ ρευστό πλέον.Πολωνία γκόμενες της διπλανής πόρτας αλλά πολλά γούστα πολλές ανωμαλίες.
με τις ημερομηνιες δεν μας τα λες καλα..... ;) :grin: :grin:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Εδώ είναι το επίπεδο που περίπου γαμάς Λβωφ και δυτική Ουκρανία.Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορείς να γαμάς πολλές γκόμενες διαδοχικά σε clusterfuck όπως στο Κίεβο.Επίσης δύσκολα πάνω από 2 ρομαντικά ραντεβού τη μέρα και οι σεμιπρος είναι πολύ λίγες συγκριτικά.
Ομως μια γκόμενα σαν την παραπάνω μπορείς να την έχεις για 250 ευρώ την εβδομάδα απλά βρίσκω βαρετό να είμαι συνέχεια με την ίδια.
Λβωφ το Fashion club γαμάει κυριολεκτικά τεράστιες μουνάρες.

AmOm95.jpg
και τι 250 ευρω μας τσαμπουνας τη βδομαδα;Μια βδομαδα η γκομενα νηστικη θα ειναι,δεν υα τρωει τον αμπακο,δεν θα υελει τις βόλτες της;Τζαμπα ειναι αυτα;πολυ παραπανω θα σου κοστιζε η γκονενα ακονα κι αν υποθεσουνε οτι θα επαιρνε 250 για εβδομαδιαιο γαμησι πιυ δεν νομιζω.γθα μια νυχτα θα παιρνε τοσα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σιγά σιγά μπαίνεις στη λογική.Δεν είναι μόνο το δώρο αλλά και τα έξοδα ραντεβού.Βέβαια πολλοί δεν τα υπολογίζουν αυτά λένε έτρωγα και εγώ γούσταρα στο εστιατόριο αλλά η αλήθεια είναι ότι το έξοδο αθροίζεται.Δεν μπορείς και να γαμησεις εύκολα άλλες αφού σου δεσμεύουν κατάλυμα και χρόνο.
Κίεβο πιο χύμα στο κύμα πιο ελεύθερα πράγματα.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Σιγά σιγά μπαίνεις στη λογική.Δεν είναι μόνο το δώρο αλλά και τα έξοδα ραντεβού.Βέβαια πολλοί δεν τα υπολογίζουν αυτά λένε έτρωγα και εγώ γούσταρα στο εστιατόριο αλλά η αλήθεια είναι ότι το έξοδο αθροίζεται.Δεν μπορείς και να γαμησεις εύκολα άλλες αφού σου δεσμεύουν κατάλυμα και χρόνο.
τι σιγα σιγα μπαίνω στη λογικη;εγω απ την αρχη ειμαι στη λογικη.εσεις αρχιζετε σιγα σιγα να ξεφουρνιζετε ένα ενα τα πράματα πως ειναι, χωρις υπεργαμησια με τοπ μοντελα στο δεκαρικο και πρασινα αλογα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αν δεν δωσεις δικαιωμα στην αρχη με πολυ λαβ φαση,τουμπεκιαζονται κ πανε σπιτι,αν τους πεις πχ το βραδυ θα βγω με κατι φιλους ,πηγαινε σπιτι σου κ θα σε παρω τηλ
βεβαια οπως εχω πει στο σλαβιανι με τα συστηματα πχ 250 για μια βδομαδα ,παντα μπαινει το ερωτημα πως θα γινει η πληρωμη
αν πληρωσεις μπροστα κινδυνευεις να μην την ξαναδεις ,
αν πεις να πληρωσω μετα κινδυνευει αυτη να φαει φεσι
δεν το χρησιμοποιω αυτο το συστημα κ νομιζω πρακτικα εχει δυσκολιες αν το πας μονο στο χρηματικο κινητρο..πρεπει να υπαρχει κ μια προοπτικη γενικα για να παιζεις ετσι μπαλλα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
και τι 250 ευρω μας τσαμπουνας τη βδομαδα;Μια βδομαδα η γκομενα νηστικη θα ειναι,δεν υα τρωει τον αμπακο,δεν θα υελει τις βόλτες της;Τζαμπα ειναι αυτα;πολυ παραπανω θα σου κοστιζε η γκονενα ακονα κι αν υποθεσουνε οτι θα επαιρνε 250 για εβδομαδιαιο γαμησι πιυ δεν νομιζω.γθα μια νυχτα θα παιρνε τοσα.

Σου λέει άμα δεν θέλεις να κάνεις clusterfuck αλλά sponsorfuck.

Τα φαγητά/βόλτες τα πληρώνεις εξτρά αλλά δεν είναι πολλά. Ένα μπέργκερ στο Μακντόναλντς είναι 2 ευρώ.

Αλλιώς γυρνάς στον νόμο του Πίκερ.

Που και κει, 3 φορές την βδομάδα Μεταξουργείο θέλεις 120 ευρώ το μήνα.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1

Τα φαγητά/βόλτες τα πληρώνεις εξτρά αλλά δεν είναι πολλά. Ένα μπέργκερ στο Μακντόναλντς είναι 2 ευρώ.

καθε μερα θα τρωει απο ενα μπεργκερ;χαχαχα. :idiot: καλο.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

τι λεει ο νομος του πικερ ,εχω κενο... :think:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τι σιγα σιγα μπαίνω στη λογικη;εγω απ την αρχη ειμαι στη λογικη.εσεις αρχιζετε σιγα σιγα να ξεφουρνιζετε ένα ενα τα πράματα πως ειναι, χωρις υπεργαμησια με τοπ μοντελα στο δεκαρικο και πρασινα αλογα.

είσαι ένα αθώο κουτό παιντί.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τι λεει ο νομος του πικερ ,εχω κενο... :think:

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!

:rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom