balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
τα ιδια ειναι..οι ιδιες πανε κι ερχονται... ;)κι εκεί πανω ρουμανες ειναι;και στη νότια τα ίδια . Η Φρανκφούρτη ειναι γεματη μπορδελα με ρουμανες
τα ιδια ειναι..οι ιδιες πανε κι ερχονται... ;)κι εκεί πανω ρουμανες ειναι;και στη νότια τα ίδια . Η Φρανκφούρτη ειναι γεματη μπορδελα με ρουμανες
σκλαβος του ραιχ εισαι στην ελλαδα... ;)
στα 60 το εχεις σκοπο ?Εγώ δεν έχω ψευδαισθήσεις σκλάβος είμαι.Αλλά για να γίνεις αφέντης πρέπει να περάσεις από το στάδιο του σκλάβου.Μετά τους έχεις στο χέρι γιατί ξέρεις όλα τα κόλπα του σκλάβου.
δεν εχω λογια...
3 πιστωτικες απο 8000 την μια....καταλαβα ..... ...ευτυχως που εισαι ανυπαντρος...Σου λέω βγάλε δυο τρειε πιστωτικές,βίζα μάστερκαρκαρντ,φλάσαρε και λίγο κασέρι ας πούμε 1000 euro και 5000 ζλοτούβκια και τις έχεις στο χέρι είσαι απλά ασυναγώνιστος.Είσαι mily,kochany,przystojny,αληθινός άντρας τα πάντα όλα.Απλά χτυπάς κέντρο τις σκλαβλωνεις όλες με τη γοητεία σου.
3 πιστωτικες απο 8000 την μια....καταλαβα ..... ...ευτυχως που εισαι ανυπαντρος...
αν ειναι να δουλευεις ενα μηνα για καθε νυχτα,ισως να το ξανασκεφτεις λεω...Ε,ναι οι Σλάβες στα καίνε τα γκαφρά αλλά το κάνουν ωραία.Είσαι βασιλιάς για μία νύχτα.
Εγώ δεν έχω ψευδαισθήσεις σκλάβος είμαι.Αλλά για να γίνεις αφέντης πρέπει να περάσεις από το στάδιο του σκλάβου.Μετά τους έχεις στο χέρι γιατί ξέρεις όλα τα κόλπα του σκλάβου.
veery cheap .....δηλ. κάτι σαν "χτεσινός πούστης, τωρινός κολομπαράς"...
ελεοςΕνας άλλος μπορεί να προτιμούσε να κάτσει μια βδομάδα και να γαμήσει τις έξι που γάμησα εγώ σε μια μέρα
ηρθα και ελλαδα περσι,κυπρο ολες οι ελληνιδες εδω μας κουβαληθηκαν.ειχα επιτυχια σαλονικη με κοριστακια στην ηλικια σου που καψουρευτικαν και ακομα ρωτανε τον σαλονικιο για μενα χαχαχαχ,κυπρο αλλη κοπελιτσα 21 γνωρισα,γουσταρει φαση αλλα λογο του καιρου και δουλειας δε την βλεπω συχνα,εχω και ταξιδια στην μεση.προχτες που με ειδε μετα απο καιρο χαρηκε λεει νομιζα ειδη ειχες παει ουκρανια χαχαχαχ.το ειπα ξανα παιχνιδακι ειναι για μενα οι ελληνιδες και εκραξα αυτους που ειδα.για αυτο μου ελεγαν μαλακιες δεν θα σου μιλησει καμια αλλα ειδα υταν υπερβολοκα ευκολα.οταν παιζεις μπαλα χρονια μοσχα,κιεβο δεν εχεις αντιπαλο ελλαδα.σε αυτες τις χωρες μαθαινεις να εισαι αλεπου και εκει υπαρχουν αληθινοι αντρες αντιπαλοι και μαγκοπαιδα.ο κοσμος κυπρο,ελλαδα ειναι για γελια,μαλακος και κοροιδα.Εσυ ρε τετοια βλεπεις σπιτι? Βαζω στοιχημα πως εισαστε ολοι εδω κακασχημοι[κοντοι,χοντροι,καραφλοι,αγενεις,αξεστοι] ουτε κουνουπι δεν γαματε εκει που μενετε ...Εγω τουλαχιστον ολο και κατι γαμαω ελλαδα
Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Του βοτανικού ο μάγκας (live 2002)ηρθα και ελλαδα περσι,κυπρο ολες οι ελληνιδες εδω μας κουβαληθηκαν.ειχα επιτυχια σαλονικη με κοριστακια στην ηλικια σου που καψουρευτικαν και ακομα ρωτανε τον σαλονικιο για μενα χαχαχαχ,κυπρο αλλη κοπελιτσα 21 γνωρισα,γουσταρει φαση αλλα λογο του καιρου και δουλειας δε την βλεπω συχνα,εχω και ταξιδια στην μεση.προχτες που με ειδε μετα απο καιρο χαρηκε λεει νομιζα ειδη ειχες παει ουκρανια χαχαχαχ.το ειπα ξανα παιχνιδακι ειναι για μενα οι ελληνιδες και εκραξα αυτους που ειδα.για αυτο μου ελεγαν μαλακιες δεν θα σου μιλησει καμια αλλα ειδα υταν υπερβολοκα ευκολα.οταν παιζεις μπαλα χρονια μοσχα,κιεβο δεν εχεις αντιπαλο ελλαδα.σε αυτες τις χωρες μαθαινεις να εισαι αλεπου και εκει υπαρχουν αληθινοι αντρες αντιπαλοι και μαγκοπαιδα.ο κοσμος κυπρο,ελλαδα ειναι για γελια,μαλακος και κοροιδα.
Kman2,
η όλη στάση του και προσέγγισή του, βγάζει κάτι το ψυχαναγκαστικό και το εμμονικό,
άνθρωπο ανασφαλή και συμπλεγματικό
λογοδοτεί διαρκώς, δίνοντας αναφορά σε άγνωστους ανθρώπους για τα πεπραγμένα του
ζεί για το show off, για τους άλλους και όχι για τον εαυτό του,
επιτέλους, αργήσαμε μερικούς μήνες αλλά βγάλαμε τα σωστά συμπεράσματα.
παιχνιδάκι είναι για σένα οι Ελληνίδες ? ήταν υπερβολικά εύκολες ? δηλαδή πόσες Ελληνίδες γάμησες πέρσι που ήρθες ?ηρθα και ελλαδα περσι,κυπρο ολες οι ελληνιδες εδω μας κουβαληθηκαν.ειχα επιτυχια σαλονικη με κοριστακια στην ηλικια σου που καψουρευτικαν και ακομα ρωτανε τον σαλονικιο για μενα χαχαχαχ,κυπρο αλλη κοπελιτσα 21 γνωρισα,γουσταρει φαση αλλα λογο του καιρου και δουλειας δε την βλεπω συχνα,εχω και ταξιδια στην μεση.προχτες που με ειδε μετα απο καιρο χαρηκε λεει νομιζα ειδη ειχες παει ουκρανια χαχαχαχ.το ειπα ξανα παιχνιδακι ειναι για μενα οι ελληνιδες και εκραξα αυτους που ειδα.για αυτο μου ελεγαν μαλακιες δεν θα σου μιλησει καμια αλλα ειδα υταν υπερβολοκα ευκολα.οταν παιζεις μπαλα χρονια μοσχα,κιεβο δεν εχεις αντιπαλο ελλαδα.σε αυτες τις χωρες μαθαινεις να εισαι αλεπου και εκει υπαρχουν αληθινοι αντρες αντιπαλοι και μαγκοπαιδα.ο κοσμος κυπρο,ελλαδα ειναι για γελια,μαλακος και κοροιδα.
