παντως 1600 και 2300 δεν φαίνονται πολλα για γερμανια αν μενεις ειδικα σε ακριβα περιοχή οπως το μοναχο.νομίζωκανει το απλο ..εχει διαιρεσει τοχρονο σε 6 μηνες κι οχι 12!!! ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ρε κμαν μηπως εισαι το αλτερ εγκω του μιτσου29?/?ενα φεγγαρι ηταν κοπρολαγνος,ο πορνομεταναστης,βεβαια μετα εγινε κτηνοβατης κ χρυσοβροχης,πιο σοφτ δηλαδηπωπω βοθρος .αυτα στα κολλησαν οι γερμαναραδες.αυτοι στη σκατοφαγια και τα πασαλειματα με αφοδευματα είναι μανουλες.
... αλλα αρχικα ηταν πιο εξτρημ κι ο μιτσος!!!
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
αν μενει στουτγγαρτ οπως λεει εχει κανα 900-1100 εξοδαπαντως 1600 και 2300 δεν φαίνονται πολλα για γερμανια αν μενεις ειδικα σε ακριβα νερη οπως το μοναχο.νομίζω
υποψιαζομαι ομως οτι ειναι καπου βερολινο μερια καθοσον πεταγεται με τρενο συνεχεια πολεν
εκει ειναι πολυ φτηννη η ζωη .κ με 700-900 περνας ανετα,γι αυτο εχοθυν μαζευτει κι ολοι οι αντολικοι εκει
ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εχω ενα εστιατοριο στο μπαντεν-μπαντεν ψαχνω για λατζα ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ
ανατολικές δεν εχουν μαζευτεί στο μπεαλιν;αν μενει στουτγγαρτ οπως λεει εχει κανα 900-1100 εξοδα
υποψιαζομαι ομως οτι ειναι καπου βερολινο μερια καθοσον πεταγεται με τρενο συνεχεια πολεν
εκει ειναι πολυ φτηννη η ζωη .κ με 700-900 περνας ανετα,γι αυτο εχοθυν μαζευτει κι ολοι οι αντολικοι εκει
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Γενικά τους τύπους στυλ Δημητράκη τους έχει ξεπεράσει η τεχνολογία είναι πλέον στα αποδυτήρια.
Τώρα παίζουμε μπάλλα οι εξτρεμιστές οι τσομπάνηδες κτλ.Εμείς είμαστε σχετικοί και κάπως ρυθμίζουμε τις εξελίξεις.
δεν εχω λογια...η συγγραφικη ικανοτητα σου ξεπερναει την πεπερασμενη γραφη μας...
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ναι πουτανες γεματο ειναι 100 φκκ κ κοντακτ μπαρ εχειανατολικές δεν εχουν μαζευτεί στο μπεαλιν;
ε τιτε να το επισκευτουμε.μεχρι τωρα μονο στα ελληνικά μερη,νοτια γερμσνια.ναι πουτανες γεματο ειναι 100 φκκ κ κοντακτ μπαρ εχει
Ναι πηγαιντε Γερμανια να υπηρετειτε τους γαμημενους Γερμανους Να λιγδωσει το αντερο με κανα καλο μισθουλακο
Καλύτερα σκλάβος στο Ράιχ παρά με τα σκατά που δίνει η Ελλάδα σήμερα.Ας φρόντιζαν να κάνουν καλύτερο deal.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
σκλαβος του ραιχ εισαι στην ελλαδα... ;)Καλύτερα σκλάβος στο Ράιχ παρά με τα σκατά που δίνει η Ελλάδα σήμερα.Ας φρόντιζαν να κάνουν καλύτερο deal.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
δεν εχει τιποτα στο νοτοε τιτε να το επισκευτουμε.μεχρι τωρα μονο στα ελληνικά μερη,νοτια γερμσνια.
πολυ ανωτερη ζωη βεβαια κ πολεις αλλα πουτανες τιποτα κ πανακριβα...
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
στειλε εισητηρια...αν εχεις να τα πληρωσεις παντα.. ;)Εχω ενα εστιατοριο στο μπαντεν-μπαντεν ψαχνω για λατζα ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ
λοιπον μ επεισες στο επομενο ταξιδι μαλλον θα βαλω στοχο μπερλιν.αλλα τα χαλαω με τα ντοιτς μου.ξερω πεντε βασικα.δεν εχει τιποτα στο νοτο
πολυ ανωτερη ζωη βεβαια κ πολεις αλλα πουτανες τιποτα κ πανακριβα...
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
δεν εχω λογια...Οι Σλάβες μόλις δούνε τις πιστωτικές γυαλίζει το μάτι τους.Μόνο το κασέρι σε ποσότητες κάνει την ίδια εντύπωση.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ουτε ααυτες ξερουν ..ρουμανες ειανι το 80% αγγλικα μιλανε ...κ βουλγαρεςλοιπον μ επεισες στο επομενο ταξιδι μαλλον θα βαλω στοχο μπερλιν.αλλα τα χαλαω με τα ντοιτς μου.ξερω πεντε βασικα.
λιγα γερμανικα κατι σλοβακες αν μιλανε
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
και τσομπανηςθυριοδαμαστης ειναι!συνεχος εχει εξω το θηριο καβλωμενο και δαμαζει γκομενες.αυτη ειναι η δουλεια του.βαλκανικος επιβητορας!!!
ρε κμαν μηπως εισαι το αλτερ εγκω του μιτσου29?/?ενα φεγγαρι ηταν κοπρολαγνος,ο πορνομεταναστης,βεβαια μετα εγινε κτηνοβατης κ χρυσοβροχης,πιο σοφτ δηλαδη
... αλλα αρχικα ηταν πιο εξτρημ κι ο μιτσος!!!
Η διαφορά είναι οτι ο Δημητράκης είναι στο receiving end δηλαδή τον χέζουν και τον κατουράνε ενώ εγώ είμαι στο giving end τις δίνω δηλαδή άφθονο σκατό και ούρο.
Παραδόξως το κατούρημα το γουστάρουν πολύ οι γκόμενες μετά από ένα σημείο γίνεται ρουτίνα το ζητάνε οι ίδιες.
Ειδικά οι Πολωνέζες είναι τελείως sub το θεωρούν φυσικό να τις κατουράνε.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ρισπεκτ...Εγω τουλαχιστον ολο και κατι γαμαω ελλαδα
κι εκεί πανω ρουμανες ειναι;και στη νότια τα ίδια . Η Φρανκφούρτη ειναι γεματη μπορδελα με ρουμανεςουτε ααυτες ξερουν ..ρουμανες ειανι το 80% αγγλικα μιλανε ...κ βουλγαρες
λιγα γερμανικα κατι σλοβακες αν μιλανε
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
πρεπει να γινει ενα ντιμπειτ νομιζω να ξεκαθαριστουν αυτα..παντως θυμαμαι ο μιτσος ελεγε οτι αυτος τις κατουραει...Η διαφορά είναι οτι ο Δημητράκης είναι στο receiving end δηλαδή τον χέζουν και τον κατουράνε ενώ εγώ είμαι στο giving end τις δίνω δηλαδή άφθονο σκατό και ούρο.
Παραδόξως το κατούρημα το γουστάρουν πολύ οι γκόμενες μετά απλο ένα σημείο γίνεται ρουτίνα το ζητάνε οι ίδιες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41