Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτά που κάνω εγώ απλά δεν μπορούν να τα κάνουν άλλοι.Πρέπει να είσαι γρήγορος συγκεντρωμένος να στροφαρεις με χίλια το λεπτό.Πρέπει παντού και πάντα να ελέγχεις πλήρως την κατάσταση και να έχεις προβλέψει όλες τις πιθανές εξελίξεις.Το βλέπω σα θέμα επίδοσης.
Ποιος έχει κουράγιο μετά 5 γαμησια με διαφορετικές γκόμενες να μπουκάρει στα κλαμπ να κάθεται ως το πρωί για να βρει άλλες?Είναι excess κατάσταση πέρα απο τα όρια πρέπει να έχεις τρομερές αντοχές.
Και τώρα Πολωνία μετά δεκάωρο ταξίδι με το τρένο θα βγω και θα αρχίσω αμέσως να πουτσωνω 5 γκόμενες μεχρι τη νύχτα.Στις δώδεκα πρέπει οπωσδήποτε να ειμαι Senso για καμάκι πρέπει να έχω τελειώσει με τους πουτσους.Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αυτά που κάνω εγώ απλά δεν μπορούν να τα κάνουν άλλοι.Πρέπει να είσαι γρήγορος συγκεντρωμένος να στροφαρεις με χίλια το λεπτό.Πρέπει παντού και πάντα να ελέγχεις πλήρως την κατάσταση και να έχεις προβλέψει όλες τις πιθανές εξελίξεις.Το βλέπω σα θέμα επίδοσης.
Ποιος έχει κουράγιο μετά 5 γαμησια με διαφορετικές γκόμενες να μπουκάρει στα κλαμπ να κάθεται ως το πρωί για να βρει άλλες?Είναι excess κατάσταση πέρα απο τα όρια πρέπει να έχεις τρομερές αντοχές.
Και τώρα Πολωνία μετά δεκάωρο ταξίδι με το τρένο θα βγω και θα αρχίσω αμέσως να πουτσωνω 5 γκόμενες μεχρι τη νύχτα.Στις δώδεκα πρέπει οπωσδήποτε να ειμαι Senso για καμάκι πρέπει να έχω τελειώσει με τους πουτσους.Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο.
κοψε κατι λεω   :grin: :grin: :grin:
50 χρονων κ ριχνεις 5-6 κοματια σε 5 ωρες??? :dancing: :dancing: :dancing:
κ μετα πας κ κλαμπ....σουπα ναρθω να το δω ,γιατι φυσικα δεν το πιστευω... ;)
αλλα απο στεττιν τελος μηνα πηγαμε στο αυριο ειμαι εκει... :grin: :grin: :grin:
κ σου ειχα πει μην αλλαξεις το προγραμμα ,γιατι θα θεωρηθει εκ του πονηρου... ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Γερμανοί μου άλλαξαν το πρόγραμμα.Είναι το μόνο ΣΚ ελεύθερο.
Πολωνία δεν πάει κανείς για σπονσοριλικια.Ο ανταγωνισμός είναι γελοίος.Παρθενο έδαφος εντελώς.Ζητηση για σπόνσορες τεράστια.Δεν κάνεις ο,τι κάνεις Κίεβο βέβαια γαμας λίγο κατώτερη ποιότητα αλλά γλιτώνεις το αεροπορικό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα σου πω απλά κάτι.Ενα άτομο σαν εσένα δεν πρόκειται να ποσταρει ποτε φωτο δικη του από καμία γκομενα και εκεί τελειώνει η ιστορία.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Μαλάκα. χαλάρωσε, θα μείνεις καβάλα πάνω σε καμμιά καριόλα και θα σε κλαίμε. Ποιός θα πληροφορεί τον κόσμο;

Πήγαινε το λάου λάου, μας έπεισες. Είσαι ο Βαλκάνιος τσομπάνης.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εχω τώρα φτάσει Βερολίνο.Μάλλον Στεττίν θα είμαι κατά τις 18:00.
Το πρόγραμμα περίπου:
1.18:00 τριολέ με δύο έκφυλα 25 και 28 χρονών
2.19:30 συνάντηση με την πρώτη σπονσορέτ
3.20:30 συνάντηση με τη δεύτερη σπονσορέτ
4.22:30 συνάντηση με την τρίτη σπονσορέτ
Η μία σεμι προ έχει περίοδο οπότε θα αρκεστεί στην πίπα.Ψάχνω χρόνο να τη βολέψω στο πρόγραμμα.Υπάρχουν άλλες δυο σεμιπρο και ένα ρομαντικό ραντεβού.Ομως 24:00 πρέπει να είμαι Senso  να καμακώνω γιατί μέχρι τη μία πιάνονται όλες οι διαθέσιμες για πούτσο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το πρόγραμμα περίπου:
Η μία σεμι προ έχει περίοδο οπότε θα αρκεστεί στην πίπα.Ψάχνω χρόνο να τη βολέψω στο πρόγραμμα.Υπάρχουν άλλες δυο σεμιπρο και ένα ρομαντικό ραντεβού.Ομως 24:00 πρέπει να είμαι Senso  να καμακώνω γιατί μέχρι τη μία πιάνονται όλες οι διαθέσιμες για πούτσο.
Καλά οι γυναίκες συνηθως αργούνε 10-30 λεπτα  :2funny: αν η καθεμία αργίσει θα χαλάσει το πρόγραμμα καλητερα βαλτες ανα 2 ωρες για να εχει με την αργοπορία κενό μιση ωρα στο ενδιάμεσο για να παίξεις καμιά  :jerking: ανάμεσα στα γαμήσια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Φίλε, εκτός από τα χάπια, πίνε και αρκετά υγρά (βαλβολίνες κλπ) για να μην κάψεις κανένα κυλινδροπίστονο
με το βαρύ πρόγραμμα που έχεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είναι ομολογουμένως πολύ βαρύ πρόγραμμα.Τώρα φτάνω Στεττίν και ανησυχώ πώ1 θα αντέξω.Εντωμεταξύ οι γκόμενες ρωτάνε 2χεις μεγάλο καυλί,πόσο αντέχεις ή λένε θέλω να μου ξεσκίσεις όλες τις τρύπες με τόσα ζλότυ κτλ.Οταν υπόσχεσαι σε όλες ανηλεές γαμήσι πρέπει μετά να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Το πρόγραμμα περίπου:

Φιλαρακο μηπως εισαι συγγενης του Σπαλιαρα ??? :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Καλά οι γυναίκες συνηθως αργούνε 10-30 λεπτα  :2funny: αν η καθεμία αργίσει θα χαλάσει το πρόγραμμα καλητερα βαλτες ανα 2 ωρες για να εχει με την αργοπορία κενό μιση ωρα στο ενδιάμεσο για να παίξεις καμιά  :jerking: ανάμεσα στα γαμήσια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φανταζομαι αυτο ενισχυει την αυτοσυγκεντρωση για να μην χανεται η Στοχευση !!! :grin:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Θα σου πω απλά κάτι.Ενα άτομο σαν εσένα δεν πρόκειται να ποσταρει ποτε φωτο δικη του από καμία γκομενα και εκεί τελειώνει η ιστορία.
Δηλαδή αν βάλω τί θα αλλάξει;αντικειμενικά οι γκόμενες που βάζεις είναι κατά το πλείστον μπαζέν.βάλω δεν βάλω μπαζέν θα παραμείνουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Είναι ομολογουμένως πολύ βαρύ πρόγραμμα.Τώρα φτάνω Στεττίν και ανησυχώ πώ1 θα αντέξω.Εντωμεταξύ οι γκόμενες ρωτάνε 2χεις μεγάλο καυλί,πόσο αντέχεις ή λένε θέλω να μου ξεσκίσεις όλες τις τρύπες με τόσα ζλότυ κτλ.Οταν υπόσχεσαι σε όλες ανηλεές γαμήσι πρέπει μετά να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

Μην ανησυχείς, πίνε αβέρτα βαλβολίνες για να μην κάψεις φλάτζες, κάνε κοκτέιλ με βιάγκρα και ρέντ μπούλ. Δίνει φτερά, θα τις
ξεσκίζεις στον αέρα. Προχώρα μεγάλε, το κρέας δικό σου τα κόκκαλα δικά μας...
:jerking: :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ακουσα οτι ειναι του γκουσγκουνη
Η πλάκα ειναι οτι το πιθανοτερο ειναι αυτες της φωτο να της εψαξε και να της βρηκε στο ιντερνέτ  :2funny: και γ'αυτο κρυβει τα πρόσωπα για να μην της βρούμε  :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ακουσα οτι ειναι του γκουσγκουνη
κμαν το απολυτο βαλκανοπουτσο  οπλο  :rockon: 5 πουτσες σε 2.5 ωρες κ ποσταρισμα σε 3 θρεντ ταυτοχρονα... :kneel: :kneel: :kneel:
ισως κ bet σε ονλαιν μπουκιε για να βγουν τα εξοδα παραλληλα !!!! :grin:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
kman2 κοψε κατι,ουτε εγω δεν γαμαω ετσι που ειμαι κατα20-30 χρονια νεοτερος σου...Εκος και εαν εχεις συμβολαιο για απεριοριστα βιαγκρα μηνιαιως  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οντως τώρα παραέγινε το κακό.Κάποια στιγμή στις 1:30 το βράδυ είχα φτάσει στα όρια της κατάρρευσης.Η γκόμενα με πίπωνε μια ώρα για να ρεύσουν και τα τελευταία ίχνη ψωλοχύματος μετά τις απανωτές πουτσώσεις.
Εφτασα στο όριο και της είπα να σταματήσει.Επαιξαν ρόλο και τα ξύδια βέβαια.Οι Πολωνέζες καταπίνουν τον άμπακα η μπαργούμαν είχε κουφαθεί να ανεβαίνει κάθε 3 και 5 στο ίδιο δωμάτιο για να φέρνει ποτά σε διαφορετικές γκόμενες αλλά ξηγήθηκε καλά δεν κάρφωσε τίποτα μετά βέβαια από γερό μπουρμπουάρ.Στις πιο πολλές φάσεις η μια γκόμενα έφευγε ενώ η άλλη ήταν ήδη στο ασανσέρ.
Πάντως η παλαβομάρα των Πολωνέζων δεν έχει όρια.Το τι άκουσα χτες βιβλίο θα μπορούσα να γράψω.Είναι όμως πολύ γρήγορες σε σχέση με τις Ουκρανές μπαίνουν κατ ευθείαν στο ψητό και ο πούτσος βρίσκει το δρόμο του.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φιλαρακο μηπως εισαι συγγενης του Σπαλιαρα ??? :grin: :grin:

Όχι, ρε μάϊντ.
Μέσα από το τρελλοκομείο τα γράφει όλα αυτά.
Δώρο με την εισαγωγή, λάπτοπ και απεριόριστο ίντερνετ.

:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom