Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σκλαβος του ραιχ εισαι στην ελλαδα... ;)

Εγώ δεν έχω ψευδαισθήσεις σκλάβος είμαι.Αλλά για να γίνεις αφέντης πρέπει να περάσεις από το στάδιο του σκλάβου.Μετά τους έχεις στο χέρι γιατί ξέρεις όλα τα κόλπα του σκλάβου.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εγώ δεν έχω ψευδαισθήσεις σκλάβος είμαι.Αλλά για να γίνεις αφέντης πρέπει να περάσεις από το στάδιο του σκλάβου.Μετά τους έχεις στο χέρι γιατί ξέρεις όλα τα κόλπα του σκλάβου.
στα 60 το εχεις σκοπο ? :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Σου λέω βγάλε δυο τρεις πιστωτικές,βίζα μάστερκαρκαρντ,φλάσαρε και λίγο κασέρι ας πούμε 1000 euro και 5000 ζλοτούβκια στο πορτοφόλι και τις έχεις στο χέρι είσαι απλά ασυναγώνιστος.Είσαι mily,kochany,przystojny,αληθινός άντρας τα πάντα όλα.Απλά χτυπάς κέντρο τις σκλαβώνεις όλες με τη γοητεία σου.
Τρελαίνονται με το εκπληκτικό δυναμικό που υπάρχει στο Νότο.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Σου λέω βγάλε δυο τρειε πιστωτικές,βίζα μάστερκαρκαρντ,φλάσαρε και λίγο κασέρι ας πούμε 1000 euro και 5000 ζλοτούβκια και τις έχεις στο χέρι είσαι απλά ασυναγώνιστος.Είσαι mily,kochany,przystojny,αληθινός άντρας τα πάντα όλα.Απλά χτυπάς κέντρο τις σκλαβλωνεις όλες με τη γοητεία σου.
3 πιστωτικες απο 8000 την μια....καταλαβα ..... :grin:...ευτυχως που εισαι ανυπαντρος... :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
3 πιστωτικες απο 8000 την μια....καταλαβα ..... :grin:...ευτυχως που εισαι ανυπαντρος... :grin:

Ε,ναι οι Σλάβες στα καίνε τα γκαφρά αλλά το κάνουν ωραία.Είσαι βασιλιάς για μία νύχτα.
Αμα είναι να υπολογίζεις και να μετράς μην πας σε σλαβικές χώερες.Θέλουν απεριόριστους άντρες τολμηρούς γενναιόδωρους με απεριόριστες καύλες.Οχι καβούρια στις τσέπες όπως οι Πολωνοί.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

δηλ. κάτι σαν "χτεσινός πούστης, τωρινός κολομπαράς"...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Πάντως, ξέχωρα από την πλάκα και το χοντρό πείραγμα στον φίλο Kman2, νομίζω ότι το σοβαρό πρόβλημα στην
περίπτωσή του, δεν είναι το κατα πόσο λέει αλήθεια, ή αν παραφουσκώνει τα πράγματα κλπ., αλλά το γεγονός ότι η όλη
στάση του και προσέγγισή του, βγάζει κάτι το ψυχαναγκαστικό και το εμμονικό, που στο φινάλε δείχνει έναν άνθρωπο
ανασφαλή και συμπλεγματικό (εφόσον έχει την ανάγκη να κυνηγάει συνεχώς ποσότητες, και να λογοδοτεί διαρκώς, δίνοντας αναφορά σε άγνωστους ανθρώπους για τα πεπραγμένα του) όσο και ανώριμο (διότι ζεί για το show off, για τους άλλους και όχι για τον εαυτό του, ξεχνώντας
ότι το σεξ είναι η χαρά της ζωής, μαζί με τόσες άλλες απολαύσεις, και όχι ένα άθλημα επιδόσεων με κατάρριψη ρεκόρ, ντε και καλά,
σε δήθεν σεξολυμπιάδα). Τωρα, αν χαλάει 1000 ή 10.000 ευρώ για να πηδάει μαζικά μπάζα ή ό,τι άλλο θέλει, αυτό είναι δικό του
δικαίωμα σύμφωνα με τα κριτήρια που διαθέτει, και δεν υπάρχει λόγος να τον κράζει κανείς και να τον ανακρίνει, περί value
for money επιλογές κλπ κλπ. Ο καθένας είναι υπεύθυνος μόνο για τις δικές του επιλογές και πράξεις, και μπορεί να μιλάει
μόνο για τον εαυτό του (σε περίπτωση που τυχόν έχει τέτοια ανάγκη, αν και κάποιος που ζεί όντως τη ζωή του και όχι σε κάποιο virtual reality, ποσώς ενδιαφέρεται να περιαυτολογεί και να ζητάει κάτι να αποδείξει στους άλλους). Αυτά κοντολογίς, και να περνάτε καλά.
Η ζωή ανήκει εξίσου στον καθένα, και ο χρόνος που μας δόθηκε κυλάει το ίδιο για όλους. Καλά να γαμάμε και κυρίως να ζούμε
ουσιαστικά τις εμπείριες μας. Τα υπόλοιπα, είναι παιδιαρίσματα και λόγια του αέρα.  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εμένα μου αρέσει αυτή η φάση του σεξοτουρισμού.Προτιμώ να είμαι βασιλιάς για μία νύχτα από μέσος τουρίστας για 10 μέρες.Δεν ξέρω οι άλλοι τι γουστάρουν.Σε άλλους αρέσει ο συζυγικός βίος,σε άλλους οι πουτάνες,σε άλλους το κυνήγι να γαμάνε τζάμπα σε άλλους οι μόνιμες σχέσεις ξέρω γω τι θέλει ο καθένας.Εμένα ο σεξοτουρισμός μου αρέσει.
Ενας άλλος μπορεί να προτιμούσε να κάτσει μια βδομάδα και να γαμήσει τις έξι που γάμησα εγώ σε μια μέρα.Εμένα αυτό δε με εκφράζει.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εσυ ρε  :zombie: τετοια βλεπεις σπιτι?  :2funny: Βαζω στοιχημα πως εισαστε ολοι εδω κακασχημοι[κοντοι,χοντροι,καραφλοι,αγενεις,αξεστοι] ουτε κουνουπι δεν γαματε εκει που μενετε :2funny: :2funny:...Εγω τουλαχιστον ολο και κατι γαμαω ελλαδα  :2funny: :2funny: :2funny:
ηρθα και ελλαδα περσι,κυπρο ολες οι ελληνιδες εδω μας κουβαληθηκαν.ειχα επιτυχια σαλονικη με κοριστακια στην ηλικια σου που καψουρευτικαν και ακομα ρωτανε τον σαλονικιο για μενα χαχαχαχ,κυπρο αλλη κοπελιτσα 21 γνωρισα,γουσταρει φαση αλλα λογο του καιρου και δουλειας δε την βλεπω συχνα,εχω και ταξιδια στην μεση.προχτες που με ειδε μετα απο καιρο χαρηκε λεει νομιζα ειδη ειχες παει ουκρανια χαχαχαχ.το ειπα ξανα παιχνιδακι ειναι για μενα οι ελληνιδες και εκραξα αυτους που ειδα.για αυτο μου ελεγαν μαλακιες δεν θα σου μιλησει καμια αλλα ειδα υταν υπερβολοκα ευκολα.οταν παιζεις μπαλα χρονια μοσχα,κιεβο δεν εχεις αντιπαλο ελλαδα.σε αυτες τις χωρες μαθαινεις να εισαι αλεπου και εκει υπαρχουν αληθινοι αντρες αντιπαλοι και μαγκοπαιδα.ο κοσμος κυπρο,ελλαδα ειναι για γελια,μαλακος και κοροιδα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ηρθα και ελλαδα περσι,κυπρο ολες οι ελληνιδες εδω μας κουβαληθηκαν.ειχα επιτυχια σαλονικη με κοριστακια στην ηλικια σου που καψουρευτικαν και ακομα ρωτανε τον σαλονικιο για μενα χαχαχαχ,κυπρο αλλη κοπελιτσα 21 γνωρισα,γουσταρει φαση αλλα λογο του καιρου και δουλειας δε την βλεπω συχνα,εχω και ταξιδια στην μεση.προχτες που με ειδε μετα απο καιρο χαρηκε λεει νομιζα ειδη ειχες παει ουκρανια χαχαχαχ.το ειπα ξανα παιχνιδακι ειναι για μενα οι ελληνιδες και εκραξα αυτους που ειδα.για αυτο μου ελεγαν μαλακιες δεν θα σου μιλησει καμια αλλα ειδα υταν υπερβολοκα ευκολα.οταν παιζεις μπαλα χρονια μοσχα,κιεβο δεν εχεις αντιπαλο ελλαδα.σε αυτες τις χωρες μαθαινεις να εισαι αλεπου και εκει υπαρχουν αληθινοι αντρες αντιπαλοι και μαγκοπαιδα.ο κοσμος κυπρο,ελλαδα ειναι για γελια,μαλακος και κοροιδα.
:rockon: :rockon: Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Του βοτανικού ο μάγκας (live 2002)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Kman2,

η όλη στάση του και προσέγγισή του, βγάζει κάτι το ψυχαναγκαστικό και το εμμονικό, 

άνθρωπο ανασφαλή και συμπλεγματικό

λογοδοτεί διαρκώς, δίνοντας αναφορά σε άγνωστους ανθρώπους για τα πεπραγμένα του

ζεί για το show off, για τους άλλους και όχι για τον εαυτό του,

επιτέλους, αργήσαμε μερικούς μήνες αλλά βγάλαμε τα σωστά συμπεράσματα.

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
  παιχνιδάκι είναι για σένα οι Ελληνίδες ? ήταν υπερβολικά εύκολες ?  :2funny: δηλαδή πόσες Ελληνίδες  γάμησες πέρσι που ήρθες ?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
  παιχνιδάκι είναι για σένα οι Ελληνίδες ? ήταν υπερβολικά εύκολες ?  :2funny: δηλαδή πόσες Ελληνίδες  γάμησες πέρσι που ήρθες ?
δεν ,λογο χρονου και οτι δεν εμενα σε ενα τοπο,με τον σαλονικιο λογο της δουλειας του ημασταν συνχεια βολτα σε αλλη περιοχη.αλλα τραβουσα ενδιαφερων και ελεγαν θετικα στον σαλονικιο.αλλες 3 κοπελες,η 2 μου αρεσαν παλι του ελεγαν να με γνωρισουν αλλα εφαγαν ακυρο γιατι δεν ειχα διαθεση να ξαναπαω εκει.η μικρουλα ακομα περιμενει και ρωτα χαχαχαχ,αλλα ο σαλονικιος ενα χρονο δεν της ειπε ταξιδευω και δεν ειχα χρονο για σαλονικι ετσι και λογο ηλικιας ειπα να βρω καμια λιγο μεγαλυτερι 21 ειναι μικρη για μενα.αν εμενα θα ηταν διαφορετικα,4 μερες πηγα.αυτη δουλευε κοντα στα δικαστηρια εγω εμενα αριστοτελους,δεν ηξερα διευθηνση και πως να παω μερα μονος που ειχα χρονο.απογευμα ημουν εκτος προσ χαλκιδικι ,πηγα σε γαμο ετσι δεν ειχα χρονο.σλοβακια βιζιτες γαμησα,αυτο δεν παιζει ρολο απο τιν διαθεση τον κοπελων που μιλησα καταλαβα ειναι παραδεισος και ευκολο παιχνιδι.δεν χρειαζοταν να γαμησω για να συμπερανω.για ουκρανια μου λετε αλλη συμπεριφορα εχουν οι γκομενες με μενα αλλο με αλλους χαχαχαχαχ.τι να πω και στην ελλαδα παιζω μπαλα μονος αφου εχω ανταγωνιστες τους μουσατους που καθονται 10 ανδροπαρεα στην νικης και καμακωνουν με τα ματια χαχαχαχ.αλλο το δικο μου πρεστιζ,ντυσιμο και η καλη συμπεριφορα που ειχα μαζι τους και αλλο αυτοι που βλεπουν εκει.μαλλον ειμαι κατι διαφορετικο για αυτες και ξεχωριζω απο τα συνηθησμενα χαχααχχα.αιντε παπαρα παλι σε τρελανα χαχαχαχα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
δεν ,λογο χρονου και οτι δεν εμενα σε ενα τοπο,με τον σαλονικιο λογο της δουλειας του ημασταν συνχεια βολτα σε αλλη περιοχη.αλλα τραβουσα ενδιαφερων και ελεγαν θετικα στον σαλονικιο.αλλες 3 κοπελες,η 2 μου αρεσαν παλι του ελεγαν να με γνωρισουν αλλα εφαγαν ακυρο γιατι δεν ειχα διαθεση να ξαναπαω εκει.η μικρουλα ακομα περιμενει και ρωτα χαχαχαχ,αλλα ο σαλονικιος ενα χρονο δεν της ειπε ταξιδευω και δεν ειχα χρονο για σαλονικι ετσι και λογο ηλικιας ειπα να βρω καμια λιγο μεγαλυτερι 21 ειναι μικρη για μενα.αν εμενα θα ηταν διαφορετικα,4 μερες πηγα.αυτη δουλευε κοντα στα δικαστηρια εγω εμενα αριστοτελους,δεν ηξερα διευθηνση και πως να παω μερα μονος που ειχα χρονο.απογευμα ημουν εκτος προσ χαλκιδικι ,πηγα σε γαμο ετσι δεν ειχα χρονο.σλοβακια βιζιτες γαμησα,αυτο δεν παιζει ρολο απο τιν διαθεση τον κοπελων που μιλησα καταλαβα ειναι παραδεισος και ευκολο παιχνιδι.δεν χρειαζοταν να γαμησω για να συμπερανω.για ουκρανια μου λετε αλλη συμπεριφορα εχουν οι γκομενες με μενα αλλο με αλλους χαχαχαχαχ.τι να πω και στην ελλαδα παιζω μπαλα μονος αφου εχω ανταγωνιστες τους μουσατους που καθονται 10 ανδροπαρεα στην νικης και καμακωνουν με τα ματια χαχαχαχ.αλλο το δικο μου πρεστιζ,ντυσιμο και η καλη συμπεριφορα που ειχα μαζι τους και αλλο αυτοι που βλεπουν εκει.μαλλον ειμαι κατι διαφορετικο για αυτες και ξεχωριζω απο τα συνηθησμενα χαχααχχα.αιντε παπαρα παλι σε τρελανα χαχαχαχα

Μηπως είσαι ο πρόεδρος του Εδεσσαικού ?? :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom