και τι δουλειά ειναι αυτη που πληρωνει 4 χήνες; πυρηνικος επιστήμονας;Σε 10 μέρες έφαγα 3 χιλιάρικα.Εχω γράψει οτι βγάζω κάπου 4000 καθαρά Γερμανία.Ετσι κι αλλιώς όλα τα επόμενα ΠΣΚ δουλεύω οπότε νέα γούστα σε 3 βδομάδες πάλι.
Πολύ χρήσιμη είναι η πιστωτική τελικά στα ταξίδια εξωτερικό ειδικά Ουκρανία.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
η πιστωτικη γθατι ειναι χρησιμη;
Διότι στην Ουκρανία δεν περνάει η girocard που σου βάζουν το μισθό στη Γερμανία.Η girocard περνάει σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.Ουκρανία θες Visa για να κάνεις αναλήψεις αλλιώς έρχεσαι φορτωμένος με ρευστό που είναι επικίνδυνο.
Υστερα η Visa σου δίνει 3000 ευρώ Bonität οπότε έχεις τα χέρια ελεύθερα για αναλήψεις,δώρα,γούστα.
Οι Σλάβες μόλις δούνε τις πιστωτικές γυαλίζει το μάτι τους.Μόνο το κασέρι σε ποσότητες κάνει την ίδια εντύπωση.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ειναι πειραματοζωο της bayer.οταν βγαζουν νεα χαπια για στητικη λειτουργεια τον στελνουν ουκρανια να τα δοκιμασει,παιρνει χρονους,διαρκεια.ειναι ιδικα χαπια για βαλκανοπουτσους μονο ανατολικη ευρωπη λειτουργανεκαι τι δουλειά ειναι αυτη που πληρωνει 4 χήνες; πυρηνικος επιστήμονας;
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρε αρχοντα ο διμητρακις θελει μονο 3 ωρες να γλυψει την βιζιτα εσυ ποσες να προλαβεις 3 ωρες χαχαχαχαχα
Εμένα έτσι μ' αρέσει να τα τρώω στα σπονσοριλίκια.Σε άλλον αρέσουν τα FKK άλλος προτιμάει τα μπορδέλα ή τα σαλόν.Εμένα μου αρέσουν τα ταξίσια ο σεξοτουρισμός η συνολική εμπειρία.
Εχει πιο πολλή περιπέτεια απρόοπτες καταστάσεις αδρεναλίνη και νιώθεις οτι ζεις.
Εχει πιο πολλή περιπέτεια απρόοπτες καταστάσεις αδρεναλίνη και νιώθεις οτι ζεις.
για τη δουλειά δεν μας ειπες.Εμένα έτσι μ' αρέσει να τα τρώω στα σπονσοριλίκια.Σε άλλον αρέσουν τα FKK άλλος προτιμάει τα μπορδέλα ή τα σαλόν.Εμένα μου αρέσουν τα ταξίσια ο σεξοτουρισμός η συνολική εμπειρία.
ρε αρχοντα ο διμητρακις θελει μονο 3 ωρες να γλυψει την βιζιτα εσυ ποσες να προλαβεις 3 ωρες χαχαχαχαχα
Ο Δημητράκης είναι γελοίος,Στην καλύτερη να παρακαλέσει μια πουτάνα από σαλόν να τον κατουρήσει για 50 ευρώ.Γενικά τους τύπους στυλ Δημητράκη τους έχει ξεπεράσει η τεχνολογία είναι πλέον στα αποδυτήρια.
Τώρα παίζουμε μπάλλα οι εξτρεμιστές οι τσομπάνηδες κτλ.Εμείς είμαστε σχετικοί και κάπως ρυθμίζουμε τις εξελίξεις.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
θυριοδαμαστης ειναι!συνεχος εχει εξω το θηριο καβλωμενο και δαμαζει γκομενες.αυτη ειναι η δουλεια του.βαλκανικος επιβητορας!!!για τη δουλειά δεν μας ειπες.
για τη δουλειά δεν μας ειπες.
Δε λέω τίποτα θα αναγνωριστώ αμέσως.Πάντως τα παιδιά που νιώθουν οτι στέκονται στα πόδια τους και είναι πουτσαράδες Ελλάδα τα προσκαλώ Γερμανία.Θα σκίσουν κωλέους εδώ διψάνε για χέρια.Μετά με τον παρά που θα βγάλουν θα ξεσκιστούν να γαμάνε Ανατολικές.Και αυτές αυτό ελπίζουν δηλαδή έχουν τεράστια ανάγκη.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
χτες εβλεπα κατι πορνο τυφλα να εχει ο διμιτρακις.αντρας με γυναικα εκαναν παρτουζα με σκυλο χαχαχαχαχαχ,τελειος αηδια.τσιμπουκωνε τον γκομενο και τον σκυλο χαχαχαχαχ.την γλυφωμουνιαζε και την γαμουσε ο σκυλος και ο μαλακας τραβουσε μαλακια χαχαχαχαχ,τι κατουρηματα αυτα ειναι ξεπερασμενη τεχνολογια χαχαχαχαχΟ Δημητράκης είναι γελοίος,Στην καλύτερη να παρακαλέσει μια πουτάνα από σαλόν να τον κατουρήσει για 50 ευρώ.Γενικά τους τύπους στυλ Δημητράκη τους έχει ξεπεράσει η τεχνολογία είναι πλέον στα αποδυτήρια.
