Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!

:rockon: :rockon:
ωραιος αν με λαθη,δικαιολογειται λογω ελληνικης ερωτικης παιδειας ,ο πικερ  :thumbsup:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Iσχυει, παραλειψη μου που δε το πα! Διορθωνω λοιπον ! Οι παραπανω ομαδες ωστοσο συχνα πυκνα εξεγειροταν εναντια στην πολωνικη κυριαρχια και πολεμουσαν υπερ του Τσαρου. Οι Κοζακοι ηταν ανεκαθεν πιστοι στον Τσαρο. Δες την εξέγερση του Μπογκνταν Χμελνιτσκι. Ηγετης των Κοζακων εξεγερθηκε εναντιον των Πολωνων και πηρε το μερος των Ρωσσων. Οι Κοζακοι- Ουκρανοι ορθοδοξοι τοτε που ηταν δυσαρεστημενοι υπο την κυριαρχια των Καθολικων Πολωνων. Υποψιν το 1650 τοσο που εγινε η εξέγερση , η Πολωνια ηταν η μεγαλη δυναμη της περιοχης και οχι η Ρωσσια.
Οι Ουκρανοι λοιπον ειναι αυτο το μειγμα, Ρωσσων, Κοζακων,  Ταταροτουρκων, και Ρουθηνων ( αυτοι υπάρχουν και στην ανατολική Σλοβακία). Οι Πολωνοί ήταν κατακτητές εκεί. Ωστοσο το ΛΒΟΦ ΠΟΤΕ δεν αποτελεσε Ουκρανική πόλη !
Οι Κοζάκοι δεν ήταν Ουκρανοί,ζούσαν απο τη σημερινη κεντρικη Ουκρανία νοτια του Κιέβου μέχρι το Κρασνοντάρ.Πιό πολυ θα ελεγα οτι ηταν κοινωνική τάξη παρά εθνότητα.Το Λβόφ ποτέ δεν ηταν ουτε Ουκρανικη ουτε Ρωσσική πόλη.
  Υπάρχουν πολλές εθνότητες στην Ουκρανία που δεν ειναι Ουκρανοί οπως π.χ. οι Ρουσσίνοι ορεσίβιοι σλάβοι των Καρπαθίων η γλωσσα τους ειναι 80% Ουκρανικά αλλα δηλωνουν Ουκρανοί.Οι Ουκρανοί τωρα αρχιζουν να γινονται έθνος.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
παιδες εγω εχω να πω μιας που εχω παει 4 φορες ουκρανια οτι κιεβο δεν αξιζει θα πληρωσετε ακριβα τη βιζιτα στο κιεβο πλεον υπαρχει πολυς νεοπλουτισμος προτιμιστε μικροτερες πολεις οπως ντονιετσ χαρκοβο οδυσσο τσερβισκι καλυτερα ανατολικη ουκρανια που ειναι ρωσοφωνοι για οσους ξερουν ρωσικα ( απαραιτητη η γνωση εστω και λιγων ρωσικων)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι περίπου τι γαμάς στο Κίεβο με 500 ευρώ τη βδομάδα.

B8m44M.jpg

xyx9iA.jpg

Εννοείται 100 ευρώ εξτρά τη μέρα βγαίνουν τα έξοδα συντήρησης,σούσι,κοκταίηλς,καλιάν,φιλενάδες.Μπορεί όμως να σου φέρει και τη bi μοντέλα φίλη της να γαμήσεις αν είσαι γενναιόδωρος.Γενικά Κίεβο είναι καλά για unlimited άτομα απεριόριστους πουτσαράδες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παιδες εγω εχω να πω μιας που εχω παει 4 φορες ουκρανια οτι κιεβο δεν αξιζει θα πληρωσετε ακριβα τη βιζιτα στο κιεβο πλεον υπαρχει πολυς νεοπλουτισμος προτιμιστε μικροτερες πολεις οπως ντονιετσ χαρκοβο οδυσσο τσερβισκι καλυτερα ανατολικη ουκρανια που ειναι ρωσοφωνοι για οσους ξερουν ρωσικα ( απαραιτητη η γνωση εστω και λιγων ρωσικων)
Ντόνετσκ δε λέω μπορεί να  :knockinb: σχετικά εύκολα  :think: αν και το πιθανότερο είναι να φας καμιά οβίδα στο σπίτι την ώρα που γαμάς  :2funny:.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
ακριβα ειναι ρε μεγαλε αν ειναι να κανω μια 100αρα εξοδα για ολα τα υπολοιπα μπορω και στην ελλαδα με λιγοτερα φραγκα να τα κανω ολα αυτα με ρωσιδες και ουκρανεζες