δεν ,λογο χρονου και οτι δεν εμενα σε ενα τοπο,με τον σαλονικιο λογο της δουλειας του ημασταν συνχεια βολτα σε αλλη περιοχη.αλλα τραβουσα ενδιαφερων και ελεγαν θετικα στον σαλονικιο.αλλες 3 κοπελες,η 2 μου αρεσαν παλι του ελεγαν να με γνωρισουν αλλα εφαγαν ακυρο γιατι δεν ειχα διαθεση να ξαναπαω εκει.η μικρουλα ακομα περιμενει και ρωτα χαχαχαχ,αλλα ο σαλονικιος ενα χρονο δεν της ειπε ταξιδευω και δεν ειχα χρονο για σαλονικι ετσι και λογο ηλικιας ειπα να βρω καμια λιγο μεγαλυτερι 21 ειναι μικρη για μενα.αν εμενα θα ηταν διαφορετικα,4 μερες πηγα.αυτη δουλευε κοντα στα δικαστηρια εγω εμενα αριστοτελους,δεν ηξερα διευθηνση και πως να παω μερα μονος που ειχα χρονο.απογευμα ημουν εκτος προσ χαλκιδικι ,πηγα σε γαμο ετσι δεν ειχα χρονο.σλοβακια βιζιτες γαμησα,αυτο δεν παιζει ρολο απο τιν διαθεση τον κοπελων που μιλησα καταλαβα ειναι παραδεισος και ευκολο παιχνιδι.δεν χρειαζοταν να γαμησω για να συμπερανω.για ουκρανια μου λετε αλλη συμπεριφορα εχουν οι γκομενες με μενα αλλο με αλλους χαχαχαχαχ.τι να πω και στην ελλαδα παιζω μπαλα μονος αφου εχω ανταγωνιστες τους μουσατους που καθονται 10 ανδροπαρεα στην νικης και καμακωνουν με τα ματια χαχαχαχ.αλλο το δικο μου πρεστιζ,ντυσιμο και η καλη συμπεριφορα που ειχα μαζι τους και αλλο αυτοι που βλεπουν εκει.μαλλον ειμαι κατι διαφορετικο για αυτες και ξεχωριζω απο τα συνηθησμενα χαχααχχα.αιντε παπαρα παλι σε τρελανα χαχαχαχαπαιχνιδάκι είναι για σένα οι Ελληνίδες ? ήταν υπερβολικά εύκολες ? δηλαδή πόσες Ελληνίδες γάμησες πέρσι που ήρθες ?
δεν ,λογο χρονου και οτι δεν εμενα σε ενα τοπο,με τον σαλονικιο λογο της δουλειας του ημασταν συνχεια βολτα σε αλλη περιοχη.αλλα τραβουσα ενδιαφερων και ελεγαν θετικα στον σαλονικιο.αλλες 3 κοπελες,η 2 μου αρεσαν παλι του ελεγαν να με γνωρισουν αλλα εφαγαν ακυρο γιατι δεν ειχα διαθεση να ξαναπαω εκει.η μικρουλα ακομα περιμενει και ρωτα χαχαχαχ,αλλα ο σαλονικιος ενα χρονο δεν της ειπε ταξιδευω και δεν ειχα χρονο για σαλονικι ετσι και λογο ηλικιας ειπα να βρω καμια λιγο μεγαλυτερι 21 ειναι μικρη για μενα.αν εμενα θα ηταν διαφορετικα,4 μερες πηγα.αυτη δουλευε κοντα στα δικαστηρια εγω εμενα αριστοτελους,δεν ηξερα διευθηνση και πως να παω μερα μονος που ειχα χρονο.απογευμα ημουν εκτος προσ χαλκιδικι ,πηγα σε γαμο ετσι δεν ειχα χρονο.σλοβακια βιζιτες γαμησα,αυτο δεν παιζει ρολο απο τιν διαθεση τον κοπελων που μιλησα καταλαβα ειναι παραδεισος και ευκολο παιχνιδι.δεν χρειαζοταν να γαμησω για να συμπερανω.για ουκρανια μου λετε αλλη συμπεριφορα εχουν οι γκομενες με μενα αλλο με αλλους χαχαχαχαχ.τι να πω και στην ελλαδα παιζω μπαλα μονος αφου εχω ανταγωνιστες τους μουσατους που καθονται 10 ανδροπαρεα στην νικης και καμακωνουν με τα ματια χαχαχαχ.αλλο το δικο μου πρεστιζ,ντυσιμο και η καλη συμπεριφορα που ειχα μαζι τους και αλλο αυτοι που βλεπουν εκει.μαλλον ειμαι κατι διαφορετικο για αυτες και ξεχωριζω απο τα συνηθησμενα χαχααχχα.αιντε παπαρα παλι σε τρελανα χαχαχαχα