Τώρα παίζουμε μπάλλα οι εξτρεμιστές οι τσομπάνηδες κτλ.Εμείς είμαστε σχετικοί και κάπως ρυθμίζουμε τις εξελίξεις.
Δε λέω τίποτα θα αναγνωριστώ αμέσως.Πάντως τα παιδιά που νιώθουν οτι στέκονται στα πόδια τους και είναι πουτσαράδες Ελλάδα τα προσκαλώ Γερμανία.Θα σκίσουν κωλέους εδώ διψάνε για χέρια.Μετά με τον παρά που θα βγάλουν θα ξεσκιστούν να γαμάνε Ανατολικές.Και αυτές αυτό ελπίζουν δηλαδή έχουν τεράστια ανάγκη.
εγω νομιζω σαν να σχεις ψιλό αναγνωριστεί. Στ αλλα οαλι τα παραλές νομιζω.τι χερια κες χρειαζοντσι στη γερμανια;οι φριτσιδες δεν χρειάζονται ανειδικευτους.
Το πιο δύσκολο είναι να βρεις γκόμενα να χέσεις ή να φάει τα σκατά σου.Το τελευταίο το έχω πετύχει μόνο μία φορά με Ρωσίδα.Με σκύλους να πηδηχτούν επίσης είναι δύσκολο το έκαναν μια Πολωνέζα και μια Ουκρανέζα.
ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναι πηγαιντε Γερμανια να υπηρετειτε τους γαμημενους Γερμανους Να λιγδωσει το αντερο με κανα καλο μισθουλακοΔε λέω τίποτα θα αναγνωριστώ αμέσως.Πάντως τα παιδιά που νιώθουν οτι στέκονται στα πόδια τους και είναι πουτσαράδες Ελλάδα τα προσκαλώ Γερμανία.Θα σκίσουν κωλέους εδώ διψάνε για χέρια.Μετά με τον παρά που θα βγάλουν θα ξεσκιστούν να γαμάνε Ανατολικές.Και αυτές αυτό ελπίζουν δηλαδή έχουν τεράστια ανάγκη.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
..ας τα σαπια....ολο ημερομηνιες αλλαζεις !!!Εγώ τους κάλεσα στα πουτσο τουρ και όπως είδες όλοι κωλύονταν.
Τώρα ξόδεψα κάπου 1200 ευρώ συνολικά στο ταξίδι.Στο διήμερο Κίεβο πρέπει να χάλασα 1500 ευρώ.Δεν είναι τζάμπα.
ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εσυ ρε τετοια βλεπεις σπιτι? Βαζω στοιχημα πως εισαστε ολοι εδω κακασχημοι[κοντοι,χοντροι,καραφλοι,αγενεις,αξεστοι] ουτε κουνουπι δεν γαματε εκει που μενετε ...Εγω τουλαχιστον ολο και κατι γαμαω ελλαδαχτες εβλεπα κατι πορνο τυφλα να εχει ο διμιτρακις.αντρας με γυναικα εκαναν παρτουζα με σκυλο χαχαχαχαχαχ,τελειος αηδια.τσιμπουκωνε τον γκομενο και τον σκυλο χαχαχαχαχ.την γλυφωμουνιαζε και την γαμουσε ο σκυλος και ο μαλακας τραβουσε μαλακια χαχαχαχαχ,τι κατουρηματα αυτα ειναι ξεπερασμενη τεχνολογια χαχαχαχαχ
πωπω βοθρος .αυτα στα κολλησαν οι γερμαναραδες.αυτοι στη σκατοφαγια και τα πασαλειματα με αφοδευματα είναι μανουλες.Το πιο δύσκολο είναι να βρειε γκόμενα να χέσεις ή να φάει τα σκατά σου,Το τελευτάιο το έχω πετύχει μόνο μία φορά με Εωσίδα.Με σκύλους να πηδηχτούν επίσης είναι δύσκολο το έκαναν να Πολωνέζα και μια Ουκρανέζα.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
1600 με 2300 καθαραδηλαδη μεσα σε 20 μερες εφαγες κοντα στα 3 χιλιαρικα.ποσα καθαριζεις το μηνα δηλαδη αν επιτρεπεται;
αυτος λεει 41600 με 2300 καθαρα
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
κανει το απλο ..εχει διαιρεσει τοχρονο σε 6 μηνες κι οχι 12!!! ;)και τι δουλειά ειναι αυτη που πληρωνει 4 χήνες; πυρηνικος επιστήμονας;
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
κι ο μιτσος για μενα λεει 2500...πληρωνει κανεις ??οτι θελει λεει ο καθενας,ελευθερο θρεντ ειμαστε..αυτος λεει 4
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41