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
τωρα παιδες ανατολικη ουκρανια η κατασταση ειναι εκρυθμη καλυτερα ενδυκνιται η οδυσσος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
φιλε με τον νταβαριτς μην προσπαθεις να βγαλεις ακρη..απλα δεν βγαινει,,, ;) :grin: :grin:

Αυτό το κατάλαβα φίλε, καθώς ζήτησα γνώμη επί του προκειμένου, συνολικά για όσα γράφω, αρνητική ή θετική, και γνώμη δεν έλαβα.
:think: Οπότε δεν επανέρχομαι στο θέμα. Εξάλλου, δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα, ούτε έχω λόγο να δίνω διευκρινίσεις.
Μια γνώμη εκφράζω και όσοι έχουν μια άλφα εμπειρία από χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ μπορούν να  κρίνουν ουσιαστικά τα λεγόμενά μου και αν αφήνω περιθώρια παρεξηγήσεων, όπως νομίζει ο νταβάριτς. Όπως, γράφω και στην υπογραφή: "εξ όνυχος τον λέοντα" τα άλλα είναι εκ του περισσού (φωτογραφικά τεκμήρια κλπ κλπ). Όσοι έχουν ανασφάλειες ας πορεύονται αναλόγως. Κουβέντα κάνουμε εδώ και εκφέρουμε υποκειμενική γνώμη. Δεν την βγάζουμε να τη μετρήσουμε, για να δούμε ποιός την έχει πιο μεγάλη...  :hi:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
popov  που μπορω να σε διαφωτισω για τις αποριες σου περι σεξοτουρισμου στην ουκρανια

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Εδώ είναι περίπου τι γαμάς στο Κίεβο με 500 ευρώ τη βδομάδα.

B8m44M.jpg

xyx9iA.jpg

Εννοείται 100 ευρώ εξτρά τη μέρα βγαίνουν τα έξοδα συντήρησης,σούσι,κοκταίηλς,καλιάν,φιλενάδες.Μπορεί όμως να σου φέρει και τη bi μοντέλα φίλη της να γαμήσεις αν είσαι γενναιόδωρος.Γενικά Κίεβο είναι καλά για unlimited άτομα απεριόριστους πουτσαράδες.
αυτην εδω λίγο πολύ μας την ειχες παρουσιασει οτι τη γαμησες με 50 την ωρα μαζι με τιε αλλες.τωδα λες εδωσες 500  τη βδομαδα συν 100 τη μερα.και ειπες οτιτις βαριεσαι για μια βδομαδα.εδω σου φυγε η βαρεμαρα;τωρα που εβαλες και τη δευτερη φωτογραφία  ,αυτην  εδω ειναι ιδια με την πολωνεζα που ανεβασες χτες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αυτην εδω λίγο πολύ μας την ειχες παρουσιασει οτι τη γαμησεα με 50 την ωρα.τωδα λες εδωσες 500  τη βδομαδα συν 100 τη μερα.και ειπες οτιτις βαριεσαι για μια βδομαδα.εδω σου φυγε η βαρεμαρα;τωρα που εβαλες και τη δευτερη φωτογραφία  ,αυτην  εδω ειναι ιδια με την πολωνεδα που ανεβασες χτες.

Όχι 50 την ώρα.Μπερδεύεστε.Με 50 την ώρα είναι οι συνηθισμένες τα εξαρακια σεμι προς σαν την πωλήτρια που έβαλα πριν.Το έχω γράψει πολλές φορές:
1.Συνηθισμένες σεμι προς χιλιάδες στο Κίεβο 50 ευρώ την ώρα η το δίωρο.
2.Εφταρια οχταρια σπονσορετς 200 τη μέρα η 500 την εβδομάδα με τα έξοδα πληρωμένα.
3.Γκόμενες D Lux κτλ εννιάρια και πάνω ξεκινάς από τα 500.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Όχι 50 την ώρα.Μπερδεύεστε.Με 50 την ώρα είναι οι συνηθισμένες τα εξαρακια σεμι προς σαν την πωλήτρια που έβαλα πριν.Το έχω γράψει πολλές φορές:
1.Συνηθισμένες σεμι προς χιλιάδες στο Κίεβο 50 ευρώ την ώρα η το δίωρο.
2.Εφταρια οχταρια σπονσορετς 200 τη μέρα η 500 την εβδομάδα με τα έξοδα πληρωμένα.
3.Γκόμενες D Lux κτλ εννιάρια και πάνω εκινάς από τα 500.

ανεβασμένες τωρα οι τιμες σου,στο 3 απο 500 την ωρα ,τη μερα,τη βδομαδα;

και δεν μου λες ποτε τη γαμησες αυτη στο κιεβο;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στο προηγούμενο ταξίδι.Οι σεμιπρος από Carribean πάνε στα 50 ευρώ για έναν πουτσο.Οι κανονικές γκόμενες θέλουν μια πεντακοσαρα μίνιμουμ σε δώρα.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Στο προηγούμενο ταξίδι.Οι σεμιπρος από Carribean πάνε στα 50 ευρώ για έναν πουτσο.Οι κανονικές γκόμενες θέλουν μια πεντακοσαρα μίνιμουμ σε δώρα.

Επειδή τώρα το παρατήρησα.Η γκόμενα αυτή έχει 'άσπρες' γραμμές από το μαγιό. Είναι απ τα μπάνια που έκανε το καλοκαίρι στο Κίεβο;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ξέρω εγώ από πού τις έχει τις γραμμές;Το Νοέμβριο την είχα.
Γενικά το πρόβλημα πολλών εδώ μέσα είναι οτι παίρνουν το μέρος από τις γκόμενες.Απίστευτο δηλαδή.
Δεν υπάρχει κανόνας και μπάζα γαμάς και εξάρια και εννιάρια και όλα.Ετσι είναι όπως τύχει.Εγώ πάω για μεγιστοπιηση.
Στο Κίεβο όσα πληρώνεις τόσα παίρνεις.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αυτην εδω λίγο πολύ μας την ειχες παρουσιασει οτι τη γαμησες με 50 την ωρα μαζι με τιε αλλες.τωδα λες εδωσες 500  τη βδομαδα συν 100 τη μερα.και ειπες οτιτις βαριεσαι για μια βδομαδα.εδω σου φυγε η βαρεμαρα;τωρα που εβαλες και τη δευτερη φωτογραφία  ,αυτην  εδω ειναι ιδια με την πολωνεζα που ανεβασες χτες.
αν διαβαζες κ τα μαθηματα σου ετσι οπως διαβαζεις τον κμαν θασουνα προφεσορ πανεπιστημιου  :grin:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
αν διαβαζες κ τα μαθηματα σου ετσι οπως διαβαζεις τον κμαν θασουνα προφεσορ πανεπιστημιου  :grin:
Οταν λές διαβάζω εννοείς ψυχολογώ ή απλά διαβάζω-παρακολουθώ;Δεν βλέπεις τί γράφει ο Κμαν; Γάμησε το Νοέμβριο στο Κίεβο γκόμενα που έχει γραμμές ηλιοθεραπείας.χαχαχααχα.και είναι και σαραντάχρονος με χέρια 55χρονου.

Ναι και αν δεν μασούσα τσίχλα στην τάξη τώρα που είμαι σχεδόν συνομίληκος του κμαν θα είχαμε τα ίδια λεφτα.
Tο ξέρα ότι αδικήθηκα μόνος μου στη ζωή .Τώρα έπρεπε να στέλνω πυραύλους στο διάστημα,να βγάζω χρήμα με ουρά και να πηδώ διαστημικά μουνιά.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
αυτό το όπως τύχει δεν αρέσει σε πολλούς.είναι το ίδιο σαν να παίρνεις τυφλές βίζιτες ελλάδα μήπως σου κάτσει καμιά καλή.να κάνεις και το ταξίδι,επιπλέον έξοδα,εισιτήρια διαμονή.για ποιό λόγο;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ο κμαν αν παει οντως ντισκο κλπ συνδιαζομενο με την παραδοχη οτι δεν ειμαστε κ νεοι πλεον τον βαζω 48-55..ο λογος αν ηταν πιο πανω δεν θα πηγαινε ντισκο καθολου αν ηταν πιο μικρος δεν θαλεγε ειμαι μεγαλος μονος του καθοσον μεχρι κ 40-44 γαμας ανετα 20αρες στην ουκρανια χωρις πολλα πολλα
οποτε καπου εκει ειναι
διαισθητικα λεω 52 πιο πιθανη ηληκια καθοοσν τα χωνει σαν να μην υπαρχει αυριο ,γιατι ακριβως ξερει οτι στα 55 αρχιζει η ταυλανδη θες δεν θες  ;)

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ο κμαν αν παει οντως ντισκο κλπ συνδιαζομενο με την παραδοχη οτι δεν ειμαστε κ νεοι πλεον τον βαζω 48-55..ο λογος αν ηταν πιο πανω δεν θα πηγαινε ντισκο καθολου αν ηταν πιο μικρος δεν θαλεγε ειμαι μεγαλος μονος του καθοσον μεχρι κ 40-44 γαμας ανετα 20αρες στην ουκρανια χωρις πολλα πολλα
οποτε καπου εκει ειναι
... σαν να μην υπαρχει αυριο ...
...αρχιζει η ταυλανδη θες δεν θες  ;)...
Τα αγγλικά σου επηρεάζουν τα ελληνικά σου.Κάνεις  μεταφράσεις υποσυνείδητα.Ή μπορεί και συνειδητά.
Για Ταϊλάνδη θα το χω υπόψιν μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom