Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
πωπω βοθρος .αυτα στα κολλησαν οι γερμαναραδες.αυτοι στη σκατοφαγια και τα πασαλειματα με αφοδευματα είναι  μανουλες.
ρε κμαν μηπως εισαι το αλτερ εγκω του μιτσου29?/?ενα φεγγαρι ηταν κοπρολαγνος,ο πορνομεταναστης,βεβαια μετα εγινε κτηνοβατης κ χρυσοβροχης,πιο σοφτ δηλαδη
... αλλα αρχικα ηταν πιο εξτρημ κι ο μιτσος!!! :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
παντως 1600 και 2300 δεν φαίνονται  πολλα για γερμανια αν μενεις ειδικα σε ακριβα νερη οπως το μοναχο.νομίζω
αν μενει στουτγγαρτ οπως λεει εχει κανα 900-1100 εξοδα
υποψιαζομαι ομως οτι ειναι καπου βερολινο μερια καθοσον πεταγεται με τρενο συνεχεια πολεν
εκει ειναι πολυ φτηννη η ζωη .κ με 700-900 περνας ανετα,γι αυτο εχοθυν μαζευτει κι ολοι οι αντολικοι εκει  :helpplea:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εχω ενα εστιατοριο στο μπαντεν-μπαντεν ψαχνω για λατζα ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ  :2funny: :2funny: :2funny:  :vomit:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
αν μενει στουτγγαρτ οπως λεει εχει κανα 900-1100 εξοδα
υποψιαζομαι ομως οτι ειναι καπου βερολινο μερια καθοσον πεταγεται με τρενο συνεχεια πολεν
εκει ειναι πολυ φτηννη η ζωη .κ με 700-900 περνας ανετα,γι αυτο εχοθυν μαζευτει κι ολοι οι αντολικοι εκει  :helpplea:
ανατολικές δεν εχουν μαζευτεί στο μπεαλιν;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Γενικά τους τύπους στυλ Δημητράκη τους έχει ξεπεράσει η τεχνολογία είναι πλέον στα αποδυτήρια.
Τώρα παίζουμε μπάλλα οι εξτρεμιστές οι τσομπάνηδες κτλ.Εμείς είμαστε σχετικοί και κάπως ρυθμίζουμε τις εξελίξεις.
:kneel: :kneel: :kneel:
δεν εχω λογια...η συγγραφικη ικανοτητα σου ξεπερναει την πεπερασμενη γραφη μας... :kneel: :kneel: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ναι πηγαιντε Γερμανια να υπηρετειτε τους γαμημενους Γερμανους  :headbang: Να λιγδωσει το αντερο με κανα καλο μισθουλακο  :vomit:

Καλύτερα σκλάβος στο Ράιχ παρά με τα σκατά που δίνει η Ελλάδα σήμερα.Ας φρόντιζαν να κάνουν καλύτερο deal.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ε τιτε να το επισκευτουμε.μεχρι τωρα μονο στα ελληνικά μερη,νοτια γερμσνια.
δεν εχει τιποτα στο νοτο
πολυ ανωτερη ζωη βεβαια κ πολεις αλλα πουτανες τιποτα κ πανακριβα...

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
δεν εχει τιποτα στο νοτο
πολυ ανωτερη ζωη βεβαια κ πολεις αλλα πουτανες τιποτα κ πανακριβα...
λοιπον μ επεισες στο επομενο ταξιδι μαλλον θα βαλω στοχο μπερλιν.αλλα τα χαλαω με τα ντοιτς μου.ξερω πεντε βασικα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
λοιπον μ επεισες στο επομενο ταξιδι μαλλον θα βαλω στοχο μπερλιν.αλλα τα χαλαω με τα ντοιτς μου.ξερω πεντε βασικα.
ουτε ααυτες ξερουν ..ρουμανες ειανι το 80% αγγλικα μιλανε ...κ βουλγαρες
λιγα γερμανικα κατι σλοβακες αν μιλανε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε κμαν μηπως εισαι το αλτερ εγκω του μιτσου29?/?ενα φεγγαρι ηταν κοπρολαγνος,ο πορνομεταναστης,βεβαια μετα εγινε κτηνοβατης κ χρυσοβροχης,πιο σοφτ δηλαδη
... αλλα αρχικα ηταν πιο εξτρημ κι ο μιτσος!!! :grin:

Η διαφορά είναι οτι ο Δημητράκης είναι στο receiving end δηλαδή τον χέζουν και τον κατουράνε ενώ εγώ είμαι στο  giving end τις δίνω δηλαδή άφθονο σκατό και ούρο.
Παραδόξως το κατούρημα το γουστάρουν πολύ οι γκόμενες μετά από ένα σημείο γίνεται ρουτίνα το ζητάνε οι ίδιες.
Ειδικά οι Πολωνέζες είναι τελείως sub το θεωρούν φυσικό να τις κατουράνε.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ουτε ααυτες ξερουν ..ρουμανες ειανι το 80% αγγλικα μιλανε ...κ βουλγαρες
λιγα γερμανικα κατι σλοβακες αν μιλανε
κι εκεί πανω ρουμανες ειναι;και στη νότια τα ίδια . Η Φρανκφούρτη  ειναι γεματη μπορδελα με ρουμανες

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Η διαφορά είναι οτι ο Δημητράκης είναι στο receiving end δηλαδή τον χέζουν και τον κατουράνε ενώ εγώ είμαι στο  giving end τις δίνω δηλαδή άφθονο σκατό και ούρο.
Παραδόξως το κατούρημα το γουστάρουν πολύ οι γκόμενες μετά απλο ένα σημείο γίνεται ρουτίνα το ζητάνε οι ίδιες.
πρεπει να γινει ενα ντιμπειτ νομιζω να ξεκαθαριστουν αυτα..παντως θυμαμαι ο μιτσος ελεγε οτι αυτος τις κατουραει... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom