Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Σε 10 μέρες έφαγα 3 χιλιάρικα.Εχω γράψει οτι βγάζω κάπου 4000 καθαρά Γερμανία.Ετσι κι αλλιώς όλα τα επόμενα ΠΣΚ δουλεύω οπότε νέα γούστα σε 3 βδομάδες πάλι.
Πολύ χρήσιμη είναι η πιστωτική τελικά στα ταξίδια εξωτερικό ειδικά Ουκρανία.
και τι δουλειά ειναι αυτη που πληρωνει 4 χήνες; πυρηνικος επιστήμονας;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
η πιστωτικη γθατι ειναι χρησιμη;

Διότι στην Ουκρανία δεν περνάει η girocard που σου βάζουν το μισθό στη Γερμανία.Η girocard περνάει σε όλες τις χώρες της Ε.Ε.Ουκρανία θες Visa για να κάνεις αναλήψεις αλλιώς έρχεσαι φορτωμένος με ρευστό που είναι επικίνδυνο.
Υστερα η Visa σου δίνει 3000 ευρώ  Bonität οπότε έχεις τα χέρια ελεύθερα για αναλήψεις,δώρα,γούστα.
Οι Σλάβες μόλις δούνε τις πιστωτικές γυαλίζει το μάτι τους.Μόνο το κασέρι σε ποσότητες κάνει την ίδια εντύπωση.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
και τι δουλειά ειναι αυτη που πληρωνει 4 χήνες; πυρηνικος επιστήμονας;
ειναι πειραματοζωο της bayer.οταν βγαζουν νεα χαπια για στητικη λειτουργεια τον στελνουν ουκρανια να τα δοκιμασει,παιρνει χρονους,διαρκεια.ειναι ιδικα χαπια για βαλκανοπουτσους μονο ανατολικη ευρωπη λειτουργανε

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρε αρχοντα ο διμητρακις θελει μονο 3 ωρες να γλυψει την βιζιτα εσυ ποσες να προλαβεις 3 ωρες χαχαχαχαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εμένα έτσι μ' αρέσει να τα τρώω στα σπονσοριλίκια.Σε άλλον αρέσουν τα FKK άλλος προτιμάει τα μπορδέλα ή τα σαλόν.Εμένα μου αρέσουν τα ταξίσια ο σεξοτουρισμός η συνολική εμπειρία.
Εχει πιο πολλή περιπέτεια απρόοπτες καταστάσεις αδρεναλίνη και νιώθεις οτι ζεις.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Εμένα έτσι μ' αρέσει να τα τρώω στα σπονσοριλίκια.Σε άλλον αρέσουν τα FKK άλλος προτιμάει τα μπορδέλα ή τα σαλόν.Εμένα μου αρέσουν τα ταξίσια ο σεξοτουρισμός η συνολική εμπειρία.
Εχει πιο πολλή περιπέτεια απρόοπτες καταστάσεις αδρεναλίνη και νιώθεις οτι ζεις.
για τη δουλειά δεν μας ειπες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε αρχοντα ο διμητρακις θελει μονο 3 ωρες να γλυψει την βιζιτα εσυ ποσες να προλαβεις 3 ωρες χαχαχαχαχα

Ο Δημητράκης είναι γελοίος,Στην καλύτερη να παρακαλέσει μια πουτάνα από σαλόν να τον κατουρήσει για 50 ευρώ.Γενικά τους τύπους στυλ Δημητράκη τους έχει ξεπεράσει η τεχνολογία είναι πλέον στα αποδυτήρια.
Τώρα παίζουμε μπάλλα οι εξτρεμιστές οι τσομπάνηδες κτλ.Εμείς είμαστε σχετικοί και κάπως ρυθμίζουμε τις εξελίξεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
για τη δουλειά δεν μας ειπες.

Δε λέω τίποτα θα αναγνωριστώ αμέσως.Πάντως τα παιδιά που νιώθουν οτι στέκονται στα πόδια τους και είναι πουτσαράδες Ελλάδα τα προσκαλώ Γερμανία.Θα σκίσουν κωλέους εδώ διψάνε για χέρια.Μετά με τον παρά που θα βγάλουν θα ξεσκιστούν να γαμάνε Ανατολικές.Και αυτές αυτό ελπίζουν δηλαδή έχουν τεράστια ανάγκη.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ο Δημητράκης είναι γελοίος,Στην καλύτερη να παρακαλέσει μια πουτάνα από σαλόν να τον κατουρήσει για 50 ευρώ.Γενικά τους τύπους στυλ Δημητράκη τους έχει ξεπεράσει η τεχνολογία είναι πλέον στα αποδυτήρια.
Τώρα παίζουμε μπάλλα οι εξτρεμιστές οι τσομπάνηδες κτλ.Εμείς είμαστε σχετικοί και κάπως ρυθμίζουμε τις εξελίξεις.
χτες εβλεπα κατι πορνο τυφλα να εχει ο διμιτρακις.αντρας με γυναικα εκαναν παρτουζα με σκυλο χαχαχαχαχαχ,τελειος αηδια.τσιμπουκωνε τον γκομενο και τον σκυλο χαχαχαχαχ.την γλυφωμουνιαζε και την γαμουσε ο σκυλος και ο μαλακας τραβουσε μαλακια χαχαχαχαχ,τι κατουρηματα αυτα ειναι ξεπερασμενη τεχνολογια χαχαχαχαχ

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Δε λέω τίποτα θα αναγνωριστώ αμέσως.Πάντως τα παιδιά που νιώθουν οτι στέκονται στα πόδια τους και είναι πουτσαράδες Ελλάδα τα προσκαλώ Γερμανία.Θα σκίσουν κωλέους εδώ διψάνε για χέρια.Μετά με τον παρά που θα βγάλουν θα ξεσκιστούν να γαμάνε Ανατολικές.Και αυτές αυτό ελπίζουν δηλαδή έχουν τεράστια ανάγκη.

εγω νομιζω σαν να σχεις ψιλό αναγνωριστεί. Στ αλλα οαλι τα παραλές νομιζω.τι χερια κες χρειαζοντσι στη γερμανια;οι φριτσιδες δεν χρειάζονται ανειδικευτους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το πιο δύσκολο είναι να βρεις γκόμενα να χέσεις ή να φάει τα σκατά σου.Το τελευταίο το έχω πετύχει μόνο μία φορά με Ρωσίδα.Με σκύλους να πηδηχτούν επίσης είναι δύσκολο το έκαναν μια Πολωνέζα και μια Ουκρανέζα.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ναι πηγαιντε Γερμανια να υπηρετειτε τους γαμημενους Γερμανους  :headbang: Να λιγδωσει το αντερο με κανα καλο μισθουλακο  :vomit:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εγώ τους κάλεσα στα πουτσο τουρ και όπως είδες όλοι κωλύονταν.
Τώρα ξόδεψα κάπου 1200 ευρώ συνολικά στο ταξίδι.Στο διήμερο Κίεβο πρέπει να χάλασα 1500 ευρώ.Δεν είναι τζάμπα.
:grin:..ας τα σαπια....ολο ημερομηνιες αλλαζεις !!! :grin: :grin: :grin:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
χτες εβλεπα κατι πορνο τυφλα να εχει ο διμιτρακις.αντρας με γυναικα εκαναν παρτουζα με σκυλο χαχαχαχαχαχ,τελειος αηδια.τσιμπουκωνε τον γκομενο και τον σκυλο χαχαχαχαχ.την γλυφωμουνιαζε και την γαμουσε ο σκυλος και ο μαλακας τραβουσε μαλακια χαχαχαχαχ,τι κατουρηματα αυτα ειναι ξεπερασμενη τεχνολογια χαχαχαχαχ
Εσυ ρε  :zombie: τετοια βλεπεις σπιτι?  :2funny: Βαζω στοιχημα πως εισαστε ολοι εδω κακασχημοι[κοντοι,χοντροι,καραφλοι,αγενεις,αξεστοι] ουτε κουνουπι δεν γαματε εκει που μενετε :2funny: :2funny:...Εγω τουλαχιστον ολο και κατι γαμαω ελλαδα  :2funny: :2funny: :2funny:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Το πιο δύσκολο είναι να βρειε γκόμενα να χέσεις ή να φάει τα σκατά σου,Το τελευτάιο το έχω πετύχει μόνο μία φορά με Εωσίδα.Με σκύλους να πηδηχτούν επίσης είναι δύσκολο το έκαναν να Πολωνέζα και μια Ουκρανέζα.
πωπω βοθρος .αυτα στα κολλησαν οι γερμαναραδες.αυτοι στη σκατοφαγια και τα πασαλειματα με αφοδευματα είναι  μανουλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom